ormar i kansas

Racer ormar är vanliga i USA, inklusive östra racer som finns öster om Klippiga bergen. De många olika arter av östra racer ormar ofta identifieras genom färg. Östra åkare kan hittas i Kansas, men den blå färgen variation som ger denna art dess namn är sällsynt i solrosolja tillstånd.

habitat

Racer ormar i Kansas föredrar öppna gräsmarker och prärien under våren och sommaren. De finns också på steniga och skogsklädda sluttningar under våren och hösten månader. Det är vanligt att racer ormar att sola sig i solen under dagen samtidigt som man lägger på klippor eller marken. Blå racer ormar kommer vanligtvis flytta runt ett område på cirka 25 tunnland, men de är inte territoriella och kommer inte att slåss andra förare.

Utseende

Mogna blå racer ormar är blanka med mjuka skalor. De är blå till nästan svart i färgen. De magar är normalt grädde eller gula och har inga mönster. Unga förare har vanligtvis ett mönster av prickar och fläckar på kroppen. När de mognar, unga ormar förlora dessa patchar och utveckla en enhetlig färgskala utan mönster. Den största racer som någonsin hittats i Kansas (från 2011) var 55 ½ inches lång.

Jakt

Blå racer ormar är aktiva under dagen. De kan klättra i träd, men tillbringar större delen av sin tid på marken. De får namnet på grund av hur snabbt de kan flytta, särskilt när jagar byte. Det kommer att ligga på stora insekter, möss, andra ormar, ödlor, fåglar, grodor och små däggdjur. De inte tygla sin mat. Blå åkare låg på bytet och tvinga den att vara stilla så att den kan sväljas hela.

Interaktion med människor

Alla racer ormar är nonvenomous. Däremot kan blå åkare bli aggressiva när de känner hörn eller plågade. De kommer ofta att försöka fly till buskar eller träd, men när hörn, kommer de aggressivt slå till människor. De vibrerar också svansen när de känner sig hotade, vilket skapar ett ljud som kan misstas för att av en skallerorm. Bettet inte är giftig, men kan vara smärtsamt.

Ormar Indigenous till Kansas


Den inhemska orm arter av Kansas är varierande och många, varierar i storlek från några inches till flera fötter. Statens många olika naturtyper göra lämpliga bostäder för 38 olika orm typer, varav de flesta är ofarliga. Flera inhemska arter är giftiga, dock, och kan innebära en risk för människor.

Små Ursprungs ormar

Många av statens inhemska arter är små och växer ofta till mindre än 2 fot. Den minsta är platt-headed orm runt 9 inches som mest. Denna lilla art är smal, rödbrun till färgen och endast återfinns i den östra delen av staten. Flera arter närma sig en fot i längd, inklusive grov jord, mjuk jord, New Mexico blind, jord, slätter svart-headed, västra mask och röda buktade ormar. Ringen hals, natt, fodrade och bruna ormar alla växa något större och nådde nästan en halv fot i längd.

Medellånga Inhemska Ormar

Staten är hem för ett dussin orm arter som växer till en medelstor i längd, i genomsnitt mellan 2 och 4 fötter. Den gemensamma strumpeband är en sådan art. Som namnet antyder är det i hela staten i en mängd olika livsmiljöer och växer till nästan fyra fot i längd, liksom östra blanka och norra vatten ormar. The Plains strumpeband, västra band, Grahams kräftor och östra hognosed ormar alla växa ca 3 1/2 fot i längd. De återstående fem medelstora arter varierar på cirka 3 fot och inkluderar mjölk, grov grön lång nosed, västra hog-nosed och rutig strumpeband ormar.

Stora Inhemska Ormar

Ett stort antal av statens inhemska ormar växa till imponerande storlekar, ofta över 4 fot i längd. Den största infödda är Gopher ormen, som överstiger 7 fot. Den lever i hela staten och är ljusbrun färg med täta, fläckiga mörkare markeringar. Den näst största är den västra råtta orm, som ofta når över sex fot, följt av coachwhip på strax under 6 fot, i genomsnitt. De återstående stora arter varierar från 4 till 4 1/2 fot och inkluderar östra racer, prärie kung, spräcklig kung stora slätter råtta, vanlig bellied vatten och diamond vatten ormar.

