united efares

Hur gör jag Boka billiga United Fares efter klass?


Även om resesajter såsom Expedia eller MrJet erbjuder ibland låga United Airlines biljettpriser, ofta flygbolagets egen hemsida har samma eller bättre pris. Boka din resa direkt via United Airlines webbplats för att spara eventuella bokningsavgifter om du måste ändra eller avboka din resa. Om dina resdatum är flexibla, kan du hitta bättre priser. Du kan söka på nätet för biljetter per klass och begära biljett uppgraderingar baserat på frequent flyer miles eller regioner.

Instruktioner

1 Gå till United Airlines webbplats. Rulla ner och klicka på "Avancerad sökning" i rutan till vänster. Välj mellan tur och retur, enkelriktad och flera städer sniffade flygningar. Ange avrese- och destinations städer. Om dina planer är flexibla, klicka på "Sök Alternativa flygplatser" box för billigare flyg på närliggande flygplatser. Ange dina avgår och åter datum i rutan.

2 Rulla ned till "Sök efter" och klicka på "Pris". Om du har tillgängliga dagar på vardera sidan om den planerade resan, klicka på "flexibla datum" för att leta efter billigare priser runt samma tidsperiod.

3 Ange antalet vuxna, äldre och barn passagerare. Under "Fler sökalternativ" välja mellan ekonomi, näringsliv och första klass biljetter. Gör en separat sökning för varje klass. Om du vill begära uppgraderingar, välja vilken typ av rullgardinsmenyn. Välj din maximala antalet stopp.

4 Klicka på "Sök". Titta igenom de visade priserna, eller klicka på en av biljettpriser i rutan alternativa visningsdatum. Välj din flygresa och klicka på "Välj".

5 Ange ditt personliga och betalningsinformation som efterfrågas. Skriv ut och spara en kopia av bekräftelsesidan och e-post. Om du föredrar, ring flygbolaget att boka din flygning över telefon. Detta kan medföra en extra avgift.

Tips

  • Om du upplever problem med webbplatsen, ringa avgiftsfria kundtjänst och boka din flygresa via telefon. United i allmänhet kommer att avstå från telefon bokningsavgift om det är på grund av ett fel med webbplatsen.
  • Sök biljetter på resor webbplatser för att kontrollera att du har hittat det bästa priset med United Airlines.
  • Om en sökning ger resultat som anger ett lågt antal biljetter kvar till önskad flygning, boka så snart du är säker på dina planer så att du inte förlorar priset.
  • Biljettpriser fluktuerar dagligen. Priserna kan variera beroende på antalet biljetter kvar och det är önskvärt att datum.

United Airlines Carry-On förordningarna


Liksom alla flygbolag, har United Airlines en rad föreskrifter om vilken typ av bagage du kan bära på planet. Bekanta dig med reglerna i förväg kan hjälpa till att undvika stress och ökade kostnader på flygplatsen.

en påse

I september 2010, United Airlines tillåter varje passagerare att bära en bit av bagage och ett personligt objekt på planet som handbagage. Personliga poster ingår föremål som en bärbar dator, portfölj eller handväska.

Storlek

Den kolli du väljer att bära på planet måste vara liten nog att passa in i ovanskåpen. Framför allt måste det inte mäta mer än 9 x 14 x 22 inches (23 x 35 x 56 cm). Objekt större än detta måste kontrolleras som incheckat bagage.

undantagna Items

United Airlines innehåller en uppsättning specificerade poster som inte räknas mot gränsen av en påse och ett personligt föremål. Dessa inkluderar anordningar för att hjälpa rörelse, såsom käppar eller kryckor; babyskydd eller barnvagnar; barnstolar (för barn med sina egna biljetter); rockar och hattar; paraplyer (till en gräns på en per person); en rimlig mängd litteratur och mat och dryck, som kommer att konsumeras ombord. Alla dessa punkter måste stuvas antingen i den överliggande skåp eller under sätet framför.

