väteperoxid bleker hud

Hur man: Makeup för blek hud


Blek hud ser strålande med makeup som passar din hy, men en stiftelse som är ännu en skugga för mörk ser uppenbara och onaturligt. Hoppa bronzers till förmån för grund nyanser som smickra din naturliga hy istället för att försöka ändra det. Överstrykningspennor och pulver kan förbättra en porslins hy, medan korrigerande concealers och primers kan tona ner RODNAD eller mörka ringar under ögonen. Om du siktar på en teater utseende, kan dessa primers neutralisera rosa toner i ansiktet och lämna din hud helt vit.

Instruktioner

1 Undersök ansiktet under naturliga belysning och notisområden rodnad eller blåaktiga toner som du vill minimera.

2 Plocka upp en liten mängd grön concealer eller primer på en kvarts tum makeup borste och dot den kosmetiska på områden där du har oönskad rodnad såsom fläckar eller födelsemärken. För större rödlätta områden, använd fingertopparna för att applicera ett tunt lager av korrigerande concealer. Hoppa över detta steg om du inte har någon oönskad rodnad på huden.

3 Torka borsten fri från grönt smink och använda den för att tillämpa den orange concealer till områden som är blå eller lila, såsom din under ögonen område. Du kan hoppa över detta steg om du inte har några mörka ringar att dölja.

4 Fukta en makeup svamp i vatten och pressa den för att ta bort det mesta av vattnet, lämnar svampen knappt fuktig. Tryck på svampen över områden som du har tillämpat concealer tills de är noggrant blandade.

5 Dot blek vätska eller kräm foundation längs näsryggen och äpplen av dina kinder med fingertopparna. Starta din ansökan i mitten av ditt ansikte kan du blanda sömlöst till kanterna av ansiktet, förhindra makeup blir alltför tung eller uppenbar.

6 Blanda grunden med fingertopparna, sedan jämna ansökan med makeup svamp. Klappa svampen i ansiktet i stället för att dra den över din hud, eftersom det kan gnugga bort makeup du just har tillämpat.

7 Vänta cirka fem minuter för alla fukt från svampen avdunsta, sedan tillämpa löspuder med en fluffig borste. Tryck på borste för att avlägsna överflödigt pulver och fortsätter att polera huden med penseln tills någon överskottspulver avlägsnas, lämnar precis tillräckligt för att ställa din makeup.

8 Applicera en punkt att lyfta fram pulvret till krönet av kindbenet med en fingertopp. Blanda highlighter längs kindbenet. Du kan också placera en liten mängd highlighter i inre hörnet av dina ögon.

Tips

  • Applicera alltid makeup på en ren yta.
  • Matcha din foundation på huden tonen i dagsljus. Applicera en rand av testaren grunden till din kind ungefär halvvägs mellan hakan och den punkt där din käkben för att hitta den nyans som bäst passar ditt ansikte.
  • Betona en funktion med din färg kosmetika, såsom ögonskugga, eyeliner, rouge och läppstift; hålla resten av din makeup neutral med en stark funktion gör det mesta av din ljus hy.
  • Alltför rosa grunden ser onaturliga; när man väljer mellan två smink färger, välj det som har mindre rosa till det.
  • Blek hud gör en vacker duk för levande ögonskugga och läppstift, men behålla din ansökan exakt; kontrasten mellan starka färger och ljus hy belyser applikations misstag.

Hur man sminka till Riktigt Ojämn blek hud


Makeup ansökan är en känslig process som lätt kan skapa en caked-on utseende eller vara alltför ren att erbjuda någon verklig täckning för ojämn eller fläckiga hud. Blek hud kan vara särskilt utmanande att göra upp med full täckning och samtidigt behålla de självlysande egenskaper som ger huden ett friskt utseende. Om du har blek torr eller fet hud med ojämna toner, krävs det noggranna blandnings och matchningstekniker för att skapa den perfekta täckning för din verkliga skönhet.

Instruktioner

1 Matcha grunden till din hudton så nära som möjligt. Testa produkten på huden i dagsljus för att skapa den bästa matchningen. Rosa undertoner arbetar för rättvis huden för att skapa en jämn och ljus hy. Välj en foundation som också ger dig full täckning.

