skärblad till yngel

Hur man gör Panering Stick till stekt mat


Stekt kyckling utan knaprig beläggning kan lika gärna bakas. Förutom orsakar frustration, panering som faller av livsmedel när du steka dem kan bränna och förorena oljan. Uppbyggnaden av ånga skapas när het olja träffar den naturliga fukten i livsmedel bokstavligen blåser Panering rätt off. Du kan undvika detta genom att följa en försökt och sant panering teknik.

Instruktioner

1 Torka maten du förbereder till yngel genom att lätt klappa den med hushållspapper.

2 Muddra mat i mjöl för att belägga det på alla sidor och absorberar fukt. Skaka bort överflödigt mjöl.

3 Doppa mjölat mat i uppvispat ägg och täcker den helt. Håll bit mat över skålen med uppvispat ägg och låta överskottet att rinna av.

4 Muddra mat i finmalt Panering som du väljer. Fina smulor fastnar på mat i ett jämnt lager bättre än stora smulor.

5 Placera maten på ett bageri kylning rack ligger inne i en bakform.

6 Vila panerad mat för åtminstone fem och upp till 10 minuter för att låta panering set.

7 Stek maten i små omgångar i tillräckligt förvärmd olja.

8 Töm maten på ett bageri kylning rack över en bakplåt före servering det

Zebra danios är en populär tropisk fisk med en affinitet för hyperaktivitet. Zebra danios leka normalt med endast en partner. Danios föder bäst i ett akvarium som tätt är befolkade med konstgjorda eller riktiga växter, och de föredrar att föda i grunda vatten. Efter ett möte, fisken producerar 450 ägg i genomsnitt. Inom två eller tre dagar, kommer dessa ägg kläcks till yngel.

Identifiera Fry

När en gravid zebra danio föder ett Jugoslavien, de är ofta svårt att sluta. Nyfödda frys är mindre än en fjärdedel tum lång och är lika tjock som en hårsäck. För det mänskliga ögat, är det lätt att blanda ihop ett Jugoslavien med en bit av smuts i tanken. Ett sätt att identifiera ynglen är att bedöma dess reaktion på stimuli. Shine en ficklampa på ynglen och se om det reagerar eller hålla fingret upp till tanken och se om ynglen rör sig med rörelsen hos fingret.

Säkra Fry

När du har identifierat ynglen, använd en tät nät för att överföra ynglen bort från andra fiskar. Om du helt enkelt placera en avels nät över ynglen, är det möjligt att de andra fiskarna i tanken kommer att suga ynglen via nätet. Placera en fisk kopp insidan av tanken och låta ynglen att utvecklas i koppen tills det är 3/4 av en tum lång. Fyll koppen med tank vatten och spola vatten varannan dag.

Fry miljö

När ynglen har utvecklats till 3/4 av en tum i längd, överför det till sin egen fem-liters tank. Innan du lägger ynglen till tanken, lufta vattnet i några timmar och tillsätt en matsked salt. Täcka inloppet av tanken med strumpbyxor så att ynglen inte kommer att filtreras bort. Håll tankens temperatur på 75 grader F. Bortsett från filtret och värmaren, lämna tanken med ynglen helt tomma.

Mat

Eftersom yngel är extremt små, kräver de mycket litet mat. Mata din fry infusuria under de första veckorna. När ynglen är stora nog att äta fast föda, erbjuder det artemia. Artemia ägg kan köpas från en butik och kläckts i vatten. Om du har problem med att få dina yngel att äta, kan det bero på att din yngel inte kan lokalisera sin mat. Prova att lägga ljus till tanken för ett par timmar innan du erbjuder det mat. Den levande föda och yngel kommer båda att lockas till ljuset och det blir lättare för ynglen att hitta sin mat.

Avel av ciklidfisk


Ciklider är en klass av sötvattensfisk som är kända för sin aggression och relativt stora storlekar. Dessa fiskar inkluderar oscars, afrikanska ciklider, röda Texas ciklider, och många andra. De är oftast produktiv uppfödare, men avels stilar kommer att vara olika för varje typ av fisk. Vissa är munruvare som håller sina ägg i sin mun, några lägger sina ägg på taket av grottor, medan andra lägger dem helt enkelt på hällar. Avels parametrar som vattentemperatur och dräktighetsperioder, kommer att vara olika för varje typ av ciklider, men det finns några generella anvisningar användbara för avel.