Regler om vätskor, geler och aerosoler

United Airlines är helt förenligt med internationella riktlinjer om transportera vätskor, geler och aerosoler på flygplan. Transportation Security Administration 3-1-1 regeln är ett enkelt sätt att komma ihåg vad du kan packa i din carry-on bagage. Vätskebehållare måste vara 3,4 oz. eller mindre, och måste packas i en 1 quart-storlek klar plastpåse. Varje passagerare får en plastpåse.

Kolla upp

Kontrollera alltid med United Airlines i förväg om din resa, eftersom reglerna kan ändras med kort varsel. Att ta ett par minuter för att kontrollera att du följer kan hjälpa dig att undvika problem på flygplatsen.

United Airlines Bokningsinformation


United Airlines är ett amerikanskt flygbolag som erbjuder inhemska och internationella flygningar till hundratals destinationer i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien, Afrika och Australien. Det finns flera sätt att boka och få flygresor med United Airlines biljetter.

Online och telefon Bokningar

Du kan söka efter och reservera, flyg på Uniteds hemsida eller ring bokningsnummer. United lovar bästa priserna på nätet och tar ut en avgift för telefon reservationer.

E-Fares

Du kan registrera dig för e-Fares på Uniteds webbplats för att få specialflygresor. E-Fares publiceras tisdagar kl 00:01.

Bokning med Miles

Du kan boka en flygning med United Airlines att använda dina miles från United bonusprogram eller någon medlem av Star Alliance, som är en grupp av flygbolag som delar frequent flyer program. Om du vill använda din miles, gå till United hemsida och klicka på länken "Lös Miles" på hemsidan.

Lågprisgaranti

United garanterar att du kommer att få de lägsta priserna på United flyg direkt via deras hemsida. Detta eliminerar behovet av att skura resor webbplatser och sökmotorer för att få bästa möjliga resultat.

United Regler och begränsning på Bagage


Flyget kräver ofta passagerare att ta bagage. Dock har varje flygbolag sina egna regler och policies för passagerare som bär på och checkar in sina väskor. Förstå United Airlines bagage politik hjälper flygblad har en mer bekväm reseupplevelse.

Storlek

Enligt United Airlines webbplatsen, handbagage förordningen anges att bagage måste vara liten nog att passa under ett flygplan säte eller i facken ovan. Specifikt får bagage inte vara mer än 9 inches med 14 inches med 22 inches, eller 45 linjära inches. Bagage som är större än denna mätning måste kontrolleras.

Kosta

United Airlines tar ut avgifter för passagerare som behöver kontrollera sitt bagage. Avgifterna är per person per påse, och räknas som en enkelriktad resa. För biljetter som köpts före 14 jan 2010, är ​​avgiften $ 20 för en bit av bagage och $ 30 för en extra väska. Passagerare som bokat biljetter efter 14 jan 2010 debiteras $ 25 för en säck och $ 35 för en andra påse. Dessa avgifter är för flygresor inom USA, Puerto Rico, Kanada och USA Jungfruöarna.

ytterligare avgifter

Kontroll mer än två bitar av bagage, eller kontroll av bagage som väger mer än 50 pund., Kostar passagerarna extra pengar. Reser på United Airlines inom eller mellan nordamerikanska länder eller regioner kostar passagerare $ 100 per styck. Detta pris ökar för internationella destinationer.

undantag

Passagerare som flyger United Första eller United Business klasser är undantagna från incheckat bagage avgifter för sina två första påsar. Bagageavgifter kan komma att ändras.

Hur man använder uppgraderingar på United Airlines


Uppgraderingar kan köpas via United Airlines eller samman genom körsträcka Plus bonusprogram. Uppgradera certifikat genom United inkluderar 500 mil uppgraderingar, som kan användas på flygningar inom Nordamerika för att flytta upp till nästa serviceklass. Om du är ute och reser mer än 500 miles, måste flera certifikat användas. Inte alla flygningar är berättigade till en uppgradering. För dem som är är utrymme och tillgänglighet begränsad, enligt United.

Instruktioner

1 Använd United Airlines "avancerad butik efter flyg sidan" om du vill boka din flygresa och uppgradera nätet. Alternativt kan du ringa United Airlines på numret på baksidan av dig körsträcka Plus kort att begära en uppgradering via telefon.

