vegan kryssning seine paris

Guidade turer i Paris, Frankrike


Om du är ny till Paris och kort om tid, ta en guidad tur. Du kommer att bli bekant med den parisiska landskapet, samt lära sig om historia och kulturella bakgrund bakom många av berömda platser i Paris. Eftersom Paris är en av de mest populära turistmålen i världen, har du många alternativ för en guidad tur som passar dina intressen.

Paris Segway Tours

En guidad Paris Segway tur erbjuder en icke-traditionella sätt att utforska Paris. Segways, tvåhjuliga mänskliga transportörer, är självbalanserande och lätt att använda. Varje fyra timmars rundtur börjar med en halv timmes session för att bekanta dig med Segway. Då kommer du kryssning genom Paris såg Eiffeltornet, Napoleons grav, Musée d'Orsay, Louvren, Champs Elysées och Triumfbågen. Paris Segway Tours erbjuder också guidade natten turer och enbart för kvinnor turer.

Paris Segway Tours
24 rue Edgar Faure
Paris, Frankrike 75015
+ 33-01-56-58-10-54
citysegwaytours.com/paris

Paris Muse

Paris Muse ger snabb en till två timmars turer av de mest populära museerna i Paris, inklusive Louvren, Musée d'Orsay, Musée de l'Orangerie, Musee Rodin, Musée Picasso, Centre Pompidou och Cluny Medeltidsmuseum. Grundades av en Harvard-utbildad konsthistoriker, alla guider är engelsktalande arkitekter och konsthistoriker. Paris Muse tur gör det möjligt att kringgå alla rader och direkt in i museet, och varje tur omfattar högst fem personer. Om du reser med barn, prova den populära Paris Muse ledtrådar rundtur i Louvren. Barn jaga skatter i Louvren, och lära sig om Louvre mästerverk i processen.

Paris Muse
35 rue du Petit Musc
Paris, Frankrike 75004
+ 33-06-73-77-33-52
parismuse.com

Sandeman New Europe Paris Walking Tour

Sandeman Paris guidad tur är lämplig för första gången besökare till Paris. Detta 3 ½-timmars tur utforskar de viktigaste historiska platser i Paris och innehåller en promenad längs Seine och genom trädgårdar och kungliga torg. Du får lära dig om historia från Paris rötter som en medeltida by genom omständigheterna i den franska revolutionen till den nazistiska ockupationen under andra världskriget. Du ser Notre Dame, Quartier Latin, Louvren, Eiffeltornet och Triumfbågen. Turnén är gratis. Guider ber bara för tips om du har haft tur. Turnén sammanträder tre gånger dagligen i Quartier Latin och reservationer krävs inte.

Sandeman New Europe GmbH
Auguststr. 5a
Berlin, Germany10117
+ 49-30-51-05-00-30
newparistours.com

Seine River Cruises


Kör för nästan 500 miles, resor floden Seine tillsammans bakgrund av nordvästra Frankrike. Kortvarig är utflykten dagars kryssningar som tillåter besökaren att se den hisnande staden Paris. Floden Seine är en av de mest kända delarna av vatten som trådar sig genom Paris, dela staden i vänster och höger banker. Ett annat alternativ är att hänge sig åt en nio (eller fler) dagars flod kryssning och lugn resa längs Seine med stopp vid några av Frankrikes höjdpunkter.

Avalon vattenvägar

Seine River Cruises

Res till byar via Seine ombord på en kryssning.

Avalon Waterways driver flera Seine River Cruises, inklusive en nio dagars utflykt från Paris till Paris som reser till Normandie landning stränder. Stopp längs vägen inkluderar charmiga, regionala städer som Vernon och Rouen. Det finns alternativa sightseeingturer till platser av intresse under dessa stopp. Fransk balkong och skjutbara glasdörrar finns i de flesta hytter med alla måltider serveras ombord under hela.

