sy basker

Hur man viker en svart basker


Den svarta basker, en bit av huvudbonad som nu har blivit standard fråga bland den amerikanska armén, är en modern och funktionell hatt. Dock måste dessa svarta baskrar bäras på vissa sätt för att fullt ut och korrekt effekt uppnås. Korrekt vikning och veck är nödvändigt, och det är mycket viktigt att du ser till att inte bära ditt hår på ett sätt som kommer att trycka din basker ur form när du bär den.

Instruktioner

1 Montera basker till huvudet. Det finns ett justerbart band inne i basker, och du måste hitta den storlek som passar ditt huvud. Bär basker en tum över ögonbrynen med bandet rakt runt huvudet.

2 Vik överflödigt material av basker ned över det högra örat. Materialet i basker ska röra toppen av örat, men det bör inte gå längre än mitten av örat när den hänger ned.

3 Se till att din basker håller formen du vikas på det, och om du kommer att bära någon form av blixt på basker, bör det vara över vänster öga. Trimma bort eventuellt överskott i bandjustering och stoppa in knut inuti basker. Kontrollera att vara säker på att vecket har stannat kvar i sitt rätta läge och att bandet är fortfarande rakt på huvudet.

Hur man bär en virkad basker


Basker hatt har följt många olika kulturer och rörelser under hela sin existens. Mössan är förknippad med franska målare, militära specialenheter och revolutionära gerillan. En virkad basker har en mjukare känsla och är ofta förknippade med en avslappnad hippie eller boho-chic modekänsla samt Rastafarians med högar av fruktade hår under. Den virka basker kan bäras på olika sätt för att shoppa många olika outfits.

Instruktioner

1 Placera basker en och en halv till två inches bakom hårfästet för en hippie boho-chic look tum och. Del den exponerade håret i mitten och låt den hänga ned från basker. Dra basker bakåt med håret utanför basker.

2 Täck öronen med basker och lämna en sida dras bang i fronten för en sofistikerad look. Resten av hår kan vara under hatten eller utelämnas i ryggen

3 Placera basker en tum från hårfästet och dra i håret tillbaka till basker för en reggae stil utseende. Täcka hela håret i ryggen med basker och löst slöfock hatten i ryggen.

4 Sitt basker på toppen av huvudet, som omfattar hårfästet och ovanför öronen för att uppnå en fransk chic look. Dra basker till en sida av huvudet och lämnar håret i ryggen och på sidorna ner.

Tips

  • Dra inte en virkad basker tätt över huvudet; Det är tänkt att sloka.

Hur man bär en basker ordentligt


Baskrar i alla tyger och färger har blivit utbredd modeaccessoarer, som går utöver deras sammanslutningar med fransk kultur, poeter och militären. Mysigt på vintern, men slappa nog att de inte förstöra din frisyr, baskrar är en mångsidig val, och kan bäras när som helst på året. Men deras stretchig cirkelform kan skrämma en första gången användaren. Innan du går ut på stan i en basker, du vill veta hur man ordnar och placera den ordentligt på huvudet.

Instruktioner

1 Placera basker i en vinkel för ett mer traditionellt utseende. Detta är hur baskrar bärs i stereotypa bilder av franska eller beatnik poeter. Även gammaldags, fungerar denna stil bra om du har en mer gammaldags stil basker, gjord av ett styvare tyg, snarare än en stickad basker.

2 Centrera basker för ett modernt utseende. Kändisar från Mary-Kate Olson till Rhianna har bidragit till att popularisera den centrerade basker stil. Skjut basker tillbaka så att den vilar över kronan på huvudet, men låt inte det sitta för långt bak eller det kan sluta se ut som en duschmössa.

3 Låt håret hänga löst och rama in ansiktet. Inte samla in den i basker. Baskrar är tänkta att sitta på håret, inte för att täcka det. Om du vill täcka håret, bära en Snood istället.

4 Lägg basker platt. Försök inte att blåsa upp eller bära den tätt mot huvudet. Moderna baskrar är utformade för att sloka och hänga ner naturligt.

Hur man bygger Basking Platforms för en Iguana Cage


Äga en leguan kan vara en rolig upplevelse för djurets ägare, men det kan vara en utmaning också. En av de viktigaste uppgifterna för leguanägare är att se till att deras husdjur får en tillräcklig mängd värme, eftersom reptiler är kallblodiga och kan inte skapa sin egen kroppsvärme. Såvida du inte har något emot din leguan lösspringande i trädgården, är det bästa sättet att åstadkomma detta att bygga en sola plattform för det. På grund av deras enorma storlek, bygga en sola plattform för en leguan är inte samma sak som att bygga en för andra reptiler.

