trehjuliga motorcyklar

Olika typer av 3-hjuliga motorcyklar


Trehjuliga motorcyklar går till första världskriget Vid den tiden, Harley-Davidson gjorde sido bilar till den amerikanska militären cyklar. Fördelarna med motorcyklar med en extra hjul inkluderar möjligheten att bära tyngre laster för kommersiella eller semester ändamål och förbättrad stabilitet. Modeller varierar i hjulkonfiguration, strömkälla och mängden skydd mot väder och vind som erbjuds.

Electric trehjuliga motorcyklar

Electric trehjuliga motorcyklar delas in i två kategorier: Några är hybrider, även med en bensindriven motor, och andra körs enbart på el. De litiumjonbatterier som makt elektriska trehjulingar ger typiskt hastigheter från 30 km / h till 105 km / h, med ett intervall på 25 till 150 miles mellan laddningarna. Allt detta beror på storlek, vikt och utformning av motorcykeln. Några av de hybrider få upp till 225 miles per gallon gas.

Bensindriven trehjuliga motorcyklar

Dessa motorcyklar finns i två huvudsakliga stilar, de med två framhjul, känd som "grodynglar" och versionen med en enda framhjul, känd som "Deltas." Förbränningsmotorer som makt dessa motorcyklar sträcker sig från 49cc, storleken på en liten skoter, modeller med avancerade tekniska funktioner och 999c v-twin motorer. För kraftsportfantaster, kan dessa motorer få upp till en stor 1700cc touring modell. Dessa cyklar stöd kortare ryttare som upplever svårigheter att placera en fot på marken vid en punkt.

Slutna trehjuliga motorcyklar

En mängd trehjuliga motorcyklar har omfattande väder avskärmning, bildar en cockpitlike hytt runt föraren och eventuella passagerare. Dessa maskiner är ofta beskrivs som små bilar, men de är tekniskt och juridiskt motorcyklar. Den extra skydd mot vind och regn kan ryttare att använda sina fordon under dåligt väder. De är användbara för personer med funktionshinder som kan ändra kontrollerna för att passa deras behov.

Trehjuliga motorcykel Trikes

Anpassade motorcyklar med långa framgafflar, stora cylindervolym och stora dubbla bakhjul, vilket ofta är dekorerade med omfattande konstverk, kallas trikes. En bransch har vuxit runt sin produktion, med vissa tillverkare av traditionella tvåhjuliga motorcyklar införa sina egna fabriksmodeller. Dessa maskiner, som började som en hobby inom cykling studentföreningar, har blivit mer populär bland allmänheten och fick ett mått på respektabilitet med sina bedrifter inom teknik, efter att ha presenterat på en TV-serie.

Kommersiella trehjuliga motorcyklar

Fördelarna med trehjuliga motorcyklar, inklusive extra stabilitet och förmåga att bära större laster, gör dem perfekta för anpassning till små nyttofordon. Modifieringar innefattar tillsats av ett "flak" stil område att bära last som passar bakom ryttarens enda säte och vilar på de bakre två hjul. I Asien och Indien, dessa maskiner fungerar som budget taxibilar. USA trafikpolisen och Postal Service har testat eller använt trehjuliga motorcyklar som ett transportmedel för sina anställda.

South Carolina lagar om Side-Mount Motorcykel Registreringsskyltar


South Carolina kräver att en motorcyklist plats registreringsskyltar på baksidan av sin cykel. Från och med oktober 2010 registreringsskylt uppdelningen av Institutionen för motorfordon i South Carolina indikerade att sidomonterade skyltar är inte tillåtna. Beslutet motiveras av en önskan om säkerhet och fri placering av en registreringsskylt på en motorcykel.

Sidomonterings Placering

Medan vissa motorcyklar erbjuda sidoplåt monteringsalternativ, såsom Honda Accutronix eller Bikers Choice tillbehörsplatta. För vissa ryttare, är detta ett val baserat på stil, men stater varierar på deras godkännande att placera registreringsskyltar i andra positioner än vertikalt eller horisontellt på baksidan av motorcykeln under bakljus. Många stater tillåter inte placering i någon annan plats; South Carolina är en av dessa stater.

