rinner ut i rhen

Floder som rinner ut i Rhen


Rhen är en av de viktigaste källorna till färskvatten i Europa. Kör för cirka 1200 kilometer, Rhen sträcker sig från Reichenau, Schweiz, genom Liechtenstein, Österrike, Tyskland, Frankrike och slutligen Nederländerna, där den kombineras med två andra stora floder, redivides och slutligen mynnar ut i Nordsjön. Som den längsta floden i Europa, har det dussintals bifloder.

Schweiz, Liechtenstein och Österrike

Rhen former i de schweiziska alperna där Vorderrhein eller övre Rhen, och Hinterrhein eller Niederrhein, kombinerar. Rhen sammanfogas av Toss floden (Schweiz), den Ill (Österrike), den Aar (Schweiz) och den Birs (Schweiz).

tyskland

Rhen är Tysklands längsta flod, och det är där de flesta av flodens huvudflöden finns. Rhen sammanfogas här av Schussen, Wutach, den Alb, den Wiese, den Elz, Kinzig, Nahe, den Rench, Mosel, Nette, den Acher, Murg, Ahr, den Pfinz, det Erft , Main, Lahn, det Wied floden, Sieg, Wupper, den Düssel, Ruhr, den Enscher och Lippe floden.

frankrike

Ett antal floder bidrar till Rhen från Frankrike. Den Birsig, Ill (ej att förväxla med floden Ill i Österrike), i Moder floden, Lauter och Mosell.

Nederländerna

Innan Rhen delar i en serie av mindre floder och rinner ut i Nordsjön, är det sällskap av Oude IJssel, den Berkel och floden Meuse i Nederländerna.

Den huvudsakliga

Huvud är en av tre stora biflöden till Rhen. Huvud är en stor flod i sig 574 kilometer lång och rinner genom de tyska delstaterna Bayern, Baden-Württemberg och Hessen.

Mosel

Mosel är en annan av de stora bifloder till Rhen. Det går 545 kilometer genom Frankrike och Luxemburg, och ansluter sig till Rhen i Koblenz, Tyskland.

Neckar

Neckar är en annan stor biflod till Rhen. Det är 367 kilometer lång och huvudsakligen löper genom den tyska delstaten Baden-Württemberg. Det går Rhen i Mannheim.

Rhen - Maas - Schelde Delta

Rhen får sällskap av två andra stora floder i Nederländerna för att bilda Rhen - Maas - Schelde delta.

Skillnader i Rhen och Donau


Rhen och Donau är två av de stora floderna i Europa. Rhen och Donau är sammanlänkade via Rhen-Main-kanalen, som kombinerar med floderna för att åstadkomma en bana över kontinenten från Nordsjön till Svarta havet. Båda floder har stora historier av imperier bildas och avverkade på sina banker, och många slott - något som fortfarande står - restes inom synhåll av deras vatten.

Storlek

Även om Rhen och Donau är både stora floder, är Donau betydligt större. Rhen löper cirka 820 miles, medan Donau har en längd på mer än dubbelt så - 1780 miles - och är den näst längsta floden i Europa efter Volga. Även om båda floderna passerar genom Tyskland och Österrike, Rhen berör även länderna i Liechtenstein, Frankrike, Schweiz och Nederländerna och Donau rinner genom Slovakien, Ungern, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumänien och Ukraina.

Rutt

Källan till floden Rhen är den stora Rheinwaldhorn glaciären i de schweiziska alperna, och floden flyter nordväst därifrån tills den mynnar ut i Nordsjön. Donau, under tiden bildar med mötet med Breg och Brigach floder i Tyskland Schwarzwald och rinner österut ut i Svarta havet. Donau har mer än 300 bifloder förgreningar under sin väg - mer än sju gånger så många bifloder som Rhen.