Instruktioner

Hur man bygger en Basking plattform för fåglar

1 Installera en 4-6 fot hylla. Det bästa att använda för detta är en begagnad bokhylla. Ett skäl för att ha en sola plattform av denna höjd är att fåglar som möjligheten att visa sin omgivning, och detta ger dem en bättre utsiktspunkt. Ett annat skäl är att värmen stiger i ett rum, så det är bättre om leguanen är på en högre höjd.

2 Lägg en värmedyna på hyllan. Detta kommer att ge värme för leguan undersida. Detta är särskilt användbart på vinterdagar när rumstemperaturen kan vara onormalt kallt.

3 Skapa en vertikal trappa. Leguaner har möjlighet att klättra upp och ner vertikalt, vilket innebär att du inte behöver bygga en trappa för att din leguan att komma åt sola plattform (du sparar en enorm mängd tid). Bara bifoga 2 1x1 brädor till hyllan med hjälp av L-fästen eller träskruv, och sedan ansluta den 1x1 brädor med rep. Rep är bättre än trä, eftersom du inte vill att din leguan att genomborras av träflisor.

4 Fäst armatur på väggen eller i taket. Kontrollera att Vita är mellan 12 till 18 inches från där leguan kommer att vila. Inte bara vill du undvika överhettning av leguan, men du vill inte riskera det knackar över fixturen och bryta glödlampan. Leguanen bör vara sola i temperaturområdet av 110 grader.

Tips

  • Se till att bygga din sola plattform nära ett eluttag för att underlätta alla objekt som kommer att kräva el (glödlampor, värmefilt). Du kommer förmodligen vill investera i ett överspänningsskydd samt. Se till att rummet du placerar sola plattform i inte har alltför många dörrar, eftersom du vill behålla så mycket värme i rummet som möjligt. Häng plast duschdraperier i dörröppningen som en extra steg för att säkerställa att värme stannar i rummet.
  • Var noga med att övervaka den mängd värme som din leguan tar emot. För mycket eller inte tillräckligt med värme kan leda till skadliga, även dödliga, konsekvenser för ditt husdjur leguan.

Hur man syr en fransk basker


Baskern är en avgörande fransk garderob objekt. Nyligen har baskrar varit ganska populärt med kvinnor i många olika länder. Vanligtvis, för att få det chica franska utseende, måste du betala en massa pengar för en färdigköpta basker. Men, det är med några grundläggande sömnad färdigheter otroligt lätt att sy en billig franska basker på egen hand. När du syr din egen basker, kan du anpassa det så mycket som du vill. Dessutom gör de stora gåvor.

Instruktioner

1 Klipp ut en cirkel av tyg som är 20 inches i diameter. Fålla alla runt utsidan av cirkeln, lämnar en 1 tums öppning.

2 Skär ett gummiband som är precis tillräckligt länge för att linda runt huvudet. Trä den elastiska genom fållen med hjälp av en-tums öppning, samla tyget när du går.

3 Hand sy de två ändarna av det elastiska tillsammans. Hand sy en-tums öppning i fållen stängd.

4 Lay hatten platt, med den samlade bandet nedanför toppen av hatten och järn den så att den bibehåller en skarp basker form.

5 Hand sy en matchande knapp på mitten av toppen av basker. Att bära basker, sträcka elastiska änden runt huvudet och luta toppen av basker åt sidan.

Basking Ridge, New Jersey, ligger i Somerset Hills regionen Somerset County, New Jersey. Det har flera RV parker i sitt perifera område. Herren Stirling Park är i dess närhet, erbjuder vandrings- och cykelleder, en miljö utbildningscentrum, ridstall och en golfbana. New Jersey har många skogsområden där du kan studera vilda djur och har en spännande utomhus upplevelse med din familj.

Fla-Net Park Campgrounds

Fla-Net Camping har pull-through platser upp till 80 fot i längd, och rymmer stora plattformar. Fullständig anslutning för webbplatser är tillgängliga, med telefonjack och gratis trådlöst Internet. Det har artesiska brunnsvatten, varma duschar och Töm toaletter. Också en soptipp station, brand gropar, fiske, tvättmöjligheter och en gillestuga.

