viktoriansk goth

Hur man ser ut som en viktoriansk Goth


Goth kultur är mycket speciell. Människor som identifierar sig som "Goth" bär ofta svarta kläder och smink, har piercingar eller tatueringar, ovanliga frisyrer och ofta har målmedvetet blek hud. Goth kultur är också känd för att ha en besatthet med depression och död. I detta avseende, maskor det mycket väl med den kultur av viktorianska tiden. Gotisk och viktoriansk stil kläder går mycket bra ihop, och det är inte svårt att uppnå ett utseende som kombinerar båda. Detta ser är lämplig för både män och kvinnor, men kvinnor kan finna det lättare att uppnå.

Instruktioner

1 bära en skjorta som är monterad och har knappar fram. Höga kragar, spets, volanger och dekorativa ärmar är alla kännetecken av viktorianska skjortor. Både män och kvinnor bar nära, monterade kragar och manschetter. Utarbeta ruggig eller Lacy kragar och ärmar är lämpligt, liksom, och vädjar till den gotiska utseende. Medan svart och rött är mer förknippade med gotiska kläder, är en vit skjorta även lämplig, speciellt om du väljer att bära en väst eller jacka.

2 Använd en fullängds kjol eller långbyxor. Mycket fulla kjolar med veck och volanger var på modet vid den tiden och kan vara mycket genomarbetade, så vara kreativ. Kvinnor bar ofta underkjolar eller hoop kjolar att göra sina klänningar fylligare. Använd material som svart spets både förbättra och göra en kjol fylligare. Om du vill ha en maskulin utseende, bära svart, svart-randiga eller kritstreck klänning byxor. Inte bära ett bälte. Hällor användes inte vid den tidpunkten; hängslen var vanligare och är lämpliga för en Victorian Goth utseende.

3 Använd en korsett eller en väst. En korsett var en viktig klädesplagg för en viktoriansk kvinna. Om du kan, ha en verklig korsett som begränsar din midja, som en mycket smal midja var en önskvärd viktorianska estetik. Medan en korsett ansågs ett underplagg i viktoriansk tid, är en korsett avsedd att bäras på utsidan ett bra val för en modern gotisk look. En väst är också ett bra val om du inte vill bära en korsett eller vill ha en maskulin stil. En svart eller röd korsett eller väst med attraktiva tyg och tunga mönster är lämpligt. Siden eller satin är bra tyger för en korsett eller väst.

4 Använd svarta stövlar. Spetsad stövlar var stilen på den tiden. Spetsiga eller avsmalnande tårna är mer Victorian än andra stilar. Välj en känga med en klack för en mer feminin look.

5 Använd en hatt. Victorian både män och kvinnor förväntades att täcka sina huvuden med en hatt av något slag. Den höga hatten uppfanns i början av den viktorianska perioden, vilket gör en hatt eller mini top hat mycket lämplig för en viktoriansk Goth utseende. Dekorera en hatt med rosor, spets eller nät i svart eller rött. Någon symbol montering Goth klädsel, såsom en dekorativ kors, är lämplig för att dekorera en hatt, som genomarbetade hattar gå bra med Victorian mode.

6 Välj tillbehör som kompletterar utseendet. Delar av pärlor eller utveckla broscher är lämpliga smycken artiklar för en kvinna. Handskar bars av båda könen. En man skulle ha burit en kravatt och kan ha burit en fickur i västen. Välj smycken som är silver eller tenn i färg och dekorerade med ädelstenar i svart, rött eller andra djupa färger för en gotisk utseende och välja tillbehör i svart eller rött.

Tips

 • Välj kläder som täcker dig helt. Medan Goth kläder är ibland provocerande, Victorian kläder täckte bäraren helt från nacken ner, bara ibland visar armarna. Om du vill visa lite hud, bära ren, spets eller nettas kläder som täcker kroppen för en bra blandning av både utseende.
 • Om du vill ha en jacka, rakt skurna frock rockar och frackar var på modet för män. Kvinnor bar ofta sjalar.

