sluta anv鋘da kattluckaEn katt som slutar använda sin kull pan alltid har en anledning. Orsakerna kan variera från medicinska bara vanlig önskemål. Problemet kan oftast lösas, men du kanske måste uppfylla hennes krav att göra det.

Medicinsk

Om du hör din katt gråta när hon urinerar eller om hon stammar och ingenting kommer ut, ta din katt till veterinären så fort som möjligt. Enligt The Humane Society i USA, kan en katt med en blockerad urinvägarna dö på bara några timmar. Om inte död, då hon kan lida permanent organskada. Det är bättre att få henne kontrolleras än att anta att din katt bara klagar.

Skräp

En katt kan sluta använda sin kull pan om kullen Företaget byter dess beståndsdelar. Din katt kan märka förändringen vägrar att använda den. Vissa katter inte har något emot doftande kull, men andra katter kan vara irriterad över det. Vissa katter ogillar vissa typer av granulat. Ströet får vara alltför grov på tassarna eller hon kanske inte gillar hur det känns när hon gräver. Prova olika märken att hitta en hon kommer konsekvent använda.

Renlighet

Katter är mycket rena djur. De putsa sig fullt varje dag från topp till tå. När deras lådan inte hålls på samma standarder som de som fastställts för sig, kan du se problem. Om hon känner att hon inte kan hitta en ren plats att sätta sin avföring i sin kull pan, kommer hon att hitta en annan plats att göra det. Om det luktar illa för henne, kan hon vägrar att gå nära det liksom. Scoop kullen minst en gång per dag för en katt, och oftare om du har flera katter.

Låda

Katter har preferenser när det gäller att rutan stil. Vissa föredrar privata kvartal, medan andra föredrar att göra det ute i det fria. Om lådan är för liten för henne, kommer hon inte använda den. Lådan bör vara tillräckligt stor för henne att vända sig i bekvämt. Hon ska inte behöva hålla huvudet lågt som hon knäböj. För större katter, de kommersiella kattlådor är i allmänhet för liten. Du kan behöva göra din egen genom att skära ett ingångshål i en stor plastlagringsbehållare.

Miljö

Katter i allmänhet inte gillar att bli störd när de gör sina affärer. Om deras kull pan är i ett livligt område, kan de känna alltför utsatt att använda den. Om det ligger i ett svåråtkomliga område, kan hon inte ha tid att nå det innan hon måste gå. Hon kanske inte vill förbruka den energi som krävs för att komma dit när hon kan spana ut ett mer tillgängligt område. Om du har flera katter, kan en annan katt vara hindrade henne från att använda strö pan. För flera katter, är det idealiskt att ha en mer kull pan än du har katter. De bör alla placeras i en lätt att nå och lugnt läge.

Trauma

Om en katt upplever trauma när de gör sitt företag, kan hon ansluter trauma till att använda sin kull pan. Om hon hade en smärtsam urinvägsinfektion, kan hon associera smärtan med boxen. Likaså om lådan hålls nära en apparat och apparaten gör ett ljud när hon gör sitt företag, kan det skrämma henne och hon kan bilda en negativ anslutning till platsen och lådan. Ändra rutan och platsen helt för att få henne att återigen använda katt pannan.

Proactiv är en tre-stegs system som används för att förebygga och behandla akne. Proactiv används av många människor inklusive kändisar. Behandlingarna är effektiva i healing akne och förhindra framtida utbrott. Proactiv systemet ingår förnya rengöringsmedel, vitalisering toner och reparera lotion. För bästa resultat, är det rekommenderat att använda de tre stegen två gånger om dagen. Att gradvis sluta använda Proactiv kan du minska mängden användning och hur ofta du använder den.

Instruktioner

1 Minska frekvensen av användning. Proactiv rekommenderar att du använder systemet på morgonen och på kvällen för bästa resultat. Att gradvis sluta använda endast systemet kan du använda endast en gång per dag. Jag rekommenderar att du använder den på morgonen.

