whole foods hund

Eftersom trenden mot naturliga och ekologiska livsmedel växer, fler människor att köpa deras familjers matvaror på butiker som Trader Joe och Whole Foods för att hitta ett större urval än vad som finns i den organiska delen på de flesta konventionella livsmedelsbutiker. Whole Foods Market, medan ligger bara i större städer för närvarande erbjuder ekologiska livsmedel till otaliga kunder. Här är några idéer för shopping på Whole Foods Market.

Instruktioner

1 Välja en hälsosam take-out lunch från den förberedda livsmedel delikatessdisken på din lokala Whole Foods Market. Leta efter goda och hälsosamma måltider alternativ såsom "upplyst stekt ris" quinoa och couscous sallader och sesam-crusted lax.

2 Köpa färska och ekologiska produkter, kött och ost på Whole Foods Market. Leta efter hantverkare ostar, lokalt odlade frukt och grönsaker i säsongen, och hormonfria köttprodukter.

3 Hitta ekologiska och naturliga icke-färskvaror, inklusive pasta, ris, bröd, konserverade bönor, frukt och grönsaker, bakmixer och snacks på Whole Foods Market.

4 Leta efter kosttillskott, såsom fiskleverolja och naturliga vitaminer, på Whole Foods Market. Många vitaminer är syntetiska och svårt för kroppen att tillgodogöra sig. Leta efter vitaminer som härrör från naturliga källor på Whole Foods.

5 Betala på dessert på Whole Foods Market, från ekologisk glass till färska bakade pajer och kakor i bageriet.

6 Hitta naturliga babyprodukter, såsom schampo och babylotion utan skadliga ingredienser, på Whole Foods Market. Ta reda på vad de erbjuder, samt spädbarnsvård tips, genom att ladda ner hela baby guide på nätet från Whole Foods hemsida.

Hur Cook Whole Foods Kex


Förbered ett paket kex från Whole Foods Market. Denna butik säljer frysta glutenfria kex och andra bakverk för bakning hemma. Både grädde kex och cheddar kex följa samma matlagning instruktioner. Lägga smakhöjande ingredienserna anpassar den slutliga produkten för att para ihop bättre med din förrätten eller personliga preferenser.

Instruktioner

1 Tina frysta kex över natten i kylskåp. När tinats, kexen är användbara upp till fyra dagar.

2 Flytta de upptinade kex till räknaren en timme före gräddningen, så att de komma till rumstemperatur.

3 Värm ugnen till 350 grader Fahrenheit.

4 Ordna kex på en plåt med 2 inches utrymme på alla sidor.

5 Laga kex i ugnen i sju till 10 minuter eller tills värmas hela.

6 Kyl kex något på bakplåten före servering. Servera kexen varma med färskt smör.

Tips

  • Borsta toppar kex med smör och kryddor innan bakning för mer smak.
  • Strö toppen av grädde kex med kanel för en söt behandla eller strö en jämn beläggning av parmesanost, rosmarin eller vitlökspulver på ost kex för en välsmakande alternativ.
  • Split grädde kex och häll korv sås över dem för en fyllning södra frukost. Använda en glutenfri gravy mix för att hålla skålen säkert för dem med glutenintolerans.
  • Skära cheddar kex i halv och fyll mitten med skivad skinka och ost för att skapa en glutenfri sandwich alternativ för lunch eller brunch. Lägg ett stekt ägg och korv patty mellan halvorna av en kokta kex för att göra en hemlagad snabbmat frukost.

Ingredienser i Whole Foods Vegan Chocolate Chips


Att vara vegan betyder inte att du inte kan njuta av läckerheter. I själva verket, eftersom alla ingredienser som används i vegan behandlar är helt organisk, de är mycket friskare än icke-vegan alternativ. Den Whole Foods chocolate chocolate chip cookie recept är glutenfri med bara 120 kalorier och 7 g fett. Whole Foods beskriver dem som har en "intensiv choklad smak."

