tecken på spänning hund

Tecken på spänning i en hund


Eftersom hundens inte kan prata, de använder kroppsspråk för att säga vad de vill människor. Lära sig vad en hund kroppsspråk säger kan ge en person en heads up på vad en hund tänker eller försöker säga. Ibland kan en enkel morrande eller bark kan säga en person som man vill vara ifred, men ibland läser dem är inte så enkelt som det. Upphetsad hundar visar viftar svansar, men det finns mer än så.

viftande svans

Såsom tidigare angivits, är en viftande svans ett tecken på ett exciterat hund. Hundar brukar vifta sina berättelser när de är glada att se någon eller något. Men om svansen mellan benen de är rädda eller upprörda. Ibland kan en långsammare rörelse av svansen kan innebära att de varnas. En svansen rakt upp i luften kan innebära att de är intresserade av något, som kan vara både bra och dåligt, beroende på vad det är.

vickar Kropp

Dos vicka när de är nöjda och glada. Ibland skaka de, ibland hoppa upp och ner. Ofta hoppa på människor, vilket inte alltid är en bra sak. De kommer även att dansa runt eller kör runt på gården eller huset som galna hundar. Merparten av tiden när en hund springer runt i ett spännande sätt som de kommer att ha sin bakre ände scrunched ner och zooma från ena änden av rummet, eller gård, till den andra, och fram och tillbaka.

ansikts Responses

En upphetsad hund kommer att ha en något öppen mun, men deras tänder kommer inte att visas, och de kommer att ha vidöppna ögon, enligt The Dog Park. Denna webbplats föreslår också att hundens öron kommer att piggnade upp eller något framåt för att visa att de är glada. Rande tänder kan vara ett tecken på att en hund är glada. Inte automatiskt anta att det betyder att han har en tand problem!

ljud Responses

Exciterade hundar skälla. Det är en lycklig bark, inte ett medelvärde eller behövande en. Ibland kommer de även släppa ut en lekfull morrande, enligt Paws Across America. Detta kommer att vara en mjuk morrande, inte arg. Barking är en av hundens sätt att kommunicera med andra djur och med människor. En bark kan betyda många saker, men när det är tillsammans med någon av de andra tecken på spänning, då är det säkert ett tecken på en glad och lekfull hund.

Tecken och symtom på hund matförgiftning


När folk köper hög kvalitet kommersiellt beredd hundmat, de helt enkelt anta att det är säkert. De erbjuder det till sina älskade husdjur en gång eller två gånger om dagen, uppmuntra hunden att äta, aldrig inser att de kan placera sin valp i fara med varje skopa mat de slänga i skålen. Ingen tycker om att tänka på det, men det händer. Hundar dör varje år av matförgiftning orsakad av intag av förorenade hundmat. Som med många hälsofrågor, är tidig upptäckt avgörande för framgångsrik behandling.

tidiga tecken

Om din hund har nyligen intas tainted hundmat, kan det uppvisa något av följande tecken på sjukdom: mild tröghet, kräkningar, ökad dreglande, minskad aptit och en förlust av intresse för hundmat. Inom en vecka eller två, kan en gulaktig nyans vara synlig i ögonen eller insidan av munnen och urin kan ta på en ljus orange färg. Lindriga symptom kan generellt observeras inom tre till fem dagar efter intag av toxiner, men i allmänhet förbises av hundägare eller hänföras till hunden bara vara lite rundown.

avancerade symptom

Hundar som har utfodrats förorenade hundmat för tre veckor eller mer generellt visa mer allvarliga symptom som kräkningar blod, svärtade tarmrörelser, förlust av motorik, kramper, känslighet för solljus och andningssvårigheter. Vid denna punkt, de flesta ägare till sällskapsdjur inser att deras hund är allvarligt sjuk. Upprepad exponering för källan av giftet har lett till en ackumulering av toxiner i hundens system, även med rätt behandling hunden kan återhämta sig.

Vad ska man göra

Ring veterinären så fort du inser att din hund är sjuk. Beskriv de symtom du har observerat så exakt och med så mycket information som möjligt. Följ veterinären instruktioner utan avvikelse. Till exempel kommer din veterinär förmodligen föreslår utfodring aktivt kol till din hund eftersom detta kommer att absorbera alla gifter som finns kvar i mag-tarmkanalen. Hon kan också berätta att inte låta hunden äta något förrän hon kan köra några tester. Detta innebär inte mata hunden. Inte några tuggor av kyckling för att behålla sin styrka upp. Inte en liten liten kex. Ingenting.