Placering för cyklar utan Arkiv Baklyktor

De flesta motorcyklar kommer med en standard eller lager bakljus placeras under den bakre änden av motorcykeln sätet. Nedanför bakljus är en plats för en registreringsskylt. När följs ordentligt, hänger plattan precis ovanför motorcykelns bakhjul. Vissa ryttare föredrar en skräddarsydd bakljus utseende som kräver att ta bort lager bakljus och placera den till vänster eller höger (eller, i vissa fall, till vänster och höger) av bakhjulet. Detta förutsätter att registreringsskylten hänga på vänster eller höger sida av hjulet, ned lägre till marken i motsats till sin traditionella ståndpunkt. Om du har denna typ av cykel, måste du behålla aktieljusläge och placera din registreringsskylt under det och ovanför bakhjulet att följa South Carolina statliga lagar som reglerar motorcykel platta placering.

Trehjuliga motorcyklar

Ett trehjuligt motorcykel är en som har antingen en hjul i fronten och två i ryggen, eller två i fronten och en i ryggen. I båda fallen används bakljus med på den bakre delen av cykeln. En registreringsskylt är placerad i mellan bakljusen på baksidan av en motorcykel med två bakhjul, eller under bakljus på en motorcykel med en bakhjulet. I South Carolina, kan registreringsskylten endast släppas ut på baksidan antingen mellan eller under bakljusen. Det får inte släppas ut på den sida av en trehjulig motorcykel.

Information om amerikansk antik Motorcyklar


Den första kända motorcykel i USA kom från utlandet 1895. Samma år amerikanske uppfinnaren Edward Pennington visade en motorcykel som han hade ritat. Han var också krediteras med att uppfinna begreppet "motorcykel". I början av 1900-talet började motorcyklar som tillverkas för offentlig auktion.

indisk

Amerikas äldsta motorcykel varumärke, den indiska Motorcycle Manufacturing Company, grundades 1901. Deras berömda diamant inramade "Indian Single" lanserades 1904. Den fanns i den djupröda färg som blev synonymt med den indiska varumärke. Vid sin topp 1913, sålde företaget 32.000 cyklar. På 1920-talet lanserade företaget sin "Scout" 'och "Chief" modeller.

Harley-Davidson

År 1901 William Harley skapade en plan för en motor för att passa en konventionell cykel. 1903 utvecklade han och hans vän Arthur Davidson en encylindrig motor. Den resulterande motor-cykel var oförmögen att klättra genom Milwaukee kullar utan pedal assistans och Harley och Davidson utvecklade en större motor som blev den första Harley-Davidson motorcykel.

Köp av

Innan köpa en antik amerikansk motorcykel, bör du forskning historia av specifik cykel du är intresserad av, genom att läsa böcker, besöka specialitet vintage motorcykel visar och samråd med experter. Hitta samlare klubbar för indianer och Harleys. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra hur många gjordes, hur många är fortfarande existerar, sällsynthet och efterfrågan för modellen och priset.

De mest värdefulla antika motorcyklar är de som har överlevt med sina ursprungliga finish och originaldelar. Måla arbete och finish kan mycket väl ha försämrats, men detta är att föredra framför icke-originaldelar av experter och seriösa samlare.

Den näst mest värdefulla kategori av antika cyklar är de som har återställts. Dessa kommer att se ut som ny, kommer att ha nymålade, och kommer att ha rätt delar för att göra, år och modell, även om de är oftast inte originalet till cyklarna de är på.

Hur man flyttar Motorcyklar Mellan Hawaiiöarna


Att flytta en motorcykel mellan Hawaiiöarna kräver användning av en transportfordonsservice. Ett antal transport- och logistikföretag erbjuda denna typ av sjöfart. Motorcykeln plockas upp från din valda avreseorten och placeras på en båt för transport. När båten anländer till sin destination, hämta dig motorcykeln från fordonstransporttjänstens vård. Priset varierar beroende på tillryggalagd sträcka, liksom vikten och storleken på motorcykeln.

