usa-stat med övertäckta broar

Täckta broar byggdes först i USA i början av 1800-talet när människor förlitat sig på broar för transport av gods. Broar gjordes sedan med trä stockar, och att hjälpa till att upprätthålla och skydda träet från naturens element, var broar täckta. Täckta broar växte i popularitet hela nationen, och tusentals byggdes på 19th century. Även om många täckta broar inte längre föreligger, kan vissa originalen fortfarande hittas i hela USA.

Watson Kvarnbron

Byggt 1885, är Watson Mill Bridge fortfarande intakt och är den längsta täckta bron i Georgien. Denna bro, som sträcker sig över 229 fot över South Fork River i Carlton, Georgien, byggdes av Washington King en son till en frigiven slav. Watson Mill Bridge ligger i nordöstra Georgien i passande namnet Watson Mill Bridge State Park, och besökare till bron eller park kan njuta av vandringsleder, rastplatser och camping.

Bridge Covered Bridge

Bridgeport Covered Bridge, som ligger i South Yuba River State Park, är bara en av 10 återstående omfattas broar i Kalifornien, enligt Nevada County Gold, och det är också den längsta enda span trä bågbro landet. Bron byggdes 1862, är 251 fot lång.

Jackson Bridge

Jackson Bridge är en av många fortfarande står omfattas broar i Parke County, Indiana, som anses av lokalbefolkningen och turister som "omfattas bro huvudstad i världen", enligt parkecounty.com. Denna bro, vilket är ungefär 200 fot lång, byggdes 1861 och har sedan dess reparerats, reroofed och återställas.

Förteckning över stater med en fuktigt klimat


Namnge de amerikanska stater med våta klimat kan vara lite missvisande, eftersom klimatet kan variera en hel del inom en stat, i synnerhet i de större staterna. Höjd spelar en roll, liksom: Temperatur och nederbörd kan vara helt annorlunda på toppen av ett berg och på låglandet under den. Kust klimat tenderar att vara mildare än inlandet. Kalifornien, till exempel, har både öken och bergsområden, och det torra, soliga södra delen av staten får betydligt mindre nederbörd än norra Kalifornien.

Alaska och Hawaii

Delar av Hawaii och Alaska är bland de regnigaste platserna i USA. Yakutat, i sydöstra Alaska, får drygt 160 inches regn per år. Annette Island, en del av Alexander skärgård, är också i sydöstra Alaska och har cirka 100 inches regn per år. Däremot Juneau får cirka 58 inches årligen, och Fairbanks, bara 10 inches. Hilo, på ön Hawaii, blir cirka 126 inches regn per år, medan Honolulu på Oahu, får bara cirka 18 inches årligen.

Västra USA

Pacific Northwest i USA är känd för regnigt väder, och området nära Quillayute floden i nordvästra Washington, på den olympiska halvön, mottar omkring 101 inches regn per år. I området finns La Push och gafflar, platser blev känd i Stephanie Meyers "Twilight" böckerna. Spokane, i den östra delen av staten Washington, är mycket mindre våt, med färre än 17 inches regn per år. Astoria, i nordvästra hörnet av Oregon, mottar omkring 64 inches av årsnederbörden, medan Portland blir ca 37 inches. Kalifornien är en relativt torrt tillstånd, med San Francisco få ca 22 inches årligen och Los Angeles ca 15 inches.

Södra USA

De södra delstaterna Alabama, Louisiana, Florida och även Texas innehåller några av de regnigaste platserna i kontinentala USA. Mobile, Alabama, blir cirka 67 inches regn per år. Pensacola, Miami och Tallahassee, Florida, sträcker sig från 61 till 65 inches regn per år. Florida Everglades alternerar mellan våta och torra säsonger; Vatten Encyclopedia konstaterar att mängden regn kan variera kraftigt från år till år, men det årliga genomsnittet är 54 inches. Lafayette och Baton Rouge, Louisiana, i genomsnitt 62 inches regn per år. Port Arthur, på den centrala östra gräns Texas, mottar omkring 61 inches årligen, även om många delar av Texas är mycket torrare.

Östra USA

Nederbörd i östra USA är ganska konsekvent längs hela kusten, med medelvärden från en bottennotering på cirka 30 inches till en hög på ca 50 inches för stater från Maine till Georgien. Ett anmärkningsvärt undantag är Mt. Washington i New Hampshire, med mer än 100 inches av regn per år.

