trimma håret på tjejer

Hur kan jag hålla min hund fortfarande så jag kan trimma håret runt hennes ögon?


Även om din hund har precis tvättat, lurvig, kan färgas hår runt ögonen att det ser ut som om det inte har varit tränas i flera år. Även om detta utseende är normalt och sällan en orsak till oro, gör det påverka en hunds utseende. Lång, raggig hår runt en hundens ögon är ful, och kan bidra till ögonirritation och gråt, vilket i sin tur leder till mer färgning. Regelbundna ögon trim kommer att hålla din hund ögon fräscha och rena. Men hatar de flesta hundar ha något nära sina ögon. Med lite övning kan du hålla din hund fortfarande tillräckligt länge för en snabb mini-grooming.

Instruktioner

stora hundar

1 Samla alla dina verktyg - sax och kam - på ett ställe. Om din hund kommer att ligga ner, har det att göra så. Fortsätt att tala lugnt och lugnande till din hund under processen.

2 Placera dig bakom hunden. Om hunden ligger ner, knäböja över hundens rygg, noga med att inte lägga mycket av din vikt på hunden. Om hunden inte kommer att ligga ner, stå över hunden.

3 hålla försiktigt hunden med knäna. Håll hundens nosparti med en hand. Använd kammen för att reda ut och jämna ut håret runt hundens ögon.

4 Låt hunden att lukta saxen innan du börjar arbeta. Trimma runt hundens ögon, hålla hundens huvud fortfarande med handen på nosen. Om hunden börjar rycka huvudet eller våndas, sluta trimning att undvika att peta sina ögon.

små hundar

5 Samla alla dina material - sax, kam och handduk - på ett ställe. Sitt ner och placera hunden i knät. Om hunden är alltför rastlös, linda in det i handduken, noga med att inte böja eller vrida sina ben eller svans. Håll hunden försiktigt mellan knäna, med ryggen mot magen.

6 Håll hundens nos i ena handen. Använd kammen att jämna och reda ut håret runt hundens ögon.

7 Låt hunden att lukta saxen innan du börjar arbeta. Trimma runt hundens ögon, hålla hundens huvud fortfarande med handen på nosen. Om hunden börjar rycka huvudet eller våndas, sluta trimning att undvika att peta sina ögon.

Tips

 • Om det behövs, hitta en hjälpreda för detta projekt. Har din assistent hålla hunden som beskrivs, medan du trimma håret från framsidan.
 • Om din hund kommer att hålla stilla, men inte särskilt länge, trimma ögonen i etapper. Till exempel göra ett öga på morgonen och det andra ögat på kvällen.
 • Om hunden är mycket upprörd, inte fortsätta trimningen. Hunden kan röra sig kraftigt och oväntat, vilket gör att skada ögonen.

Hur man trimma håret på fötterna på en långhårig hund


Många ägare av långa belagda hundar har problem med att få grader i foten eftersom håret är för lång. Speciellt på vintern är det viktigt att hålla fötterna trimmas något för att förhindra "is bollar" mellan tårna och ändå skydda fötter hunden från snö och is. Tricket är att hålla håret mellan trampdynorna som ett skydd för foten.

Instruktioner

1 borsta upp håret på toppen av foten med en slicker borste

2 trimma långt hår mellan tårna på ovansidan av foten så att den är till och med med resten av foten

3 tips hundarnas foten på undersidan

4 trimma håret på undersidan av foten FLAT för dynorna, inte trimma mellan tårna på undersidan

5 ställa foten tillbaka och trimma hela vägen runt ytterkanterna, avrundning ut utseendet

6 Kontrollera att foten är klar bör det se avrundad och fluffig som en maskros på toppen

Tips

 • Även om du kan göra detta medan hunden ligger ner är det lättare att göra det när hunden är på en grooming bord, stå upp
 • inte trimma ner mellan tårna antingen på toppen eller botten av foten, tar bort det moder natur skydd mot kyla
 • på vintern kontrollera fötterna dagligen om du går din hund på trottoarer där det finns salt och kemikalier