Avalon vattenvägar
5301 S. Federal Circle
Littleton, CO 80123
(877) 797-8791
avalonwaterways.com

Viking River Cruises

Viking River Cruises sätter segel på Seine mot Normandie. Säkra en kaj ombord all inclusive flodkryssning innebär inte behöva byta hotell varje natt eller två. Med natursköna och framstående stopp längs vägen, är turer ingår i biljettpriset och äga rum i morgon. Detta lämnar dina eftermiddagar gratis för att utforska på egen hand. Utsideshytterna har stora fönster och rum på de övre däcken tillåter fönstret att glida öppna.

Viking River Cruises
5700 Canoga Ave, Suite 200
200 Woodland Hills, CA 91367
(818) 227-1234
vikingrivers.com/

Bateaux Parisiens

Seine River Cruises

En kryssning i Paris kan du visa stora sevärdheter.

Plocka upp en möjlighet dag och natt för att se höjdpunkterna i Paris med ombordstigning en av de 24 båtar som ägs av Bateaux Parisienes, ett dotterbolag till Sodexo. Besökaren kan inleda en timmes sightseeing kryssning eller en mer formell två och en halv timme "City of Lights" middag kryssning. Mer tid på Seine kan lätt ordnas på en privat stadga för dig och dina gäster. Fånga resan nära Eiffeltornet och visa välkända sevärdheter i Paris, såsom Notre-Dame, och systern Frihetsgudinnan, genom panoramafönster.

Bateaux Parisiens
Port de la Bourdonnais
75007 Paris. frankrike
(33) 01 76 64 14 45
bateauxparisiens.com

Les Vedettes du Pont Neuf

Seine utflykt kryssningar ombord nära Notre-Dame drivs med fyra båtar som ägs av Vedettes du Ponf-Neuf. Kryssningen längd är en timme med en inbyggd registreras flerspråkiga tour. Turen beskriver ett stort område längs floden och tar i den betydande och historiska arkitektur i Paris. En snackbar är ombord serverar drinkar och förfriskningar.

Les Vedettes du Pont Neuf
Square du Vert Galant
75001 Paris, Frankrike
(33) 01 46 33 98 38
vedettesdupontneuf.com

Hur man använda kollektivtrafiken i Paris


Thomas Gold Appleton, den berömda Bostonian författare och artist av 1800-talet, en gång sade, "Bra amerikaner, när de dör, gå till Paris." Ljusets stad har betraktats som ett mecka för konstnärer och resenärer från hela världen sedan medeltiden. Det har vuxit till den kosmopolitiska navet i miljoner resenärer i Europa och är hem för cirka 2,5 miljoner människor, och över 11 miljoner i större Parisregionen, enligt 2004 års statistik. Skryter 20 olika stadsdelar, eller "arrondissements", centrerad vid floden Seine, Paris utrustad med en kollektivtrafik som erbjuder ett bekvämt sätt att ta sig runt i staden med cykel, tunnelbana och buss. Lär dig att använda kollektivtrafiken i Paris med dessa enkla steg.

Instruktioner

Med kollektivtrafik i Paris

1 Hitta "RER" tecken från flygplatsen. Ta RER från antingen Charles de Gaulle eller Orly-flygplatsen är ett mycket billigare alternativ än att ta en taxi till centrum, och både tåg in till staden är ungefär samma tid. RER tåg är en del av Paris tunnelbana systemet och skyltar vid utgångarna från båda flygplatserna visar vägen till RER.

2 Hur man använda kollektivtrafiken i Paris

Skaffa en broschyr med "Metro Parisien" karta. Detta är en användbar karta över Paris tunnelbana systemet, finns antingen på egen hand eller som en del av "Plan de Paris" broschyren. Det ger användbar information om busslinjer och tunnelbanestationer som tjänar främsta turistmål i Paris. Dessa kartor erbjuds hela RER stationer och flygplatser.

3 På tunnelbanestationen köpa din biljett i staden. Rubrik inåt kommer inte att kräva en extra biljett vid byte till en annan tunnelbanelinje (detta är alltid sant i Paris: biljetter kan användas för flera stopp inåt eller utåt, och nya biljetter endast krävs om en passagerare lämnar tunnelbanestationen till gatan ). Vid RER fönstret visar servicepersonalen adressen till din destination, och han eller hon kommer att peka ut vilken tunnelbanelinje och sluta att ta efter RER.