2 Applicera en ärtstora mängd primer till ren och återfuktad ansikte. Primern kommer att skapa en smidig duk för makeup ansökan. Var noga med att täcka ansiktet jämnt.

3 Applicera en dime -stora mängd foundation på baksidan av din rena hand. Doppa foundationborste i grunden.

4 Svep laddade foundationborste ner näsryggen. Fortsätta arbeta grunden längs kindbenen och kinder med mjuka, svepande rörelser. Arbetet makeup ut mot tinningarna och ner till hakan.

5 Ladda borsten med den återstående grund och sopa den på mitten av din panna och haka. Arbetet grunden utåt mot kanterna av ansiktet tills allt grunden har väl blandat.

6 Lägg till lite extra grunden till alla områden som har rodnad eller hyperpigmentering. Var noga med att använda en liten mängd foundation på ögonlocken samt att skapa jämn täckning över ansiktet.

7 stöpplingen en liten concealer pensel i en kräm concealer. Applicera concealer till små brister eller ojämna områden som behöver koncentrerad täckning. Blanda i concealer försiktigt med fingertopparna, om det behövs.

8 Doppa en ren kabukiborste i några transparent puder och knacka bort överflödigt. Svep kabukiborste över hela ansiktet för att lägga grunden på plats för dagen.

Tips

  • Applicera kräm persika eller korall rodnar till dina kinder att skapa naturliga färg på huden med heltäckande foundation.
  • Applicera alltid foundation över ren hud för att undvika irritation och makeup uppbyggd.

Scen makeup idéer för flickor med blå ögon och blek hud


Scen makeup kan du uttrycka din kreativitet samtidigt fängslande dem omkring dig. Men trots den fantasifulla aspekt av scenen utseende, är det lätt att falla in i gamla hjulspår med din stil. Varje scen drottning har hittat sig själv söker inspiration från tid till annan. Flickor med blå ögon och blek hud kan fräscha deras makeup genom att spela upp sina unika egenskaper med specifika färger och makeup appliceringstekniker.

känsla Feline

Svart liner ser bra ut på flickor med blå ögon och blek hud, eftersom det skapar en djärv kontrast. Tung svart flytande liner bärs på både övre och nedre franskanten är kännetecknande för den klassiska scenen flicka look. Experimentera med liner genom att ställa upp vid den yttre ögonvrån för att skapa en katt ögon. Detta ser kan göras ännu mer dramatisk med också snärta din liner ner vid den inre ögonvrån för att skapa en swoosh effekt.

Ljusa ögon

Neon ögonskugga är populär scen flickor eftersom det skapar en nyckfull, uppmärksamhet greppa utseende. Skapa en klassisk scen utseende genom att tillämpa matt neonrosa ögonskugga till både övre och undre ögonlocket. Eller, experiment genom att använda en skugga på övre ögonlocket och en annan på nedre ögonlocket. För att göra blå ögon sticker, bypass blå och gröna skuggor. Istället väljer lila som kommer att skapa en levande kontrast. Ett annat bra alternativ för flickor med blå ögon är orange skugga. Eftersom blå och orange är direkt mittemot varandra på färghjulet, detta kombinationsfärgresultat i hög slag kontrast.

Skälla på

Dramatiska ögonfransar är ett måste för alla scen drottning. För att kunna spela upp vad du har, curl dina fransar innan du applicerar ögonmakeup. Applicera därefter en Volumizing mascara. Classic svart mascara är en stapelvara varje scen flicka ska äga, men ljust färgad mascara är ett bra sätt att vara kreativ med ditt utseende. När du verkligen vill amp upp effekterna, gå till lösögonfransar. Om du hittar hela remsor att vara obekväma eller svåra att tillämpa, försök skära dem i hälften. Detta trick gör att du kan få frans effekt du vill med enklare tillämpning.

Blek och nätt

Det mesta av färgen i scenen drottning utseende är fokuserad på ögonen, eftersom de är en av de mest uttrycksfulla delar av ansiktet. Lämna din hud och läppar blek så att dina ögon sticker. Du kan åstadkomma detta genom att bära en blek nyans av foundation med en naken läppstift. Eller ta naken läppen ett steg längre genom att täcka dina läppar med foundation innan en klar glans. Detta kommer att orsaka dina läppar att smälta in med resten av ditt ansikte, så att dina ögon att stå i centrum.

