torka äpplen i mikrovågsugn

Hur man håller bröd från att torka ut i mikrovågsugn


Om du hittar en bra affär på bröd, kan du välja att lagra överskottet i frysen tills det behövs. När det är dags att äta en annan brödlimpa, kan du inte komma ihåg att dra ut den ur frysen tills det är för sent att använda. Lösa det problemet genom att snabbt tina dina brödskivor i mikrovågsugn, med hjälp av en metod som kommer att tina och värma bröd men aldrig göra det inaktuella eller hårt.

Instruktioner

1 Öppna brödpåse och separera skivorna. Dra isär dem försiktigt, eftersom vissa av dem kan frysas samman till ett block.

2 Wrap varje skiva du behöver tinas i ett lager av pappershanddukar. Låt varje skiva för att ha en egen pappershandduk beläggning.

3 Lägga handduksinslagna brödskivor på en platta i ett enda lager. Om du behöver för att tina fler skivor än kan lätt passa på plattan, gör brödet i två eller flera partier.

4 Värm brödet i mikron i 10 sekunder. Ta brödet och känna den. Om det är mjukt och varmt, är det gjort. Om det är fortfarande svårt i mitten värme det i fem-sekunders intervall tills mitten tinas och varm.

Tips

  • Om bröd redan tinas men du vill värma, linda skivorna i fuktiga pappershanddukar och värm dem fem sekunder åt gången.

Hur lindrar äpplen i en mikrovågsugn


För att mildra äpplen för snabb och hälsosam nonsens eller som ett alternativ till glasburk barnmat, kommer du behöver för att laga dem kortfattat. Du kan också delvis mjuka äpplen för att göra dem lättare att tugga samtidigt hålla sin form. Om du är i en tid nypa, kan du mjuka äpplen i mikrovågsugn, snarare än på spisen. När de är helt mjuknat, bör du kunna mosa dem med en gaffel och lägg i några smakämnen eller lägga till dem i ditt recept.

Instruktioner

1 Skala äpplena och ta bort kärnorna.

2 Skiva äpplena i bitar som alla är av samma storlek. Ju mer lika i storlek dina äpplen är, desto jämnare kommer de att laga mat i mikrovågsugn. Om du förbereder flera äpplen, placera dem i en skål och blanda dem med ett par teskedar citronsaft för att hålla dem från missfärgning.

3 Placera skivade äpplen i en mikrovågsugn skål. Täck äpplena med vatten och placera dem i mikrovågsugnen.

4 Mikrovågsugn äpplena i 1- till 2-minuters intervaller beroende på hur mjuk du vill äpplena och hur många du lagar mat. Kontrollera äpplena efter varje minut tills de når önskad konsistens.

En enda äpple innehåller 10 procent till 15 procent av det dagliga rekommenderade mängden av vitamin C och fiber, två viktiga näringsämnen för en sund diet. Medan äpplen finns i snabbköpet året runt, de är på topp i höst. Genom att torka dina favoritäppelsorter i mikrovågsugn, antingen av trädet eller från råvaror bin, kan du bevara en rättvis del av sin C-vitaminhalten och alla fibern. Torkning äpplen i mikrovågsugn är mycket praktiskt: Det är mycket snabb, och du behöver inte köpa ett livsmedel dehydrator.

Instruktioner

1 Tvätta äpplet och torka den. Skiva den så tunt som möjligt med en vass kniv.

2 Lägg äppelskivor på en pappershandduk, sedan täcka med en annan pappershandduk. Låta pappershanddukar absorbera överskottsvätska från äpplena.

3 Lägg äppelskivor på en mikrovågsugn facket. Placera facket i mikrovågsugn.

4 Ställ mikrovågsugn för att tina, eller 30 procent makt. Laga äppleklyftor på den här inställningen för 10 minuter. Överför kokta skivor till en plastbehållare, och lämna den öppen under natten. Nästa dag, försegla behållaren och förvara.

Hur Torka äpplen i en mikrovågsugn


Uttorkande äpplen eliminerar vatten från frukt, vilket möjliggör ett mellanmål som är näringsrika och varar mycket längre än färska äpplen. För att göra denna typ av mellanmål hemma, kan du använda din mikrovågsugn och ha den i beredskap på under en timme. Bortsett från att ha en långvarig behandling, kan du även använda torkade frukter som äpplen för olika hantverk och utsmyckning projekt.

Instruktioner

1 Skala äpplet använder någon typ av skalare; en potatisskalare fungerar alldeles utmärkt. Använd din Apple borr för att ta bort kärnan från mitten av äpple. För att göra detta, placera corer ovanpå äpple, över stammen, och tryck ner på kärnborren tills den når din arbetsyta. När du tar bort kärnborren kommer äppelskrottar komma ut ur frukten.

