silverplätering hemma

Hur man lagar med silverpläterade koppar


Koppar köksredskap är en favorit bland kockar och hemkockar. Koppar, antingen pläterade med silver eller rostfritt stål, leder värme snabbt, jämnt och effektivt, vilket ger kocken mer kontroll över slutresultatet. När koppar kokkärl används och rengöras ordentligt, kommer det att pågå en mycket lång tid. Koppar kastruller och köksredskap förvärva en varm patina efter upprepad användning. En rad av fläckat kopparpannor hängande från en bagare rack är ett bevis på en kock engagemang för matlagning med koppar.

Instruktioner

1 Slå på en spis-top brännare på medium eller medelhög värme och placera kopparpannan på det. Tillsätt smör eller matolja direkt. Lämnar ett tomt flisa-kopparpanna på en varm brännare kan skada den.

2 Placera okokt mat i pannan och justera värmen vid behov per matlagning riktningar, men inte vända värme till hög. Om du gör det kan leda till att försilvring att smälta. Koppar leder värme snabbare och mer effektivt än aluminium, gjutjärn och nonstick köksredskap, så titta på det noga om det är första gången matlagning med koppar.

3 Hur man lagar med silverpläterade koppar

Använd bara trä, bambu eller plast på försilvrad koppar.

Tryck och vrid mat med enbart plast, silikon, bambu eller trä redskap. Metall spatlar permanent skada silverplätering.

4 Rengör koppar med varmt vatten och diskmedel. Använd inte slipande rengöringsmedel. Skurpulver och stålull skadar ytan av pannan. 5 Hur man lagar med silverpläterade koppar

Polish endast utsidan av pannan för en nyare utseende.

Torr koppar köksredskap helt innan förvaring. Pannan kommer att förvärva ett mörkt, fläckiga matt med upprepad användning. Om du föredrar en nyare, blankt utseende, polera utsidan av pannan med koppar polish. Applicera inte polera till silverplätering.

Hur man rengör Silver Circle Y Tack


Circle Y tack har försilvrad Conchos på headstalls, bröst kragar och sadlar. Försilvring tarnishes med åldern med en hastighet som varierar beroende på de förhållanden under vilka den används. Med rengöring och underhåll, Circle Y Conchos kvar som ljus och glänsande som när de först köpt.

Instruktioner

Bakpulver

1 Rengör lera eller dammet av Concho med en mjuk trasa och vatten.

2 Gör en tjock pasta av bakpulver och vatten. Använd en tsk. vatten till 1 msk. bakpulver.

3 Applicera pastan till Concho med en mjuk trasa.

4 gnugga försiktigt Concho med trasan i en cirkulär rörelse, ta bort matt från concho.

5 Torka concho ren med en fuktig trasa. Se till att få alla av bakpulver bort i det omgivande området.

silver Polish

6 Ta försiktigt bort allt damm och smuts från Conchos med en mjuk trasa och vatten.

7 Låt concho torka helt.

8 gnugga försiktigt concho i en cirkulär rörelse med en kommersiell silver polering trasa för att avlägsna matt.

Tips

 • Saddle tvål och balsam påskynda mattas processen. Ta bort Conchos innan en grundlig oljning kan hjälpa fördröja matt eller skada. Helt enkelt skruva Chicago skruvar för att ta bort Conchos från lädret.
 • Regelbundet underhåll kommer att hålla matt ansamlas. Lite matt är mycket lättare att ta bort än en massa matt.
 • Kommersiella silver polish eller rengöringsprodukter kan orsaka plätering att lyfta. Innan du använder en kommersiellt beredd lösning, se till att det är lämpligt för användning på silverplätering.
 • Lägga till en lack, såsom nagellacksremover, tillför en temporär barriär mot matt. Emellertid kommer det gula med åldern, så småningom sprickbildning och spot mattas. Nagellack flytt är för hårda för silverplätering. Det är bättre att helt enkelt rengöra Conchos efter behov.

