Rogaine ögonbryn

Hjälp ögonbryn växa ut igen


Om du hade en olycklig plocka olycka eller bara har naturligt tunna ögonbryn, kanske du undrar om det är något du kan göra för att stimulera tillväxten i dina ögonbryn, på liknande sätt som du gör med din hårbotten. Medan ögonbrynen tar i allmänhet fem till sju veckor att växa ut igen (vilket är mycket längre än håret på huvudet och andra delar av kroppen), finns det några saker du kan göra för att stimulera tillväxt och återställa ögonbrynen till sitt ursprungliga skick.

stimulera Folicles

Det bästa sättet att främja ny hårväxt i ögonbrynen är att hitta en standardstorlek tandpetare och massera försiktigt hårsäckarna. Var försiktig så att peta det område där ögonbryn hår är tunt eller saknas, men istället använda tandpetaren att försiktigt gnida runt området. Detta kommer att bidra till att främja gamla celler för att fylla hårsäcken, vilket i sin tur skapar nya hår tillväxt.

applicera Rogaine

Rogaine är en produkt som hjälper användare med skallighet, särskilt i hårbotten. Men att applicera en liten mängd Rogaine till områden i din panna som är tunna eller kala kommer att bistå med hårväxt här. Använd bara vanlig styrka Rogaine och tillämpa en mycket liten mängd till oroshärdar med hjälp av en bomullspinne. Resultat som använder Rogaine kommer att variera, eftersom varje människas reaktion på produkten är annorlunda.

Ta Biotin Supplements

Biotin är ett naturligt förekommande mineral som har visat sig hjälpa till att hårväxten. Det är i första hand vidtas för att främja hårväxt på hårbotten, men det kan också främja hårväxt på annat håll. Biotin tillskott kan hittas på hälsokost och vitamin butiker, och kan ge resultat på bara några veckor. En idealisk tillägg kommer att innehålla ca 2000 mikrogram biotin.Dina ögonbryn kan verkligen definiera ditt ansikte, så när du råkar över plockar dem kan det verkligen förstöra ditt utseende. Det finns några enkla saker du kan göra för att åtgärda problemet.

Instruktioner

1 Brow pulver eller liner -Det finns panna pulver och liners på marknaden kan du köpa idag i en rad olika färger, så att du kan hitta din perfekta nyansen. Problemet är många kvinnor inte vet hur man korrekt tillämpa dessa produkter. Här är några saker att tänka på.

Välj en nyans så nära på naturliga ögonbryn färg eller en nyans något mörkare.

Blås överflödigt pulver bort borste innan du börjar att gälla.

Du vill använda en vinklad ögonskugga borste vid användning av pulver. Det är det enklaste borste för att använda för applicering av pulver.

2 Ögonskugga - Om du inte har en ögonbrynspenna eller pulver kan du använda en nyans av ögonskugga så nära din naturliga ögonbryn färg eller en nyans något mörkare.

Blås överflödigt pulver bort borste innan du börjar att gälla.

Du vill använda en vinklad ögonskugga borste vid användning av pulver. Det är det enklaste borste för att använda för applicering av pulver.

3 Om du märker det tar lång tid för ögonbrynen att växa ut igen och du är orolig, kan du använda Rogaine 5%. Om du märker ögonbrynen naturligt gallring också.

Tillämpa vissa på en Q-Tip och tillämpa det över hela ögonbryn område, försiktigt så att inte få någon i ögat. Gör detta två om dagen, för ett par veckor, sedan cu tillbaka till en gång per dag under en period på upp till fyra månader. Håret växer tillbaka snabbt och Rogaine fungerar bra.

