sömnad mönster klänning disney belle

Hur man gör en hemmagjord Disney Belle kostym


En Disney Belle kostym kan användas för Halloween eller klä upp, och kan sys eller tillverkade av köpta objekt. Disney Belle kostym från "Skönheten och odjuret" består av en elegant, full längd, off-the-axeln gul balklänning, komplett med långa gula handskar och en klargul hårband.

Instruktioner

Sätta kostym tillsammans

1 Sy belle kostym klänning med hjälp av mönster riktningar för att guida dig. Eller köpa en gul klänning från en butik eller sändning butik.

2 Sy gula handskar med hjälp av ett mönster, köpa på nätet eller från en butik. Du kan behöva färga vita handskar.

3 Curl håret i lösa lockar med hjälp av en locktång. Säkra med hårspray.

4 Bind ett gult band runt toppen av huvudet i stället för ett pannband.

5 Applicera rosa läppstift och rouge att slutföra utseende.

Sy Dress

6 Om sy din klänning från scratch, lägga ut mönstret och klipp ut tygstycken.

7 Fäst bitar med hjälp av sömnad stift.

8 Sy den övre delen av dress (livstycket) först.

9 Sy kanterna på kjolen.

10 Om du önskar kjolen att inkludera ruching, gäng delar av kjolen vertikalt. Fördela ruches jämnt isär och dra / samlas före knytning.

11 Sy ihop livstycket och kjolen.

12 Sy i ärmarna och fäst till livstycket.

Hur man väljer en sömnad mönster som smickrar Plus Size 18 Kvinnor


Kvinnor som bär storlek 18 eller större är inte längre en sällsynthet. Många plus size kvinnor väljer att fira sina kurvor i stället för att fixera på sin extra vikt. Men även om du är stolt över din kropp, du kan fortfarande tycker att det är svårt att hitta kläder som smickrar din figur när du är ett plus size kvinna. Att välja rätt sömnad mönster kan smickra din figur och presentera ett elegant utseende.

Instruktioner

1 Använd sömnad mönster av ett klädesplagg för att framhäva dina bästa egenskaper. Till exempel kommer en kortare kjol uppmärksamma dina ben och bort från överkroppen, medan en djup urringning gör det motsatta.

2 Hitta en A-linje kjol eller imperium midjan när du handlar för kjol och klänning mönster. A-line kjolar som drabbade strax under knäet kommer att smickra din plus size siffra medan imperium midjan klänningar kommer att dra uppmärksamhet till de smalare delar av kroppen och hålla dig från att se frumpy.

3 Var uppmärksam på riktningen av sömmarna och kanter. Undvik mönster med horisontella linjer, till exempel, som kan göra en plus size kvinna ser ännu bredare. Istället leta efter mönster med vertikala linjer som kommer att göra det motsatta, förlängning din kropp.

4 Leta efter sys i mönster som har geometriska former, snarare än cirkulära eller böjda mönster. Sydd i mönster är en del av sömnadsmönstret för vissa plagg. De geometriska former kommer att smickra din figur, medan de krökta eller runda mönster kommer att göra din kropp ser rundare.

5 Köp mönster för plagg som kommer att krama din kropp. Lösare kläder är inte smickrande på plus size kvinnor. Krama dina kurvor för en mer elegant, attraktivt utseende.

Hur att bestämma din storlek i en Sömnad Mönster


Sömnad mönster dimensionering skiljer sig från off-the-rack dimensionering. Så glöm vilken storlek du köper i affären och börja göra kläder som faktiskt passar!

Instruktioner

1 Mät dig själv, eller ännu bättre, har en vän hjälpa dig. Bär normala underkläder och mäta din byst på sin fulla del, midja och höfter. Detta är tre nyckelområden för att välja mönstret storlek, även om många fler specifika mätningar kan användas senare för att anpassa passformen din sydda plagg.

2 Om du är större än en B-kupa, mäter även din hög byst. Placera måttbandet strax under armhålorna och mäta övre delen av bröstet. När det gäller att välja en mönsterstorlek, är detta din byst mätning.

3 Skriv ner dina mått på ett kort som du kan hålla i din handväska så att det är praktiskt när du är mönster shopping. Titta på baksidan av mönstret kuvertet, vanligtvis på den övre fliken, och hitta ett diagram med mätningar och motsvarande storlekar.

4 Om du väljer ett mönster för en klänning, blus, skjorta eller topp, följa din byst mätningen (för B-kupa och mindre) eller din high bystmått (för C kupa och större). Om du har en C-kupa eller större och välj mönster baserat på din byst mätning kommer plagget bli för stor i axlar och bål. Du måste välja baserat på den höga bysten mätning och senare göra en fullständig byst justering innan du skär tyget.

