samlag med tjejer från himalaya

How-To makeover spel för tjejer


Lär unga damer konsten att makeup ansökan med hjälp av makeover spel och förvandla din pyjamasparty till en händelse som de alla kommer att minnas! Pre-tonåren är en idealisk tid att spela makeup spel som kommer att hålla flickor underhöll hela kvällen lång. Använd några enkla tekniker för att visa flickor hur man subtilt sminka samtidigt låta dem kreativ försöker på glamorösa utseende med hjälp av mer dramatiska färger och stilar. Engagera ett par av de andra mammor att hjälpa dig att planera detta parti och att hjälpa samma kväll som makeup konsulter.

Instruktioner

1 Börja med att diskutera dina planer med andra mammor. På så sätt kommer du att kunna avgöra om någon av dem är motståndare till deras döttrar bär smink och kan sedan diskutera en alternativ plan för att involvera sina döttrar på ett sätt som de är bekväma med. Kanske deras döttrar kan vara "fashionistas" eller makeupartister.

2 Ställ upp några tabeller som kommer att fungera som stationer i förväg. Täck bord med dukar som lätt kan torkas i händelse av spill.

3 Organisera dina stationer. Sätt ut bomullstussar och facecloths för tvätt ansikten. Lägg ut löst puder ögonmakeup, läppstift, pulver och klä upp kläder. Sprid ut dessa bland stations.The flera stationer som du kan skapa, desto enklare blir det att hålla flickorna ockuperade och underhöll.

4 Ge åtminstone fyra eller fem dixie koppar, q-tips och engångs applikatorer för varje flicka deltar i partiet. Du kan paketera dessa i små presentpåsar med flickornas namn på dem så att de kan bära sina applikatorer mellan stationerna. Detta gör att du kan ge sanitära förhållanden för makeover part.

5 Låt varje flicka tvätta ansiktet. Detta är ett bra tillfälle att diskutera hudvård med tjejer som kan behöva lite extra hjälp med fläckar. Visa hur man använder produkterna för att förbereda huden för makeup.

6 Låt flickorna att vara kreativ och ha roligt. De kan lägga löst puder ögonmakeup och rodnar till sina dixie koppar. Titta på dem tillämpa makeup men de önskar. Du kan ge dem tips, om bad, men detta är en möjlighet för flickor att lära sig och ha roligt.

7 Föreslå att flickorna sätta på glamour klä upp kläder som boa och funky hår tillbehör så att de kan slutföra sin makeover ser.

8 Ge flickor med makeover stil party såsom smaksatt, lätt färgade läppglans, håraccessoarer och urvalsstorlek ögonskuggor. Du kan antingen ge alla ett pris eller dela ut priser för de mest kreativa makeover och mest färgstarka makeover. Rita för dörren priser roliga makeover tillbehör.

9 Ta många bilder av flickor i hela glamour läge för att fånga det roliga för många år framöver.

Kattraser benägna att utveckla njurproblem


Tecken på kattdjur njursjukdom inkluderar ökad urinering, överdriven alkoholkonsumtion, kräkningar, trötthet, depression, dålig andedräkt, dålig aptit, förlust av koordination och viktminskning. Kattraser som är mest sannolikt att drabbas njurproblem är perser och raser i samband med perser, såsom Himalaya, eller i raser där persiska har använts i deras avelsprogram.

Polycystisk njursjukdom

Genetiska sjukdomar orsakas av genetiska mutationer som vanligtvis förs vidare till avkomman av två föräldrar som har samma muterade genen. Autosomalt dominant polycystisk njursjukdom (ADPKD) är en genetisk kattdjur njursjukdom där flera fickor av vätska, som kallas cystor, form på njurarna. Dessa cystor är närvarande vid födseln och börja ut små, men växa med tiden tills de störa njurfunktion samt resultera i njure eller njursvikt. Sjukdomen kan orsaka njursvikt hos katter mellan två och sex år gamla, och ärvs av avkomma eller kattungar persiska blodslinjer.