Avdunstad rörsocker Juice

Avdunstad rörsockersaft är ett hälsosammare alternativ till raffinerat socker. Båda produkterna är tillverkade av sockerrör men avdunstad rörsockersaft inte behandlas i samma utsträckning som raffinerat socker. Till skillnad från raffinerat socker, behåller mer av de näringsämnen som förekommer naturligt i sockerrör.

choklad Liquor

Choklad sprit, eller kakaomassa, är ren choklad i vätskeform. Liksom de kakaobönor från vilken den framställts, den innehåller kakaofastämnen och kakaosmör. För att göra choklad sprit, är kakaobönor fermenterade, torkade, rostade och separeras från skinnen. Bönorna mals till kakaomassa som smälts ner för att bli en vätska.

Kakaosmör

Kakaosmör utvinns ur hela kakaobönor och choklad sprit; choklad sprit trycks in för att separera kakaosmör Kakaosmör utvinns ur marken kakaobönor genom att hänga de bönor i en påse i ett varmt rum tills kakaosmör droppar av. Kakaosmör tenderar att deodoriseras som den har aa stark, oönskad smak.

sojalecitin

Lecitiner är oljiga ämnen som förekommer naturligt i växter och djur och är en biprodukt av produktionen av sojaolja. Det har emulgeringsegenskaper som håller mat, såsom godis, tillsammans genom att de kakao- och kakaosmör egenskaper inte separera.

Bottenvaniljbönor

Vaniljbönor kommer från orkidéer. Det finns mer än 110 sorter av vanilj orkidéer, men bara Vanilla planifolia producerar bönor som ger oss nästan all kommersiell vanilj. Bönorna underkastas en behandling som varar sex månader vari bönorna är dränkta, vänster för att svettas, torkades och lämnades att jäsa för att producera deras värdefulla smak och arom. Typiskt, 1/4 tsk. är tillräckligt för en hel recept.

Flavors of Whole Foods Soy chips


Whole Foods Market är en speciell typ av affär. Dess uppdrag - "Whole Foods, hela folket, hela planeten" - visar företagets engagemang för sina kunders hälsa och välbefinnande. Dess detaljhandeln byggnader är miljövänliga, och företaget bär många hälsosamma, ekologiska livsmedelsprodukter. Hela Foods soja chips, som säljs under sitt eget varumärke "365 Varje dag värde," exemplifiera hela Foods produktlinje. Chips finns i fyra smakvarianter.

Utegrill

Whole Foods Markets 365 Dagligt Value grillsmak soja crispettes har en rökig smak som liknar smaken av grillen chips. Förutom låg fetthalt sojamjöl, chipsen innehåller ingredienser såsom tomatpulver, Torula jäst, lökpulver, vitlökspulver, naturlig röksmak och paprika.

Havssalt

Havssalt soja crispettes förbättra smaken av sojamjöl. De kommer i en blå väska som innehåller 3,5 oz. av produkten. De havssalt soja chips innehåller enkla ingredienser såsom sojamjöl, ris, solrosolja och salt. Chipsen är kosher och vegetarian.

cheddar

Cheddar soja crispettes innehåller riktiga cheddarost. De är ugnsbakad, kosher och vegetarian, utan tillsats av socker. Cheddar smak chips kommer i en gul väska och innehåller ingredienser såsom solrosolja, ostpulver, vassle, kärnmjölk, torkad smör, vitlökspulver och lökpulver.

Ranch

Whole Foods ranch soja chips föra detaljerade, syrlig smak av ranch salladsdressing till en bakad soja skarp produkt. Liksom havssalt chips, ranch chips kommer i en blå väska. Några av ingredienserna de innehåller är kärn, tomatpulver, lök owder, vitlökspulver och socker vinäger pulver.

Hur att mata en hund Whole Foods


Om du tycker om hundar som djur som kan leva på egen hand utan färdigköpta livsmedel som framställts av dussintals ingredienser, då skulle du förstå deras preferens för hela mat. Var noga med att inte tänka känslomässigt eller helt enkelt tror TV-reklam som gör att du tror att din hund behöver en balanserad kost som du gör. Deras matsmältningssystem är inte som en människas, och de har inte samma behov som vi gör. Hundar blir det mest hälsosamma om de kan äta så nära en vild kost som vi kan ge dem.