Handel

Rhen är en viktig passage för fartygstransporter, i synnerhet i Tyskland och Frankrike, och passerar genom vissa större städer, såsom Basel och Rotterdam i Nederländerna och de tyska städerna Bonn, Köln och Düsseldorf. Donau är också en viktig kommersiell väg för Europa och det berör Wien, Österrike; Budapest, Ungern; och Belgrad, Serbien - varje huvudstad i ett land, så dess betydelse för den ekonomiska utvecklingen förstärks.

Arter

Donau har en mycket rikare samling av vilda djur än Rhen, som drabbades omfattande föroreningar under 1970- och 1980-talen, skadar många av dess inhemska arter och döda några helt. Rhen har någonstans runt 40 arter av fisk, till exempel, medan Donau ståtar med mer än 100. Donau har det övergripande mer än 5000 djurarter, inklusive cirka 180 häckande fåglar och 40 däggdjur. Donaudeltat är den sista platsen i Europa där du kan hitta en havsörn, och det har 60 procent av världens vita pelikan befolkning.

Dragen av floden Rhen


Rhen flyter från de schweiziska Alperna, genom Tyskland och Nederländerna, till Nordsjön. Det är en av de längsta och viktigaste floder i Europa, historiskt sett en källa till transport, handel och försvar. Idag fortsätter Rhen att vara ett stort fokus på industri, handel och turism i Tyskland.

Längd

Rhen är den längsta floden i Tyskland, även om det finns viss förvirring om dess faktiska längd. År 1932, den tyska encyklopedin Knaurs Lexikon tryckt sin längd som 1.320 kilometer (820 miles), och det har varit allmänt accepterad siffra. I början av 2010, men en vetenskapsman forska ekologiska aspekter av Rhen märkt att i publikationer före 1932, var Rhen mätt vid 1,230 kilometer, eller 765 miles. The Local, en engelskspråkig tysk tidning, rapporterar att nya mätningar stöder den reviderade längd, även om strömkällor fortfarande ofta citerar 1320 km siffra.

Geografi

Rhen har sitt ursprung i de schweiziska Alperna och flyter norrut för att bilda Swiss-österrikiska gränsen. Det visar väster vid Bodensjön och strömmar längs gränsen mellan Tyskland och Schweiz, ett område som präglas av vattenfall och forsar. Rhen vänder norrut i Basel, Schweiz, som utgör en del av den tysk-franska gränsen mellan Vogeserna på den franska sidan och Schwarzwald i sydvästra Tyskland. Längre norrut, skär mitten Rhen en djup klyfta mellan Hunsrück och Taunus bergen tills nedanför Bonn, där landskapet planar ut och floden rinner genom Köln och Düsseldorf. Efter att ha nått Nederländerna Rhen ansluter flera andra floder för att bilda en av de största floddeltan i Västeuropa. För att förhindra översvämningar Nederländerna avslutade Deltaprojektet 1986, omdirigera Rhen och andra floder till Nordsjön via dammar och kanaler.

Historia

Romarna tänkt på Rhen som de yttersta gränserna för civilisationen; klassiska latinska texter beskriver område utanför som vildmark bebos av primitiva stammar. Den första bosättningen längs Rhen grundades nära dagens Köln 38 BC av en germansk stam som kallas ubier. Det blev en romersk stad runt AD 50, och romerska artefakter kan fortfarande hittas längs Kölns avrinningsområdena. Floden var avgörande för handel och prospektering i klassisk och medeltiden. År 1815, Wienkongressen överenskomna fri navigering på Rhen, som tog bort avgiftsbelagda broar och banade väg för modern industriell och kommersiell användning.

Politik

Internationella konflikter omgiven Rhen i århundraden. Franska ledare från Ludvig XIV till Napoleon försökte utvidga Frankrikes gränser genom att annektera mark väster om Rhen. Efter första världskriget, allierade styrkorna ockuperade ett område längs floden inklusive Luxemburg, Belgien och Nederländerna gränser. Versaillesfreden 1919 tillät Belgien att annektera vissa områden i Rheinland traditionellt tyska i språk och kultur. Floden var också en stor försvarslinje under andra världskriget.