Vad man inte ska göra

Om din hund verkar känna en bit under par, särskilt om det verkar finnas en krympande intresse i hundfoder eller om diarré eller kräkningar inträffar strax efter måltider, inte täcker hundmat med sås eller blanda den med andra, mer lockande objekt att uppmuntra hunden att äta den. Prova att blanda upp ett parti av kyckling och ris och erbjuda det i stället. Om hunden verkar återhämta sig efter flera dagar av maten, bör du överväga att kasta hela påsen. Dessutom, även om hunden verkar vara bättre, du bör ändå se veterinären att vara säker på att du bevittnar faktiskt åter och inte bara hänge sig åt önsketänkande.

varningar

Försök inte att behandla din hund utan att rådfråga veterinär först, särskilt om du misstänker att din hund har blivit förgiftad. Det är mycket bättre att söka professionell rådgivning och upptäcka situationen är inte alls lika drastisk som du trodde än att ta reda på för sent att det var i själva verket värre än du trott.

Inte ge hunden peroxid att framkalla kräkning eftersom det faktiskt kan göra situationen värre. Även om du är säker på att maten är källan till förgiftningen, du har ingen aning om vad de särskilda gifter.

Tecken på att en hund har svalt ett objekt


Hundar, och särskilt valpar, undersöka deras värld med sina munnar. Detta innebär att hundar ofta hamnar svälja föremål. I många fall kommer föremålet passera din hunds systemet utan att orsaka problem. Men i andra fall, svälja ett föremål kan vara livshotande för hunden. Att vara medveten om de tecken hunden har svalt ett objekt kommer att hjälpa dig att vara beredd att veta när ditt husdjur är i trubbel och behöver veterinärvård.

Ålder

Unga hundar är mer benägna att tugga objekt som är farliga och har problem med att svälja föremål. Hundar yngre än 2 år är mer benägna att svälja föremål.

kräkningar

Kräkningar är den primära tecken på att din hund har svalt ett objekt. Kräkningar kan vara intermittent eller nästan konstant och det kan innefatta blod.

Mun

Beroende på hur långt in din hunds systemet objektet har utvecklats, se till din hunds mun efter tecken på att han har svalt ett objekt. Du kan se hunden skumbildning i munnen, dreglande, med ökad salivutsöndring och / eller krafsar på sin mun.

Diarré

Diarré är ett annat symptom hunden har svalt ett objekt som lämnats in i magen. Diarré kan färgas med blod.

Matsmältning

En hund som har svalt ett objekt kan vägra att äta eller dricka och kan bli slö. Om djuret inte äter, är det troligt att han omedelbart kräks upp allt han konsumerar, inklusive vatten.

Buk

En hund som har svalt ett föremål kan ha en utspänd buk. Om du rör din hunds mage, kan hon reagera med tecken på smärta.

Feber

Din hund kan utveckla en plötslig feber, om han har svalt ett föremål som har lämnats in i magen.

Dog influensa är en mycket smittsam luftburen sjukdom som kan infektera nästan varje hund det kommer i kontakt med. Även hund influensa är sällan dödlig bland övrigt friska vuxna hundar, kan extrema fall leda en hund för att utveckla lunginflammation och bara hunden influensa själv kan vara mycket skadligt för mycket unga, mycket gamla eller svaga hundar.

hosta

Dog influensa, som en annan mycket smittsam hund sjukdom "kennelhosta," orsaker hundar att utveckla en hosta. Skillnaden mellan hosta i samband med hunden influensa är att det kan kvarstå längre (upp till tre veckor) om det inte upptäcks och behandlas tidigare.

trängsel

Hundar som har kontrakte hund influensa i allmänhet nysningar och många kommer att ha flytningar från näsan (rinnande näsa), kan andra också ha flytningar från ögonen. Urladdningen från en smittad hund näsa och ögon kan infektera andra hundar.

Svårt att andas

Snabb, ytlig eller ansträngd andning utan någon typ av ansträngning eller aktivitet kan vara ett tecken på hund influensa.

Letargi / brist på energi

Hundar som verkar trött hela tiden, särskilt de som normalt är aktiv under dagen skulle kunna vara smittade. Letargi som åtföljer andra symptom ovan eller feber är tecken på att du bör söka medicinsk behandling för din hund.

behandlingar

Ihållande hosta i en hund är något som aldrig bör ignoreras, någon av de tecken som nämnts ovan eller allvarliga förändringar i beteende är tecken på att din hund behöver läkarvård. Vissa hundar som har kontrakterade hund influensa kommer naturligtvis bekämpa infektionen utan att visa många symptom; hundar med mer allvarliga fall kommer vanligtvis göra en fullständig återhämtning efter behandling med antibiotika.