4 Tandborste - Använd en tandborste och kamma ögonbrynen nedåt för att få dem att verka fylligare.

Hur att växa längre och Tjockare ögonbryn


Ögonbryn kommer i alla former, färger och storlekar. De inte bara ram ögat, de också delta i ansiktsuttryck. Ögonbryn, tillsammans med de andra funktionerna på vårt ansikte, är oftast det första folk lägger märke till hos oss. Med tunna eller obefintliga ögonbryn kan få oss att känna självmedvetna. Tunna ögonbryn kan vara resultatet av över plunking, ärftlighet eller ett medicinskt tillstånd. Oavsett anledning, det finns sätt att hjälpa dina ögonbryn växa tjockare och längre.

Instruktioner

1 Applicera Rogaine till ögonbrynen. Rogaine är en populär hår-tillväxtprodukt. Med hjälp av en bomullspinne, applicera Rogaine på din panna två gånger om dagen. Det kan ta ett par månader innan du märker några resultat.

2 Massage ricinolja eller kokosolja i ögonbrynen och området kring dem i ca fem minuter. Sedan skölja bort oljan. Ricinolja eller kokosolja främjar tjockare, fylligare ögonbryn tillväxt genom att vårda befintliga ögonbrynen. Du bör se resultat inom en månad.

3 Lägg till livsmedel som innehåller mycket svavel till din diet. Livsmedel som ägg, bönor, kött och lök innehåller en hög nivå av svavel, vilket främjar hårväxt. Lägga dessa livsmedel till din diet kan hjälpa till att öka din hårväxt.

4 Ta prenatal vitaminer. Många kvinnor som tar prenatal vitaminer har märkt en ökning av tjockare, mörkare hår. Lägga dessa vitaminer till dagligt tillskott regim kan orsaka ögonbrynen att växa tjockare.

5 Inköp tillväxt acceleratorer. Det finns produkter på marknaden dessa dagar som är utformade för att hjälpa dina ögonbryn växa tjockare och fylligare. Dessa produkter kan hittas på de flesta varuhus och butiker skönhet.

6 Kamma ögonbrynen. Med hjälp av ett ögonbryn kam, borsta uppåt till ludd upp dem. Detta kommer inte att göra dem längre, men det kommer att ge en illusion av att dina ögonbryn är tjockare än de verkligen är. Du kan också lägga lägga hårgelé till ögonbrynen för att göra dem bushier.

Hur man gör dina ögonbryn Tjockare


När vi blir äldre, våra ögonbryn har en tendens att bli tunnare. Överdriven plockning och hårborttagning, kemoterapi, vissa mediciner, brännskador, dålig kost, genetik eller helt enkelt ett ögonbryn trim gått fel är alla faktorer som bidrar till tunna ögonbryn. Det finns flera sätt att förtjockning ögonbryn - behandlingar varierar från naturliga lösningar till smink knep för att kostsamma kosmetiska behandlingar.

Instruktioner

1 Få kosmetiska ögonbryn behandlingar. Dessa liknar hårtransplantationer i att håret avlägsnas från andra delar av kroppen (vanligtvis huvudet) och inopererade. De nya implanterade hårsäckarna går igenom en läkningsperiod när de tas emot av kroppen och börjar växa eller avvisas och proceduren upprepas. Dessa behandlingar kan vara kostsamt och smärtsamt, men visar också positiva resultat. Se avsnittet Resurs för mer information om kosmetiska ögonbryn behandlingar.

2 Använd makeup för att skapa en illusion av fylligare ögonbryn. Detta är det enklaste och billigaste sättet att göra dina ögonbryn tjockare. Välj en brun ögonbryn eller eyeliner penna och försiktigt lägga till färg till förtunnade områden. Detta fungerar bäst när det görs subtilt, om du föredrar målade-på utseende. Vissa kvinnor föredrar en ren skiffer, rakning eller vaxning av hela sin ögonbryn till penna i en ny. Håll dig till bruna toner när du fyller i ögonbryn för den mest autentiska utseendet, även om du har svart hår. En mörkbrun skapar en fylligare = ser effekt. Se avsnittet Resurser för en handledning om hur du använder smink för att skapa tjockare utseende ögonbryn.