Till exempel, någon med en byst mätning av 36 ", en D-kupa och en hög byst mätning av 32" skulle välja storlek 10 från provmönstret ovan. Någon med en byst mätning av 36 "och en B-kupa skulle välja storlek 14.

5 Om du väljer ett mönster för byxor eller kjol, följa din midjemått. Höfterna är lättare att justera än midjan. När det gäller mycket fullständiga byxor eller hela kjolar, krävs ingen justering.

6 Om din mätning faller mellan numren, i allmänhet bör du välja den större storleken. Göra liten justering till mönstret är lättare när man går en storlek ner än en större storlek.

Tips

  • Glömma din ready-to-wear kläder storlek. Glöm det!
  • För utmärkta tips om justering av mönster för att passa när du har valt din närmaste storlek, se Nancy Zieman bok, Montering Finesse.
  • En justerbar klänning formen är ett praktiskt verktyg för att ha för vävnads montering, eller göra justeringar av mönstret innan du skär tyget.

Hur man gör en sammetsklänning med Bell ärmar


En klänning gjord av sammet gör bäraren känner lyxiga och speciell. När man arbetar med sammet, är det viktigaste att komma ihåg att skära tyget i en riktning och alltid längs kornet. Om du gör din egen sammetsklänning och mönstret omfattar inte ett alternativ för klocka ärmar, kommer följande instruktioner guidar dig genom en steg-för-steg-process som kommer att hjälpa dig att skapa en vacker klänning.

Instruktioner

Förberedelse

1 Bestäm längden och bredden på klockan ärmar du vill ha på din nya sammet klänning.

2 Ta bort hylsan mönsterdel från mönstret kuvertet och lägga den ovanpå ritpapper.

3 Rita axelsömmen och alla mönstermarkeringar på ritpapper med sömsmån är inräknad.

4 Markera den punkt från mitten av axelsömmen till mitten av botten av hylsan. Kom ihåg att lägga till ersättning för fållen.

5 Mät från mitten av hylsan botten på båda sidor använder kompassen för att skapa armarna sömmar.

6 Skär nya ärmen mönsterdel och återlämna originalet hylsan mönstret på kuvertet.

7 stift mönstret till sammet tyg, foder och gränssnitt enligt mönsterinstruktioner, försäkrar att alla klänning mönsterdelarna är vända åt samma håll.

8 Skär ärmarna med den nya mönsterdelen. Skär resten av mönstret - tyg, foder och gränssnitt - enligt mönstret instruktioner.

9 Avsluta de råa kanter på klänningen bitar på en overlockmaskin eller med en sicksacksöm på en konventionell symaskin.

Sy din sammetsklänning med Bell ärmar

10 Följ mönster instruktioner för att montera din sammetsklänning och foder.

11 Använd en pressduk att pressa sömmarna av din klänning öppen.

12 fast blixtlås, gränssnitt, valfria axelvaddar och foder enligt mönsterinstruktioner.

Avsluta Klänning med Bell ärmar

13 Sy fållen bandet till undersidan av sammetsklänning.

14 Pin din sammetsklänning till önskad längd och nertill för hand. Sy fodret till ärm fållar för hand.

15 Använd en pressduk att pressa runt hals och ärm fållar.

Tips

  • Velvet producerar mycket ludd. Rengör symaskinen och overlock noggrant så snart du har gjort din klänning.
  • Undvik att hemlagad look. Velvet har en tupplur som verkar ha en glänsande patina när den slås ett sätt och matt när den slås den andra. Om du misslyckas med att fästa alla dina mönsterdelar vända åt samma håll, kommer dina resultat inte är tillfredsställande.

Hur man gör Disney Belle frisyr


Belle är huvudpersonen i filmen "Skönheten och odjuret". Hon har två huvud frisyrer. Hennes hästsvans frisyr ses under början av filmen som hon går runt staden i en blå klänning. Belle halv upp gör frisyr ses när hon har middag och dansar med Beast sitt slott. Båda frisyrer kan användas för alla som vill klä upp som Belle.

Instruktioner

hästsvans

1 Dra håret i en låg hästsvans och säkra. Stift tillbaka hår som behövs.

2 Ta bitar från framsidan av håret och låt dem rama in ansiktet lite. Endast göra detta om framsidan av ditt hår är tillräckligt kort.

3 Bind ett stort blått band runt låg hästsvans på säker plats.

Half-Håruppsättning

4 Part torrt hår från öra till öra som lämnar en del av håret i fronten.

5 Dra resten av håret i en hög hästsvans.

6 Ta fram bitar och vrida dem på baksidan av huvudet. Knyta ihop dem under hästsvans. Om håret är för kort för att föra framst tillbaka, stift tillbaka dem så långt det går.

