raka av ett långt hår på varandra

Det korrekta sättet att växa ett långt skägg


Det första steget i utvecklingen av ett långt skägg begår till veckor långa process och exakt vård som krävs för att behålla ditt skägg. Efter att ha bekräftat för dig själv att skägg är värd din insats, måste du också förbereda dig för en tillfällig period av klåda och en besvärlig övergångsperiod när skägg inte är fullt utvecklad. Men är flitigt när du har tillåtit ditt skägg växa helt och har preparerat, du kanske upptäcker att det passar ditt ansikte väl och att det har blivit ett permanent inslag i ditt utseende.

Instruktioner

1 Välj en lämplig tid att börja växa ditt skägg. Av rädsla reaktioner andra kan på obestämd tid skjuta upp en mans beslut att odla skägg. Att välja att odla skägg är ett åtagande med en utökad mellansteg, så växer det under en lång driftstopp kan bidra till att undvika obehag du kan känna om att växa ut ditt skägg.

2 Undvik rakning i minst sex veckor. Även om du kan frestas att trimma och forma ditt skägg under denna tid, är det viktigt att låta det växa så länge som möjligt så att alla dina ansiktshår kan växa ut. Hår på ditt ansikte växer med varierande hastigheter, så många kommer att vara kortare än några andra. Speciellt långa skägg kan behöva avsevärt mer tid att växa: tänk 8 till 12 veckor.

3 Forma halsen efter sex veckor av kontinuerlig tillväxt. Även bäst genom din frisör, kan du också välja att forma halsen själv.

4 Tänk dig en linje som överensstämmer med formen på ditt ansikte, från öra till öra. Också föreställa sig en linje som går från baksidan av polisonger ner till nacken. Raka runt detta visualiseras område för att bilda ett väldefinierat och attraktiv ringning.

5 Shampoo ansiktet dagligen om din hud blir torr och kliande. Lägga till en ansiktsbehandling fuktighetskräm kan effektivt behandla irritation och klåda under mellansteg skäggväxt.

6 Trim ditt skägg regelbundet för att hålla den jämn och untangled. Du kan också forma ditt skägg när den är fullvuxen. Konsekvens med trimning är nyckeln till att hålla skägget formad och snygg. Tvätt och trimning är nödvändiga för att upprätthålla hygien och hålla håret ser friska.

Hur man knyter ett långt halsband


Långa halsband har kommit tillbaka till stil och på sistone, på längre desto bättre. Halsband som når midjan är en aktuell träff. Långa kedjor med berlocker, pärlstav längder av hampa sträng, makramé rep och strängar av olika fibrer eller material som är mest populära. Dessa tekniker och stilar är attraktiva sätt att shoppa varje outfit. Pricken till ett långt halsband är en kreativ slips i slutet.

Instruktioner

1 Knyt en knut i varje ände av halsbandet. Dessa blir handtagen när du drar dem för att justera.

2 Lägg ändarna ner platt bredvid varandra. Placera dem motsatta, med ena änden nedåt och den andra pekar uppåt. Dessa två ändarna av halsbandet kommer att vara de fyllmedelsbanden.

3 Skär en separat sträng sträng. Använd den för att binda en råbandsknop runt de två halsband ändar. Knyt en serie av tre kvadratiska knop.

4 Knyt en stram handsknop på undersidan av råbandsknop. Placera en klick superlim på knuten. Låt den torka ordentligt. Trimma ändarna av knytnings sladden.

Tips

  • Lägga till en klick superlim till efterbehandling knutar eller ändarna av strängen kommer att förhindra halka och repar upp sig.

Frisyrer med rak lugg och långt hår


Fringe, annars känd som smällar, kan se bra med längre frisyrer. Rak lugg hänvisar till trubbiga skär lugg. Stilen som har både långt hår och lugg är mycket populärt nu och många kändisar från Paris Hilton till Kimora Lee Simmons skakar den. Rak lugg ser bäst på längre ansiktsformer, såsom en oval ansiktsform.