Tecken och symptom på hund öroninfektioner


Öroninflammationer är vanliga problem i hundar; i själva verket är cirka 20 procent av alla hundar påverkas av öroninfektioner, enligt veterinären Dr. Holly Nash. Beroende på var infektionen är belägen (extern, mitten eller innerörat), kan symtomen på öroninfektion dyker upp på olika sätt. Det är viktigt att känna igen dessa tecken tidigt och söka lämplig behandling för din hund för att undvika komplikationer.

Ovanliga huvudrörelser

Om din hund ständigt skakar sitt huvud, som om att försöka bli av med ett främmande föremål, kan det tyda på en möjlig öroninfektion. Cocking eller lutning av huvudet vid en obekväm vinkel är också ett tecken på att din hund kan ha en öroninfektion --- hundar cock sina huvuden när det finns en tung ansamling av öronvax, som är en vanlig orsak till öroninflammation.

Repning eller Pawing

Även om det är normalt för hundar att repa sig, är det onormal när de repar eller tass drivet på endast en fläck. Konsekvent repor eller gnidning av öronen indikerar hunden upplever irritation där, troligen orsakad av en öroninfektion på grund av kvalster, bakteriella infektioner eller hudproblem. Fortsatt repning av örat kan orsaka öronfliken blir mycket svullna, vilket resulterar i en smärtsam komplikation kallas "fonetiska hematom," enligt Long Beach Animal Hospital. Fonetiska hematom är resultatet av brustna blodkärl inne i öronfliken grund av den ihållande repor.

synliga förändringar

Synliga förändringar i örat, såsom inflammation och utsläpp, är symtom som är typiska för yttre öroninfektioner. Om din hund har en yttre öroninflammation, kanske du märker att öronfliken eller hörselgången är inflammerad, röd eller svullen - detta kan innebära en infektion är aktiv. Dessutom, trots att de har öronvax är frisk, kan en överdriven uppbyggnad av öronvax leda till utvecklingen av en vaxartad ansvarsfrihet det drabbade örat, åtföljs av en obehaglig lukt.

Ansiktsförlamning och hörselnedsättningar / Balans

I likhet med hundar med externa infektioner, hundar med mellersta och inre öroninfektioner också skrapa öronen och skakar på huvudet överdrivet, och har illaluktande öron med utsläpp. Men hundar tenderar att ha mer allvarliga symptom som infektionen fortsätter vidare in i hörselgången. Ansiktsförlamning kan förekomma hos hundar med icke-externa öroninfektioner på den drabbade sidan när ansiktsnerven blir inflammerad. En hund som lider av en mitten eller innerörat infektion kommer också att ha svårt att svälja, hängande ögonlock och ansiktsmusklerna, förlust av hörsel och förlust av balans. Dessa symtom kräva att alla omedelbar medicinsk behandling, eller permanenta skador, såsom dövhet, kan förekomma.

Tecken på en undergiven hund


Tecken på underkastelse hos hundar kan betyda olika saker. En hund som lämnar dig och vet att du är ansvarig är önskvärd. Temperament, är emellertid annorlunda än beteende. En hund som uppvisar undergivet beteende är ofta i en ohälsosam tillstånd. Att veta varför din hund visar detta beteende är det första steget för att hjälpa den övervinna sin rädsla och stress. De främsta orsakerna till undergivet beteende hos hundar är missbruk och brist på socialisering.

Påfrestning

En hund som lever i en undergiven tillstånd uppvisar vissa tecken även när inget specifikt är plågsamma det. Svansen är gömd mellan sina ben, dess öron är platt mot huvudet och dess övergripande hållning sänks. Hunden kan undvika ögonkontakt och byxan snabbt med hörn munnen dras tillbaka. Denna gest med sin mun är inte samma sak som en aggressiv brummande, där hunden lyfter sina läppar för att exponera sina framtänder.

