rhens biflöden

Floder som rinner ut i Rhen


Rhen är en av de viktigaste källorna till färskvatten i Europa. Kör för cirka 1200 kilometer, Rhen sträcker sig från Reichenau, Schweiz, genom Liechtenstein, Österrike, Tyskland, Frankrike och slutligen Nederländerna, där den kombineras med två andra stora floder, redivides och slutligen mynnar ut i Nordsjön. Som den längsta floden i Europa, har det dussintals bifloder.

Schweiz, Liechtenstein och Österrike

Rhen former i de schweiziska alperna där Vorderrhein eller övre Rhen, och Hinterrhein eller Niederrhein, kombinerar. Rhen sammanfogas av Toss floden (Schweiz), den Ill (Österrike), den Aar (Schweiz) och den Birs (Schweiz).

tyskland

Rhen är Tysklands längsta flod, och det är där de flesta av flodens huvudflöden finns. Rhen sammanfogas här av Schussen, Wutach, den Alb, den Wiese, den Elz, Kinzig, Nahe, den Rench, Mosel, Nette, den Acher, Murg, Ahr, den Pfinz, det Erft , Main, Lahn, det Wied floden, Sieg, Wupper, den Düssel, Ruhr, den Enscher och Lippe floden.

frankrike

Ett antal floder bidrar till Rhen från Frankrike. Den Birsig, Ill (ej att förväxla med floden Ill i Österrike), i Moder floden, Lauter och Mosell.

Nederländerna

Innan Rhen delar i en serie av mindre floder och rinner ut i Nordsjön, är det sällskap av Oude IJssel, den Berkel och floden Meuse i Nederländerna.

Den huvudsakliga

Huvud är en av tre stora biflöden till Rhen. Huvud är en stor flod i sig 574 kilometer lång och rinner genom de tyska delstaterna Bayern, Baden-Württemberg och Hessen.

Mosel

Mosel är en annan av de stora bifloder till Rhen. Det går 545 kilometer genom Frankrike och Luxemburg, och ansluter sig till Rhen i Koblenz, Tyskland.

Neckar

Neckar är en annan stor biflod till Rhen. Det är 367 kilometer lång och huvudsakligen löper genom den tyska delstaten Baden-Württemberg. Det går Rhen i Mannheim.

Rhen - Maas - Schelde Delta

Rhen får sällskap av två andra stora floder i Nederländerna för att bilda Rhen - Maas - Schelde delta.

Skillnader i Rhen och Donau


Rhen och Donau är två av de stora floderna i Europa. Rhen och Donau är sammanlänkade via Rhen-Main-kanalen, som kombinerar med floderna för att åstadkomma en bana över kontinenten från Nordsjön till Svarta havet. Båda floder har stora historier av imperier bildas och avverkade på sina banker, och många slott - något som fortfarande står - restes inom synhåll av deras vatten.

Storlek

Även om Rhen och Donau är både stora floder, är Donau betydligt större. Rhen löper cirka 820 miles, medan Donau har en längd på mer än dubbelt så - 1780 miles - och är den näst längsta floden i Europa efter Volga. Även om båda floderna passerar genom Tyskland och Österrike, Rhen berör även länderna i Liechtenstein, Frankrike, Schweiz och Nederländerna och Donau rinner genom Slovakien, Ungern, Kroatien, Serbien, Bulgarien, Rumänien och Ukraina.

Rutt

Källan till floden Rhen är den stora Rheinwaldhorn glaciären i de schweiziska alperna, och floden flyter nordväst därifrån tills den mynnar ut i Nordsjön. Donau, under tiden bildar med mötet med Breg och Brigach floder i Tyskland Schwarzwald och rinner österut ut i Svarta havet. Donau har mer än 300 bifloder förgreningar under sin väg - mer än sju gånger så många bifloder som Rhen.