4 Ändra tunnelbanelinjer. När RER når tunnelbanestation i staden, kommer du förmodligen avsluta och fråga om att gå till vänster eller höger. Tecknen på väggen avslöja tunnelbanelinjer i antal och färg. Följ skyltarna till den linjen. Till exempel, om du ändrar till 5 tunnelbana till Gare du Nord (kanske den mest trafikerade stopp i Paris, och erbjuder tillgång till de flesta tunnelbanelinjer), kommer två riktningar gaffel off: en märkt "Bobigny-Pablo Picasso" och den andra märkt "Place d'Italie. " Dessa är de sista slutar på vardera änden av den linjen, och anger riktningen tåget går. Titta på din metro kartan för att visa vilken riktning du är på väg, och följ lämplig symbol.

5 Hur man använda kollektivtrafiken i Paris

Köpa ytterligare biljetter. När du har nått ditt hotell eller annan destination, måste du skaffa fler biljetter för resor i hela Paris. Köpa biljetter till maskinerna i tunnelbanestationer, med möjlighet att köpa flera biljetter på en gång.

6 Referens tunnelbanan kartan för sightseeing destinationer. Många attraktioner i Paris finns på tunnelbanelinje, inklusive Champs-Elysées, Bastille, La Fayette och så vidare. Även bussar är lättillgängliga och service flesta områden med samma biljett kostnaden, är tunnelbana linje snabbt och enkelt, och ofta sparar tid. 7 Hur man använda kollektivtrafiken i Paris


Utnyttja cyklarna! Paris har nu ett offentligt cykel-system, som erbjuder tusentals cyklar på hundratals stationer över hela staden. För en liten avgift, kan resenärer få på en cykel och lämna den på någon av de andra cykel platser var som helst i staden.

Tips

  • Att köpa tunnelbana biljetter i volym är en pengar sparare. Till exempel kan du köpa tio tunnelbana biljetter på en gång för en besparing på cirka 30 procent.
  • Tunnelbanan stannar vid 02:00
  • Frekventa resenärer och parisare beskriver ofta platser som refererar arrondissementen, till exempel, "Det är i den 9: e." Även om det är intressant att bekanta dig med de olika stadsdelar i Paris, är det inte nödvändigt kunskap när du navigerar staden och dess metro de första gångerna. Att veta något är i "den 4: e" inte kommer att hjälpa dig om du blir bekant med tunnelbanestationer själva.
  • Kasta inte bort dina biljetter tills du är ute på gatan. Biljett officerare slumpmässigt kontrollera passagerarbiljetter på både tunnelbanelinjer och bussar. Se till att du alltid har din stämplat biljett tillgänglig för att visa dem, eller så kan dömas till böter.
  • Inte omedelbart ta itu med parisare på engelska; den franska hitta detta lite oförskämt, särskilt i deras huvudstad. Minst lära sig tillräckligt franska att säga, "Ursäkta, talar du engelska?" om du inte är på flygplatsen eller RER, där de ser horder av turister dagligen.

River Cruises i Frankrike med Avalon vattenvägar


Avalon Waterways har River Cruises genom Frankrike, på mindre fartyg som kan navigera floder. Fartygen har inte bekvämligheterna av stora kryssningsfartyg, men de erbjuder personlig uppmärksamhet, intim service och stora hytter. Fartyg har gym och tillgång till Internet. Du kan utforska olika regioner i Frankrike, och ta turer av varierande längd.

Avalon vattenvägar

De små fartyg Avalon vattenvägar använder har fönster från golv till tak och franska balkonger så att du inte missar landskapet du passerar. Du behöver inte ordna utflykter; Avalon vattenvägar ger guidad i varje hamn, med headset, VIP-tillgång och ingen väntar i rader. Klänning är avslappnade ombord, men erfarenheten är lyxigt, med kvalitetssängkläder, dräkter och tofflor och färska blommor i varje rum. Marmor bad och L'Occitane toalett lägga till ytterligare en lyxig touch.

