parakiter som lever länge

Kameleonter som lever i regnskogen


Det finns många olika typer av kameleonter som lever i olika områden i världen. Typiskt kameleonter lever i bergsområden eller ökenområden. Dock är det vanligaste området som en kameleont kan hittas i regnskogen. Även om inte alla typer av kameleonter bor i regnskogen, finns det flera olika arter som bebor dessa zoner.

Jacksons kameleont

Den Jacksons kameleont, eller tre horn kameleont som det ibland kallas, är en kameleont som ofta finns i skogarna i Hawaii och djungeln regnskogar i Afrika. De är naturligtvis grön färg och kan växa till så länge som 12 inches (30,5 cm) i total längd på mognat vuxen ålder. De tre-behornade kameleonter namnges som sådana eftersom de har tre horned utsprång som växer ut ur fronter av huvudet på mognat vuxen ålder. Den Jacksons kameleont reproducera endast en eller två gånger under sin livstid, ofta producerar allt från åtta till 30 avkommor.

Skäggig Leaf Chameleon

Skäggiga blad kameleont heter som sådan på grund av den lilla "skägg" på basen av sin mun som består av flera upphöjda skalor. Dessa typer av kameleonter är normalt återfinns vid foten av Urugurubergen i Tanzania nära Kenya och Rwanda. De föredrar torrare områden. vilket får dem att ofta stanna under lövverk i regnskogen. De är naturligt brun färg och endast växa till en till tre inches (3 till 8 cm) i längd. De är icke-våldsamma och tillbakadragen, ofta ändra färg och uppblåsthet när de blev hotade.

spektral Chameleon

En annan kameleont som hör hemma i den afrikanska regnskogen, den spektrala kameleont, är relativt liten i utseende, ofta högst 4 inches (10 cm) i längd. De är en intetsägande brun naturliga färg, men är mycket snabbare rör sig än andra typer av regnskog kameleonter. De tenderar att njuta av svalare temperaturer, vilket får dem att ta bostad under träd och buskar. Även om de anses vara icke-territoriell, de är mer våldsamma än andra typer av kameleonter när hotade, ofta surra ut innan du kör och dölja.

Beteende av Rainforest Chameleons

Även om regnskogs kameleonter varierar i utseende, de flesta av dem i allmänhet agerar på samma sätt i vissa situationer. Även om det finns vissa variabler i aggressivitet och livsmiljö, de flesta kameleonter i regnskogen föredrar kallare och torrare områden, ofta tar sin tillflykt under lövverket av regnskogen. Kameleonter endast grupp upp under parningstiden och i övrigt tillbakadragen på grund av sin kamouflage natur. Kameleonter lever på små buggar och naturlig mat som finns i snårskog av deras livsmiljö.

Vad Fåglar kan prata och leva länge?


Det är mer än en nyhet att ha ett husdjur som kan prata med dig, samtala med ord som du känner igen. Fåglar är kända för sin förmåga att tala, och några begåvade fåglar kan även härma röster specifika personer. Myna fåglar är kända för att vara duktiga små talare, men med tanke på deras förväntade livslängd på högst 12 år, om du letar efter en fågel som kommer att leva länge och kan prata, du vill ha en papegoja.

papegojor

När det gäller lång livslängd och förmågan att tala, papegojor vinna över alla andra fåglar, fällt. Med över 300 olika arter av papegojor att välja mellan, har du ingen brist på alternativ. Olika arter av papegojor har olika medellivslängd. Vissa arter är bättre talare än andra också. Vilken typ av papegoja du väljer beror på hur viktigt ett stort ordförråd är och om du vill att din fågel att överleva dig.

