säkerhetskedja tennisarmband

Definition av en tennisarmband


Den amerikanska Heritage Dictionary definierar en tennisarmband som "ett armband som innehåller många små ädelstenar, som diamanter, som är inställda och länkade efter varandra i en smal kedja." En incident som inträffade i US Open 1987 tjänade som drivkraft för denna modetrend som utvecklats till en elegant, klassisk och tidlös stil av smycken.

Historia

1987, Chris Evert spelade tennis i US Open bär ett armband som består av en tunn rad av diamanter. Under matchen bröt armbandet. Tjänstemän slutade spela så att Evert kunde hitta armbandet. Således var termen "tennis armband" och en modetrend född. Trenden uthärdat, med andra tennis stjärnor som Gabriela Sabatini och Serena Williams, liksom filmstjärnor, sport det klassiska utseendet på in-line diamant armband.

Funktioner

Den klassiska versionen av tennisarmband är en enda rad av symmetriska, individuellt uppsatta diamanter. Individuella inställningar gör armbandet flexibel, så att den rör sig med bäraren och är mer bekväm. Tennis armband har vanligtvis en säkerhetsspärr, som är en säkerhets skull ifall spännet raster. Det finns två typer av säkerhetsspärrarna: ". Åttor" kedjor och Kedjor länkar en sida av huvud spännet till den andra. Enligt www.wisegeek.com "[d] et åtta spärr är en liten dubbel slinga av metall. En slinga snäpper över en liknande post på den motsatta sidan."

typer

Medan den klassiska typen är gjord av diamanter som i gult guld, kan konsumenterna välja ett armband gjord av guld (ros, gul eller vit), silver eller platina. De kan också välja olika mångfacetterad ädelstenar som ametister, smaragder eller granater. Tennis armband görs med cubic zirconia eller moissanite är mer prisvärda alternativ. Slutligen finns det val att överväga om den skurna och storlek av stenarna i armbandet.

Storlek

Tennis armband varierar i storlek, liksom diamanter eller andra ädelstenar i dem. Sunt förnuft säger oss att ett armband som är alltför löst kan glida bort från bärarens handled. Dock kan ett armband som är alltför snäv skaver huden eller orsaka spännet att bryta. Det är viktigt att mäta och bedöma lämplig storlek på armbandet när det köps för att undvika förlust eller skada.

Fungera

En tennis armband kan fungera på flera sätt. För det första är det en prydnad, en elegant tillbehör som fullbordar en outfit. Kändisar kan bära en specialdesignad tennis armband på röda mattan för att annonsera en juvelerare arbete. Men en tennisarmband kan också hålla affektionsvärde för bäraren som en familjeklenod eller arv, eller en gåva som håller speciell betydelse.

Hur man koppla in en säkerhetskedja Länk till en Trailer


Trailers tjänar en mängd olika användningsområden, från att bära utrustning för att dragande bilar eller andra fordon. Trailers är anslutna till ett dragfordon med en dragkrok och en elektrisk kabel för bromsar och ljus. Federala och statliga lagar kräver säkerhetsanordningar, inklusive bromssystem och säkerhetskedjor. Säkerhetskedjor är kritiska anordningar som förhindrar förlust av kontroll av en släpvagn bör koppla från dragfordonet.

Instruktioner

1 Chock en trailer hjulet. Palla upp släpet tungan med tungan domkraft eller en domkraft. Stötta tungan med timmer eller block.

2 Fästa säkerhetskedjan till släpvagnen bakom tungan med en höghållfast bult, mutter och brickor. Använd bultar med stora huvuden eller brickor till säkerhetskedjan hindra från att dra igenom bulten under belastning. Dra åt bulten och muttern med en hylsnyckel och halvmåne skiftnycklar.

3 Justera säkerhetskedja längd för att förhindra den från att dra på marken. Kedjelängden bör också förhindra trailern från att dra på marken om det kopplas bort från dragfordonet.

4 Anslut trailern till dragfordonet. Tillbaka upp trailern från sida till sida och bekräfta kedjelängden kommer att tillåta en 90-graders sväng i endera riktningen. Detta bör vara den maximala kedjelängden tillåtet för säkerhetskedjor.