Den gotiska världen frammanar tankar om mörker och mystik. Att uppnå en gotisk look för sommaren kan tyckas oxymoronic om du inte väljer vitt för din viktorianska gotisk sommar mode. Goth mode varierar från punk till medeltida och viktoriansk inklusive kläder från renässansen kulturen. Vit Goth med en viktoriansk touch är den perfekta leta efter snygg klänning att slå sommarvärmen. Till exempel, kan kombinera en nostalgisk spets-omfattas korsett med en komplementär blus göra Victorian Goth se sexig och roligt. Alla nödvändiga artiklar är lätt tillgängliga för dig att sätta ihop.

Instruktioner

1 Applicera mörk nagellack till naglarna. Med populariteten för mörka polska idag, det finns alternativ förutom kolsvart. Försök Lincoln Park After Dark av OPI, eller Essie s over the top. Splittras är en OPI nagellack som bryter upp eller "splittras", därigenom ge en färgunderull till topp igenom. Låt naglar att torka.

2 Sätt på push-up behå. Push-up behå ger du lyfter och lägger till en sexig mjukhet utseendet du uppnå.

3 Sätt på fishnet strumpor. Två typer finns: knähöga och strumpbyxor. Eftersom detta är en sommarlook är knähöga rekommenderade så du kommer sval och bekväm. Fishnet strumpor finns i en mängd olika färger från svart till vitt.

4 Don en blus. Du kan välja korta eller långa ärmar. Poeten stil blus är ett utmärkt val för den här looken med en pirat skjorta som ett andra val om du inte kan hitta en poet blus.

5 Don de boots. Läderstövlar erbjuder ett mått av komfort eftersom de överensstämmer med foten, och det andas. Tvåfärgade läderstövlar krydda till den viktorianska Goth sommaren ser ut som de kika från under en lång kjol.

6 Sätt underburst korsett på över blus. Korsetter finns i en myriad av stilar, färger och tyger. En bra korsett kommer tälja midjan i en timglasfigur. För den viktorianska Goth utseende på sommaren, anser en satin korsett övertäckt med svart spets med sidenband i stället för strängen som stänger korsett.

7 Gå in i en lång, vit kjol som sträcker sig mellan den övre delen av känga och vristen. Du vill att start visa. Stoppa linningen på kjolen under korsetten.

8 Applicera mörk läppstift för att slutföra viktorianska gotiska sommarlook.

Tips

 • För att lägga till variation till utseende slitage långa och korta svarta kjolar.
 • Experimentera med olika av mörka läppstift.
 • Krämer och läppglans är de bästa valen för läppstift.
 • Om dina läppar är nariga eller spruckna, kommer pigmentet bosätta sig i linjer och sprickor betona dem.
 • Monokromatiskt vit fungerar bra för kaukasiska eller etniska damer.
 • För en alternativ look bära korsett utan en blus. Kom ihåg att ha en tub topp under, och tillåter inte korsett i kontakt med huden.
 • Motstå frestelsen att cinch midjan mer än fyra inches om du är ny på korsetter.
 • Glöm inte att göra en tandkontroll. Mörk läppstift på tänderna är smickrande.
 • Gå inte matt färdiga läppstift.

Hur man gör Goth Hår Tillbehör


Goth livsstil understryks av unik musik, dans och mode. Goths stolta över ser och lever annorlunda än alla andra. Goth mode kan omfatta stora stövlar, fisknät, spikar, kedjor och massor av andra unika uttalanden. Gör Goth håraccessoarer att komplettera någon Goth mode uttalande vackert.

Instruktioner

1 Ta klassiska Goth färger. Svart, rött och silver är alla dominerande färger som mest Goth fashionistas omfattar i sin garderob, så använd dessa färger i håret tillbehör. Experimentera med pläd och leopard utskrifter, alltför; Goths som gillar att klä punk eller retro kommer att gilla tillbehör med dessa mönster.