2 Skär äpplet i ringar av ca 6 mm tjock. En medelstor äpple bör göra ca 10 ringar.

3 Blötlägg äppelskivor i en skål med citron vatten (2 liter kallt vatten och en msk. Citronsaft) i två till tre minuter. Ta bort äppleklyftor och klappa torrt med hushållspapper. Citron vatten kommer att hålla äppleklyftor från att vrida en mörkbrun färg.

4 Placera äppelskivor på en bit vax papper, utan att låta dem röra vid varandra. Placera dem i mikrovågsugn på avfrostning inställning i 40 minuter. När de är klara, förvara dem i en lufttät behållare.

Torkade livsmedel håller längre och är nästan lika näringsrik som färska. Torkade livsmedel har 5-8 procent av sin ursprungliga fukthalt. Det gör det mycket lättare och enklare att lagra och att transportera än färska livsmedel. Det kan också helt enkelt vara för roligt att äta, särskilt för små barn. Det kan vara mycket svårt att få barnen att äta bananer, till exempel, men ge dem några torkade bananer marker och dess allt du kan göra för att hålla dem från att glufsa ner nävar i taget.

Instruktioner

1 Klipp dina frukter, grönsaker och kött (biff och fisk) i strimlor eller bitar högst 1/4 tum tjock.

2 Lägg bitar av cut-up mat på vax papper som har besprutats med en non-stick vegetabiliska matlagning spray med köttiga eller köttig uppåt (svål eller hud mot vaxpapper).

3 Mikrovågsugn på mediet effektinställning under 10 minuter. Vänd dina pjäser av tork frukter, grönsaker eller kött över och mikrovågsugn på låg effekt i ytterligare 15 minuter.

4 För crispier eller torktumlare livsmedel, fortsätta torkningen i en konventionell ugn vid 200 grader F under ytterligare 20 minuter --- även om detta steg är inte nödvändigt för de flesta livsmedel.

Tips

  • Många frukter, såsom äpplen och bananer, kan doppas i citron eller lime juice strax innan de torkas för att bevara den naturliga färgen bättre.
  • Om du klipper dina frukter eller grönsaker eller kött för tunn kan du behöva reducera torktider som nämns i denna artikel.

Hur Torka Lemon Peelinger i en mikrovågsugn


Den gula yttersta huden på citron, även känd som krydda, är intensivt rik på smak och arom. Denna del av citron stannar vid den vita märg, som innehåller bitterhet av frukten, och används som en kvarstad, som en del av en maträtt och även i hantverk. Citron peeling kan också bevaras genom torkning, så att du kan behålla den detaljerade smak för senare användning. Det finns flera sätt att torka citron peeling, och med hjälp av mikrovågsugn är en av de mest bekväma och enkla metoder.

Instruktioner

1 Tvätta citronen under kallt rinnande vatten, sedan klappa torrt.

2 Trimma den gula delen av huden bort från citron, med hjälp av en vass kniv, citron zester eller skarpa potatisskalare. Skiva hela vägen runt citron för att skapa tunna, runda remsor. Hålla sig borta från den vita märg, eftersom detta är den bittra delen av citron. Om du vill kan du riva den gula delen av citron mot ett rivjärn, stoppa när du når märg.

3 Linje en papperstallrik med två bitar av pappershanddukar. Placera skivade eller rivna citron skalar på plattan. Lämna en öppen plats i mitten av skal.

4 Ställ in mikrovågseffekten på 70 procent. Koka skal under 6 minuter, vrid sedan plattan. Med hjälp av fingrarna, försiktigt lyfta och kasta skal för en minut. Mikrovågsugn på 70 procent under 6 minuter.

5 Avlägsna plattan och låt skal sitta i 2 timmar, eller tills den är helt kall och stel.

6 Förvara citron skal i en lufttät behållare i upp till 2 månader.

Hur man torkar granatäpplen i en mikrovågsugn för hantverk


Den runda, glittrande formen av en pomegranate är ofta önskvärt, inte bara i en fruktskål, men också i en mängd olika hantverk, som potpurri eller semester kransar. Den mörka rik färg bevaras i huden av frukten, även när den härdas, eller torkas, innan tillverka. Detta är en nödvändig process för att bevara frukten och göra det länge inom farkosten själv. Men medan vanligen genom lufttorkning, frukten kan härdas mycket snabbare, om så är nödvändigt, med hjälp av en mikrovågsugn med några få enkla steg.

Instruktioner

1 Torka hela granatäpple noggrant med pappershandduk. Detta kommer att säkerställa att ingen fukt finns på huden samtidigt som torkning.

2 Pierce huden fyra till fem gånger jämnt över hela frukten med hjälp av liten kniv. Detta kommer att tillåta någon fukt i frukt för att ventilera och hålla den spricker.

