sträck ut läder

Hur att sträcka ut Läder


Läder kläder och accessoarer är robust, vacker och långvariga modeplagg. Däremot kan ibland läder vara lite stel, orsakar skor eller andra klädesplagg för att passa obehagligt. I detta fall kommer lädret objektet behöver sträckas. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man kan sträcka ut läder.

Instruktioner

1 Fyll badkaret med varmt vatten. Om du sträcker ett par skor eller stövlar, kan de passar i diskhon.

2 Sänk läder objektet helt. Varan ska vara helt under vattenytan.

3 Arbetet lädret tills den är helt blöt. Du kan göra detta genom knådning och vrida den med händerna.

4 Låt objektet i vattnet i 10 minuter. Blötläggning kommer att göra läder mer följsamma.

5 Sätt punkt på medan den fortfarande är våt. Lädret kommer att sträcka och mögel som passar din kropp perfekt. Även om du kan tillbringa en obehaglig timme eller två, tänk på hur trevligt det är att ha perfekt passform par byxor eller skor.

Tips

  • Om objektet du vill sträcka är inte ett klädesplagg sedan spraya eller suga objektet med vatten och sedan stoppa den så hårt som möjligt med läskpapper eller sträcka ut det så långt som möjligt medan den fortfarande är våt.

Sätt att sträcka Läder


Läder gör stretch; i själva verket kommer läderbälten i maskiner sträcka cirka 6 procent sett över hela bandet. Du förmodligen inte har märkt det, men ett bälte som du har använt i flera år har sannolikt fått en procent eller två i längd; men om det är för liten, måste du sträcka ut den mer aktivt. Alla sömmar eller ombordstigning kommer att hämma stretching; Ändå är det värt ett försök att förlänga livslängden för en bra bälte.

ett annat hål

Om du har längden, det enklaste sättet att sträcka livslängden av remmen (annat än sträckning av läder) är att stansa ett annat hål. Mät avståndet mellan de befintliga hålen och markera var du vill slå ett nytt hål. Använd en läder punch om du har en; Annars använder en borrmaskin och borrkrona för en perfekt, runt hål.

sadel tvål

Du kan helt enkelt blöta bandet och bära den. Vatten är inte lika giftig för läder som du skulle tro, och en våt bälte kommer att sträcka ganska lätt. Använd sadel tvål, som kommer att hålla bältet från att torka ut och kommer att påverka det också. Tillverkarna rekommenderar oftast mot blötläggning lädret igenom, men du måste göra så för att sträcka bältet. Bär den tills bandet torkar.

Alkohol

Som ett alternativ, blanda en lösning av tre delar varmt vatten till en del (isopropyl) alkohol i en sprayflaska. Spray bältet väl, fram och bak, och satte den på en lite tight, om du kan bära den. Bär den runt huset tills bandet har torkat. Din kroppsvärme, och den evaporativa egenskapen av alkohol, kommer att hjälpa den att torka i ett par timmar. Du kommer att märka att bältet har sträckt. Upprepa vid behov.

kemisk Stretch

Om ovanstående misslyckas, behöver du en sko stretching kemikalie. Den mest lättillgängliga är från Kiwi, såsom dess Universal Shoe Stretch, för smidig och tupplur läder. Dessa produkter bryter ner kollagen i läder, vilket ger levande kött sin fasthet och läder dess hållbarhet.
Du använder dessa som du skulle vatten / alkohollösningen, sprutning bandet fram och bak och bär bandet tills det torkar, upprepa vid behov.
Trots de flyktiga organiska föreningar i dessa produkter, kommer de inte att skada dig i kontakt med huden.

Balsam

Ett bälte bör inte krympa med konstant användning, men ett balsam kommer att säkerställa att det behåller sin längd. Använd en lanolin-baserad balsam, som inte kommer att fläcka dina kläder som en oljebaserad balsam kommer.

Offentliga stränder i Virginia


Virginia kan vara för vänner, men det är också för dem som vill besöka stranden. Från flodstränderna i norra halsen till viken och havet stränder i och runt östra stranden och Virginia Beach, offentliga stränder är lättillgängliga och erbjuder besökarna en mängd olika utomhusaktiviteter och underhållning.