2 Minska mängden användning. Använd en ärta storlek mängd förnya rengöringsmedel och reparera lotion. För vitalisering toner, blöt 1/2 av bomullstuss med toner innan du ansöker till ditt ansikte.

3 Hoppa över steg i systemet. Till exempel, du började med hjälp av alla tre steg i systemet. Nästa dag användning endast den förnya rengöringsmedel och den reparera lotion, eliminera användningen av den vitalisering toner. Gradvis eliminera steg tills användning av Proactiv har upphört.

Tips

 • Vissa människor som så småningom sluta använda Proactiv kan uppleva fet hud. Som komplement kan man använda en ansiktsrengöring tvål.

Hur att sluta använda Proactiv


Om du har försökt Proactiv, då vet du bara du beroendeframkallande det är att din hud. Det kan rensa din hud något, men det är hårda, torkning, och lämnar din hud känsla sjuk och fruktansvärda. När du försöker att sluta använda den, flammar din hud upp som en mardröm ... värre än det någonsin har före ... rätt? Jo jag har din riktiga lösning på detta problem. Det fungerar, det håller huden klar, och det blir din off av Proactiv för gott! Du kommer att ha tydliga hud naturligt som du detox från Proactiv, och för resten av ditt liv!

Instruktioner

1 Steg 1 är att lägga undan, ännu bättre kasta bort, Proactiv rengöringsmedel och toner. Du kommer inte att behöva dem för att detox från Proactiv.

Först kommer du vill tvåla in ansiktet med en naturlig tvål, som Dr Bronner bar tvål. använda en tvål fri från färgämnen eller konstgjorda parfymer. aldrig skrubba eller gnugga huden, bara lödder och skölj med rent vatten.

2 Nästa, häll lite bakpulver i handen och blanda lite vatten med den för att bilda en pasta. Jag använder ungefär 1/8 kopp. Massera pastan i ansiktet med ljus, cirkulära rörelser. Gör detta i ca 1 minut och skölj med rent vatten.

Det har funnits en viss oro på akne anslagstavlor som använder bakpulver på din hud kan störa syra mantel huden. Jag har hittat bakpulver att inte bara avsevärt förbättra kvaliteten på min hud, men det håller det helt klart och akne fri. Det gör detta genom att eliminera de Candida bakterier i huden, den verkliga orsaken till akne.

3 Torka ansiktet med en handduk och tillämpa Proactiv lotion ENDAST akne fläckar! Vara mycket noga med att inte låta lotion vidröra någon hud som är klar. Du kommer att minska användningen av lotion med tiden när du fläckar minskning. Ganska snart kommer du inte längre har några fläckar alls och kommer endast att göra steg 1 och 2.

4 Gör denna rutin två gånger om dagen, morgon och kväll. på natten, lägga till ytterligare ett steg som är att tillämpa grön lermask ENDAST TILL akne fläckar. Låt leran på natten. Du kan fortsätta att göra detta tills akne är helt borta.

FORTSÄTT SÅ! DET KOMMER ATT FUNKA!!!

Om din katt slutar använda kattlådan, vet du det. Katt urin och avföring är potenta illaluktande och omisskännlig. Katter är kräsna av naturen, så onormal kattlådan beteende är förmodligen ett tecken på att något är fel. Identifiera och rätta till problemet och din katt kommer att återvända till mer socialt acceptabla vanor snabbt.

Urinvägsinfektion

Enligt Lisa Pierson, DVM, bör sjukdom övervägas om din katt slutar använda kattlådan. Stenar i urinblåsan, diabetes och cystit är alla misstänkta.