2 Net upp. Spets och fishnet är populära i Goth mode, så använder dessa tyger att skapa Goth håraccessoarer gör dem ett perfekt komplement till det utseende. Fäst trasiga bitar av fisknät till hårspännen och barrettes för en rolig och trashy Goth utseende; använd spets för att skapa fina rosetter för den viktorianska Goth flicka.

3 Gör det gnistra. Faux rubiner och onyx stenar gör Goth håraccessoarer ser elegant, och de har rött och svart. Lägg ett kluster av ädelstenar till mitten av ett hårspänne som har täckts med svart band eller använda en limpistol att fästa dem till en svart eller röd pannband för att ge det en gotisk twist.

4 Gå heavy metal. Metall och silver tillbehör kan vara ett bra sätt att lägga till några kant till ditt hår tillbehör. Fäst kedjor till fishnet bågar eller varmt lim spikar och faux rakblad till barrettes för en hardcore touch.

5 Lägg till några djur. Spindlar, spindelnät, fladdermöss och svarta katter är alla populära bilder i Goth mode. Använd pärlor eller applikationer som presenterar dessa varelser att lägga till några whimsy till ditt hår tillbehör. Anime är populär också, så om du kan kombinera tecknade djur med Goth stil det ser bra ut.

6 Lägg till drama. Goth utseende handlar om drama, oavsett om det är chokers med spikar, svart läppstift eller Mile High platåskor. Gör din Goth håraccessoarer lika dramatisk - lägg långa kedjor, stora spikar eller galen retro stil. Att vara annorlunda är vad som Goth handlar om, så gör din håraccessoarer passar livsstilen.

Top Goth Mössor


Fråga någon klubb barn eller Goth musik om trendig, snyggt måste ha tillbehör, och många av dem kommer att namnge en viktoriansk Goth hatt eller slöja. Goth höga hattar är på modet, också; tänk bara på en sexigare, skrämmande version en vanlig hatt. Du kan få en-av-slag Goth mössor från formgivare, kostym butiker och online mode webbplatser. Här är några av dagens hetaste Goth hattar och där du kan köpa dem.

The Victorian Goth Hat

Lady Divina Victorian Goth Top Hat är en av de mest sökta Goth hattar på nätet. Du har sett Dita Von Teese och andra burlesk artister bära något olika versioner av denna hatt. Den grundläggande hatt består av plysch sammet täcker en trådram. En svart satin skärp, pärlemor spänne och fjädrar pryder kronan av denna medelhöjd hög hatt. Du kan beställa den i svart, marinblått, rött eller vinröda och ange färg plymen eller fjädrar som du vill fästa till kronan. Den finns tillgänglig från TopsyTurvy Design butiken på Etsy.com

Punky Black Vinyl

Lip Service en av de största och bästa klädföretag för klubb, sten och Goth kläder, erbjuder nya konstruktioner varje säsong. "Black Diamond Dynasty" är det perfekta sättet att avsluta en helt svart klubb outfit fishnets, korsett, stövlar och minikjol. Denna vinyl hatt har en randig svart slöja för att lägga en aura av mystik till din ensemble. Fäst den till toppen av din peruk eller frisyr med stift eller en kam, och du är redo för en natt på stan.

För Halloween eller kostym parter

Finns på en rabatt från kostym Super, är den gotiska Rose Top Hat bra om du spelar Goth för en kostym parti eller prestanda. Denna svarta hatt har en röd band täckt med rosor och står lite högre än en normal fedora. Draperad av en spindelnät-konstruktion slöja, det Goth glamour till ett bra pris.

Den Unisex Top Hat

En vanlig svart unisex hatt är tillgänglig från gotiska Plus. Du kan bära den normal storlek eller justera den till en mindre höjd. Denna hatt passar perfekt med varje klädsel eller kostym, och du kan få kreativ och lägga till egna slöjor, satinband eller andra utsmyckningar.