Blunt Cut

Rak lugg ser bra med en lång, trubbig cut. Tänk Paris Hilton. Luggen ska hänga över ögonbrynen och den trubbiga snittytan ska vara snygg och rak. Denna frisyr ser bäst skildes i mitten. För att lägga till en liten volym, retas kronan endast huvudet. Detta kommer att ge ett lite ökat hiss och tillsätt lite sass till denna enkla men eleganta stil.

Vinklad Från jawline

Om du föredrar lager och vinklar på håret, försök att vinkla ditt långa hår från din jawline ner. Denna stil kan vara mycket attraktivt med rak lugg. Det kommer att ge ditt ansikte en hel ram. Välj att ha din lugg slut strax före ögonbrynen för stil för att skapa en riktigt ren, elegant utseende. Vinklarna kommer också att ta del av vikten av håret, vilket ger dig mer kropp och studsa mot framsidan av huvudet. Lägg till några lager till snittet i sin helhet för att verkligen få en hel del kropp i stil. Du kan bära denna stil antingen mitten skildes eller sido skildes.

deconstructed Cut

Om du verkligen vill få edgy med långt hår och rak lugg, prova en dekonstrueras snitt. En dekonstrueras snitt är en skiktad frisyr, dock är skillnaden mellan detta och alla andra lager frisyr att lagren inte är "ansluten". Detta betyder att skikten inte gradvis do kaskad ner frisyren. Istället är de skär i frisyren att göra håret ser ganska hackig, därav namnet dekonstrueras. Denna frisyr är en som du kan ha mycket roligt med raka, lockig eller vågig. De raka smällar ser bra ut med denna stil klippa lång eller kort, ditt val. Att lägga ännu mer kant till stil, har din stylist rakhyvel ändarna av luggen, vilket ger dem en hackig utseende för att matcha dina längre lås.

Tricks för ett långt skägg


Växande långt skägg är lika enkelt som att beslutet att stoppa rakning. Vanligtvis växer en mans ansiktshår snabb nog för ett skägg att växa på bara några veckor. För vissa män, växer ett skägg är en praxis i manlighet, medan andra ser växer ett skägg som helt enkelt en förändring i utseende. Följ dessa tips och tricks för att odla och underhålla din ansikts stolthet och glädje.

Växande

Det bästa sättet att börja växa ditt skägg är att sluta raka i minst fyra veckor. Under denna tid, undvika putsning, rakning eller formning alls att förhindra att ta bort alltför mycket av skägget och hindrar dina framsteg. Den inledande växtperiod kan orsaka viss självmedvetenhet som ditt skägg börjar fylla i. Om detta är ett problem, överväga att starta din skäggväxt under en semester paus eller semester.

Klåda

Under skägget växande process, du sannolikt kommer att uppleva någon klåda. Detta är normalt eftersom de små håren på skägget växa och irritera känslig hud. Klåda är i allmänhet ett tillfälligt problem som kommer att försvinna på egen hand efter en kort tid. Att lindra klåda, schampo dagligen använder ett balsam på skägg och tillämpa fuktande lotion eller babyolja till kliande området.

Formning

Efter fyra veckors skäggväxt, är du nu redo att börja forma en hals och kinden linje i ditt skägg. Halsen linjen är området under hakan där skägget möter den naturliga raden i halsen. Kind linje är det område där skägget växer naturligt på kinderna. Vissa män föredrar att forma dessa områden, medan vissa föredrar att låta skägget växa naturligt. Se till att beslut du gör passar din livsstil. Om du valt att forma dessa områden, besöka en frisör för den första utformningen av skägget och behålla formen själv.

upprätthålla

Efter formning ditt skägg, kan du börja att behålla skägget, låta den växa så länge och full som du önskar. För att behålla skägget, ren med schampo och mjuka med balsam på en daglig basis. Handduk torr och använda en stor tandad kam att rykta. Efter skägget torkar, använd en skäggtrimmer eller vass sax för att klippa om det behövs. Följ med en noggrann rakning för att eliminera eventuella enstaka strån.

Om du har en avlångt ansikte, vissa frisyrer tenderar att göra ditt ansikte ser ännu längre. Du bör hålla sig borta från super korta eller super långa frisyrer, särskilt om de är raka och alla en längd. Om du har en avlångt ansikte, kan du behöva införliva vågor och kropp i din frisyr för att hjälpa ditt ansikte blir fylligare.