Smutsiga kull boxas

Om lådan är smutsig, kan din katt inte vill använda den. Skopa varje dag. Vissa katter föredrar en separat låda för att urinera och en för avföring.

litterbox Plats

Placera inte kattlådan i en hög trafik område. Katter som integritet och säkerhet när de är i det känsliga läget i eliminering.

ogynnsam Kull

Switch kullar kan orsaka vissa katter att göra uppror. Doft, konsistens och / eller färg kan alla påverka dem negativt. När du hittar en kull katten gillar, hålla fast vid det. Välj låg damm, oparfymerad skopa strö för bästa resultat.

Påfrestning

Stress kan orsaka en rad reaktioner i din katt, inklusive sprutning. Införa nya husdjur långsamt och ger en separat låda för nya katter.

Salicylsyra och bensoylperoxid är två av de mest populära akne behandlingar. Salicylsyra är en kemisk exfoliant som behandlar finnar, whiteheads och pormaskar genom att absorbera djupt i porerna och rensa ut smuts, olja och bakterier. Den används ofta som spot behandling för att bota aktiva akne lesioner. Bensoylperoxid verkar genom att förstöra P. acnes bakterier som orsakar finnar. Det är bäst används som en förebyggande behandling för att läka akne innan det börjar. Tillsammans utgör dessa två behandlingar är kraftfulla allierade i kampen mot akne.

Instruktioner

1 Använd en salicylsyra rengöringsmedel på en daglig basis för att behandla akne. Varje morgon, massera rengöringsmedel på fuktig hud och låt den absorberas i porerna i ungefär en minut innan du sköljer bort. Om du har aktiva finnar eller tilltäppta porer, är denna behandling det bästa svaret på ditt problem hud.

2 Applicera en lätt oljefri fuktighetskräm i din makeup. Salicylsyra och bensoylperoxid kan vara extremt torkning så återfukta huden ordentligt.

3 Tvätta ansiktet med salicylsyra rengöringsmedel igen senare på kvällen. Klappa ansiktet torka ordentligt med en mjuk handduk.

4 Applicera ungefär en kvarts storlek mängd av bensoylperoxid behandling över hela ansiktet och halsen, med fokus på den oljiga T-zonen eller någon annanstans du är benägna att få finnar. Låt bensoylperoxid att torka något innan du går till sängs. Lämna över natten.

5 På morgonen, ta bort bensoylperoxid behandling med ljummet vatten och en tvättlapp att skrubba bort resten. Uppföljning med salicylsyra rengöringsmedel från steg 1, och upprepa hela processen igen. Fortsätt denna behandling rutin tills din akne har tillräckligt rensat.

Tips

 • Ha tålamod - det kan ta upp till två till tre veckor tills huden rensar helt.
 • Bensoylperoxid kan bleka hår och tyg, så vara mycket försiktig när du använder denna behandling. Om överdriven irritation eller rodnad uppstår från att använda salicylsyra och bensoylperoxid, sluta använda och kontakta din hudläkare omedelbart. Bensoylperoxid gör huden extra känslig för solljus, så tillämpa solkräm eller täcka upp ordentligt när bege sig ut, för att undvika solens skadliga strålar. Undvik att använda bensoylperoxid under graviditeten; konsultera din hudläkare för de bästa behandlingsalternativ för någon som är gravida eller ammande.

Hur man använder toner för Acne


För att effektivt bli av med akne, måste du utveckla en regelbunden hudvård regim. När du har tvättat ansiktet med en akne kämpar rengöringsmedel, måste du sätta toner på huden. Du använder toner för att balansera ut huden och förhindra framtida break outs inträffar.

Instruktioner

1 Köp en toner för att användas som en del av din hudvård rutin. Om du använder en akne kampsystem, anser toner från Proactiv eller Arbonne. Om du inte planerar att köpa en uppsättning, prova Murad Clarifying Toner.

2 Torka ansiktet när du tvättar den. När torkat, applicera ansiktsvatten.

3 Placera en liten mängd av toner på en bomullstuss. Börja med att gnugga bomullstuss över ansiktet. Ägna extra uppmärksamhet åt akne benägen områden som kinderna och näsan.