Turism

Rhen långa historia som ett sätt att gränsen försvar har lämnat sina banker kantas ruiner och spektakulära slott. Den 90-mil klyfta av den mellersta Rhen, i synnerhet, är känd för sina fästningar, slott och vingårdar, och är ett centrum för turism. Turister flockas också till städer längs floden: Köln och Düsseldorf i Tyskland och Strasbourg i Frankrike.

Slotten Rhen

February 8

Slotten Rhen


Floden Rhen har sitt ursprung i bergen i Schweiz och rinner ner genom Tyskland och Nederländerna ut i Nordsjön. En särskild sträcka av floden, känd som Rhendalen, är hem för flera slott än någon annan dalen i världen. Många av dessa slott byggdes av feodala herrar för att skydda sin mark från angrepp av plundrare på floden. Slotten stretch för bara 35 miles från Koblenz i norr till Bingen i söder.

Nordväst Rhendalen

Fyra slott kan hittas på den nordvästra stranden av Rhendalen. Den Kurfurste slott, byggdes 1185 av en tysk adelsman, har varit hem till ärkebiskopar. Stolzenfels slott byggdes av ärkebiskopen av Trier mellan 1242 och 1259 som en gräns fästning. Det var nästan förstördes i 1689 i Pfalz kriget. Fd kurfursten slott byggdes 1327 av en annan ärkebiskop av Trier efter han fångade staden Boppard. Rhienfels fästning byggdes 1245 som hem för grevarna av Katzenelnbogen och förblev familjens hem för mer än 200 år.

Nordost Rhendalen

Åtta slott står vaka längs den nordöstra kusten av Rhendalen, flera bostäder museer eller dra ett stort antal turister. Lahneck, Martins, Marksburg, Maus och Katz slott alla datum från den 14: e århundradet. Slott Sterrenburg, Liebenstein och Lahneck alla datum från 13-talet. Ehrenbreitstein är längst norr om slott och datum till 1828, även om slott har stått på platsen sedan 11-talet. Castle Katz och Castle Liebenstein är inte öppna som turistattraktioner, men båda fungerar som hotell.

Sydväst Rhendalen

Den sydvästra Rhendalen är hem för 10 slott, tidigast, Sooneck och Reichestein, datum från 11-talet. Slott Schonberg och Stahleck var båda byggdes på 12-talet. Fursteberg och Heimburg slott daterar till 13-talet. Pfalzgrafenstein och Rheinstein slott var båda byggdes under 14-talet. Den senaste slott byggdes på flodens stränder är Klopp Castle. Byggt 1879, ersatte den tidigare slott som förstördes 1689 av styrkor från franske kungen Ludvig XIV.

Sydöstra Rhendalen

Den sydöstra stranden av Rhendalen är hem för bara fyra slott. Castle Gutenfels, byggd 1257, har varit med samma familj för de flesta av dess existens och är idag ett hotell. Nollig slott byggdes omkring 1300 och står som en ruin i dag, inte öppna för turister. Ehrenfels slott går tillbaka till 13-talet och var en del av en skyddsbarriär för Bingen under medeltiden. Castle Bromserburg är Rhendalen äldsta, har byggts upp kring 1000 och är idag ett vinmuseum.

Floden Rhen är Tysklands längsta flod, och en av de mest natursköna. Det är känt för sin medeltida arkitektur, slott och det vin som produceras i de närliggande vingårdarna. Floden Rhen Gorge, som löper mellan Koblenz och Bingen, är en UNESCO: s världsarvslista. Om du tycker om att vara ute och uppskattar historia, arkitektur och natur, få tid att se sevärdheter i Rhendalen medan du är i Tyskland.