Fla-Net Park Campgrounds
20 Flanders-Netcong Road
Flanders, NJ 07.836
(973) 347-4467?
flanetpark.com

Green Valley Beach Campground

Green Valley Beach Campground har rymliga platser med fullständig anslutning, säkerhet gate och gratis kabel-TV anslutning. Det finns även en uppvärmd olympisk pool, rekreation hall, 3-1 / 2 tunnland privat sjö för fiske, en lekplats, ett läger butik, snackbar, tvättstuga, toaletter och en dumpningsstation.

Green Valley Beach Campground
68 Phillips Road
Newton, NJ 07860
(973) 383-4026
greenvalleybeach.com

Panther Lake Camping Resort Inc.

Panther Lake Camping Resort ligger nära en 45-tunnland sjö med en sandstrand för segling, simning eller fiske. Det finns också en swimmingpool, en vuxen badtunna, tennis och basketplaner, hästskor, minigolf, shuffleboard, ett spelrum och en lekplats för barnen. Den innehåller också faciliteter såsom gratis kabel-TV, gratis trådlöst internet, tvättmöjligheter, duschar och toaletter.

Panther Lake Camping Resort
6 Panther Lake Road
Andover, NJ 07821
(973) 347-4440?
njcamping.com

Sun-Air Lakeside Camp

Sun-Air Lakeside Camp faciliteter inkluderar 105 fint trädbevuxen tunnland, en 5-tunnland sjö med en sandstrand och fiske. Parken erbjuder också RV uppkopplingar med vatten och el, uppvärmd duschar, rinnande vatten, en soptipp station, vandringsleder i närheten, basket och volleyboll, Djurliv och tältplatser.

Sun-Air Lakeside Camp
115 Cozy Lake Road
Oak Ridge, NJ 07438
(973) 697-3489?
sunairlakesidecamp.com

Windy Acres Campground

Windy Acres Campground är en lakefront RV park med fiske, vattenskidor, simning, kanot, kajak och camping vid sjön Paulinskill. Det finns en privat båt lansering, stora partier, öppna ytor där barnen kan leka, elektricitet och rena badrum. Det är också nära till vandring och shopping.

Windy Acres Campground
294 Newton Swartswood Road
Hampton, NJ 07860
(973) 897-8695
windyacresnj.com

Vad är en basker?


En beret är en typ av lock, som är rund i formen och passar till huvudet med ett pannband. Detta lock är ofta gjorda med mjuk trasa eller ullfilt och det är i allmänhet brimless. Huvudbandet är utformad för att vara tätt och toppen av locket är relativt platt, även om konturen av huvudet tenderar att runda formen något. Detta lock skapar en tam-effekt. En skotsk tam är en lång och rundad, färgglada, yllemössa. Baskern är i allmänhet bärs excentriskt på huvudet. Den populära stilen för den lokala kulturen kan avgöra vilken sida gynnas i ett område. Organisationer som använder basker som en del av obligatoriska kläder diktera den exakta positionen för hur deras särskilda basker stil bärs.

Historia

Enligt "The Independent" baskern utvecklats från den gamla frygiska mössa (sliten så tidigt som 6: e århundradet med konnotationer av frihet och skillnaden), och i den 18: e talet antogs som en revolutionär symbol och senare kom att representera den franska Rotation. Basker, över tiden, blev en bekant, symbol franska utsmyckning bärs initialt av män och endast i 20-talet gjorde det över till bäras av kvinnor. Detta lock blev en favorit på landsbygden lantarbetare i den sydvästra delen av Frankrike och under andra världskriget, och basker var nära förknippad med medlemmar av den franska motståndsrörelsen.

Betydelse

Baskern fortsatte att uppväcka intresse och anpassning av elit militära organisationer runt om i världen, och det är nära förknippad med minst 21 nationella militära grupper. Dessa organisationer har i allmänhet flera tillämpningar och färger för att skilja mellan grupper.

Anpassning

Baskern har också fortsatt att framkalla uppmärksamhet och användning av revolutionära grupper och organisationer, som bärs av individer så olika som Fidel Castro till medlemmar i den amerikanska Black Panther Party. Basker, i sådan användning är avsedd att göra ett uttalande rikta bäraren med revolutionerande rättvisa genom association med andra basker bärare, går tillbaka hundratals år.

Symbolism

Klassiskt franska, basker har tidvis ansetts vara den nationella franska hatt. Även om det har flyttat in och ut ur mode, baserad på rörelsen av alla hatt bär, har det också antagits av en mängd olika grupper, såsom scout grupper; Guardian Angels; sousaphone spelare i musikkårer; den mexikanska Röda Korset; och skol.