Instruktioner

1 Ställ in avel tanken. Den bör omfatta 2 inches av grus, avklorerat sötvatten, ett lämpligt filter och värmare. Storleken på tanken beror på storleken på de ciklider. Två oscars (stora) kommer att behöva en 30-liters tank medan mindre ciklider, som röda Texas, kanske bara behöver en 20-liters tank.

2 Ställ in temperaturen till mitten av 70-talet grader Fahrenheit med hjälp av akvarium värmare. Den exakta temperaturområde kommer att variera beroende på vilken typ av cichlid, men 70-75 är typiskt lämpligt.

3 Placera en plantering pott i gruset på sin sida. Detta kommer att ge en "grotta" för ciklider som lägger sina ägg på grott tak. Lägg flera stycken av platta skiffer runt för ciklider som lägger sina ägg på plana ytor.

4 Låt vattnet att cykla i tanken i två dagar för att säkerställa att det är ren och frisk, sedan införa avelsparet. Den avelspar bör väljas från en uppfödare att se till att de på lämpligt sätt könsbestämmas.

5 Vänta för djuren att leka. Det kan ta flera dagar till flera veckor. Hanar typiskt börja puffa honor när processen börjar. Mata cikliderna en diet av rika, köttig livsmedel för att hjälpa framkalla parning.

6 Vänta tills äggen kläcks efter att de har lagts. Detta tar vanligtvis bara några dagar. Du kan hitta äggen antingen på plantering potten taket på skiffer, eller i munnen av den kvinnliga.

7 Ställ in yngel tanken. Detta bör vara en 10-liters tank med att luftas med en luft sten fäst vid en luftpump via 1/4 tum flygbolag slang. Du ska aldrig använda ett filter på en fry tank, eftersom det kan suga upp och döda känsliga spädbarn.

8 Överför ynglen till yngel tanken med en nylonnät när de kläcks. Mata dem en diet av flytande yngel mat i flera veckor tills de är tillräckligt stora för att äta krossade flingor. De kommer att vara redo att gå vidare till sina egna större tankar när de når runt en tum i längd.

Tips

 • Överväga att flytta honan till sin egen tank efter leken. Hon kan utmattad och behöver vila, särskilt om man är mobbning henne.
 • Forskning de exakta parametrarna för din typ av ciklid innan att föda upp dem.
 • Vissa ciklider, som zebraciklider, föda bättre om du ger två hanar till en hona. Men du kommer att behöva ta bort allt kvinnligt hanen inte leka med omedelbart efter ägg läggs för att hindra henne från att bli mobbad och möjligen dödas av skydds manliga.

Om du precis har börjat att odla fisk, börja med guppy. När du tänker på de olika raser av fisk till att omfatta med guppy, titta på platies och Mollies, som båda är också fredliga levande bärande raser. Guppy är långlivade och levande bärande fisk, lever i fem till sju år i genomsnitt. Kvinnliga guppies mogna på ungefär tre månader och kan bli gravid på månadsbasis.

Instruktioner

1 Ge ett akvarium på minst 5 liter. Guppy är mycket aktiv och social, behöver utrymme för att simma och interagera med varandra. En 5-liters tank passar behoven hos tre guppies; Om du vill ha mer fisk, köpa en större tank.

2 Titta på gravid guppy efter att hon blir gravid. Du kan inte förutsäga när hon ska föda sina yngel. Hon kan bli mindre aktiva och spendera mer tid med sig själv som hon kommer närmare att leverera ynglen. Det är nödvändigt att titta på henne när du ser henne gravid plats blir mörkare. Denna plats gör det möjligt för dig att se ögonen på ofödda yngel som mor kommer närmare att leverera.

3 Ställ in en avel tank med ett filtreringssystem, svamp förfilter, varmvattenberedare och konstgjorda växter. Som gravid guppy kommer närmare att leverera sina yngel, flytta henne till avel tanken. När hon födslar ynglen, de konstgjorda växter ger dem täcker att gömma sig från modern, som är mycket hungrig. Så snart hon har fött sista yngel, sätta henne tillbaka till huvudtanken så att hon inte kommer att äta spädbarn.

4 Foder guppies små saltlake räkor, frystorkade mygglarver, alger baserade flingfoder och tubifex maskar. Live bärande fisk, inklusive guppy är allätare, vilket innebär att de behöver både köttig och alger baserade livsmedel. Mata ynglen flera gånger om dagen, vilket ger dem en baby fiskmat eller en högkvalitativ flingfoder som har malts till ett fint pulver.