Fångad i en Spiderweb

Black Spider Top Hat från Kiss My Cherry.com är en miniatyr hatt täckt med spindlar som fångats i en glitter spindelnät. Fäst denna lilla cylinderhatt till ditt hår eller peruk med en kam eller klippet. Detta är en brittisk baserad webbplats, men de sänder över hela världen.

För många goter, markerar den viktorianska eran prövosten av mode. Medan Victorian gotisk stil för kvinnor får ofta den mest uppmärksamhet, män omfamna även detta sätt period. Man viktoriansk gotisk mode innebär att man tar stil cues från den viktorianska eran och tweaking dem att passa modern tid.

Färger

Att se den del av en viktoriansk goth man leta efter kläder som är mörk och har något av en sorg titta på dem. I den viktorianska tiden, mäns sörjande kläder och deras dagligt slitage ofta såg liknande till den grad att de var utbytbara.

stilar

Västar blev populär i den viktorianska eran, parat med skarpa skjortor. Byxor bör ha en plan front och inga veck. Knappar var stilen i motsats till kläder med dragkedjor. För rockar, leta efter längre rockar, åtminstone knälång. Frock rockar var populära och kan hittas årgång eller reproduktion av gotiska kläder platser.

Tillbehör

Under den viktorianska eran, kom höga hattar i bruk för både formella och dagligt slitage. Hattarna matchade de mörka tonerna av tiden, vanligtvis kommer i svart, mörkgrå eller andra neutrala toner. Andra populära tillbehör är snygga promenadkäppar, fickur och dressat skor.

De romantiska och viktorianska epoker, vampyr fiction och postapokalyptiska cyberpunk filmer är bara några av de inspirationskällor för modern gotisk kläder. Nyckeln till att utveckla din egen gotisk klädstil är att hitta dina egna influenser. Du behöver inte sy kunskaper alls, som en hel gotisk garderob kan enkelt monteras genom smart shopping.

Romantiska och viktoriansk Elements

Flytande, fotsida kjolar, ruggig kragar och manschetter och antika spetsar är kännetecken för den romantiska och viktorianska gotiska utseende. Sammet och satin är populära tyger och färger är svart, vinrött och ädelstenstoner.

Dressing från topp till tå i dessa bitar kan göra att du ser äldre snarare än gotiskt, så använd dessa bitar sparsamt. Para en ruggig vit skjorta och sammetsjacka med skinnbyxor, eller en lång flödande kjol med ett fisknät topp.

punk Inflytande

Den gotiska rörelse utvecklas ur punkrörelsen i slutet av 1970-talet. De två stilar delar många gemensamma nämnare. Skinnbyxor och jackor, band T-shirts, Nätstrumpor bitar, spikar och kedjor är punk-influerade komponenter i en gotisk garderob.

Om du vill skapa en gotisk, snarare än punk, titta, kombinera dessa bitar på nya sätt. Välj en mjuk, skräddarsydd skinnjacka snarare än en skrymmande version. Para en tillsats hundhalsband med en lång, ren kjol och spets strumpbyxor. Mjuka en kort mocka kjol med en rik, flödande jacka.

Cyberpunk är en nyare inslag i gotisk kläder. Förutom enapokalyptisk fiction, lånar cybergoth mycket från David Bowies 1970 ser, såväl som på 1960-talet "mod" stil. Tall, tunga kängor, PVC, och kreativa användningsområden för tejp framträdande plats. Neon färger är vanliga. Ljusa, konstgjorda hår faller gjorda av garn och tyg är populära. Goggles slutföra utseende.