Virginia Beach

Offentliga stränder i Virginia

Hav, vik och avskilda kärr stränder kan hittas i närheten av Virginia Beach.

Virginia Beach är den största av Virginia allmänna stranden områden. Besökare kommer att finna att det finns 35 miles av allmän strand i Virginia Beach längs Chesapeake Bay och Atlanten. Besökarna verkar hitta sina favorit sektioner längs stranden som omfattar de norra de flesta stränder längs Chesapeake Bay, stränder på Atlanten på orten område nära hotell, nöjen och shopping och orörda, avskilda stränder hav söder om orten området i Sandbridge.

Chesapeake Bay stränder är mest lättillgängliga från parkering på First Landing State Park eller en plats på sidogatorna. Stad ägda dag partier och parkeringsplatser kan hittas längs utväg stränder och i Sandbridge, och kommunala parkeringsplatser finns nära stranden.

Virginia Beach Convention och Visitors Bureau
757-437-4888
800-446-8038
vbfun.com

Virginia Eastern Shore

Offentliga stränder i Virginia

Lugna stränder med lite surf kan avnjutas på Virginia Eastern Shore.

Ligger längs stranden av Chesapeake på norra sidan av Chesapeake Bay Bridge Tunnel, är de lugna stränderna i Chesapeake Bay längs Virginia östra strand. Med lite surf, dessa stränder är perfekta platser för fågelskådning, skoj för hela familjen, på land fiske och kajakpaddling. Stränder kan hittas på Kiptopeke State Park och i den pittoreska staden Cape Charles.

Dessa stränder är inte ligger längs kommersiella sträckor, så om resenärer planerar att besöka, bör de packa en lunch och andra förnödenheter för dagen. Stranden vid Kiptopeke State Park tar ut en liten daglig entréavgift.

Kiptopeke State Park
3540 Kiptopeke Drive
Cape Charles, VA 23310
757-331-2267
dcr.virginia.gov

Norfolk och Hampton

Offentliga stränder i Virginia

Hampton Buckroe Beach är en populär vindsurfing område.

I Norfolk och Hampton, båda söder om Virginia Beach, kan offentliga stränder finns på Norfolk Ocean View Beach och Hampton Buckroe Beach. Båda stränderna är på Chesapeake Bay nära djupt vatten marinor. Ocean View Beach är åtta miles lång och erbjuder fiske bryggor, rastplatser och ett badhus. Buckroe Beach och Park omfattar åtta tunnland dag användningsområde och ger besökaren med solstol, paraply, kajak och paddleboat uthyrning. Detta är ett populärt område för vindsurfing och surfa.

Ocean View Beach
757-441-1852
Buckroe Beach
757-850-5134

Colonial Beach

Offentliga stränder i Virginia

Segling är en populär sport i Colonial Beach.

Rakt söderut från Washington, DC och ligger i Westmoreland County, erbjuder Colonial Beach en av de få kvarvarande river front offentliga stränder nära Potomac River. Sandstrand och marinor ligger på Monroe Bay har varit i drift i över ett sekel. Området var populärt i the1950s men för närvarande ser ett uppsving av intresse för simmare, båtfolk, seglare och crabbers.

Colonial Beach handelskammaren
6 N Irving Ave.
Colonial Beach, VA 22443
804-224-8145
colonialbeach.org

Sträckning är en integrerad del av att hålla kroppen frisk. Det gör att lederna att stanna lös, musklerna att förbli smidig och hjälper till att förhindra skador. Många massörer införliva sträcker in i deras massage, den viktigaste av dessa sträckor är sådana appliceras på benen.

Instruktioner

Stretching Medan klienten är Face Down

1 Böj kundens ben vid knäet när du har massera det. Att sträcka quadriceps, böja benet vid knäet och driva kundens ankel mot sina skinkor. Som med något sätt, sluta när kunden börjar känna sträckan, men innan smärtan känns. Håll stretch för fem till tio sekunder.

2 Linda armen runt kundens ben så att din hand är under låret. Foten ska vila på axeln, eller så kan du stödja det med den andra handen. Sakta lyfta låret från bordet för att sträcka quadriceps liksom musklerna som stödjer höften. Håll stretch, sedan försiktigt sätta kunden lår tillbaka på bordet.