Hur man trimma håret på en hunds Flaps


Att upprätthålla en hunds utseende ofta innebär soapsuds och vattenstänk. Putsning hår är också på listan när det gäller hundar med långt hår, särskilt i och runt öronlapparna. Håll din hunds öron upprätthålls genom att trimma öronhår på utsidan och insidan av varje flik med sax och hårklippnings. Putsning håret på en hunds klaffar inte bara förhindrar smuts från att fastna på håret, men det Wards också av öroninfektioner.

Instruktioner

1 Sitt på en stol eller bänk, och sitta din hund på marken framför dig med vänster eller höger öronlapp mot dig. Sitt mindre hundar i knät eller på ett bord med sina öronlappar mot dig.

2 Lägg varje öronlapp över handflatan. borsta försiktigt din hunds öra hår med en kam eller borste lämplig för hårtyper. Med användning av en sprayflaska, spraya vatten på den övre ytan av varje öronlapp om håret är grova. borsta sedan hundens hår för att lossa knop.

3 Wedge toppen av öronlapparna mellan tummen och pekfingret för att hålla den säkert. Lyft sedan öronlappen från hundens huvud. Håll saxen i den andra handen och försiktigt börja trimma håret runt den yttre kanten av örat. Trimma håret en halv tum från kanten av huden, parallellt med kanten av örat, för att förhindra skärning av hunden.

4 Välj en kam som är lämplig för din hunds hårtyp och snäpp kam på plats över bladet på Clippers. Kammar med ett lägre antal tillåter ägarna att klippa hår vid en kortare längd än kammar med ett högre nummer. Guide kammar används för en jämn klippning, och förhindra hack på hundens hud när de används på rätt sätt.

5 Placera varje öronlapp platt mot hundens huvud, och håller den nedre änden av varje flik på plats med pek- och långfingret. Långsamt köra klämverktygen över den övre ytan av hundens öron, efter riktning av håret, för att trimma örat hår. Tryck försiktigt Clippers mot hundens hud för en jämn klippning.

6 Klipp håret i din hunds öron, om det låter dig. Lyfta varje öronlapp och placera flikarna mot hundens huvud för att förhindra att peta i hörselgången. trimma noggrant innerörat håret med saxen, efter riktning av håret. Trimma öronhår en tum från den inre hudytan för att förhindra skärning hunden.

Tips

 • Torka din hunds päls före kapning håret.
 • Om de elektriska Clippers kom med en instruktions-DVD, titta på det för att plocka upp tips som du kan använda på din hunds hår.

Frisyr tips för att låta håret växa ut


Växande ut håret är inte en svår uppgift. Det kräver inte tusentals dollar i hårvårdsprodukter eller fantasi behandlingar. Det kräver helt enkelt tid och tålamod att vänta på det resultat du vill. Att se bra ut under den växande process, måste du hålla anpassa din frisyr för att tillgodose de olika längder.

Hårtillväxt Tips

Håll håret hälsosamt att hjälpa den att växa snabbare och göra det vackert.

Konditioneringen är viktigt eftersom schampo remsor hår dess naturliga oljor. Balsam sätter vissa oljor tillbaka i hårbotten och hår och förhindrar torr, kliande hud, som kan köra dig att repa din hårbotten och eventuellt orsaka kala fläckar.

Få håret trimmas. Trimma håret även av centimeter kommer att förhindra kluvna toppar, hålla det friska och attraktiva samtidigt som det växer ut.

Ät hälsosam mat och hålla formen - hår speglar dålig kost och allmänt dåliga hälsa.

Inte overbrush håret.

Använd din hårtork, plattång och locktång mindre. Överhettning håret orsakar kluvna hårtoppar och skadade folliklar. På samma tema, använd ljummet vatten istället för ångande hett vatten när du schampo.