Blek hud Beauty tips


Blek hud är vacker, men innebär utmaningar. Omfamna den bleka och undvika garvning huden antingen med solen eller brun utan sol lotion. För att hålla din hy i porslin skick, alltid skydda huden från skadliga strålar. Ljus hy visar ofta varje märke eller skönhetsfel, men det finns också särskilda färger och makeup som kan förbättra din skönhet. En mängd blek hud skönhet tips kan hjälpa dig att se din bästa.

solskyddsmedel

Inte bara är solskydd nödvändigt att skydda blek hud från skadliga UVA och UVB-strålar, håller huden ser bättre. Ljus hy är benägen att fräknar och solfläckar. Det har mindre melanin än mörkare hud, vilket innebär att det kommer att skada lättare och visa åldras snabbare. Använd solskyddskräm med minst SPF 15 varje dag på året, även under vintern. Denna blek hud skönhet tips kommer att hålla huden mjuk och ofodrad.

skimmer Lotion

Istället för att använda Brun utan sol lotion på huden, förbättra blek hud med en skimmer lotion. Dessa är kommersiella lotion som finns på apotek och varuhus som innehåller ljus skimmer som inte visar upp mörkt på huden. Det gör bara huden ser ut som om den har en glöd, utan att täcka upp vackra, alabaster hud. Skimmer lotion är idealisk för att applicera på benen när du bär en klänning eller kjol.

Rodna

Använd en touch av rouge för att lägga till en röda skenet rättvisa hudtoner. Kräm eller pulver rodna i en rosa nyans tenderar att vara den mest smickrande för blek hud. Var noga med att inte gå överbord. Använd en utsedd rougeborste att tillämpa en ljusmängd knappt och på kindbenen. Om din hud är extremt blek, stick med rouge som är mycket rosa. Om din hud är en touch mörkare, men fortfarande blek, prova några lätta rosiga toner. Detta är ett sätt att lägga till färg och dimension utan att dominera över ansiktet.

Tinted Moisturizer

Att hitta foundation makeup som matchar blek hud kan vara en utmaning. Det kan också överväldiga ljus hy. Som ett alternativ till tunga fundament, eller att växla med foundation makeup, prova en tonad fuktighetskräm i stället. Det är idealiskt för torra eller kombinations hudtyper. En färgad fuktkräm lämnar mindre utrymme för misstag.

Att upprätthålla den allmänna hälsan och ta hand om din kropp är de första stegen i att eliminera torr och blek hud. Örter, kosttillskott och utvärtes behandlingar finns också för att behandla torr och blek hud.

Behandlingar för torr hud

Bad med lavendel örter och havre örter, krämer med jättenattljus, tea tree-olja i en aktuell grädde, och örtteer som innehåller kamomill, maskros, pepparmynta, gurkört, fänkål, hästhov, och ringblomma är behandlingar för torr hud. Hudkrämer hjälper också vid behandling för torr hud.

Behandlingar för Pale Skin

Järn, kompletterar med brännässla, gräslök, och vattenkrasse, dricka tre koppar gurkört örtte dagligen under tre veckor, och lägga till en kokt selleri rötter komplement till en drink för tre veckor behandla blek hud.

Andra Skin Behandlingar

Ansiktsmasker, oljor och krämer som innehåller växtbaserade kosttillskott föryngra huden. Ansiktsmasker öka blodcirkulationen i huden. För torr hud, använd en topikal behandling av avokado och citronsaft eller tillämpa en mosad banan i 10 till 15 minuter.

Upprätthålla hudens hälsa

Vila, avkoppling, motion, massage, och ofta simma i kallt vatten bibehålla optimal hud hälsa.

Svår torr hud

Svår torr hud kräver medicinsk vård. Receptbelagda mediciner och utvärtes behandlingar är ett alternativ för behandling.