Handel

Rhen är en viktig passage för fartygstransporter, i synnerhet i Tyskland och Frankrike, och passerar genom vissa större städer, såsom Basel och Rotterdam i Nederländerna och de tyska städerna Bonn, Köln och Düsseldorf. Donau är också en viktig kommersiell väg för Europa och det berör Wien, Österrike; Budapest, Ungern; och Belgrad, Serbien - varje huvudstad i ett land, så dess betydelse för den ekonomiska utvecklingen förstärks.

Arter

Donau har en mycket rikare samling av vilda djur än Rhen, som drabbades omfattande föroreningar under 1970- och 1980-talen, skadar många av dess inhemska arter och döda några helt. Rhen har någonstans runt 40 arter av fisk, till exempel, medan Donau ståtar med mer än 100. Donau har det övergripande mer än 5000 djurarter, inklusive cirka 180 häckande fåglar och 40 däggdjur. Donaudeltat är den sista platsen i Europa där du kan hitta en havsörn, och det har 60 procent av världens vita pelikan befolkning.

Dragen av floden Rhen


Rhen flyter från de schweiziska Alperna, genom Tyskland och Nederländerna, till Nordsjön. Det är en av de längsta och viktigaste floder i Europa, historiskt sett en källa till transport, handel och försvar. Idag fortsätter Rhen att vara ett stort fokus på industri, handel och turism i Tyskland.

Längd

Rhen är den längsta floden i Tyskland, även om det finns viss förvirring om dess faktiska längd. År 1932, den tyska encyklopedin Knaurs Lexikon tryckt sin längd som 1.320 kilometer (820 miles), och det har varit allmänt accepterad siffra. I början av 2010, men en vetenskapsman forska ekologiska aspekter av Rhen märkt att i publikationer före 1932, var Rhen mätt vid 1,230 kilometer, eller 765 miles. The Local, en engelskspråkig tysk tidning, rapporterar att nya mätningar stöder den reviderade längd, även om strömkällor fortfarande ofta citerar 1320 km siffra.

Geografi

Rhen har sitt ursprung i de schweiziska Alperna och flyter norrut för att bilda Swiss-österrikiska gränsen. Det visar väster vid Bodensjön och strömmar längs gränsen mellan Tyskland och Schweiz, ett område som präglas av vattenfall och forsar. Rhen vänder norrut i Basel, Schweiz, som utgör en del av den tysk-franska gränsen mellan Vogeserna på den franska sidan och Schwarzwald i sydvästra Tyskland. Längre norrut, skär mitten Rhen en djup klyfta mellan Hunsrück och Taunus bergen tills nedanför Bonn, där landskapet planar ut och floden rinner genom Köln och Düsseldorf. Efter att ha nått Nederländerna Rhen ansluter flera andra floder för att bilda en av de största floddeltan i Västeuropa. För att förhindra översvämningar Nederländerna avslutade Deltaprojektet 1986, omdirigera Rhen och andra floder till Nordsjön via dammar och kanaler.

Historia

Romarna tänkt på Rhen som de yttersta gränserna för civilisationen; klassiska latinska texter beskriver område utanför som vildmark bebos av primitiva stammar. Den första bosättningen längs Rhen grundades nära dagens Köln 38 BC av en germansk stam som kallas ubier. Det blev en romersk stad runt AD 50, och romerska artefakter kan fortfarande hittas längs Kölns avrinningsområdena. Floden var avgörande för handel och prospektering i klassisk och medeltiden. År 1815, Wienkongressen överenskomna fri navigering på Rhen, som tog bort avgiftsbelagda broar och banade väg för modern industriell och kommersiell användning.

Politik

Internationella konflikter omgiven Rhen i århundraden. Franska ledare från Ludvig XIV till Napoleon försökte utvidga Frankrikes gränser genom att annektera mark väster om Rhen. Efter första världskriget, allierade styrkorna ockuperade ett område längs floden inklusive Luxemburg, Belgien och Nederländerna gränser. Versaillesfreden 1919 tillät Belgien att annektera vissa områden i Rheinland traditionellt tyska i språk och kultur. Floden var också en stor försvarslinje under andra världskriget.