4 Låt toner i ansiktet när du har installerat den. Huden ska kännas mjuk som balansen är återställd till området. Följ ansiktsvatten med en fuktighetskräm.

5 Upprepa processen två gånger om dagen. För att bekämpa akne, tvätta och tona ansiktet en gång på morgonen och en gång på kvällen.

Tips

 • Du kan behöva en toner som har utvecklats för känslig hud om du är benägna att hudreaktioner. Om så är fallet, prova C-vitamin Facial Toner.
 • Sluta använda ansiktsvatten om du verkar för att utveckla fler akne break outs efter användning. Du kan behöva byta produkter och hitta en ny typ att använda.

Hur man använder salicylsyra med Ziana


Ziana är en receptbelagd, utvärtes läkemedel som används för behandling av akne. Det sysselsätter användningen av två olika läkemedel för att behandla svår akne. Salicylsyra är en annan aktuell medicinering för akne. Den kan komma i topiska salvor, men det finns ofta i de ansiktet tvättar och moisturizers du redan använder. Det kan vara negativa interaktioner mellan Ziana och salicylsyra, så var försiktig när du använder de två mediciner samtidigt.

Instruktioner

1 Prata med din hudläkare. Eftersom Ziana är tillgängliga genom bara recept, måste du besöka din läkare i alla fall om du funderar på att prova läkemedlet. Låt honom veta om andra mediciner du kanske använder, för acne eller något annat. Han kommer att kunna ge dig råd om just din hudtyp att hjälpa dig att undvika komplikationer.

2 Fas ut ett läkemedel innan du börjar använda en annan. Ziana innehåller två olika aktiva ingredienser: antibiotikumet klindamycin och tretinoin, som är en retinoid. I allmänhet, experter rekommenderar att tretinoin och salicylsyra bör inte användas i kombination med varandra, eftersom de producerar liknande effekter. När den används på samma gång, kan dessa läkemedel allvarligt torka ut huden och orsaka biverkningar.

3 Om du väljer att använda dessa mediciner tillsammans, gå försiktigt och noga övervaka din hud. Om du redan använder Ziana dagligen, till exempel, prova att använda salicylsyra som en plats behandling ett par gånger i veckan. Om en negativ reaktion inträffar, sluta använda. Om allt verkar bra, kan du sakta öka frekvensen att du använder de två läkemedlen tillsammans.

4 Undvik solen. Med någon av dessa mediciner, spenderar för mycket tid i solen kan orsaka en negativ reaktion. Var noga med att använda solskyddskräm om du planerar att spendera tid utomhus i direkt solljus.

Tips

 • En negativ interaktion kommer inte nödvändigtvis inträffa om man blandar Ziana och salicylsyra. Bara du och din läkare kan besluta om att kombinera dessa två läkemedel fungerar för dig.
 • Om man kombinerar Ziana och salicylsyra, antingen det ena eller båda kan bli mindre effektiv.

Hur man använder bakpulver som en Facial Cleanser


Sedan 1846 har bakpulver varit en tidlös hushåll stapelvara betrodd av miljoner. Inte bara är det överkomligt, det är också en mångsidig produkt med inga starka kemikalier. I själva verket är bakpulver känd som en ekonomisk och miljövänlig produkt. Bakpulver kan användas i en uppsjö av sätt, från hushållsändamål till matlagning. Du kan även använda bakpulver som en effektiv ansiktsrengöring.

Instruktioner

1 Förbered ditt ansikte som skall renas. Tvätta ansiktet med vatten.

2 Gör en pasta. Få 3 delar bakpulver till en del vatten. Blanda ingredienserna tills det blir en pasta.

3 Applicera pastan. Gnid pastan försiktigt i en cirkulär rörelse för att rengöra huden.

4 Skölj ansiktet ren. Använd vatten och skölja ansiktet tills pastan är borta.

5 Använd bakpulver som ett rengöringsmedel på en daglig basis. Det är skonsam nog för frekvent användning.

Tips

 • Var noga med att inte få pastan i ögonen när de ansöker till ansiktet.
 • Om huden blir irriterad, sluta använda bakpulver på din hud.