2 Handla din flygning och välja vilken typ av uppgradering som du vill använda. Du kan använda en 500 mil uppgradering certifikat, intyg bra för resor i flera United regioner eller miles betala för en uppgradering. Du kommer att boka flyg och väljer platser i kabinen (ekonomi eller business class) som du vill uppgradera från.

3 Kontrollera din körsträcka Plus status. United baser när de beviljar uppgraderingar på din nivå i programmet. Till exempel är 500 mil uppgraderingar beviljas om platser finns, 100 timmar innan ditt flyg avgångstid för "1K" nivå körsträcka Plus resenärer. Andra körsträcka Plus beteckningar inkluderar Premier Executive (72 timmar), Premier (48 timmar) och Premier Associate (36 timmar). Alla andra körsträcka Plus-medlemmar kommer inte att få ord på deras uppgradering till 24 timmar före avgång.

United Airlines Bagage Krav


Om du är ute och reser på United Airlines, bör du känna till bagagekraven för United passagerare. Du vill inte anländer till flygplatsen med dina ägodelar, bara för att upptäcka att du har packat felaktigt eller kan inte ta alla dina objekt. United har en generös bagage politik, så du bör kunna få allt du behöver och mer när du reser i världen.

Incheckat bagage --- USA och Kanada

Se till att få till flygplatsen i gott om tid att kontrollera ditt bagage när du reser i USA eller Kanada. United kräver att du kommer åtminstone 30 minuter före start för att kontrollera ditt bagage om du reser till Puerto Rico eller Jungfruöarna, men 45 minuter före start för alla amerikanska destinationer och 60 minuter före start för resor till Kanada. Detta är att se till att ditt bagage blir säkert ombord på planet och är där för dig när du når ditt mål. Varje påse kan väga mer än 50 pund., Och kontrollera väskor kostar $ 15 för första och $ 25 för den andra.

Incheckat bagage --- International

Om du flyger internationellt, kan du kontrollera två väskor gratis på United Airlines. Påsarna skall vara mindre än 50 pund. för regelbundna tränare eller förstklassiga passagerare och kan vara upp till 70 lbs. för Premier Executive passagerare. När du reser helt inom Asien, kan påsarna inte överstiga 44 pund.

Handbagage

Varje United Airlines passagerare kan bära på en bit av bagage, tillsammans med ett personligt objekt, såsom en handväska, en bärbar dator eller en portfölj. Bagage du tar som en carry-on post måste kunna passa i antingen overhead bin i kabinen, eller under ett av sätena framför eller bakom dig. Om det är för stor, kommer du att uppmanas att kontrollera den mot en extra avgift. Vissa säkerhets objekt, till exempel barnvagnar, käppar eller barnstolar, är undantagna från denna policy.

begränsningar

Var medveten om att vissa objekt kan tas i beslag om de befinns i bagaget, speciellt i handbagage. Vassa föremål av något slag, såsom saxar, kommer att kontrolleras. Vätskor i mängder mer än 4 oz., Såvida inte medicinsk eller baby-relaterade, också kommer att beslagtas. Du får ta med mobiltelefoner i bagaget, men de kan inte användas när flygningen pågår.

Förlorat eller skadat bagage

Om dina väskor inte anländer när du gör, meddela agenten vid FN bagageräknare. Agenten kommer att kunna spåra dina väskor till den sista punkten där de skannades. I den händelse de lades på fel flygningen, kommer de att levereras till dig inom 24 till 48 timmar gratis. Du kan göra anspråk tappas bort, stjäls eller skadad egendom genom att använda United Bagagekravformuläret (se Resurser avsnitt).

United Airlines Historik


Eftersom de dagar då ett plan som genom endast en pilot och reste omkring 100 km / h, United Airlines fick sin början långt innan passagerarna kö för kommersiell flygresor. I affärer nästan ett sekel, United Airlines bröt mark för många "Firsts" i branschen. Sin flotta av fyra små plan har vuxit till cirka 400 stora trafikflygplan.