Ursprungs dödliga ormar

Kansas har fem inhemska giftiga arter som kan vara potentiellt dödlig. Dödsfall från ormbett är sällsynta i staten med endast ett dokumenterat fall sedan 1950. cotton är en av de farligaste och har en potent gift. Den växer till cirka 3 fot i längd, och har en tydlig vit färg i sin mun. Bara något kortare än dess mindre potent släkting, är Copperhead annan inhemska arter som finns främst i östra Kansas. De största inhemska arter är virket skallerormen, som växer till över 5 fot. Prärien skallerorm ligger bara några inches kortare. De minsta giftiga arten är Massasauga skallerorm, som växer till mindre än 3 fot.

På de höga slätterna i sydvästra Kansas, är staden liberala en viktig regional handel och transport centrum, tjänar inte bara Kansas utan också närliggande delar av Oklahoma, Texas och Colorado. Av särskilt intresse för "Wizard of Oz" fans, är staden också den officiella hemstad - på uppdrag av statliga proklamation - av Dorothy Gale och Toto, tecken förevigats i L. Frank Baum bok och dess spelfilm anpassning. RV campare kan välja mellan fyra campingplatser i och runt Liberal.

Sju Winds RV Park

Öppet året runt, är Seven Winds RV Park (sevenwindsrvpark.com) 3,2 miles nordost om centrum Liberal. En kort bilresa från RV park är Dorothys hus och Land of Oz, lokala attraktioner inspirerade av populariteten av "Trollkarlen från Oz". De två attraktioner, som ligger på grund av liberal Coronado Museum, en framträdande plats i stadens årliga Oztoberfest fest . Parken har tre dussin husvagnsplatser, de flesta med fullständig anslutning. Varje plats har sin egen picknickbord. Campingen har också en handfull gräsbevuxna platser för tält camping. Andra faciliteter och tjänster inkluderar en presentbutik, gratis kontinental frukost, gratis Wi-Fi, en lekplats, mynt tvätt, duschar, toaletter, en vandringsled och dumpa station.

Western Star RV Ranch

Western Star RV Ranch (ingen hemsida, 13916 Väg 7, liberal, 888-248-3129), 5 miles öster om centrum-stad liberal, har mer än tre dussin RV webbplatser, alla med fullständig anslutning. De flesta webbplatser kan ta emot stora riggar. Campare som är historia buffs kommer att vilja besöka stadens Coronado Museum, som firar den spanska explorer 1541 besök i området under sitt sökande efter den legendariska sju Cities of Gold. För dem som föredrar att hålla sig närmare hemmabas, har RV park gott om faciliteter och aktiviteter att ockupera campare i alla åldrar. Dessa inkluderar en rullstolsanpassade rekreation hall med ett spelrum, badtunna, lånebibliotek, mynt tvättstuga, toaletter och duschar, bollplaner, picknickbord, vandringsleder, hästhagar, gratis Wi-Fi och propan service.

Arkalon Park

Om du letar efter en back-to-natur camping erfarenhet, överväga parkera din RV på Arkalon Park (ingen hemsida, US Highway 54 East, liberal, 316-626-0531), en mångsidig rekreationsområde ca 13 miles nordost om Liberal . Upprätthålls av staden, sitter i parken i ett område med böljande kullar och dalar. I parken finns flera dammar, träsk och vattendrag som kollektivt är hem för en mängd olika djur, inklusive bäver, rådjur, ekorrar, tvättbjörnar, sköldpaddor, ormar och ett brett utbud av fåglar. Parkens Camping, öppen från början av april till slutet av oktober, har cirka tre dussin platser, inklusive några med el. Faciliteter inkluderar ett badhus med toaletter och duschar, picknickområde med täckt paviljong och en soptipp station. Camping tillstånd kan erhållas från stadshuset i Liberal.

