pratande fåglar som sällskapsdjur arter

Mycket små fåglar som gör bra i fångenskap


Medan begreppet sällskapsfåglar kan trolla fram bilder av stora papegojor och andra stora papegojor, vissa fåglar är mycket mindre och göra lika bra i fångenskap. De olika typer av små fåglar kommer med sina egna uppsättningar av krav, affektion nivåer och personligheter, vilket gör valet ännu svårare.

Parakit

Små små papegojor som florerar i djuraffärer och från uppfödare, parakiter är bland de vanligaste hålls fågelarter i fångenskap. Genomsnitt cirka 7 inches lång, dessa små killarna är lämplig för nybörjare. Parakiter är stora på personlighet - vissa till och med lära sig att prata. De kräver minst en timme av en-mot-en interaktion varje dag, så om du inte har tid att spendera med dem, överväga en annan art eller få åtminstone två undulater att sätta ihop. Undulater finns i flera olika färger inklusive blå, gul, grön och vit. De är lekfulla följeslagare som behöver en hel del underhållning att hålla dem nöjda; vissa kan även plocka upp ett stort ordförråd!

Andra små papegojor

Om du letar efter en liten papegoja och har beslutat att en undulat är inte för dig, andra alternativ är de färgstarka lovebirds och parrotlets. Både lovebirds och de flesta parrotlets genomsnitt ca 6 inches lång, vilket gör dem bland de minsta papegojor tillgängliga. Båda typerna ofta bäst när hållas individuellt och behöver stora mängder av daglig interaktion att bli hand barn, tama fåglar. Kostnaden för dessa två typer av fåglar är lite högre än andra fåglar i samma storleksordning, men deras kärleksfulla personligheter, tricks och udda beteende är alla gynnas av beundrande ägare.

kanariefåglar

Ljusa gula sångfåglar trolla ofta upp bilder av den soliga lilla fågeln sjunga bort i en liten bur. Kanariefåglar är den idealiska husdjur för någon som letar efter en färgrik fågel med en vacker sång, även om endast hanarna sjunga. På grund av sin långa historia som husdjur, finns det flera olika raser av kanariefåglar. Vissa har färgrik plumage i olika nyanser av rosa eller ros; andra avlades särskilt för deras sång. En enda kanariefågel kommer att göra en exceptionell husdjur med dagliga samtal och genom-the-buren interaktion från dig; fastän inte särskilt vanliga, kan en canary med bli finger-tama.

finkar

Finkar är bland de minsta av de små; de vanligtvis inte ens når 4 inches lång. Flera av de vanligaste hålls finch arter är hemma i Australien. Om du letar efter sociala fåglar som egentligen inte vill att interagera för mycket med dig, kommer många finkar göra den perfekta husdjuret. Killarna är normalt mycket social, så att få ett par kommer att hålla dem friska och glada. Många människor njuta av låtar av finkar, även om de inte är så musikaliska som kanariefåglar. De tenderar att vara tystare än många andra arter. Vanliga sällskapsdjur finkar inkluderar zebra och samhället finkar. Samhälle finkar, som namnet antyder, gör bäst i små till stora sociala grupper.

Fåglar som en svart rand över deras ögon


Fåglar som har en svart rand över deras ögon, annars känd som en ögonlinjen eller loral rand, ger fågelskådare en extra egenskap att hålla utkik efter i att identifiera olika arter. En loral rand är vanligt förekommande bland sångfåglar och fåglar som är infödda till Nordamerika. Den loral rand börjar mellan ögonen och sträcker sig över huvudet. I vissa arter loral rand har särskilda fjädrar eller Loral borst som är något annorlunda än de omgivande fjädrar. Det verkar ofta mycket svag tills en fågel når sin vuxen ålder vid vilken punkt rand blir tydlig.

sparvar

Det finns mer än tre dussin typer av sparvar i Nordamerika ensam, som kan vara svåra att klassificera på grund av likheterna i deras utseende. Tre typer av sparvar som har distinkta svarta linjer på sin krona och över deras ögon är tjippsparv den vitkronad sparv och vitstrupig sparv. Den berglärka, som är den enda sanna infödda ark till Nordamerika och är sparrowlike i sitt utseende, har också en distinkt svart rand över ögonen.