Instruktioner

1 Syfte att lägga kropp och volym till håret genom att få en grundläggande, vågig frisyr, med några lager skära i att hjälpa till med den nödvändiga volym och bredd. Överväg att lägga till några smällar, som också kommer att förkorta längden på ditt ansikte.

2 Lägg lugg till din frisyr. Längre sido fransar är särskilt fördelaktigt eftersom de rama in ansiktet och ta fokus från ditt långa ansikte och lägga den på dina vackra ögon.

3 Tänk på en V-formad snitt, där håret är längre i ryggen än det är på sidorna och framtill. Detta hjälper eftersom en allt rak, lång snitt förlänger bara din ansiktsform.

4 Du kanske vill trimma och städa upp dina ändar och fräscha upp lager innan styling håret om du vill ha en lockig frisyr som Taylor Swift visade upp på 2007 American Music Awards. Du kommer att behöva tillämpa både mousse och mjukgörande till håret innan parting det åt höger. Blåsa håret torrt, och använda en stor paddel borste för att forma det som du torka den. Sätt hot rollers i håret och låt dem sitta. Rulla dem efter cirka 20 minuter, och forma håret med hjälp av hår vax. Borsta håret ut så det hänger graciöst över axlarna, och tillämpa efterbehandling spray.

Vad tröja bär jag med ett långt halsband?


Långa halsband är en trendig val för kvinnor som vill undvika halsdukar men ändå vill pryda sin hals. Långa halsband längd sträcker sig förbi traditionella nyckelben punkten, stannar vid bröstet eller naveln.

lösa Blusar

Lösa blusar fungerar bra med en mängd långa halsband. Blusar bör slå höfterna för att balansera halsband längd. En enfärgad blus gör halsbandet att samla fokus. Suzanne D'Amato, biträdande redaktör för Style Q-kolonnen vid "Washington Post", föreslår att blanda halsband som "en delikat guldkedja med en fet lina av pärlor." Håll blus färg enkel.

polo

Polo arbetar med en mängd olika långa halsband stilar. Alla svarta polo ser chic med en lång rad av pärlor eller en lång guld halsband. Du kan även ha starka färger som rött, gult eller grönt. Röda eller svarta pärlor framkalla en mod utseende när det paras ihop med en vit polo.

inbyggda Sweaters

Inbyggda tröjor och långa halsband är ganska inne. Lång ärm eller kort ärm tröjor arbetar med dessa halsband. För pizazz, bära en lång kedja slängd över kroppen, i stil med en messenger bag. Du kan också prova en djärvare halsband om tröjan färg kompletterar. Skrymmande eller tunna tröjor fungerar bra. Smickrande monterade tröja längder når höfter och lår.

Cowl Neck

Urringade tröjor ge bäraren stil och mångsidighet. Långa halsband kan även bäras under skjortan eller runt omkretsen av kåpan. Men med en kåpa hals du inte vill ett halsband som är för stor.

Långt hår kan vara antingen vacker eller tråkig, beroende på hur du väljer att styla det. Vissa kvinnor likställa långt hår skönhet men långt hår kan också vara föga smickrande när bärs på fel sätt. Att bära långa frisyrer på rätt sätt måste du göra två saker: avgöra din ansiktsform, och hitta en stil som passar den formen. När du har hittat rätt stil, prova höjdpunkter och lowlights att ge håret mer tilltalande.

Ansiktsform

Att ha en riktigt smickrande lång frisyr, hitta den stil som passar din ansiktsform. Först bestämmer vilken form ditt ansikte är. Om din panna är bredare än hakan och ansikts mätningar avtar från pannan till hakan, så har du ett ovalt ansikte. Du har också mer framträdande kindben. Om längden och bredden på ansiktet mäter samma eller mycket nära så har du runda kinder och ett runt ansikte. Om ditt ansikte är längre än den är bred, så har du ett avlångt ansikte.
Hjärtforma ansikten liknar ovala ansikten, men hakan är spetsigare. Ansiktet är fyrkantig, om den har en mycket stark, vinkel käklinjen och mäter samma bredd och längd. En diamant-formade ansikte har en smal panna, breda kindbenen och en smal haka. Om du har en stark jawline och smala kinder och panna, sedan ditt ansikte är triangelformade.