Hur Spot Skillnader i Nickel och Sterling Silver


I hundratals år silver har använts på olika sätt, till exempel för att göra verktyg och smycken. För närvarande sterling silver är märkt som en blandning av 92,5 procent rent silver och 7,5 procent koppar. Eftersom rent silver i sig är mycket mjuk, är det inte fungerar; Därför är det blandas med andra metaller för att göra det styvare för dagligt bruk. Att köra kostnaderna nere av silver i smycken och andra användningar, var nysilver skapades genom att blanda nickel, koppar och zink, med ett lager av silver. Resultatet är i allmänhet en mycket robust metall som kan visas lika värdefull som sterling silver, med några skillnader.

Instruktioner

Hur Spot skillnaden mellan Nickel och Sterling Silver

1 Kontrollera insidan av silver stycke för märkningen "0,925" ingraverat på någon komponent av metallen. Denna siffra indikerar att pjäsen är gjord med 92,5 procent silver, vilket innebär att det är silver. Den andra 7,5 procent är i allmänhet koppar. En sterling silver halsband eller armband kommer att ha 0,925 stämplat på spännet eller annan komponent i smycken. Nysilver, å andra sidan, inte kommer att ha 0,925 indikator gravyr.

2 Meddelande om metallen bär ner, utsätta en mörkare, tråkig metall. Detta tyder på att metallen inte är silver, men är nickel som har pläterade med silver. Slitage av metallen kommer att orsaka de basmetaller - nickel och andra metaller, såsom koppar och zink - att framträda genom silverplätering. För att hålla nickel silver glänsande, åter belägga metallen regelbundet.

3 Sätt metallen under ett starkt ljus och ta notis om den reflekterande kvalitet. Sterling silver tenderar att vara den mest reflekterande metall. Medan nickel silver är glänsande, har den inte samma Ijusreflekterande kvalitet som sterling silver, särskilt om försilvring bär ner och basmetallen visar igenom.

4 Rub metallen med en trasa. Medan silver och nysilver båda matt, kan nysilver kan lyste ganska enkelt med en trasa ensam. Matt på silver lossnar endast med hjälp av en speciell matt avlägsnande lösning och inte bara en putsduk.

Tips

 • Använd inte slipande borste för att rengöra sterling silver, eftersom det repor lätt.
 • Håll silver i påsar för att undvika onödig hantering och repor.
 • Nickel kan orsaka en allergisk reaktion hos personer med känslig hud.
 • Sterling silver har en tendens att skada på grund av kopparhalten, och kräver regelbunden rengöring.
 • Sterling silver repor lätt.

Vilka grader av silverplate Finns det?


Försilvring innebär täcker ett föremål med en legering som innehåller silver. Silverpläterade föremål är mycket billigare än fasta silverföremål - och mer hållbara. Värdet av en försilvrad objektet styrs ofta av den procentuella andelen av silver i legeringen som används för pläteringen. Det finns ingen standard betygssystem för silver legeringar, men det är ett arv från normer som bygger på historisk användning.

Plating Metoder

I dag. standardmetoden för silver plätering objekt är nedsänkning dem i ett bad med en lösning innehållande silver. Elektrisk laddning föremålet lockar silver till ytan. Silvret grad beror på hur mycket silver löses i badet lösning och hur mycket av lösningen innehåller andra metaller - vanligtvis koppar eller nickel. En äldre metod - kallad Sheffield plätering - lindade föremålet i en plåt och gräddas i en ugn. Graden av silver plätering bestäms av betyget på silverfolie. Ytterligare en annan metod är att spraya objektet med en lösning innehållande silver. Detta sker ofta i en vakuumkammare så att alla silver molekylerna fastnar på pläterade föremålet. Försilvring mäts i mikrometer och högkvalitativ silverplätering kan vara två eller tre gånger så tjock som billigare versioner.

numrerade grader

Det finns ett numreringssystem för silver legeringar, men det är sällan används. En tresiffrigt nummer betyder delar per tusen, så 500 skulle indikera halv silver och 800 indikerar 80 procent rent silver. Med detta system, "silver" skulle vara något med 925 eller högre. En annan standard - också sällan används - är att registrera den totala mängden silver i stället för procentsatsen. Standarden för detta är "pennyweight." Tjugo pennyweight är lika med ett troy uns. Dessa två betygssystem är långt ifrån universella. Vanligtvis, försilvrade föremål bär inga tecken på kvalitet eller ett enda ord som indikerar en rad kvaliteter.