3 Sträck ankeln medan du har knäet böjt. Gripande foten av bollen, tryck ner för att böja fotleden och sträcka hälsenan och vadmusklerna. Håll, sedan tillbaka benet till bordet.

Stretching Medan klienten är vänd uppåt

4 Justera toppskiktet så att hela benet exponeras och du har en del av arket säkras under kundens lår. Ge kunden en del av arket för att hålla nära låret, bevara blygsamhet.

5 Börja med att böja benet vid höften. Stödja benet vid ankeln och knäet, och se till att knäet inte böjer. Lyfta benet rakt upp i luften, långsamt för att undvika skador. Stanna när hamstring och / eller kalv är stretching, men innan kunden upplever smärta. Håll i fem till tio sekunder.

6 Böj kundens ben vid knäet, stödjer benet med en hand på foten, den andra på knäet. Tryck långsamt kundens knä mot bröstet, stoppa innan klienten känner smärta, sedan hålla den. Denna sträcka är bra för höft, skinkor och nedre delen av ryggen.

7 Släpp sträcka, men hålla knäet böjs. Placera kundens fot intill knäet på det motsatta benet. Tryck försiktigt kundens ben över dem för att sträcka ut musklerna i yttersidan av låret, höften, nedre delen av ryggen och skinkorna. Om kunden inte känner en bra sträcka på detta sätt, kan du korsar foten av böjda benet över till den motsatta sidan av den förlängda ben och sedan tillämpa förfarandet. Håll och släpp.

8 Räta kundens ben tillbaka till det utdragna läget och erbjuda en påminnelse om att hålla arket tätt runt låret. Bortföra benet (föra den utåt) för att sträcka ut musklerna i den inre låret, stannar när kunden känner sträckan. Håll, släpp, sedan placera benet tillbaka i sitt ursprungliga läge, vilar på bordet.

Tips

  • När du är klar med en fas av stretching, spola tillbaka mot hjärtat för att stimulera lymfdränage.
  • God kommunikation är nyckeln. Du vill inte att skada din klient.

Hur får Cat spruta ut av läder


Hankatter spray för att markera sitt territorium, att visa sin katt manlighet till honkatter och att de känner sig försummade. Cat sprayen har en stark lukt och är svåra att ta bort eftersom den innehåller både katt urin och en trögflytande fet substans som hjälper den att hålla sig till det avsedda målet. Det finns flera beprövade metoder för att avlägsna envis katt spray och dess åtföljande lukt från din skinnsoffa.

Instruktioner

1 Placera en pappershandduk över det drabbade området för att absorbera så mycket av katt spray som möjligt. Blanda en del vinäger till två delar vatten i sprayflaska. Spraya blandningen över läder och låt torka. Fukta en mjuk trasa och torka lädret tills all vinäger blandningen har tagits bort. Strö bikarbonat över läder om lukten kvarstår. Detta kommer att absorbera eventuella kvarvarande katt sprut återstod. Vakuum efter 15 till 30 minuter.

2 absorbera överskotts katt spray med en pappershandduk. Blanda 15 oz. väteperoxid, 2 msk. bakpulver och två sprutar flytande handtvål i en plastbehållare med en plastsked. Använd handskar för att undvika kontakt med huden. Applicera lösningen till det drabbade området med en mjuk trasa. Skölj med varmt vatten.

3 Blot fläcken med en pappershandduk. Spraya en kommersiell katt luktbort över det område där katten har besprutas. Det finns många kommersiella kattsprut removers på marknaden. De innehåller enzymer som bryter ner katten urin och absorberar lukt. Torka av området med en torr, mjuk trasa.

Tips

  • Om du inte kan lokalisera ursprunget av katten spray, använd en svart ljus. Cat sprut lyser gult under svart ljus.
  • Väteperoxid är en slipande kemikalie. Använd handskar för att skydda händerna och testa lösningen på en liten, dold provbit av läder, för att säkerställa att ytan inte skadas. Blanda inte väteperoxid i en metallbehållare eller använda metallredskap, eftersom det kommer att ha en negativ reaktion. Kasta plastskål och sked efter användning.

Tall kvinnor har ofta svårt att hitta kläder som passar bra eftersom kläder gjorda speciellt för dem normalt inte utförs av varuhus. Det är värt att sträva efter kläder gjorda speciellt för långa kvinnor för att förhindra att köpa illasittande kläder. Men det finns några knep höga kvinnor kan använda för att köpa kläder de gillar och som ser bra även när du handlar på varuhus.