Eagle RV Park

Trettio miles väst-nordväst om Liberal, Eagle RV Park (eaglervparkks.com) är öppet året runt. Camping är i Hugoton, ungefär halvvägs mellan liberala och Cimarron National Grassland, som bevarar mer än 100.000 tunnland High Plains land i sitt naturliga tillstånd. Den 8-acre RV park har mer än 30 platser, alla med fullständig anslutning. Bekvämligheterna inkluderar ett klubbhus, TV-rum, mynt tvättstuga, spelrum, toaletter, duschar, gratis Wi-Fi, hästsko gropar och utomhusgrill.

Ormar som är bruna med markeringar som diamanter


Det finns så många som 3000 olika arter av ormar som för närvarande redovisas. En mängd olika färger och mönster finns. Vissa ormar ser mycket lika och kan vara svåra att skilja från varandra. Brown är en vanlig färg bland ormar eftersom det hjälper kamouflera dem mot marken. Ett mönster som består av diamantliknande former är också en vanlig egenskap hos många ormar.

Östra Diamond skallerorm

Den östra diamantskallerorm, Crotalus adamanteus, är den största arten av skallerorm i världen, och är den största giftorm i Amerikas förenta stater. Vuxna kan växa upp till 8 fot lång, och kan väga över 10 pund. som vuxna. Den östra diamantskallerorm hör hemma i sydöstra stater, däribland Florida, Georgia, Mississippi och Louisiana. Dess diet består mestadels av gnagare och kaniner. Den östra diamantskallerorm föder levande ungar, och kan producera upp till 24 avkommor i taget.

Västra Diamondbackskallerorm

Den västra diamond skallerorm, Crotalus atrox, är en giftig orm av Viperidae familjen. De kan nå längder på över 7 fot, även om de i genomsnitt tre till fyra fot. Den västra diamantskallerorm hör hemma i USA och bebor delstaterna Texas, Oklahoma och Arkansas. De är dagaktiva under vårmånad, men blir mer aktiv på natten och tidiga morgnar när temperaturen stiger under de varmare månaderna. Den västra diamantskallerorm delar en gemensam håla med andra ormar under vintern.

Diamond Water Snake

Den nerodia rhombifer, nerodia rhombifer, är en nonvenomous orm hemma i USA. Dess sortiment omfattar delstaterna Kansas, Texas, Alabama och Tennessee. Som namnet antyder, föredrar nerodia rhombifer att bo i och runt områden som innehåller vatten, såsom dammar, sjöar och floder. Dess kost är ganska varierad och innehåller maskar, kräftor, grodor och små däggdjur. Kvinnliga diamond vatten ormar är i allmänhet större än hanarna, och kan nå över 5 fot i längd.

Fer-de-Lance

FER-de-lans, lansorm, är en giftig huggorm hemma i Costa Rica. Det är ibland anses vara den farligaste ormen i Centralamerika, och dödar fler människor i Costa Rica än någon annan orm. FER-de-lans är nattlig och tillbringar större delen av sin tid nära marken, kamouflerade i löv. Denna art växer till längder upp till sex fot lång som vuxna; honor är i allmänhet lite större än hanar. FER-de-lans föder levande ungar. Barn föds med en gul spets svans som används för att locka byten såsom grodor och ödlor.

Fakta Om Copper Ormar


Den Copperhead är en giftig näsgropsormens hemma i USA fördelade över hela östra och centrala delarna av landet, kan fem underarter av Copperhead hittas: den norra, södra, Osage, bredbandiga och trans-Pecos sorter. Ormarna är alla lika farlig och liknande i utseende, med bara några fysiska och geografiska variationer.

Beskrivning

Alla Copperarter växa till mellan 2 och 3 fot i längd och har en gråbrun till rosa kroppen färg med mörkare tvärgående remmarna. Den norra Copper s märkning är mörkare än de i södra sorten. Den bredbandiga Copperhead har samma färg men tjockare tvärgående remmarna än den norra. Både trans Pecos och Osage Copperheads har tunna vita linjer mellan markeringarna. Alla underarter har igenkännbar kopparfärgad huvud. I sydstatssympatisörar, honor och hanar är identiska och inte varierar i storlek.