Långt liv

I naturen kan papegojor vara turen att leva 10 år, på grund av sjukdom, rovdjur eller brist på mat. I fångenskap är det dock vanligt att papegojor att leva 20, 40, och med 60 år eller längre. Det är inte ovanligt att papegoja föräldrar att vidta åtgärder för deras befjädrade "barnets" vård i händelse av att fågeln överlever dem. Till exempel, om du adoptera ett barn ara när du är 35, kan du behöva stanna kvar tills du är 105 om du vill överleva honom.

förda Talkers

Inte alla papegojor är benägna att prata, och även inom en art som är känd för överlägsen talande förmågor, kan enskilda inte hamna stora talare. I allmänhet, men Amazon papegojor, eclectus, papegojor och kväkare är alla typer av papegojor som är villiga att lära och benägen att bli skickliga talare.

Den allra bästa

Om du vill anta en fågel som har förmågan att lära sig ett stort antal ord och som kommer att överleva dig, du letar efter en afrikansk grå papegoja. De är mycket intelligenta, njuta interagera med sina människor och har den bästa förmågan att lära sig och tala ord. Även om din afrikanska grå lär bara några hundra ord, kommer han fortfarande vet tillräckligt för att chatta dig. Och eftersom han har en livslängd på upp till 60 år, är du så gott som garanterad att ha någon att prata med så länge du lever.

Organismer som lever i en Grass


Bred, öppen och sjuder av liv, kan gräsmarker vara några av de vackraste områdena på jorden. Finns på många ställen runt om i världen, de skryter bördig jord och ett brett utbud av växter och djur. Som i alla ekosystem, organismerna skiktas: i jorden, på jorden, sänkningen över den, som löper över det eller flyger ovanför den. Varje organism spelar en viktig roll i livet och välbefinnande alla de andra.

producenter

När du talar i termer av organismer, tillverkare är i huvudsak växter. De är organismer som kan direkt fånga solenergi och jord och förvandla det till något som kommer att ge energi till andra. Några av de växter som vanligen finns i gräsmarker är gräs, buskar, mossa och lavar och några träd. Det finns också små producenter i form av cyanobakterier - det vill säga bakterier som lever i vatten och som kan fotosyntes energi från solen.

konsumenter

Konsumenterna är i första hand djur. De är organismer som måste konsumera en annan organism - djur, växter eller båda - för att få energi. Gräs konsumenterna är riklig. Det finns insekter som fjärilar, gräshoppor, syrsor och skalbaggar. Det finns bluebirds, sparvar, sångare, meadowlarks och många andra växtkrävande fåglar. Små däggdjur såsom kaniner, möss, sorkar, gophers och murmeldjur lever hål i marken och ge mat till större konsumenter. Många av dessa djur lever av gräsfrö snarare än gräset själv.

stora konsumenter

Kanske den största konsumenten att bebo gräsmarker är en växtätande växtätare: hjort. Rådjur betar på både gräs och löv, som är en av de få däggdjur som kan riktigt smälta gräs. Andra större konsumenter ockupera nästa steg uppåt i näringskedjan, det vill säga att de är rovdjur rovdjur: hökar och ugglor i luften; rävar, prärievargar, vesslor och ormar på marken. Överflödet av små däggdjur, såsom möss och kaniner gör gräsmarker goda jaktmarker.

Nedbrytare

En sista kategorin av konsumenterna är de varelser som lever i jorden själv. De äter växtmaterial och underlätta processen för nedbrytning av vilka döda växter och djur tillbaka sina näringsämnen till jorden, vilket gör det fertila och kan växa producerande växter. Även om det inte ofta, de är en viktig del av alla ekosystem. Daggmaskar, insekter, bakterier och svampar är några nedbrytare som kan hittas i frukt mängder i någon kvadratfot av gräsmark jord.

Djur som lever på stränderna i Florida Keys


Florida Keys är en populär destination för resenärer längtan efter sol, värme och stranden. En av de mest populära stränderna är Bahia Honda Key Beach, som är en populär plats för snorklare och beach bums. En av de andra attraktionerna stränderna är olika vilda djur, som lever, ras och häckar på stränderna.