Instruktioner

1 Överväg kroppstyp när man köper kläder för en lång kvinna. Vissa höga kvinnor har långa överkroppar och andra är hög eftersom de har långa ben. Kräsna kroppstyp kommer att göra det lättare att få kläder som passar. Till exempel, en kvinna med en lång överkropp behöver ofta toppar och blusar som går längre genom kroppen om hon vill stoppa dem i byxor.

2 Ta reda vad en lång kvinnas innersöm åtgärder. Klädtillverkare gör vanligtvis byxor för långa kvinnor som har innersömmar löper från omkring 32 inches till 36 inches. Vissa byxor kommer även un-fållade så att köparen kan ha dem fållade på längden hon önskar.

3 Prova på kläder inte speciellt framtagen för långa kvinnor om du gör ett köp för dig själv. Vissa märkeskläder är gjorda med en mer generös snitt som omfattar mer längd i ärmar och byxben som höga kvinnor behöver. Därför kan du inte behöva passera på ett objekt du vill bara för att det inte gjordes för en lång kvinna.

4 Leta efter ordinarie storlek byxor med muddar eller byxor med en generös hem om du är i en nypa och måste handla i en butik som inte bär lång kläder. Manschetterna kan sänkas eller fållen kan släppas ut för att göra byxorna tillräckligt länge för att tillgodose dina inseam mätning.

5 Köp blusar med muddar eller rullade ärmar för långa kvinnor som också har långa armar. Manschetter och rullade ärmarna kan rullas ner för att göra ärmarna tillräckligt länge i sådana fall. Dessutom kan kavajer och jackor som har ärmar för kort för en lång kvinna göras för att se längre genom att låta blus manschetter till topp ut från under dem.

6 Köp jeans som är åtminstone en tum längre än du normalt skulle köpa. Denim är ofta tjockare och styvare än andra byxa tyger, och det har mindre drapering, vilket kan påverka längden. Tall kvinnor med långa ben kommer ofta behöva mer längd i jeans för att kompensera för dessa denim egenskaper.

Hur man gör gamla kläder ser nya och elegant


När du försöker att sträcka dina kläder budget, hjälper det att bära saker för så länge du kan. När vissa poster börja leta daterad kan dock några kreativa tweaks hjälpa. Ta en tur till en skräddare eller införa några slående tillbehör för att få en annan säsong slit ur kläderna.

Skräddarsydd

En resa till skräddaren kan vara allt du behöver för att förvandla gamla kläder. Begära att byxor eller en klänning tas in eller släppa ut för en mer smickrande passform. Eller har ett par byxor beskärs för att förvandla dem till modernare utseende capris eller fotsida byxor. Kvinnor kan ha midi-längd kjolar fållade så att de träffar på knä för att förlänga benet. Män kan ha ärmarna på en gammal klänning skjorta klippa att förvandla det till en mer avslappnad kort ärm eller läger-stil skjorta. En enkel förändring du kan göra själv inkluderar ersätta saknade eller billiga knapparna på jackor eller koftor med emalj eller metall stilar. Fäst Strass knappar för en kväll-rätt utseende.

kreativ pånytt

Bär dina gamla kläder på ett annat sätt för en helt ny look. Ta en överdimensionerad tröja eller button-down skjorta som träffar på knäna, sedan bälte den och bär den som en klänning med tights. Eller para ihop en gammal klänning med leggings att förvandla det till en mer blygsam tunika topp. Knappen upp koftan från en gammal twin set och bär den som en topp alla på egen hand, eller slå en gammal mini kjol med resår i midjan i en tub topp genom att vika det till ett par jeans.

färgämne Job

Om din favorit ljus skjorta, klänning eller byxor börjar se en liten gul eller grå, färga det en annan färg. Köpa tyg färgämnen på en farkost, konst leverans eller tygaffär i en mängd olika färger. Dye ett målat vit klänning skjorta en rik koboltblått att piffa upp yrkeskläder. Transformera en blekgul sundress med en fet magenta färg. Eller färga en gammal vit T-shirt klarröd eller en turkos nyans för ett nytt utseende.