Style för Your Shape

Du kanske har sett en stil som du gillar det gjorde du vill odla ditt hår långt. Kom bara ihåg, vad som ser bra ut på Jennifer Anniston kommer inte nödvändigtvis ser bra ut på dig. Istället, hitta en variant av den stora stil som fungerar med din ansiktsform.

Om du har ett ovalt ansikte, du är i tur. Din ansiktsform arbetar med praktiskt taget alla frisyr. Undvik stil som täcker din perfekt proportionerade ansikte, dock, och hålla sig borta från tjocka och tunga smällar; detta ger tyngd till ansiktet.

För en rund ansikte, du vill ha en stil som tar bort en del av rundhet från ansiktet. Gå med långa lager. Du vill inte alltför många krusiduller runt ansiktet. Raka frisyrer fungerar bra för ett runt ansikte; så om du kollat ​​att Jennifer Anniston rak, lång stil; du kan dra av den.
Hjärtformade ansikten är knepigt med långt hår. Denna ansiktsform ser bäst med hakan längd eller kortare hår. Att dra bort en lång frisyr gå med lager; med den kortaste lagret stannar runt hakan. Inte har lugg eller lager kortare än det för att du inte vill betona den övre ytan.
Långt, rakt hår på en lång ansikte drar ansiktet ner ännu mer. Prova vågor, lockar, lager och stripig lugg för att fylla ut ansiktet några. Lägga till volym till toppen av håret för att göra ansiktet verkar kortare.
En fyrkantig ansikte arbetar med mjuka smällar och vågor. Gå med en off-centrerad del att ta del av lådan utseende från ansiktet. Prova en stil som ger höjd till kronan. Undvik långa raka frisyrer. Om du har rakt hår med ett fyrkantigt ansikte, lägga till mjuka vågor med en locktång.

För en triangel ansikte, gå med en off-centrerad del och lager för att göra hakan verkar smalare och pannan bredare. Lockar fungerar bra med en triangel ansikte. Lägg fyllighet till templen.

Med en diamant-formade ansikte, vill du lägga till bredd i pannan och hakan. Gå med lugg och mjuka lager sidor. Sida sopade lugg och off-centrerad delar kompletterar ansiktet. Lösa vågor och lockar bidra till att ta uppmärksamhet från spetsig haka.

Medan panna-skimming och en längd lugg spänner över pannan komma och gå som en trend, sido smällar enkelt stanna i mode eftersom de är mer hanterbar än kortare lugg. Slitna med håret tidigare axellångt, kan sido lugg skäras särskilt länge, även gör det möjligt för användaren att skjuta dem i ansiktet helt om så önskas. Som kända personligheter som Nicole Richie, Jessica Alba, Jennifer Garner och Lauren Conrad har ofta fotograferade bär sido lugg med långt hår, har utseendet blivit en eftertraktad en för fans av kändis stil.

Identifiering

Sida - eller sideswept - lugg skärs annorlunda än konventionella smällar genom att de är vinklade ner på ena sidan av ansiktet. Den kortaste sida, där luggen börjar är ungefär i linje med näsan. Ju längre bort från mitten av ansiktet luggen är, desto längre de får, vilket skapar en gradient lutande effekt. Sido smällar ibland knappt likna traditionella smällar, som förekommer i stället helt enkelt vara den kortaste delen av en skiktad frisyr på långt hår. Ju längre håret är, kan de längre sido lugg vara. De också kallas "sido fransar."

Fungera

Sideswept lugg kan läggas till långt hår för att ge den struktur och karaktär, särskilt om du vill behålla längden på håret, men också vill ha en tydlig förändring i stil. Du kan även få sido lugg att mjuka upp ditt utseende och utseendet på några alltför kantiga ansiktsdrag om långt hår åldrar dig, men du föredrar att behålla längden att ha fler styling alternativ. För dem som normalt inte ser bra ut bär kortare bang sorter, kan du fortfarande stanna på modet när kändisar gör pannan lugg trendiga; bara få sido smällar i stället.

typer

Det finns några sätt att bära sido lugg med långt hår.