Använd inte bromsande hår band, hattar eller knutar i eller på håret.

frisyrer

Schema en salong samråd för att ställa ett hår professionell tips om nedskärningar och stilar som håret når varje ny distinkt skede av dess tillväxt. Gör din egen forskning, liksom, bläddrar "ser böcker" som täcker väntar område bord alla salonger. Dessa böcker och stil magasin är fulla av idéer för hår av alla längder och de är uppdateras varje säsong.

hår Fakta

I genomsnitt växer huvudhår omkring 1/4 tum till 1/2 tum varje månad. Denna sats ändrar inte morgon, middag eller kväll.

Cutting håret kommer inte att göra det växa snabbare.

Skönhetsprodukter hjälper inte håret växa men de hjälper till att hålla håret friskt, som hjälper den att växa bra och ser bra ut i processen.

Tips på hur länge håret tar att växa


Ingen "magisk kula" kan göra håret växa en tum över natten, säger experter på HairBoutique.com. De hävdar att, med undantag för vissa mycket sällsynta undantag, de flesta människor växer omkring sex inches av hår per år. Men det finns många tips, tricks och folklore som hänför sig till växande hår som har gått i arv i århundraden. Medan vissa kan vara ren dårskap, och andra kan ha någon vetenskapligt värde, kommer sökandet efter långa flödande lås kvar, liksom de åtgärder som går längs med den.

folk rättsmedel

Under många år, Farmers 'Almanac var käll människor som används för att räkna ut när man ska plantera grödor och blommor och även att förutsäga framtiden. Farmers 'Almanac hade råd om andra aspekter av människors liv också. Enligt almanackan, bör du vänta tills det finns en fullmåne att klippa håret, och det måste ske vid midnatt. Trimma håret när klockan slår midnatt på nästa fullmåne, och Farmers 'Almanac lovar att håret att växa tillbaka dubbelt så lång tid än om du inte hade.

Trim eller inte Trim

Trim bara en fjärdedel av en tum eller så från din hår när du känner att du behöver en frisyr. Enligt stylister, växer håret från rötterna, inte från ändarna, så även klippa håret var sjätte vecka inte kommer att få det att växa snabbare, det kommer att hålla ditt hår ser väl underhållna och fria från kluvna toppar. Använd diskriminering vid trimning håret. Motstå frestelsen att skära den under i-mellan stegen, när håret har vuxit ur sina gamla frisyr, men är inte riktigt tillräckligt länge för att borstas in i önskad stil.

Över Tvätt och -Handling

Medan stylister är överens om att håret växer bara sex inches per år, det finns sätt att hjälpa håret verkar längre. De flesta människor har en tendens att tvätta håret för mycket. Frisörer säger att, beroende på din hårtyp, kan du kanske att gå så länge som tre dagar mellan tvättar. Låt naturliga oljor för att bygga upp i håret och borsta håret från hårbotten till ändarna. Denna metod återfuktar inte bara håret, men kommer att ge en illusion av längre hår. Undvik överborstning, eftersom detta kan leda till brott och mer kluvna toppar.

Vilka är de funktioner håret mellan en katt klor?


Många katter liknar rävar i det att de har hår mellan sina klor, även kallad hårig fötter. Mängden och typen av hår på någon katt, bland annat på sina fötter, varierar från katt till katt och från ras till ras. Den viktigaste funktionen av håret hittades mellan en katt klor är densamma som håret någon annanstans på katten: isolering.

hårig Fötter

Även rävar är en del av hundens familjen, de har många likheter med katter, särskilt när det gäller hår på fötterna. Huskatter med hår mellan sina klor tenderar att vara av långhåriga varianten. Liksom deras vilda kusin, puman, dessa katter och deras foxy vänner, är träffande beskrivs ha lurviga fötter.

