strimlat nötkött crock pot

Crock Pot är ett varumärke av långsam spis som används för att sjuda mat till fullbordan. Crock Krukor består ofta av tre grundläggande komponenter - ett hus potten, en flyttbar stengods potten och ett lock. Med tiden kan du märker ett läckage i din Crock Pot. Även om detta kan tillskrivas normalt slitage, finns det flera saker du kan göra för att minska risken för skador på din Crock Pot.

Instruktioner

1 Kontrollera din Crock Pot ofta för sprickor. Avlägsna stengods och inspektera det noggrant. Leta efter flis eller områden som verkar vara skadade.

2 Använd liners i din långsam spis. Liners är värmebeständiga nylonlakan som är placerade runt Crock Pot stengods att fånga små mängder vätska och minska brännpunkter.

3 Undvik att utsätta stengods för plötsliga temperaturförändringar. Låt din stengods svalna till rumstemperatur innan du tvättar den i kallt vatten. Som med alla keramik, kan din stengods spricka när plötsligt kyls efter uppvärmning.

4 Hantera din Crock Pot med omsorg. Undvik att tappa den eller slå den med köksredskap.

5 Undvik överfyllning din Crock Pot med vatten. Fyll inte din Crock Pot högre än tre fjärdedelar fulla.

Detta folklig, rejäl maträtt är stor över nudlar, ris eller potatis. Tjänar sex.

Instruktioner

1 Brun köttfärs i en stekpanna och dränera fett.

2 Lägg lök och vitlök. Rör om.

3 Tillsätt mjöl, salt, peppar och paprika. Blanda väl.

4 Rör i outspädd soppa. Blanda väl.

5 Häll blandningen i Crock-Pot.

6 Täck och koka på låg under 6 timmar, tillsätta svamp 30 minuter innan skålen sker matlagning.

7 Lägg gräddfil strax före servering.

Tips

 • Använd sänkt fetthalt gräddfil att göra skålen lite ljusare.
 • Försök kasta medföljande nudlar med kummin.
 • Det finns en sådan sak som "heta" paprika - var försiktig när du köper den. För att lägga till en liten kick i skålen, använd en liten nypa cayenne.
 • Försök lägga 1/4 tsk torkad dill till nötkött.

Crock Pot tillagningstiden: Låg Vs. Hög


Matlagning med en Crock-Pot är snabb och bekväm. Kombinera dina ingredienser, ställa in temperaturen och njuta av en fantastisk måltid när du kommer hem efter en hektisk dag.

Crock-Pot matlagning

Matlagning i en lerkruka-Pot kräver ungefär hälften av vätskan regelbunden stovetop matlagning. Att veta detta, kan du anpassa de flesta av dina favoritrecept för lerkruka potten.

hög inställning

Den höga inställningen av Crock-Pot är ca 300 grader Fahrenheit och tillagningstiden är ungefär hälften av låg temperatur matlagning.

låg Setting

Den låga inställningen på potten är ca 200 grader Fahrenheit. Ett recept som kräver två timmars matlagning på hög tar fyra timmar på låg.

överväganden

Bryna kött innan du lägger till andra Crock-Pot ingredienser. Detta låser i juice och gör köttet mer smakrik. Sätt ingredienser som tar längre tid att laga mat - kött, täta grönsaker, bönor - i botten av krukan där de är nedsänkta i vätska och koka snabbare.

varningar

Temperatur och tillagningstider varierar beroende på din kruka s märke, modell och storlek. Du bör ha en uppfattning om din Pots variabilitet efter att ha använt det ett par gånger.

Hur Cook Buffalo Bisons i Crock-Pot


Bison delar en liknande anatomi med biffkor och båda djuren erbjuder samma snitt. Emellertid, bison, eller buffel eftersom de är ofta kallas, saknar den marmorering som finns i nötkött biffar och, som ett resultat, har en chewier konsistens. En låg värme, långsamt tillagningsmetod, såsom bräsera, bryter ner tätt lindade muskelfibrer som är ansvariga för köttets seghet, vilket ger en ömhet rivaliserande val eller främsta nötkött. En Crock-Pot är idealisk för bräsera. Den använder mindre energi än en ugn och sedan lerkruka-krukor används vanligtvis på spisen eller bänkskivan, gör det enklare övervakning av buffel som kockar.