Kvinnor med blek hud brukar bo borta från flamboyant färger på ögonen, eftersom det verkar tvättas ut i de flesta fall. Nyckeln till att bära apelsiner och skimrar på locket med blek hud ligger i tonen i färg. Viss apelsinögonskuggor kan se söt och även mjuk på en blek ögonlock med rätt kompletterar gula nedanför. Med rätt teknik, kan du poäng vackra ögonlock utan att titta ointressant. Detta make-up fungerar bra för dagen eller kvällen, men på kvällen kan vara bäst när först experimentera med ljusa färger.

Instruktioner

1 Pat ett öga primer på ögonlocket med hjälp av fingrarna. Eye primer kommer i en kräm eller gelform och förhindrar skrynklas och blekning av ögonmakeup.

2 Applicera en kräm ögonskugga i en gul nyans på hela ögonlocket med fingertopparna. Inte klappa någon i globlinjen.

3 Använd en skugga borste för att tillämpa en skimrande guld ögonskugga. Ljuset reflekteras av skimmer och förhindra den orange från ser tvättas ut på ögat. Guldet ska gå direkt över den gula och inte i veck.

4 Använd en liner pensel att tillämpa guldskimmer under den nedre fransraden.

5 Pat en varm tonas apelsin ögonskugga i globlinjen med en blending brush.

6 Pat lite mer orange ögonskugga på den yttre hörnet av ögonlocket och använda blandnings borste för att mjuka upp den, och blanda in den gula och guld. Svep borsten från yttre delen av ögonlocket inåt för att mjuka upp färgen. Att göra detta hindrar den orange från att ta över hela ögat. Istället förblir mjuk och mindre skakningar på blek hud.

7 Applicera guld eyeliner till den övre fransraden.

8 Avsluta utseendet med svart mascara på övre fransraden. Vicka staven när du kamma igenom fransarna för att förhindra klumpar.

Tips

  • Kronblad rosa läppglans kommer att komplettera denna look snyggt.

De bästa ögon Shadows för blek hud och blå ögon


Att välja en ögonskugga för blek hud och blå ögon kan vara en utmaning. Vissa färger kan göra blek hud ser tvättas ut och trött; vad som fungerar för någon med mörk hud och bruna ögon kommer inte att fungera för en person med blå ögon och blek hud. När plocka ut ögonskugga, aldrig matcha färgen på dina kläder eller dina ögon. Hålla några grundläggande principer i åtanke att hitta de bästa skugga för din hy och ögonfärg.

Färger som inte fungerar

Pink är nummer ett färgen ljushyad, blåögd kvinna bör undvika. Rosa tvättar ansiktet ut och gör ögon ser tråkig och trött. En annan färg för att undvika är oliv, på grund av de gula toner, vilket kan orsaka sken av att vara fördomsfull eller sjuklig. Svart är en annan färg för att undvika eftersom det kan göra att du ser mager eller verkar ha insjunkna ögon.

Färger som fungerar för en dagtid utseende

Beige och bruna toner fungerar bäst med blå ögon för att skapa en perfekt dag utseende. Skimrande ljusbruna färger förbättra blå ögon och bidra till att göra blek hud ser ljus. En annan stor dag färg är ljusgrön eller salvia grön. Den gröna tonen kompletterar bleka hudtoner och gör blå ögon sticker ut.

Färger som fungerar för en kväll utseende

För en rökig kväll utseende, en bra färg för blå ögon är mörkgrå. Gråa färger kan skapa en mer dramatisk look för en utekväll på stan och förbättra blå ögon, till skillnad från att välja svart. Lila och lavendel färger är andra bra kväll val för blå ögon och blek hud.

Hur man gör blek hud och svart hår inte Look gotiska


Om en bild säger mer än tusen ord, talar ditt utseende ännu mer. Att undvika stereotyper är en del av utmaningen att välja din egen personliga stil. Gotiska subkultur fokuserar på ovanliga, dramatisk skönhet, och kombinationen av svart hår och en rättvis hy är vanligtvis populärt med goterna. Men genom att undvika mörka färger eller hårda makeup, kan du ge dig själv ett helt nytt utseende. Oavsett om du vill synas professionell, tillfälliga eller flörtig, kreativ och göra din färg arbete för dig.