När Gå

De mest populära tiden att besöka Tyskland är under sommarmånaderna och det är sportlov. Rhen slott är pittoreska i snön. Men eftersom så många av de aktiviteter i området är utomhus, är sommaren förmodligen den bästa tiden att gå. Försök att schemalägga ditt besök mellan maj och september, då om blir varm. Du kommer att stöta på färre turister om du besöker i maj som hög turistsäsongen sparkar i växel i juni.

Saker att se

Rhen är känd för sin romantiska skönhet. Medeltida slott kantar floden och många av dem är öppna för turister att besöka. 35 mil delen av floden mellan Mainz och Bonn är fodrad med fler slott än någon annan del av floden i världen. Burg Rheinfels, nära staden St Goar, är en av de mest kända. Slottet byggdes 1245, men år 1797, den franska revolutionära armén lämnade den i ruiner. Den mest välbevarade medeltida slott längs Rhen är Marksburg slott, som ligger intill byn Spay.

En annan can not miss syn är Loreley. Loreley är en 450-fots sten som ser ut över Rhen. I forna dagar, hävdade seglare som en nymf levde på toppen av berget och sjöng ut över floden, förtrollande sjömän och får dem att förstöra sina fartyg på närliggande rev.

Rhen River Valley har också en mängd intressanta städer. Köln är känd för sin skyhöga gotiska katedralen, och det finns andra intressanta medeltida kyrkor utspridda över hela staden. Det är den fjärde största staden i Tyskland, och har ett utmärkt urval av restauranger samt ett blomstrande nattliv. Bonn är en mindre stad, men är inte mindre intressant. Beethoven föddes här, och du kan besöka hans födelseplats. Gamla Bonn kyrkogården är också särskilt vacker.

För småstadscharm, är staden Bacharach ett bra ställe att stanna för en natt, med några av de finaste vingårdar i Rhen regionen. Koblenz och Mainz är populära ställen att bo för en natt bara för att de bokstöd de mest natursköna och romantiska delen av floden.

Träffas

Den närmaste flygplatsen är Flughafen Frankfurt am Main i Frankfurt. Därifrån kan du ta ett tåg till Köln. Stopp i Köln och se de platser, eller gå direkt till Koblenz om du föredrar. Det finns tåg på båda sidor om floden, och vyn av fönstret är garanterad att vara fantastisk.

Om du inte är benägna att sjösjuka, kan du också se Rhen via båt. Kryssningar är tillgängliga som tar dig förbi alla viktiga punkter av intresse längs floden. Om du inte har något emot att få lite motion, kör Rheinsteig spår längs floden för 200 miles. Du kan också hyra cyklar, och det finns en cykelväg på västra sidan av floden som rinner 35 miles från Koblenz till Bingen. Naturligtvis kan du också hyra en bil. Däremot kan trafiken vara tung, särskilt under högsäsong.

Billiga Kryssningar i Rhen, Europa


Floden Rhen har firats av kända kompositörer och artister genom åren, lägga till de myter och historia som omger den. Rhen spänner hela vägen från Holland, förbi Belgien, och genom Tyskland och Frankrike, för att slutligen slutar i Schweiz. Dess gräns städer erbjuder gott för resenären att se från ombord på ett kryssningsfartyg. Lyckligtvis denna typ av resor inte behöver vara dyrt, och du hittar det finns många Internet erbjudanden. Den Premicon drottning i synnerhet erbjuder lyx resa för en bråkdel av vad man kan förvänta sig att betala.

hänförande Rhine

Den "Förtrollande Rhen" kryssning genom Holland, Tyskland, Frankrike och Schweiz kostar $ 2800 i 2010. åtta dagars kryssning häver från Amsterdam och reser till Köln, Koblenz, Heidelberg och Strasbourg innan du avslutar i Basel, Schweiz. Den stannar i varje stad så att passagerarna kan utforska lokala museer och attraktioner, och stanna till för lunch och middag. Måltider ombord på fartyget, drycker och kvällsunderhållning ingår, som är guidade turer med headset och användning av cyklar.