Namngivna betyg

Den mest kända klass för silver är sterling: 925 eller högre. Detta är inte den högsta som heter klass. Den högsta namngivna kvalitet är Brittannia, som är 958. Brittannia har varit den rättsliga standarden för engelska valuta för över 400 år (och engelska pengar anges som pund). En annan term som indikerar grad är mynt silver (90% silver och 10% koppar). Kopparn gör mynten hårdare och mer hållbart. En term för att se upp för är "nysilver." Det ser ut som silver, men innehåller ingen silver alls. Det är en legering av 65 procent koppar, 28 procent nickel och 17 procent zink. Silverpläterade föremål ta på betyget av silver som användes för att platta dem. Ibland kan betyget bestämmas genom att konsultera en katalog över "maker märken." Dessa märken (ofta en enda stämplat brev) är mycket lätt att förfalska.

Gör det själv silver plätering för smycken


Smycken, som kläder, kommer in och ut ur mode. Din favorit smycken kan ha varit trendigt förra året, men ser föråldrad detta år. Ändra slutdatumet för din favorit smycken bitar kan uppdatera sitt utseende och göra dem mer flexibla i din garderob. Försilvrad dina smycken hemma för att ge dina favoritplagg finish du vill.

Instruktioner

1 Rengör ytan på smycken med aceton för att avlägsna smuts och skräp. Nagellack remover är en aceton renare och kan användas för detta. Skölj smycken med destillerat vatten och torka den med en ren, luddfri trasa. Detta kommer att ge dig en ren yta att arbeta med och säkerställa försilvring vidhäftar metallen.

2 Pensla ett tunt lager av silver-plating lösning på smycken med bomullspinne. Bomullspinne gör att du kan få en lösning i de svåråtkomliga områden i smycken. Lösningen kommer att bilda en kemisk reaktion med metallen i smycken för att belägga bitarna med silver.

3 Låt smycken sitta ostörd tills plätering är klar. Polera smycken med en icke-slipande silver renare. Eftersom pläteringslösningen applicerar ett tunt lager av silver, kan ett skurmedel bära den bort.

Tips

 • Använd lösningen i ett väl ventilerat utrymme.
 • Smycken som bärs ofta kan behöva som skall pläteras igen som försilvring slits ut.Framgångsrik restaurang kockar producerar läcker, visuellt tilltalande mat snabbt, ofta på hög volym, ibland i begränsat utrymme och alltid med en strama tyglar på kostnaden. Många av deras försökt och sant metoder anpassar förvånansvärt väl till hemmet kök. Du kan sätta sina knep för att använda för att dra bort multicourse måltider, har allt klart samtidigt, wow din middag följeslagare med listiga presentation och servera en folkmassa med lätthet.

Planering och beredningDen franska termen "mise en place" avser filosofin "allt infört" i välskötta storkök. I sin bok "The Elements of Cooking" prisbelönta mat författaren Michael Ruhlman rekommenderar att du använder detta märke av en professionell i ditt hem kök att erövra komplicerade recept och multicourse måltider med lätthet.

I egentlig mening, mise en place effektiviserar själva tillagningen genom att sätta allt du behöver för ett recept till hands --- hackade, mätt och redo att gå. Men mise en place gäller lika väl för alla stadier av en måltid, inklusive planering.

"Hur många parter har du gjort när du är i en total uppsjö i slutet? Kan Måltiden komma ut på tiden, men köket hamnar helt upp och ner", säger Jeff Larson, en privat kock i Jackson Hole, Wyoming, och Daytona Beach, Florida.