Oroa

En orolig hund kommer också att hålla sin svans mellan bakbenen, öronen bakåt och dess kropp sänks. Hunden kan göra intermittent ögonkontakt i ett försök att blidka den enskilde uppfattar som dominant eller hotande. Dessa tecken på passiv underkastelse kombineras med aktiva inlämnande gester inklusive en upphöjd tassen och slick ansiktet på den hotande individen. En orolig hund kan utsätta baksidan av munnen. Undergiven urinering kan följa en hund i detta tillstånd.

Rädsla

När en hund är rädd, är det stoppade svansen och tillplattade öron kombineras ofta med att rulla på ryggen, avslöjar dess mage och hals. Exponeringen av dessa känsliga områden uttrycker hundens inlämnande till orsaken till sin rädsla. Hundens ögon kan delvis stängd under dess huvud slås bort för att undvika ögonkontakt. Undergivna urinering kan förekomma. Allt detta återspeglar en total kapitulation till det upplevda hotet. Förväxla inte en hund "Skicka" när du spelar med en annan hund som undergivet beteende. Rullande på ryggen är en naturlig del av spel inom arten.

Hantera Beteende

Om din hund visar något av dessa tecken på underkastelse när någon lutar nedåt till sällskapsdjur det eller talar hårt för det, det finns en god chans att hunden drabbades missbruk vid någon tidpunkt. Omedelbart steg bort från hunden om du försöker att klappa eller röra den. Sänk dig hundens nivå och göra det möjligt att komma till dig. Detta kan ta flera försök innan hunden är bekväm nog att närma dig. När det kommer till dig, ge det en behandling snarare än sällskapsdjur det. När hunden närmar dig lättare, klappa den försiktigt under hakan. Ge en snabb husdjur på första och följa upp med en behandling. Även när hunden blir bekväm med din klappa det, råda besökare hur man ska hantera situationen för att undvika återfall. En hund som blir undergiven när du gör ögonkontakt med den kanske inte har ordentligt socialiserade som en valp. Utsätta din hund till andra människor och djur långsamt och i en säker och kontrollerad miljö. Belöna det för lugnt beteende. straffa aldrig din hund för undergiven urinering.

Hundbett skicka ett genomsnitt av 885.000 personer till sjukhuset varje år, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Barn, vuxna män och hundägare inför den största risken att bli biten. Om din hunds beteende bekymrar dig, är det viktigt att känna igen tecken på aggression, så att du omedelbart kan söka rätt behandling. Korrigera en aggressiv hund beteende kräver professionell hjälp från en utbildad djur beteendevetare eller professionell hund tränare.

Kroppsspråk

En hund kroppsspråk kan ge hjälp ledtrådar om sina avsikter. Aggressiva hundar ofta hålla deras kroppar stela och ändå innan attackerar. De kan också rynka sina nosar och födde sina tänder. Dominanta hundar kommer att utmana människor eller andra djur med direkt stirrar. Hundar med rädsla aggression kommer krypa ihop och ta en fruktansvärd hållning när de uppfattar någon som ett hot. Dessa hundar kommer att ge sig till så liten som möjligt genom att vika svansen mellan benen och vikning öronen platt mot deras huvuden. Rädsla-aggressiva hundar föredrar att dra sig tillbaka, men kommer att bita när erövrat. En hund med defensiv aggression kommer att försöka verka större genom att hålla sina öron upp och svansen högt.

läten

Morrande och gutturala skäller visar aggression hos hundar. Dessa beteenden fungera som vokala varningar i hundar som är på väg att attackera. En hund med territoriell aggression kommer att signalera sin närvaro genom att skälla på inkräktare innan efter dem. Om en hund är defensivt aggressiva, kommer det morra och skälla på en person eller annat djur innan du flyttar in till attack. En hund med denna typ av aggression ibland ger högfrekventa bark av rädsla eller osäkerhet. En hund med underprissättning aggression ger ingen varning innan tar fart efter byte.

Rörelse

Laddning sker ofta i aggressiva hundar, men orsakerna till detta beteende varierar. En hund som laddar på människor eller andra djur som förs in sitt hem eller gård uppvisar territoriell aggression. En hund med defensiv aggression debiterar på en person eller ett djur som skrämmer eller skrämmer det. En hund med underprissättning aggression kommer att jaga bytesdjur, som vanligtvis är en mindre djur. Utfall på en person eller annat djur utan att göra kontakt är en annan vanligt tecken på aggression.