chickadees

Av chickadee familjen, bergtita och tygelmes har äkta svart rand över deras ögon. Både dencapped och karolinatita har ett liknande utseende, men de svarta ränderna sträcker sig från ögonen till hjässan, bildar en helt svart mössa.

hackspettar

Många hackspettar har svarta och vita mönster så det är vanligt att se typer som har antingen svarta mössor, svartvita kontroller, eller svarta ränder på sina huvuden. Den Hårig hackspett, chaparralspett, rödnackad savspett, gulbröstad savspett, Pileated hackspett och duniga hackspett alla har svarta ränder över sina ögon.

andra typer

Andra typer av nordamerikanska fåglar som är markerade med en blåtira linje inkluderar östra meadowlark, Black-throated grå sångare, Norra kardinal och Chukar, som är en chickenlike spel fågel som är infödd till södra Eurasien men fyller stenig terräng i västra USA och södra Kanada.

Fåglar som bär sina barn på ryggen


Vissa arter av svanar, lommar, doppingar och ankor är några exempel på de olika typer av mycket för vattnet fåglar som tenderar att bära sina ungar på ryggen. Eftersom dessa fåglar tillbringar mycket av sin tid i vatten, vuxna bär unga på ryggen som ett sätt att transportera och hjälpa hand om dem tills de kan simma under långa tidsperioder på egen hand.

svanar

Svarthalsad svan, svart svan, och knöl är exempel på tre arter av svanar som bär sina ungar på ryggen när du simmar i vatten. Använda undersidan av moder vinge och kropp som en typ av ramp, den unge klättra på förälderns rygg. Enligt en uppsats skriven av Paul A. Johnsgård och Janet Kear, ibland vingar vuxna är något upphöjda för unga att kila sig bekvämt mellan vingen och kropp, annars unga vistelse ombord utan hjälp från vuxna. Manliga svarta svanar kommer ofta hjälpa inkubera nya ungar på ryggen under säkerheten för både sina vingar.

lommar

Gemensamma lommar häckar nära skogs sjöar och dammar och finns vanligen i de norra delarna av Nordamerika samt Grönland och Island. De häckar på marken i närheten av sjöar och inkubera deras ägg i ungefär en månad. Lommar tillbringar mycket av sin tid i vattnet och äter främst fisk. Ibland dyker de upp till 200 fot under vattenytan för att jaga mat. Ungar gå på sina egna på sin första dag, men det tar ungefär 11 veckor för en baby gemensam lom att flyga. Under tiden rider på sin moders rygg medan modern simmar.

doppingar

Skäggdopping är stora dykare och gör det för att jaga för mat och fly rovdjur. De häckar nära vattendrag såsom sjöar, dammar och floder och bygga bon av flytande vatten ogräs. När ungarna är redo de klättrar på föräldrarnas tillbaka och stannar där under minst en vecka. De förblir på sina föräldrars tillbaka även när föräldern dyker under vattnet för mat eller tar flyget.

änder

Bisamand tillbringar större delen av sin tid i vatten, även när de sover, och sällan gå på torra land eller flyga. Vanligtvis en eller två ungar överlever yngel och luckan täckt ner och redo att simma. Men de rider på sin moders rygg tills de kan simma långa sträckor tid på egen hand. Den unge vistelse nära mamman under minst flera månader trots att de har möjlighet att dyka efter att ha några dagar gammal. Sju andra arter av änder är kända för att också bära unga på ryggen som Salvadori anka och den gemensamma rostand.

Djur & fåglar som påträffats i en skog


Skogen är ett område med hög täthet av träd och växter som täcker cirka 30 procent av jordens yta. Inom dessa skogsområden finns ett stort utbud av vilda djur, inklusive djur och fåglar i stort antal. De arter av djur i skogen beror på vilken typ av skog i fråga. I Amerika, olika typer av djur och fåglar som kan ses och höras på en regelbunden basis bebor skogarna.

Rådjur

Den Whitetail rådjur är en av de vanligaste djur som finns i skogen. Den blygsamma djur hade en gång hanterbara populationer på grund av överflödet av naturliga rovdjur som varg och pumor, men humana jaktvanor har tunnats rovdjur befolkningen, vilket leder till överbefolkning av rådjur på många områden. Detta resulterar i Whitetail rådjur är en vanligt förekommande djur i skogarna.