Instruktioner

1 Se till att din motorcykel är rätt bredd och längd för sändning. Den maximala cykellängd är 118 inches, även om vissa fordonstransporttjänster endast fartygs cyklar som mäter 96 inches eller mindre. Däckbredd och total cykelbredd också begränsad, men varierar beroende på olika transportföretag.

2 Förbered motorcykeln för sjöfarten. Rengör motorcykeln genom tvättning av utsidan av cykel, däck och underrede. Töm alla fack och kontrollera kablarna för säkerhet. Detta är nödvändigt för att uppfylla leveranslagar i USA.

3 Kontakta en transport fordons att ordna motorcykel sjöfart. Både JC Motors och Pasha Hawaii fartygs motorcyklar mellan Hawaiiöarna. JC Motors erbjuder ett beställningsformulär som är tillgängliga online.

4 Ge företaget nödvändig pappersarbete innan leverans eller upphämtning av cykeln. Skicka en kopia av registreringsbevis för sitt fordon och en kopia av ditt körkort eller fotolegitimation till transporttjänsten. Om motorcykeln finansieras, kan ett tillstånd från lien innehavaren vara nödvändig.

5 Leverera motorcykeln till transportföretaget bilens startpunkt. Vissa företag väljer cykeln upp från en verifierad plats. Om så är fallet, se till att utgångspunkten kan rymma en 80-fots traktor och släp. Förse företaget med en uppsättning nycklar till motorcykeln vid tidpunkten för upphämtning eller leverans.

6 Hämta motorcykeln vid målpunkten arrangeras av transportfordonet företaget. Vid tidpunkten för upphämtning, undersöka cykeln för att se till att det är i samma skick som den var vid avresa. En bild-ID krävs för att plocka upp motorcykeln.

Tips

  • För att säkerställa att motorcykeln inte har några defekter innan leverans, har cykeln service i förväg. Detta steg förhindrar meningsskiljaktigheter över missöden som kan uppstå under leveransprocessen.

Hur att hyra motorcyklar i Las Vegas


Las Vegas är en av de mest populära resmål i världen. Las Vegas Strip är en samling av unika hotell ultra, tusentals människor och miljarder av ljus. Många turister har upptäckt att en av de bästa sätten att turnera remsan, och resten som Las Vegas har att erbjuda, är på baksidan av en motorcykel med höga prestanda. Som ett resultat, flera företag har setup butik hyra high-end motorcyklar till turister som letar efter ett distinkt sätt att resa.

Instruktioner

1 När du har gjort din bokning för din resa Las Vegas, kontakta någon av de många motorcykel uthyrningsställen i staden för att göra din motorcykel hyra bokning och placera en insättning. En av de mest populära butiker i staden är Sport Cykeluthyrning. Denna butik bär inte bara de senaste modellerna, men några av de mest exklusiva märken inklusive Ducati och Can Am Spyder. Sport Cykeluthyrning kan nås på (866) 704-7368 sju dagar i veckan från 09:00 tills 06:00 Pacific Time.

2 Nevada lag kräver att lämplig skyddsutrustning bäras. Många butiker kommer att ha hjälmar, ridning jackor och handskar finns att hyra. Vissa butiker, som Sport Cykeluthyrning, erbjuder också redskap som en gratis tillägg till motorcykeluthyrning. Det är viktigt att avgöra om du behöver ta med denna utrustning med dig på din semester eller om det kommer att finnas tillgänglig i Las Vegas.

3 Kontrollera alla uppgifter om din bokning. Du kommer att vilja veta följande information innan du fyller i din bokningsförfrågan: märke, modell och år av motorcykeln, insättning, hyresperioden, avbokningsavgifter, tilläggsavgifter för svarvning i motorcykeln sent, försäkringskrav och om ytterligare sjukersättningar är tillgängliga.