Europa River Cruises

Blue Water helgdagar

Bridge House, Brook Street

Skipton, North Yorkshire BD23 1PP

44-1756-706-529

cruisingholidays.co.uk

Majestic Rhen och Mosel

Kvittning från Köln, är fartygets första anhalten Andernach, en av Tysklands äldsta städer, fylld med medeltida ruiner och fästningar. Härifrån kryssningen gör en avstickare ner floden Mosel att besöka vingårdarna i Moseldalen, där den berömda Riesling vin produceras. Väl tillbaka på Rhen, kommer passagerarna se Lorelei Valley och det omgivande landskapet, innan du går till den historiska staden Koblenz och hamna i Köln. Det finns ledig tid och guidade turer i varje stad. Kostnaden för denna resa är $ 1300 per person, som av 2010.

bågskyttar direkt

Customer Services Department

Wren Court, 17 London Road

Bromley, Kent

BR1 1DE

44-8445-734-806

archersdirect.co.uk

Premicon drottning

Detta kryssningsfartyg är verkligen lyxigt, komplett med en wienerkafé och inglasade gourmetrestaurang; lyckligtvis priserna är långt ifrån extravaganta. En fem-dagars kryssning från Düsseldorf på utvalda datum är endast $ 700. Vid andra tillfällen avgår från Köln och resa via Frankfurt eller Amsterdam, med priser som börjar från $ 1850 för sex dagar. Stugorna är lyxiga, med badrum i marmor, golvvärme, minibar, Wi-Fi och platt-TV. Drottningen Suite innehåller också tjänster av en butler.

Premicon drottning

Transocean Flussreisen GmbH

Stavendamm 22

D-28195 Bremen, Tyskland

49-421-3336-182

premiconqueen.de

Kryssningar på Globus Rhen


Globus är moderbolag för flera olika resebyråer. Varumärken i Globus familj ger olika resetjänster, från semesterplanering floden cruising. Den Avalon vattenvägar varumärke erbjuder flodkryssningar i Europa, Kina, Galapagos och Egypten. Floden Rhen i Europa är en av flera floder som ett Avalon vattenvägar kryssningsfartyg resor. Kryssningar pågå från några dagar till mer än två veckor.

En vecka eller mindre

Det finns tre kryssning alternativ som varar en vecka eller mindre. Alla är tillgängliga under julen. Det finns två Jul i Alsace och Tyskland kryssningar som erbjuds av Avalon vattenvägar. Båda kryssningar pågå i fem dagar. Man reser från Frankfurt till Basel och andra resor från Zürich till Frankfurt. Den Christmas Prag till Basel kryssning varar i sju dagar och reser från Nürnberg till Zürich.

En vecka till 10 dagar

Det finns fem kryssning alternativ med en löptid på åtta eller 10 dagar. Två är Romantiska Rhen kryssningar och båda senaste åtta dagarna. En kryssning reser från Amsterdam till Basel och den andra från Zürich till Amsterdam. Det centraleuropeiska Experience varar i åtta dagar och reser från Nürnberg till Remich. Tulip Time Cruise håller också i åtta dagar och färdas i en rundresa från Amsterdam till Holland och Belgien. Den Christmas Zürich till Prag kryssning varar i 10 dagar och reser från Zürich till Numenberg.

11 till 12 dagar

Varar 11 dagar, väderkvarnar, vingårdar, och Paris kryssning färdas från Remich till Amsterdam. Denna kryssning är också tillgänglig som en 12-dagars kryssning och resor från Amsterdam till Remich. Den övre Rhen till staden av musik kryssning tar dig från Zürich till Wien under 11 dagar. Det centraleuropeiska Experience är tillgänglig som en 12-dagars kryssning och resor från Paris till Prag eller från Prag till Paris. Två Julens kryssningar, både varar i 12 dagar, resa från Zürich till Prag eller Prag till Basel.