Dessa rådjur är oftast brun till färgen under de varmare månaderna och ibland gråaktiga i de kalla vintermånaderna. De är vita under halsen, på magen och under svansen. Djuren varierar från cirka 90 pounds för en liten kvinnlig vuxen cirka 300 pounds för de största manliga vuxna. Horn gör man lätt kan identifieras.

Rådjur är växtätare, vilket innebär att de är växtätare, och de är mest synliga i tidigt på morgonen och sent på eftermiddagen vid inmatningen.

ekorrar

Ekorrar är en typ av gnagare som finns i skogar över hela landet. Det finns 365 olika arter av ekorrar. Dessa djur anses söt och icke-hotande, trots deras tillhörighet med gnagare av världen.

Ekorrar ses oftast under vintermånaderna som parningssäsongen börjar. Ekorrar är oftast brun eller grå, men också existerar i arter som har svarta organ med vita svansar.

Dessa djur lever vanligtvis ensam som vuxna och ses ofta tugga grenar att rengöra och skärpa tänderna, som körs i ett undvikande sicksackmönster eller grooming sig.

hackspettar

Det finns ungefär 200 arter av hackspettar hela världen, varav de flesta bor i skogen. Hackspetten frekventerar skogsområden på grund av arten av deras matvanor. De använder sina sträng näbbar att picka eller borra i trä för att hitta mat. De har ofta långa tungor kan nå in i hålen som de skapar för att utvinna insekter.

Hackspetten knackar också på träd som ett sätt att locka kompisar och kommunicera. De är ofta svart, vit, grön och röd, med vissa undantag.

whippoorwills

Whippoorwills lätt identifieras genom sin unika samtal. Dessa fåglar är vanligt förekommande i amerikanska skogar och typiskt uppe i skogen. De är gråbruna och fläckig, hjälpa dem att smälta in med de torra blad som ofta täcker skogen.

Dessa golv bostad fåglar livnär sig på nedfallna nötter och frön samt maskar och insekter som lever i jorden.

Vad är fåglar som kan Caged tillsammans?


Fler fågel voljärer, vare sig inomhus eller utomhus, ger en berikad miljö där fåglarna kan njuta av utför flockbeteenden tillsammans. Men fåglar som är inhysta i fångenskap kan bara sambo under särskilda riktlinjer för att förhindra dödliga skador som kan orsakas av konflikter eller aggressiva bitande. Nyckeln till att ha en framgångsrik fler fågel voljär är att veta vilka faktorer som är viktigast för att avgöra vilka fåglar kan sambo tillsammans på ett säkert sätt.

Arter

De fågelarter som inrymt tillsammans är den första viktig fråga när man väljer burkamrater. Det är i allmänhet bäst att huset bara en fågelarter i en voljär, eftersom vissa arter av fåglar inte kommer klara sig i samma habitat, såsom maskerade turturduvor och persika-faced lovebirds. Arter som är nästan samma storlek och liknande näbb typ har mindre chans att tillfoga skada under normal samvaro, vilket innebär att en krok bill conure inte bör hållas med en rak näbb frö eater såsom en fink.

Storlek

Storleken av fåglarna i en fler fågel voljär är en viktig aspekt när man väljer potentiella burkamrater. Som regel aldrig hus stora fåglar med små fåglar såsom bostads aror med finkar och nymfer. Medan fåglar av olika storlekar kan klara sig när utanför deras bur, kan stora fåglar bli territoriell, och även en liten nyp från ett stort beaked Amazon kan skada mindre fågelarter. Generellt fåglar finns i fyra storlekar: finkar är extra små, parakiter och nymfparakiter är små, conures är medium, som lämnar Amazons, grått och papegojor som stora fåglar.

Temperament

Temperament av de potentiella burkamrater bör testas innan de inhysta tillsammans. Temperament testning börjar med varje fågel har sin egen bur i ett stort rum; som dagarna passerar burarna förs närmare varandra. När burarna sitter direkt bredvid varandra och fåglarna kan fredligt och nonaggressively dela livsrum, de har temperament att inrymmas tillsammans. Att sätta två obekant och tempererade fåglar tillsammans kan leda till allvarliga skador eller dödsfall.