pers

Enligt universiteten i djurskydds, cirka 36 till 49 procent av alla perserkatter har ADPKD. ADPKD i perserkatter orsakas av arv av en dominerande, autosomalt genetiska drag. Detta innebär att endast en förälder måste ha den onormala genen för njursjukdom att ärvas av avkomman. Även om en av föräldrarna är en persisk med normala gener, det finns en 50 procents chans att den dominerande, onormala genen kommer att föras vidare till sina kattungar. Perser och persiska utanför kors testas för ADPKD vid 10 månaders ålder med ett ultraljud som letar efter cystor i njurarna, eller efter att de är avvanda med en genetisk blodprov eller salivtest som söker efter den onormala genen. För att förhindra spridning av den genetiska sjukdomen i pers eller persiska ut-kors, uppfödare som äger katter som har testat positivt för ADPKD inte använda dem för avel.

Persiska Out-kors

Raser i samband med pers som löper hög risk för ADPKD är exotiska korthår, Scottish Fold, Himalayans och brittiska korthår. Andra raser som är i riskzonen är asiater, inklusive Burmilla, Bombay och Tiffany, liksom Birman, Cornish Rex, Devon Rex, Ragdolls och Snöskor. Vissa raser som kan ha out-korsade med pers i det förflutna och kan vara känsliga för ADPKD inkluderar Angoras, huvud Coons, norska skogkatter, orientaler, Siamese, Tonkinese, och turkiska Vans.

Njursvikt - andra överväganden

När en katt njurar förlorar funktion, kan de inte utsöndra slaggprodukter, gör hormoner eller reglera den kemiska balansen i kroppsvätskor. Även de akuta och kroniska former av njursvikt inte har en specifik ras förkärlek, är den vanligaste orsaken till njursvikt hos katter ålderdom, bakteriell infektion, konsumera giftiga ämnen, såsom frostskyddsvätska, och äta felaktiga livsmedel. Katter tenderar att visa tidiga tecken på njursvikt vid 10 till 14 års ålder. Njurproblem kan upptäckas tidigt med blod och urin laboratorietester som utförs av veterinärer.

Hundar erkänna sina syskon?


Människan vill tro att deras hundar är medlemmar i deras familjer. Vi lagar för dem, köpa dem leksaker och kläder och även sova i samma säng som dem. Eftersom vi tänker på dem som nästan mänskliga, vi utöka vår upplevda människo hund relation till relationer mellan hundar. Vi vet att vi saknar våra egna syskon om de är åtskilda från dem genom någon betydande avstånd eller tid, så vi vill tro våra hundar missar deras familjemedlemmar också. Trots dessa föreställningar, det finns vissa frågetecken om huruvida våra hundar kan urskilja och underhålla relationer inom sina egna hund familjer.

antropomorf Stance

Individer ta en människoliknande hållning när de tillskriver mänskliga egenskaper till icke-mänskliga djur, trots vetskap om att de inte är mänsklig. Om en individ tror att människor känner igen sina syskon, om de ser sina syskon varje dag eller inte, så är det troligt att han tror att hundar alltid känna igen sina syskon. Att enskilda kommer i själva verket, leta efter åtgärder eller uttryck som förstärker den tron. Författare David McFarland konstaterar dock att precis som en knarrande gren inte nödvändigtvis varna person som står under den innan det går sönder och faller, hundar inte alltid kommunicerar de känslor som människor tilldela dem. En hund som möter en nyligen frånvarande syskon med en halv-upp viftande svans kanske inte hälsning en bekant ansikte, utan kanske bara att söka information från en annan hund det inte i själva verket igen.