Habitat och Range

Copperheads kan hittas i en mängd olika markbaserade och våtmarksmiljöer och är anpassningsbar. Den norra Copperhead bor längs ostkusten, med undantag för Florida, och så långt västerut som Iowa och Missouri. Den södra Copperhead kan hittas längs sydstaterna från Florida till Texas och så långt norrut som Illinois. Osage bor i de centrala stater, såsom Oklahoma, Nebraska och Kansas. Trans-Pecos finns bara i delstaten Texas. Den bredbandiga är hemma i Texas, Oklahoma och Kansas.

Diet

Copperheads är bakhåll rovdjur väntar på byte att vandra genom nära nog och sedan slå och bita. Den Copperhead tenderar att låta djuren sedan rinna av att dö, snarare än hålla fast vid en kämpande gnagare som kan bita eller skrapa dem. Ormen spårar sitt byte av doft och finner det döda och redo att äta. Copperheads kommer också att använda sina gula svansar som en maskliknande lockbete för amfibier, frestande dem nära. Små däggdjur, reptiler och amfibier är vanliga byten. Den Copperheads gift är hemolytiska och orsakar kraftiga blödningar.

Livscykel

Parningssäsongen börjar i allmänhet strax efter ormarna vakna från viloläge, med hanar söker sig kvinnor genom att använda sina tungor för att detektera feromoner. Efter parning, ruvar honan äggen internt mellan tre och nio månader före förlossningen så småningom levande ungar. Copper kullar består av mellan två och 10 avkommor, som är redo att försvara sig från födseln med full huggtänder och potent gift. De unga ormar är mellan 7 och 10 inches vid födseln och kan leva i genomsnitt vara 18 år gammal i vilt tillstånd.

Vilka typer av ormar bor i North Central Plains?


North Central Plains, eller Midwest, är en region finns mellan de stora sjöarna och Ohio River. Den innehåller Ohio, Indiana, Nebraska, Kansas och Missouri. Liksom resten av USA, är North Central Plains hem till en hel del sorter av ormar. Ormar har i allmänhet ett dåligt rykte i USA, De flesta ormar är inte farliga för människor. Att veta vilka ormar lever i Mellanvästern kan hjälpa lokalbefolkningen och besökare vara mer tillfreds runt dessa reptiler.

Great Plains Rat Snake

Great Plains råtta orm föredrar grässlätter i Mellanvästern. Det har många bruna flammigt fläckar och ett spjut punkt på toppen av huvudet. Vuxna ormar växa upp till 4 fot i längd och är en tung arbetsföra djur. Denna orm flyttar runt när som helst, dag eller natt, beroende på temperaturen. När temperaturen blir för varmt, kommer det att bli natt. Great Plains råtta orm kommer att ligga på fladdermöss, gnagare eller andra småvilt.

Prairie skallerorm

Prärien skallerorm kommer att växa upp till 4 fot lång och kan variera i färg från grönt-grått till grönt-brunt. Denna orm är giftig men inte aggressiv om det känns dess liv är i omedelbar fara. Intressant nog kan denna orm reglera gift som används. Den lever i en mängd olika livsmiljöer, inklusive berg och prärier. Prärien skallerorm äter präriehundar och andra små gnagare, och det kan faktiskt ta upp bosättning i präriehund städer för att underlätta tillgång till mat.

Bull Snake

Denna orm är mycket stort och har en gul rygg och en kräm mage med röd-bruna eller svarta fläckar överallt. Den lever gräsmarker eller jordbruksmarker och äter små fåglar eller ägg. Det kan bli upp till 6 fot i längd. Bull ormar kan se imponerande, men de är faktiskt ganska bra att hålla runt en gård. De är ingen fara för människor och döda och äta gnagare ganska effektivt. De är långsamma men kraftfull, och de är mest aktiva under kvällen och natten timmar.

mask Snake

Snäck ormar är mycket små, växer till omkring en fot i längd. De ser mycket ut som daggmaskar och även gräva i marken. De stannar i skogs grunder och ofta ruttnande stockar, lös jord eller löv. Dessa ormar livnär oftast på daggmaskar, vilket gör dem lätta mål för fåglar och andra ormar. Denna orm har en mycket skarp svans men är inte farlig för människor.