7 Rulla upp en bit av nylon eller annat flexibelt material och placera den vid basen under hästsvans (detta kommer att skapa volym i bun delen av håret). Föra hår över detta för att täcka nylon.

8 Ta en guldarmband eller något inte flexibel och placera den runt håret (och nylon undersidan) för att säkra den i en bulle form. Om det brukar hålla, fäst med hårnålar.

Tips

  • Båda frisyrer kan göras för att se ganska löst.

Disney belöning dollar intjänas på inköp med en Disney belöningar Visa-kort. När du tjänar minst $ 20 Disney belöningar dollar kan du lösa in dem för en Disney belöningar presentkort som kan användas på Disney merchandise butiker, Disney Cruise Lines och Disneys nöjesparker. Du kan kontrollera din Disney belöningar balans på nätet, på kontoutdrag eller via telefon.

Instruktioner

1 Klicka på Chase.com länken "Kontrollera Balance Online" under "resurser" längst ner på denna sida. Denna länk tar dig till Chase kreditkort hemsida.

2 Ange ditt användar-ID och lösenord i de tomma fälten på det övre vänstra hörnet av skärmen. Klicka på "Secure Login" när du är klar. Om du inte har ett online-konto inrättas för Disney kreditkort, klicka på "Registrera dig" som finns under inloggningsområdet. Du kommer att bli ombedd att ange personuppgifter och information om ditt kreditkort för att skapa ett konto.

3 Klicka på "Manage My belöningar" för den aktuella sammanställning av din Disney belöningar dollar. Om du får papper uttalanden i posten, kan du titta på ditt kontoutdrag för den aktuella sammanställning av dina belöningar.

4 Ring 1-800-436-7999 för att tala med en representant angående dina Disney Rewards dollar. Du kan kontrollera ditt saldo via telefon och be att överföra dina belöningar till ett presentkort som du kan använda på Disney anläggningar.

Hur man tar mätningar för en Sömnad Mönster


Det första steget i att köpa en sy mönster är att ta mätningar av den person som du gör plagget för. Noggranna mätningar kommer att säkerställa en god passform och hjälpa dig att göra nödvändiga ändringar eller justeringar. De vanliga nummer som anges på baksidan av symönster är byst, midja, höft och rygg-hals till midjan. Använd en bra måttband och om du behöver för att mäta dig själv, har någon annan göra det åt dig för att säkerställa noggrannheten. Ta dessa siffror med dig när du går och handlar för symönster.

Instruktioner

1 Mät byst. Placera måttbandet runt den största delen. Bandet bör passa bekvämt men inte för löst eller för hårt. Se till att bandet går rakt runt bysten och inte doppa i ryggen eller framtill.

2 Hitta midjemått. Knyt ett snöre runt personens midja. Få honom eller henne böja åt sidan. Strängen kommer att falla i den del som är den naturliga midjan. Mät detta område.

3 För att ta reda på hur stor personens höfter, placera måttbandet ca 9 inches nedanför midjan mätning från steg 2. Detta bör vara den största delen av höfterna.

4 För att ta reda på hur lång tid det är från baksidan av personens hals till midjan, hitta beniga delen vid basen av halsen, strax nedanför där kragen skulle vara på en klänning skjorta. Mät därifrån ner till den naturliga midjan som bestämdes i steg två.

Hur man gör en ärmlös väst Sömnad Mönster


Gör din egen väst mönster är ett stort projekt för början hantverkare. Det är ett utmärkt sätt att öva hur man tar ordentlig kroppsmått och tillåter dig att utforska din egen kreativitet. Västar kan anpassas för praktiskt taget alla tyg, inklusive denim, läder, fleece och bomull. De kan ha knappar eller blixtlås, eller vara utformade för att hänga öppen över bröstet.

Instruktioner

Göra ett mönster från Scratch

1 Mät din kropp, ägna särskild uppmärksamhet åt axeln längd och bredd, längden på din kropp från din underarm till midjan, bredden på ryggen och längden från mitten av bröstbenet och toppen av din ryggrad till din midja .

2 Sprid ut tidningen på en plan yta. Lägg till en halv tum till sidorna av dina mätningar för att möjliggöra en sömsmån.

3 Använd dina mätningar som en guide för att dra ut en väst form på tidningen. Detta steg kräver ritning lämplighet. Klipp ut mönster som du markerat och använda den för att sy en väst. Eftersom vissa skräddare stift mönstret till tidningen, är tidningen tunn nog att gå igenom stiften och tyget. Men om du vill bara använda mönstret för att skära runt, då kan du använda en mer robust pappersprodukt, såsom kartong eller affisch styrelse.