1920

År 1926 började Walter Varney luft posttjänst, i huvudsak börjar kommersiella flygtransporter samt United Airlines. Året därpå tog rampljuset till flygresor som Lindbergh gjorde sin historiska flygning över Atlanten. I samma år, United levererade sina första kust-till-kust betalande kunder. Henry Ford, tidigare känd för sin biltillverkning, hade börjat tillverka flygplan och William Boeing flygplan magnat, gjorde också sin start.

1930

1930, Boeing (en föregångare dotterbolag till United) införde begreppet värdinnor, som ursprungligen var sjuksköterskor som tjänstgjorde smörgåsar och kaffe och tröstade nervösa flygblad. År 1933, en United flyg på väg till Chicago kraschade; Forskarna drog slutsatsen olyckan (som dödade 7) hade varit resultatet av en bomb på planet. Detta var det första kända handling av kommersiell luftfart luft sabotage. 1936, United öppnade en under flygning kök och blev upphovsmännen flygning mat.

1940-talet

Under 1941-1945, United avledas insatser till kriget, utbildning 7.000 mark besättningsmedlemmar för marinen och armén flygvapnet enheter, och ändra bomb vid sina underhållsanläggningar. Cirka 1500 United anställda anslöt de väpnade styrkorna. United flög Alaska / Pacific luftbroar och transporteras militär personal.

United presenterade hela kabinen tryck 1947. Samma år började den tjänsten till Hawaii med en San Francisco-Honolulu flygning. Också samma år, United rullade ut den första in-flight magazine. Nästa år, var Denver etablerad som United Airlines nav.

1950

"Executive flyg" för män blev ett populärt program för United, som löper från 1953 till 1970. Flygningarna Deltagande gratis biffar, drinkar, cigarrer och affärstidningar. År 1954, var kust till kust flygtid skär från 10 timmar till bara sju och en halv med den nya DC-7 flygplan.

1960/70-talet

År 1965 lanserade United den "Fly the Friendly Skies" slogan, som stannade med varumärket fram till 1996, vilket gör den längsta marknadsföring varumärke i branschen. 1966 ansökte United för godkännande att sträcka sig in Japan, dess första försök razzia i internationell verksamhet; Det var inte tillåtet ett utländskt väg fram till 1983. United hade steg utanför Amerikas efter avtäckningen service till Toronto 1967.

Tuffa tider slog United 1970, när det en förlust trots ha gjort rekordvinster bara två år tidigare. Under de kommande två decennierna, gick igenom en rad förändringar ledarskap, bytte namn, logotyp, och dess färgsättning.

1980-talet till idag

År 1981 lanserade United körsträcka Plus, dess bonusprogram. Tre år efter att ha godkänts för sin första utländska väg, 1986 United köpte Panam Pacific linjer.

Avreglering hjälpte United i början av 1990-talet. Det har utvidgat sin verksamhet och gjort den största flygplans inköp i historien om kommersiell luftfart, köpa Panam i London linjer. Då bränslepriser slog rekordnivåer 1991 och United postat rekordförluster. 1994, United blev personalägt och postat rekordvinster de närmaste tre åren. Saker fortsatte bra för United till 11 september och stigande bränslepriser slog; United gick i konkurs året därpå. Efter omfattande neddragningar och hitta investerare, United fortsatte verksamheten och kom tillbaka på fötter.

United Airlines Bag Check Policy


United Airlines kan tillämpa vissa restriktioner för bagage av passagerare, beroende på innehållet. Begränsningarna gäller alkoholhaltiga drycker, elektronik och farliga föremål.

Alkoholhaltiga drycker

Passagerare kan inte bära alkoholhaltiga drycker som har mer än 70 volymprocent alkohol (140 bevis). Alla alkoholhaltig dryck under denna gräns måste transporteras i en behållare som helt omsluter flaskan.