Black & Yellow ormar i South Carolina


Ormar sätta skräck i hjärtat av många, men de flesta av de 42 arter av ormar som finns i South Carolina är ofarliga, och bara bara sex arter är giftiga. Av dessa har endast korall orm särskiljande svart och gula markeringar längs kroppen. Av naturen, inte ormar inte söka upp människor eller bebodda områden och är oftast helt ofarliga och bara bita i självförsvar. Med utbyggnaden av städer och förorter i orm livsmiljö, många människor kommer i kontakt med ormar i sina dagliga liv. Savannah River och ekologi Laboratory råder människor att alltid hålla ett säkert avstånd från ormar, och aldrig försöka att hantera eller döda dem.

Östra Ribbon Snake

Östra band Ormar (Thamnophis sauritus) är långa, tunna ormar, som har en svart kropp och två tunna gula ränder på sidorna och en på baksidan. I genomsnitt är längden på ormen 16 till 28 inches. Magen av ormen är ljusgul till färgen. Östra band ormar är inte giftiga och att leva med sjöar, myrar och kärr salt. Vanligast kan hittas i Piemonte och kustslätten områden i staten. Två underarter i östra bandet ormen bebor också South Carolina, Thamnophis sauritus sauritus och Thamnophis sauritus sackenii.

Eastern Coral Snake

Östra korall ormar (Micrurus Fulvius) är giftiga ormar som jagar andra ormar och ödlor. De kan bli upp till 4 fot i längd och har distinkta svarta, gula och röda ringar. Ormen inte lätt att upptäcka, eftersom det tenderar att merparten av sin tid under jord. Detta har bidragit till att ormen att bli vanligare i förorterna, eftersom det endast vanligtvis kan upptäckas under våren och hösten. Östra korall ormar föredrar lövträd och tall och skrubba ek sand kullar som deras bostadsområden. Detta är den enda typ av östliga arter av orm som har två framtänder i munnen.

östra Kingsnake

Östra kung ormar (lampropeltis getula) har svarta kroppar och gula kedjelänk ränder längs ryggen och sidorna. De har en blank och smidig utseende. De anses stora ormar med längder på 36 till 48 inches och är inte giftig. Vanligen ormen är även hänvisad till som en kedja kung orm, på grund av mönstret längs dess kropp. Östra kung ormar bebor alla områden i South Carolina. De bor i många områden, såsom träsk, våtmarker, och även städer. De äter ödlor, fåglar och gnagare och tämja lätt. Det är inte ovanligt att hitta östra kung ormar som husdjur.

Ringneck Snake

Ringneck ormar (Diadophis punctatus) har mörka kroppar och en gul ring runt sin hals. Ormarna organ har också en gul undersida. Anses en liten ormar, kan deras kroppar växa upp till 25 inches i längd. Ringneck ormar föredrar skogsområden och är inte giftig. De föredrar också att gömma sig under stenar. För livsmedel, de jagar ödlor, amfibier och andra ormar. Denna typ av orm är mycket vanligt i Piemonte och kustslättområden. Ringneck ormar tillbringar större delen av sina liv under jord, men gör ytan, speciellt på natten.

Constrictor ormar i Arizona


Det finns 52 arter av ormar i Arizona. Medan vissa ormar söker efter föda eller använda gift för att dämpa byte, constrictor ormar spole sina kroppar runt sitt byte, klämma livet ur dem. Sex constrictor ormar finns i Arizona, inklusive en orm i samband med den gigantiska anaconda i Sydamerika.