Kön

Kön potentiella burkamrater är också viktigt, eftersom vissa arter av fåglar lätt och enkelt ta fram framgångsrika kopplingar i fångenskap eller producera hybrid raser med beteendestörningar. Ett bundet par behöver inte vara en han-hon installationen. I själva verket, om fåglarna kommer att användas för avel av en erfaren och licensierad uppfödare, är det bäst att begränsa stora voljärer till höns eftersom de tenderar att komma överens bättre och är mindre benägna att vara aggressiv under häckningssäsong.

Typer av fåglar som kan flyga långa sträckor


Över 200 olika arter av fåglar trivs i USA, varav vissa gör slagna flytt resor i vilka de täcker tusentals miles i en kort tid. Dessa flyttfåglar gå på dessa resor att fly hårda vintrar och att para sig. Migration avstånd varierar kraftigt mellan arter och mellan enskilda fåglar av samma art, med några inleder extremt långväga migrationsvägar. Fåglar som Bobolinks är kända för att resa åtminstone 13.000 miles per resa.

Red knut

Enligt US Fish and Wildlife Department, "den röda knut är verkligen en mästare på långdistansflyg." Det har en 20-fots spännvidd och varje år de flyger 9.300 miles från den södra delen av den amerikanska kontinenten i norr, vilket gör den till en av de längsta migrations resor i djurriket. De reser norr på jakt efter North dolksvans ägg som finns i synnerhet i Delaware Bay.

Vitgumpsnäppa

Den vitgumpsnäppa är en av kungarna av migration och har en av de längsta flyttningsvägar för någon amerikansk fågel. De häckar i norra Kanada och sedan resa söderut till varmare klimat i Sydamerika. Resan tar dem över Atlanten och vanligtvis tar cirka en månad från början till slut. De lever oftast nära stranden som är kanske varför de ta vägen längs Atlanten.

nighthawks

Nighthawks är vanliga i hela USA och föröka sig i öppen terräng. De vandrar i flockar till det varma klimatet i Sydamerika. Med en spännvidd på bara 23 inches är de en av de mindre flyttfåglar, vilket gör deras episk resa ännu mer anmärkningsvärt. De tenderar att göra resan under de sista veckorna i augusti.

Arctic Tärnor

Mycket få andra fåglar kan matcha migrationsmönster av silvertärna pol till pol. Från och med augusti och september, Arctic tärnor huvudet bort från sitt hemland Grönland och flyga mot Weddellhavet vid stranden av Antarktis. Enligt en grupp forskare, dessa fåglar stanna halvvägs på sin färd i mitten av Nordatlanten, med vissa fortsatta via Afrikas västkust och andra kramar den brasilianska kusten. Orsakerna till dessa val är oklart för forskarna.

Fåglar som lever i den afrikanska skogen


Afrikas grönskande landskap finns skogar som kantar söder, öster, väster och norra delarna av regionen. De täta undervegetation och stora träd i dessa skogar gör dem idealiska hem för fåglar av alla arter. Från stora färgglada papegojor till små träd vävare, Afrikas skogar innehåller många olika typer av fåglar, många som är endemiska för vissa områden.

skogs Fakta

Skog och skogsmarker i Afrika står för 21,8 procent av dess landområde. De är indelade i nio kategorier, inklusive tropiska regnskogar, tropiska fjällskog och subtropiska torra skogar. Dessa skogar är hem för olika typer av fågelarter som är endemiska för regionen, såsom den afrikanska grå papegoja och Kongo påfågel.

skogsarter

Många afrikanska länder innehåller regnskogar, inklusive Liberia, Uganda, Madagaskar och Demokratiska republiken Kongo, som är hem till den näst största regnskogen i världen. Vissa fåglar som är endemiska för afrikanska regnskogar är flamingos, vita knäppt pärlhöns, örnar och falkar. De kustnära skogarna i östra Afrika, som ligger på låga kullar i närheten av Indiska oceanen, är över 27 miljoner år gammal. På grund av deras fuktiga och stabilt klimat, dessa skogar en idealisk livsmiljöer för fåglar som Amani sunbird, den grön dvärgbarbett och vitvingad apalis.