funktioner

Håret mellan en katt klor isolerar dynorna, vilket ger skydd mot kyla på vintern och värme på sommaren. Lurviga fötter är som varma kängor för katter att gå på kall snö, eller liknande flip-flops att gå över varm trottoar. Den isolerande effekten håller också en katt steg tystare medan stalking byte, vilket ökar risken för en lyckad jakt.

huskatter

Långhåriga huskatter, såsom Maine coon katter, tenderar att ha lurviga fötter. Huskatter endast verkligen dra nytta av den isolerande effekten av hår mellan sina klor om de är utomhus eller inomhus-utekatter. Dessa katter behöver isoleringen för att skydda dem från värme och kyla och för att hjälpa till i jakten. Innekatter se vanligtvis ingen nytta om de jagar byte inomhus.

Avgöra om Trim

Katter som inte gynnas av håret mellan tårna bör ha håret trimmas tillbaka för att förhindra mattor från fångst av kattsand i håret. Besluta om att trimma håret för utomhus eller utomhus-inomhus katter innebär att väga för- och nackdelar. Till exempel; samtidigt som isolering, kan också fälla snöbollar mellan tårna på vintern eller grader i andra årstider håren.

Hur ofta kan håret blekas?


Blekning håret kan göras för en mängd olika skäl. Kanske du vill vara blond, men föddes brunett. Du kanske vill färga håret en elektrisk blå nyans, men behöver ljusare nyans så att du kan uppnå full chockvärde. Eller du kanske bara vill lägga höjdpunkter i att skapa en somrig, solkysst look som ljusnar dina lås.

Vad är Bleach?

Hår blekmedel i allmänhet består av en av de två följande ingredienser, väteperoxid eller ammoniak persulfat. Dessa ingredienser penetrera hårsäcken till melanin vid kärnan. Melanin är det som ger håret dess naturliga färg. När dessa blekmedel når melanin, de tar bort färgen, lämnar det vit. Om du har en mörkare färg på håret att börja med, kommer håret att passera genom flera stadier av färg innan den når önskad blek vit. Dessa skeden är rött, orange, gult och sedan blekt blond. Hårblekning kan åstadkommas med ett blekmedel kit som innehåller en blekningspulver och flytande ammoniak eller, om ditt hår är relativt lätt till att börja med, en blek blond hårfärgningssats.

Hur länge ska jag Lämna Bleach i mitt hår?

Den tid som du kommer att vilja lämna blekmedel blandningen i håret varierar från person till person. Du måste ta hänsyn till den slutliga färgen som du vill håret som skall blekas till tillståndet i ditt hår och din start färg. Om ditt mål är inte skarp vit, än vad du kommer att behöva lämna blandningen i mindre tid än vad som annars rekommenderas för att uppnå den färgen. Om ditt hår är sprött, torrt eller extremt skadade, kommer du vill använda största försiktighet vid blekning det. Hårblekningsprodukt remsor hårsäcken, vilket det mycket mer benägna att gå sönder och torrhet. Om ditt hår har kemiskt skadat rekommenderas det att du går till en salong i stället för blekning det själv hemma. Och om din startfärg är mörk, behöver du mer tid för att uppnå önskad färg. En del test rekommenderas 24 timmar innan du försöker att bleka håret. Detta kommer noggrant talar om hur länge blekmedel måste stanna på rätt lätta håret.

Tidsplan Mellan Bleachings

Den rekommenderade mängden tid att vänta mellan bleknings behandlingar för håret varierar från person till person. Beroende på hur snabbt håret växer, många colorists rekommendera en touch-up var fyra till sex veckor. Som en tumregel, kommer du vill åter bleka håret när du har en tum av ny hårväxt, eftersom kontrasten är oftast inte särskilt vacker. Dock kommer du vill vara noga med att bleka endast den nya tillväxten, som blekning tidigare blekt hår kan orsaka håret att bli mycket skadad.

varningar

Blekning håret för ofta eller lämna blekmedel i håret längre än nödvändigt kan leda till en mängd problem. Den bleka torkar naturligt ditt hår och lämnar det i ett svagare skick än tidigare. Frekvent blekning kan lämna ditt hår benägna att bryta, eller i extrema förhållanden, faller ut. Det är viktigt att vänta de rekommenderade fyra till sex veckor mellan blekning för att inte överbelasta håret och låta det dags att återhämta sig.

