viktigt tillbehör vid camping

Hur man hyra en Camper vid Camping


Camping kan erbjuda ett billigare alternativ till att bo på hotell, eftersom campingplatser erbjuder lägre priser och du kan laga din egen mat lättare. Men inte alla familjer är villiga att grov det i öknen eller inte vill åta sig att köpa ett tält eller släpvagn innan de prova det. För dem som vill prova camping utan engagemang, vissa camping erbjuder trailer hyror liknar hyra ett motellrum eller hytt.

Instruktioner

1 Leta upp en campingplats som erbjuder husbil uthyrning på plats. Att hitta plats campare uthyres förhindrar behöva hyra en husbil och lära sig att bogsera den. Webbplatser som Go Camping Amerika och Woodall, kan hjälpa dig att hitta dessa campingområden.

2 Begära att hyra en husbil när du gör din bokning. Om du inte anger att du behöver hyra en husbil, kommer camping anställda förutsätter att du har en egen.

3 Fråga om några särskilda regler eller förordningar för att hyra en husbil. Vissa camping tillåter inte husdjur eller kan ha restriktioner för rökning. Andra har begränsningar på personens ålder hyra husbil. Också fråga om kapacitet husbilen - en annan viktig faktor.

4 Ta med allt du behöver för en typisk semester såsom hygienartiklar, kläder och andra personliga saker. Du kan också behöva ta med sängkläder, handdukar och mat. Fråga campingplats vad som föreskrivs och vad du är ansvarig för att, så att du har allt du behöver. Vissa camping ge matlagning redskap, medan andra inte.

Tips

  • Hyres campare är i allmänhet begränsade, så boka så långt i förväg som möjligt.

Matlagning Grill Tillbehör


Utomhus grillning är en populär favorit bland många människor. Inte bara är maten friskare, men också smaken är distinkt och läcker. Det spelar ingen roll om du grilla hamburgare eller korv till full briskets och alla infästningar, verkar mat bara för att smaka bättre när tillagas på grillen. Tillbehör är också en viktig del av grill erfarenhet som det tar en viss uppsättning verktyg för att få maten görs på rätt sätt. Här är en genomgång av de vanligaste matlagning grilltillbehör.

Fungera

Matlagning Grill Tillbehör


Vare propan eller kol, tillbehör är en viktig del av varje grillning erfarenhet. Rätt redskap, omslag och matlagning medhjälpare är ett måste. Om alla tillbehör är redo att användas, kan du börja det roliga kulinarisk upplevelse att laga mat på en grill.

redskap

När man tänker på grill matlagning tillbehör, de första saker som kommer att tänka på är redskap. Redskap bör ha långa handtag på dem för att hålla händerna så långt bort från den intensiva värme som möjligt. Redskap bör innehålla tång, som är idealiska för att vända biffar eftersom du inte vill att genomborra köttet med en gaffel, gafflar, som fungerar bra för piercing potatis att vända dem; spatlar, som är platt för att glida under hamburgare att vända dem och tråckla borstar, som är ett måste för att borsta på någon barbecuesås eller marinad. De flesta av de redskap kommer också att ha en läderremsa på änden av handtaget för att hänga direkt från grillen. De flesta grillning redskap kan köpas som en uppsättning, som normalt innehåller en grillborste för att rengöra galler på grillen efter användning.

covers

Grill täcker är ett viktigt tillbehör för att förhindra buggar och smuts från att samlas på grillen mellan användningarna. Locket skyddar också grillen från regn. En bra grill lock kan förlänga livslängden på din grill avsevärt.

grillspett

Matlagning Grill Tillbehör


Grillspett är bra för matlagning på en grill. Spetten tillåter kocken att placera bitar av kött och grönsaker längs med det innan om dem på grillen för en snabb måltid. Grillspett kommer i metall eller trä och kan oftast hittas i någon livsmedelsbutik.

fisk~~POS=TRUNC Plankor

Matlagning Grill Tillbehör


Träplankor är idealiska för grillning av fisk. Träplankor komma i en rektangulär form och kan placeras på grillen med fisk. Detta gör att fisken att laga mat jämnt på grillen, utan fjällning. Plankorna måste läggas i blöt i vatten innan grillning och kan också göra dubbel tull för små mängder av grönsaker.

kyckling Spis

Matlagning Grill Tillbehör


Kyckling är en av de mest populära kött till grillen. Vid köp av en metall kyckling spis kommer att hålla kycklingen upprätt över värmen för grillning. Vissa kyckling spisar kommer att ha ett avsnitt i mitten för att hålla en ölburk. "Drunken kyckling" som det kallas i södern är en mycket smakrik kyckling som tillagas i öl på grillen.