Mellanvästern, Berg och sydvästra USA

De torraste stater är i allmänhet de i Mellanvästern, Klippiga bergen och sydvästra USA. Indiana och Illinois får regn summor i storleksordningen 30 till 45 inches; medan Michigan och Minnesota är något lägre, och Montana och Dakota ännu lägre. Som väntat, de sydvästra staterna är den torraste av alla, med Yuma, Arizona, ta emot endast tre inches regn per år och Albuquerque, New Mexico, drygt 9 inches årligen.

Täckta broar för helgen nära Winterset, Iowa


En National Geographic fotograf och en ensam bonde fru utlösa en kort, passionerad kärleksaffär på landsbygden Iowa i romanen, "Broarna i Madison County" av Robert James Waller. Meryl Streep och Clint Eastwood hade huvudrollen i filmen med samma namn ligger mitt romantik i dessa historiskt bevarade täckta broar. Du kan se alla sex av broarna i Madison County klustrade inom ett par miles från staden Winterset i en trevlig helg.

IME Covered Bridge

Längst väster om Winterset är Imes Covered Bridge, den äldsta av de sex omfattas broar i Madison County. IME byggdes 1870 och flyttades två gånger: först i 1887 till en plats över Clinton Creek och igen 1977 till sin nuvarande plats, strax öster om St Charles, cirka åtta miles utanför Winterset.

Holliwell Covered Bridge

Holliwell täckte överbryggar byggdes 1880 av Benton Jones och renoverades 1995. Av de sex broar, är den längsta på 122 fot. Den står på sin ursprungliga plats, cirka två miles söder om Winterset, där den korsar Middle River.

Cutler-Donahoe Bridge

Cutler-Donahoe Bridge byggdes 1870 av Eli Cox och renoverades 1997. Det har ett sadeltak och var ursprungligen belägen nära Bevington på North River. År 1970 flyttades den till sin nuvarande plats i Winterset stadsparken.

Cedar Covered Bridge

Benton Jones byggde Cedar Covered Bridge 1883, tre år efter Holliwell. Det byggdes ursprungligen norr om Winterset på Cedar Creek och flyttades 1921 till sin nuvarande plats tre miles nordost om centrum av Winterset under samma ström. Bron i dag är en replika, byggd 2004 efter den ursprungliga förstördes av en mordbrännare 2002. Ändå är bron en milstolpe som blev känd från Waller roman. Det är inte bara där huvudpersonerna Francesca Johnson och Robert Kincaid träffas för att ta fotografier, men det är också med på bokens omslag.

Hogback Covered Bridge

Även byggt av Benton Jones, Hogback Covered Bridge, uppfördes 1884 och renoverades 1992, är fortfarande i sin ursprungliga plats omkring fyra miles norr om Winterset. Beläget i en dal, mäter bryggan 97 fot och namngavs för en kalksten ås längs den västra delen av dalen.

Roseman Covered Bridge

Samma år byggde han Cedar Covered Bridge, 1883, Benton Jones byggde också Roseman Covered Bridge. Renoverat år 1992, är det fortfarande i sin ursprungliga plats cirka åtta miles väster om centrum och har vunnit berömmelse genom romanen som den första bron Robert försökte fotografera och där Francesca lämnar sin anmärkning bjuda honom på middag.

Starwood Hotell i närheten Bloomington, Indiana


Starwood Hotels and Resorts är en hotellkedja som driver hotell runt om i världen. Gruppen driver Meridien, Four Points, Westin, Luxury Collection, Aloft, Sheraton, Element, St Regis och W hotellkedjor. Starwood äger hotell, men dess tyngdpunkten ligger på hotellets ledning och franchising. Även inga Starwood hotell fungerar i Bloomington, Indiana, kan två Starwood hotell hittas 45 miles away i Indianapolis.

Westin Indianapolis Hotel

Westin Indianapolis Hotel i centrala Indianapolis är ansluten med täckta broar till Indiana Convention Center och Circle Center Mall. Det är inom gångavstånd från Lucas Oil Stadium, Conseco Field House, Victory Field och NCAA Hall of Champions. Hotellet har 39.000 kvadratfot möte och konferensutrymmen, en uppvärmd inomhuspool och ett gym. Du kan också beställa massage, syrgasbehandling, tvätt och parkeringsservice, bagageförvaring och kopiera och tryckeritjänster. Wi-fi kan köpas i rum för $ 9.95 per dag; trådlöst internet är tillgänglig i allmänna utrymmen för $ 4,95 per dag.