Hur man använder ögonkräm vid 25


I din mitten av 20-talet huden kan börja visa tecken på åldrande. Genetik, ultraviolett solens strålar, gravitation, rökning och repetitiva ansiktsuttryck bidrar alla till den åldrande av huden. Kroppens kollagenproduktionen börjar minska, vilket gör elasticiteten i huden. Fina linjer kan först bli märkbara runt ögonen eftersom huden är tunnare i detta område. Att bromsa åldrandeprocessen, är viktig tidig behandling av linjer i ansiktet. Både män och kvinnor kan använda ögonkräm dagligen för att minimera fina linjer och rynkor och minska påsar under ögonen och mörka ringar.

Instruktioner

1 Rengör ansiktet med en mild ansiktstvätt för att ta bort det av rester som kan störa absorptionen av ögonkräm.

2 Applicera en ärta storlek mängd ögonkräm till toppen av en bomullspinne eller ringfingret, för att minimera skador på känsliga området runt ögonen.

3 Dot grädden runt ena ögat börjar vid området direkt under tårkanalen. Arbeta dig under ögat, mot den yttre hörn. Upprepa samma process på den övre ögonlocket som täcker området hela vägen upp mot ögonbrynsbenet.

4 Pat ögonkräm i huden med spetsen på ringfingret. Fördela krämen jämnt över huden, men undvika gnidning och dra i området. Upprepa processen på det andra ögat. Applicera ögonkräm två gånger per dag; en gång på morgonen och en gång innan du går till sängs.

Tips

 • Om din ögonkräm orsakar en brännande eller stickande känsla, sluta använda.
 • Köp en ögonkräm som innehåller anti-aging ingredienser såsom vitamin A, alfa-hydroxy syror och koppar, vilket ökar produktionen av kollagen. De antioxidanter vitamin C och E hjälper också skydda huden från åldrande. Använd en ögonkräm med solskyddsfaktor under dagen. Använd en reparativ ögonkräm på natten.

Det finns många dyra och komplicerade sätt att bleka tänderna, de flesta omfattar professionella tjänster av en tandläkare. Även om dessa metoder kan vara effektiva för att förbättra ljusstyrkan på ditt leende, kan många människor inte har råd med vitare tänderna på detta sätt. Enkel bakpulver kan vara ett effektivt tänder blekmedel och är prisvärd och enkel att använda. Använd bakpulver för att göra tänderna vitare i bekvämligheten av ditt hem.

Instruktioner

1 Blanda lika delar bakpulver och vatten i den lilla skålen för att göra en pasta. Börja med 1 msk. av varje ingrediens och göra mer om du behöver det.

2 Doppa tandborste i blandningen så att borsten på borsten har en generös mängd bakpulver pasta på dem.

3 Använd tandborste för att borsta tänderna på vanligt sätt. Ägna särskild uppmärksamhet åt framtänderna som är mest synliga när du ler. Arbetet bakpulver pasta i alla tandytor och låt det sitta i en minut eller två.

4 Skölj tandborste och sätta undan. Skölj munnen med kallt vatten för att avlägsna alla rester av bakpulver från dina tänder och mun.

Tips

 • När man blandar bakpulver med vatten, är pastan kunna tränga in tänder att lätta fläckar som kan finnas. Bakpulver är mer effektiva på tandblekning med gulaktiga och brunaktiga fläckar än tänder som har gråaktiga fläckar. Bakpulver är också effektivt att neutralisera bakterier på tänderna. Ofta bakterier är roten till fläckar på tänderna. Bakpulver också neutraliserar syror som kan äta bort på tandemaljen.
 • Om du upplever irritation på tandköttet efter tandborstning med en bakpulver pasta, sluta använda bakpulver.