5 Rengör lekakvariet regelbundet. Tillsätt vatten från den vanliga tanken så baby yngel börjar vänja sig vid de vattenförhållanden för deras framtida hem.

6 Flytta ynglen till huvud akvariet när de är för stor för att passa i munnen av vuxna fiskar. Eftersom varje barn guppy utvecklas i sin egen takt, varierar detta från yngel att steka och från yngel till yngel.

Tips

 • Om en separat avel tank är inte praktiskt, kan en drop-in uppfödare räcka. Så snart ynglen har vuxit ur denna uppfödare, flytta dem till ett större akvarium.
 • Stenar är inte nödvändigt för ett akvarium fullt av guppy - de gillar att vila på botten av tanken på natten.
 • Guppy behöver en vattentemperatur på ca 70 grader Fahrenheit. Stor temperaturen sjunker - mer än 4 grader - spännings guppy, vilket gör dem sårbara för ICH, en fisk sjukdom.
 • Matnings vuxen Guppies två eller tre gånger dagligen. Den vuxna mat bör vara lägre i fett.

Röda blod papegoja ciklider är tropiska ciklidfisk som är resultatet av hybridisering av olika ciklider på 1980-talet. De har blivit allt vanligare i djurhandeln och är kända för sina runda kroppar och röd färg. Manliga blod papegojor är typiskt kända för att vara infertila, vilket gör avel omöjlig. Emellertid har framgångsrik avel verkligen inträffat i hemmet akvarier och har blivit allt vanligare som stammen fortsätter att stelna sig. Avel blod papegoja ciklider är relativt enkelt under förutsättning att man är fertil, men det kan ta flera försök med flera hanar innan en framgångsrik avel.

Instruktioner

1 Ställ in en avel tank för ciklider. Tanken bör vara 30 liter med filtrerat, avklorerat vatten, 2 inches av grus på botten, och värms upp till mellan 74 grader F och 82 grader F. Placera ett keramiskt plantering kruka på sin sida i botten av akvariet. Det är där honan lägger sina ägg.

2 Introducera avelspar i tanken. Blod papegojor uttrycker mycket lite könsdimorfism och kan vara svåra att kön. Hanar har spetsigare analfenorna och kan vara större än kvinnor i samma ålder. Överväga att fisk till en uppfödare för korrekt könsbestämning.

3 Vänta tills fisken att leka. De kommer att gnida sina kroppar tillsammans när parning. Denna process kan ta flera veckor. Honan lägger sina ägg på taket av plantering potten, som simulerar en undervattensgrotta.

4 Vänta en vecka för äggen att kläckas och observera dem noga. Om de börjar att vända ljust vitt eller utveckla svamp, då de är infertila och föräldrarna kommer sannolikt äta dem och du kommer att behöva vänta för dem att försöka igen. Om äggen är fortfarande infertila efter tre försök, byta ut den manliga för en annan och fortsätta tills du har befruktade ägg som kläcks efter 3 till 7 dagar.

5 Fyll 10-liters akvarium med avklorerat vatten. Detta mindre akvarium kommer att fungera som ett Jugoslavien (baby fisk) tank. Tanken behöver inte någon inredning eller grus.

6 Anslut den ena änden av flygbolaget slangen till utgången av en luftpump och den andra änden till en luft sten. Både pumpen och luft sten har pipar som slangen kan pressa över ordentligt. Placera luft sten i yngel tanken med pump aktiveras för att lufta vattnet.

7 Överför nykläckta yngel till yngel tanken med en nylonnät. Det är möjligt att papegoja ciklider inte kommer att attackera sina ungar, men med hjälp av en fry tank garanterar deras säkerhet.

8 Mata ynglen flytande yngel mat i flera veckor tills de är tillräckligt stora för att ta emot krossat flingfoder. Ta bort alla döda från tanken att undvika ammoniak spikar. Placera dem i större akvarium när de når halv tum lång. De kommer att blir könsmogna vid 2 till 3 inches lång.