Du kan undvika detta alltför vanligt scenario genom att ta några minuter i förväg för att skriva ned en meny plan med beräknade tidskrav och beordrade steg för varje maträtt.

"Planera en meny du kan bli framgångsrik med att lämna högst tre saker att göra i sista minuten" Larson rekommenderar. Detta är särskilt viktigt när du laga mat för en stor semester sammankomst eller är värd för en middag för vänner.

Köks Grunderna

I sin bok "The Elements of Cooking", föreslår Michael Ruhlman att alla kockar skulle komponera en liknande lista över de fem grunderna kök de inte kunde laga mat utan. En kvalitet kockkniv toppar Ruhlman lista, en känsla som Jordanien Holcomb, sous kock på Headwaters Grille i Victor, Idaho, instämmer helt.

Utöver detta, dock arbetar kockar verkar faktiskt varierar kraftigt i sin åsikt om viktiga redskap för hemmet kök.

Park City, Utah, privat kock och matleverantör Dave Kratky med Laughing päron, använder tång för allt och visar en Micro zester bland sina arbetshäst verktyg.

Jeff Larson, en privat kock i Jackson Hole, Wyoming, och Daytona Beach, Florida, säger att han tänker hemkockar kunde dra nytta av en handhållen skärmaskin.

Dessa kockar alla är dock överens om att vissa verktyg bara tar upp plats i hemmet köket.

Holcomb sade han tror bakmaskin bör sättas ut med soporna, och Kratky anser elektriska knivar, konservöppnare och fritöser i princip värdelösa.

I Larson uppfattning alltför många stand blandare stå oanvänd i skafferiet eller förvaring garderob. Han tror att en god kvalitet hand mixer blir mer körsträcka i ett hem kök utan att behöva släpa ut den stora killen.

Matlagning i Stages

Parcooking mat gör restaurang kockar till tallrik till synes komplicerade måltider inom några minuter från att ta emot en gäst order. Du kan använda den här tekniken hemma för att få flera rätter till bordet samtidigt --- fortfarande är varm, med ingenting overcooked --- genom att förbereda proteiner och grönsaker i förväg.

Jordan Holcomb, sous kock på Headwaters Grille i Victor, Idaho, rekommenderar blanche och chockerande grönsaker upp till ett par timmar före middagstid. Koka grönsakerna till den grad att skarpa anbud, och låsa dem med en snabb djupdykning i ett isbad. När det är dags att servera, du bara värma grönsaker i mikrovågsugn eller en stekpanna för två eller tre minuter, toppar.

Han precooks också potatismos, hålla dem vid serveringstemperatur i ett tight "kudde-pack" av plastfolie. Han rekommenderar att man använder kommersiell kvalitet plastfolie eftersom det rymmer upp till värmen. Högen de varma potatismos i centrum av en längd av plastfolie. Vik plasten runt potatisen ordentligt. Wrap paketet, sömmen nedåt, i en annan del av plastfolie. Gör detta en tredje gång, sedan lagra potatisen i en varm ugn eller under en folie tält tills du är redo att plattan måltiden. "Nu har du i princip din egen spritspåse", Holcomb säger förklarar att om du klippa bort ett hörn, kan du pressa potatisen på plattan med en attraktiv virvel snarare än plopping dem i en klump av en sked.

Du kan hantera proteindelen av måltiden i förväg också, vilket gör det möjligt att laga mat biffar, till exempel, utan en skara hungriga gäster stirrar oroligt på dig över grillen. Ungefär en halvtimme innan dina vänner anländer, grilla biffar till sällsynta eller medellång sällsynta, göra dem med 45 grader på varje sida för att uppnå den attraktiva korsmönstret. Låt biffar svalna till rumstemperatur på en cookie blad medan ugnen förvärmer till 400 grader F.