Westin Indianapolis Hotel

50 S. Capitol Ave.

Indianapolis, IN 46204

317-262-8100

starwoodhotels.com/westin

Sheraton Indianapolis City Centre Hotel

Sheraton Indianapolis City Centre är ett 378-rums hotell i centrala Indianapolis. Det är nära till Lucas Oil Stadium, Conseco Fieldhouse och Circle Centre Mall. Gästerna bjuds på platt-tv och kostnadsfri Starbucks kaffe; Deluxe kung sviter är tillgängliga för en extra kostnad. Sheraton och Microsoft samarbetar för att skapa en arbetsvänlig utrymme som kallas Alexander Lounge, med Ethernet och trådlöst internet och gratis tryckeritjänster. Gästerna har också tillgång till ett gym och en pool på taket. Sheraton Indianapolis City Centre Hotel har också 18.000 kvadratfot möte och funktion utrymme.

Sheraton Indianapolis City Centre Hotel

31 W. Ohio St.

Indianapolis, IN 46204

317-635-2000

starwoodhotels.com/sheraton

Bloomington

Bloomington är hem för Indiana University, och invånare och besökare till staden har tillgång till ett brett utbud av museer, musikscener, teatrar, klubbar, idrottsevenemang och även opera. Bloomington blir en vin och kulinarisk hot spot. Det har också Indiana största inomhus sjö. Friluftsentusiaster kan gå camping, fiske, jakt, golf och vandring.

Honeymoon Suite hotell i Lancaster County, Pennsylvania


Lancaster County är känd som Pennsylvania Amish land. Landskapet i böljande kullar är beströdd med täckta broar och historiska ett rum skol hus. Området har blivit en favoritdestination med sin natur, avkopplande atmosfär och unika attraktioner. Lancaster County är också en idealisk plats att tillbringa en smekmånad. Par som letar efter den där speciella privata reträtt hittar massor att välja bland.

Kings Cottage Bed & Breakfast

Kungens Cottage Bed and Breakfast erbjuder en perfekt plats att utforska Amish land, den lokala konstscenen och området restauranger. Sviterna på Kings Cottage är lyxiga och eleganta, perfekt för en romantisk semester. Rummen har mysiga eldstäder och är individuellt inredda. Par kan njuta av en mängd olika tjänster, inklusive en 90-minuters massage, chokladöverdragna jordgubbar för två eller en ros kronblad bad. Par ivriga att ge sig ut kommer att njuta av Covered Bridge Picnic Tour komplett med plockmat och kylda mousserande cider, kartor till tre av områdets mest populära broar och en bok av Lancasters täckta broar att hålla som ett minne. Frukost serveras varje morgon i solen rummet och har gourmetkaffe och hemlagade delikatesser. Par kan också välja att äta frukost i sina sviter. Priser varierar beroende på säsong och vissa tjänster medför en extra avgift.

Lancaster Arts Hotel

Lancaster Arts Hotel erbjuder en romantisk semester i hjärtat av downtown Lancaster. Dess första våningen finns ett konstgalleri med moderna och historiska verk av lokala konstnärer. Happy smekmånad paketet ingår frukost och par välkomnas med champagne, rosenblad på sängen och choklad. Sviterna är alla olika från varandra men inkluderar handgjorda möbler, lyxiga egyptiska sängkläder, turkiska badrockar, platt-TV med premium-kabel och stänga ned tjänsten. Bekvämligheterna inkluderar gym, kemtvätt och kostnadsfria cyklar för att utforska centrum. Det finns en restaurang på plats och ytterligare tre är inom gångavstånd. Lokala attraktioner som rekommenderas av hotellet är Vetenskapsfabriken och Christmas Center.

The Inn at Leola Village

The Inn at Leola Village är ett historiskt hotell som erbjuder modern lyx. Det är en populär plats för bröllopsfester och retreater affärer. Flera typer av sviter finns tillgängliga och inga två är likadana. Värdshuset har två brud sviter som är perfekt för honeymooning. Lancaster House Bröllopssvit har en öppen spis och bubbelbadkar. Duschar är utrustade med dubbla regn huvuden och stora rum är elegant inredda. Coach Bröllopssvit är avskilt, men ändå erbjuder bekväm tillgång till lobbyn och restaurangen. Rummet har ett hörn spis i anslutning till bubbelpool och en dusch för två. Alla rum är utrustade med 400-count lakan, duntäcken och dunkuddar. På plats restaurang, Mazzi, serverar europeiska och italienska rätter och är öppen för middag. Ytterligare bekvämligheter är en swimmingpool, bastu, lummiga trädgårdar, ett biljardrum, boccia domstol och destinationer Spa. Aktiviteter som rekommenderas av inn är ett besök i Amish Farmers Market, butiker specialitet och täcke butiker - allt bara några minuter från Inn.