Tips

 • Byt manliga röda blod papegoja ciklid med en flower eller någon annan typ av central amerikansk ciklid om du helt enkelt inte kan få befruktade ägg. Den kvinnliga röda blod papegoja kan framgångsrikt para sig med andra typer av icke-fertila centralamerikanska ciklider, och en del av avkomman kan vara röda blod papegojor.
 • Inte hysa avelsparet med andra typer av fisk samtidigt som man försöker att leka dem. Röda blod papegojor är fredliga och kan leva i visa tankar med många andra typer av fisk, men lämnar två till sitt eget utrymme kan hjälpa framkalla avel.
 • Använd inte ett filter på ynglen tanken. Filtret kan suga upp och döda den lilla yngel. Använd alltid en luft sten som en luftare i stället, och ändra om 1/4 av vattnet var 2 dagar för att hålla skadliga restprodukter låg.

Hur man kan stoppa Goldfish Lek


Raising guldfisk kan vara en givande upplevelse, men ett akvarium kan lätt bli överfulla när fisken får leka och fortplanta sig efter behag. Detta kan lämna dig med ett svårt beslut: Lägg till en andra tank som du kommer att behöva ta hand om, eller på något sätt bli av med barnet guldfisk. Det enklaste sättet att undvika detta dilemma är att vidta åtgärder för att förhindra att guldfisk från att reproducera.

Instruktioner

1 Kontrollera tankens termometer. Den normala temperaturen för guldfisk är 65 till 68 grader. Vattentemperatur på 70 grader eller varmare inducerar lek. Sänk tanktemperaturen omedelbart.

2 Byt vatten mindre ofta. Guldfisk spawn lättare när vattnet är friskt, så om du normalt ändra 20 procent av tankens vatten med några dagars mellanrum, ändra det mindre mindre ofta.

3 Använd förstoringsglaset för att kontrollera kön din guldfisk för att undvika manliga och kvinnliga par i samma tank. Fastställande av kön guldfisk är svårare när fisken är små, men leken börjar oftast när de är i åldern 2 till 3. Äldre män kommer att utveckla tuberkler eller vitaktiga bulor på huvudet eller gill täcker.

4 Titta på din guldfisk. När leken börjar, kommer hanen jagar honan runt tanken och RAM i henne många gånger. Han gör detta för att utvisa sina ägg så att han kan befrukta dem. Om du följer denna aggressivt beteende, använder ett nät för att överföra honan till en fisk skål själv för ungefär en vecka. Separationen kommer att bryta lek cykeln och hjälper till att hålla henne säker.

5 Leta efter ägg i din tank. Ta bort eventuella ägg omedelbart innan de kläcks till yngel. Om det kan redan vara ägg i tanken, tillsätt några bottom-feeder fisk att äta dem.

Hemichromis är en medelstor ciklid på cirka fem inches i längd. De är utomordentligt glänsande, orange-färgade fisk som är relativt lätta att föda upp för erfarna vårdare. Om du är ny till att lyfta eller avel hemichromis, det finns flera steg som du bör vidta för att säkerställa en korrekt, sund lek. En missuppfattning är att du måste skilja avelsparet i sitt eget akvarium. I stället bör paret redan en etablerad del av ett etablerat akvarium och separeras med riven tank avdelare.

Instruktioner

1 Ställ in hemichromis akvarium, om du inte redan har gjort, och introducera dina ciklider. De är en ganska aggressiv art och kräver en tank med cirka 40 liter som består uteslutande av hemichromis. De är ett härdiga arter, som kräver standard grus, några stenar, ett lämpligt filter och ett pH mellan 6,5 och 7,5 och en temperatur av omkring 78 grader Fahrenheit.

2 Observera fisk och vänta på att man för att välja en partner hona. Du kommer att märka att han kommer att ligga kring henne, ofta gnugga upp mot hennes kropp, medan aggressivt slåss de andra två honor.

3 Placera en avdelare i akvariet för att hålla avelspar isolerade från de andra två. Vissa uppfödare föreslår att sätta avelsparet i sitt eget akvarium; tyder dock Fish Channel att detta kommer att leda till föräldrarna att äta deras eventuella barn på grund av brist på andra fiskar som att ta ut sina aggressioner. Avdelare är idealiska eftersom de håller paret separerade samtidigt som de för att visa andra fiskar, att hålla dem från att ta ut sina aggressioner på sina ungar.

4 Placera en flat sten i avelspar uppdelning av akvariet. Hemichromis är ägg-lager och kommer att följa deras koppling av ägg till berget. De kan också gräva i substratet för att lägga sina ägg.