Behavioristic Stance

När en person tar en beteendevetare hållning, anser han att en hund tar bara åtgärder som svar på närvaron av en stimulans och en belöning och saknar känslor helt och hållet. En person med en beteendevetare hållning skulle hävda att en hund hälsar ett syskon med en halv-upp viftande svans eftersom det har dragit nytta av att hundens närvaro i det förflutna och räknar med att dra igen i framtiden. Hunden kanske känner igen en bekant doft utan att nödvändigtvis erkänner familjär relation och associera som doft med mat och värme och ömsesidigt fördelaktiga aktiviteter. Hunden, därför, inte känner igen ett syskon som sådan, utan endast som en annan hund i samband med särskilda händelser.

realist Stance

En realistisk hållning erkänner att en hund har tro, men de är hundliknande tro och inte människoliknande föreställningar. En individ som tillskriver detta läge skulle kunna hävda att hundar har ett etiskt liv och fatta beslut baserat på tro som inte är lätt att förstå enbart genom observation. Men denna inställning inte förklara varför hundar lätt kommer att para sig med sina kullsyskon, deras fäder eller deras dammar. Om det är möjligt att acceptera att hundar har tro sina egna, då de antingen inte tror att samlag med släktingar är "fel" eller att de inte känner igen sina syskon som syskon.

Hundar och känslor

I ärlighetens namn är det inte möjligt att veta hur en hund tänker eller vad det erkänner att vi inte har möjlighet att titta i sina tankar. Enligt Petside webbplats, valpar "lära om beteende gränser och dominans från sina mödrar och syskon, och de lär sig om socialt samspel med människor." Deras dammar korrigera dem när de är för grovt med sina syskon och de lär sig om dominans och andra hund gräns beteenden när man spelar med sina syskon. Det är rimligt att anta att ha tillbringat puppyhood i närvaro av de som luktar sig och ser ut som sig själva, att valpar kan behålla minnet av dessa djur över tiden. Det bara sannolikheten för att de känner igen sina syskon syskon som fortfarande är öppen för spekulation. Sannolikheten är dock att hundar inte känner igen sina syskon i några meningsfulla termer analoga mänskliga familjerelationer.

Fakta om jäst Mikroorganism


Jäst finns överallt. Den återfinns på den mänskliga kroppen, som används vid bakning och jäsa alkohol och spelar en central roll i nuvarande genetisk och astrobiologiska forskningen. Över 1500 arter av encelliga svampar har upptäckts under årens lopp. Dessa arter kan leva i nästan alla omständigheter och behöver bara socker och vatten för att jäsa och växa.

Historia

Medan människor har använt jäst i tusentals år, bevisas av 4000 år gamla egyptiska målningar som skildrar bagerier, de bara nyligen börjat förstå hur svampen fungerar. Jäst var mycket inflytelserik i arbetena av Louis Pasteur under 19th century. Genom experiment, Pasteur, tillsammans med andra forskare, bestäms vikten av anaeroba förhållanden i fermentation och hur exakt processen äger rum.

vetenskapliga användningar

Även forskare har bara börjat utforska naturen av jäst under de senaste 150 åren, idag svampen ofta används i genetiska studier. Enligt National Aeronautics and Space Administration (NASA), "bagerijäst är en av endast ett halvt dussin mikrober på jorden vars unika gen manus har nyligen omfattande dechiffreras." Jäst spelar en viktig roll när det gäller att studera hur mikroorganismer överleva i extrema förhållanden, eftersom svampen kan leva i kokande vatten eller djup is. Jäst har också använts i studien av proteinstruktur och design, fenotypning, beräkningsbiologi, åldrande, alternativa energikällor och fluorescens mikroskopi.