13 till 14 dagar

En 13-dagars kryssning, reser Europeiska Splendor antingen från Wien till Amsterdam eller från Amsterdam till Wien. Den övre Rhen till staden av musik kryssning är också tillgänglig som en 13-dagars kryssning, reser samma väg från Zürich till Wien. Väderkvarnar, vingårdar och Paris kryssning är tillgänglig som en 13-dagars eller 14-dagars kryssning. Rhen och Mosel är en 14-dagars kryssning från Amsterdam till Basel.

15 till 16 dagar

Två kryssningar heter Magnificent Europa förra i 15 dagar och resor från Budapest till Amsterdam eller från Amsterdam till Budapest. Grand Christmas Cruise är en 16-dagars kryssning och färdas antingen från Zürich till Wien eller från Wien till Basel.

Längre än 16 dagar

För kryssningar som varar längre än 16 dagar, Juveler i Centraleuropa reser från Budapest till Paris i 20 dagar. Nordsjön och Svarta havet kryssning varar antingen 22 eller 23 dagar. Reser från Bukarest till Amsterdam kan göras i 22 eller 23 dagar, medan Amsterdam till Bukarest rutten tar 23 dagar. Den 26-dagars kryssning, Nordsjön och Svarta havet Cruise, resor från Amsterdam till Istanbul.

Hur man gör en häst Stall rinna av väl


Din häst behöver en torr stall av flera skäl. Våta hovar kan främja sjukdom. Mättad jord stöder inte vikt. Instängd fukt leder också till förfall, vilket kan ge hud och andningsproblem. Men, skiktning sängar över väta för att göra ytan torka bara lägger nedsmutsat material för att avlägsna senare. Det självklara svaret skulle vara en sluttande hård yta som leder till ett avlopp, men en stark lutning fungerar inte när man överväger hästens behov. Icke-plan mark kan leda till rygg och ben problem i en häst, men en svag även vinkling (1 1/2 till 2 procent grade) är tillåten. Betong är dyrt, kan skada hovar och leder och absorbera urinsyra. Trä kan fälla fukt och mögel. Fast smuts inte dränera väl om kompakt hårdhet.
Stall mattor kan installeras på alla hårda icke-rörliga yta som betong, trä eller asfalt för ökad dränering och häst komfort. För stall med jordgolv, med en kombination av franska avlopp och mattor kommer att rinna bäst. Franska avloppssystem dränera fukt snabbt från en nivå, packad jord yta. En fransk avlopp är ett dike fyllt med sten som kanaler fukt från där du inte vill ha den. Helst ska din stabil har ett stall golv 12 inches ovanför utsidan marknivå.

Instruktioner

1 Gräva ut golvet i ditt stall mellan 8 och 18 inches. Installera sten över hela stall ger mer vågrätt avlopp rum till vatten och urin, men en eller två kanaler på stall väggarna är allt som kan behövas. Om du planerar att gräva en enda dräneringskanal, lutning stallgolvet högst 1 tum var 5 fot mot dräneringskanal.

2 Fyll kanal med 2 inches av sand eller stendamm.

3 Lägg till ett tjockt lager av 3/8 till 3/4-tums grus, minst fyra till fem inches på toppen. Det bör packas väl, återvänder till den ursprungliga ytan nivå.

4 Top detta med en kvalitet stall mattor av vulkaniserat gummi eller polyetenharts och din häst stall ska rinna av väl.

Tips

  • Sand och jord kan skifta under mattorna orsakar ojämn spänning på mattan material och kan leda till att riva. Grus måste vara väl packad. Kompakt sten är en genomsläpplig yta, så flatbottnade stall mattor kommer inte fälla fukt som kan vara ett problem på en icke-permeabel yta som betong. För konkreta bås, väljer räfflad eller på foten botten stall mattor.
  • Om du använder kalksten i basmaterialet, vara medveten om det kan torka hovar.

Vad är längden på Rhen?


Rhen är en av de längsta floder att köra genom Europa - det är också en av de mest trafikerade vattendrag, som används för att transportera miljontals ton gods. Namnet Rhen härstammar från det keltiska ordet "ronos", som betyder "rasande flöde."