Instruktioner

1 Titta på hundens tänder. De är utformade för att rippa och riva kött samt knastrande hårda livsmedel. De flesta kommersiella hundmat fyller behovet av knaprande, men rippning och slita kommer från att äta stora bitar av kött.

2 Se hur hunden äter. Han bultar sin mat. Han är inte en modifierad human som behöver tugga sin mat noggrant för att starta nedbrytningar processen i munnen. En hund har inte amylasenzym för att bryta ned stärkelse i munnen och därför bör inte ha plack inte någon matar honom enkla sockerarter. Fjäderfä, nötkött och griskött är alla favoriter av hundar.

3 inte skona fett, animaliskt fett i synnerhet. Hundar behöver det för energi, medan de behöver protein för muskel och vävnadstillväxt. Många gånger när hundar tvingas leva i en mänsklig miljö, kan de inte få motion de behöver och bli fet. Låt dig inte luras att tro att de nu behöver en fettsnål kost. Hundar behöver fett för att flytta och köra. Håll kycklingskinn och fett hamburgare för din hund när du tittar på din egen midjan.

4 Sänk kolhydrater. Ja, hundar älskar protein och fett som deras första val, men de behöver också kolhydrater för hjärnans funktion bland annat. Innehålla några kolhydrater i form av hela korn som vete eller havre, men hålla den begränsad till en liten mängd.

5 Håll det varierade. Hundars näringsbehov kan tillgodoses, precis som människor 'uppfylls genom att äta en mängd av hela kött och livsmedel. Kommersiell hundmat är så populär för sin bekvämlighet, men om du får för vana att tänka på skrot kött och kött späck är underbara hundmat, kommer du snabbt att den är mer praktiskt att mata den samma kött du skulle äta. Rått kött är bäst, eftersom den har alla de levande enzymer, men även kokt kött är bra för hundar.

6 Begränsa mängden av hundmat till ca 3% av din hunds vikt. Till exempel kommer en trettio pund hund behöver nästan en pund av mat per dag. På sina egna hundar frossa, som en överlevnadsinstinkt, men regelbundna små portioner kommer att hålla dem nöjda.

7 Gör en lite forskning på din hundras. Varje hund har olika behov, och du kommer att kunna göra det bästa valet för din hund, att veta hur mycket aktivitet det blir liksom dess historia. Det finns inte en diet för hundar, precis som det inte finns en för någon annan levande varelse. Allt levande är utformad för att äta levande föda, även om vi kan få näring från bearbetade livsmedel, men öppna dörren till möjligheter för sjukdom och problem om vi använder det på ett konsekvent sätt.

Tips

  • Lär känna din lokala slaktare för kött skrotar erbjudanden.
  • Kontrollera med din veterinär innan du gör stora förändringar i ditt husdjur kost.Regurgitation eller kräkningar av osmälta livsmedel hos hundar kräver omedelbar uppmärksamhet från sällskapsdjur ägare och, i vissa fall, av en veterinär. Ägaren bör granska alla livsmedelsinnehåll som kastas upp, förutom att avgöra om djuret har upplevt diarré. Avsnittet kan vara något annat än efterdyningarna av kryddiga behandlar. Eller kan lös avföring tillsammans med hosta upp hela livsmedel vara ett tecken på en allvarligare sjukdom.

Nödsignal

Hundar regurgitate osmält mat och vätskor snabbt och utan förvarning. De kan göra liten "rapa" låter som matrester tvingas tillbaka genom halsen tillsammans med en film av slem. Detta är naturens sätt att utvisa främmande ämnen som hundar är ökända för intag, såsom döda ting, växter eller något förorenade med kemikalier eller bakterier. Om något ovanligt hosta upp, troligen är det orsaken till kväljningar.

visuell Exam

När en hund kräks eller kräks, bör en ägare kontrollera sin hund anala området för tecken på diarré, parasiter eller svullnader. Hundägaren bör också försiktigt köra handen fram och tillbaka över hennes djurets mage att undersöka någon ömhet eller svullnad som kan innebära ett hinder eller magbesvär. Hon bör kontrollera munnen för indikationer på att hennes hund har svalt något. Tyg, rep och snöre är särskilt farliga för hundar.

bevara Bevis

Uppstötningar sker oftast direkt efter en hund har ätit, så att djuret kommer att försöka att sluka allt har hävde ur sitt system. En hund ägare bör rensa röran snabbt för att förhindra detta, liksom för att bevara ett prov för veterinären om ett besök är motiverad.