Mode

Under 2009 baskern var på modet igen och, som nämnts i "The Independent" återförsäljare sade att försäljningssiffror fördubblades som franska nationalismen hade vuxit under det föregående året. En svart basker traditionellt bärs i Frankrike, och ofta huvudbandet är instoppad under att göra det osynliga. Fransmännen säger att hur din basker lutar anger riktningen av er politik.

DIY damm sköldpadda Basking Rock


Sköldpaddor är växelvarma djur och kräver en sola plats för att hålla sig varm. Damm sköldpaddor kan ofta hittas sitter på stenar eller stockar sticker upp ur vattnet som de njuta av solens strålar, som inte bara värma sina kroppar, men också ger vitaminer som hjälper dem metabolisera kalcium och stärka sina skal. Du kan göra din egen solar sten plats för din damm sköldpaddor med en snabb resa till ett stenbrott, djuraffär där de säljer akvarium inredning eller utomhus del av en järnaffär.

Instruktioner

1 Stack skiffer sten någonstans i din damm tills det är ungefär en tum från ytan. Skiffer sten kommer i plattor som är lätta att stapla och är en stapelvara i dammar och akvarier. Skiffer kommer att ge basen för sola berg webbplats så att du inte behöver använda en sten i din damm. Du kan skapa så många Basking platser som du vill.

2 Placera en stor, porös sten ovanpå skiffersten. Den porösa berget kan vara Tuffa eller praktiskt taget alla typer av sten som finns i djuraffärer. Sköldpaddan måste kunna gripa berget, vilket är anledningen till porösa bergarter är att föredra. Den nedre delen av berget ska vara nedsänkt med några inches så sköldpaddorna kan klättra på den från vattnet.

3 Placera några akvarium säkra stockar runt solar rock. Stockarna ger ramper som gör det lättare för sköldpaddor att krypa upp på sola stenar.

Tips

  • Du kan använda stenar som du hittar utanför som din Basking stenar så länge du koka dem först för att eliminera eventuella bakterier eller bekämpningsmedel som kan finnas på dem.
  • Använd sluttande grus för att skapa en "strand" på ena sidan av dammen. Sköldpaddor kan krypa upp på detta hemlagad stranden att sola.
  • Ta hänsyn till hur många sköldpaddor är i din damm när man sätter ihop sola plats. Fler sköldpaddor kommer att kräva större stenar eller fler platser.
  • Vissa tillverkare säljer "flytande" Sola stenar gjorda av skum. Dessa är bra för tankar som de kan hålla sig till glaset med sugkoppar, men kanske inte fungerar så bra för dammar. De flyttar runt en hel del och är svåra för sköldpaddor att klättra på.

Sköldpaddor behöver ibland reglera sin kroppstemperatur genom att lämna vattnet och sola (eller under en lampa). Du kan göra en sola ramp för ditt akvarium, damm eller pool med naturmaterial som trä eller sten. Man kan också göra en sola ramp av plast eller andra material. Nyckeln är att ge en mild grad så att sköldpaddan kan klättra upp ur vattnet. Den torra plattformen ska vara i ett område som ger solljus eller värmen från en lampa för sköldpaddorna.

överväganden

Göra sola ramp och plattformen tillräckligt stor för din sköldpadda (er). Om du har flera sköldpaddor och tanken eller poolen är stor nog, gör plattformen tillräckligt stor för flera sköldpaddor. Gör inte rampen eller plattformen så högt att sköldpaddan kan skada sig själv om den faller av. Se till att sköldpaddor kan inte fastna under rampen. Använd grova material för rampen så sköldpaddan kan använda sina naglar för dragkraft för att klättra rampen.

Värma sig områden kan också utformas specifikt för hatchling sköldpaddor som använder artificiell belysning och plattformar.

Slab Basking Ramper

För utomhuspooler eller dammar, kan du bygga upp en attraktiv ramp att använda platta plattor av huggen sten som skiffer, kalksten eller sandsten. Det säkraste sättet att bygga dessa stenar upp är att göra en solid plattform - inte använda en stor lutande bit sten för rampen om du inte är säker på att det inte kan falla och fälla en sköldpadda.