5 Inspektera alla anslutningar och kedje-monteringsverktyg. Anslut kedjorna varje gång du bogsera trailern.

Historien om Tennis Armband


Även tennis armband inte var avsedd att vara en modeaccessoar för matchspel, var det spelet tennis som gav armbandet sitt namn. Någonsin tennislegenden Chris Evert hade en olycklig missöde under en stor tennisturnering, har dessa diamant armband kallats "tennis armband."

bländande diamanter

En klassisk tennisarmband, en gång kallade en evighet armband, är en in-line armband med ett mönster av symmetriska och individuellt uppsatta diamanter med ett spänne. Det är ett armband, men oftast inte bärs när man spelar tennis. Under årens lopp har armbanden blivit en elegant sätt uttalande och gör stora gåvor för årsdagar, studenten, födelsedagar eller något speciellt tillfälle.

namn Ursprung

Namnet "tennisarmband" kom efter en incident på 1987 US Tennis Championships involverar tennis mästaren Chris Evert. Hon var klädd i en in-line diamant armband medan du spelar en av sina matcher, och spännet gick sönder. Hennes diamanthalsband glidit av hennes handled. Hon begärde att matchen avbrytas tills hon hittade henne armband. Hennes begäran beviljades, och på grund av denna incident blev armbandet känd som en diamant tennis armband.

Ny trend

Händelsen ledde vägen till en helt ny modetrend i diamant tennis armband. Andra spelare följde Chris Evert mode känsla och började använda diamant armband medan du spelar tennis. Gabriela Sabatini och Serena Williams är två spelare bland många som sågs bära dyra diamantarmband i åren som följde.

design Byt

Detta 1987 händelse ledde också till en designförändring i diamant tennis armband; många tillverkare börjat inkludera en säkerhetskedja tillsammans med spännet. Tennis armband var inte ursprungligen avsedd att bäras under tennismatcher - men om du kunde ha råd med denna typ av smycken och bar den som en sport tillbehör, designförändringar höll armbandet från att falla handleden om spännet gick sönder.

Variatious Typer

Även den klassiska versionen av tennis armband har diamanter som i gult guld, idag har många fler alternativ. Det finns olika ädelstenar att välja mellan, såsom rubiner, granater, safirer eller smaragder. Zirkonia, en diamant lookalike, används ibland, vilket gör armband mer överkomliga. Tillsammans med gult guld, är armband görs med vitt guld, silver och platina. Nu varje armband med en in-line, är upprepande designen vara en tennisarmband.

Om du ha en

När du köper en tennisarmband, ta hänsyn till handleden storlek. Om du har en liten handled och smal arm kommer en delikat armband med mindre diamanter ser bäst. De som har större handleder eller armar bör välja djärvare armband med större stenar.

Hur man fäster motorcykel kedjor till en Trailer


Kedjor används för att fästa en motorcykel till en släpvagn på två sätt: att hålla motorcykeln på plats och för att förhindra stöld. Fastsättning av en trailer belastning är avgörande för att säkerställa att bestämmelserna följs och säker transport, samt motverkar stöld är särskilt viktigt när belastningen är relativt liten, av högt värde och lätt flyttas. De mekanismer som används för att fästa lastkedjorna och säkerhetskedjan till släpet är olika men --- när den första installationen hårdvaran är klar --- släp motorcykeln är en enkel och okomplicerad process.

Instruktioner

1 Skaffa fyra surrringar, brukar kallas "D" rings spännband. Dessa består av en stål "D" -formad slinga hängande i en stål hasp.

2 Bestäm idealiska platser för de fyra "D" -ringar som dikteras av storleken på din motorcykel. Motorcykeln måste stödjas lika från alla håll när den är placerad centralt på släpvagn, Detta resulterar i idealisk viktfördelning och vridbelastningar till ankarpunkter, vilket förhindrar störta och glidande. "D" -ringar bör placeras så att lastkedjorna är nära 45 grader från horisontellt när spänd.

3 Fäst "D" -ring haspar till släpet golvet enligt tillverkarens instruktioner, med tunga bultar eller klass 8 mutter / bult / bricka heter.

4 Skaffa en golvfäste som viks platt när den inte används; Detta underlättar enkel drive-over. Ankarplattan bör vara tillverkad av smitt härdat stål, bör det schackel vara av sätthärdat kol legerat stål med en innerdiameter dimensionerad för att rymma en stor kedja. Hela aggregatet ska fabriken garanteras resistenta mot frysa splittring, och de mekanismer måste vara väderbeständig.