Underhåll

Även om du inte kan ångra skadorna på håret efter blekning det, det finns saker du kan göra för att förbättra sin kondition och minimera de negativa effekterna. Först investera i en djup konditione produkt för torrt, skadat och bearbetade hår och använder den dagligen. Se till att ditt schampo är också formulerad för att skydda skadat hår. Vecko het olja behandlingar kan göra underverk för att sätta några liv i håret. Och slutligen, trimma håret regelbundet kommer att hålla det ser bra.Formen på dina ögonbryn påverkar direkt uttrycket i ansiktet. Fel ögonbryn form kan göra dig visas permanent arg eller chockade. Plockning ögonbrynen med pincett är ofta inte tillräckligt för att få preparerade ögonbryn; långa hår kan fortfarande sticker ut från dina ögonbryn och göra dem verkar besvärliga. Tweezing toppen av dina ögonbryn ändrar sin form och ger dig en onaturlig utseende. Trimma dina ögonbryn istället för att få ett bättre resultat.

Instruktioner

1 Borsta ögonbryn hår rakt upp med en ren mascaraborste eller tandborste.

2 Titta på längden på dina ögonbryn hår. Om hårstråna är alla samma längd, finns det ingen anledning att trimma dem. Om det finns flera herrelösa hår längre än de flesta av dina ögonbryn hår, måste du trimma dem.

3 Kör din mascaraborste genom dina ögonbryn i en uppåtgående rörelse. Börja vid rötterna på dina ögonbryn hår och slutar strax under topparna. Håll hår rakt med borsten. Trimma långa strån med manikyr saxar. Undvik att trimma håret för kort; trimma bara en liten bit utanför håren åt gången, eftersom du kan alltid klippa mer om det behövs. Trimma båda ögonbrynen på detta sätt.

4 Borsta ögonbryn hår rakt ner och leta efter herrelösa hår sticker ut. Trim endast de långa hår sticker ut; om hår är alla samma längd, finns det ingen anledning att trimma dem.

5 Håll hår rakt ner med mascaraborste och trimma bort alla långa hårstrån lite i lite i taget.

Tips

 • Trimma ögonbrynen innan tweezing dem, eftersom trimning exponerar din naturliga ögonbryn form, som ser bäst på ditt ansikte.
 • Undvik tweezing de långa hår som sticker ut, eftersom att ta bort hår helt kan leda till luckor i dina ögonbryn.
 • Använd ögonbryn gel efter fullt grooming dina ögonbryn, för att hålla håren ned och på plats.

Om du har kinky eller tätt ringlad hår, kommer det naturligtvis att växa i en afro med bara lite omsorg. Det bästa sättet att uppnå detta är att låta håret göra sin egen sak. Det bör inte rätas eller på annat sätt manipuleras. Eftersom håret växer i genomsnitt 1/2 "per månad, kan du börja med väldigt lite hår och har en afro ska avundas i flera månader.

Instruktioner

1 Låt håret växa på egen hand. Det finns inget du kan göra för att göra håret växa snabbare, men du kan behandla det försiktigt för att behålla håret som du redan har, i stället för att förlora den till kluvna hårtoppar och torrhet.

2 Håll håret återfuktas. Gör detta via vanlig schamponering, konditionering, djup konditionering och tillämpning av naturliga oljor och hårvårdsprodukter.

3 Klipp ändar var tre till fyra månader. Detta kan låta kontraproduktivt att tillväxt, men genom att trimma bort torra ändar som kan delas och skada en hel hårstrået, du hålla håret friskt.