Plats

Rhen ursprung i Rheinwaldhorn glaciären i de schweiziska alperna. Det går i slutändan genom sex länder - Schweiz, Liechtenstein, Österrike, Tyskland, Frankrike och Nederländerna, innan den strömmar in i Nordsjön i Rotterdam.

Längd

Rhen är en av de längsta floder flyter genom den europeiska kontinenten. Enligt webbplatsen Roll, är Rhen ca 1320 km lång. Detta är lika med 820 miles.

Debatt

Längden på Rhen blev föremål för debatt i mars 2010. Enligt tysk webbplats The Local, trots dagens referenser notering Rhen som har en längd av 1320 km, Bruno Kremer - en biolog vid universitetet i Köln - har ifrågasatt denna siffra. För första halvan av detta århundrade, Rhen var faktiskt anges som 1,230 km långa, men runt 1930, tror Kremer ther figuren var förvirrad och längden ändras till 1,320 km. Kremer personliga mätningar kom till ca 1232 km. Även om det är ännu inte bekräftats officiellt, hävdar The Local lik av Rhen Museum i Koblenz har ändrat sina siffror eftersom dessa fynd.

Rhen Wine Tours i Tyskland


Floden Rhen i Tyskland är den längsta floden i landet och har fått sitt namn från den keltiska "renos", vilket innebär ilska flöde. Rhen ger bevattning för mycket av de tyska gårdar och vingårdar jordbruks längs stranden. Vingårdar längs Rhen är kända för att producera Riesling och Gewurztraminers. Det finns flera metoder för att turnera vin landet av floden Rhen, inklusive guidad eller självgående.

Vägen till Tyskland

Rhen Wine Tours i Tyskland

Turnera Rhen region i Tyskland.

Vägen till Tyskland erbjuder självgående drivande turer i hela den tyska vinland. Njut av att köra längs Rhen, vistas i fyrstjärnigt hotell, provtagning lokala viner och njuta av en fullständig gratis frukost varje morgon. Alla logistik ordnas genom företaget. Kör till Baden-Baden och prov viner från Varnhalt, Steinbach och Neuweier vingårdar. Förutom den själv guidad drivande tour, turer inkluderar en dag kryssning på Rhen.

Vägen till Tyskland
165 Avenue Rd
suite 301
Toronto, ON M5R 3S4
800-848-8163
roadtogermany.com

Gasthaus Hotel and Winery

Rhen Wine Tours i Tyskland

Tour de tyska landsbygden.

Gasthaus Hotel and Winery ligger längs floden Rhen. Gasthaus erbjuder resor utformade runt vinprovningar och touring lokala vingårdar och vingårdar. Det finns också vandrings dagar till promenader och promenera på landsbygden kring Gasthaus. Tour de mellersta Rhen lära sig om druvor och vinerna i regionen med vintner-master Peter Stahl. paket semester inkluderar logi och vinprovningar.

Gasthaus Hotel and Winery
Am Talblick 6
D-55430 Oberwesel-Dellhofen
tyskland
(+49) 6744-416
hotel-germany-rhine.com

Tyska Cycling Tours

Rhen Wine Tours i Tyskland

Besök historiska slott i Tyskland.

Kombinera fiberkabel av Europas traditioner, cykling och vin, i en semester med tyska Cycling Tours Rhen-Neckar tur. Tillbringa sju dagar cykla hela Rhen-regionen tar tid att stanna vid historiska slott, byggnader och vingårdar i Rhen. Det finns stödskåpbilar, guider / mekanik och snacks tillhandahålls under dagliga turer. Bo i små hotell och värdshus hela veckan. Frukost ingår i tur avgifter. Viner i Heidelberg och Loreley Valley samplas längs vägen.

Tyska Cycling Tours
Gabelsbergerstr. 2
Zwickau, Tyskland 08064
(49) 375-79289-77
germancyclingtours.com