3 Prova en naturlig åtgärd. Många säger att gnugga Castor och olivolja på ögonbrynen orsakar förtjockning över tiden. Den vanligaste naturläkemedel är näringstillskott. Det finns flera märken av näringstillskott på marknaden annonserade specifikt att göra hår och naglar växer. De innehåller vanligtvis kalcium, vitamin A och vitamin E. Du kan också äta mat rik på dessa vitaminer.

4 Använd en aktuell lösning. Det finns många aktuella lösningar på marknaden som syftar till att sporra hårväxt, huvudsakligen på huvudet, men några är på frammarsch i skönhet arena för deras ansiktshår förtjockning påverkar. En sådan behandling är Rogaine, som verkar genom fyllighet och stimulera hårsäcken att stimulera tillväxten. Se resurser för mer information om Rogaine.

Tips

  • Rådgör med din läkare innan du försöker en transplantation metod för att se till att du är frisk nog för att upprätthålla dess effekter.

Ögonbryn förlust kan bero på hälsorelaterade förhållanden, overplucking eller olyckor. I många fall kan problemet åtgärdas enkelt och billigt hemma. Lösningarna kan vara kort eller lång sikt beroende på det utseende du vill.

Instruktioner

Fyll i Brows med smink

1 Borsta ögonbrynen utåt med ett ögonbryn borste. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilka områden har drabbats av håravfall och behöver fyllas i med smink.

2 Fyll i glesa områden med en vass ögonbrynspenna som är två nyanser mörkare än din hårfärg. Använd korta, befjädrade slag. Hålla handen stadig under applicering så att resultatet ser så naturligt som möjligt. Efter applicering, blanda blyertsmarkeringarna med ett ögonbryn borste.

3 Applicera ögonbryn pulver med den åtföljande borstapplikator att ytterligare mjuka upp effekten av skyddsfilmen.

4 Applicera klart ögonbryn gel för att ställa in och jämna dina ögonbryn.

Applicera Human Hair ögonbryn

5 Välj lämplig färg av människohår ögonbryn. Om du inte har några ögonbryn, välja en färg som inte är mer än två nyanser mörkare än din hårfärg.

6 Ta bort människohår ögonbryn från underlaget.

7 Applicera ögonbryn lim på baksidan av ögonbryn. Vänta 30 sekunder för att limmet blir klibbigt.

8 Placera slutet av ögonbrynet över den inre ögonvrån, vara uppmärksam på din naturliga panna linje. I mitten av ögonbryn bör vara lite förbi den yttre hörn på iris, medan den andra änden av ögonbrynet bör vara över den yttre ögonvrån.

9 Tryck fingrarna längs pannan för att fästa den på din panna linje.

Regrow ögonbryn hår med Rogaine

10 Borsta ögonbrynen utåt med ett ögonbryn borste. Detta kommer att bidra till att stimulera tillväxten.

11 Applicera Rogaine till ögonbrynet med en bomullspinne. Får inte produkten i ögonen.

12 Upprepa ansökningsprocessen två gånger dagligen under några veckor tills du märker tillväxt. Sedan använda Rogaine till brynen en gång eller två gånger per vecka.

13 Om du har fått önskad tillväxt, begränsa tillämpningen av Rogaine till ungefär en gång var 14: e dag, eller två gånger per månad.

Tips

  • Avbruten användning av Rogaine kan resultera i håravfall.

Hur man odlar bushier ögonbryn


Om du är en över tweezed katastrof och hitta dig själv längtan att se ut som Brooke Shields på 1980-talet, måste du växa tjockare ögonbryn. Visst, inte låter det som en stor del av uppgiften, men det tar tid och kräver att du ändrar din rutin.

Instruktioner

1 Rensa dina "pluckers" och kasta ut dina pincett och varmt vax. Det enda sättet att göra ögonbrynen buskiga är att lämna dem ifred. Det kan vara frestande att pincett gamla unibrow som det börjar att fylla i, men motstå frestelsen. Tjocka ögonbryn är låga underhållskostnader underverk.