Måste-ha tillbehör

Pin en bländande brotsch vid kragen på en gammal button down-blus för att fräscha upp ditt utseende. Eller piffa upp en urblekt vit T-shirt genom att skikta en halsduk i en ljus färg eller fet mönster över det. Ett slående uttalande halsband med färgglada stenar eller dramatiska ljuskrona örhängen kan göra en gammal svart klänning ser ut som ny. Att bära dina gamla kläder med nya skor kan göra trick, alltför - ihop en enkel topp och smala jeans med dubbade knähöga stövlar eller pärlbeströdda stilettklackar för att piffa upp ditt utseende.

Besökare på den sydöstra delen av USA har möjlighet att utforska många vackra stränder och kuststäder. Flera stränder i sydöst har även gångvägarna, som innehåller butiker, restauranger, nattliv och andra attraktioner. Några av de mest anmärkningsvärda är populära turistmål.

Virginia Beach

Virginia Beach är ett populärt turistmål och är också hem till Virginia Beach Boardwalk och fiskebrygga. Strandpromenaden, faktiskt en konkret gångväg, är mer än tre miles lång och innehåller karneval rider, en cykelväg, restauranger och butiker. Det är hem för över 40 hotell. Cykelvägen är ett alternativ för människor som vill utforska strandpromenaden utan att gå hela tre miles till fots. Besökare kan hyra enkel-, dubbel och till och med tre eller fyra personer cyklar för detta ändamål.

Myrtle Beach Oceanfront Boardwalk och Promenade

1,2 mil långa Myrtle Beach Boardwalk öppnades i maj 2010, har butiker, restauranger, tivoli rider, och tillgång till parker och andra offentliga platser av intresse, inklusive enkel tillgång till stranden. En del av en kampanj för att återuppliva staden, särskilt det centrala området och att öka turismen, är strandpromenaden också förväntas bli hem för många andra restauranger, butiker och attraktioner under de kommande åren.

Från och med 2010, levande musik på tisdagar och söndagar samt barn Carnival på måndag nätter är bara några av de händelser som äger rum varje vecka på strandpromenaden. Denna strandpromenaden ersätter flera tidigare paviljonger och gångvägarna byggda på samma plats. Historiska markörer längs vägen hylla de senaste landmärken.

Hilton Head Island

Som en av de mest besökta turistmålen i världen, är Hilton Head Island hem till många stränder och strandvägarna. Disneys Hilton Head Island resort är hem till en Coney Island-stil stranden strandpromenaden, och Coligny Beach Park och Folly Field Beach är också i anslutning till gångvägarna. Medan vissa Hilton Head Beach vägarna innehåller butiker och attraktioner, andra omgiven av den naturliga skönheten av ön, och ger enkel tillgång till bad och surfing fläckar.

Miami Beach Boardwalk

Miami Beach strandpromenaden sträcker sig från 21st Street till 46th Street och är hem för många restauranger, affärer, nattklubbar och hotell. Noterbara platser av intresse inkluderar Ink Nattklubb, Arden B, Club Monaco, Ritchie Badkläder och Art Connection smycken. Strandpromenaden ger besökaren möjlighet att utforska de många olika områden i Miami Beach, samtidigt som enkel tillgång till stranden samtidigt.

När solen slår höga omkostnader och den minimala skuggan av områdets eukalyptusträd ger lite uppskov, Victoria invånare och besökare flockas till stränderna i Australien Mornington Peninsula. De korta, lugna vågor Port Phillip sidan av halvön lockar simmare och stranden bums. Liknande förhållanden förekommer på den västra hamnen sida, där stränderna är säkra, sandiga och populär. Stränder i söder, på Bass Strait kusten har dock hög - ibland förrädiska - vågor som är populär bland surfare.

Frankston Beach

En stor strandpromenad med flera restauranger och säkra, sandiga vikar har gjort Frankston Beach populärt att Mornington Peninsula beach-publiken. Besökare till stranden bada, snorkla och vindsurfbrädor i lugna vågor Port Phillip, under klockan i Frankston Livräddnings Club. Frankston Beach båt sjösättnings faciliteterna båtar guppar i vattnet en vanlig syn. Ur vattnet, barn roa sig på en närliggande lekplats, medan föräldrarna förbereda lunch på strandremsan många utomhusgrill.