Bitande och Snap

Bitande kan vara det mest allvarliga och skadliga tecken på aggression hos hundar. Bites kan variera från snabba nyp till kraftfulla inslag som orsakar blåmärken eller sår. En hund med rädsla aggression kommer att leverera snabba nyp eller biter, vanligen bakifrån när en person eller annat djur vänder ryggen. En hund med defensiv aggression kommer ofta bita en gång och vänta för att se hur offret reagerar. Om offret backar bort, kommer de brukar dra sig tillbaka istället för att fortsätta att attackera. Hundar med underprissättning aggression kommer att bita och skaka sitt byte när de fångar den. De vägrar oftast att släppa taget tills de dödar sitt byte. Många aggressiva hundar knäppa också. Även knäppande inte innebär fysisk kontakt, beteendet visar aggression.

krävande Attention

En hund med dominans aggression kommer ofta använder munnen med lite tryck eller "mynnings punch" att kräva uppmärksamhet. När en hund munnar, placerar den sina tänder på en persons kropp utan att bryta hud eller bita. En mynnings punch uppstår när en hund trycker nosen mot en persons kropp. Hundar som utmanar deras ägare för kontroll eller har redan etablerade dominans i hushållet uppvisa dessa typer av beteenden.

Tecken på att din hund är i hans Crate Too Much


Enligt Humane Society, är lådan utbildning ett utmärkt sätt att hysa träna din hund och samtidigt skydda ditt hus från urin, tugga och andra skador. En hund som är ordentligt lådan utbildad får använda lådan som en håla, eller "säker plats." Backar gör även transporter enklare och säkrare. Ägare kan känna igen om en hund är i sin låda för mycket genom att leta efter några vanliga symtom.

Eliminering

En hund som häck för länge kanske inte kunna hålla sin urinblåsa, och kan kissa och bajsa i lådan. Enligt Champaign County Humane Society, bör valpar inte häck i mer än fyra timmar per dag. Eliminerar i lådan stör inbrott och kan vara svårt att städa upp.

Frustration

Den dumma Friends League konstaterar att en hund som häck för länge visar tecken på frustration. Långa perioder av trälådor orsaka en hund att känna sig instängd. Champaign County Humane Society visar beteenden såsom skällande, rastlöshet, overexcitedness ur lådan, samt destruktiva beteenden såsom tugga som tecken på frustration hos hundar. Höga energi raser bör iakttas innan de häck eller deras uppdämda energi kommer bara att bidra till känslan av frustration.

Depression

Långa perioder i lådan innebär mindre tid spenderas med människor eller andra djur. Hundar är sociala varelser som vill ha företag, och beröva dem som företag kan ofta leda till depression. Enligt veterinär beteendevetare Soraya Juarbe-Diaz, depressionssymptom hos hundar är brist på motivation, minskad aptit och vägran att interagera socialt.

Tecken på en frisk hund


Veterinärer ska utföra omfattande fysiska undersökningar och lämpliga tester på hundar var sex till 12 månader; bör dock enkla observationer hemma göras samt att övervaka tecken på hälsa. En hunds allmänna utseende, aptit och beteende och förändringar över tiden är goda indikatorer på hälsotillståndet.

Attityd och aptit, Andning och rörelse

En hund allmänna inställning och aptit speglar den allmänna hälsan. En vaken hund ska vara ljusa, alert och reagerar på stimuli. En hund bör uttrycka intresse för sin omgivning och bör ha en aptit lämplig för sin storlek.

En hund bör ta cirka 20 till 35 andetag per minut medan vila och bör öka andningsfrekvens under träning. Friska hundar rör sig med grace och samordning; förlust av koordination indikerar sjukdom.

kondition

Kondition reflekterar kaloriintaget. Det kan tyda på sjukdom eller undernäring om alltför låg och övergödning eller en olämplig kost och brist på motion om alltför hög. Kondition varierar från utmärglad till feta, och det kan bestämmas med hjälp av riktlinjer som kroppens tillstånd scoring diagram tillhandahålls på Ohio State University College of Veterinary Medicine webbplats.

Päls och hud

Pälsen ska vara blank och känns mjukt utan klumpar eller knölar, och hår bör vara lockigt eller rakt som är lämpligt för rasen. Eventuella klumpar eller knölar, ovanliga eller nya kala områden, eller knaprig eller missfärgad hud är tecken på tumörer, hudsjukdomar eller allergier. Utsläpp från huden, mjäll eller klåda indikerar problem hudens hälsa. Brist på lyster eller glans kan indikera en hudsjukdom, dålig kost eller systemisk sjukdom. Pälsen ska omedelbart återvända till en jämn och plan position när "tält" eller försiktigt klämd mellan tumme och fingrar; om det fortfarande är tented, kan hunden vara uttorkad.