Begränsade artiklar

Farliga material, såsom tändare, tändvätska, portföljer med larmanordningar, invalidiserande sprayer, gifter och skadliga material kan inte transporteras i passagerarnas väskor. Vissa medicinskt nödvändiga sakerna kan undantas från dessa begränsningar, beroende på objektet. Skjutvapen i incheckat bagage och / eller i sina egna sjöfart fall lossas och förklarade.

elektroniska enheter

Passagerare kan bära elektronisk utrustning i sina väskor, men vissa objekt, till exempel mobiltelefoner, fjärrstyrda leksaker, tv-apparater och AM / FM-sändare-mottagare måste vara avstängd vid alla tidpunkter. Passagerare kan transportera och använda bärbara datorer, rakapparater, räknemaskiner, handhållna dataspel, bärbara videospelare och bärbara CD-spelare.

United Airlines Regelverket


De regler och föreskrifter för flygresor är lika mellan olika flygbolag, men existerar små variationer i politik. Förstå United Airlines riktlinjer kan hjälpa dig att förbereda för din flygning.

bagage Begränsningar

United Airlines avgifter $ 25 för första incheckade väskan väger upp till 50 pounds och $ 35 för den andra påsen (i november 2010). Varje passagerare får en bit av handbagage, inte överstiga 45 linjära inches och en liten personlig objekt, till exempel en liten ryggsäck, handväska eller portfölj. För de flesta internationella resor, är åtminstone en fri incheckade väska tillåtet. Mer information om enskilda länder kan hittas på United Airlines webbplats.

Checka in

United Airlines rekommenderar att du anländer minst 60 minuter innan ett inrikesflyg om du inte kontrollerar bagage och minst 90 minuter före flygningen om du kontrollerar bagaget. För internationella flygningar, bör du anländer minst två timmar före den tidtabellsenliga avgångstiden. Du kan behöva mer tid om du reser under semestern rush eller annan upptagen restid. Din plats uppdrag kan återkallas om du inte får ditt boardingkort 30 minuter före avgång eller inte vid grinden 20 minuter före avgång.

Dokumentation

Passagerare i åldern 18 år och äldre måste visa en federal eller statligt utfärdat ID såsom körkort, pass eller militära ID. Andra acceptabla former av identifiering är noterade på United Airlines webbplats. Ett pass krävs för alla internationella resor. Du kan också behöva visum eller andra dokument beroende på lagstiftningen i det land du besöker.

Hur byta från United till Aer Lingus på Dulles Airport


Dulles International Airport är den näst största flygplatsen i Washington DC efter Reagan International, som 2011. Dulles är ett nav för United Airlines och ett av de fem amerikanska flygplatser som värd flyg Aer Lingus. Aer Lingus är det nationella flygbolaget i Irland och en kod dela partner med United. Som ett resultat växla mellan de två bärarna är enklare än för vissa.

Instruktioner

1 Ankomst till Dulles International Airport på United Airlines flight och ange terminalbyggnaden. United Airlines fungerar ut ur A, B och C märkte grindar, som är utspridda bland två separata strukturer.

2 Styrelsen Aerotrain ligger i A, B och C gate områden. Aerotrain användning är endast för inhemska resenärer. Om du anländer på en internationell United flygning måste du gå ombord på flygbussen ligger i D eller A portområdet eller gå till de bagage karuseller ligger i den lägre nivån av huvudterminalbyggnaden.

3 Samla dina bagage och vidare till den amerikanska tullområdet. När genom tullen lokalisera hissen eller rulltrappan och ta den till den övre nivån av de viktigaste terminalbyggnaden. Leta reda på United Airlines checka in linjer i den västra delen av terminalen och börja checka in för din Aer Lingus flyg. Aer Lingus och United Airlines andel biljettförsäljning och incheckningstjänster på Dulles flygplats.

4 Skaffa ditt boardingkort och passera säkerhetskontrollen. Promenera, ta en buss eller gå ombord på Aerotrain till gaten.

Tips

  • Reser med endast handbagage och ingen incheckat bagage kan eliminera behovet av att kontrollera igen dina väskor för anslutningsflyg.
  • Kom ihåg att Office of Homeland Security kräver att alla ankommande passagerare har sina väskor kontrolleras igen innan ombordstigning anslutningsflyg. Lämna tillräckligt med tid mellan flygningar att uppfylla detta krav.