4 När du har reserverat din motorcykel, behöver ingenting annat göras tills du kommer i Las Vegas. Vid ankomsten, ring motorcykeln hyra plats och bekräfta att du är i staden och göra förberedelser för upphämtning eller leverans. High-end butiker som Sport Cykeluthyrning erbjuder en leverans och pickup service för en liten extra avgift.

5 Utforska Las Vegas, ha kul och vara säkra!

Tips

  • Fråga concierge på hotellet för att rekommendera en motorcykel hyra butiken när du gör din hotellbokning.
  • Se till att läsa alla finstilta i hyresavtalet.

Hur Transport Motorcyklar efter lastbil


Det viktigaste vid transport motorcyklar med lastbil är att se till att de är helt säkra. Den svåraste delen kan ofta laddar motorcykeln i lastbilen, men när du får det arbete som utförts, säkra din cykel är inte svårt om du korrekt följa några enkla rutiner.

Instruktioner

1 Rulla motorcykeln i lastbilen. En lastkaj är perfekt för jobbet, men en ramp kommer också att arbeta. Placera cykel så framdäcket rör vid framsidan av lastbilens flak. Cykeln bör vara lika avstånd från båda sidor av trucken. Sätt parkeringsbromsen på, om den finns, och lägga ner cykelställ.

2 Fäst den främre delen av cykeln på lastbilen en med en medeltung, tie-down dragande bandet. Bandet bör först fästas på en tie-down knap i botten av lastbilen. Bandet går sedan genom stammarna nedanför styret. Den andra änden av bandet är sedan fäst vid tie-down cleat på den andra sidan av trucken. Spänn remmen så att den drar cykeln i en framåt och nedåt. De två vanligaste typerna av spännband komma i spärr och cam spänne stilar. Cam spännen hålla cykeln tätt genom att skapa friktion som bandet löper även en fjäderbelastad spänne. Spännband fungerar på samma sätt, men har en spärr spänne som sträcker bandet.

3 Komprimera gaffeln halvvägs ner och säkra cykel på plats.

4 Rem ned den bakre änden av cykeln med en rem med samma metod som beskrivits ovan, så cykeln inte kan röra sig i sidled. Plocka högt område på cykeln ram för att fästa bandet förbättrar stabiliteten.

5 Dra åt banden för att se till att de är så säkra som möjligt. Ta trucken för en provtur runt kvarteret för att se till att cykeln inte rör sig.

Tips

  • Ladda motorcykeln med två personer, om det är möjligt. En person bör vara på varje sida av motorcykeln som du rullar det och säkra det. Du kan bidra till att säkra cykeln på plats genom att först installera en chock på sängen av lastbilen. En chock är ett block som håller cykeln på plats genom att förhindra hjulet rullar. Du kan också säkra din cykel med fyra spännband. Två är fästa till framsidan av cykeln och två på baksidan. Om du är ännu mer orolig för säkerheten i din cykel, kan sex spännband också användas.
  • Inte komprimera gaffeln hela vägen ner. Detta kommer att sätta stress på motorcykeln.

Släpvagns Trailer Regler för motorcyklar


Inte att förväxla med släp som används för att transportera motorcyklar, är vagnar för motorcyklar dras av motorcykeln själv. Vanligtvis används av touringcyklar som Honda Goldwings är mc-transporter regleras av Department of Motor Vehicles i ditt tillstånd. (Se avsnittet Resurs.) Generellt är kraven samma som för bil släpvagnar.

Taggar, registrering och registreringsskylt

Som med alla vägar pågående fordon, DMVs i nästan alla stater kräver registrering av motorcykel släpvagnar. Flesta stater kräver taggar registrering och en licens platta. Din registreringsskylt skall anbringas säkert och synligt på släpet. Du måste visa nuvarande taggar. Du måste ha din registrering för släpet med dig medan du arbetar motorcykeln och släpvagn. Underlåtenhet att göra detta kan resultera i drag av din släpvagn.