5 Bestämma den idealiska platsen för golvfäste beroende på dimensionerna hos just din motorcykel. Leta upp ankaret så att kedjad ned motorcykeln ska parkeras omedelbart ovanför det, varigenom tillgång för nyfikna hävstångseffekt eller hammarslag.

6 Installera golvfäste enligt tillverkarens instruktioner, med 5/16 tum eller större Grade 8 ankarbultar. Använd ankarbultar med infällda huvuden så att de inte kan extraheras, eller hammare säkra pluggarna i Överdelen av alla fästelement efter åtdragning, så att utvinning verktygen inte kan införas. Efter åtdragning, please-svetsa muttrarna till bultaxlarna på släpvagnen undersida; detta minskar risken för att hela aggregatet kan tas bort från släpvagnen.

7 Köp fyra längder av kedjan, som var och en är av en längd marginellt större än halva höjden av motorcykeln. Kedjan bör inte vara mindre än 14 mm; Detta minskar risken för en tjuv utrustas med bultsax stora nog att krossa en länk. Köp fyra kedjeändarna och fyra schacklar, som alla bör galvaniserade eller Krom och som alla måste matcha eller överträffar kedjans klass styrka.

8 Skaffa två rekyl kedja bindemedel rankad till en maxlast, eller WLL, som lika med eller överstiger den för kedjan. Rekyl bindemedel minska risken för manöverspaken snäppa tillbaka på operatören medan sträckning, korrekt kallas "kick-back", vilket kan orsaka allvarliga personskador. Bindemedlen bör förses med svängbara krokar; dessa underlättar enkel montering av bindemedel till kedjorna.

9 Loop kedjan slutar runt bekväma, robusta platser på varje motorcykel fyra ram hörn, så högt från marken som möjligt. Skydda motorcykeln avslut från skador genom att använda lämpliga stoppning där ytorna möts. Använd bojor för att fästa de andra ändarna av kedjorna till "D" -ringar, teckning längderna så hårt som möjligt för hand.

10 Hook en kedja bindemedel under motorcykeln både fram kedjorna, se till att bindemedlet placeras så att spaken eller spärr kan användas utan hinder. Följ bruksanvisningen och vev bindemedlet, tar upp alla slack i de två främre kedjorna tills framdäcket börjar synligt sänka, en process korrekt kallas "huk." Upprepa processen mellan de två kedjorna på baksidan av motorcykeln.

11 Ökar spänningen på framsidan av motorcykeln, därefter vid den bakre, i små steg tills motorcykeln hålls stelt och inte kan flyttas för hand, men ändå utan markerad deformation av däcken.

12 Fäst motorcykel till golvfäste med så robust en säkerhetskedja som kan monteras genom golvet förankringsögla. Linda fästkedjan runt ramen, trä den genom hjulen, och genom öppnandet av eventuella skyddshjälmar som håller på att transporteras i trailern. Lås kedjan på plats med en tung hänglås, placera låset så att den skyddas mot angrepp med ett brytverktyg eller hammare.

13 Kontrollera spänningen av lastkedjorna efter 30 miles för bogsering, eller innan en Interstate, beroende på vilket som kommer först.

Tips

 • Kedja finns i många kvaliteter, ju högre siffra desto större kedjan inneboende styrka. A Grade 70 transportkedjan, till exempel, kan få högre lastvikter och motstå högre belastning vrid än kan en klass 43 kedja.
 • Federal lag kräver endast två fästpunkter för laster mindre än 10.000 pund., Men en i varje hörn kommer att minimera risken för motorcykeln flytta --- och kedjor blir slack --- i transit.
 • Säkra din motorcykel till släpet är överflödig om hela trailern helt enkelt kan stjälas. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att säkerställa detta kan inte hända.
 • Kedjor är mer motståndskraftiga mot skador än ytskikt på motorcyklar. Om nötning sker i transit, kommer motorcykelns krom- och ljus-arbete skadas, inte kedjorna. Användningen av tungband för fastsättning, i stället för kedjor, undanröjer denna risk.

Hur man klär Rik på mellanstadiet


Det är kul att vara en rik flicka i mellanstadiet. Om du går ut ur ditt sätt att agera konstigt, du nästan garanterat popularitet. Om du inte är faktiskt rik, kan du fånga utseendet och status som rik genom att klä delen. Här är hur man klär sig rik på mellanstadiet.