Platser att gå med barnen i nordöstra USA


Nordöstra USA är utbredd med platser att resa med barn, och inkluderar många underhållning och turistmål. Den nordöstra regionen består av de nio delstaterna Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, Vermont, New Jersey, New York och Pennsylvania. Denna breda område erbjuder allt från stora attraktioner till naturbaserade Rittenhouse som kommer att tilltala familjer med barn i alla åldrar.

Nöjes / Vattenland

För våghals eller vattenrutschbana fan i er familj, nordöstra erbjuder en vild urval av nöjen och vattenparker. Six Flags Great Adventure i Jackson, New Jersey, har inte bara en 350-tunnland drive-through safari som är hem för mer än tusen exotiska djur, men också spännande Hurricane Harbor äventyrsbad. Från och med 2011, är parken stängd för säsongen fram till april 9. chokladälskare, Hershey Park i Hershey, Pennsylvania, kommer att locka hela familjen söta tand med mer än 60 choklad-tema åkattraktioner och attraktioner.

Museer / Science

En resa till ett museum kan vara både spännande och lärorikt. Nordöstra erbjuder ett brett utbud av historiska och vetenskapliga attraktioner som tillgodoser både barn och vuxna. American Museum of Natural History i New York City har 46 permanenta utställningshallar som presenterar målningar, artefakter och stoppade djurprover från hela världen. För yngre barn, Barnens Museum & Theatre of Maine i Portland har interaktiva utställningar, engagerande pjäser och massor av roliga aktiviteter. Den spirande forskare i din familj kommer att bli spännande med Connecticut Science Center. Med sina 150 praktiska utställningar, 3-D digital teater och fyra utbildnings Labs kommer centrum stimulera och underhålla barnen.

National parker

Familjer med barn i alla åldrar kan njuta av korta promenader eller dag vandringar i de nordöstra nationalparker. Den Appalachian Trail, som sträcker sig från Maine, genom hela nordöstra och ner till Georgien, erbjuder natursköna kullar, skogar och berg landskap. I Marsh-Billings-Rockefeller National Park, gå igenom Vermont vackraste områden, som demonstrerar socker lönnar, 400-åriga hemlocks, täckta broar och stenmurar, samtidigt lära sig mer om historien om området. För dem som älskar att lägret, White Mountain National Forest i Maine och New Hampshire täcker ett vidsträckt skogsområde som har många campingplatser och fritidsaktiviteter.

djurparker

Zoo göra stora prisvärda dagsturer som kan avnjutas i stadskärnor. New York är värd för Bronx Zoo och New York Aquarium. Bronx Zoo, den största storstads zoo i USA, är hem för många inomhus och utomhus utställningar som inrymmer giraffer, gorillor, lejon och en mängd andra exotiska varelser. På New York Aquarium, kan familjer visa mer än 350 arter av vattendjur, inklusive delfiner, valar och hajar. Pennsylvania erbjuder också många djurparker, med djur bevarar ligger i både Pittsburgh och Philadelphia.

Olika typer av broar i USA


Du har förmodligen inte ge en tanke på vilken typ av bro du passerar, så länge du gör det på ett säkert sätt. Om du betalar uppmärksamhet, har du utan tvekan märkt att broar är konstruerade och byggda på olika sätt, beroende på faktorer såsom längd och terräng.

Arch Bridge

Bågbro design är en av de äldsta i USA De flesta kvar, ett bevis på styrkan i konstruktionen. En stor del av vikten bärs av anslag som börjar vid varje ände och färdas längs kurvan av bågen. Dessa broar är oftast 200 till 800 fot lång. Vägbanan kan placeras på toppen av bågarna eller suspenderas från valven i botten av bron.

Beam Bridge

En balk bro är inget annat än en platt bro som är stöds av bryggor eller pyloner i vardera änden av fästet. Dessa broar är vanligtvis mindre än 250 fot lång och är tillverkade av stål och betong.