Turism

Rhen långa historia som ett sätt att gränsen försvar har lämnat sina banker kantas ruiner och spektakulära slott. Den 90-mil klyfta av den mellersta Rhen, i synnerhet, är känd för sina fästningar, slott och vingårdar, och är ett centrum för turism. Turister flockas också till städer längs floden: Köln och Düsseldorf i Tyskland och Strasbourg i Frankrike.

Castle på floden Rhen


Floden Rhen är känd som en av Tysklands mest pittoreska områden med dess rika historia och arkitektoniska arvet. De många historiska slott och fästningar längs floden erbjuder bevis på dessa gynnsamma tider när riddare och duchies samlat vägtullar, välkomnade resenärer och köpmän från länder långt borta, och var underhållning av jonglörer och gycklare. Idag är många av de medeltida slott är hotell som besökare att uppleva andan och charmen i medeltiden med egna ögon.

Burg "Auf Schoen"

Hotel "Auf Schoen" bosatt i ett slott över 1000 år gammal med utsikt över floden Rhen och den medeltida staden Oberwesel, en Unescos världsarvslista. Omgiven av böljande kullar och vingårdar, erbjuder detta slott hotell en perfekt plats att utforska Rhen River Valley. Hotellets interiör har antika kristallkronor, tester sängar, öppna spisar och trämöbler. De 22 rummen och sviterna har privata balkonger och vanliga bekvämligheter som en mini-bar, hårtork och höghastighetsanslutning till Internet. På hotellet finns två restauranger och en terrass café som serverar regionala rätter. Hotellet anordnar Chevalier middagar för grupper om 12.

Burg "Auf Schoen"

auf Schoen

55430 Oberwesel am Rhein

tyskland

011-49-6744-93930

hotel-schoenburg.com

Schloss Rheinfels

Schloss Rheinfels sitter precis vid Lorelei Rhen River Valley, en Unescos världsarvslista känd för sina Lorelei vaggar; enligt legenden, hänförd en vacker siren passerar sjömän, vilket deras båtar att krascha in i dessa stenar. Den romanska slott har en elegant inredning av samtida och modern design med stora panoramafönster. De 63 rummen och sviterna är inredda i lantlig stil. På hotellet finns ett spa med inomhuspool, bastu och ångbad och en privat gräsmatta med vattenbassäng i slottsparken. Två restauranger, en pub och ett café serverar regionala rätter och traditionella tyska bakverk och hotellet erbjuder en kostnadsfri frukostbuffé.

Schloss Rheinfels

schlossberg 47

56329 St. Goar

tyskland

011-49-6741-8020

schloss-rheinfels.de

Castle Liebenstein

Inbäddat i de böljande kullarna i Mellanöstern Rhen nära Lorelei Rocks ger medeltida slottet Liebenstein sina gäster med en magnifik utsikt över Rhendalen. Dess historiska fasad öppnar sig en rustik inredning i lantlig stil. Gästerna sover i nio rum och sviter - en del även i slottets torn - som har en nostalgisk utformning av tester sängar, takbjälkar, trämöbler och mjuka mattor. Restaurang på plats och en terrass café serverar säsongsbetonade rätter. Gästerna kan boka knight måltider och medeltida banketter. Hotellet erbjuder båtturer längs Rhen till andra slott och historiska platser.

Castle Liebenstein

Familie Nickenig

56341 Kamp-Bornhofen am Rhein

tyskland

011-49-6773-308

castle-liebenstein.com

Hur Cruise Greatest Rivers i Europa


River cruising är en av de roligaste sätten att turnera Europa. Som med alla kryssning, reser ditt rum utan dig, ta bort behovet av att regelbundet packa eller att dra runt bagage. Vid slutet av en dag upptagen sightseeing, kan du återvända till ditt rum på vatten i stället för att söka efter en plats att bo. Bäst av allt, dina flodbåt bryggor i hjärtat av många av de stora huvudstäderna i Europa. Det finns dock några steg varje resenär bör vidta för att säkerställa bästa flod kryssning upplevelse.