Instruktioner

1 Köp ett par äkta designer tillbehör som plånböcker och solglasögon. Din mamma kanske inte vill tillbringa ett par hundra dollar eller mer för att få en riktig Coach väska och Gucci solglasögon, men du kan tjäna pengar själv arbeta efter skolan - eller hänga på de födelsedag kontroller från dina morföräldrar. Rika flickor kan lukta en knock-off en mil bort så se till att du bär the real thing. Ebay kan vara en stor källa till överkomliga, "försiktigt använt" designer tillbehör.

2 få en solbränna. Du kan lägga ut under sommaren, gå till en garvning monter eller använda högkvalitativa Brun utan garvare - som är bättre för din hud, i alla fall. Du kan också noggrant ansöka bronzer för en solkysst look. Tan hud ger dig en rik, precis tillbaka från semester i Bahamas ser.

3 Bär ditt hår lång, lös och rak eller lösa vågor. Detta är en "rik flicka" frisyr som ser bra ut på nästan alla. Du kanske måste få den rätas om ditt hår är naturligt burrigt.

4 Köp några par premium jeans som Sevens eller medborgare i mänskligheten. Inte bara är denna del av "rik flicka" uniform, men det gör att din kropp ser bra ut.

5 Bär skattade smycken. En tennisarmband, diamant dubbar och en tunn silver halsband från Tiffany är allt du verkligen behöver. Stapling på armband eller bära kostym smycken ser billig. Om du inte har råd med äkta varan, kan du hitta äkta söker faux diamant smycken på exklusiva varuhus som Neiman Marcus och Nordstrom.

6 Få dina ögonbryn vaxad regelbundet och hålla din make up ganska men underskattade. En ren, vackert ansikte är den rika flickan utseende. Massor av smink och ungroomed ögonbryn kan tyckas klibbig eller billig.

7 Gör manikyr och pedikyr del av din rutin - och alltid välja konservativa, vackra färger, inte elektriskt blått eller ljust grönt. Korall, steg, rosor eller en fransk manikyr är rätt väg att gå. För Dressy tillfällen, kan du välja klassiska röda.

Roster är process som används vid tillverkning av champagne och tunga röda viner. Flaskorna förs in i GÅTORNA rack, vilket har vinklade hål. Med tiden, är flaskorna långsamt roteras och vinkeln på rack ökade med sedimentet i vinet lösa i halsen. När den sista av sedimentet har lagt sig, är halsen fryst, pluggen avlägsnas och vinet recorked. Du kan använda en roster rack i hemmet vinframställning eller som ett attraktivt sätt att visa viner som inte kräver kylning.

Instruktioner

1 Ställa in pelarborrmaskin för en 45-graders vinkel. Använda 2.5-tums hålsåg och startar 5 inches från toppen av varje bräda, borra en serie av sju hål på 5-tums centra från topp 5-tums märke.

2 Gå med tre av korten med tre ek remsor placerade mellan den andra och tredje, fjärde och femte och sjätte och sjunde gåtorna hål. Kontrollera brädorna är placerade så att de roster hål vinklarna blir uppåt när räcket står. Upprepa processen med de sista tre brädor. När detta är klart, om du vill, bets eller avsluta rack sektionerna.

3 Skruva in de öppna krokarna på båda sidor av de ställ sektioner 2 fot från toppen. Du kommer att använda kedjan antingen justera vinkeln på stativet, om du använder den för att gåta hemgjorda vin, eller som en säkerhetskedja för att hålla racket från plattas, om du använder det för bara lagring.

4 Placera varje avsnitt och gå med dem med piano gångjärn. Ställ in rack och lagra dina vinflaskor.

Tips

 • Du kan använda en handborr för att göra gåtorna hålen. Det är tungt arbete, men kan sträckas ut för ett par dagar.
 • Använda elverktyg innebär alltid en risk. Använd och bär rätt säkerhetsutrustning.

Olika typer av Diamond Tennis armband


Diamond tennis armband började livet som in-line armband med diamanter alla intill varandra i en rak linje. Denna typ av armband fick sin tennis tillhörighet när Chris Evert hade en till en nationell tennismatch. Armbandet föll och Chris stoppat matchen för att leta efter den. Det har kallats en tennisarmband sedan dess.