Var man kan köpa

Grillning tillbehör kan hittas på någon större försäljningsställe med en hem och trädgård avsnitt. Några av de mest populära ställen att köpa det typer av tillbehör inkluderar Walmart, Target och Home Depot.

Camping med en släpvagn slår en fin balans mellan "grovbearbetning det" och ha dina varelse bekvämligheter. Oavsett om du har en liten, fristående pop-up släpvagn eller en mycket större fordon, camping med en släpvagn är enkel och lätt. Men det finns några saker att tänka på, särskilt om du just har börjat.

Att välja rätt Trailer

Husvagnar finns i en mängd olika, från "ägg" som helt enkelt är en säng och ett tak över huvudet till stora femte hjul släpvagnar som kan hysa en liten familj och bär flera terrängfordon. Avgöra vad du behöver från din släpvagn är ett viktigt första steg. Om du redan är van vid camping i elementen och du bara är ute efter en "hemmabas" och sedan en liten släpvagn eller en pop-up släpvagn bör omfatta alla dina behov, såsom toalett och kök, förvaring och vid behov ett skyddsrum. Ett pop-up släpvagn är en liten, lätt släpvagn med ett tält som själv-uppför. När bogseras, kollapsar det till endast tre fot hög. Om du läger i områden med stark väder eller extrema temperaturer, är de inte rekommenderas. Om du vill att campa i stil eller om du planerar att lägret med större grupper av människor, då en större släpvagn rekommenderas. Tänk på att bilar kommer att behöva en dragkrok installeras för att dra släpfordon, och de är endast i stånd att dra mindre släp. Större lastbilar med särskild dragutrustning samt en kommersiell körkort är nödvändiga för dragande stora femte hjul släpvagnar. Flera företag hyr semester trailers, och detta är ett bra sätt att få veta vilken trailer som fungerar bäst för dig.

Underhåll

En bekväm camping erfarenhet beror på din släpvagn är tillförlitlig, så se till att ge den vanliga uppmärksamhet. Töm färskvatten och avloppstankar efter varje resa. Om du lagrar din trailer på en plats utomhus under längre tidsperioder, se till att ta alla stoppade föremål, såsom kuddar, inomhus för att hålla dem från att få smaklös. Speciellt med popup-trailers och i områden med konstant luftfuktighet, håll utkik för mögel. Mögel i duken av en pop-up släpvagn kan göra det en ineffektiv skydd ganska snabbt. Mögel i eller på en annan trailer kan lukta obehagligt, negativt påverka andningen och så småningom skada strukturell integritet. Mögel bör behandlas med en lätt blekmedel lösning, gjord av en del blekmedel eller annan liknande rengöringsmedel till 20 delar vatten.

Förberedelse

En av de viktigaste faktorerna i camping i allmänhet, inklusive camping med en släpvagn, planerar framåt. Din släpvagn måste vara beredd på maximal användning kan du lägga det igenom. Kommer din släpvagn bekvämt hålla dig och dina tre vänner om det regnar för hela helgen? Om inte, se till att du har en bärbar skydd samt för extra utrymme. Fyll dina propan tankar innan du går ombord på en resa, eftersom det håller din värme och luftkonditionering runnin, samt driver din spis och kylskåp. Fyll dina färska och grått (icke-drickbart) vattentankar innan du reser också. Mycket lite är så obehagligt som att köra ut ur en nödvändighet medan camping. Slutligen, bara i fall se till att din släpvagn är laddade med extra mat och förnödenheter samt avleda aktiviteter som brädspel.

Så att hålla sig sval när tält Camping


När du sova i tält i värmen, undvika skrymmande skikten och begränsa kläder som pesten. Förutom dressing ljus, kommer vissa tält funktioner och ytterligare objekt hjälper dig att hålla mycket svalare.