5 Låt paret att föda upp och leka. Det finns inget du kan göra för att förmå processen; det är helt enkelt en fråga om att vänta och tittar på. Så småningom honan lägger ägg och hanen befruktar dem. Detta följs av aggressiva skydd för äggen tills de kläcks, släppa små yngel efter cirka tre dagar. Du kommer inte att kunna ta bort ynglen från sina föräldrar under fyra dagar, så inrättat friteringsbehållaren under den tiden.

6 Fyll 10-liters tank med färskvatten och koppla ett filter till det, låter det filter i fyra dagar. Du behöver inte lägga till grus eller inredning till yngel tanken, eftersom många kommer att dö när de växer, och du måste ta ut dem, och denna process kan hämmas genom närvaron av inredningen.

7 Överför yngel från den primära tanken till yngel tanken med nylonnät efter att de har kläckts i ungefär fyra dagar. Du kan mata dem krossade fisk mat flingor eller barn artemia när de simmar i friteringsbehållaren, som kommer att fungera som en plantskola tills de är tillräckligt stor för att leva i etablerade akvarier.

Tips

 • Den manliga och kvinnliga avelspar kan ha problem gödsling sina ägg efter de första satserna, vilket resulterar i vita ägg som föräldrar kommer att sluka. Men cikliderna är produktiva uppfödare och försöker fortplantning flera gånger.

Pseudochromidae är livligt färgade korall fisk. Dessa något aggressiva små fiskar är populära bland marina akvarister på grund av sin härdighet och vilja att leka i akvarium. Manliga pseudochromidae, som har en långsträckt svans eller stjärtfena, utför en parning dans för att locka uppmärksamhet av ett ägg-lastat hona. Honan kommer att lockas in i en grotta eller sten skreva, där hon kommer att ligga uppåt av en 1000 ägg. Dessa senare tenderade av hanen, som fläktar äggen med sina bröstfenor att syresätta dem. Med tålamod, kan en hobby vara framgångsrika i uppfödning larver av dessa vackra marina fiskar.

Instruktioner

1 Placera ett antal PVC-rör och levande sten i lekakvariet. Levande sten är marina rock, som täckande alger och svamp växer. Minuten kräftdjur, såsom hoppkräftor, kan hittas på det också.

2 Observera manliga försök att locka honan genom att dansa vid ingången till ett av rören.

3 Titta på äggläggning i röret för att bekräfta en framgångsrik avel.

4 Observera manliga tenderar äggen genom lufta dem och ta bort infertila ägg med munnen.

5 Håll utkik efter uppkomsten av transparent larver efter en period av tre till sex dagar. Dessa nykläckta pseudochromidae är ungefär lika stor som ett utropstecken på en maskinskriven sida.

6 Lägg zooplankton i form av hjuldjur till akvariet två gånger dagligen under en månad. Larverna kommer att ligga på dessa och andra mikroorganismer som lever och häckar på levande sten i lekakvariet.

7 Fyll en 10-liters akvarium med vatten från huvudtanken en månad efter larverna har kläckts. Denna storlek akvarium är lämplig att föda upp till 50 pseudochromidae yngel.

8 Placera ett antal bitar av levande sten på botten av akvariet. Ett substrat är inte nödvändigt.

9 Placera en svamp filter i en av de bakre hörnen och bifoga det här filtret, via genomskinlig plastluftslang, till en liten vibrator luftpump.

10 Ställ ett akvarium värmare till 83 grader Fahrenheit och placera den i uppfödning akvariet.

11 Anslut vibratorn pump och svamp filter till en strömkälla och slå både.

12 Samla månader gammal yngel i en mjuk akvarium netto noggrant och överföra dem till uppfödning tank. Vid denna punkt, kommer larverna har förvandlats till yngel, vilka är miniatyr repliker av de vuxna pseudochromidae.

13 Lägg nykläckt artemia till akvariet som föda för yngel, och ge dem möjlighet att mata fritt från levande sten, liksom.

14 Fyll lekakvarium med nybakade upp havsvatten efter att du har tagit bort ynglen.

15 Ställ in en 50-liters akvarium efter en månad. Placera levande sand och levande stenar i akvariet. Flytta den växande unga pseudochromidae i denna "växa ut" akvarium.