2 Satsa på ett ögonbryn kam och fluffa upp dina ögonbryn. Detta kommer inte att göra dina ögonbryn längre, men om du kamma ögonbrynen uppåt, de ser tjockare. Om du vill ha dem riktigt buskig, till hårgelé.

3 Ta dina vitaminer så att din kropp hår växer snabbare. Prenatal vitaminer fungerar bra, men en daglig multi-vitamin fungerar också. Du kommer inte bara känner sig friskare, ögonbrynen blir bushier och din man längre.

4. Ät mat med högt svavel. Svavel mineraler främjar hårväxt, särskilt om du har brist på dem. Ät ägg, lök, kött och bönor.

5 Ge dina hårsäckar ett uppsving med några aktuella 5 procent Rogaine Extra Strength. Använd en bomullspinne för att tillämpa medicin till din panna. Prova detta för över-plockade, kala områden som behöver lite extra hjälp. Om allt går bra, har du tjockare ögonbryn i ett par månader.

Oavsett om du gick lite galen och över plockade ögonbrynen eller de sjungit ut i en onormal matlagning olycka, vill du förmodligen att växa tillbaka brynen så snabbt som möjligt. Det kan ta sex till åtta veckor för att helt återföds ständigt ögonbrynen, vilket kan verka som en opraktisk mängd tid. Läs flera billiga sätt att hjälpa förnybara processen tillsammans.

Massage

Massera din ögonbrynsbenet. Använd en cirkelrörelse att gnugga din panna minst två gånger om dagen --- som kommer att stimulera dina hårsäckar och främja blodcirkulationen.

vitaminer

Ta vitaminer för att öka kroppens förmåga att återföds ständigt hår. Vitaminer B3, C, A och E alla hjälpa kroppen att producera protein.

Olivolja

Placera en enda droppe olivolja på området felaktig ögonbryn tillväxt. Massera in oljan i huden med en mjuk, cirkelrörelse. För bästa resultat, använd en liten borste och upprepa denna process varje kväll innan du går till sängs.

Ricinolja

Använd ricinolja att inte bara hjälpa växa nytt hår, men stärker detta nya hår för att hålla det hälsosammare för många år framöver.

Rogaine

Enligt Bodycare.BecomeGorgeous.com, kan du ansöka Rogaine för Män till din panna med en bomullstuss två gånger om dagen i upp till fyra månader. Använd Rogaine Män, som innehåller 5 procent minoxidil (den aktiva substansen), i stället för Rogaine för kvinnor, som bara innehåller två procent. Använd denna produkt noggrant och inte får det i ögonen.

Ditt huvud är inte den enda plats du kanske vill återställa hårväxt. Tillsammans med huvudet hår, ger dina ögonbryn hår du karaktär, och kanske du har upplevt håravfall eller gallring, vare sig från cytostatikabehandling, ärftlighet eller konstant plockning och tweezing. Eller, kanske din mängd ögonbryn hår är minimal och du vill växa mer. Om du vill lägga till ögonbryn hår, kan du åstadkomma detta genom att försöka en av följande behandlingar.

Nutrition och borsta

Ögonbryn hår växer i en långsammare takt än håret på hårbotten, så du vill vara säker på att ge näring till dina ögonbryn hår. Du kan bidra till att stimulera tillväxten av folliklar genom att konsumera folsyra tabletter, samt poster som innehåller svavel och vitaminerna A, B3, C och E.

Ett sätt du kan stimulera hårväxt oss genom att ta ett ögonbryn hårborste och svepande upp och ut mot sidan av ansiktet (den riktning det växer). Om du gör detta två gånger dagligen under två minuter varje gång, du inte bara kommer att stimulera området, men också påskynda hårväxt.

