polkadot herrskjorta

Hur man mäter herrskjorta & Jacket Storlekar


Med skjortor och jackor kun- eller skräddarsytt för män kräver att få korrekta mätningar först. Du måste veta vilka områden i överkroppen måste mätas så att passformen kommer att vara rätt. Du måste också veta det rätta sättet att ta mätningarna. Det finns flera saker som måste komma i fråga som man mäter och när du använder mätningar för att ha en skjorta eller jacka som passar perfekt. Det tar endast 10 till 15 minuter för att få dessa mätningar.

Instruktioner

1 Linda måttband runt halsen på plats på toppen av kragen, vilket är den nedre delen av halsen nedanför struphuvudet. Skriv ner denna krage mätning.

2 Placera måttbandet precis under armhålorna och runt kroppen. Har personen hålla bröstet normal, inte uppblåst ut. Skriv ner mätningarna bröstet, och mät igen för att säkerställa att mätningarna är korrekta.

3 Håll ena änden av måttbandet vid den yttre kanten av vänster axel samtidigt som du drar måttbandet över till den yttre kanten av den högra axeln. Avståndet mellan de två yttre kanterna är mätningen av den fullständiga axeln. Skriv ner mätningen av hela axeln.

4 Mät höger ärm genom att hålla ena änden av måttbandet på toppen av den högra axeln och den andra änden om en tum ovanför knoge höger pekfinger. Mät vänster ärm på samma sätt. Skriv ner mätningarna av varje hylsa, som kan skilja sig åt.

5 Linda måttband runt tjockaste delen av biceps med armarna hängande löst på sidorna. Du måste mäta endast en biceps om du inte vet att en bicep är större än den andra.

6 Linda måttband runt den största delen av handleden. Skriv ner mätningen av handleden.

7 Vira måttbandet runt området av kroppen strax under bottenribborna. Skriv ner mätningen av midjan.

8 Linda måttband runt höfterna och skinkorna på den bredaste punkten att få höften mätning. Skriv ner mätningen av höften.

Tips

  • alltid hålla måttbandet platt mot kroppen för att göra mätningar, att hålla det tätt nog att det inte sloka men inte så hårt att det är restriktiv.
  • Runda mätningarna till närmaste kvart tum.

Hur Style Peach Jeans


Färgrik denim är hett, hett, hett, och om du har splurged på par persika jeans, kan du enkelt göra dem din go-to för vår- och sommarevenemang. Om du är osäker på hur man utformar dem, är denna mångsidiga skugga lika lätt att arbeta med som ett par khaki byxor. Tryck, mönster och neutrala fasta ämnen accent dessa djärva jeans perfekt.

A Night Out

Gå till en chic, klassiskt utseende genom att para ihop dina persika byxor med svart eller marinblå. Glida in i ett par lack svarta pumps och en silkeslen, lös-fit svart linne för en sexig datum natt stil. Om du går ut med tjejerna till en avslappnad bistro, briljera persika jeans med en mjuk marinblå V-ringad tee och nakna balett lägenheter. Accessorize med en enkel guld halsband eller ringar för att slutföra utseende.

En Sommar Händelse

Satsa på färg under dagtid, varma väderförhållanden. Nå för roliga mönster som polkadots, paisley och färgblockerade utskrifter. Välj färger som blått, lime eller gult till kvitta persika jeans. Prova ett pösigt bonde topp och remsandaler med ett par smala persika jeans, eller gå till en mer elegant siluett med ett scoop-ringad linne och kilar.

Orsaks arbetsdag

När klädkod är avslappnad på jobbet, anser din persika denim. Ge byxorna en professionell, dagtid utseende genom att para ihop dem med ljusa neutrala såsom solbränna, vit eller grå. Glida in i en vit chambray knapp-up och shoppa med en samordnande halsduk som ger i persika nyans. Avsluta utseendet med balett lägenheter eller enkla neutrala pumpar. Håll en solbränna kavaj praktiskt att polera ditt utseende för en speciell affärsmöte.

Helgen

Springa ärenden och njuta av vissa R och R i de all-purpose persika jeans. Helt enkelt koppla ihop dem med en tryckt nyhet T-shirt och vita sneakers för en avspänd look. Eller spela med färg blockering genom att skikta några tankar i pastellfärger såsom turkos och gult eller grönt och vitt. Glida in i ett par metalliska remsandaler och ett fång samordna armband för en informell, nyckfull vibe som är perfekt för din dag.

En plånbok gör en trevlig gåva för någon kvinna om hon är din mormor, din fru eller din dotter, men det finns några saker att tänka på när du går och handlar. Här är några tips som hjälper dig att välja rätt plånbok för olika kvinnor i ditt liv.

Instruktioner

1 Stick med en vanlig stil checkhäfte plånbok för en kvinna som också bär ett checkhäfte. Plånboken kommer att hålla sin valuta, mynt, kreditkort, ID och checkhäfte på ett ställe och välorganiserad att möta kraven från en upptagen shopper.

2 Dra ut alla hållplatser och gå för high-end fashion. De flesta kvinnor älskar trendiga tillbehör eller high-end bitar, och en plånbok är inget undantag. Köpa high-end designer namn som Prada, Dolce & Gabbana, Raffaello, Gucci, Fendi och Versace.

3 imponera på henne med något lite annorlunda att hon inte kan köpa för sig själv, såsom plånbok på en löstagbar sträng. Kvinnor brukar ha plånboken som en handväska, och denna stil har ofta en snäpplåsning som öppnar för att avslöja plånboken med kreditkort kortplatser, valuta fack, blixtlåsmyntfacket och ID-fönster.

4 Tänk dig en platt inramad retrostil plånbok. Denna typ av fast, rektangulärt plånbok har ett gångjärn och stängs med ett spänne, nästan som en liten resväska för handen. De har oftast många platser för kreditkort, en avdelning för sedlar och en genomskinlig ID platsen. Du kan köpa denna stil från beslutsfattare som Latico Dolce.

5 Få arbetshästen av kvinnors plånböcker, den franska handväska eller ficka stil. Plånboken viker oftast i halv och snaps stängs med en utfällbar över lås. Det har vanligtvis många kortplatser, en dragkedja mynt sektion, en eller två valuta fack, ett ID-kortplats och plastfotohållare. Dessa finns i en mängd olika priser för att passa bara om någon budget, och du kan köpa en från eBags nätet.

6 Välj en opera plånbok för något funktionellt som går från dagtid shopping en natt på stan. Opera plånböcker hålla alla väsentliga i en vanlig plånbok, men är också tillräckligt stor för ett läppstift och liten mobiltelefon. Beroende på designer, denna klassiska stil gjort i konstläder.

7 Väljer söt när du köper en plånbok för en interpolering. Polkadot kronblad på nätet har ett brett utbud av roliga stilar och färger för tweens. Välj en designer inspirerad opera plånbok med faux rosa tiger tryck, ett klipp plånbok med stora prickar eller en giraff präglat vinyl checkhäfte plånbok beroende på hennes smak.