Börja med en bas pjäs som är ca 24 inches lång och lika bred som du vill. Placera ett andra stycke, ca 20 inches lång och samma bredd (eller smalare för en pyramideffekt). Butt detta vid en ände med den första delen. Hålla bygga upp med kortare skikt för att åstadkomma ett steg effekt till sista plattan går fritt från vattnet. Se till att detta är en solig plats. Du kan också använda denna teknik för stora inomhus akvarier och terrarier, försiktigt så att inte bryta glaset.

Wood Basking Ramper

En enda stor bit drivved, stubbe eller annan naturlig gren kan sågas så den sitter plant på botten av ett akvarium eller terrarium och erbjuder en sluttande grade ur vattnet. Mäta djupet av vattnet i akvariet. Använd en bit trä som kommer att ge tillräcklig höjd för att tillåta sköldpaddorna att lämna vattnet. Använda en handsåg eller bord såg plana ut i botten så att det sitter på botten av tanken utan att gunga.

Ett annat sätt för att jämna ut en oregelbundet formad bit av trä är att använda dymlingar. Visualisera hur du vill att rampen för att sitta i akvariet. Mark tre separata fläckar på undersidan av brädan - dessa plats är där pluggar kommer att sitta som ben att stödja rampen. Borra hål i dessa fläckar samma diameter som pluggar du kommer att använda. Större dymlingar (1/2 tum eller större) kommer att pågå längre. Borra om en tum i skogen för bra stöd. Placera tapparna i hålen och trimma botten av dymlingar för att jämna ut träbiten precis ovanför vattenytan.

För större dammar och inhägnader, kan du göra en flytande trä sola ramp. Gör det breda nog att sköldpaddorna inte vänds det när de klättrar på toppen. Flytande ramper eller ramper som inte är anslutna till stranden erbjuda mer skydd mot potentiella rovdjur och kommer att göra sköldpaddan mer benägna att använda solar rampen. Du kan förankra en flytande sola ramp i mitten av en damm med hjälp av monofilament och en tegelsten eller annan vikt.

Hur man gör Basking Ställen för reptiler


Reptiler kan leva i terrarier med särskild utrustning avsedd för deras behov. En av dessa viktiga behov är att ha en sola plats. Reptiler behöver en sola plats inom sin tank för att reglera sin kroppstemperatur och ge vitamin D. reptiler är kallblodiga; de behöver för att kunna röra sig in och ut ur värme för att reglera sin kroppstemperatur. De behöver D-vitamin för att låta sina kroppar för att absorbera kalcium. Om reptiler har otillräckliga mängder av kalcium de kan utveckla hälsoproblem. De kan bli trög och vara i riskzonen för metabolisk bensjukdom. Genom att göra en sola plats för reptiler du säkerställer deras förmåga att förbli frisk i fångenskap.

Instruktioner

1 Placera värmelampa och UV-ljus inom samma område av tanken. Lamporna ska vara i en del av terrariet för att säkerställa att reptiler kan sola sig i en plats och flytta till skuggade områden när det behövs. Detta kommer att efterlikna vad de gör i det vilda. Lämna lampor på för en optimal 12 timmar per dag.

2 Reglera terrariet värme under kallare väder eller på natten när värmelampor är avstängda med hjälp av en under tank extra värmekälla. Detta kommer att skydda reptil hälsa hela året. Under-tank kan hittas värmekällor i djuraffärer där reptiler och amfibier säljs.

3 Ordna hällar eller drivved direkt under värme och UV-lampor. Lamporna bör vara tillräckligt hög för att möjliggöra för reptiler ligga på sola plats utan att hindra deras förmåga att stå eller gå. Om lamporna är för nära sola plats reptiler kan bli skadade med brännskador.

4 Ge bladväxter och större stenar som reptiler kan gömma sig bakom eller under när de beslutar att flytta till ett skuggat område i tanken. Placera de större stenarna för att bilda en liten grotta tillräckligt stor för reptiler att gömma sig i. Ger detta för temperaturgradient i terrariet, replikerar den naturliga miljön av reptiler.

5 Använd en termometer i tanken för att övervaka värmenivå. Om temperaturen blir för varm, låta terrariet svalna. Byt värmelampor med lägre watt värme lampor. Värme glödlampor finns i en mängd av wattal för de olika värme behoven hos specifika reptiler.

Tips

  • Forskning rätt UV behov för just din reptil.
  • Låg nivå UV-ljus är optimal.
  • Använd inte värme stenar som säljs i djuraffärer, eftersom de kan orsaka allvarliga brännskador på reptiler hud.