Rogaine

En viktig stimulans av ögonbryn återväxt kommer i form av Rogaine Extra Strength, en för män hårväxt produkt som du kan köpa på apotek eller varuhus. För ögonbryn hårväxt syften, kan både män och kvinnor använder produkten, som Rogaine hjälper vilande hårsäckar åter bli aktiva. I sin tur, om du använder Rogaine kommer dina ögonbryn hår växa i en snabbare takt, och du bör se en viss tillväxt efter några veckor.

Doppa en bomullstuss i Rogaine och gäller för din ögonbryn område. Du sedan vill borsta över området med ögonbryn pensel, men hålla borsten bort från dina ögon. Applicera Rogaine två gånger dagligen, tills du börjar se dina ögonbryn fylla i.

När du ser återväxt som tillfredsställer dig, minska Rogaine ansökan till bara två gånger i veckan under en månad. Vid den här tiden, titta på ögonbrynen och avgöra om du vill ha mer tillväxt. Om så är fallet, fortsätta att använda Rogaine en eller två gånger i veckan, tills du är nöjd.

Medan ögonbrynet hår är mitt i växande, använda en ögonbrynspenna (som matchar din naturliga ögonbryn färg) eller pulver för att fylla i din panna. Det är möjligt att när dina ögonbryn hår har växt, kommer vissa områden har lättare hår än andra delar. I det här fallet kan du använda en penna som en tillfällig fylla i. I stället för en tung linje, vill du förmodligen att rita flera tunna linjer, och sedan använda ögonbryn sealer, som skyddar alla målade-på ögonbryn från gnugga bort.

När dina ögonbryn hår har vuxit, inte plockar dina ögonbryn själv. Om du vill behålla ett snyggt, prydligt utseende, har en professionell form dem.

andra metoder

Bortsett från Rogaine, har du några andra alternativ för ögonbryn återväxt. Du kan använda en ögonbrynspenna för att dra hela din ögonbryn, med hjälp av ett tätningsmedel för att hålla den från att köra när du är ute bland folk.

På samma sätt som du skulle använda en peruk på huvudet, du också kan köpa naturliga hår ögonbryn och limma dem i håret-utmanas ögonbryn utrymme. Om du vill ha en mer permanent lösning, se till att få ett ögonbryn tatuering eller med ett ögonbryn hårtransplantation. För det senare, överför en läkare hundratals hårstrån till hårbotten och transplantat dem på de kala fläckar av dina ögonbryn.

Tips på tunna ögonbryn


Ögonbryn kan göra eller bryta hur man ser. De rama in ögonen, och när formas på rätt sätt, kan de fästa uppmärksamheten på hela ansiktet. Tunna ögonbryn ser bäst på ansikten med bräckliga funktioner. När du skapar tunna ögonbryn, kan du frestas att ta bort så många hårstrån som du kan i hopp om att öppna ögonen. Undvik att göra detta, eftersom över-plockade ögonbryn kan ge dig en permanent förvånade uttryck som är svårt att bli av med.

Lägga volym till Thin Brows

Om du har tunna ögonbryn eftersom du har av misstag över plockade dina ögonbryn, det finns flera sätt att lägga till volym till dem. Fyll i glesa områden av dig ögonbrynen med ett ögonbryn pulver i en nyans ljusare än färgen på dina ögonbryn hår. Om ditt hår är blond, använda en nyans mörkare. Ett ögonbryn penna fungerar också, men pulvret ger en mer naturlig finish. Använd ett ögonbryn stencil som du väljer att skapa den önskade ögonbryn form och volym. Placera schablonen över dina ögonbryn hår och fyll i med ögonbryns pulver. Kamma ögonbryn gel genom dina ögonbryn att hålla håren på plats.