"När köttet vilar och kyler, har du ungefär sex minuter (i ugn) innan det börjar koka igen", Holcomb förklarar. Så om du vill medellång sällsynta biffar du drog från grillen att stanna medellång sällsynta, värma dem i ugnen i fem eller sex minuter; om du vill bära dem på medellång eller mer, lämna dem i ytterligare fem till tio minuter.

presentation PekareProfessionella kockar följa ordspråket "vi äter med ögonen först" och konstnärlig plattan presentationen kan lyfta en ho-hum skålen i en elegant måltid. Du behöver inte en kulinarisk grad, eller till och med en särskilt konstnärligt öga, att förvandla din vanliga onsdag kväll middag i en visuell fest.

Om du är som de flesta hem kockar, tjänar du standardkött stärkelse-vegetabiliska måltid i en tre-punkt landning på plattan --- en hunk av kött, en hög av grönsaker och en kulle av stärkelse förpassas till sina egna kvadranter . Men om du ammar ett barn som vägrar att äta när maten handen, kan du göra mycket bättre.

Enkelt integrera delar av en måltid i en sammansatt stapel ger en mycket mer intressant estetisk, förklarar Holcomb. Börja med en bas av stärkelse, vare sig det är ris eller potatis eller något mer komplicerad, då balansera köttet på en vinkel mot den. Lägg grönsakerna i en cirkel runt den yttre kanten av plattan, eller stå upp dem bredvid köttet för att lägga till höjd. Avsluta plattan med ett duggregn av sås ner sidorna och runt kanterna på bunten.

Holcomb erbjuder ett annat enkelt tips till upp visuella intryck av din måltid: Skiva ditt kött innan plätering dem. Om du tjänar en kycklingbröst eller fläskfilé, till exempel, skär den på partiskhet i tre eller fyra delar som du kan fan ut på plattan.

När så är lämpligt, laga nedskärningar fortfarande på benet och använda dem som en brännpunkt på plattan, tillägger han. Bygg en teepee av kycklingklubbor, skär köttet bort från slutet på en ben fläskkotlett för en "slickepinne" presentation; eller separera ett rack av lamm eller fläsk revben i flera hunks, sedan använda benen för att stödja stående avsnitt.

Slutligen följer ledningen av topprestauranger och servera varm mat på uppvärmda tallrikar och kall mat på kylda plattor för att hålla maten vid rätt temperatur längre. För att göra detta hemma, sätta en stapel av plattor i ugnen och värm till 200 eller 250 grader F., sedan stänga av ugnen. Eller koppla plattor i frysen i 10 minuter före servering sallader eller kall dessert.

Hur ljusare tänderna hemma


Alla vill ha en ljus, vit leende, men det kan bli dyrt att ha en tandläkare ljusare tänderna. Om du inte vill ha dina tänder professionellt whitened, kan du göra det hemma för mycket mindre kostnad. Välj bland ett brett utbud av produkter för att uppnå ett bländande leende för en relativt låg kostnad.

Instruktioner

1 Användning blekning strips eller brickor för att lysa tänderna. Leta efter produkter som innehåller peroxid, eftersom dessa är de mest effektiva. De flesta band och fack kräver användning för en till två veckor åt gången för att vara mest effektiva. Den tid du behöver använda dem varje dag varierar beroende på märke och produkt, men det är normalt en eller två gånger per dag, för någonstans mellan fem minuter till en halvtimme. Använda blekning strips eller brickor kan lätta tänderna med fem eller fler nyanser.

2 Byt ut din vanliga tandkräm med en av vitare sorten, som kan lätta tänderna upp till två nyanser. Vissa tandkrämer kan också skydda dina tänder från nya fläckar. Leta efter produkter som innehåller blå covarine, eftersom detta kan arbeta för att göra dina tänder vitare omedelbart. För bästa resultat bör du använda en whitening tandkräm för två till fyra veckor.

3 Skölj munnen med munvatten speciellt framtagen för att lätta tänderna. Whitening munvatten tar inte bort gamla fläckar, men det kan bidra till att undvika nya.

4 Använd en blekning penna om du behöver bara för att lätta upp särskilda tänder eller vissa fläckar på dem. Den peroxid i pennan kan du rikta en viss missfärgning på tanden eller ett par tänder mörkare än de andra. Detta tillvägagångssätt fungerar om ditt mål är att få alla dina tänder samma nyans av vitt.