Avalon vattenvägar

5301 South Federal Circle

Littleton, CO 80123

877-797-8791

Arles till Chalon-sur-Saône

Tillbringa åtta dagar i Bourgogne och Provence, cruising floderna Rhône och Saône. Se den romerska amfiteatern i Arles, Palais des Papes i Avignon, Gamla stan och katedralen i Viviers och medeltida Tournon. I Lyon, Frankrike gastronomiska huvudstad, prova Beaujolais vin och se renässansens arkitektur. Tour en vinkällare i Tournus. Avalon landskap rymmer bara 138 passagerare och har en bubbelpool, frisersalong, lounge och bar.

Paris till Paris

Kryssning rundresa, Paris till Paris, på en sju natten resa. Kryssningen går längs Seine, genom regionen Normandie, och till andra världskriget landning stränder. Ta en guidad tur i Notre Dame, Louvren, Triumfbågen, Eiffeltornet, och se en 14: e-talsslott i St. Germain-en-Lave. Du kan också besöka Monets hus i Giverny, den medeltida kvartalet och gotiska Catherdral i Rouen, och Omaha Beach. Avalon Kreativitet rymmer 140 passagerare.

Familjevänlig?

Även barn över åtta års ålder är välkomna på Avalon vattenvägar kryssningar, det finns inga program speciellt för dem. Du kommer inte hitta de organiserade, övervakade program för barn som finns på ett stort kryssningsfartyg. Men skräddarsyr bolaget kryssningar till sina semesterfirare behov och erbjuder interaktiva upplevelser och berättande på sina utflykter.

dining

Avalon vattenvägar franska resvägar betonar hållbar mat och lokalt vin. Frukostbuffé och lunch, samt sitta ner multi-course middagar med vin, öl eller läsk, finns på franska flodkryssningar. Det finns också mousserande vin vid frukost, så att du kan ha en mimosa, en självbetjäning "sen riser" frukost, afternoon tea och Cocktail Hour och sent på kvällen tilltugg. Företaget har hälsosamma alternativ som inkluderar lågt kaloriinnehåll, låg natrium och glukosfria alternativ.

Bussresor i Centraleuropa


Resor i hela Centraleuropa erbjuder besökarna en semester i en livstid. De dramatiska bergstoppar i Alperna, böljande kullar i den tyska landsbygden och de historiska platserna i hela regionen erbjuder en mängd olika upplevelser att njuta av. Guidade bussturer tillåter resenärer att njuta av landskapet, medan professionella researrangörer göra noggranna arrangemang längs vägen. Bussresor i Centraleuropa omfattar traditionella historiska höjdpunkter, liksom turer som specialiserat sig på särskilda etniska kulturer och historia.

Kumuka Worldwide, Centraleuropa

Kumuka Worldwide erbjuder en 28-dagars Centraleuropa busstur som besöker nio europeiska länder, däribland fem länder i Centraleuropa. Som börjar och slutar i London, omfattar detta eskorteras tour alla boende, 27 frukostar och 14 middagar. Reser i en luftkonditionerad motor tränare begränsar Kumuka Worldwide turen till 48 passagerare. Tour höjdpunkter är en Seine kryssning i Paris, en rundtur i Piazza Michelangelo i Florens, ett besök till kedjan bron i Budapest, en rundtur i Prags gamla stadskärna, den beryktade Checkpoint Charlie i Berlin och den berömda Red Light District i Amsterdam. Passagerare kan njuta av staden och orienterings turer i större städer, liksom natursköna landskapet i Alperna, Toscana och tyska landsbygden, medan man reser mellan olika platser.

Kumuka Worldwide
45 Main Street, Suite 309 # 205
Brooklyn, New York 11201
800-517-0867
kumuka.com/Central-Europe.aspx

ITBC European Tour Operators, Jewish Heritage Tour

Den 10-dagars Jewish Heritage Tour, som drivs av ITBC European Tour Operators, tar gäster genom Tjeckien, Österrike och Ungern. Höjdpunkter i besök i Budapest inkluderar Judiska monument och det judiska museet, platsen för det forna judiska gettot, liksom andra platser av intresse, inklusive parlamentet och det kungliga slottet. Samtidigt besöka Wien, kan gästerna njuta av en stadsrundtur, liksom turer i det judiska museet och Stadttempel, huvud synagogan. Reser till Prag, turné höjdpunkter är den gamla judiska begravningsplatsen, de judiska kvarteren och Fort Terezin, platsen för en Gestapo fängelse. Stadshöjdpunkter i Prag inkluderar det kungliga slottet, St George klostret och St. Vitus-katedralen. Turnén omfattar nio nätter på 4-stjärniga hotell, nio frukostar, två middagar, en guide och alla inträdesavgifter.