Möjliga orsaker

En hund som kastar upp hela mat kan uppleva en allvarlig buken hinder. När både diarré och kräkningar är närvarande, kan hunden reagera på smärtstillande medel såsom ibuprofen (Alvedon eller Motrin), naproxen (Aleve) eller Aspirin; Detta kräver en akut resa till veterinären kontor. Addisons sjukdom, som påverkar hundens binjurarna, också kan anges när både kräkningar och diarré förekommer. Samtidigt kunde Rover helt enkelt komma över en hosta eller upplever intestinal gas. Ägaren kan administrera en liten mängd av Samarin om hunden visar inga ytterligare tecken på sjukdom en timme efter regurgitating.

Vet Besök

Veterinären måste en grundlig beskrivning av djurets symptom. Djurägare måste vara noga med att inte använda orden "uppstötningar" och "kräkningar" omväxlande. Washington State University College of Veterinary Medicine definierar uppstötningar som kommer formuläret matstrupen och kräkningar som kommer från magen eller övre tarmen.

Veterinären behöver veta om osmält eller delvis smälta maten var inblandad och om det fanns diarré. En noggrann beskrivning leder till rätt diagnos.

Whole Food restauranger nära Kingston, New York


Hela livsmedel är livsmedel som finns kvar i sitt naturliga tillstånd och har inte genomgått någon behandling eller förädling. Som exempel kan nämnas frukt, grönsaker, nötter, baljväxter och fullkornsprodukter. Hela matrestauranger innefattar de anläggningar som betjänar naturliga livsmedel och gräsätande, hormon och kemikaliefria kött. Staden Kingston, New York, som ligger cirka 20 miles norr om Poughkeepsie och 40 miles söder om Albany, är nära restauranger som erbjuder hela livsmedel menyalternativ.

karma Road

Karma Road är en vegetarisk restaurang och juicebar ligger i college staden New Paltz, ca 10 miles söder om Kingston. Karma Road serverar hela livsmedels menyval såsom vegetabiliska bönor korn soppa, morot cashew soppa, sötpotatis kex, valnöt-lins pate, och bakade falafel wraps. Desserter görs med stavas och brun rismjöl och innefattar alternativ såsom äppel valnöt muffins, rå peach cirkel och glutenfri jordnötssmör och chokladkakor.

Karma Road juicebar finns juicer, smoothies och skakningar som gjorts med ekologiska frukter och grönsaker inklusive grönkål, selleri, rödbetor, mango, banan, jordgubbar, blåbär, ananas, och kokos.

karma Road
11 Main St.
New Paltz, NY 12561
845-255-1099
karmaroad.net

The Alternative Baker

The Alternative Baker ligger i staden Rosendale inom 10 miles från Kingston. The Alternative Baker förbereder en rad naturliga bakverk med hjälp av oblekt och unbromated mjöl, osaltat smör utan tillsatser, och ren olivolja. Traditionella bakverk med hela livsmedel innehålla scones, muffins, klibbiga Bullar, kanel streusels och Danishes. Bröd inkluderar alternativ såsom focaccia, baguetter, och bonde bröd. Vegetariskt och vegan smörgåsar, soppor och sallader är tillgängliga. Dessert menyn finns citron kakor, vanilj sockerkaka, choklad crunch kakor, belgisk choklad torte, morotskaka och jordgubbsmousse. The Alternative Baker tjänar också ett sortiment av mejeri-fria, vete-fri, glutenfri, och organiska matar.

The Alternative Baker
407 Main St.
Rosendale, NY 12472
845-658-3355
lemoncakes.com

Aroma Thyme Bistro

Aroma Thyme Bistro är en gourmetrestaurang som ligger i Ellenville, cirka 25 miles sydväst om Kingston. Aroma Thyme Bistro serverar vegetariska matad kött och fjäderfä som är fri från hormoner och kemikalier och förbereder skaldjursrätter med hållbar fisk som är kvicksilver, dioxiner och PCB-fri.