Kabelbroar

Som namnet antyder, kabelbroar har kablar som är anslutna till vägbanan och sträcker sig uppåt till bron smala torn. Antingen kablarna är fästa vid toppen av tornen eller vid olika punkter ner tornen. De är sedan fäst till vägbanan vid intervall genom hela vidden av bron. Dessa broar kan vara allt från 500 fot till nästan 3000 fot lång.

täckta broar

Täckta broar spänner vanligtvis små floder och vattendrag och är mindre än 200 fot lång. De flesta har ett tak över hela sin vidd, samt sidopaneler för att skydda körbanan från snö och regn. Du hittar många av dem i gården land.

hängbroar

Hängbroar har torn bredare än vägbanan. Stora kablar köra hela vidd och är knutna till tornen. De är sedan fäst vid båda ändar av bron på förankringar. För att göra bron ännu säkrare är fackverk ofta placeras under vägbanan för att förhindra rörelse. Dessa broar har ofta ett spann på en mil eller mer, vilket gör dem den längsta i världen. Ett par kända exempel är Golden Gate-bron i San Francisco och Brooklyn Bridge i New York City.

rita Bridge

Rita broar, även känd som klaffbroar, är öppningsbar bro som tillåter båtar att passera under vägbanan. Detta görs genom att höja en eller två sektioner via en motvikt vid basen av bron.

Ett grönt kort är en gemensam term för en permanent Resident Card beviljas en utländsk person av amerikanskt medborgarskap och Immigration Services (USCIS). Det gröna kortet ger tillstånd att bo och arbeta i USA på permanent basis utan restriktioner. I synnerhet kan en invandring officer inte förneka din inträde i USA om du presentera din utländska pass och en permanent Resident Card. Den vanliga sätt att komma in i USA är med flyg.

Instruktioner

1 Visa din gröna kort ett flygbolag representant när du registrerar dig för en flygning till USA.

2 Fyll i amerikanska tullen förklaring under flygningen. En flygvärdinna kommer att ge ett tomt formulär för dig.

3 Nedgång i form I-94 (Ankomst / Avresa Record) när en flygvärdinna försöker ge det till dig. I-94 är den viktigaste dokument när du anger USA med en icke-immigrant visum, men grönt kort innehavare inte behöver det.

4 Ange passkontroll området när du anländer till terminalen.

5 Komma in i linje märkt "amerikansk medborgare / bofasta."

6 Ge ditt pass, grönt kort och tull formen till en invandring tjänsteman vid inspektion skrivbord.

7 Förbered dig på att svara på enkla frågor som "Var bor du / arbete i USA?" Du kommer också att lämna fingeravtryck, och officeren kommer stämpla ditt pass och tull form med ankomst.

8 Lås upp ditt bagage och gå vidare till tullinspektionsområdet.

9 Ge tull form till en tulltjänsteman.

Tips

  • När in i landet från Kanada eller Mexiko med bil, följ bara steg 6 och 7, men du normalt inte behöver en tulldeklaration. Fingeravtryck är också hoppas.

Omfattas broar i Kansas


Täckta broar, som går tillbaka till 19-talet i USA, byggdes för prosaisk syfte att skydda träbroar från väder och vind, men de har blivit en favorit måste-se destination för kännare av den historiska och natursköna. 1995 filmen "Broarna i Madison County", samt bästsäljande roman som den baserades, tog ett uppsving i popularitet till omfattas bro turer landet - men till skillnad från Iowa, där berättelsen är inställd, Kansas inte har många historiska täckta broar egna. Alla dess 19-talet broar är borta, och vilka broar fortfarande går tillbaka längre än 1970-talet.

Broar Sydöstra Kansas

Butler County är hem till Riverside Bridge i El Dorado Riverview Park. Den täckta delen av bron, byggd 2004, spänner 40 fot över Walnut floden. Hela bron är 136 fot lång, med otäckta sektionerna av 48 fot långa i varje ände. El Dorado har också en övertäckt gångväg, byggd 2007, som sträcker sig ungefär en halv mil från korsningen av Main Street till järnvägsbron på den södra sidan av Central Avenue. Mound City, i Linn County, har 18-fots täckt Jayhawk Walk Bridge, som ligger i Mound City Historical Park. Även om många av byggnaderna i parken går tillbaka till den 19: e och början av 20-talen, var själva bron byggdes 1997.