ITBC European Tour Operator
Antala Staska 34
Prag, 14000, Tjeckien
+ 420-296-508-401
itbc.travel/en/tours/49-combi-tours/598-jewish-haritage-tour-budapest-bratislava-vienna-prague

Trafalgar, Heart of Europe

Trafalgar ledsagare gäster genom fem länder i Centraleuropa, med besök i München, Prag, Venedig, Lucerne och Verona. Den 12-dagars Heart of Europe tur har sitt ursprung i München och inkluderar boende, en tur regissör, ​​10 frukostar, tre middagar och lokala stadsguider. Höjdpunkter i resan inkluderar en rundtur i den nazistiska koncentrationslägret i Dachau, Pragborgen, katedralen St Stephen i Wien och Markuskyrkan i Venedig, liksom natursköna enheter genom Carnian Alperna. Valfria turer och speciella evenemang inkluderar en happy hours kryssning i Luzern och en lunch eller middag lagun kryssning i Venedig.

trafalgar
7-11 Bressenden Place
London, SW1E 5DD, England
+ 44-020-7976-5362
trafalgar.com/USA/DisplayTour?TourID=8433&Detail=1

Roliga fakta om Mexico City Stränder


Mexico City är en inlands huvudstad med ett stort avstånd från Mexiko & # 039; s kustområden. Därför har tjänstemän skapat konstgjorda stränder för att tillgodose fritidsbehov dess invånare. Dessa stränder är riktade mot de fattiga och medelklassen som inte är rika nog att resa till avlägsna platser. I juli 2010, har 10 konstgjorda stränder byggts baserat på faktorer såsom närhet till kollektivtrafik.

Funktioner

Mexico City & # 039; s stränder är artificiellt konstruerade genom att transportera lastbilar med sand i urbana metropol och sätta det runt en swimmingpool. Dessa stränder är anlagda med plast solstolar, parasoller och palmer för att skapa en mer tropisk atmosfär. Öppning dessa konstgjorda stränder kostar ungefär $ 600.000 per år. Poolerna är uppblåsbara och omkring 100 fot i diameter, och några stränder har även mindre barnpooler och lekplatser.

Fungera

Mexico City är nästan 200 miles från kusten, vilket orsakar problem för människor att resa till äkta stränder som Cancun och Acapulco. Tjänstemän skapade dessa stränder för att tjäna som en säker utlopp för staden & # 039; s fattiga befolkningen, varav några få mindre än $ 5 per dag. Dessa stränder uppmuntra familj närhet, som har korrelerats till en minskning i brottsnivåer.

Miljöproblem

Stränder såsom Boca de tomatl & aacute; n, Mismaloya, Maniagua och Jos & eacute; Mart & iacute; har tagits upp i de 10 mest förorenade stränder från Greenpeace Mexiko. Vissa tjänstemän sysslar med höga nivåer av fecal bakterier i dessa stränder, ytterligare förstärks av oförmåga vattnet till kurs ut fritt som det kunde i havet. Vissa stränder har byggts på tidigare skräp soptippar mitt i graffiti-färgade byggnader, rädda varv och reparationsföretag.

poltical yttranden

Kritiker av borgmästare Marcelo Ebrard rynka pannan på de konstgjorda stränder. De är oroliga för att staden kan saknas möjlighet att dra turister till mer etablerade attraktioner. Vissa tjänstemän oroa stränder & # 039; kostnader och överbeläggning frågor som invånarna kan besöka gratis.

Ursprung

Borgmästare Marcelo Ebrard inspirerades av den konstgjorda stranden i floden Seine, Paris, som tillät nakenbad. Den konstgjorda stranden programmet startade under våren 2007.