Tips

 • Välj ett märke av blekning tandkräm som har American Dental Association sigill på den.

Hur åldras Brie ost hemma


Ålder brieost hemma för att intensifiera smak och krämig konsistens av dess inre. Traditionellt brie görs av uppvärmning rå komjölk till cirka 98 grader F och tillsats av löpe, ett enzym från magen av kor, för att bringa ostmassan att koagulera. Ostmassan pressas till små omgångar och inokulerades med mögel. Denna form får åldras under minst fyra veckor innan de säljs. Alla de förhållanden under vilka en ost görs och åldern kommer att arbeta för att bestämma den slutliga smakprofilen för de enskilda brie.

Instruktioner

1 Skär försiktigt bort alla förpackningar som omger brie, med hjälp av en vass kniv. Inte punktera möglig svålen.

2 Vik en lätt fuktad pappershandduk tills den är tillräckligt liten för att täcka botten av en liten ventilerad plastbehållare. Lägg luftintag till någon tätningsplastbehållare med hjälp av punkten av sax för att göra fem små hål i locket.

3 Placera behållaren håller brie i en mörk källare eller jordkällare som upprätthåller temperaturer mellan 40 grader och 45 grader F och en relativ fuktighet omkring 85 procent. Grundläggande elektroniska vädermätare som läser både temperatur och fuktighet finns på de flesta järnaffärer.

4 Reglera temperatur och fuktighet i källaren eller rot källare under två till fyra veckor eller i upp till ett år. Komplettera luftfuktighet utan att höja temperaturen med en kall dimma luftfuktare. Skorpan kommer långsamt mörkare och torka till en smulig textur.

5 Bringa brieost upp till rumstemperatur genom att vila det i köket på en skärbräda täckt av en torr pappershandduk under 90 minuter.

6 Skär i rumstemperatur ost och servera små bitar som innehåller en del av svålen. När du har klippt in ostens skorpa, bör hela skivan av brie ätas eller löst lindade och förvaras i kylskåp över natten för att vara klar nästa dag.

Tips

 • Brie även kan värmas i ugnen tills centrum börjar smälta. Servera varma brie med torkade frukter och kanderad nötter.
 • Aging brie för nästan ett år kommer att ge osten en mycket mörk skorpa och stark jordig smak. Denna ost ofta kallas brie noir i Frankrike.
 • Tillväxten på brie som inte är torr och ljus eller mörkbrun kan vara ett tecken på oönskade mögel. Aging ost i en miljö som är alltför varmt eller fuktigt kan orsaka dessa utväxter och brie ska kasseras.

Lightening håret med blekmedel är en svår verksamhet vanligtvis bäst avgörs av proffs. Men om du är säker kan du göra processen själv det kan göras hemma relativt billigt. Färgning hår blont med peroxid blekmedel egentligen inte färga håret alls; istället tar bort den mörka pigment från håret, vilket gör det lättare. Om du lämnar peroxid blandning i tillräckligt länge, går håret vitt. Som hårfärger skiljer sig radikalt, så gör de gånger som behövs. Ljusare nyanser som mörkblont kan ta mellan 15 och 30 minuter för att vara märkbart ljusare, medan mörkbrunt hår kan ta en hel timme.

Instruktioner

1 Sätt på skyddshandskar och öppnar ett fönster för att ventilera området. Peroxidblekmedel är en mycket irriterande kemikalie och bör hanteras med försiktighet. Det finns även en flyktig kemikalie och dess ångor kan vara överväldigande. Blanda en lösning av halv flaskan med peroxid och halva flaska blekmedel pulver i en plastskål.

2 Fortsätt att blanda till dess att blandningen blir slät och krämig och jämn textur över. Vid denna punkt, tillsätt den andra hälften av flaska peroxid, sedan den andra halvan av den flaska blekmedel pulver. Fortsätt att blanda tills blandningen återfår sin mjuk och krämig konsistens. Använd omrörning sked för att kontrollera genom blandningen, se till att det är en jämn enhetlig.