Detta bistro erbjuder hela livsmedels aptitretare som vete gräs, Thai kokos, edamame, och organiska sötpotatis och gul curry soppa. Pizzor är tillgängliga med fullkorns eller glutenfri ris skorpa. Förrätter inkluderar raw vegan solros och valnöt chili tacos, vild lax, grillad frigående kyckling kotletter, och New York remsor biff. Kobe nötkött hamburgare görs med pålägg såsom lund rostade tomater, nitratfritt bacon och cheddarost. Hamburgare serveras på organisk hela korn kaiser rullar med en sida av Yukon potatis och sauterade grönsaker.

Aroma Thyme Bistro
165 Canal St.
Ellenville, NY 12428
845-647-3000
aromathymebistro.com

Bulk livsmedel finns i en mängd olika butiker över hela New York City. Förutom butikerna som nämns nedan, se till att kolla in ekologiska butiker, eftersom de ofta har nötter och spannmål i bulk.

Hela livsmedel

Whole Foods butiker över hela New York City. Kontrollera företagets webbplats för platser. Whole Foods har en hel gång ägnas åt bulk nötter, frön, bönor, frukt och kryddor.

costco

Costco är ett bra ställe att köpa bulk livsmedel om du vill köpa mer än bara producera i bulk. En Costco är högt upp på Upper East Side, med en annan i Brooklyn. Om du har en bil eller kan hyra en, gå till Costco.

Zabars / Vinäger Factory

Elis (Third Avenue, Manhattan) och vinäger Factory (Upper East Side, 91st Street) båda bär producerar och skafferi klammer som du kan köpa i bulk.

Adolescent Anti-Acne Diet Foods


Det finns inget som att sätta ditt bästa ansikte framåt och det har förekommit några studier som tyder på att det är möjligt att styra akne med en diet. Sambandet mellan kost och akne har att göra med både hormoner och hygien. Som en allmän regel fetare mat eller mer hormoner den innehåller, desto fler körtlar utsöndrar olja på huden.

Anti-Acne Diet

Även om många dermatologer inte kan tyda diet som en behandling för kronisk akne, har det gjorts studier som tyder på kost kan bidra till att stabilisera och kontrollera mängden och tidpunkten för finnar. Den "Dermatology Online Journal" genomfört en undersökning om unga flickor som upptäckte att ju mer mjölk en flicka drack, desto mer bröt ut.

Varför skulle mjölka orsaka huden att bryta ut? Främst på grund av hormonerna som boskap injiceras. Detta tyder också på att intag av livsmedel som innehåller alltför hormoner såsom fjäderfä, nötkött och griskött kan utlösa akne eftersom det anstiftar kroppen att producera mer testosteron, som sedan orsakar finnar.

Andra studier har avslöjat att äta mycket fett och transfetter ofta finns i sockerhaltiga livsmedel eller kolhydrat packade livsmedel som kakor, choklad eller chips kan orsaka akne eftersom de ökar glycemic lasten i kroppen. Stanna borta från livsmedel som innehåller mycket socker som godis, spannmål, vitt bröd eller fet och oljig såsom pommes frites, majonnäs, och vissa salladsdressingar kan bidra till att lösa en acne problem.

Så vilken typ av kost bör du hålla sig till på en acne diet? Den viktigaste måltiden rekommenderar färsk frukt, grönsaker, fisk och skaldjur och magert kött för att hjälpa till att kontrollera hormonell obalans och förhindra akne. Soja och tofu produkter rekommenderas att ersätta de flesta kött- och mjölkprodukter, och kan hittas i nästan alla livsmedelsbutik. Enligt "Australian Damtidning" dieten bör vara 30 procent fett, 25 procent protein och 45 procent kolhydrater. Kosttillskott såsom linfröolja eller vitamin A, zink och grönt te har också sagts att förbättra akne villkor, enligt Cure-Guide.com. Vitamin A kommer från fiskolja och linfröolja sägs ge samma fördelar, så kan ta endera eller med zink. Det rekommenderas att du tar 25.000 enheter av vitamin A två gånger om dagen eller två matskedar linfröolja tillsammans med 50 mg zink. Dessa tillägg finns på alla apotek, naturlig hälsokostaffär eller Whole Foods.