Mat och dryck användningsområden

Jäst används både för att baka bröd och jäsa alkohol. I bakning, en specifik mängd av jäst, passande namnet "bagerijäst," läggs till degen. Jästen tvingar degen att stiga genom att producera koldioxidbubblor under en process, i vilken jästen bryter ner socker och stärkelse i degen. Som "bagerijäst", "bryggerijäst" används för att fermentera alkohol. Brewers lägger jästen för vätskor gjorda av korn eller frukter. Jästen livnär sig på de stärkelse och socker som finns i vätskan. På grund av syrebrist och ofullständig nedbrytning av socker, producerar jäst alkohol.

jäst Infektioner

Enligt Illinois Department of Public Health, "Läkare uppskattar att cirka 75 procent av alla kvinnor kommer att uppleva åtminstone en symptomatisk svampinfektion under sin livstid." Jäst är alltid närvarande i slidan; Men, kan jäst överväxt leda till en infektion och vaginal irritation. Jäst överväxt kan orsakas av graviditet, diabetes, användning av p-piller, antibiotika, topiska antimikrobiella medel, douches, feminina hygien sprayer eller bär bromsande kläder eller underkläder. Smärtsam urinering eller smärta vid samlag, liksom vaginal sveda, klåda, obehag eller urladdning, är symptom på en infektion. Svampdödande läkemedel, antingen i topisk, stolpiller eller tablettform, behandla infektioner. Även om det främst en kvinnlig problem, gör jäst infektioner inträffar hos män och är ibland, men sällan, sänds efter samlag med en smittad partner.

Den Lelo Lily är en elegant sensuell massage. Lily var avsedd att vara diskret nog att ta med dig överallt och tillräckligt kraftfull för att ge angenäm stimulans du söker i en massage. Utformad för att passa direkt över bäckenbenet, är Lily liten nog att passa i handflatan. Att lära sig att använda Lily kommer inte att vara svårt. När du blir bekant med kontrollerna, kommer du snart att njuta av sensuella vibrationer du förväntar dig av en massage.

Instruktioner

Drift

1 Använd Lelo Lily endast efter att den har fulladdat. Använd aldrig enheten medan enheten fortfarande är ansluten till ett eluttag.

2 Kör Lelo Lily i samband med vattenbaserade glidmedel. Vattenbaserade glidmedel kommer att förbättra din upplevelse samtidigt inte skadar ytan på Lily.

3 Håll "On" -knappen för att aktivera Lily. De två kontrollknappar är mot botten av den Lily bort från stimuleringspunkten.

4 Tryck på "On" knappen och släpp för att öka vibrationsnivån. För att minska de intensitetsnivåer på "Off" knappen och släpp.

5 Placera Lily på bäckenben med stimulerings slut pekade nedåt. Lily är krökt för att passa in i denna position. Justera intensiteten nivåer önskade hjälp av "On" och "Off" knappar.

6 Experiment med Lily i andra erogena zoner och med en partner. Den eleganta designen är idealisk för användning med samlag med en partner eller i samband med användning av en vaginal införingsanordning. Låt fantasin strövar fritt.

7 Stäng av Lelo Lily genom att trycka på "Off" -knappen och håller knappen intryckt tills Lily stängs av. Lily kommer stadigt att minska vibrations intensitet som enheten befogenheter ner

Vård

8 Rengör Lelo Lily med varmt vatten och antibakteriell tvål. Doppa inte Lily i vatten. Även om det är stänktålig, är Lily inte vattentät.

9 Använd endast vattenbaserade glidmedel på Lily. Applicera inte silikonbaserade glidmedel till kroppen av Lily.

10 Ladda din Lily för högst 24 timmar. Överladdning batteriet kommer att förkorta livslängden för batteriet.

Som är bättre Husdjur: Man eller tikar?


När du väljer att äga en hund som husdjur, du genomför ett stort ansvar. Att ta hand om en annan levande varelse ingår att övervaka sin hälsa, att vara medveten om sina matvanor, och ta ansvar för sin totala lycka. Efter beslutar om rasen, kan nästa beslut vara kön. Detta är en viktig fråga. Som med människor, kan en hund kön påverkar dess beteende. I slutändan är det en fråga om dina önskemål.

Saker att förvänta sig med Hanar

Oftare än inte, kommer en manlig att vara större i både vikt och längd än en hona av samma ras. Hanar har också genitalier, som förväntat, vilket kan vara en punkt av självmedvetande för ägaren. Kastrering för hanhundar är en enkel procedur. Sterilisering för hanhundar är ofta billigare.