Instruktioner

Planera din flodkryssning

1 Hur Cruise Greatest Rivers i Europa

Många flodkryssningar inkluderar privata turer av slott och vingårdar.

Välj din flod. Det finns 14 floder i Europa över 600 miles i längd, och många fler mindre biflöden. Dessa vattendrag är några av de äldsta handelsvägar fortfarande existerar. De är alla fascinerande, men en flod kan bättre täcka det område som du helst skulle vilja se. Varje flod har en annan karaktär: Rhen är upptagen, med massor av flodtrafiken och täta städer och byar som passerar förbi; Loire är också upptagen i delar, och det vindar av slott och slott; Douro i Spanien och Portugal driver av sömniga städer och en tyst landsbygden.

2 Hur Cruise Greatest Rivers i Europa

Gamla kanalhus och lås lägga intresse för en holländsk flodkryssning.

Välj din kryssning linje noggrant. Som floderna alla har sina olika egenskaper, så också göra båtarna som seglar på dem, och en kryssningsrederi kan matcha din personlighet bättre än en annan. Stephanie Bishop, vd för Globus, säger en sak att leta efter är fartygets ålder. Avalon, som är ett dotterbolag till Globus, kommer att lansera "Panorama" i maj 2011. "Panorama" är en helt ny och modern fartyg med exklusiva faciliteter och panoramautsikt från hytter. Även om vissa båtar har funnits ett tag och är trött och i behov av uppdatering, många kryssningsrederier att uppdatera sina båtar som svar på den ökande populariteten för flod cruising. Längre flodkryssningar locka en äldre kundkrets, medan sju dagars kryssningar har yngre deltagare.

Vissa kryssningsföretagen har en kulinarisk eller vin provtagning fokus, medan andra koncentrera sig på historia eller kultur i regionen som reste genom. Kryssningar av Amsterdam ger trädgården älskare en Posas och personliga titt på tulpanfält på våren. Vissa kryssningar kombinera cykelutflykter, vandringar och mjuk äventyr med sina seglingar. Bestäm vad du vill göra, och hitta flod kryssning som kommer att matcha dina intressen.

3 Hur Cruise Greatest Rivers i Europa

Det bästa sättet att utforska floden byar är till fots eller med bycycle.

Packa klokt. Det är alltid en bra idé på en kryssning till packa noga, men det är ofta ännu viktigare på en flod kryssning. Lagringsutrymme är begränsat, så planerar att ta med kläder som kommer att utföra flera uppgifter. Livet på en flodbåt är mindre formellt än på en stor kryssningsrederi, så avslappnade kläder är mer praktiskt. Sätta goda walking skor, eftersom det finns ofta stora walking turer längs de gamla kullerstensgatorna i stadskärnorna. Glöm inte en bra kikare, eftersom du kommer att kunna se detaljer om städer och byar längs flodbanken som du seglar förbi.

4 Hur Cruise Greatest Rivers i Europa

Byggnaderna på historiska floder i Europa är ofta arkitektoniskt vacker.

Gör din forskning. Det är viktigt att bestämma inte bara där du vill gå, men när. TravelandLeisure.com rekommenderar bokning sex månader eller mer i förväg för att få de bästa priserna. Konsultera en agent som specialiserat sig på kryssningar, läs guideböcker för de städer som du kommer att besöka på kryssning och bestämma om du vill planera dina egna utflykter eller om du tar strand resor planeras av kryssningsföretag.

5 Hur Cruise Greatest Rivers i Europa

Det är en perfekt bild runt varje hörn på en europeisk flodkryssning.

Dokumentera din resa. Detta kommer att bli en minnesvärd upplevelse, så var beredd att spela in den. Det finns ingen mer sceniska sätt att lära känna Europa än av floden, och du kan fånga landskapet från ett unikt perspektiv. Om du inte alls konstnärligt, ta lite tid att skissa eller måla utsikt över floden.