Instruktioner

1 Trimma fett från bison stek och kasse. Pat steken torr med hushållspapper och päls det med ett tunt lager av olivolja. Krydda steken smak med kosher salt och nymalen svartpeppar.

2 Coat en stekpanna med ett tunt lager av olivolja och placera den på medelhög värme i fyra minuter. Sear bison på alla sidor tills de är gyllenbrun, ungefär fem minuter totalt. Placera bison i Crock-Pot.

3 Häll en kopp kokvätskan av ditt val i Crock-Pot. Du kan använda vatten, juice, öl eller vin; garvsyra rött vin, dock verkar för att avlägsna eventuella spår av gaminess i köttet. Tillsätt 2 msk. av de aromatiska ingredienserna i ditt val till Crock-Pot. Hela kryddor, såsom stjärnanis, kryddnejlika och svarta pepparkorn, och färska örter kvistar, såsom timjan, rosmarin och salvia tillför subtila, blommor kvaliteter smaken av bison.

Hur man tar bort inbrända mat från en Crock-Pot


Rengöring en långsam spis är normalt en enkel uppgift. Eftersom maten i en lerkruka-Pot kockar vid en låg temperatur och bibehåller sin fukt, brännande är osannolik. Normalt du bara vänta på att enheten svalna, ta bort stengods insatsen, i förekommande fall, och tvätta den med varmt tvålvatten. Insatsen kan även gå i diskmaskinen. Du kan dock få en tillfällig envis, caked-on fläck som inte kommer att lossna med vanliga rengöringsmetoder. Se till att följa tillverkarens instruktioner för rengöring först. Om det misslyckas, försöker var och en av dessa metoder i tur och ordning.

Instruktioner

1 Fylla Crock-Pot med vatten och några sprutar av flytande tvättmedel. Kontrollera bränn på områden är nedsänkta. Slå på enheten hög och låt den stå en timme. Töm enheten och skrapa fläcken bort med en svamp eller gummi spatel.

2 Fyll din Crock-Pot med vatten och tillsätt sex antacida tabletter. Låt det sitta i en timme, sedan försöka skrapa brända bitar med en svamp eller gummi spatel.

3 Fyll din Crock-Pot med vatten och tillsätt en skvätt flytande sköljmedel. Låt det sitta i en timme, sedan försöka skrapa bort fläcken med en svamp eller gummi spatel.

4 Sätt på gummihandskar, och spraya ugnsrengöring på bränn på röran. Placera Crock-Pot infoga i en tung plastpåse, stänga den ordentligt och låt den verka över natten. Öppna den utomhus nästa dag, var noga med att undvika farliga ångor. Använd gummihandskar för att ta bort röran rengör insatsen ordentligt med vanlig diskmedel sedan.

Tips

 • Spraya insidan av Crock-Pot med matlagning spray för att undvika bränn på röran.
 • Tillåt alltid din Crock-Pot svalna helt innan du tvättar den.
 • Använd inte slipande rengöringsmedel eller skursvampar på din Crock-Pot.
 • Doppa aldrig elektriska basen av Crock-Pot i någon typ av vätska.

Hur man gör en Fuktig Rostad kyckling med en Crock-Pot


Det är en förorts myt att söndag middag används för att inkludera en stekt kyckling vid bordet varje vecka. Kanske det är precis vad alla ville ha för deras söndag middag. Vad som är sant är att en fuktig grillad kyckling gör en smakrik måltid med massor av resterna för enkla middagar senare i veckan. Fuktig kyckling kommer till stånd genom att inte tillåta den att torka ut i luften. En Crock-Pot ger en miljö för att göra detta möjligt.

Instruktioner

1 Ta påsen av inälvsprodukter från hönan och kasta dem eller spara dem för en annan skålen. Skölj kycklingen, inifrån och ut.

2 Gnid utsidan av kyckling med smör eller olivolja. Placera kycklingen i Crock-Pot med bröstsidan uppåt.

3 Krydda kycklingen genom att strö den med salt och peppar. Häll en kopp vatten i botten av krukan och tillsätt två ädelmetaller kuber.

4 Sätt på locket på grytan och ställ in Crock-Pot till låg värme. Låt kycklingen att laga mat för åtta till tio timmar. Kycklingen är klar när benet wiggles löst och köttet börjar falla av ben.