Fåglar

Stranden har ett brett spektrum av måsar som rensar stranden för mat. De viktigaste fiskmåsar skrattar måsar (svart huvud, röd näbb), gråtrut (stora med vitt huvud) och ringnäbbad mås (mindre med svart ring runt sin gula bill). Tärnor använder också Florida Keys stränder, och även om de liknar måsar, de är en annan art helt. De är grå på den övre delen av sina kroppar och vitt på magen. De livnär sig på fisk, som de dyka efter. De olika typerna av tärnor är kungstärna (orange räkning), skräntärna (röd näbb) och minst tärna (gul räkningen).

reptiler

Reptiler använder stränderna längs Florida Keys som häckningsområden under häckningssäsonger. Det finns en mängd olika sköldpaddor, såsom Atlanten Ridley havssköldpadda, havslädersköldpadda, karettsköldpaddan, och den gröna havssköldpadda. När de inte avel, kan sköldpaddorna ses strax utanför stranden livnär sig på fisk, maneter och vatten sköldpadda gräs. En mängd olika fåglar och geckoödlor scatter längs stranden, livnär sig på insekter. Det är den bruna anole, grön anole, grön leguan och Medelhavet gecko. De är mest aktiva runt gryning och skymning när solen är inte så hett.

Däggdjur

Florida Keys har några däggdjursarter som kan ses av besökare samtidigt som besöker stranden. En vanliga arter är pungråtta, som föredrar att bo nära trädgränsen; är natt i naturen; och scavenges för mat, äta insekter, reptiler och nästan vad som helst. En annan vanlig besökare till stränderna är tvättbjörn, som också är nattlig och scavenges för mat, beredd att äta nästan vad som helst. En ny art till stranden, med ursprung i Afrika, men nu bor på Florida Keys "stränder är jätte afrikanska gambiska påse råtta. Påsen råtta är en allätare, äter nästan vad som helst kan hitta. Det anses också ett hot mot Florida Keys inhemska däggdjursarter.

Typer av ormar som lever i regnskogen


Regnskogar kan hittas i Afrika, Sydostasien, Australien och Sydamerika. Regnskogen i en perfekt match för ormar, är att ormar är kallblodiga och regnskogen är varm och fuktig. Det finns mer än 175 olika arter av ormar som lever i regnskogar. I själva verket, regnskogar har störst antal ormar jämfört med någon annanstans i världen.

habitat

I regnskogen, orm miljöer är på marken, under marken, i vattnet och i träden. Ormar kan frodas i alla dessa platser eftersom de kan hitta byten och vatten hela regnskogen. Rainforest ormar är inte ute efter att skada människor, men de kommer att attackera människor om de är rädda eller känner sig hotade.

boas

Boas finns i stort antal i regnskogen. Boas kan vara vilken som helst, där från 10 till 14 fot långt. Boas är boaormar, så att de sveper in sig runt sitt byte och pressa tills bytet dör. De kan också slå med sin tunga för att skada sitt byte, men de är inte giftig. Boas brukar äta byten som möss, men de kan unhinge deras käkar att äta större djur såsom små rådjur. Boas kan ta upp till två veckor för att smälta maten. De har också dålig syn, så att de förlitar sig på avkänning av värme runt dem för att lokalisera sitt byte. Några populära typer av boa i regnskogen är pyton, Amazon träd boa, Dumerils mark boa, kubanska boa och den berömda Anaconda.

anakondor

Även anakondor är en typ av boa, de förtjänar några speciella erkännande som den största ormen i världen. Anakondor kan växa upp till 30 fot lång. Liksom alla boa, anakondor är boaormar, men de kan ge sitt byte en skadlig bett. Anakondor föredrar vattnet och marken nära vattnet. De simmar mycket bra och de kan också dränka sina byten. Anakondor kan döda och äta större rov, såsom jaguarer, och de kan gå upp till två år mellan måltiderna. Anacondas göra det mesta av sin jakt på natten.

giftormar

Cobra är en av världens mest kända ormar, på grund av huvan över huvudet när det är galen. Det finns 12 olika arter av kobra lever i regnskogar. Cobras är mycket giftiga. Andra giftormar i regnskogen inkluderar bruna träd ormar, korall ormar, huggormar och fer-de-lans. Det finns 12 olika arter av huggormar som lever i regnskogar runt om i världen.