Cybergoth stilar är till stor del skapad för att se intressant i svart ljus och pulserande, ändra ljus av techno klubbar. Om du deltar i andra evenemang såsom poesi, kanske du vill blanda cybergoth element med influenser från andra stilar. Cyber ​​kan vara garish under normal belysning.

vampyr Fiction

Vampire Goth lånat mycket från klädstilar romantiska och viktorianska Goth. Makeup är till för både män och kvinnor för att skapa en blek, odöda blekhet. Tung svart eyeliner och nagellack, och mörk, rökig ögonskugga slutföra effekten av en Hollywood-stil vampyr.

Var försiktig vid tillämpningen vit smink, eftersom det är lätt att skapa en clown ansikte. I stället för att använda produkter såsom alabaster pannkaka makeup skapa en tunn, genomskinlig glans. Även om vissa Goths gå all-out, är makeup bäst användas med måtta. Par vampyr-stil makeup med punk-influerade kläder för en ovanlig spinn, eller lägga till sådana element som glitter och smycken för att mildra effekten.

Få alltid att falla på plats

Det finns ingen enskild stil eller sätt att klä sig som definierar "Goth." Den gotiska subkultur omfattar musik, böcker, och även ett sätt att leva. Lyssna på band som inspirerar dig. Besöka olika klubbar och caféer för att hitta en som talar till dig. Utveckla din identitet, och låt det leda dig till kläder val som är relevanta för dig.

Gotiska frisyrer för flickor och heltäckande ansiktsmask


Goth Flickor med fylligare siffror och ansikten kan lyckas gå gotiska med rätt frisyr, smink och tillbehör. Gotisk stil kräver inte magra eller mager vampyrliknande funktioner. Thin är valfritt, men blek mot mörk är en förutsättning för en klassisk Goth frisyr. Midnatt svart hårfärg med knivskarpa lugg kan lägga den nödvändiga touch av mörka mysterium för ett runt ansikte. Romantiska lockar kan skapa en mörk viktoriansk Goth utseende som kompletterar fulla kinder. Den skiktade och hackig snitt typiska Emo-punk Goth stil smickrar runda och ovala ansiktsformer.

klassiska Goth

Klassiskt moderna Goth hår har skarpa smällar med en rak, hakan eller axelhöjd bob. Håret ska vara djupt svart eller en rik körsbär-mörk nyans mot blek hud. Runda ansikten och full kinder kontrasterar väl med den allvarliga styling och stela linjer i luggen. De djupa färger minskar också mjukhet fullständiga ansiktsdrag som gör dem verkar mer enhetlig.

Emo-Goth

Mörk på vitt gäller fortfarande Emo-Goth frisyrer, men stänk av färg är tillåtna. Mörka röda eller levande och onaturliga grönt och blått kan tillsättas i streck för väsentliga emo utseende. Många Emo-Goth frisyrer kan komplettera en fullständig, runt ansikte. Börja med att klippa håret i korta lager börjar nära hårbotten och arbeta dig ner. Håret närmast kronan på huvudet kommer att stå upp och endast gradvis falla som du komma närmare ändarna. Lägg färg till alternativa skikt. Detta kommer att skapa en vild och full gloria av hår som kommer att göra en mycket fullständiga ansikte ser smalare. De ljusa färger kommer också att dra uppmärksamheten från en alltför runt ansikte.

Steam-Goth

Steampunk gotiska är löst baserad på mode och trender från den viktorianska eran. Steampunk frisyrer är mörk och genomarbetade och kräver vanligen längre hår. Victorian retro frisyrer kompletterar hela ansikten väl. Gibson flicka frisyr var populär runt sekelskiftet och kan anpassas för en vintage Goth utseende. Hår måste vara mycket mörk, antingen naturligt eller färgat i en mattsvart. Samla långt hår bort från ansiktet och vrid till en bulle högt på hjässan. Bullen bör vara så löst och kladdigt som möjligt. Krimpning med en varm locktång eller järn för att öka disheveled utseende av håret är valfri. Accessorize med bleka antika smycken eller trasiga band för en sann steam effekt.

