Dallas, Texas Hotell med stora pooler och diabilder

September 18

Dallas är den näst största staden i Texas och en av de största städerna i landet. Turister flockas till Dallas för sitt nattliv, restauranger och världsberömda fotbollslag, Cowboys. Staden och dess omgivningar är hem för många hotell som har stora utomhuspooler, varav en del är utrustade med vattenrutschbanor.

Crowne Plaza Hotel Dallas

Crowne Plaza Hotel Dallas ligger i centrala Dallas och har 296 rum utspridda över 23 våningar. Hotellet har en stor pool och lounge som är utrustad med en vattenrutschbana. Rummen har antingen två dubbelsängar eller en king size-säng, och det finns tillgång till trådlöst Internet. För dem som reser i affärer, det finns ett fullt utrustat businesscenter. Den egna restaurangen kallas frodas och serverar frukost, lunch och middag. Trivs också fungerar som en populär nattklubb som är öppen fram till 2 am Dallas World Aquarium är en fem minuters promenad för gäster, medan House of Blues, som är känd för stora levande underhållning, är en 10-minuters promenad från hotellet. De som är intresserade av shopping kommer att älska detta hotell, eftersom det är mindre än en halv mil från flaggskeppet Neiman Marcus butik.

Embassy Suites Dallas

Embassy Suites Dallas ligger i centrum och erbjuder gästerna en 24-timmars transfer till Dallas Love Field Airport. Hotellet erbjuder en- eller två sovrum sviter som varierar i takt och konfiguration. Gäster kan dra nytta av den stora utomhuspoolen och rekreationsområde som presenteras på detta hotell. En gratis papper erbjuds till gäster varje morgon, som är en gratis frukost. Du kan också dra nytta av full-service gym. Polo Rose House är hotellets egen restaurang som serverar lunch och middag. De affärer, barer och restauranger i Dallas ligger en och en halv mil från hotellet. Ameriquest Field, hem för Texas Rangers basebollag, är ungefär 18 miles från hotellet.

Sheraton Dallas Hotel

Sheraton Dallas Hotel ligger i hjärtat av staden och har 1,840 rum som erbjuder panoramautsikt över Big D. Alla rum har stora platt-tv och trådlöst internet. Den stora utomhuspoolen har en lounge och rekreationsområde. Hotellet har olika restauranger på hotellet som inkluderar kök Table Restaurant och Lounge, som erbjuder home-style måltider till frukost, lunch och middag. Utkastet Media Sports Bar och Lounge är lobbybaren och är det perfekta stället att titta på din favorit spel. Den populära African American Museum är mindre än tre miles från hotellet. Southern Methodist University är fem miles därifrån, vilket gör detta hotell en utmärkt plats för vänner och familj av studenter. Dallas World Aquarium är bara en mil bort, och gästerna kan också gå till det liv och rörelse i Dallas.

Starwood W Dallas Hotel

Starwood W Dallas Hotel ligger i centrum och är i ett utmärkt läge för gäster att dra nytta av alla Dallas har att erbjuda. Det 252 rum på hotellet som varierar i storlek, form och hastighet. Hotellets pool är en av de största attraktionerna, eftersom det är en stor Infinity stil pool. Alla rum har kylskåp, stora platt-tv och trådlöst internet. Den berömda Ghostbar ligger på 33: e våningen i hotellet och är en av de mest populära nattklubbarna i staden. Craft, hotellets egen restaurang, serverar modern stil mat till lunch och middag. Dallas Museum of Art är en 17-minuters promenad från hotellet, och gästerna kan också dra nytta av West Village Shopping Center, som är två och en halv miles away. Meyerson Symphony Center, som är hem till Dallas symfoniorkester, är mindre än en mil från hotellet.


  

Kommentar