Metall

Armband kan göras av flera olika metaller, var och en ger ett annorlunda utseende till armbandet. Guld är en klassisk look och används i 12 karat och 14 karat. Karat betecknar de delar av guld i kombination med en annan metall. Rent guld är 24K och är för mjuk för smycken; 12K är 50 procent guld och 50 procent annan metall; 14K är 14 delar guld och 10 delar en annan metall. Vermilion är guld bundna över sterling silver och är billigare än guld. Sterling silver används i tennis armband som inte innehåller högkvalitativa diamanter. Platina är den dyraste metallen och är den svåraste att arbeta med.

andra ädelstenar

Diamanter kombineras ofta med rubiner, smaragder och safirer antingen separat eller alla tillsammans. Eld diamanter framhäver de rika färgen på de andra stenarna. I medeltal, diamanter är mycket dyrare än någon annan sten, så använder de andra stenarna minskar kostnaden för armbandet.

Karat Versus Kvalitet

Storleken och kvaliteten på de enskilda diamanter som används i en tennisarmband har störst inverkan på kostnaden. En en-karats diamant tennis armband låter som en hel del av diamant. Tänk på att det innebär att alla diamanter som används i armbandet lägga till upp till totalt en karat, så att varje enskild diamant är liten. En del människor föredrar stil med många små, nästan felfri diamanter till stilen av större diamanter av sämre färg och klarhet.

Form

Diamanter är skurna i olika former, inklusive runda, kvadratiska och prinsessa, bland andra. De olika skär ger tennis armband ett annorlunda utseende. Hur diamanter ställs varierar utseendet också. Metallen mellan diamanterna kan vara X-, O- eller S-formad. Bana-set diamanter har inga metall stift som visar mellan diamanter. Bezel-set diamanter är omgivna av metallen på alla sidor.

Pris

Kostnaden för en diamant tennis armband varierar något beroende på vilken typ av metall som används. Diamanter eller andra stenar, är den viktigaste faktorn. Diamanter värderas på klarhet (eller hur klart de är); karat (hur mycket stenen väger); färg (närmare blåvita dyrare); och kvaliteten (inte formen) av snittet.

Hur man Accessorize Formellt Aftonkläder


Tillbehör försköna någon dräkt, och en formell kväll är det perfekta tillfället att gå till stan. Från orange till zirkon, hattar till slang, halsdukar och sjalar till skor och slip-ons, anser tillfälle och säsong.

Instruktioner

Översikt

1 Accessorize en (eller alla) av dina mest synliga områden: nacke, handleder och axlar.

2 Tänk på allvar om kostym smycken och faux pärlor; de är relativt billiga och lättillgängliga i varuhus och butiker secondhand.

3 Utvärdera din formella klädsel noga: Är det enkelt och elegant eller finare och FRASANDE? (Kom ihåg att en het rosa fjäderboa blir en showstopper på en boll, men kommer bara att locka stirrar på en college examen.)

4 Begrunda uppfattningen att mindre är vanligtvis mer ... och nästan alltid räcker.

Smycken

5 Välj en matchande armband och halsband.

6 Få riktiga, odlade eller faux pärlor och bära dem överallt.

7 Använd en tennisarmband - såsom en enda sträng av diamanter - för en dramatisk look. Eller överväga en kväll titta på i stället för ett armband.

8 Försök elegant pärla eller diamant dubbar för öronen. Årgång klipp-ons eller exotiska dinglande örhängen kan också fungera.

9 Smycka håret med mousserande clips, sköldpaddsskal barrettes, en diamanttiara eller ens en färsk gardenia.

10 Hitta en ring som kompletterar din andra smycken.

Skor, sjalar och Silk handväskor

11 Sätt på dig snygga skor, oavsett hur elegant eller oseriöst, men vara säker på att de är bekväma nog att dansa hela natten.

12 Välj strumpor i en neutral palett. Om du vill ha slang med en design, gör det subtila.

13 Gå med handskar till operan, en debutant boll eller Ascot tävlingarna.

14 Kasta en sjal runt axlarna; se till att det går med din klädsel när det gäller färg och textur.

15 Försök med en spets mantilla eller en vintage rökning jacka för "a look" eller värme.

16 Bär en kväll handväska eller en pärlstav väska stor nog att rymma visitkort, nycklar, kontanter och läppglans.

Tips

 • Analysera dina armband, örhängen, halsband, halsduk, skor, strumpor och aftonväska. Har allt arbeta tillsammans?
 • Överväga att bära ett begränsat antal fina (eller glamorösa) objekt, inte allt du äger.
 • Var noga med en matchande uppsättning är alla verkliga eller alla faux, inte en del av varje.
 • Tänk på företaget om du vill bära en fotled armband.
 • Unna dig en manikyr, särskilt om du idrottsliga en ring.