Rain Forest Fåglar

Den afrikanska regnskogen stöder flera utmärkande fågelarter inklusive den afrikanska grå papegoja - hemma i låglänta regnskogar i västra och centrala Afrika - och Kongo påfågel. Den afrikanska grå papegoja, särskiljningsförmåga på grund av dess färger och förmågan att tala, är i allmänhet cirka 13 till 16 inches lång och har röda stjärtfjädrar, grå främre fjädrar, vita fläckar runt ögonen och en mörkgrå, böjd räkningen. Kongo påfågel, som är naturligt i regnskogar i Sydafrika, inte upptäcktes av forskare fram på 1930-talet. Den liknar en traditionell påfågel med färgrika, omfattande fjädrar och en liten tofs av fjädrar på toppen av huvudet. Denna fågel klassificeras på sårbara arter listan på grund av dess sannolikhet att bli fara på grund av dess minskande befolkning.

utrotningshotade fåglar

Enligt webbplatsen på randen finns det 190 hotade fågelarter och 27 av dessa bor i Afrika. Finns bara i Kenya Arabuko-Sokoke Forest och vissa delar av sin brachystegia Forest, är sokokevävare en sällsynt, mycket utrotningshotade fågeln. Eftersom denna art har extremt svårfångade levnadsförhållanden, har ingen någonsin funnit ett bo. En annan extremt utrotningshotade skogsfågel är rasolärka, som är endemisk för Kap Verde-öarna utanför kusten i västra Afrika. En liten perching fågel, har rasolärka en befintlig befolkning på endast ca 130 på grund av låg reproduktionsframgång och predation av jätten gecko, som också bor på öarna.

Den oxpecker (Buphagus africanus) eller tickbird är den mest kända fågel som livnär sig på de insekter som lever på huden av djur. Den oxpecker är infödd till Afrika där det scrounges för mat på marken och på bekostnad av stora däggdjur. Fåglarna och djur som de livnär bort av en ömsesidigt givande relation; medan parasiter och insekter som lever på djurets dölja upprätthålla fåglarna, fåglarna varna djuret till närliggande fara med en distinkt väsande.

de däggdjur

Stora däggdjur tjäna som bästa abborre för fåglarna; på grund av sin storlek djuren hamnen fler insekter och erbjuder ett större område för fåglarna att klamra sig fast. Stora vilt i Afrika kan ses med en oxpecker ridning ovanpå. Dessa inkluderar noshörning, giraff, vattenbuffel eller något annat djur stor nog att rymma fågeln.

matvanor

Den oxpecker familjen omfattar två olika arter; den gulnäbbad oxhackare och rödnäbbad oxpecker. De två arterna är särskiljbara från varandra genom färgen på sina räkningar, men båda följer samma utfodringsmönster. De håller fast vid toppen av djuret och hackar på parasiter och loppor som lever på djurets hud. Men fåglarna är inte enbart beroende av djur för mat, de också äter insekter som lever på marken och kan attackera luftburna buggar som de flyger förbi.

Bird och Beast Förhållande

Oxpeckers gynnar djur som livnär sig dem genom att tillhandahålla en varning när faran är i närheten. Varningen är en väsande ljud, distinkt från vanliga kvittrar eller squawks av andra närliggande fåglar. Men fåglarna inte är helt fördelaktigt för djuren, eftersom som de hackar på djurets dölja de öppnar sår på köttet. Med kontinuerlig hack dessa sår öppet och bli lång tid att läka, vilket gör huden sårbar för infektion.

andra fåglar

De två oxpecker arter är de enda fåglar som abborre direkt på djur och foder. Men andra arter dra nytta av animaliskt aktivitet för att hitta näring. Den Kohäger, en typ av häger som bor längs den södra amerikanska kusten och hela Central- och Sydamerika, äter buggar från marken och från djurets kött som störs av rörelse.