Även om det inte är en populär huvudrätt, kan ekorre smakar bra om den är beredd och kokta korrekt. Ekorren ålder, storlek och framställningsmetoden kommer att påverka huruvida du njuta av skålen. Lär dig att skickligt huden ren och koka ekorre.

Instruktioner

1 Skölj nyligen dödade ekorre i vatten, se till att den är helt mättad. Låt ekorre i vattnet tillräckligt länge för att suga på huden; detta kommer att hålla håret tillsammans och göra det lättare att huden.

2 Ta ut inälvorna med hjälp av en vass kniv. Skär på magen från strax under revbenen, genom buken och mot bakdelen. Ta blåsan först, försiktigt så att inte spilla urin på köttet. Öppna bäckenet och ta ut de kvarvarande organ.

3 Hud ekorren genom skärning precis under huden från den bakre änden och över magen till ekorre flanker. Ta svansen och dra mot frambenen, ta bort huden.

4 Skär av ekorre fötter och huvud. Dra den återstående huden från benen. Ta bort inälvorna så snart som möjligt. Kött som marinader i inälvorna kommer att smaka gamy.

5 Koka köttet. Ekorrar vanligen kokt eller stekt. Att koka, sätta ekorren i en kastrull med vatten eller lager och koka i ca 2 timmar, tills köttet är mört.

6 Till yngel, skär ekorre i bitar och muddra i mjöl och kryddor. Stek i olja tills gyllenbrun och låt sjuda i 30 minuter.

Tips

 • Den del av landet din ekorren kom från kommer att påverka smaken. Midwestern ekorrar äter nötter och ollon och har i allmänhet bra provsmakning kött.
 • Köttet yngre ekorrar är mörare.
 • Kock ekorre kött längre än traditionella kött. Det tar längre tid för viltkött att bli anbud.
 • Använd inte en ekorre som sköts genom buken. Dessa är mycket svårare att rengöra och köttet blir förgiftade av inälvorna.
 • Förbereda, laga och äta färsk ekorre så snart som möjligt för att undvika nedbrytning. Frys ren, oanvänd ekorre kött efter rengöring för att hålla det fräscht.

Den manliga svärdbärare fisk har en lång fin som skjuter ut från det som liknar ett svärd. Dessa fenor gör svärdbärare lätt att skilja från andra fiskar i ett akvarium. Dessa fiskar finns i ett antal färger, inklusive röd, svart, neon grön och smoking. Utfodring en kombination av flingfoder och frystorkad mat, liksom att veta hur man på lämpligt sätt mata yngel, håller dina svärdbärare glada och friska.

Instruktioner

Vuxen Föda: delikatesser

1 Strö en till två nypor torr, flingfoder på toppen av vattnet. Använd bara så mycket mat som dina svärdbärare äter i en tre till fem minuter. Använd en kommersiell torr flingfoder avsett för svärdbärare eller allmän tropiska fiskar.

2 Upprepa matning två gånger dagligen.

3 Strö en till två krm frystorkade Artemia över toppen av tanken en gång var två till tre dagar som en behandling för fisken. Använd bara så mycket som de svärdbärare konsumera i tre till fem minuter. Alternativt erbjuda dina fiskfrystorkade mygglarver i stället för artemia.

Fry Feeding

4 Placera 1/4 kopp vatten från yngel akvarium vatten i en liten kopp.

5 Lägg två till tre yngel matpellets i vattnet. Låt dem dra i en minut. Öka antalet pellets beroende på antalet yngel du matar.

6 Häll vattnet med pellets i akvariet. Blötläggning maten först gör det sjunka. Eftersom svärdbärare foder i mitten av tanken, sänker denna mat till yngel utfodring nivå.

7 Upprepa utfodring fyra till fem gånger per dag. Bara mata så mycket som ynglen äter i tre till fem minuter.

Tips

 • Svärdbärare äta i mitten av akvariet. De kommer inte att äta mat som flyter på toppen för lång eller faller alltför snabbt. För att undvika en ackumulering av matrester, hålla en botten mata fiskarna i kärlet.
 • Istället för att mata yngel specifik yngel mat, överväga att mata dem vuxna flingor. Vid matning yngel, krossa en till två flingor av fiskfoder mellan fingrarna för att skapa ett fint pulver. Tiny fiskyngel inte kan äta större flingor. Ett annat alternativ är flytande yngel mat som gör att du kan släppa en viss mängd vätska för att mata fiskarna.