Vad Livsmedelsprodukter är nukleinsyror Hittade i?

January 17

Vad Livsmedelsprodukter är nukleinsyror Hittade i?


Vare sig generera proteiner från aminosyror eller skapa socker för celler att livnära sig på, nukleotider och nukleinsyror finns överallt i naturen. Nukleinsyror bildar också livsmönster i sin mest populära form DNA. Som sådan kan nukleinsyror hittas i flera livsmedel som våren både från växt- och djurmaterial.

Nötkött

Nötkött har spelat en central roll i den västra dieten för hundratals år. Detta beror på att nötkött är vanligt, näringsrik och full av energi. De flesta nukleinsyror syntetisera protein och det är vad nötkött är full av. Faktum är att alla kött innehåller mycket protein och innehåller ett antal olika typer av nukleinsyror (från DNA till RNA och tRNA). Nötkött är en av de mest proteinrika livsmedel, håller upp till 7 gram protein per ounce. Detta innebär att nötkött har mer nukleinsyra än de flesta andra livsmedel som äts idag.

ägg

Även om det har förekommit flera motstridiga rapporter om healthfulness av ägg i en diet, är det faktum att ägg är en annan viktig källa av nukleinsyra ostridigt. Ägg är en logisk källa av nukleinsyra, eftersom de är utformade för att ge mat till dräktiga liv. Allt liv behöver energi för att utvecklas, men nytt liv behöver energi helt enkelt börja befintliga. Återigen, innebär detta protein och ägg har 6,3 gram den. Mer än bara chock full av nukleinsyror, ägg har precis den typ av amino och nukleinsyror som behövs av människor. På grund av detta, är ett ägg 90 procent smälta (normala livsmedel är 50 till 70 procent smält); så vi får ut av att äta ett ägg än de flesta andra livsmedel mer.

bönor

Bönor bär många av samma protein skapande nukleinsyror som kött och fjäderfä och medan bönorna kan inte bära så många nukleinsyror per ounce som en nedskärning av nötkött eller en omelett, kan de göra det bättre. I själva verket, bönor har förmågan att rena de enzymer som är involverade i att skapa nukleinsyror, vilket gör dem mer potent och koncentrerades. En studie i "Journal of Biological Chemistry" fann att mungbönor innehöll enzymer som var upp till 50 gånger "renare" än de som finns i nötkött.

svamp

Även svampar har nukleinsyra. Medan det mesta i form av DNA, svamp har också ett antal av nukleinsyra och aminosyror som skapar protein. Shitake svamp har den högsta nukleinsyra syrahalt (och mest protein).


  

Kommentar