Välj ett tält som andas

Om du har ännu att välja ett tält, hitta en med bra luftflöde är nyckeln. I varma, fuktiga och våta förhållanden, vill du din regn flyga på tältet - men samtidigt som du vill ha bra ventilation. En idealisk tält har ett överflöd av skärmliknande nät på den övre delen och två dörrar, enligt "Outside" magazine. Du kan placera dörrarna strategiskt för att tillåta vindar för att gå från en sida genom till den andra. När du ställer in ditt tält, ta några minuter att få en känsla för luftflödet vid Camping och hitta en plats som får en bris. En plats på toppen eller botten av en kanjon, eller ett område med något mindre snårskog eller täcke kan vara bra ställen att ställa upp tältet, med dörrar som vetter mot vinden för att möjliggöra ett naturligt flöde av luft.

En lätt sätt att täcka upp

Din tält kan skydda dig från de flesta flygande insekter, men vissa människor fortfarande täcka upp. Krypa upp i en sovsäck ark eller liner. Som namnet antyder, är tygstyckena skuren i form av en sovsäck, så att du kan rada påsen för att hålla den ren eller använda den som en tropisk sovande lock i värmen. Om du är blödiga om obehagliga kryp, det är ett extra lager av skydd.

En soldriven fläkt

Om du har lyxen att föra längs några främmande föremål, kanske en liten portabel fläkt vara värt att släpa längs för de klibbiga nätter. Utomhus butiker har solpaneler - av vilka några är tillräckligt med ljus för backpacking - att du kan ladda upp under dagen. På natten, du har makt för att köra en liten fläkt.

En hängmatta i träden

I riktigt varmt, kvav väder, kan vara i ramarna för en nylon tält känner begränsande. Även om det kanske inte är mycket av en bris, sover i en hängmatta kan du fånga någon vind som kommer förbi. Detta kan också vara ett sätt att ta en paus från camping på den hårda marken. Om du är orolig buggar, vissa hängmatta märken kommer med möjlighet att lägga till ett myggnät "tält" over the top.

Militära Camping i Central Florida


Fritids- campa kan avnjutas av militär personal och deras familjer till en lägre kostnad om campingen ligger på en militärbas. Många av baserna i Florida erbjuda camping anläggningar som ska användas av militär personal, veteraner och i vissa fall, civila entreprenörer. Anläggningarna är typiskt tillräckligt långt borta från de viktigaste områdena i basen som campare kan njuta av naturen, men ändå inte vara alltför långt ifrån nödvändiga bekvämligheter.

armén

Armén har campinganläggningarna på bas vid Camp Blanding, i nordöstra Florida. Användningen av dessa anläggningar är begränsad till aktiv tjänst, pensionärer och National Guard medlemmar i någon försvarsgren. Denna möjlighet har tältplatser, platser för pop-up campare och RV pad platser. De tillåter husdjur för en liten daglig avgift och är öppna året runt. En annan plats, Fort Benning, är i den centrala delen av den långsmala i Destin, Florida. Denna webbplats är tillgänglig för aktiv tjänst, pensionärer, reserver, National Guard och Department of Defense civilanställda. Denna möjlighet har motell enheter, två och tre sovrum stugor, tältplatser och husvagnsplatser. Vinter eller lågsäsong priser är tillgängliga från november till mitten av mars. Den här platsen ligger på Mexikanska golfen och har vita sandstränder och smaragd vatten i regionen är känd för. För berättigade campare, kommissarien, BX och sjukvård av Eglin Air Force Base är tillräckligt nära för bekväm användning. Som med Camp Blanding, Fort Benning tillåter husdjur för en liten avgift på endast angivna områden.

flottan

Marinen erbjuder flera campingplatser på många platser i Florida. I nordöstra Florida, campingplatser finns på Mayport Naval Station och Naval Air Station Jacksonville. På NAS Jacksonville, de platser som erbjuds är RV och tält camping. Aktiviteter på denna plats inkluderar fiske, trampbåtar, golf, shopping och vattensporter hyror. Kopplat husdjur är tillåtna på NAS campingen.