Försäkring

Försäkringskrav varierar också från land till land. Titta på er politik och be din agent. Din husägare försäkring kan täcka släpvagnar i vissa fall, din bilförsäkring i andra. Du måste klargöra med din statliga och din försäkringsagent.

säker koppling

Motorcykel släpvagnar använda några typer av kopplingar som skiljer sig från dem som används med bilar och lastbilar. Förutom en boll och socket anslutning kan mc-transporter använder kardanknutar eller ett stift och svivelkoppling. Oavsett typ, måste kopplingen vara säkra. Det måste vara fri från rörelse, vilket möjliggör normal kurvtagning. (På en motorcykel, innebär att lutande liksom vrida.) Den måste också ha en säkerhetsapparat som en nål i fall kopplingen misslyckas.

säker Load

Varje släpvagn med en maximal lastkapacitet och motorcyklar gör också. Du får inte överskrida den. Dessutom kan du inte stapla eller bära last på ett sådant slumpartat sätt att det kan falla ut eller utanför vagnen. Du kan inte stapla lasten så högt att det kan välta. Återigen, det specifika språket i reglerna varierar från land till land. Men om du verkar vara dragande en farlig släpvagn, du kommer att få dras över och förmodligen citerade. Vad värre är, kan du ha en olycks och skada dig själv eller någon annan.

säkra Däck

Trailerdäck säkerhet är ännu viktigare på motorcykel släpvagnar än oncar eller lastbilstrailers. Om du reser med en under-uppblåsta eller en skallig däck på släpet, är det mycket mer sannolikt att orsaka en olycka med din motorcykel än med din bil. Förordningar i alla stater kräver att alla väg pågående däck att vara i säkert skick och ordentligt pumpade. Du är ännu mer sannolikt att få dras över och citerade om du inte följer dessa regler med din motorcykel släpvagn.

Platser att hyra Harley-Davidson motorcyklar nära Sturgis, South Dakota


Den 14 augusti 1938 det nybildade American Motorcycle Association organiserade en händelse i Sturgis, South Dakota, som presenterade nio motorcykel åkare samt en handfull åskådare. Under årtiondena som följde växte Sturgis årliga motorcykel rally i ett firande av motorcykeln erfarenhet. Hundratusentals motorcykelentusiaster vrålar in den lilla staden Sturgis under den första hela veckan i augusti för musik, mat, familj och roligt. Du behöver inte äga en motorcykel för att delta i festligheterna, och i själva verket lokala leverantörer ger hyra alternativ för dem som ännu inte köpa sin egen. Vissa ger pickuper och branter höger vid rallyt själv.

EagleRider Motorcycle Rental

EagleRider Motorcycle Rentals erbjuder Harley-Davidson, Honda och BMW cyklar att hyra på olika platser i hela sex stater: Montana, Colorado, Oregon, Wyoming, Utah och Idaho. Förutom att ha fem platser inom en dag ride Sturgis, ger EagleRider också uthyrning av sena modell Harley-Davidson i rally själv. På plats pickuper och branter finns. Det finns också ett säljteam om du upptäcker att du vill köpa en cykel i stället för att hyra. Du kan använda webbplatsen för att lämna in en kreditansökan och få lånelöfte innan rallyt.

EagleRider Motorcycle Rental

Sturgis Motorcycle Rally

Sturgis, SD

888-280-7747

eaglerider.com

Dakota Trike Shop

Noterat på den officiella Sturgis Rally för Harley motorcykel uthyrning är Dakota Trike Shop. En "trike" är en konverterad motorcykel som tillför en ny dimension till din cykelupplevelse. Under 1980-talet i synnerhet, började trikes att tjäna ryttare för långväga komfort. Lyxiga touring trikes ge alternativ som större lagringskapacitet, stereoanläggningar och även automatiska växellådor. Trehjulingen Shop varumärkes dessa typer av fordon som Roadsmith Trikes, som vanligtvis modifierade Harleys, och regelbundet presenteras på många möten, inklusive Sturgis. Den officiella hemsidan för den Trike Shop erbjuder återförsäljare över hela landet som erbjuder dessa typer av fordon till salu.