Tips

  • På grund av begränsad kapacitet, flodkryssningar boka upp snabbt, så se till att planera tidigt. Toppen flod cruising säsong i Europa sträcker sig från april till slutet av oktober, med axel säsongen priser i april och november.
  • Förvänta dig inte samma upplevelse som du skulle ha på ett stort kryssningsfartyg. Det förmodligen inte kommer att vara ett kasino ombord, kommer båten restaurang vara liten och stugorna kommer att vara mer kompakt än du har haft på de stora liners. Men kryssnings erfarenhet kommer också att vara mer intim och potentiellt mer kulturellt stimulerande.
  • "Lonely Planet", säger, "utträngning är den största svårigheten i de varmaste månaderna juni, juli och i synnerhet augusti. I vissa länder, till exempel Frankrike och Italien, många affärer och restauranger nära i augusti medan lokalbefolkningen ta sina egna helgdagar, vilket innebär att vissa städer kan känna ganska död. "

Stora land och vatten funktioner i Nigeria


Nigeria är ett land i Västafrika med olika markfunktioner och klimat. Arkeologi visar folk har levt i denna region för tiotusentals år, och i dag är det mest befolkade landet i Afrika. Liv och kulturer av det nigerianska folket har påverkats av landets geografiska egenskaper.

Storlek och läge

Nigeria omfattar 400.000 kvadrat miles, dubbelt så stor som Kalifornien. Det gränsar till Tchad, Kamerun, Benin och Niger. Nigeria är också har en kust längs Atlanten och bukten Benin. Denna anslutning till vatten har varit viktigt för utvecklingen av Nigeria, och många människor fiska för en levande i denna region. Mer än 100 miljoner människor från 200 etniska grupper lever och arbetar i Nigeria. En av Nigerias främsta resurser är olja, och Nigeria oljereserver är några av de största i världen.

Niger och Benue Rivers

Niger och Benue floderna är de stora vatten funktioner i Nigeria. Benue är den mindre av de två, och det är en av de viktigaste bifloder till floden Niger. Flera mindre biflöden strömma in i Benue, såsom Mayo Kebbi. Floden Niger är den primära floden i Västafrika, och det används för transport. Det är den tredje längsta floden i Afrika, efter Nilen och Kongo. Både Niger och Benue översvämning under regnperioden, vanligen från september till maj. Dalarna och deltan runt floderna är bördig och har en rik jord.

Skog

Den södra delen av Nigeria är täckt av skog och våtmarker. Det är en regnskog, som är hem för många arter av växter och djur. Avskogningstakten är hög i Nigeria, och en stor del av regnskogen förstörs varje år. Dessutom bidrar den nigerianska oljeindustrin till en hel del föroreningar i regionen. Längre söder om regnskogen området är träsk och sötvatten och saltvatten kärr. Saltvatten våtmarker innehåller tusentals mangrove träd, vilket denna region att kallas mangroveträsk.

Savann

Den norra delen av Nigeria är täckt av savann och gräsmarker, med några små skogar insprängda bland slätter. Savann får lite regn, och är benägna att bränder under torrperioden. Slätterna omfattas i högt gräs, buskar och träd. Denna region är hem för ett nomadgrupper kallas Fulani, samt ett antal slätter djur såsom vilda hundar, zebror och elefanter. Det finns stora vulkaniska bergarter och outcroppings som bildar en dramatisk siluett på den nigerianska landskapet.

Adamawa Plateau

Adamawa platån är en vulkanisk highland bildning i den östra delen av Nigeria. Detta höglandet region inkluderar gotel bergen, och källan till Benue är på platån. Höglandet är 3000 fot i höjd, men vissa ställen vara så hög som 8000 fot. Under den vulkaniska sediment är en granit bas, och andra mineraler finns i platån och bergen. Regionen är täckt av savanngräsmarker, och det finns några skogsområden. Det finns flera nationalparker i Adamawa Plateau och Gotel Mountains, såsom Gashaka-Gumti park, som är hem för flodhästar, schimpanser och andra vilda djur.