Om håret är sliten och rak, kan ett strykjärn användas för att få felfritt jämna strängar. Håll sido lugg från hängande slappt genom slag torka dem diagonalt i den riktning du föredrar dem att ligga, gripande dem med en rundborste som du föna. Avsluta genom att tillämpa en fläck av hår vax jämnt på lugg för att hålla dem på plats. Om håret är slitet vågigt, kan smällar fortfarande hållas rakt en polerad och glansig look.

För en avslappnad men elegant frisyr, dra håret i en hästsvans, twist eller bulle, lämnar sideswept lugg ner för att rama in ansiktet och hålla utseendet från att vrida alltför svår.

På fester eller glamorösa händelser där en updo är att föredra, kan långa sido lugg stylas med en locktång för att skapa rankor runt ansiktet. Som sido lugg för långa hår är längre än sido smällar för kortare frisyrer, har du utrymme att använda en 1-tums eller ens en 1/2-tums locktång fat för att få lösa lockar eller vågor. För snäva Ringlet lockar runt ansiktet, använd en 3/4-tums spiral locktång fat.

Oavsett hur resten av håret är formaterad, gör en djup sida del sido smällar sticker ut mer och uppdaterar den totala frisyr.

fördelar

Sido lugg på långt hår kräver inte mycket av ett åtagande som de kan bäras på flera olika sätt. Till skillnad från kort lugg, som stannar på pannan, tills de börjar växa ut, kan sido lugg borstas åt sidan, hålls på plats med ett huvudband eller hårspänne, eller till och med dras tillbaka som en del av en hög hästsvans om de är relativt lång. De är också det enklaste typen av lugg att växa ut, eftersom deras betydande längd tillåter dem att smälta med långt hår även om de inte kopplas tillbaka. Detta kan göras genom att hålla luggen bakåt över huvudet med en pensel medan blåsa torkning för att träna dem att stanna helt borta från ansiktet. Mist lätt med hårspray för att ställa smällar.

överväganden

Att skapa ett nytt utseende, tidigare kort lugg som är i färd med att växa ut kan borstas åt sidan av ansiktet som omedelbar sido smällar; men när avsiktligt begär sido lugg att införliva en lång frisyr, se till att din stylist inte bryter för mycket hår. Sido lugg som är en del av en lång frisyr kan aldrig vara för lång, men det är möjligt att skära dem alltför kort så att de inte kan fungera som sido smällar. En indikation på att smällar har skurits för kort är om du tycker att det är svårt att sopa dem åt sidan. Även utan någon stylingprodukt, kan långsida lugg ansträngning lirkade in i sideswept stil med bara fingrarna.

Tips och anvisningar att raka hårbotten


Män kan välja att raka sina huvuden för en mängd olika skäl, allt från mode, att trösta, att göra en personlig eller konstnärlig uttalande. Oavsett anledning, att raka huvudet kan vara en smärtsam process utan att använda rätt verktyg och hitta en bra teknik som resulterar i en jämn och behaglig rakning.

Börja med Clippers

För första gången huvudet rakapparater, är det bästa sättet att börja rakning med Clippers att ta bort alla långt hår. Elklipper, som de som en frisör använder kan kapas till förutbestämda längder, ta bort hår i etapper och göra jobbet lättare för rakhyvel som kommer att ge det slutliga resultatet.

Det bästa sättet att använda Clippers är att skära mot den riktning som håret faller naturligt, borsta den tillbaka med en kamtillsatsen på clipper bladet. Var noga med att bära en frisör s cape eller en skyddsrock och bara använda Clippers i ett område som kommer att vara lätt att sopa eller vakuum, eftersom håret är sannolikt att göra en enda röra när den faller.

Speglar och ljus

Det är svårt att raka hårbotten bra om du inte kan se vad du gör. Raka i ett rum med massor av ljus, såsom ett badrum med en sminkspegel. Det är också en bra idé att använda två speglar på motsatta väggar, eller en handspegel, för att ge en tydlig bild av baksidan av huvudet.

Använda varmt vatten

Att få en bra rakning med en patron rakkniv, rakhyvel eller rakkniv kräver massor av varmt vatten. Varmt vatten mjukar inte bara håret, men det öppnar också porerna i en hårbotten, vilket gör det lättare att få en slät rakning och undvika att orsaka smärtsamma inåtväxande hårstrån.