Instruktioner

För tjejer

1 Wear iögonfallande färger. Med svart hår och blek hud, ofta ser svarta kläder dramatisk. Undvika en gotisk utseende genom att välja ljusare eller ljusare färger. Om din hud har svalt undertoner, såsom blått eller rosa, prova aqua, rika röda, turkos eller grädde. För blek hud med varma undertoner, såsom guld eller elfenben, försök korall, grönt, mörkare blues och jordnära brunt.

Om du väljer att bära svart eller mörkgrå, par en mörk kläder objekt med ljusare nyanser. Till exempel, par en svart klänning med en ljus rosa kofta eller par mörka byxor med en solig gul blus.

2 Accessorize. Gotiska tillbehör är oftast fishnet strumpbyxor, handskar och utsmyckade smycken med nitar eller spikar. Att undvika att se gotiska väljer enklare tillbehör, såsom balett lägenheter, en klassisk armbandsur, en vintage hänge eller en blommig hår klipp. Sträva efter feminina och färgstarka eller polerade och elegant, styrning framgår av tunga eller komplicerade tillbehör.

3 Applicera mjuk, färgstarka makeup. Gotisk makeup har vanligtvis tunga svarta ögonmakeup och mörka, matta läppar. Tillsätt lite färg på ditt ljus hy genom att blanda rött eller rosa rouge i äpplen av dina kinder. Håll din ögonmakeup enkel, med ögonskuggor eller liners i skimrande neutrala nyanser. Använd en lätt tonade läppglans.

4 Style håret. Gotisk hår tenderar att gå mot trender, vare sig spetsade och vinkel- eller dramatiskt lång. Lägg mjuk enkelhet till din svarta håret genom att välja ansikte inramning lager eller bära en flörtig hästsvans. Ljusare håret med subtila rödbrunt eller bruna höjdpunkter.

för killar

5 Slit skräddarsydda dräkter. I stället för dramatiska eller uppseendeväckande kläder, sträva efter klassiska eller trendiga kläder som passar dig väl utan att vara alltför baggy eller tight. Para grundläggande jeans med en kofta, klädd i gymnastikskor istället för stridkängor. Införliva smickrande färger i din garderob, såsom brunt, marin och grönt, och undvika att bära alla svarta.

6 borsta håret. En kort, enkel frisyr håller svart hår ser trendig och diskret. Håll håret ser välvårdad med grundläggande stylingprodukter, såsom lätta geler. Undvik växande håret förbi axlarna. Din ansiktshår bör också vara ren skuren eller välvårdad, vilket ger en mer professionell, polerad look.

7 Välj enkla tillbehör. En armbandsur, grundläggande plånbok och ett bälte med en diskret vintage spänne ger dig en klassisk, professionellt utseende. För mer kreativitet, prova en läderarmband eller en slips med en slående mönster. I kallare väder, ser en klassisk skepparkavaj mindre gotiska och mer professionell än en trenchcoat.

Tips

  • Om du gillar att bära mörka kläder eller dramatisk makeup, låt inte rädslan för stereotyper stoppa dig. Bära vad hjälper du känner dig säker i stället för att oroa dig vad andra människor kanske tror.

Väteperoxid och Hud Fading


Vissa människor känner en ljusare hudfärg är mer attraktiv. Andra helt enkelt vill rensa upp eventuella problemområden på huden. Väteperoxidblekmedel huden med en mörkt pigment i syfte att jämna ut hudfärg. Den dödar också några bakterier på huden på grund av det faktum att den innehåller syre. Om du vill ändra din hudton, överväga att försöka denna enkla hemma botemedel mot hudens problematiska fläckar.

användningar

Väteperoxid används för att lätta, bleka eller tona huden. Det kan bidra till att klara upp missfärgningar, lätta åldersfläckar, minska uppkomsten av fläckar och jämna ut ärr.

produkter

Väteperoxiden du kan köpa i ett apotek har en låg koncentration. Peroxiden är typiskt vid en koncentration av 3 eller 3,5 procent. Lyckligtvis är detta liten andel relativt säker att använda på huden, vilket gör riskerna med huden blekning låg. Vara varnat, men några väteperoxid som används i storkök är 35 procent väteperoxid, som är mycket farlig. Om du använder den här typen av väteperoxid, måste du späda ut det med destillerat vatten iklädd skyddskläder och skyddsglasögon.