Pelican Roost RV Park på Mayport Naval Station och erbjuder både primitiva tältplatser och husvagnsplatser. Naval Station Pensacola erbjuder camping på Oak Grove RV Park and Cottages. Denna plats har ett och två sovrum hytter, RV kuddar och åtta tältplatser. NAS Pensacola erbjuder camping på Blue Angel Naval rekreationsområde som erbjuder RV och tältplats aktiviteter såsom paintball, båtuthyrning, minigolf, frisbeegolf och två 18-håls golfbanor. Behörighetskraven för att använda dessa anläggningar är begränsad till aktiv tjänst, pensionärer, reservister och försvarsdepartementet civilanställda.

Flygvapen

Flygvapnet har flera fritids camping i delstaten Florida, såsom Coon Creek Recreation Area på MacDill Air Force Base nära Tampa Florida. Ligger på Mexikanska golfen, erbjuder denna möjlighet båtuthyrning, utflykter och fiskemöjligheter med campingplatser för både tält och husvagnar. Användning av denna möjlighet är begränsad till Department of Defense personal, pensionärer och reservister. Eglin Air Force Base i Panhandle erbjuder camping anläggningar, liksom. Robbins FAM Camp är begränsad till RV camping. Tillgängliga faciliteter inkluderar bågskytte, BBQ grill, tillgång till stranden, båtuthyrning och ympkvistar, husbil och läger utrustning uthyrning, fiske, volleyboll och vattensporter.

Hur man lever i en Camper Trailer


Camper släpvagnar sörja för en traditionell hem, utom i ett mindre utrymme. "Att minska röran och vistas organiseras är nyckeln till lyckad husbil trailer levande" säger DM Gaynes, en California State Park lägret värd som bor i sin husbil heltid. Oavsett om du vill spara pengar och bor i din släpvagn året runt på en privat tomt eller reser världen, planera och göra de nödvändiga förberedelserna så att din vistelse är bekväm.

Instruktioner

1 Planera var att parkera din husbil släpvagn. Om du tänker stanna i ett läge, park på din egen bit mark, hyr en plats på en annan persons egendom eller hyra ett utrymme i en RV park som möjliggör längre vistelser. Om du planerar att resa över hela landet, fläckar reserv i statliga, nationella eller privata camping innan du lämnar på din resa så att du kommer att ha en plats när du anländer.

2 Köp en försäkring för heltids RVers. Dessa typer av försäkringar täcker din husbil släpvagn, dina tillhörigheter och ge tredje part ansvar skydd om någon skadar sig i eller runt husbil. Vissa heltid RV politik ger krisfonder för att täcka bogsering, reparationer av din sommarlägret och hotellkostnader om en bilolycka, översvämning eller brandskador din husbil släpvagn.

3 Ställ dina kommunikationssystem. För bärbara tal- och datakommunikation, använder en mobiltelefon och en 3G Internet kort eller en mobil parabolantenn. För post, läger värd Gaynes rekommenderar att du använder Earth Class Mail, som är en virtuell posttjänst som tar emot din e-post, skannar kuvert och laddar upp den på en säker server där du kan komma åt den via Internet på din fritid; eller om du föredrar, kommer företaget vidarebefordra din e-post till en adress som du väljer.

4 Planera hur man ska hantera din el, vatten och avlopp om ditt läger plats inte har någonstans. Fyll dina sötvatten tankar och tömma grå och svarta vattentankar vid camping eller RV verkstäder som har vatten och avlopp anläggningar som finns tillgängliga för kunderna. Installera några solpaneler med en batteribackup för att ge ström för att driva små apparater.

5 Packa extra filtar i din släpvagn. Camper släpvagnar har liten eller ingen isolering, och inte behåller värmen väl; husbil värmare använder mycket av propån. Spara pengar genom att stänga av värmen och kasta på en extra filt under kalla nätter.

6 Kondensera dina tillhörigheter. Camper släpvagnar har begränsat lagringsutrymme. Bli av med onödiga prylar för att göra plats för det väsentliga.

Tips

  • För att minska risken för en för tidig uppdelning, ta din bogsera fordon till en mekaniker för en fullständig inspektion och har honom utföra behövs underhåll och reparationer innan du lämnar på en lång väg resa.
  • Kontrollera stads zonindelning lagar innan du flyttar din sommarlägret släpvagn till en privat bit mark. Vissa städer inte tillåter människor att leva i fritidsfordon på privat egendom.