Lake Chelan upptar en glaciär-huggen klyfta i Cascade Range i norra centrala Washington. Sjön är 50 miles lång och 2 miles på det bredaste stället. Sjön yta är 1100 fot över havet, men den lägsta punkten i ravinen är 400 fot under havsytan. Södra stranden, bland kullarna i Columbia River Valley, är tillgänglig på väg och utvecklas för bostäder, rekreation och vattenkraft. Den övre sjön är nås med båt.

Glacial

Lake Chelan bildas bakom en morän drift dammen från en glaciär med en sluttande höjd 1000 till 4500 fot ovanför den aktuella sjön ytan. Vattnet i sjöns Stehekin River biflod uppstå i befintliga glaciärer på höjder upp till 8000 fot. Den Stehekin branta 35 mil kör samlar en sediment last som har byggt ett delta där floden kommer in i sjön. Offshore från deltat, fördjupar den övre sjön snabbt till 500 fot. I de lägre 15 miles strax ovanför sjöns utlopp är mindre djup än 200 fot.

biflöden

Den Stehekin River flöden 70 procent av sjön vatten. Railroad Creek biflod flöden 10 procent. Det finns 50 mindre tillflöden, bland annat flyktiga och intermittenta strömmar. Roses Lake, Wapato Lake och Dry Lake (Manson Lakes) rinna in Stink Creek och sedan i sjön Chelan. En iskall sill (morän skräp bar) delar Chelan i två bassänger: den djupa Lucerne bassängen med 92 procent av sjövatten och grunt, nedströms Wapato bassängen.

Damm

1903, den Chelan Water Power Company avslutat den första vattenkraftverket vid den nedre änden av sjön Chelan. Genom en serie förvärv, passerade ledningen till Washington Water Power, som genomgått en större damm i 1927. Den aktuella dammen torkade Chelan älvfåran nedströms från sjön, utom när dammens utskovsluckor öppnades. Vatten från vattenkraftverket släpps ut i dammens utloppet (artificiell kanal) och fortsätter till Columbiafloden. Nya licenser under 2006 kräver en ständig utsläpp i Chelan River starten 2009 för fisk lek

regenerering District

The Lake Chelan vattendelare är 924 kvadrat miles av mestadels nationella skog och nationalpark mark. Jordbruksmark är bara tre procent av vattendelare, inklusive 11.600 tunnland bevattnade odlingar. Urban och bostäder mark är mindre än en procent. Lake Chelan Återvinning District är en bevattning av jordbruksmark distrikt som också ger behandlat dricksvatten och avlopp för staden Manson vid sjön, med stöd från US Bureau of Reclamation.

DDT

1998, studier av ädelfisk vävnad som tas från Lake Chelan upptäckte oacceptabla nivåer av DDT, en syntetisk organisk molekyl som används som bekämpningsmedel början på 1940-talet. DDT ackumuleras i näringskedjan och förbjöds i USA på 1970-talet. Mackinaw öring vävnad från Lake Chelan s Wapato bassängen var 97 procent över Clean Water Act från 1977 kvalitetsmål och fyra gånger högre än andra Washington platser. Chelan s Lucerne bassängen träffade rent kriterier vatten.

Amazonfloden i Sydamerika är den största i världen. Amazonas har den största vattendelare, antal biflöden och vattenvolym av alla. Det är 4.000 miles lång och färdas genom Peru, Ecuador, Bolivia och Venezuela. Den största delen av floden rinner genom Brasilien. Amazon feeds tropiska regnskogar där miljontals växter och djur lever. Den stora Amazonfloden området erbjuder möjligheter till regnskog utflykter, fiske, kapell prospektering och flodkryssningar där besökarna kan lära sig om och njuta av denna mäktiga flod.