Beteende kan du förvänta hanhundar att ströva omkring. Detta kommer från den manliga instinkt att söka en kvinnlig kamrat. Därför är det viktigt att hålla ett vakande öga på din hanhund som han kan vandra ut på gården på jakt efter en partner. Detta kan undvikas genom kastrering din hund.

Saker att förvänta sig med honor

Honorna blir mindre i de flesta hundraser. Sterilisering din tik är en dyr och invasiv förfarande, eftersom det innebär avlägsnande av honans livmoder. Sterilisering (kastrering, för kvinnor) är viktig så att din hund inte är impregnerad med en roaming, okastrerad, hanhund. Självklart om du vill att valpar, honorna är rätt väg att gå. Honor som inte är spayed kommer att ha en biologisk händelse som kallas "värme", två gånger per år. När en kvinna är i värme hon aktivt söka upp en hanhund att ha samlag med.

Likheter

Könet på en hund inte har någon större inverkan på om det kommer att vara lekfull, det belopp som kommer bark, eller hur vakande det kommer att bli. Hunden kommer att reagera på sin omgivning och reagera därefter. Dessa faktorer är mer sannolikt påverkas av hundens ras. Till exempel kommer en kvinnlig schäfer vara en överlägsen vakthund till en manlig Chihuahua.

Natur Vs. Uppfostran

Det övergripande stereotyp som hanhundar är mer aggressiva är helt enkelt att: en stereotyp. Med andra ord, tikar är lika kapabla att vara aggressiv som hanhundar. En hund personlighet är också beroende av det sätt som det höjs. En kvinnlig hund kan vara mer aggressiv om det tas upp i en aggressiv hushåll. Vägen är närt en hund kan ibland åsidosätta arten av dess kön. Hanar kan vara fogliga, kvinnor kan vara fientlig.

Rosa Himalaya salt bryts i Pakistan och har en mängd olika användningsområden som sträcker sig från smaksättning, matlagning och även skapa lampor. Himalaya salt plattor är tjocka, rektangulära bitar av rosa salt som kan användas för matlagning och servering. Matlagning på en Himalaya rosa salt platta tillför smak på maten och roligt att ditt kök. Medan matlagning med salt plattor är relativt lätt, måste du vara försiktig när du använder hög värme och när du tvättar och lagring av plattan.

Instruktioner

1 Placera Himalaya salt platta direkt på spisen, i ugnen eller på grillen för att laga varma rätter. Börja på en låg nivå av värme och låt salt platta värma upp i 10 till 15 minuter innan du ökar värmenivån. I allmänhet, saltblock fungerar bäst när du laga mat på låg till medelhög värme; höga nivåer av värme rekommenderas inte om du tänker använda salt platta lång sikt.

2 Refrigerate din rosa Himalaya salt platta att tjäna kalla rätter och fat. Du kan tjäna ost, kallskuret, frukt, grönsaker eller ens sushi på en saltplatta. Sätt din salt platta i kylen över natten och det kommer att behålla kylan i timmar när de lämnas ut vid rumstemperatur. Med hjälp av en kall salt platta kommer bara lägga en liten mängd salt och smak på maten.

3 Låt din salt platta svalna helt innan tvätt. Beroende på tjockleken på din salt platta, kan det ta flera timmar eller över natten. Tvätta salt platta när den fortfarande är varm kan skada ytan och minska den totala livslängd.

4 Tvätta salt platta efter varje användning. När salt platta har svalnat, måste du tvätta ytan för att bli av med alla överblivna kryddor eller smaksättning som kan lägga oönskad smak framtida rätter. Använd varmt vatten och en skursvamp för att skrubba ytan och ta bort all överbliven mat eller olja. Du kan använda en skvätt lime eller citronsaft för att avlägsna det översta lagret av salt efter tillagning särskilt smakrika rätter. Vatten kan upplösas och försämras din salt platta, så det är viktigt att klappa torr omedelbart efter tvätt.