Vikten av god hygien

God hygien är lika viktig som din diet om inte mer så när det kommer till akne. Tvätta ansiktet med en mild tvål och oljefria rengöringsprodukter. Använd inte en tvättlapp i ansiktet som förekomsten av gnidning kan förvärra akne. Inte pop finnar; om du känner behov av att gå för en professionell ansiktsbehandling så att du inte kommer att lämnas med ärrbildning.

Se till att du tvättar ansiktet mer än två gånger om dagen om du tränar eller har anledning att röra ansiktet eller svettas mycket. Tvätta områden som omfattas med någon utrustning med idrotts remmar extra som svett kan ha blivit instängda i dessa häller. Health24.com rekommenderar bär sportutrustning löst så att den inte skaver på huden och orsaka akne. försöker också klädd i en ljus bomullsskjorta under alla sporter uniformer gjorda av syntetmaterial.

Majssirap Free Foods


Hög majssirap används för att sockra bara om allt vi köper i affären. Känd för att orsaka fetma och andra möjliga hälsoproblem eftersom det är "manipulerade" efterlikna socker, de verkliga fakta är inte klart. HFCS är billigare än socker, och förespråkarna är jättarna inom livsmedelsindustrin som riskerar att förlora miljoner. Trots deras ansträngningar att nedvärdera hälsofara krav, en växande rörelse bort från sin konsumtion existerar, och många märken byter tillbaka till socker.

Hela livsmedel

Hela, obearbetade livsmedel som kött och färska grönsaker är förmodligen den enda mat du kan vara säker på inte innehåller HFCS. För allt annat, läsa etiketten. Du kanske tror mejeriprodukter som chokladmjölk och yoghurt är friska, men bara vissa märken inte sötad med HFC. Produkter märkta "ekologisk" brukar använda socker i stället för sockerersättningsmedel som sötningsmedel. Nötter kan sötas med HFC om de är råa. De flesta spannmål innehåller HFC såvida de inte har den organiska eller "alla naturliga" etikett.

kryddor

Såser, dressingar och betade varor innehåller ofta HFCS. Vissa märken som inte finns Heinz ekologisk tomat ketchup, Annies Naturals Organic ketchup, franska s Worcestershire sås, franska honung dijonsenap, Trader Joe Hot 'n söt senap, Hellmans majonnäs, Farman s pickle relish, Consorzio s BarBQ sås, några Newmans egen och Annies Naturals salladsdressingar och mer. Jordnötssmör kan vara "alla naturliga" utan sötningsmedel eller konserveringsmedel, inklusive Trader Joe Creamy osaltat jordnötssmör, och Jif. Whole Foods varumärke jordgubbssylt och Safeway "O" Organics lönnsirap är också sötad med socker snarare än HFC.

Drycker

Vissa stater i USA försöker att förbjuda försäljning av läsk på grund av deras gödning effekt. De flesta större varumärke läsk använder HFC att sockra sina produkter med undantag för vissa Dr Pepper produkter. Osötad fruktjuice är ett säkert köp, men se upp så kallade "hälsa" drycker som SoBe, Arizona och Vitamin Water och mest iced te och grönt te drycker. Mindre kända soda varumärken inklusive Blue Sky läsk, Thomas Kemper läsk, Goose Island soda och Siera Mist Naturals är HFCS gratis, liksom Ovaltine och Nestle Nesquick chokladdrycker och RW Knudsen Ladda.

Bakverk och Sweet Treats

Nybakade bakverk, bröd och kakor styr från ett bageri är osannolikt att innehålla HFC som används för att förlänga hållbarheten av produkter. Kommersiella linjer av bröd innehåller ofta HFCS. Undantag Peppe Farms 100% naturliga bröd, Amana multi-grain bröd och mer. Cookies från Peppe Farms, Keebler och Newmans vanligtvis inte innehåller HFC. Cadburys och Dove choklad och några Hershey produkter inte använder HFC. Peppe Farms guldfisk och Nabisco Original Triscuits är HFCS fria. Breyers Ice Cream varumärke inte brukar använda HFC.