Tips

 • Om du har ont om tid kan du använda hög värme inställning och tillaga kyckling för fyra till fem timmar.
 • Ändra upp smaken genom att strö på italienska kryddor, citronpeppar, vitlök, röd paprika flingor eller någon av dina egna favorit kryddor.
 • Använd vitt vin i stället för kyckling ädelmetaller för en annan smak.

Detta är en enorm tjänade över nudlar eller tillsammans med din favorit potatis skålen. Serverar fyra.

Instruktioner

1 Placera kött, salt och peppar i Crock-Pot och rör om väl.

2 Lägg lök, sojasås, svamp och tomater.

3 Täck och koka på låg i 8 timmar.

Tips

 • Du kan också laga denna maträtt på Crock-Pot höga inställningen. Ändra tillagningstiden till 4 timmar.

Hur man håller potatis från brunfärgning i Crock-Pot


När potatis skalade och skurna, de kan brun. Detta är på grund av ett enzym som finns i potatis kallade polyfenoloxidas. Som enzym interagerar med luft, oxiderar potatis och blir brun. Du kanske inte märker det när potatisen placerades snabbt i hett vatten eller på en varm spisytan, eftersom värmen deaktiverar enzymet, som förhindrar missfärgning. Men i en långsam spis, värmen inte når en tillräckligt hög nivå för att värma potatis och förhindra oxidation effekten tillräckligt snabbt. Däremot kan blötläggning potatis i citron vatten innan de placeras i en långsam spis eller lerkruka-Pot döda enzymer.

Instruktioner

1 Skala potatisen med hjälp av en potatisskalare.

2 Skär potatisen i tärningar eller skivor till önskad storlek för skålen du förbereder.

3 Fyll en kruka med kallt eller rumstempererat vatten. Använd inte varmt vatten, eller kommer det att orsaka potatisen till brunt. Lägg potatisen i grytan.

4 Tillsätt 2 msk. citronjuice för ungefär fem till åtta potatis. Om du tillagar mer potatis eller använda stora potatisar, tillsätt lite mer citronsaft.

5 Låt potatisen i blöt i citron vatten i 15 till 30 minuter.

6 Lägg potatisen till Crock-Pot, och koka dem som efterlystes i receptet.

Hur Cook Enkel Crock-Pot Spaghetti


Tänk om du kunde ha en varm, hemlagad mat som väntar på dig när du kommer hem från jobbet? Crock-Pot matlagning gör det möjligt att ha exakt det med minimal förberedelse. En tilltalande recept middag du kan använda för hela familjen är enkla Crock-Pot spaghetti med köttfärssås. Detta mjöl kräver inte en massa ingredienser och tar bara tre till fyra timmar på hög eller sju till åtta timmar på låg.

Instruktioner

1 Koka köttet tills det inte längre är rosa. Ett bra alternativ till Browning köttet i en stekpanna kokar det i vatten tills den är klar. Fettet från köttet stiger till toppen av vattnet och kan dräneras ut med vattnet.

2 Placera brynt kött, krossade tomater, italienska kryddat tomater, tomatsås och hackad lök i Crock-Pot. Rör om alla ingredienser tillsammans.

3 Flavor såsen med salt, peppar, vitlök och italiensk smaksättning. Mängden av smak varierar beroende på smak. Mer smaksättning kan tillsättas när såsen är nästan färdig matlagning.

4 Vrid inställningen Crock-Pot matlagning till "Low" för att laga mat för sex till åtta timmar. Spagetti sås kan framställas i en kortare tid genom att använda "High" inställning för att laga mat för tre till fyra timmar. Bryt spagetti nudlar i hälften och fullt koka dem på spisen, sedan lägga till såsen 30 minuter före servering.

Barnmat i din bringa? Vissa svär vid det. Och det kan inte bli enklare att göra middag. Tjänar åtta.

Instruktioner

1 Sätta bringa i Crock-Pot.

2 Blanda lök soppa, ketchup, citronsaft och en burk av morot barnmat i en liten skål. Häll över nötkött.

3 Koka på låg för 8 till 10 timmar.

Tips

 • Denna maträtt smakar ännu bättre dagen efter att förbereda det, efter det att vätskan har absorberats av köttet.