Tribal-Goth

Det finns Tribal gotiska frisyrer för alla ansiktstyper och många är lämpliga för hela ansikten. Flätor, dreads och hår arbeta-utsmyckning är alla kännetecken av Tribal Goth stil. Kluster klasar av flätor och intrikata dreadlocks runt ansiktet för att minimera alltför fulla drag. Par skär kraftigt smällar med etniska eller handgjorda hår tillbehör. Lägg historiskt inspirerade hårförlängningar sådana Celtic fnurra förlängningar eller renässans hår flätor.

Gotiska klädstilar


Goth rörelsen har tagit på sig många former under det senaste decenniet som olika typer av musik, böcker och filmer bidrog till att inspirera en sammanslagning av mode. Ser du ser idag är en kulmen på olika inspirationskällor, och som sådan, det finns många olika klädstilar i den moderna Goth.

Victorian Goth

Victorian goterna bära kläder inspirerade av melankoli ålder av 1800-talet när Edgar Allan Poe, Bram Stoker och Mary Shelley skrev sina berömda verk av skräck och science fiction. De vanliga bitar av kläder för kvinnor innebär korsetter, puffiga ärm vita skjortor, radband och långa, mörka klänningar. För män, fluffigt ärm ser påminner om den viktorianska ålder i kombination med snäva svarta byxor och ridstövlar att slutföra utseende. Den viktorianska Goth är inspirerad av skönheten i döden och mörker och i allmänhet bär sitt hår långt och mörkt och håller ansiktet mjölkvit. Deras utseende är dramatisk och påminner om den romantiska perioden, bara med en mörkare ta på dessa mode.

punk Goth

Med födelsen av punk och new wave musik under 1970- och 80-talen kom punkare i varelse. Och eftersom åren gick på, den Goth rörelsen samman med punkscenen och ett nytt mode känsla skapades. Till skillnad från den viktorianska Goth stil, punk-inspirerade goterna bära moderna stilar av kläder, inklusive korta kjolar, neonfärgade tillbehör och nätstrumpor med knähöga stövlar. De idrotten också mer varierade frisyrer, inklusive mohawks, dreadlocks och korta guppar. Med debuten av sådan musik som Lydia Lunch, The Cure och NIN, blandningen av rock med goth estetiska bildas, och många Punk goterna uttrycka sin beundran för båda kulturerna i de kläder de bär. Andra klädesplagg inkluderar dubbade armband och bälten, chokers och bondage byxor, liksom tatueringar och svarta ögonmakeup.

rockabilly Goth

Under 1950-talet gav världen Rockabilly rörelsen, som smält rhythm and blues med lands stylings. Av denna tid kom lik av Elvis Presley, Bill Haley och hans Comets, och Chuck Berry. Mode som växte fram ur denna kulturellt fenomen inspirerar Rockabilly Goth med sin stil; män bar skinnjackor, vita t-shirts och tighta jeans medan kvinnorna bar klänningar som kompletterade sina figurer, nylon och pumpar. Mode av Psycho rörelsen under de senaste åren kombinerar rockabilly med en typ av Goth-inspirerad look, som kvinnor tar på Bettie-sida inspirerad frisyr med "50-talet mode och män klä att imponera i smord-back hår och skinnjackor. Som 50-talet gav också världens ostliknande science fiction-filmer som "Plan 9 from Outer Space" dessa inspira gör också sin väg in i mode av Rockabilly Goth.

Hur man gör gotiska Cloth fingervantar


Handskar, som ibland kallas armvärmare, kan lägga till lite stil till varje outfit. Oavsett om du är en cyber goth, eller en romantisk viktoriansk goth, kan du skapa handskar som passar din smak. Handskar är funktionella och moderiktiga och ger extra värme utan att vara skrymmande eller täcka upp resten av din outfit.

Instruktioner

1 Välj ett par strumpor. Om du vill längre handskar, använda knä eller lårhöga strumpor och kortare strumpor för muddar. Tvätta strumpor och torka ordentligt.