3 Vrid mikrovågsugn styrka låg. Detta kommer att säkerställa långsam och jämn torkning av frukten.

4 Placera en pappershandduk på botten av mikrovågsugnen. Ställa in pomegranate på mitten av vridbordet, på handduken.

5 Koka pomegranate i 10 minuter. Vänd på den och koka i ytterligare 10 minuter. Upprepa detta tills granatäpple har minskat i storlek och verkar vara torr - i allmänhet tar en till två timmar.

6 Avlägsna granatäpple och låt den lufttorka över natten i en torr, varm område. Använd den som du önskar för crafting, lackering det att accentuera den röda färgen, om så önskas.

Hur Torka fläsk Skins i en mikrovågsugn för hundar


Hundar älskar fläsk skinn. Och det går dubbelt för torkad fläsk skinn. Inte bara är det en god behandling, men det är också något att gnaga --- som hundar behöver. Dehydratiserade fläsk skinn kan lätt hittas på din lokala djuraffären. Men det är lika lätt att göra dem hemma i mikrovågsugnen. Men eftersom en mikrovågsugn inte tillåter någon fukt att fly, fläsk skinn kommer inte att bli helt uttorkad som de i butiken. För extra skarpa, pop dem i ugnen i 20 minuter vid 200 grader Fahrenheit och lämna dörren på glänt så att fukt kan fly.

Instruktioner

1 Placera fläsk skinn på racket.

2 Ställ mikrovågsugn på hög.

3 Microwave fläsk skinn för fyra minuter (tiden varierar beroende på mikrovågsugn).

4 Kontrollera fläsk skinn "konsistens. Om de inte är seg och stel, mikrovågsugn dem igen --- vid 30-sekunders intervall --- tills de uppnår denna samstämmighet.

Hur man lagar en bakad potatis i mikrovågsugn utan att använda plast Wrap


Bakad potatis typiskt laga bättre och smakar bättre i ugnen, men de också ta betydligt längre tid. Du kan laga en bakad potatis i mikrovågsugn om du har ont om tid eller tålamod utan att offra för mycket smak. Många moderna mikrovågsugnar är utrustade med en "potatis" -knappen som kockar potatisen tills det är helt rätt och redo att äta, men du måste manuellt ange tillagningstiden för äldre mikrovågsugn.

Instruktioner

1 Tvätta potatisen med kallt rinnande vatten och ingen tvål. Torka den med en pappershandduk.

2 Peta fyra till sex hål i toppen av potatisen med en kniv eller gaffel.

3 Placera potatisen i en mikrovågsugn skål eller skål. De flesta glas och porslin rätter är microwavesäkra, men en "Inte mikrovågsugnssäker" varning kommer typiskt att skrivas ut på baksidan om det inte är säkert.

4 Tryck på "Potato" -knappen på din mikrovågsugn om din mikrovågsugn är utrustad med en sådan knapp. Annars, ställa in tiden till åtta minuter på hög för en potatis, och 11 minuter för två. Låt potatisen sitta i två till tre minuter i mikrovågsugn efter att den är färdig matlagning.

5 Ta potatisen av mikrovågssystem. Skiva toppen av potatis från ände till ände. Ta en pappershandduk och placera den över potatisen. Punch potatisen med den nedre delen av din hand, men inte för hårt - precis tillräckligt för att bryta det öppna så att du kan sprida en toppning på den.

Tips

  • Mikrovågsugn Tiderna varierar, så du kan behöva för att laga potatis för kortare tid eller mer tid beroende på märke och modell av din mikrovågsugn. Undvika överkokning potatisen, eftersom den kan explodera, även med hålen stötas in i den. Håll ett öga på potatis och stoppa mikrovågsugn om du vill kontrollera det att se till att det inte explodera; omedelbart ta ut om det börjar svullnad.

Denna smarta enhet kan du stjäla ägg i mikrovågsugnen på bara några minuter. Med den kan du replikera dyrare frukost smörgåsar på snabbmatsrestauranger direkt från ditt eget hem. Men som händer med många kök enheter, kan instruktionerna försvinna och objektet går oanvända. Om du har förlorat dem eller bara behöver en repetitions, dra ut din Nordic Ware ägg tjuvskytt och följa dessa instruktioner.

Instruktioner

1 Rengör ägg tjuvskytten med tvål och vatten och torka före användning.

2 Knäcka ett ägg in i var och en av brunnarna i ägget tjuvskytt.

3 Lägg 1/2 tsk. vatten till varje ägg.

4 Pierce äggulorna i de två ägg. Detta kommer att förhindra röriga explosioner i din mikrovågsugn.

5 Stäng locket och placera i mikrovågsugn. Koka på hög i 15 sekunder.

6 Låt äggen vila under 30 sekunder i mikron innan kontroll om de görs. Om inte, mikrovågsugn i ytterligare 15 sekunder och vänta 30 sekunder och upprepa tills äggen når önskad konsistens.

7 Servera med din favoritfrukost sidor.

Tips

  • Detta kommer inte att fungera med ägg substitut products.You måste tränga igenom båda äggulorna innan tillagning.