Tips

  • Använd saltplattor som är åtminstone en tum tjock för matlagning.
  • Förvara din salt platta på en torr plats. Fukt och vatten kan försämra din salt platta över tiden. Välj en sval och torr plats där din salt platta kommer att skyddas men ändå kunna andas.

Frisyrer för sportiga tjejer med långt hår


Idrotta leder flickor att förbättra skolprestationer, sätta upp mål, lära lagarbete, stanna vältränad och bygga självförtroende. Fortsatta framsteg inom idrotten kan leda till värdefulla college stipendier för flickor avslutar sin high school karriär. Många idrotts flickor har långt hår och måste hitta kreativa sätt att hålla den borta från ansiktet samtidigt som du spelar sport. Genom att pröva olika frisyrer, kan sportiga flickor behålla sin personliga stil och titta på modet och samtidigt uppnå atletisk framgång.

Instruktioner

1 Dra långt hår i en hästsvans och linda den hårt in i en bulle. Detta håller håret upp och ur vägen under idrotts träningar och matcher. Placera en bulle högt på huvudet för formella sportevenemang, såsom gymnastik uppfyller eller danstävlingar, och bära en bulle låg och lös för casual praxis eller softball spel.

2 Split långt hår i mitten och fläta varje sida för att hålla håret på plats. Börja från toppen av huvudet med en liten bit av hår och inkluderar mer hår när du går att skapa franska flätor eller helt enkelt vrida hela avsnittet i en vanlig fläta. Upprätthålla en lång hästsvans genom att vrida den i en fläta eller försköna den genom tillsats av små flätor i hela håret.

3 Skär lager i långt hår för att lägga till volym och stil. Se till de kortaste lagren har fortfarande tillräckligt längd för att samla i en hästsvans för idrottsevenemang. Dra långa lager alla i en lös hästsvans för spel eller dra tillbaka bara sidorna för praxis eller prisutdelningsceremonier. Lägg personlighet till långt hår genom att skära sido smällar. Lämna tillräckligt längd för luggen till stift tillbaka lätt för speldagar.

4 Använd pannband, hår wraps och bandanas att liva upp en vanlig frisyr för en sportig tjej. Hitta nylon i hennes lagets färger att väva genom flätor eller knyt en rosett runt basen av en hästsvans. Använd plast pannband att dra lugg och sidor av ansiktet eller snygga trasa pannband som absorberar svett, liksom. Välj en bandana som matchar en tröja eller kompletterar laget uniform.

Tips

  • Håll långt hår frisk och ren med frekvent tvätt och regelbundna trim.
  • Noggrant kamma och reda ut långt hår innan du försöker att styla det.
  • Lämnar långt hår våt gör det lättare att fläta.

Frisyrer för tjejer med lugg


Bangs är lätt, attraktiv och perfekt för att hålla håret ur ansiktet och ögonen, så det är en "inget kladd, inget krångel" utseende. Lugg kan bäras på en mängd olika sätt, såsom borstat rakt ner, skildes åt sidan, skildes i mitten eller till och med klippt tillbaka. Beroende på hur de är skurna, de är bra för att utforma och smickrande någon ansiktsform.

Bob med lugg

Bobs är bra för barn eftersom de är kort och lätt att hantera. Tvättning och torkning kan göras på en enkel match eftersom det finns mindre hår att krångla med. Bobs är särskilt bra för små flickor, eftersom de gör det lätt för dem att ta hand om sitt eget hår, ge dem en känsla av oberoende.

Medellång till lång längd med Bangs

Hår som är en längd nedanför axeln kan vara mycket mångsidig. Det kan bäras ner utan hår tillbehör, eller det kan vara utformade i en mängd olika sätt med många tillbehör, såsom elastiska band, barrettes, klipp, pannband, etc. Vid en sådan längd, kan det också vara lätt att krypa med en locktång, varma valsar eller svamp rullar, eller till och med krusade.