RV Parks & Camping i sydvästra Virginia


Southwest Virginia, en region som omfattar städer som Buchanan, Radford, Roanoke, Hillsville, Martinsville och New Castle, domineras av Blue Ridge Mountains. Regionen är en idealisk landskap för mountainbike, vandring, klättring och djurliv. Du kan också hitta bilsemester med sjöar och floder, såsom Breaks Interstate Park och Hungry Mother State Park, där du kan engagera sig i vattensporter, såsom kanot, kajak, segling, fiske eller slangar. I andra städer, såsom Abingdon, kan du besöka historiska byggnader och konstgallerier. Många campingområden i Egentliga Virginia sitta nära regionens attraktioner.

Wytheville KOA

Den Wytheville KOA fick 2009 presidentens Award från Kampgrounds of America Inc. Camping, som ligger i de Alleghany och Blue Ridge Mountains, sitter nära Thomas J. Boyd Museum, Haller-Gibboney Rock House Museum, Jefferson National Forest och Big Walker Lookout. Campingen har 111 platser för fritidsfordon (RV) och tält camping. De flesta husvagnsplatser har vatten och elektriska anslutningar. Du kan få kabel-TV och trådlöst internet på husvagnsplatser. Campingen hyr också ut ett och två sovrum hytter. Anläggningen erbjuder olika faciliteter för familjer, såsom en utomhuspool med en bild, burar, en hund-promenadområde, en minigolfbana, en snackbar, en butik med leveranser och dagligvaror, en hästsko grop, basket och volleyboll domstolar, en shuffleboard domstol, naturstigar, en lekplats och ett spelrum med videospel. Det har också planerade gruppaktiviteter, såsom skattjakter.

Wytheville KOA
231 KOA Rd.
Wytheville, VA 24382
276-228-2601
koa.com

Lake Ridge RV Resort

Lake Ridge RV Resort ligger i staden Hills inom Blue Ridge Mountains. Camping ligger nära Hills centrum historiska distrikt, Carroll County Historical Museum, Mabry Mill och New River Trail State Park. Vid camping utväg, kommer familjer att hitta en fiske damm med en docka, två utomhuspooler med vattenrutschbanor, en minigolfbana, en gillestugan med ett utrymme för dans, kajak och paddleboat-uthyrning, en hund-promenadområde , vandringsleder, basket och tetherball domstol, ett spelrum, en hästsko grop, paviljong områden med picknickbord, ett kafé och en butik med förnödenheter och dagligvaror. Campingen erbjuder även planerade aktiviteter, såsom hayrides, hantverk-making sessioner, turneringar fiske, levande musikaliska akter, temafester, skattjakter och tie-die sessioner. Campingen Anläggningen har 221 platser för RV och tält camping. Många av husvagnsplatser kommer med vatten, el och avlopp. Campingen hyr ut stugor med boende för fyra till åtta personer. Stugorna är utrustade med grillar, eldstäder och picknickbord. Trailer Life Directory camping klassificeringssystem rankar Camping som en av de bästa campingplatser i Virginia.

Lake Ridge RV Resort
8736 Double Cabin Rd.
Hillsville, VA 24343
276-766-3703
lakeridgerv.com

Claytor Lake State Park

Claytor State Park ligger i Dublin, nära Newbern historiska distrikt. Parken är hem till Claytor Lake och har en fisk rengöring område, en båt-uthyrning, en docka, en båt lansering område och marina. I hamnen finns ett mötesrum, där människor kan vara värd affärsmöten eller bröllop. Andra bekvämligheter i parken inkluderar vandringsleder, paviljong områden med picknickbord och grillar, ett mellanmål butik, en lekplats och en hästsko grop. Campingen har 110 platser för RV och tält camping. Husvagnsplatser kommer med vatten och elektriska anslutningar. Campingen hyr ut två och tre sovrum hytter och sex sovrum loger. Hytter och loger har kök med vitvaror, vardagsrum med matplats och öppen spis. Några av stugorna och loger har också verandor eller picknickbord och grillar.