Dakota Trike Shop

1415 E Fairmont Boulevard

Rapid City, SD

605-348-5051

trikeshop.com

Black Hills Harley-Davidson Buell

Beläget bara 30 miles söder om Sturgis på Interstate 90 är Rapid City, South Dakota. Black Hills Harley-Davidson ger hyres modeller året runt, som anses vara den ordinarie säsongen. Specialpriser erbjuds speciellt för Sturgis Rally. Tillgängliga modeller inkluderar mer kostnadseffektiva Sport, liksom vägen kungen och Heritage Softail Classic. För att hyra, måste du vara över 21 år gammal, har ett giltigt körkort och $ 2000 tillgänglig kredit på ett kreditkortsnummer. Du måste också visa förmåga att hantera en tungviktare cykel, 650cc och större. Hyror inkluderar en hjälm och regnkläder, liksom vägassistans.

Black Hills Harley-Davidson Buell

I-90 Exit 55

Rapid City, SD 57701

605-342-9362

blackhillshd.com

Byggdes på 1930-talet, södra och centrala Oklahoma Lake Murray State Park var den första state park konstruerat i snart statligt och, på 12.500 acres, är det också den största. Beläget på stranden av sin namne sjön strax söder om Ardmore, är parken hem för ett antal olika vattensporter och många andra fritidsanläggningar, inklusive ett system för ATV spår och en campingplats för ATV ryttare.

Regler och förordningar

ATV ridning område vid sjön Murray State Park (travelok.gov) är öppet året runt från tidig morgon till solnedgången. Lederna är begränsade till motorcyklar och trehjuliga och fyrhjuliga ATV. Golfbilar, dyn barnvagnar och andra större fyra-hjulsdrivna fordon är inte tillåtet. ATV operatörer och passagerare under 18 år måste bära hjälm, och dubbel ridning är inte tillåtet om inte fordonet har ett säte speciellt framtagen för en passagerare. En daglig avgift tas ut för att komma åt spår, men ATV / ORV flaggor behövs inte.

ATV Trails

Lake Murray State Park ATV Området ligger i den nordöstra delen av parken och har 10 miles av stigar som slingrar sig genom, upp och över en mängd olika terräng, inklusive skogs och öppna ytor, sand, raviner och kullar. Den 1000-acre ATV är inhägnad, utom när det gränsar till sjön. Banorna är klassade lätt till måttlig svårighetsgrad. ATV Området har en stor dag använda parkeringsplats och toalettbesök.

Camping / boende

ATV Camping är en av nio camping på Lake Murray State Park, som har 323 campingplatser för husvagnar och ytterligare 500 tält endast platser - allt finns på en först till kvarn får först tjäna grund. Öppet året runt, ATV Camping ligger strax norr om ATV området, och har 29 husvagnsplatser med fullständig anslutning, inklusive 12 pull-through platser, plus 10 primitiva husvagnsplatser utan anslutning, och 15 tältplatser med el och vatten. För camping information, ring parken kontor på 580-223-4044. Campingplatser har grillar och picknickbord, och Camping inkluderar en lekplats, toaletter och RV dumpa station. Andra natten alternativ inkluderar 52-rummet Lake Murray Lodge, och 56 hytter, som sträcker sig från ett rum stugor som sover två, tre sovrum familjen hytter som sover 10. För att boka en stuga eller lodge rum, ring 800-257-0322 .