Den bästa tiden att raka hårbotten kan vara direkt efter en varm dusch. Använda hårklippnings medan håret är torrt, sedan duscha, sedan gå vidare med rakning är ett bra grundläggande proceduren.

Ändra Blades Ofta

En vass kniv är viktigt för att få en bra rakning i hårbotten, oavsett vilken typ av rakkniv du använder. En tråkig rakkniv kan dra hårstrån ut snarare än att skära dem smidigt. Det kan också fånga mot grov hud som orsakar blödningar och irritation. Det kan vara nödvändigt att byta bladet åtminstone en gång under rakning. Den grova känslan av en tråkig blad är ett säkert tecken på att det är dags att ladda.

Använd kvalitetsprodukter

Under rakning, applicera en rakgel eller kräm frikostigt till området på väg att rakas. Detta kommer att åstadkomma smörjning för bladet och även hjälpa mjuka upp huden. Efter rakning, applicera en åtstramande lotion eller rakvatten produkt. Detta bidrar närbild porer och även desinficerar några små snitt i hårbotten. Båda typerna av produkter lämnar också en behaglig doft bakom.

Hur lång tid tills en mamma katt godkänner ett antaget Kitten?


Förhållandet mellan ett barn och dess mor är dyrbar och livsuppehållande. En föräldralösa barn, vare sig människor eller på annat sätt, är en av livets hjärtskärande realiteter. Antagande är inte begränsad till människor. Många arter kommer att acceptera föräldralösa barn, katter ingår, men när en katt är villig att göra detta kommer att variera från en individ till en annan.

Fostermodern

De flesta katter kommer att acceptera en föräldralös kattunge lätt. En katt med en kull är det bästa valet. En mamma med en kull på ungefär samma ålder som den föräldralösa är perfekt, men en mor vars kull har redan avvanda är också lämplig, om hon fortfarande producerar mjölk. En veterinärundersökning är viktigt att vara säker på att ny kattunge är sjukdomsfritt. En föräldralös kattunge kunde passera sjukdomen till hela kullen, som sjukdomen kan överföras från föräldralös till den ammande modern, och sedan vidare till sina nya syskon genom modersmjölken.

Inledningen

När kattungen har bedömts frisk av en veterinär, införa kattungen till sin fostermor. Visa mamman kattungen genom att försiktigt placera honom nära moderns ansikte och låta henne lukta honom. Hon är sannolikt att börja vårda processen omedelbart, och brudgummen hennes nya ankomst.

Att lära sig att Nurse

Efter en föräldralös kattunge introduceras till sin fostermor, kommer han att behöva sjuksköterska för att få näring. Även om omvårdnad är en naturlig process, kan du behöva ge den lilla killen några tips. Placera honom försiktigt nära moderns mage, med ansiktet röra hennes bröstvårta. Han borde haka på, men om han inte gör det försiktigt öppna munnen genom att placera ett finger i varje hörn av hans mun. När han finner moderns bröstvårta, bör han börja sjuksköterska.

Att handskas med avslag

Ibland kan en ammande mamma kommer att förkasta en föräldralös kattunge. Katter kan upptäcker sjukdomen, och en ammande mamma kan avvisa en föräldralös om hon känner att det är sjuk. En föräldralös kattunge utan en fostermor att se till sina behov kräver omedelbar runt-vård dygnet. Många djurräddningsaktioner är utrustade för att ta emot föräldralösa kattungar, och de har ofta flask barnet främjar på standby. Dessa familjehem ger flaskmatning och ständig vård en föräldralös kattunge behöver.

Hand-Raising

Det kanske inte är möjligt att hitta en ansedd rädda att ta en föräldralös kattunge, och flaskmatning kan bli nödvändiga. KMR eller kattunge mjölk ersättning, finns i de flesta djuraffärer, och är den rekommenderade näring för nyfödda kattungar. Använd aldrig komjölk, som en nyfödd kattunge kan inte tolerera detta. Konsultera en veterinär för att få hjälp när hand höja en föräldralös kattunge. Tidig vård kommer att ge din lilla vän den bästa chansen att leva ett långt och lyckligt liv.