Typer av grodor och paddor som lever i Louisiana


Louisiana är full av många typer av vilda djur och södra staten är hem för många olika paddor och grodor. Vissa är nattdjur, medan andra kan ses under dagen. Vissa är små och lever i träden, andra är stora och lever i träsken i södra Louisiana. Louisiana grodor och paddor att hålla skadedjur från trädgårdar och hjälpa till att kontrollera träsk insektspopulationer.

American Frog

Den amerikanska Bullfrog är den största nordamerikanska groda, växer mellan 3 och 8 inches lång. Dess färg är vanligtvis nyanser av grönt eller gult, även om dess mage kan vara vit. Oxgroda är vattenlevande grodor som lever i sjöar, dammar eller långsamma vattendrag. De föredrar områden med massor av vegetation för att ge kamouflage. Dessa nattliga grodor äta kräftor, insekter, elritsa och andra grodor. De har även varit kända för att äta småfåglar och ormar.

Gastrophryne Carolinensis

Även namnet antyder att denna padda bor i öst, dess livsmiljö faktiskt sträcker sig hela vägen genom Louisiana och i östra Texas. Denna ovala padda är ganska liten, når endast ca 1,5 inches lång. Den har en spetsig näsa och en fläckig färg i olika nyanser av rost till grått. Vissa östra smala mun paddor har ljusa ränder ner varje sida. Dessa paddor vilja bo nära vatten, såsom på sidorna av dammar eller i diken. Ofta kan hittas under ruttnande grenar eller löv. Den Gastrophryne Carolinensis är nattlig och äter alla typer av insekter, även om det föredrar myror.

Södra Leopard Frog

Som namnet antyder, har södra leopard groda fläckar påminner om en leopard. Dess färg är i olika nyanser av grönt och brunt, och det växer mellan 2 och 5 inches lång. Södra leopard groda gillar sötvatten, som bor i vattnet större delen av året. Under sommaren kan grodan lever i fuktig vegetation. Det är mestadels nattlig och livnär sig på insekter. Detta är den vanligaste groda jagas i Louisiana och andra sydöstra delstaterna för grodlår.

Pig Frog

Grisen groda bor i södra delen av Louisiana och kan vara ganska stora, växande 3 till 6 1/4 inches lång. Dess färg varierar från olika nyanser av olivgrönt till mörkbrun. Den har ett spetsigt huvud och mörka fläckar på sina ben. Grisen grodan föredrar att leva i flytande vegetationen i stora vattenmassor, såsom sjöar och våtmarker. Den nattliga gris groda äter mestadels kräftor och elritsa.

Harar som lever i Tundra


Harar är kanin-liknande däggdjur som liknar deras kanin kusiner, men håller flera tydliga skillnader. Harar rör sig mycket snabbare än kaniner, med hastigheter på upp till 45 miles per timme. Harar inte begrava sina ungar i hålor som kaniner gör; de har inte varit domesticerade. Harar som lever i tundran bebor områden som omfattar de övre norra delarna av Ryssland, Grönland och Nordamerika.

Arctic Hare

Den arktiska hare bor i den nordamerikanska tundran, som består av norra Kanada och delar av Alaska. Polarhare inte övervintra och överleva extrem kyla med beteende- och fysiska anpassningar. Polarhare har tjock päls och en liten, robust kroppsstruktur som konserverar kroppsvärme, vilket framgår av deras korta öron. De är också kända för att gräva skyddsrum i snö och krypa i grupper för att dela värme. Arctic harar kan köras i hastigheter upp till 40 miles i timmen, och har en vit rock som tillåter dem att smälta in i miljön och undvika rovdjur.

snöskohare

Snöskohare bor i skogsmiljö och föredrar tjock undervegetation. De bebor främst de boreala skogar som når så långt norrut som Ishavet. Snöskohare har stora, lurviga fötter som hjälper dem att gå på snön. De har också en snövit vinterpäls som blir brun varje vår, för att möjliggöra haren att undvika upptäckt från rovdjur.