Ögon och näsa

Ögon och näsa bör vara tydlig med liten eller ingen urladdning. Även om vissa raser har rutinmässigt en klar, vattnig ögat urladdning som kan färga håret under ögonen, bör sjukdomstillstånd uteslutas för alla utsläpp. En tjock slem, vit eller missfärgade flytningar från ögon och näsa och rodnad runt ögonen kan tyda på ett sjukdomstillstånd eller trauman. Ett vitt utseende bakom hornhinnan kan vara resultatet av grå starr men kan förekomma som ett normalt åldrande förändring; undersökning av en veterinär som behövs för att skilja dessa villkor. Insjunkna ögon, eller ögon infällda i sina hålor, kan tyda på uttorkning eller viktminskning.

Tänder, tandkött och tånaglar

Tänderna ska vara ren och vit och tandkött ska vara rosa. Hundar behöver ofta regelbunden tandvård, och ohälsosamma tänder kan leda till njurarna och andra sjukdomar. Blekt eller missfärgade tandköttet ange sjukdom, även om många hundar har svart pigment som gör tolkningen av tuggummi färg svårt. Tånaglar när de är korrekt trimmade bör vara släta och fria från sprickor.

Tarmrörelser och urinering

Regelbundna, normala tarmrörelser och urinering är tecken på god hälsa. Diarré eller förstoppning och otillräcklig eller överdrivet drickande och urinering är ofta tecken på hälsoproblem. Missfärgad urin och avföring kan vara tecken på sjukdom.

Förändringar i Villkor

Noggrann observation av hunden med tiden gör det möjligt att upptäcka förändringar som kan tyda på att utveckla hygienkrav. Till exempel kan en hund med njur- eller endokrina problem börjar en gradvis ökning av vattenintaget. Rådgör med din veterinär om du upptäcker några tecken på dålig hälsa eller märker förändringar i dessa villkor.

Vad finns tecken på att din hund har bandmaskar?


Bandmask är långa, platta, segmenterade maskar som fäster i ett djur & # 039; s tarmar. Hundar kan vara infekterad med flera olika sorter av bandmaskar, inklusive Taenia arter, Echinococcus granulosus eller multiocularis, Diphyllobothrium latum och Spirometra mansonoides, men Dipylidium caninum är vanligast. Vanligtvis kommer en hund infekterad med bandmask visar inga eller få symtom förrän angrepp blir svår, men det finns vissa tecken på att du kan titta efter.

bandmaskar

Eftersom bandmask är segmenterade, kan små bitar av bandmask brytas av och passera utanför kroppen. Dessa segment ser ut som små bitar av ris och kan hittas runt hunden & # 039; s anus, i avföringen, eller på sängkläder. Bitarna kan vara vit eller gul. Du kan också se hela bandmaskar slingrar runt i avföringen eller runt din hund & # 039; s anus. Runda maskar kan också hittas i en hund & # 039; s avföring. Rundmaskar kan växa upp till sju inches lång och ser ut som spaghetti.

scooting

En hund kan "scoot" eller dra hennes rumpa längs marken av flera skäl, oftast i andra syften än bandmask skäl. Obehag i anal region kan orsaka detta beteende, såsom blockerade anal säckar eller hudinflammation. I svåra fall kan bandmask irritera anala området och orsaka scooting beteende eller överdriven anal slickar.

loppor

Eftersom loppor är en vanlig orsak till bandmask, det finns en god chans att din hund har bandmaskar om han har loppor. Loppor fungera som en tillfällig värd för bandmask larver. När den intas av en lämplig värd, larverna kläcks och fäster sig till värden. Hundar kan inta loppor genom att slicka eller tugga på ett område efter loppbett.

kräkningar

Kräkningar kan inträffa om en binnikemask släpper sitt engagemang i tarmen och flyttar in i magen. I dessa fall kommer en mask flera inches i längd ses hos hund & # 039; s kräkas. Rundmaskar kan också dyka upp i en hund & # 039; s kräkas, så det bör inte betraktas definitiva beviset på bandmaskar.

svåra symtom

Det är sällsynt att en binnikemask infektion kan påverka en hund & # 039; s-hälsa, men det kan hända. Symtom på en allvarlig infektion inkluderar viktminskning, en matt päls, aptitlöshet, låga energinivåer och diarré. Din hund & # 039; s mage kan också vara svullen och öm vid beröring.