Seine River Cruises i Paris, Frankrike


Några destinationer fånga den romantiska fantasin mer än Paris, och genom sitt hjärta flyter floden Seine, en integrerad del av staden sedan starten på den lilla ön Ile de la Cité. Några av stadens mest kända attraktioner linje flodens banker. Ta en kort flodkryssning kan besökare njuta i den härliga sevärdheterna i Paris.

berömda platser

Seine River Cruises i Paris, Frankrike

Notre Dame-katedralen

Passagerare på en Seine kryssning kommer att passera några av Paris mest kända landmärken, inklusive Notre-Dame, Eiffeltornet och Louvren. Andra välkända sevärdheter synlig från floden är Musée d'Orsay (som rymmer impressionistisk konst), Palace of Justice, stadens vackra broar och en skalad kopia av Frihetsgudinnan som står vakt på en liten ö.

kryssningsarrangörer

Seine River Cruises i Paris, Frankrike

En kryssning nära den västra spetsen av Ile de la Cité

Flera företag verksamma Seine River Cruises, men Bateaux-Mouches (bokstavligen, "flyga båtar") är den mest kända. Bateaux-Mouches avgår från Embarcadère de Pont de L'Alma, ungefär över floden från Eiffeltornet i den åttonde arrondisement (den närmaste tunnelbanestation är Alma-Marceau). En annan operatör, Vedettes du Pont Neuf, avgår från den västra spetsen av Ile de la Cité (den närmaste tunnelbanestation är Cité).

enkla Tours

De enklaste turer tar lite mer än en timme att slutföra. Dessa resor slinga längs varje bank av Seine och runt de två stora öar som utgör hjärtat av staden. Dubbelkolla med researrangören för att se resan kommer med kommentarer på engelska (eller vilket språk du föredrar). Nattetid turer är ett utmärkt sätt att se stadens berömda landmärken i ett annat ljus. Dessa turer kostar inte extra, och de gör det lätt att förstå varför Paris kallas ljusets stad. Mest grundläggande turer kostar 10 till 12 euro.

Lunch och middag Tours

Operatörer som Bateaux-Mouches erbjuder även lunch och middag turer. Kostnaderna kommer att variera beroende på touren och operatören, men räkna med att betala fem eller sex gånger priset för en enkel tur. Bateaux-Mouches upprätt också en klädkod på sina måltids kryssningar, så förvänta dig inte att promenera ombord bär shorts och en t-shirt på sommaren. Medan kostnaderna kan bli höga, särskilt i jämförelse med priset på en enkel tur och en måltid äts på land, nöjet att äta en god måltid samtidigt som flyter genom några av Paris mest älskade sevärdheter kan vara värt det.

Billiga Seine River, Paris, Kryssningar


En av de bästa sättet att se staden Paris är med vatten. Dag eller natt båtar reser upp och ner floden Seine genom hjärtat av staden, förbi många av de världsberömda monument och platser som kantar kajer ovan. Resenärer har ett helt nytt perspektiv från vattenlinjen om att se staden i strålande solsken på en dagstur eller i den skuggiga elegansen hos en kryssning på kvällen.

Compagnie des Bateaux Mouches

Billiga Seine River, Paris, Kryssningar

Det enda som är bättre än att se Paris från sina kajer är att se det från själva floden.

Bateaux Mouches har eskortera turister och parisare både upp och ner Seine för mer än 60 år. Var och en av bolagets fem moderna båtar har en formell restaurang, underhållning och glasväggar runt för att ge de tydligaste utsikt över staden möjligt. Båtar till både lunch och middag kryssningar från Port de la Conference på Rive Droite sidan av Pont de l'Alma nära Eiffeltornet i centrala Paris. För det bästa köpet, hoppa över måltiden och ta en av de dagliga Panorama Cruises utan en måltid, som avgår från samma hamn 16 gånger dagligen, var 20 minuter från 19:00 till 23:00 under högsäsong (4 april genom 30 september ). Under lågsäsong (1 oktober till 31 mars), finns det 13 avgångar per dag. I september 2010, är ​​den ränta för detta alternativ i antingen säsong 10 € (ca 13 $) per vuxen och 5 € (ca 7 $) per barn.