Rain Forest Utflykter

En av de bästa sätten att få upp nära och personliga med Amazon är att registrera dig för en regnskog utflykt. Amazonas är hem för tät regnskog med träd som kan nå 200 fot. Det är en tät canopy, så inte mycket solljus når marken, vilket resulterar i lite snårskog. Regnskogar är fulla av faunan, inklusive jaguarer, hjortar, apor, krokodiler, ormar, papegojor, rosa delfiner, fjärilar och utter. På en regnskog utflykt, kunniga guider leder dig på en tur genom skogen, påpeka intressant djurliv och instruera besökarna om vikten av bevarande.

Piranha Fishing

Piranha, med sina knivskarpa tänder, är kända för sin aggressiva och farliga natur. Du kanske inte vet dock att Piranha är faktiskt bra att äta. De är ännu roligare att fånga. Anmäl dig till en piraya fiske resa för att se dessa Amazonas fiskar i aktion. Men var försiktig när du tar bort kroken eftersom deras tänder kan orsaka allvarlig skada.

canopy gångväg

Regnskogarna i Amazonas har en fascinerande ekosystem och deras skärmtak bebos av djur av alla slag. I Peru, kolla Canopy gångväg, där hängbroar och gångvägar slingrar sig genom trädkronorna 115 fot i luften. Canopy Walkway låter besökarna interagera närmare med canopy vilda djur som sengångare, harpyja, papegojor och apor. De kan också få en närmare titt på den frodiga vegetationen i trädkronorna. Dessa höga gångar, dock inte för dem rädda för höjder.

Kryssning Amazon

Ta en kryssning ner Amazon ger en unik möjlighet att njuta av allt som den mäktiga floden har att erbjuda. Det finns många operatörer att välja mellan, med olika resvägar för alla intressen och prisklasser. Många av dessa turer ger instruktioner och information om den naturliga miljön, inklusive vilda djur, växter och ursprungsbefolkningar. Cruising Amazonas är praktiskt och bekvämt, med stugor och bekvämligheter. Det finns ofta utflykter för bad, fiske, fågelskådning och vandring.

Rhine River Cruises i Tyskland


Floden Rhen i Tyskland har pittoresk utsikt över gamla slott, historiska städer, och tyska vingårdar. På sommaren "Rhen i flammor" sker i den mellersta delen av floden, med nattliga fyrverkerier. Resenärer till Tyskland har ett stort utbud av många olika typer av Rhine River Cruises - från två-timmars kryssningar till veckolånga kryssningar. Det finns flera flodkryssningsarrangörerna och utflykter att välja mellan.

AMA vattenvägar

Denna flod kryssning operatör erbjuder flera kryssning paket som finns på floden Rhen och presenterar flera stopp i tyska städer. Oktoberfest Escape är en 11-dagars kryssning som börjar i München och stannar i Nürnberg, Bamberg, Rudesheim, Köln och Amsterdam. Den 13-dagars Rhen Winter resan påbörjas i Basel, och sedan färdas genom Schwarzwald region med stopp i Strasbourg, Heidelberg och Köln.

AMA vattenvägar
21625 Prairie St.
Chatsworth, CA 91311
800-626-0126
amawaterways.com

Premicon Linje

Den Premicon Line har många olika flod kryssning paket längs Rhen i Tyskland. Den sex dagar myter, romantik, Städerna kryssning börjar och slutar i Köln med stopp i Frankfurt, Rüdesheim, Braubach, Cochem, Niederlahnstein och Konigswinter. Den sex dagar fästning, slott, Legends kryssning börjar också och slutar i Köln, men har stopp i Gernsheim, Mannehim, Speyer, Kehl, Mainz, och Braubach.

Premicon Linje
Frankenwerft 35
Köln, Tyskland D-50667
011-49-221-2088-500
premiconqueen.de

Viking River Cruises

Denna flod kryssningsföretag erbjuder många europeiska flodkryssningar, med flera på floden Rhen. Den åtta dagars Rhen Getaway kryssning börjar i Amsterdam och sedan färdas genom Tyskland. Denna kryssning destinationer erbjuda resenärer flera val av utflykter och turer. Hållplatser finns på Kinderdijk, Köln, Koblenz, Rüdesheim, Heidelberg, Speyer, Strasbourg, Breisach och Basel.

