Hur man använder Mighty Leaf Tea

February 27

Hur man använder Mighty Leaf Tea


Te har konsumerats sedan urminnes tider och är känd för att ge många hälsofördelar till sina dricker. Mighty Leaf Tea Company är en produkt av en man och hustru team som drömt om att hålla den gamla traditionen av te dricker levande. Genom att använda kvalitets organisk teblad i sina produkter och fokusera på naturliga, biologiskt nedbrytbara förpackningar, är Mighty Leaf Tea gör framsteg för att främja hållbar produktion av te i världen. Det finns flera alternativ för att använda Mighty Leaf Tea och alla är relativt lätta att hantera.

Instruktioner

Använda Mighty Leaf Tea Påsar

1 Fyll en tekanna med färskt, kallt vatten. Om tillgängligt, använd källvatten. Smaken på te är delvis beroende av det vatten som används i bryggning, så det är viktigt att använda färskt vatten. Placera vattenkokaren på spisen och värma upp vattnet. Undvik att koka vattnet, som extremt varmt vatten försämrar smak från tebladen. Om du gör koka vattnet, låt tekanna sitta i flera minuter för att svalna.

2 Placera en Mighty Leaf Tea påse för varje kopp te i tekannan. Häll i vatten med försiktighet för att undvika att spilla hett vatten.

3 Låt te dra i tre till fem minuter. Efter teet har genomsyrad bort tepåsarna från tekannan och avyttra dem. Återanvänd aldrig tepåsar, som tebladen är mättade med vatten efter användning och därför inte ge smak mer än en gång.

4 Häll teet i enskilda tekoppar. Lägg citron, socker, mjölk eller honung för att smaksätta ditt te, om så önskas.

Använda Mighty Leaf Loose Tea Leaves

5 Fyll en vattenkokare med färskvatten och värma vatten på spisen.

6 Tillsätt 1 tsk. lös teblad till tesil eller infusions för varje kopp te. Placera silen i tekannan.

7 Häll varmt vatten i tekannan och låta teblad till branta för tre till fem minuter. Ta bort silen eller infusions och kastar använda teblad.

8 Häll te i enskilda tekoppar och tillsätt citron, socker, mjölk eller honung, om så önskas.


  

Kommentar