Compagnie des Bateaux Mouches
Port de la Conférence
Pont de l'Alma, Rive droite
75008 Paris
frankrike
011-33-0-1-42-25-96-10
bateaux-mouches.fr

Bateaux Parisiens

Billiga Seine River, Paris, Kryssningar

Panorama båt på Seine

Bateaux Parisien s Cruise Tours eller Croisieres Promenades avgår från både Eiffeltornet och katedralen Notre Dame dagligen. Turer avgår från Eiffeltornet avgår från kajen Pier 3 mellan tornet och Palais Trocadero på Rive Gauche, som varar en timme och ta passagerare upp och ned Seine för att se de stora vattnet platser i staden. I turen ingår berättande på 13 språk (inklusive engelska), interiör och exteriör sittplatser med utsikt och kunniga guider. Turer avgår från Notre Dame avgår från Montebello Quay några steg från katedralen, även för en timmes resa. Expertkommentarer på fyra språk (inklusive engelska), värdinna guide och interiör och exteriör sittplatser med utsikt. I september 2010, är ​​den ränta för antingen kryssning 11 € (ca 14 $) per vuxen och 5 € (ca 6,50 $) per barn. Båtar avgår flera gånger för dagtid och kvällar med schema justerat för säsongen.

Bateaux Parisiens
Port de la Bourdonnais
75007 Paris
frankrike
011-33-0-1-76-64-14-45
bateauxparisiens.com

Bateaux Les Vedettes du Pont Neuf

Billiga Seine River, Paris, Kryssningar

Pont Neuf är faktiskt den äldsta bron i staden.

Bateaux Les Vedettes du Pont Neuf driver en samling av fyra moderna panorama båtar som gör springa upp och ner Seine från sin startpunkt på Pont Neuf. Höjdpunkter på vägen inkluderar Hotel de Ville, Notre Dame, Louvren, Musée d'Orsay, Pont Alexandre III, Eiffeltornet och Place de la Concorde. Varje båt har inomhus och / eller utomhus sittplatser och en snackbar. Det finns flera dagtid och kvällsavgångar per dag, justerat för säsongen. I september 2010, är ​​den ränta för varje timme resa 12 € per vuxen (ca 16 $) och 6 euro per barn (cirka 8 $).

Bateaux Les Vedettes du Pont Neuf
Square du Vert Galant
75001 Paris
frankrike
011-33-0-1-46-33-98-38
vedettesdupontneuf.com

Hur man Sightsee på floden Seine plus kryssning


Kryssningsfartyg erbjuder en lugn sätt att sightsee längs floden Seine i Paris, Frankrike. Flera företag erbjuder kryssningar som inkluderar kommentarer på olika språk. Längs vägen, du tar i sevärdheter som Eiffeltornet, Notre Dame och Musée d'Orsay. Du kan också se andra byggnader, landmärken, monument och palats medan kryssningar under flera utsmyckade broar. Ett fåtal företag erbjuder glastäckta båtar med utanför däck så att du kan se staden under alla fyra årstiderna.

Instruktioner

1 Besluta om längden på kryssning du vill ta. Personalen i receptionen eller concierge på ditt hotell i Paris kan hjälpa dig att hitta den bästa kryssningsföretag, eller sluta med den officiella Paris turism kontor på 25 Rue des Pyramides i Paris för mer information. Bateaux Parisiens (Bateauxparisiens.com) erbjuder kryssningar som börjar nära Eiffeltornet, medan Vedettes du Ponf-Neuf (Vedettesdupontneuf.com) har flodkryssningar som ombord nära Notre Dame. Flera företag erbjuder dags- och kvällskryssningar. Välj dagtid kryssningar att tydligt se sevärdheterna. Ta en nätters kryssning för att se upplysta upp byggnader och monument. Andra kryssningsföretag erbjuder lunch eller middag kryssningar. Några av de kryssningar stannar vid olika platser längs floden så att du kan komma ut och besöka monument och museer innan ombordstigning båten igen för att fortsätta nedför floden.