Mountain Hare

Berget hare, annars känd som den blå hare, tundra hare, rörlig hare, alpin hare, eller irländsk hare lever polära och bergiga ekosystemen. Populationer ligger från Fennoskandien till östra Sibirien, tillsammans med isolerade populationer i Alperna, Irland, Polen, Storbritannien och Hokkaido. Mountain Hare växer till en längd av 46 till 65 centimeter och en vikt på två till fyra kilo. På sommaren berget harar har en brun päls, och på vintern har alla en stor del vit rock. Svansen är dock fortfarande helt vit året runt. Berg harar betar på kvistar och bark, och även äta gräs om det finns.

Alaskan Hare

Alaska hare är en art av hare som finns i den öppna tundran i västra Alaska och Aleuterna i USA. Alaskan hare föredrar områden med hög höjd nära snö fält, och som många andra harar som bebor tundran, har en vit rock på vintern och en brun päls under sommaren. De konsumerar gräs, heath växter, halvgräs och dvärg vide, endast sällan dricker vatten, så mycket av vattnet i deras diet kommer från de växter som de konsumerar.

Lista över djur som lever i ihåliga stockar eller stubbar


Djur över hela världen dra nytta av skydd som erbjuds av ihåliga stockar och stubbar. De är lätt att hitta, ta lite energi för att svänga in på ett hem och erbjuda skydd från väder och vind, men erbjuder inte så mycket skydd mot rovdjur som andra typer av djur hem. När du letar efter ved i skogen, kom ihåg att det kan finnas ett djur i det ihåliga stubbe, eller det kan vara ett djur hem.

Långsvansad vessla

Långsvansade vesslor gör sina hem i ihåliga stockar och stubbar, samt hålor de har tagit över från djur som de har dödat. Vesslor har långa, slanka kroppar och svansar, med korta ben. Deras päls är brun på sommaren och helt vit på vintern. De finns i stora delar av USA, sydvästra Kanada och så långt som norra Sydamerika. De är aggressiva rovdjur, ökända för att döda hela coops kycklingar.

tvättbjörn

Raccoons är anpassningsbara djur som lever i skogar, jordbruksområden och i städerna som sträcker sig från södra Kanada ner till norra Sydamerika. I naturen lever de i urholkade stubbar och stockar, liksom i träd. Tvättbjörn har en karakteristisk svart mask över ansiktet och en yvig, black-and-white, ringmärkt svans. Raccoons är nattdjur som äter nästan vad som helst, allt från växtlighet, nötter och frukt, liksom kräftor och roadkill.

Mink

Minkar bor i hålor samt ihåliga stubbar och stockar. De är långa, smala djur, med korta ben, tillplattade huvuden och mestadels chokladbrun päls. Deras livsmiljö sträcker sig från Alaska, ned hela Kanada och de flesta av oss att de är köttätare, lever främst kring vatten och äter främst fisk, kräftor, grodor och små däggdjur. Människan är den främsta rovdjur av minkar, fånga dem för deras värdefulla päls.

Gray Fox

Grå rävar är rödaktig grå och är lätt misstas för röda rävar. Grå rävar gör sina hålor i ihåliga stockar och träd, liksom i grottor. Gray rävar finns från södra Kanada, ner genom de flesta av USA till norra Sydamerika. De är ensamma jägare och opportunistiska ätare, med en diet bestående av frukt, bär, gnagare och kaniner. De är den enda medlemmen av hundfamiljen som kan klättra i träd.

Porcupine

Porcupines finns under större delen av Kanada, liksom västra och östra USA. De gör sina hålor i ihåliga, ruttnande stockar och träd. Tvärtemot vad många tror, ​​piggsvin kan inte skjuta sina spolar, men de kan bädda in dem i rovdjur genom kontakt. De är utmärkta klättrare och bra simmare. Deras ungefär 30.000 spolar har ihåliga axlar, som hjälper dem att flyta. Porcupines är mestadels natt växtätare, med en diet av löv, kvistar och växter.