Safety Beach

Ligger på den östra, Port Phillip sidan av halvön, erbjuder Safety Beach både gynnsamma simning och vandring expeditioner. De korta, grunda vågor lockar familjer med små barn, medan vandringar till Arthurs Seat, som ligger söder om stranden, tilltalar mer äventyrliga besökare. En tropisk-tema golfbana med 18 hål, Safety Beach Country Club och en fastighetsutveckling som heter Martha Cove ligger mindre än en mil från stranden ger Safety Beach en exklusiv luft.

Sorrento Back Beach

En del av Mornington Peninsula National Park, öppnar Sorrento Back Beach till havet lockar surfare och simmare. Badvakter patrullerar stranden på sommaren helger och helgdagar endast. Simma i havsströmmar är farlig, så simmare rekommenderas att hålla sig inom de flaggade gränser för sin egen säkerhet. Förutom ett café öppet året runt, rastplatser och toalettbesök, har Sorrento Back Beach strandremsan flera vandringsleder - inklusive Coppins Track - som leder besökarna till historiska sevärdheter och vackra kusten.

Balnarring Beach

Ligger på den västra hamnen slutet av halvön, är Balnarring Beach en lugn semester plats känd för sina attraktiva, orörda stränder. Medan badvakter är i tjänst under sommaren, bör simmare försiktig som stranden kan ha farliga högt tidvatten, starka vindar och hajar. Under högvatten, har Balnarring Beach en brant strand ansikte, med djupt vatten; under lågvatten är stranden är sand och rev lägenheter exponeras. Under hela året, kan besökare läger - utom från mitten av juni till augusti - fisk och använda strandremsan har picknick anläggningar.

Stränder i Santos, Brasilien


Staden Santos markerar början på Costa Verde (gröna kusten), där nästan 200 miles av bergigt landskap tryck mot strandlinjen hela vägen till Rio de Janeiro. Den urbaniserade området Santos utgör den östra halvan av Sao Vicente ön och värd för mest trafikerade hamnen i Sydamerika. Kanalerna skär genom den urbana centrum till havet bryta upp fyra mil kust i sju mindre stränder uppkallad efter deras intilliggande stadsdelar.

Surfa It Up

Gränsar till staden Sao Vicente i väster, de bra vågor vid José Menino och Pompeia stränder lockar surfare och bodyboarders. Praia do Jose Menino var en gång en förmögen utväg stranden under mer gynnsamma tider, medan Praia da Pompeia är hem till Brasiliens första surfskola, Escola Radical, som leds av Sao Paulo surfa pionjär Cisco Arana. Christopher Columbus och brasiliansk surfing är också hedrade på Pompeia stranden med stora monument.

LEVA LOPPAN

Flytta österut från Pompeia, en trio av intilliggande stränder - Gonzaga, Boqueirao och Embaré - är oftast de mest livliga platser med större folksamlingar. Både turister och kommunala busslinjer stannar vid Gonzaga, ett hotell fylld stadsdel med flera torg, vilket gör detta en stor turistområde. På samma sätt är Boqueirao strand känd för att ha konstmässor på helgerna, medan barer runt Embaré hjälpa dra partivänliga ungdomar. Den sista swimmable strand, Praia da Aparecida, är en kanal över och tenderar att locka en äldre publik.

Njuta av utsikten

Placerad under pir, är Ponta da Praia den östligaste stranden vid den bortre änden av ön. Det är en idealisk plats för att titta på fartyg på väg till och från hamnen, men vattnet är inte för simning. Andra attraktioner i Ponta stranden inkluderar en yacht club, flera museer, landets första offentliga akvarium och en handfull Dyk butiker som tjänar Laje de Santos Marine Park - ungefär en timme utanför kusten.

Upplev en Guinness World Record

Det är omöjligt att diskutera Santos utan att nämna dess enorma strand trädgård. De 3,3 mil trädgård sträcker sig från Jose Menino till Aparecida strand, som täcker nästan 2,4 miljoner kvadratfot, vilket ledde Guinness World Records att förklara den största stranden trädgården i världen. Den fotgängarvänliga område, som är bredast mellan kanalerna 1 och 4, har hundratals blomsterrabatter, fontäner, monument och miles av cykling och inlines körfält.