Andra faciliteter och aktiviteter

Det mest utmärkande struktur på Lake Murray State Park är Tucker Tower, en stentorn på sjöns södra strand konstruerad på 1930-talet som sommarbostad för Oklahoma guvernörer. Tornet nu används som parkens naturum, som har en samling av vilda djur och geologiska utställningar. Lake Murray är parkens fritids brännpunkt. En koncessionshavaren, Lake Murray vattensporter (lakemurraywatersports.com), hyr trampbåtar, kanoter, kajaker, segelbåtar, vattenskotrar och andra vattensporter utrustning. Park faciliteter inkluderar en 450-slip småbåtshamn, 10 båt lanseringar, tre badstränder, en golfbana med 18 hål, skiva golf och miniatyr golfbanor, tennisbanor, 300 picknickbord, nio lekplatser, fyra vandringsleder, ridhus, och 10 miles av ridning stigar. Parken har även en 2500-fot långa landningsbanan och fjärrkontroll flygplan fält.

Hur man bygger en Trike Med hjälp av en motorcykel ram


I motorcykel kultur, trikes vördade. Trike gör ett uttalande av individualitet och personliga uttryck. Stabiliteten av en trike ger också funktionshindrade ryttare självständighet på vägen. Specialbyggda trikes kan vara dyra. Göra det själv från grunden kräver skärning, svetsning och överlägsen mekanisk expertis. Däremot kan en bolt-on trike konverteringssats vända en lager motorcykel i en trehjulig maskin till en bråkdel av kostnaden och på en lättillgänglig skicklighetsnivå. Arbetet kräver förtrogenhet med gemensamma verktyg. En minsta motorstorlek av 1100 cm ^ rekommenderas.

Instruktioner

1 Prop bakhjulet med en domkraft, och chocka den främre delen av cykeln för att säkra den. Demontera sätet, stänkskärm, svingarmen, stötar, broms och avgaser från den bakre delen av motorcykeln. Koppla belysning, och lyft bort hjulet. Installera satsens nya svingarmen, och ersätta de stötar och stag med dem som också ingår i satsen. Placera satsens bakfjädringen bakom motorcykeln. Placera apparaten på sin sida för att få bättre tillgång till dess komponenter.

2 Avlägsna krängningshämmare, justeringsbultar, justeringsplattorna och frontstänger från cykeln på båda sidor. På drivsidan, ta bort de två bakre skruvarna. lirka försiktigt drivsidan med en bit av skrot trä, men inte tvinga bort det. Ställ den åt sidan, hålla axeln ren.

3 Böj flikarna något på satsens låsringen platta, med hjälp av en vice grepp, för att tillåta en del arbete rum under installationen. Sätt tillbaka drivsidan på den bakre fjädring, följt av remskivan. Säkra låsringen. Mäta avståndet mellan lagerdistansorganet av anordningen och cykeln remskiva, och justera den till specifikationerna. Med bandet till höger om trissa leda axeln i mittsektionen tills den hakar; sedan justera axeln tills det fungerar bekvämt i växeln.

4 Skjut på lagerdelen tills den vidrör lagerdistans. Sätt tillbaka frontplattor och bakre bultar. Använd en rullande jack för att lyfta upp bakvagnen tills den ligger i linje med de justeringsplattans hål. Skruva den på plats, och dra åt skruvarna.

5 Montera remmen på remskivan, och justera spänningen. Dra de återstående lösa bultar vid denna tidpunkt. Montera satsens hjul så trike står fri. Anslut cykelsadel, belysning och krängningshämmare. Spara installation av avgas till sist. Trike bör nu vara redo att rida.

Tips

  • Denna riktlinje är en mid-range bolt-on kit. Det finns hundratals olika kit på marknaden. Följ tillverkarens manual i varje enskilt fall. Instruktioner kommer att variera.
  • Bolt-on kit hålla tvåhjuliga motorcyklar ram intakt. Återgår det tillbaka till sin tvåhjuliga tillstånd i framtiden är oftast möjligt.
  • De flesta kit kommer målade i primer grå eller grundläggande svart. Om ommålning, gör det innan du installerar nya bakskärmar.
  • Som med alla butiksprojekt, skyddsglasögon och motion försiktighet.
  • Kom ihåg att trikes hantera annorlunda på vägen än tvåhjulingar. Bryta vanor som lutar i varv eller tappa fötterna vid hållplatser.