Kännetecken för däggdjur som lever i sötvatten


Däggdjur som lever i sötvatten kommer i många former och storlekar, inklusive en one-of-a-kind varelse som näbbdjuret, till sällsynta sötvatten delfiner och stora gnagare som bäver och Capybara. Trots att hittas runt om i världen, vissa likheter är gemensamma för de djur som gör färskvatten deras hem.

simning förmågor

Simning förmåga sötvatten däggdjur som delfiner och sjökor är uppenbara, eftersom de tillbringar en majoritet av sina liv i vattnet, kommer upp bara för att ta syre. Men gnagare och furred däggdjur som uttrar har också stora simning förmågor. En utter kan nå hastigheter upp till 7 km / h medan du simmar under vattnet, och dyka till djup på 60 fot. En hippopotomus kan stänga sina ögon och öron och förbli under vattnet i upp till sex minuter.

stora svansar

Många sötvatten däggdjur har stora svansar att hjälpa till med simning. En manatee har en stor paddel-formad svans för att driva sin stora kropp när du simmar. Platta, paddel-liknande svansar är också tydligt på bäver och näbbdjur. En bäver använder också sin stora, platta svans att slå mot vattnet och varna andra för fara. En bäver använder svansen på land för att balansera medan tuggar ner träd, medan en näbbdjur använder svansen för att hålla fast vid sina ungar.

Päls och hud

Sötvatten däggdjur har hud och päls som tillåter dem att överleva i ibland kallt vatten de lever i. Beaver päls en gång uppskattad för tjocklek och vattentäta egenskaper. Bäver hålla värmen eftersom ett skikt av varm luft fastnar under dess översta lagret av päls. Den rosa Amazonas sötvatten delfiner har den mest unika hud. Den sällsynta delfin hud är rosa, men forskarna är inte säker på varför. En anledning kan vara på grund av de kapillärer som ligger nära hudens yta.

Diet

Vissa sötvatten däggdjur är allätare, att dra nytta av de många källor till mat som är tillgängliga för dem i floder, sjöar och vattendrag. Utter och sötvatten delfiner finns på en diet av kräftdjur, skaldjur, småfisk och vatteninsekter. Sjökor, flodhästar, bäver och andra vattenlevande gnagare är växtätare. Bäver får sin näring från bark de berömda tugga på, medan sjökor och flodhästar betar på vattenväxter som gräs, löv och alger.

Krabbor som lever i ostronskal


Den pinnotheres ostreum, även känd som "ärta" krabba eller ostron krabba, är en specifik typ av liten krabba som ibland finns inuti skalet av ett ostron. De befinner sig ofta i par, när de är närvarande. På grund av sin extrema sällsynthet, är ostron krabbor äts som en delikatess. När närvarande, de överleva genom intag del av mat som ostron tar in.

Utseende

Oyster krabbor varierar i färg från rosa till vitt och är nästan genomskinlig. De är små nog att lätt passa i en ostronskal. En fullvuxen hane kan nå upp till två centimeter i diameter, medan de flesta ostron krabbor är mycket mindre.

Plats

Oyster krabbor finns i Nordamerika längs Atlantkusten. Oyster krabbor bor inbäddat inne i ostronskal under hela sina liv på grund av den säkerhet som skalet ger mjuka crab.They sällan upptar hittade ostronskal, men är mer sannolikt att hittas i ostron som lever i Chesapeake Bay och andra nordliga vattnen.

Parasitisk

Eftersom ostron krabbor ta mat från ostron, de saktar ostron tillväxt, och anses därför parasiter. Krabba, dock inte äta ostron eller allmänt skada det, med undantag för att ta del av den insamlade mat för sig själv.

Användning i livsmedel

Ostron krabbor, på grund av deras sällsynthet, äts som en delikatess, även deras smak är liknande den för räkor. De kokas hela eftersom deras skal är mjuka och svårsmält.