ögonbryn återväxt

Vanliga tweezing dina ögonbryn hår för att hålla dina ögonbryn tunna kan leda till att de inte växer tillbaka. Tillämpa en hårväxt stimulerande produkt som Latisse eller Rogaine till ögonbrynen på en daglig basis kan stimulera återväxt av ögonbryn hår. Dessa hår återväxt produkter är godkända av US Food and Drug Administration för att användas på dina ögonfransar och hårbotten; inte på ögonbrynen. Resultaten därför inte garanteras. Enligt ögonbryn guru Anastasia Soare av Anastasia Beverly Hills, med tillämpning av ricinolja till ögonbrynen dagligen har en liknande effekt.

Tunna ögonbryn utan Hårborttagning

Om du funderar på att gallring dina ögonbryn, kan du experimentera med utseendet innan faktiskt tar bort dina ögonbryn hår. Du kan tunna ögonbrynen genom att kombinera de övre och nedre hår tillsammans. Kamma vatten genom ögonbrynen med ett ögonbryn borste. Placera en tunn-formad ögonbryn stencil över ögonbrynet och kamma övre hår nedåt samtidigt som du drar dem genom schablonen öppningen. Kamma botten hår uppåt och dra dem genom schablonen öppningen. Borsta håren i riktningen av bågen. Ta bort schablonen och spraya hårspray på ögonbryn borste. Borsta ögonbryn med hårspray täckta borste för att hålla håren på plats.

Shaping ögonbryn

Det finns en enkel knep du kan använda för att räkna ut hur stor din tunna ögonbryn bör vara. Placera en ögonbrynspenna vertikalt längs vänster näsborre så det passerar din vänstra öga. Markera platsen där pennan rör dina ögonbryn linje med ögonbrynspenna. Det är där dina ögonbryn Utgångspunkten är. Vänd upp pennan diagonalt så den passerade den yttre hörnet av vänstra öga. Markera platsen där pennan träffar dina ögonbryn linje. Detta är slutpunkten för din ögonbryn. Hålla pennan vertikalt längs den yttre kanten av iris. Den punkt där pennan rör din ögonbryn bör vara den högsta punkten på din båge.Anledningen till att vi har ögonbryn är inte klart. Deras funktionellt syfte kan vara att hålla svett och regn ut ur våra ögon, eftersom det skulle vara svårt att hålla ögonen öppna om svett hålls komma in. För många ögonbryn ge icke-verbal kommunikation eller representerar en annan aspekt av skönhet.

ögonbryn återväxt

Ögonbryn hår växer tillbaka om det inte finns några skador hårsäcken under antingen tweezing, vaxning eller gäng. Hår fortsätter att regenerera i cykler och kommer att fortsätta att växa så länge du är frisk.

Gånger som krävs för att växa tillbaka

Många faktorer spelar en rulle i hur lång tid det tar för ögonbryn att växa ut igen. Om din kost är frisk, kommer du att växa friskare celler inifrån och ut, enligt WebMD. Livsmedel rika på protein och järn kan göra en skillnad, enligt närings och hårexperter.
Efter vaxning, tweezing och plockning du ögonbryn, kommer det att ta ungefär 60 dagar för dem att växa tillbaka. Men du kommer troligen se tillväxt i så lite som 3-4 veckor.

Anledningar till varför människor plocka eller ta bort dem

Folk plockar sina ögonbryn ut av olika skäl. Men de flesta gör det för kosmetiska skäl att forma ögonbrynen och göra själva ser mer attraktiva.

Varför de inte växer tillbaka

Ögonbrynet kommer inte att växa tillbaka om hårsäcken skadas av antingen elektrolys eller laserbehandlingar som permanent skada dermalpapillen i huden.

Finns det något att göra ögonbrynen växa tillbaka?

Ibland över plockning ögonbrynen skadar follikeln så att den inte kommer att ge en annan hår. Rogaine, vitaminer eller en hälsosam kost kommer inte att ge tillbaka dem. Även om vissa skönhetsbehandlingar lovar att växa tjocka ögonbryn, har detta påstående inte styrkts.