Skiktade shagen med Bangs

Detta är en enkel frisyr för äldre flickor. Det är mångsidig, eftersom det kan bäras rak, lockigt eller vågigt. Det är lika lätt att stil som en längd trubbiga klippa håret, men lagren lägga dimension och djup. Det är inte ett svårt snitt att underhålla, eftersom som det växer ut, är det fortfarande lätt att stil. Det liknar de nedskärningar som yngre tjejer har, men med lugg det är ett steg närmare till en något mognare utseende som fortfarande är åldersanpassad.

Knyckte frisyrer för tjejer med lugg


Bob är en klassisk frisyr som smickrar många ansiktstyper och fungerar bra från barndomen genom de gyllene åren. De mest moderna och trendiga inkarnationer av den klassiska bob har lugg, om mjuk och sida svepte eller tunga och dramatiska. Rätt bob med lugg kan lysa upp ditt ansikte och arbeta för professionella, formella eller tillfälliga utseende och livsstil. Lättskött och bekväm praktiska gör denna gamla frisyr en ny favorit.

1920 Bob

Bob först blev populär under första världskriget 1915, en populär tiodans, Irene Castle, klippa håret för praktiska och bekvämlighet. Detta kallades slottet bob, och snart kvinnor som ställer upp för lättskötta guppar. Bob av detta årtionde och början av 1920-talet var trubbiga skär till botten av örat och kan bäras med lugg eller borstas bort från ansiktet. I mitten av 1920-talet, den shingled bob erbjuds en kortare och mer extrem version som hår klipptes ganska kort i nacken, sedan riktade mot ansiktet.

Bobs på 1960-talet

Andra stilar har kommit och gått; dock bob tillbaka med glöd på 1960-talet. Vidal Sassoon klassiska bob från 60-talet skapade en smidig och lätt att bära utseende och kan bäras med eller utan lugg. Sassoon Bob var inte så annorlunda från Bobs av 1920-talet, men lämnade kvinnor återigen med en lättskött lösning på hår styling som inte kräver sprayer, lacker, rullar eller regelbundna salong besök för styling. Den klassiska 1960 bob kan vara lite svår, men moderna alternativ kommer att fungera för alla ansikte.

Modern Short Bob

Den moderna kort bob med lugg kan fungera för alla ansiktsform. Medan klassiska Bobs var alla en längd, i dag många guppar inkluderar skiktning, formning och knivskärning tekniker för att mjuka upp denna klassiker. Välj en trubbig skuren bob med tunga smällar för en titt påminner om den klassiska 1920-talet skådespelerskan Louise Brooks, eller mjuka upp den något med knivskärning för en modern kant. Platt-strukna lugg ser särskilt frisk idag. Långa, sida sopade lugg kan göra denna grundläggande bob fungerar bra för rundare ansikten.

långa Bobs

Långa trubbig cut guppar med lugg förbli en mångsidig och enkel frisyr. Håret kan blåsas rak, platt-strukna eller böjt. Tunga smällar skär rakt över kan skapa en retro Bettie Page-look, vilket för tankarna till sina år som en framgångsrik pinuppa, och bäras med pannband eller bara rama in ögonen väl. Längre lugg kan bäras framåt eller borstas tillbaka för att erbjuda ytterligare funktioner till din bob. En lång bob med lugg är perfekt om du ändå vill behålla bekvämligheten med en hästsvans med utseendet av en enkel, trubbig, geometriska snitt.

Styling Bob

Oavsett om du har en kort eller lång bob, kommer du att bli förvånad över mångsidigheten hos din bob med lugg. En kort bob kan accentueras med barrettes, pannband eller halsdukar. Curling, kan platt-strykning eller retas också ändra utseendet på din bob. Lägg höjd på kronan och och ett brett halsduk knuten i håret för en lekfull retro look. Längre guppar kan bäras med dessa trick eller så kan du välja att styla din långa bob i hästsvansar, flätor eller en klassisk fransk twist.