Broar nordöstra Kansas

Nordost Kansas har den högsta koncentrationen av täckta broar som finns i staten - en totalsumma av fem, inklusive den äldsta, Johnson County Whispering Hills Bridge, byggd 1970. Douglas County Don Jones Bridge, som korsar en biflod till Coal Creek, datum tillbaka till 1972, och Jefferson County Oak Holler Bridge byggdes 1971. Jefferson County är också hem till Kings Bridge och Vernon Robb Bridge, båda med anor från 2000. den senare har skillnaden av att vara de enda två spann täckt bro i ange. Shawnee läns 60-fot Ted Ensley Bridge är nykomlingen i gänget, utvecklas som ett tillägg till Topeka s Ensley Gardens 2004.

The One and Only Covered Bridge of Western Kansas

I västra Kansas vatten är en bristvara och broar är få. Många av dess tidiga broar var ingenting mer än låga cement kulvertar placerade i creek sängar, och inte ens spänner över bäckar från bank till bank. Denna del av staten kan endast begära en täckt bro, en liten täckt gångbrygga som spänner över en del av vägen runt sjön Atwood, som ligger i nordvästra hörnet av staten cirka 30 miles norr om Colby. Bron är av träkonstruktion och är målade röda.

Lost Broarna i Leavenworth County

Leavenworth County, i nordöstra Kansas, var en gång hem till två täckta broar som nu lever på endast i några gamla fotografier. Inte mycket är känt om Jarbalo Bridge, annat än en kort omnämnande i en gammal broschyr släcka av Leavenworth County Historical Society and Museum. Medan broschyr datum är okänt, nämner det en artikel om denna bro som nyligen hade synts i "E-post och Breeze", en tidning som publicerades mellan 1880-talet och 1930-talet. Ett fotografi av bron i Kansas Historical Society arkiv är från 1930-talet. Springdale omfattas Bridge, dokumenterats i ett flertal bilder tagna av den historiska amerikanbyggnadsgranskning och för närvarande innehas av Library of Congress, var vid ett tillfälle statens enda överlevande omfattas bridge. Den byggdes omkring 1859 och repareras i 1946, men träffades av blixten och bränns i 1958 att försvinna för gott från Kansas landskapet.

Omfattas broar i New England


Många av de täckta broar fortfarande står i USA är i New England. En region av många floder och vattendrag, har säker bro design varit en praktisk funktion i vägar sedan 19th century. Beläggningar hjälpa broar för att motstå tidens tand; mer än 800 från samma århundrade kvar och med 2010, enligt New England Vacations Guide.

Cornish-Windsor Bridge

Cornish-Windsor Bridge korsar floden Connecticut. Det byggdes ursprungligen 1866 och är tippad som den längsta trä täckt bro i USA. Mätning 450 fot i längd, har bron två spann med fackverksbalkar för stöd. En brygga sitter på bron ungefärliga mittpunkt, med de två tydliga sidor mäter 204.6 och 203.7 fot. Den första av tre tidigare broar på denna plats byggdes 1796 för ca $ 9000; dessa tre förstördes av översvämningsvatten. Bron senast ombyggd 1989 för $ 4.450.000. Cornish-Windsor Bridge är noterat på National Register of Historic Places. Det är mellan Bridge Street, i staden Windsor, Vermont och New Hampshire Route 12A, på Cornish, New Hampshire.

henry Bridge

Henry Bridge i Bennington, Vermont, var helt ombyggd 1989, liksom Cornish-Windsor Bridge. Henry Bridge var platsen för en konfrontation mellan statehood förespråkare Ethan Allen och Green Mountain Boys, stående ut mot en New York sheriff försöker ta bort de lokala markägarna. Som sådan står bron som en historisk symbol för Vermont historia och självständighet.

Bement Bridge

Den Bement Bron har sträckte en västra grenen av Warner floden sedan 1854. Col. Stephen H. Lång, Hopkington infödd och en medlem av den amerikanska armén topografiska Engineers, tros ha byggt bron. Medan han arbetade för Baltimore och Ohio järnväg, utvecklade han den "långa fackverket" stil, som används för Bement Bridge. Han patenterade designen i 1830. Bradford, New Hampshire, är bron på Bradford Center Road en kvarts mil norr om där New Hampshire Route 103 korsar rutt 114.

Bulls Bridge

Bulls Bridge of Litchfield County, Connecticut, byggdes 1842. Det korsar Housatonic River med en enda spann mäter 109 fot i längd. Bron är strax norr om kåkstaden Gaylordsville. Från US 7 North, 2,6 miles norr om korsningen med Connecticut State Road 55, reser västerut 0,1 miles på Bulls Bridge Road.