Ansökan

Om du vill använda en liten mängd väteperoxid på huden, fukta en bomullstuss med det. Sedan gäller det våta bomullstuss till området för din hud du vill att lätta. Du kan göra detta några gånger varje dag tills huden har uppnått önskad färg. Tillämpas väteperoxid till torr hud. Efter applicering, torka ansiktet med en våt handduk och slather på tjockt, oparfymerad fuktkräm utan färgämnen.

tips

Gäller endast väteperoxid till en liten del av din kropp. Om du vill ha en större, allover effekt, konsultera en professionell. Dessutom kan känslig hud reagerar negativt på väteperoxid. Om du har känslig hud eller upplever en negativ reaktion, konsultera en läkare. Låt inte väteperoxid sitta på din hud för länge; det kan bränna huden om de lämnas i flera minuter.

Hur man spelar upp blek hud på vintern


Ljushyade damer, är vinter din tur att glänsa. Med våren och sommaren bronzers en sak av det förflutna, kan du ta med din lysande hud i fokus. Oroa dig inte ser ut som de odöda. Det är möjligt att ta ut en utstrålning speciellt lämpade för en blek hy. Allt du behöver innan du går ut genom dörren är en halsduk eller pashmina i en nyans som ytterligare visar upp din vackra hud.

Instruktioner

1 Använd lämplig fuktkräm för din hudtyp. Under de kallare månaderna, blir huden torrare och kan flagna. Låt inte din vackra hud att fläckas av fula peeling och rodnad på grund av irritation. Öka intensiteten i din fuktighetskräm, och kom ihåg att slather på solskyddsfaktor när du kliver ut på dagtid.

2 Ställa alabaster liknande egenskaper i huden. Applicera en fylligare-täckning grund än du normalt använder för en mer tydligen perfekt finish. Om din hud är nära perfekt utom för mindre ojämnheter och missfärgning, tillämpa din bas med en fuktig makeup svamp att fastställa en tunnare men jämnt lager av produkten. Se till att någon rodnad flytta dold. Du kanske inte behöver använda en concealer eller mörkläggning efter applicering din foundation, men har en i din makeup kit för säkerhets skull.

3 Kontrast levande färger mot bakgrund som är ditt ansikte. Genom att vrida ansiktet i en tom duk med foundation, vinter perfekt levande nyanser som hallon, elektriskt blått och Deep Purple kommer verkligen pop. Använd färger val på ögon, kinder och läppar. Var inte rädd för stark pigmentering. Du kan enkelt blanda något som ser alltför hård med hjälp av en praktisk makeup svamp. Om du fortfarande är osäker, använd nyanser från samma färg familj över hela ansiktet så att du inte gå fel.

4 Ge dig själv en ljus hy. Även om du inte har naturligt rosa kinder, kan du använda mer rodna än vanligt på bara äpplen att få fokus på självlysande huden. Du behöver inte använda levande vinter nyanser. Använd en creme rouge som matchar din naturliga färg och lager på den se ut som om du bara fick från en promenad i kylan. Prova en gel för mer av ett målat utseende. Rengör bort uppenbara linjer i din ansökan med svampen.

5 Förbättra höjdpunkterna i ansiktet med skimmer överstrykningspenna. För semester, är tydligare silver eller guld acceptabelt. Helt enkelt lägga ned en tunn jämnt lager efter varandra för att få önskad effekt. Inte bara kommer din hud har mer av en glöd, kommer din benstomme verkar mer definierat, liksom. Badda på topparna av kindben, ner näsryggen och på andra områden som du vill ta med mer ljus. Blanda med din svamp för en glöd som inte verkar sitta på toppen av din hud, men ser ut som om den kommer från inom. På samma sätt kan du uppmärksamma din dekolletaget samt med en finmalt skimmer pulver.

6 Använd en scaarf

Tips

  • Med din känsliga färg, är det lätt att se överdrivna med smink, så försök bara en eller två av dessa förslag åt gången.