Modifiera en befintlig Mönster

4 Sätt på den gamla västen. Den här metoden fungerar bäst om du har någon att hjälpa dig med att markera västen mönster.

5 Från vänster, vik över tyget på västen så att det är som figursydda som du vill ha det. Pin eller använda tejp så att kanten på västen inte är tejpade. Vik över en del av axeln som ett papper fan så att överskottsmaterialet är på insidan. Var säker på att du har säkrat det så att tyget inte glider eller flytta.

6 Markera med markören alla områden som hänger utanför axeln. Om västen hänger alltför låg utanför bröstet, mäta de nödvändiga inches genom att markera lätt på huden (eller använda en gammal T-shirt under västen) och beräkna avståndet mellan slutet av väst och där du vill att det ska falla på din kista.

7 Fäll upp baksidan av västen och tejp eller ett stift som behövs. De flesta västar faller direkt på midjan.

8 Upprepa steg 2 med den högra sidan av västen så att västen är monterad på kroppen på det sätt du vill att det ska vara.

9 Ta västen från kroppen, vara försiktig med stiften. Spåra konturerna av din vikt, nålas och tejpade västen på tidningen, lägga till några ytterligare mätningar läggs över bröstet, byst eller mage. Lägg till ytterligare 1/2 tum sömsmån till mönstret innan du skär ut.

Tips

  • Om du inte kan föreställa vad västen ska se ut i huvudet, så ska du använda den andra metoden för att göra en ärmlös väst.
  • Ett bra ställe att få en "gammal" Västen är en egendom försäljning, loppmarknad eller sändning eller återförsäljning butik. Det är lättare om västen är större än din kropp eftersom du kommer att ta tyget bort snarare än att försöka lägga tyg.

Hur man gör en Belle Dress


Oavsett om du förbereder för Halloween eller bara en älskare av kostymer, vilket gör någon form av utarbetad klänning kan vara en svår process. En klänning utformad efter Belle av Skönheten och Odjuret kommer att kräva en hel del arbete och förberedelser. Men om du är villig att arbeta hårt och har alla nödvändiga material till hands, finns det ingen anledning till varför du inte kommer att kunna lyckas skapa din nästa träff kostym, allt själv.

Instruktioner

1 Köp ett mönster för en Belle klänning. Du kan hitta ett sådant mönster på någon sömnad eller hantverk butik som JoAnn tyger. Enkelhet mönster erbjuder en Belle design, som gör McCall-talet. Mönster finns i olika storlekar, så se till att ta dina mått och få storlek för att matcha.

2 Köp ditt material. Mönstret kommer att instruera dig på vilken typ av tyger som du behöver, liksom vad längder du behöver. Om du är osäker på en typ av tyg, konsultera en mäklare vid tygaffär för att få hjälp.

3 Klipp ut tyget. Använd ditt mönster mycket noggrant i denna process och följ instruktionerna till detalj. Detta är den viktigaste delen av dress-making, som ett felaktigt skära mönster pjäs kan förstöra en hel klänning.

4 Sy mönstret ihop bitarna. Fortsätt att följa instruktionerna på mönstret mycket noggrant.

5 Järn alla sömmar så att de stannar nere och klänningen ligger plant och jämnt på bäraren.

Tips

  • När du har sytt ihop den grundläggande strukturen på klänningen, sätta klänning på den person som det görs för att se till att klänningen passar precis rätt innan du fortsätter på detaljerna.

Hur man gör en Baptismal klänning


Dop- klänningar, också allmänt känd som dop klänningar, ofta bli arvegods som går i arv genom generationer av en familj. Delikat spets förskönar dessa klänningar, tillverkade av vit bomull eller sidentyg. Om du kan läsa en sy mönster, har grundläggande sömnad färdigheter och lite tid och tålamod, kan du göra en dop- klänning för barnet i din familj. Förvara klänning i syrafria vävnad, och det kommer att förbli i gott skick under många decennier och kan användas för framtida familj dop.

Instruktioner

1 Köp en sömnad mönster och så mycket av den typ av tyg och spetsar mönstret kräver. De flesta av de stora mönster kommer från företag, inklusive enkelhet, McCalls, Burda, Butterick och New Look. Många tyg butiker och online-återförsäljare säljer dessa mönster.

2 Läs mönster instruktionerna noggrant och se till att du följer dess anvisningar för att skära mönsterdelarna och bygga klänning.

3 Klipp ut pappersmönsterdelarna och stift dem till tyget. Se till att du står för riktning av tyget och något mönster den kan ha.

4 Skär tygstyckena ut och fästa ihop dem, sy ihop dem i enlighet med mönstret instruktioner. Detta innebär normalt att sy axelsömmarna, sätta ärmarna på plats, sy sidosömmarna och efterbehandling av ärmsömmarna, halsen och nertill.

5 Lägg till spetsdetaljer och utsmyckningar. Anpassa klänning, om du vill, genom att brodera barnets namn och dop datum det.