Rosy Boa

Rosiga boa bor i de hetaste, torraste bergskedjor i sydvästra Arizona. Den medelstora boa kan växa till upp till 37 inches lång. Tre breda brun, svart eller orange band kör längden på ormens kropp. Rosiga boa jagar fåglar och små däggdjur oftast på natten och tidigt på morgonen. Denna orm är från boa familjen som inkluderar den gigantiska anakondor och boaconstrictors finns i Sydamerika.

gemensam Kingsnake

Tre underarter av den gemensamma kingsnake bor i Arizona, oftast där det finns tillgång till vatten. Den västra Black Kingsnake är helt svart eller mörkbrun och vanligtvis finns nära den mexikanska gränsen i södra Arizona. Desert Kingsnake, som finns i sydöstra Arizona, har gula fläckar på sidorna och tunna gula band på ryggen. Vanliga kungssnokar finns i hela resten av staten kommer sannolikt att vara Kalifornien kungssnokar, som har vita band på en mörkbrun eller svart kropp. Dessa stora constrictors kan nå längder på 56 inches. Gemensamma kungssnokar lever på fåglar, små däggdjur, amfibier och reptiler, inklusive skallerormar.

Sonorian Mountain Kingsnake

Sonora Mountain Kingsnake röda, svarta och vita band gör det se ut ungefär så milksnake. Den vita nos skiljer denna constrictor, som lever i bergskedjor och steniga sluttningar. Sonora Mountain Kingsnake är en medelstor orm, växer upp till 43 inches i längd. Den jagar främst i tidigt på morgonen eller skymning, livnär sig på fåglar, ödlor och små däggdjur, inklusive fladdermöss.

grön Ratsnake

Vuxna gröna ratsnakes är olivolja, lime eller gul-grön med en gul undersida. Denna constrictor ormen är vanligare i Mexiko, men också befinner sig på branta, steniga sluttningar i sydöstra Arizona. Den gröna Ratsnake växer till ca 39 inches lång och livnär sig på fåglar och gnagare.

Gophersnake

Den gophersnake föredrar foten och slätter i Arizona. Denna orm växer att vara så länge som 92 inches, längre än någon annan orm hittades i staten. Den gophersnake har en solbränna, gul eller blek grå kropp täckt med rygg fläckar på ryggen. Det är ibland förväxlas med en skallerorm. Denna constrictor har variation i sin kost, jagar insekter, gnagare, ormar, fåglar och kaniner.

Lång-nosed orm

Den långa-nosed orm är en constrictor finns i södra och västra delarna av Arizona. Ormen har breda svarta band och smala vita band som ibland spräckliga röd. Denna orm föredrar att jaga Whiptail ödlor i slätter och dalar under de kallare nätter.

Chipmunks eller ekorrar Funna i Kansas


Ekorrar och jordekorrar vanligen förväxlas med varandra. Båda tillhör ekorre familjen, och medan gänget är i allmänhet större än marken ekorrar, de är mindre än träd ekorrar. Kansas är hem till den östra jordekorre och sex ekorre arter.

östra jordekorre

Den östra jordekorre kännetecknas av svarta ränder i ansiktet, en platt svans med svart hår på toppen, fem svarta ränder längs ryggen och sidorna, en vitaktig buk och rödaktiga extremiteter. Mestadels finns idag i bostadsområden, östra jordekorre lever naturligt ek och hickory skogar och lever under jorden.

Assapan

Den assapan har en platt, fluffigt svans som står för hälften av sin längd av 9 inches som en vuxen. Den har relativt stora ögon kantade av svart päls. Även om det inte faktiskt flyga, har assapan mycket urskiljbara membran som förbinder fram- och bakbenen vid anklarna som gör det möjligt att glida genom luften.

grå ekorre

Den grå ekorren är uppkallad efter sin uniform färgade tillbaka. Svansen har en vit spets och huvudet och sidorna är en gulaktig brun. Grå ekorrar är ivrig uppfödare och fylla stadsområden. Vuxna kan nå 20 inches i längd.

rävekorre

Räven ekorre är rödaktig i färgen och kan växa till över 2 känsla i längd. Det är ett träd dweller och lever endast i kraftigt skogsområden. Liksom andra ekorre arter, nötter är den primära livsmedel av räv ekorrar.