Vad behöver jag för att dra en Pop-Up Camper?


Pop-up campare är ett prisvärt alternativ till Toy dumper, husbilar eller 5 hjul för dem som vill gå camping utan att behöva investera i en tung, dyr dragfordon. De allra flesta av pop-up campare kan bogseras med familjens mini-van eller en liten SUV.

dragkapacitet

När du väljer en pop-up husbil, är den första sak att avgöra hur mycket vikt dragfordonet kan dra säkert, och vikten av husbilen. Dragkapacitet dragfordonet smalnar pop-up husbil val. Vikt information kan hittas i fordonets bruksanvisning och pop-up husbil tillverkare information.

behövs objekt

Att dra en pop-up husbil, behöver du en hake fäst på fordonets ram, en hake boll, en säkerhetskedja, elkablar för bromsning och signalering och taggar och registrering för tält släpvagn. En krängningshämmare är valfri men rekommenderas för att minska belastningen på dragfordonet och öka säkerheten.

Installation

Professionell installation för dragkroken och elledningar rekommenderas. Missöden och krängningsstänger kan köpas separat eller som ett paket, beroende på märke vald och prisklass.

överväganden

Även om tillverkarens specifikationer för de flesta mini-skåpbilar och små SUV tillstånd dragkapacitet hos ett fordon klart, några bruksanvisningar uttryckligen anges att drag rekommenderas inte. Detta beror på det faktum att överföringen, bromsar och fjädring installeras inte var utformade för att utföra bogsering med just den modellen.

När du är klädd i byxorna kostym, jeans och blus, eller till och med din lilla svarta klänning, kan du inte glömma sista handen. Smycken är en viktig del av mode som inte bör försummas, även om allt du lägger på är en guldband på tummen. Det finns några smycken mode tips att tänka på när du slog till ditt utseende.

armband

Varje gång du bära vad som kan betraktas som en blus, särskilt en med korta ärmar eller trekvarts ärmar, bör du bära ett armband på en av armarna. Om du går för en avslappnad look, särskilt med jeans, prova silver eller guld armband eller ett brett metall eller akryl slip-on armband. För en edgy look, såsom med en asymmetrisk klänning, prova en metall manschetten armband (formad som ett "C"). För en formell eller exklusivt utseende, hålla fast vid en elegant och enkel diamant tennis armband eller ett nät armband av en ädelmetall (se Resurser för ett exempel). Undvik att bära armband på båda handlederna, som kan överväldiga ditt utseende.

halsband

Halsbandet som du bär beror främst på halsen av din blus eller klänning. Om du bär en V-ringad eller rund ringad topp, gå med en droppe halsband med en charm på slutet. Bära en dyrbar pärla, kristall eller rhinestone charm, med både formell och fritidskläder. Choker halsband ser bra ut med axelbandslösa klänningar som utsätter bröstet och spagetti fäster stilar.

örhängen

Detaljer är allt. Även i minsta detalj, som en diamant stud, kan vara det perfekta tillbehöret för att slutföra din outfit. Det finns tre huvudsakliga typer av örhängen som är populära för kvinnor i mode --- tunnband, droppe örhängen och dubbar.

Hoop örhängen bör bäras med fritidskläder, men du kan känna sig fri att bära små hoops (bredden av ett finger) med formell kläder --- särskilt när bågarna är diamant- eller strass späckade. Droppe örhängen är i allmänhet extravaganta eller konstnärliga. De är avsedda att bli beundrad och kommenteras. Sätt på ett par droppe örhängen när du har ett speciellt tillfälle --- en händelse där du kommer säkert att "sett". De flesta stilar av droppe örhängen går fint med formella kappor (du ser dessa ofta på röda mattan händelser), dressat byxa kostymer och jeans, när du bär en uppseendeväckande blus. Diamant eller andra pärla dubbar är bäst för tillfälliga vardags kläder.

Mindre är mer

Överdriv inte dina smycken när accessorizing. Beroende på vilka stilar du väljer, det finns situationer där bara en intressant smycke, som en färgstark rhinestone armband eller ett par ljuskrona örhängen, kommer att vara tillräckligt för hela outfit. En av de sällsynta acceptabla situationer när du kan bära ett halsband, örhängen och ett armband är när du har en enkel droppe diamant charm halsband, diamant örhängen och en tennisarmband.