Claytor Lake State Park
6620 Ben H. Bolen Dr.
Dublin, VA 24084
540-643-2500
dcr.virginia.gov

Tält Camping i Alaska


Alaska är ett spretigt, spektakulär tillstånd med mycket att se och göra. Boende kan ibland vara svårt att få tag på, men för mer robusta och äventyrslystna resenärer, är tält camping inte svårt att få tag på. Vare sig du vill tillbringa en tid i Denali National Park, eller i en av Alaskas några stadscentra, bör du kunna hitta prisvärda och trevlig tältcampingplatser oavsett var du befinner dig i Alaska.

McKinley RV & Campground

McKinley RV & Campground ligger i Healy, strax utanför Denali National Park. Campingen ligger nära den viktigaste Park Road och driver en gratis transfer in i parken. Campingen ligger ca 10 miles från parken, och erbjuder över 70 platser för både husvagnar och tält.

McKinley RV & Campground
Mil 248,5 Parker Hwy
Healy, AK 99743
800-478-2562
mckinleyrv.com

Eklutna Lake Campground

Den Eklutna Lake Campgrund ligger 25 minuter från Anchorage. Det har 45 platser, plus picknickbord, två picknick vindskydd, eldstäder, vatten, latriner och en ranger station. Campingen driver också ett överflöd campingområde på 15 platser i fall den primära campingplats fylls. En campingplats värd är också närvarande vid Camping delen av tiden. Campare kan bo på denna campingplats i högst 15 dagar.

Eklutna Lake Campground
Chugach State Park högkvarter
Milstolpe 115 Seward Highway
Box 8999, Indian, AK 99540
907-345-5014
dnr.alaska.gov

Red Squirrel Campground

Red Squirrel Campground ligger utanför Fairbanks, vid mil 43 av Chena Hot Springs Road, som löper mellan Fairbanks och Chena Hot Springs Resort. Denna Camping erbjuder 12 platser som är mycket billigt, med många vandrings- och djurliv möjligheter i närheten.

Red Squirrel Campground
Mile 43 Chena Hot Springs Road
Fairbanks, AK 99.716
dnr.alaska.gov

Chilkoot Lake State Recreation Area

Cirka 10 miles utanför sydöstra Alaska staden Haines, Alaska, är Chilkoot Lake State Recreation Site, som erbjuder 80 campingplatser till sina gäster. Det ligger nära utloppet av Chilkoot River, ca 5 minuter från den lokala färjeterminalen.

Chilkoot Lake State Recreation Site
10 Lutak Rd
Haines, AK 99827
907-269-8400
dnr.alaska.gov

Seward Parks & Recreation

I södra centrala delen av Alaska är staden Seward, som har sin egen Parks & rekreationavdelningen som driver camping hela staden. Över 500 platser finns inom och utanför Seward stadens gränser i flera olika camping, inklusive Williams Park, Skog Acres Campground och Spring Creek Campground. Dessa camping först till kvarn får först mala, och arbete med hjälp av självregistrering.

Seward Parks & Recreation Department
PM & C: SPRD
City of Seward
Seward, AK 99664
907-224-4055
cityofseward.net/parksRec

Föreslagna artiklar att skicka din Camper i en Care Package


När barnet går att sova bort lägret, kommer han att få en lista över nödvändiga objekt. Oundvikligen, när han kommer till lägret, kommer han vill ha något han inte ta, och som förälder, kommer du vill skicka honom en vård paket. Men innan du spenderar tid och pengar, kontrollera lägret politik för vård paket. Till exempel vid Camp Walt Whitman, i New Hampshire, är paket begränsade till platta, 9-by-12 kuvert och ingen mat kan skickas.

läsmaterial

Om ditt barns läger begränsar storleken på ett paket, kan du skicka tidningar eller serietidningar i en vårdpaket. Dessutom skickar aktivitet böcker som innehåller spel och pussel. Om du får skicka ett större paket, skicka pocketböcker. För grundskolan barn, väljer kapitelböcker i en populär serie, som kan handlas runt till våningskamrater.

Konstmaterial

Om du har ett yngre barn på sömn-away läger, skicka klistermärken som hon kan använda i brev till sina vänner, eller att dekorera sin våningssäng område. Du kan också skicka små affischer att dekorera. För äldre barn, kan du skicka brevpapper, som kan uppmuntra dem att skriva hem. Du kan också skicka personliga adressetiketter, och kuddar som ska användas för buss anteckningar. Slutföra vård paket med glitter pennor eller sport tema pennor.