3 Ta bort så mycket kläder som möjligt och placera en handduk runt nacken och axlarna och över ryggen för att skydda kläder eller exponerad hud. Använd nyanserings borste för att tillämpa peroxid blekmedel blandningen till alla delar av håret som du vill färga blont. Gör detta så fort som möjligt, så allt hår är mer eller mindre täckta samtidigt säkerställa en enhetlig färg överallt.

4 Låt blandningen på håret i 10 minuter. Så en eller två hårstrån och torka blandningen från dem för att utvärdera färgförändring. Om färgen inte har ändrats till den önskade nivån, sätta trådarna tillbaka under blandningen och låt dem i ytterligare 10 minuter, vid vilken tidpunkt du bör upprepa utvärderings färg. Som allt hår är annorlunda, kan den tid som åtgår för att åstadkomma en färgförändring radikalt variera från person till person.

Program för att ta hand om en handikappad vuxen hemma


Många väljer att ta hand om en handikappad vuxen i sina hem eftersom de kan övervaka sin älskade, behålla sin familjeförhållanden, och i vissa fall kan det vara billigare. Ändå kan ta hand om en handikappad vuxen hemma vara dyrt, tidskrävande och svårt. Att dra nytta av program som kan göra processen enklare ofta göra skillnaden mellan din förmåga att ta hand om handikappade vuxna hemma eller välja alternativ vård.

Federal finansiering

Det finns många federala program för funktionshindrade vuxna som bor hemma. Enligt Social Security Administration, kan blinda och handikappade kvalificera sig för kompletterande social trygghet, vilket kan ge medel för att hjälpa dem med uppehälle. Dessutom, ta emot tillägg säkerhet kan du fortfarande vara berättigade till statligt program som kan hjälpa till med mat, omsorg, och perscription pengar hjälp. Den federala regeringen har också ett program som ger bidrag till kvalificerade veteraner som är hemma och funktionshindrade.

organisationer för funktionshindrade

National Muskulös skleros Society (mda.org) erbjuder bidrag för utrustning som kan göra det lättare att ta hand om handikappade. Ofta du inte vill lämna en vuxen med funktionshinder ensam. Till exempel funktionshindrade Action Organization (www.dpao.org) samlar in pengar genom konserter. Den har en Medicaid koordinator och det erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive familjens stöd, familje kuponger, och avlösning till bofasta i Jefferson och Lewis län i New York.

Hospice Care

Vuxna med funktionshinder kan kvalificera sig för hospice vård i hemmet genom Medicaid eller privata försäkringar. Hospice vård är utformad för att göra den funktionshindrade bekväm. Hospice fördelar sträcker sig från sjuksköterska besök, hjälp med ärenden, husdjur terapi, familjestöd och andra förmåner. Kriterier för hospice kan variera, men mottagare vanligtvis måste diagnostiseras med en terminal sjukdom eller funktionshinder, och förväntas dö inom en angiven tidsperiod. Hospice vård kan också ge avlösning, vilket ger boende på plats om det inte finns någon att ta hand om handikappade vuxen för en tillfällig period, familjen behöver en semester eller handikappade vuxna övergår till vård på plats.

frivilliginsatser

Volontärprogram kan hjälpa vård för en vuxen med funktionshinder hemma. Gemenskapen, myndigheter och kyrkliga program finns att få frivilliga jour att hjälpa genom att ge sällskap eller hjälp med ärenden och hushållning. Vissa skolor har också samhällstjänst organisationer som kan ge liknande stöd.

lokala program

Varje stat har sina egna lokala program och support. Program sträcker sig i tjänster, men ofta innefattar finansiering av medhjälpare eller sjuksköterskor, transport, måltider och andra nödvändigheter. Statliga medel kan vara tillgängliga för bostadsanpassning som hjälper en vuxen med funktionshinder stanna hemma. Till exempel, enligt EHLS erbjuder Chicago en HomeMod program som ger stöd för att göra hem mer tillgänglig för invånare med funktionshinder.