Andra slipad ekorre arter som finns i Kansas

Tretton-fodrade och brokiga marken ekorrar är mycket små, ofta under 8 inches lång som vuxna. Dessa ekorre arter som finns i landsbygdsområden och namnges respektive för att skilja märken på ryggen. Spermophilus franklinii är en något större underjordisk invånare som sporadiskt fylls Kansas prärien.

Nonvenomous ormar i Tennessee


Samtidigt undersöka skogar, floder och berg i Tennessee kan du stöta på en orm. Lyckligtvis, endast fyra av Tennessee 32 inhemska orm arter är giftiga. Det finns olika sätt att identifiera huruvida en Tennessee orm är giftig. Det är olagligt i Tennessee för att döda, skada, hota, fånga eller inneha någon vild orm, giftig eller inte.

Identifiera icke-giftiga ormar

Alla Tennessee giftormar hör till näsgropsormens familjen. Näsgropsormar har en värmekännande grop på framsidan av huvudet, mellan ögonen. På grund av detta, icke-giftiga ormar har rundare ögon och deras huvuden sträcker sig mycket lite från deras halsar, vilket gör det svårt att veta var deras hals slut och kroppen börjar. En giftorm kommer att ha en mer definierad huvud som sträcker sig från dess kropp. Vissa arter av icke-giftiga ormar är smalare, längre och bättre klättrare än sina giftiga motsvarigheter. Icke-giftormar kan imitera beteendet hos giftiga ormar som en försvarsmekanism. Detta mimik innefattar vibrerande sin svans för att imitera en rattler, väsande, förträngning huvudet till en pil och utvidga sina käftar och med en S-liknande strejk hållning. Alla Tennessee giftiga ormar ger levande fött, så om du ser en orm vaktar ett näste av ägg kan du anta att det är inte giftig. Endast Tennessee icke-giftiga ormar har en rad av två överlappande skalor på sin undersida, som sträcker sig från deras utlopp för svansspetsen.

råttsnokar

Två sorter av råttsnokar bor i Tennessee: rött och grått. Dessa långa, smala ormar kan nå längder på 42 till 101 inches. Den röda råtta orm, även kallad röd majsorm, är randig, medan den grå rått ormens färg är fläckiga. De är boaormar som livnär sig på ägg, fåglar och möss.

Kungssnokar och mjölk ormar

Tre typer av kungssnokar bebor Tennessee: prärien kingsnake, svart fläckig kingsnake och scarlet kingsnake. Som namnet antyder, frekventerar prärien kingsnake öppna fält och prärier. Det varierar i färg, men är oftast någon nyans av brunt med svarta eller gröna fläckar. Den svarta fläckig kingsnake, även känd som salt och peppar kingsnake, har svarta och vita ränder. Scarlet kingsnake, en medlem av mjölk orm underart av kingsnake, är röd med svart-kantad gula band. Det är ofta misstas för korall ormen; dock, till skillnad från den giftiga korall orm, den röda Kingsnake på band inte omsluta sin kropp. Kungssnokar är konstriktorer, och i tillägg till gnagare, ödlor, ägg och fåglar, de livnär sig på andra ormar, inklusive giftormar.

vatten~~POS=TRUNC ormar

Många av Tennessee vatten ormar - som inkluderar bredbandiga vatten orm, den gemensamma vatten orm, Mississippi grönt vatten orm, norra nerodia rhombifer och koppar-bellied vatten orm - är misstas för Copperhead på grund av deras stout , tunga kroppar och förmåga att platta sina huvuden i en pil form. Deras vanliga mörk eller grå färg är vanligtvis så intensiv att deras mönster och markeringar inte visar. Som namnet antyder, de lever i vatten, inklusive Tennessee floder, träsk och bäckar.

andra ormar

Den strumpebandssnok är utbredda i hela Tennessee. En medelstor orm är strumpebandssnok typiskt ljusgrön, gul eller brun med svarta ränder som löper längs längden på sin kropp. Coachen piska är en otroligt snabb, smal och lång orm som ibland ses flyr in i ett träd eller en liten håla när som eftersträvas. Den norra grov grön orm är mycket smal och liten längd. Den har en klargrön färg.