Håraccessoarer

Du kan skicka flickor håraccessoarer, såsom pannband, klipp och scrunchies, beroende på hårlängd. Även ett paket med elastiska band i hennes favoritfärg kommer att uppskattas. Pojkar kanske gillar en svettband med matchande handledsband för att idrotta, försöka hitta dessa i en favoritfärg eller med logotypen av en föredragen grupp. Bandanas är också användbara vid lägret.

Färdigförpackade vård paket

Ett antal företag erbjuder färdigförpackade vård paket med olika teman och anpassade alternativ för dem som vill skapa den perfekta vård paket. Men det här alternativet fungerar bara för dem med barn på sömn-away läger som tillåter stora paket. SWAK paket för flickor inkluderar en autograf objekt, som ett örngott som vånings kompisar kan underteckna plus ett uppstoppat djur, spel, svårt problem, aktivitet böcker, nagellack, läppbalsam och lotion. De som är avsedda för pojkar har magiska trick, utomhus och inomhus spel och aktivitetsböcker. Du ger en ålder av din sommarlägret så att objekten är åldersanpassade, och du kan ange gillar och ogillar.Santa Clarita, är precis utanför Los Padres National Forest och mindre än en timmes bilresa från Stilla havet. Det finns massor av camping att välja på i området och många har fantastiska landskap och massor av saker att göra. Oavsett om din passion är vandring eller koppla av med ett metspö, camping i San Clarita området har något för alla.

Camp Williams Resort

Camping nära Santa Clarita, Kalifornien

Campingplatser är privata och avskilt vid Camp WIlliams Resort

Denna lilla kända Camping är en pärla som ligger i de majestätiska San Gabrial Mountains. Campare kan tälta rätt på gaffeln i San Gabrial River eller hyra en av husvagnsplatser inbäddat tätt under stora träd. Vandring, bad och fiske är populära på resort som är guldvaskning i floden eller omgivande vattendrag. Det finns ett café och butik för husbil användning, duschmöjligheter och toaletter, och massor av avskildhet för dig att njuta. Parken erbjuder en underbar camping upplevelse för familjer och nära andra attraktioner som Dodger Stadium och Toyota Speedway på Irwindale.

Camp Williams Resort
24210 East Fork Road
Azusa, CA 91702
626-910-1126
campwilliams.com

Leo Carrillo State Park

Camping nära Santa Clarita, Kalifornien

Strandaktiviteter är populära på Dockweiler Beach RV Resort

Denna Camping är unik minst sagt. Mindre än en halv timme från Santa Clarita, är Leo Carrillo State Park Camping intill mil och en halv strand där besökare kan undersöka tidvattnet pooler, eller utforska rev och grottor. Vandring, fiske, bad och båtliv är också populära aktiviteter för gästerna. Camping är skuggade och nära till läger butiken i parken. Webbplatser är tillgängliga för primitiva camping och husvagnar. Campare kan bara stanna sju dagar i följd i parken på en gång för att låta andra en möjlighet att njuta av parken. Campingplatser har el, vatten, picknickbord och grillar, och ett badrum anläggning och duschar finns i närheten. Reservationer bör göras så tidigt som möjligt för att säkerställa god platsval.

Leo Carrillo State Park
35000 W. Pacific Coast Highway
Malibu, CA 90265
818- 880-0363
leocarrillo.com

Dockweiler Beach RV Resort

Detta medelstora Camping är bara en kort bilresa från San Clarita och är absolut en RV park. De är lämpliga för sällskapsdjur med ett inhägnat hund område och väl bevarade stenlagda platser. Campingen erbjuder toaletten och duscha anläggningar, picknickbord på alla platser, el och vatten uppkopplingar, och är handikappanpassad. Varje campingen har en grill och picknickbord för användning gäst och vacker utsikt över stranden. Campare kan njuta av strandaktiviteter, simning, saltvatten fiske, vandring och båtliv. Dockweiler Beach RV Park är en populär destination med lokalbefolkningen och resenärer, så att gästerna bör göra reservationer i god tid.

Dockweiler Beach RV Park

8255 Vista Del Mar
Playa Del Rey, CA 90.293
310-322-4951
parks.ca.gov