2 Mät din arm med måttband till önskad längd av handskar. Från botten av strumpan (mittemot tåänden) använder mätningen och markera strumpan enlighet med krita. Skär av tån på sockan, och även överflödigt tyg.

3 Skjut strumpan över armen och markera var basen av tummen är med krita. Ta strumpan och skär en skåra för en tumme hål. Med hjälp av en grundläggande tillbaka stygn, sy kanterna på hålet för att hindra nötning. Lägga spetsar, dubbar eller annan dekoration, såsom önskas.

Tips

 • Förutom strumpor, kan du också använda hylsor skurna från skjortor och tyg som du syr i enkla rör.

Goth Cake Idéer

November 27

Goth Cake Idéer


Gotisk, eller "goth" kultur firar den mörkare sidan av livet. Även om det omfattar en mängd olika stilar och värderingar, goth estetiska omfattar i allmänhet några huvudteman: mörker, spöklik färger; döds centrerad bilder; utarbeta och makabra motiv; och neo-viktorianska mode. Om du håller dessa teman i åtanke, bör det vara lätt för dig att hitta sätt att dekorera tårtor i en gotisk stil.

svarta kakor

Goth Cake Idéer

Svart och rött gör för en perfekt goth palett tårta färg.

För att snabbt och enkelt göra en tårta "goth" prova glasyr din favorit tårta med svart glasyr. Du kan också blanda upp en mörk choklad ganache och frost kakan med det. Antingen minimalistisk presentation kommer att ge kakan en gotisk elegans. Ett annat alternativ skulle vara att färga det inre av kakan svart med karamellfärg. Om du går den vägen, frost utsidan av kakan i rött smör glasyr. Den svarta inredningen blir en chockerande överraskning för dina gäster. Om du vill göra din tårta design mer invecklad, försök topping en svart-frostat kakan med kanderade rosenblad eller violer.

Alice i underland kakor

Goth Cake Idéer

Låt Mad Hatter nåd din nästa goth tårta.

Många Goths hitta stilistisk inspiration i Lewis Carroll "Alice i Underlandet", så en tårta dekorerad att återkalla tecken, kommer scener eller motiv från den klassiska verkligen uppnå en goth effekt. Frost en vit tårta med att spela kortinformation, eller skikt en cylindrisk kaka över en rund och frost dem att likna Mad Hatter Chapeau. Bygg en vattenpipa-rökning larv ur en serie av blå-frostat muffins för en kaka alla kommer att minnas. UTSMYCKA en ark tårta med Cheshire kattens grina bild, eller ge en vanlig vit tårta en "Eat me" tagg.

skalle Cakes

Goth Cake Idéer

För en mer nyckfull "skalle" effekt, skära dina skallar från färgade marshmallows.

Några klassiska tårta recept kan anpassas för goth ändamål. Genom att baka en djävulens mat kaka, kan du fyndigt framkalla goth teman utan att tvinga dina gäster att äta något alltför ovanligt. Likaså schwarzwaldtårta anställa typiska goth färgsättning av svart och rött, men de flesta kommer inte hitta dem hotande. För att ge dessa traditionella tårtor lite mer goth Elan, dekorera dem med marshmallow skallar. Carve skalle former av halverade marshmallows, och ge dem ögon och tänder med hjälp av chokladströssel eller smält mörk choklad. Du kan också använda en stencil för att "måla" en skalle på en svart-frostat täckt med strösocker.

Victorian Cakes

Goth Cake Idéer

Småsaker lämpar sig för mycket formella presentationer, vilket gör dem en mycket goth dessert val.

Goths värderar ofta gammaldags stilar och seder. Wow dina goth gäster, prova att baka en viktoriansk recept tårta. A Victorian bagatell, som består av lager av sockerkaka omväxlande med skikt av konjak, vispgrädde, nötter, frukt och sylt, kommer att glädja dina goth vänner med dess invecklade. Servera bagatell i ett glas serveringsfat för att uppnå maximal drama.