Viking River Cruises
800-304-9616
vikingrivercruises.com

KD Deutsche Rheinschiffahrt AG

Denna tyska flodkryssningsföretag erbjuder korta Rhen utflykter för turister och resenärer. Det har brunch kryssningar, eftermiddagen kryssningar, och romantiska kvällskryssningar tillgängliga. De korta kryssningar börjar och slutar i Köln, och de flesta erbjuder tyskt vin, mat och musik. Kvällen kryssningar har gourmetmat och dans, liksom. Denna turné grupp har också flera semester-teman och säsongs kryssningar.

KD Deutsche Rheinschiffahrt AG
Frankenwerft 35
Köln, Tyskland 50667
+ 49-221-2088-318
kd.com

Roessler Linje

Denna flod kryssning turné grupp erbjuder Rhen utflykter i Mellanöstern Rhendalen. Det erbjuder dagsturer och är tillgänglig för gruppevenemang också. Dagen lång romantisk tur erbjuds från påsk till början av november. Det börjar i Rudesheim med en rundvandring, innefattar en stollift till Assmannshausen (på tyska, "Red Wine Village"), och sedan har en båttur till Rheinstein slott. De två timmars sagor och glögg kryssning erbjuds vid jul, och den har en inbyggd advent, Grimm Brothers berättande, tyska jultraditioner och klassisk tysk julmat.

Roessler Linje
Lorcher Str.34
Rüdesheim am Rhein, Tyskland 65385
011-49-6722-2353
roesslerlinie.de

Fiske boende i Ohio


Ohio är hem för många destinationer fiske inom Eriesjön och tillhörande biflöden. Några av de bästa fisket åtföljs av logi alternativ som tillgodoser sportfiskare. Alternativen boende för sportfiskare inkluderar motell, bed and breakfast, stora hotell och campingplatser. Waterfront logi är perfekt för tillgång till fiske och många logi alternativ även ger en guide service med båtar och fiskeredskap.

Holiday Village Resort

Holiday Village Resort ligger i Port Clinton. Anläggningen har flera övernattningsmöjligheter och en bifogad chartertrafik för fiske på Eriesjön. Motell rum och flera rum sviter alla har pentry, värme, luftkonditionering och TV. Anläggningen erbjuder en utomhuspool, minigolf, volleyboll och hästsko gropar. Sportfiskare hittar fisk rengöring stationer och chartertrafik har flera båtar för små grupper och full dagsutflykter för abborre, gös och smallmouthbas.

Lighthouse Lodge

Fyren Lodge ligger i Marblehead, Ohio. Lodge ligger inom gångavstånd till Lake Erie och Sandusky Bay. Lodge är perfekt för grupper och har två sovrum med en sex personer bäddar i varje. Sovrummen har eget badrum, kylskåp, kabel-tv, öppen spis och mikrovågsugn. Platsen ligger nära flera marinor där charter fiskebåtar finns tillgängliga. Lokala restauranger serverar också färska gös och abborre från sjön.

Little Teds Cottages

Little Teds stugor är oberoende två sovrum enheter med luftkonditionering och värme. Stugorna har också utrustade kök, trådlöst internet, kabel-tv och uteservering med grill set. Fastigheten har en utomhuspool, hästsko gropar, volleyboll och docka utrymme för båtar. Sportfiskare hittar en fisk rengöring station, bete kylskåp och frysar för beredd fisk. Det finns också en sjösättning mindre än 10 minuter från stugorna.

Evergreen Lake Park

Evergreen Lake Park är en privat camping med två privata fiskesjöar. Campingen ligger nära staden Conneaut och har 70 tunnland av privat mark. Campingen erbjuder stuguthyrning, RV platser och tältplatser. Campare har tillgång till varma duschar, toaletter och ved. Det har också trådlöst internet, hästskor, volleyboll och många fler former av underhållning. Sportfiskare fiska i privata dammar liksom på Lake Erie.