2 Beställa biljetter från företag som erbjuder den bästa kryssningen för att möta dina behov. Ring framåt eller beställa biljetter på nätet. Du kan också sluta med kontor Vedettes Pont Neuf, som ligger på torget du Vert Galant, att köpa dina biljetter. Kontoret av Bateaux Parisiens ligger i Port de la Bourdonnais.

3 Plocka upp dina biljetter på kryssningen bolagets kontor, eller få dem levererade till ditt hotell i Paris. Vissa kryssningsföretag kommer att skicka biljetterna till ditt hem, så att det finns tillräckligt med tid att få biljetter innan du lämnar på din resa. Om du beställt och fått en biljett voucher biljetter från Internet, skriva ut den och ta den med dig.

4 Anländer till startplatsen för en marschhastighet på minst 30 minuter före avgång. Vissa kryssningsföretag hämtar du på ditt hotell, så se till att du ringer för att bekräfta din pickup tid.

5 Välj headset på biljettkontoret, om sådana finns, på det språk som du föredrar så att du kan lyssna och lära under kryssningen.

Tips

  • Vissa företag erbjuder rabatter om du beställa biljetter från Internet.
  • Om du måste ändra din bokning, gör det så snart som möjligt. Vissa företag kräver reservation förändringar åtminstone fyra till fem dagar före planerad avresa.
  • Om du beställer biljetter på Internet, notera att många av kryssningsföretag inte ger bidrag om dina planer skulle ändras eller om du missar båten.
  • Plan på att betala en avbokningsavgift om du måste avboka din bokning.

Visst, det är en turistiska sak att göra, men en båt rundtur i Seine kommer att bli en höjdpunkt för din resa till Paris.

Instruktioner

1 Först måste du bestämma när du ska ta din tur. En kryssning i början av ditt besök är ett intressant sätt att få orienterad, men om du väntar till slutet av resan får du se alla webbplatser som du har sett på resan från ett helt annat perspektiv.

2 Och vill du gå på dagtid eller på natten? På natten några av de båtar flash stora strålkastare på monument som de seglar förbi, och du får också den extra spänningen i att se Eiffeltornet gnistan med ljus under turnén.

3 Vilken typ av tur vill du ha? Vill du bara vill se sevärdheterna eller vill du äta en måltid? Vill du ha en romantisk miljö där du kan föreslå äktenskap, eller är du bekväma gnugga axlar med hundratals foto knäppa turister, tjattrande bort i dussintals olika språk?

4 De flesta kryssningar varar en timme och gå upp ena sidan av Seine och ner den andra, vända i slutet av Ile St.- Louis och Frihetsgudinnan replik på Pont de Grenelle. De flesta erbjuder levande eller förinspelat kommentar under kryssningen.

5 Bateaux-Mouches kryssningen börjar vid Pont de l'Alma (Alma Bridge). Det är den mest populära av de kryssningsrederier och innehåller kommentarer på sju språk.

6 Bateaux Parisiens startar i hamnen de la Bourdonnais, nära Eiffeltornet. Commentary, med musikaliska ackompanjemang, ges på franska, spanska och engelska. Romantisk middag kryssningar med orkester finns.

7 Den Vedettes de Pont-Neuf kryssning börjar på Square du Vert Gallant i den västra delen av Ile de la Cité.

8 Den Vedettes de Paris kryssning börjar på Hamnar de Suffrin, men dess tur kommentar erbjuds endast på franska.

9 Batobus Tour Eiffel fungerar som både en turbåt och båttaxi, med början vid Eiffeltornet och stannar vid Musée d'Orsay, St-Germain-des-Prés, katedralen Notre-Dame, Jardin des Plantes, den Hotel-de-Ville, Louvren och Pont Alexandre III.

10 Den tre timmar Paris Canal kryssning börjar på antingen Musée d'Orsay eller Cité des Sciences på Parc de la Villette, går upp och ned Seine och Canal St-Martin

11 Marina de Bercy kryssning börjar på Port de Bercy, med två-timmars turer till lunch och middag.

Tips

  • Tunneln under Pont de l'Alma, nära där Bateaux-Mouches Turen börjar, är där prinsessan Diana hade hennes dödlig bilolycka 1997. På marknivå är en förgylld skulptur av en fackla som hennes beundrare har förvandlats till en informell helgedom.