Fåglar som lever nära Ponds


Den anrikade ekosystem som skapats av dammar kan locka en mängd fåglar, beroende på geografisk region, klimat och tid på året. Vissa fåglar hittades nära dammar under större delen av Nordamerika, blomstrande nära vattnet där några av dem simma eller dyka för fisk.

rovfåglar

Rovfåglar är bland de vanligaste fåglarna ses nära dammar. Även om de inte lever uteslutande nära dammar, de dras till dem för jakt. Fisk, mindre fåglar och även däggdjur som lever i eller i närheten av vatten gör attraktiva mål för dessa gigantiska fåglar som kan innehålla falkar och hökar.

ugglor

Owls klassificeras inte som rovfåglar, men de förblir ivrig jägare. Små däggdjur såsom möss kan dra till sig den anrikade miljön runt dammar. Dessa små djur också locka ugglor, som ofta bygger bon i närheten av dammar.

kranar

Häger, hägrar och kranar ser alla lika varandra. Dessa höga fåglar har långa halsar och näbbar och ofta färgade med ljusa markeringar. De jagar oftast genom att vada i grunt vatten och skopa upp fisk med näbben.

kolt

Dessa små fåglar, som liknar sparvar, trivs i en vattnig miljö. Koltrastar bygger ofta sina bon direkt ovanför en damm och äta många insekter som bor i närheten. Blackbird hanar är helt i svart, med orange näbbar och några apelsin fjädrar. Honorna är oftast brun eller grå.

kolibrier

Kolibrier äter nektar, och många av de blommor som växer nära dammar ger ett överflöd av denna söta ämne. Kolibrier är bland de minsta fåglarna och kan vara så liten som 5 centimeter lång. De kommer i en mängd olika färger, som sträcker sig från grå brunt till en ljus-färgade grönt och rött.

Ankor och gäss

Tusentals arter av änder och gäss lever i dammar hela Nordamerika. De vanligaste sett ankor inkluderar färgglada gräsänder. Kanada gäss och svarta och vita svanar är också ofta reklamblad i dammar.

Fåglar som gillar Bird Hus i Total Sun


Någonsin undrar varför din fågelholk inte tar emot så mycket action? Visst, lager du fågelholk med massor av leksaker och fågelfoder, men det finns fortfarande lediga platser i huset. Fågelholk inaktivitet kan ha mer att göra med dess plats utomhus. Placera din fågelholk i direkt solljus kan attrahera nya fåglar till huset. Det finns flera fåglar som har direkt solljus som kommer att uppskatta en fågelholk ut i det fria.

kolt

En Blackbird är en liten fågel som finns i olika delar av världen, inklusive Nordamerika, Asien, Europa och Afrika. Som namnet antyder är den manliga Blackbird helt svart, med undantag för dess gula näbb och en ring runt sitt öga. Den kvinnliga Blackbird är faktiskt en mörk nyans av brunt. Fåglarna trivas i områden med tät vegetation, såsom trädgårdar och skogar. Blackbirds kommer att njuta av en fågelholk som tar emot totalt solljus. Enligt Garden Birds, Black ofta sola genom att lägga ut sina vingar utsträckta.

jays

Jay hänvisar till flera olika arter av medelstora, färgstarka fåglar ( "Brown" Jays, "Blue" Jays och Grey Jays). Huvudsakligen i Nordamerika, är en Jay uppskattad för sina melodiska kvittrande läten. Vissa arter av Jay är vänliga mot människor, och kommer även att närma sig en hand som innehåller mat. Liksom Black, tycker Jays sola, och kommer att få en fågel hus utsätts för solen.

Duva

Duvor är fåglar som är en del av Columbidae fågelfamiljen och är nära besläktade med duvor. Duvor finns i alla delar av världen exklusive Saharaöknen och Antarktis. Typiskt, duvor äter frön och frukter som huvudkomponent i sin kost. Duvor och duvor ofta domesticerade och används för uppgifter som racing och vidarebefordra meddelanden. Duvor njuta av naturen och kommer ofta stanna på utsidan av en fågel hus för att ta emot solen.

Sparv

Sparrow är småfåglar som finns i Nordamerika, Sydamerika och Australien. Fåglarna är ofta brungrå och har korta svansar och knubbiga näbbar. Sparvar har en varierad kost som innehåller frön, små insekter, och vad människor mata dem inom städerna. Fåglarna njuta av solen och enligt telegraf, kommer att ta sand och damm bad samt. Sparvar kommer njuta av att sitta i en fågel hus som exponeras i solen.