4 Kamma håret med en bred tand kam eller plocka. Plocka ditt hår gör det ta den rundade formen av en afro.

5 Få en afro trim från en professionell stylist. En frisör eller stylist som är bekväm att arbeta med naturligt kinky och lockigt hår vet hur man trimma håret för att få det rundade utseende som innebär en afro.

Tips

 • Skyddande stilar som flätor, vändningar, cornrows och bullar uppmuntra fuktretention, vilket bidrar till att behålla tillväxt.
 • Sov på satin eller siden örngott så att håret inte fastnar på tyget, eftersom det kan göra med bomull.
 • Använd inte perman eller andra konsistens förändrande kemikalier på håret.

Hur man klippa håret av Engelsk Springer Spaniel


Springer spaniels har en medellång päls längd som är relativt lätt att underhålla. Grooming och trimma din hunds päls regelbundet kommer att förhindra ludd och öronhår från trasslar eller tovigt.

Springers föds som arbetande hundar har grova, Hardy rockar som behöver en trim var 10 till 12 veckor. Springers föds för att visa oftast längre, mjukare rockar och ludd och kan behöva en trim var åtta 8 till 10 veckor. Båda typerna behöver regelbunden borstning för att hålla sina rockar i bästa skick.

Instruktioner

1 Ge din hund en bra all-over borste för att avlägsna döda hår och smuts. Använd borste för att rengöra huvud, kropp och ben. Använd kammen för att arbeta igenom ludd på bröstet, ben, öron och svans.

2 Sätt på gummihandskar. Dra försiktigt ut eventuella döda hår från toppen av huvudet, trimma några långa hårstrån med hjälp av raka sax. Kamma igenom öronhår att avlägsna tovor. Skär bort eventuella klumpar av tovigt hår försiktigt med de raka sax.

3 Trimma håret från toppen av öronen till ungefär halvvägs ned med hjälp av gallring sax. Använd de raka sax för att städa upp kanterna och under öronen. Var noga med att inte låta håret falla in i hundens hörselgången, eftersom kan orsaka irritation.

4 Använd raka sax för att trimma pälsen runt hakan och övre delen av bröstkorgen. Städa upp ludd med gallring sax.

5 Klipp bort all ostyrigt hår från hundens mage, arbeta fram och tillbaka med de raka sax. Trimma ludd på varje ben från topp till botten med hjälp av gallring sax. Håll saxen peka nedåt vid alla tidpunkter för att minimera risken för olyckor.

6 städa upp en kuperad svans med raka sax. Bibehålla formen av en full svans med regelbunden kamning. Trimning svansen håret kan förstöra sin naturliga form så att bara klippa det om det är verkligen nödvändigt.

7 Klipp bort överflödigt päls på kanten av varje tass mycket noggrant. Trimma pälsen mellan tårna och under tassen, noga med att inte skrapa din hunds kuddar.

8 Ge din hund en annan all-over borste för att avlägsna eventuellt överskott eller löst hår. Kontrollera pälsen och ludd för alla herrelösa hår och klippa dem.

Tips

 • Grooming och trimma din hund regelbundet från en ung ålder kommer att hjälpa djuret vant sig vid att hanteras. Det är också en bra chans att öva kommandon som "sitta" och "stanna".
 • Medan du trimma din hunds päls, passa på att hunden en snabb hälsokontroll. Leta efter fästingar, skärsår och repor, smutsiga öron och ögon eller gräsfrön inbäddade i hundens tassar.
 • Beröm din hund i en lugn, mjuk röst hela och alltid stanna om det blir nervös eller nervös. Springers är naturligt excitable; men det är viktigt för din säkerhet och säkerheten för din hund för att det ska vara avslappnad under trimning.
 • När du klipper bort hopslingrade stycken av hår, vara mycket noga med att inte skära hundens hud. Din hund kunde hoppa eller ens knäppa på saxen potentiellt orsakar ännu mer skada.