Organisk Juice

Vad är en organisk Juice Bar?


En växande medvetenhet om fördelarna med ekologisk mat och den nuvarande rörelsen av miljöaktivism håller begreppet "smoothie" levande. Organiska juice barer som serverar hälsosam och snabb biljettpris på gym, på campus, och någon annanstans en hälsomedvetna och bekvämlighet orienterad befolknings congregates.

fördelar

Vad är en organisk Juice Bar?

Organiska juice barer använder hälsosamma, ekologiska råvaror.

Organiska juice barer som serverar hälsosamma och bekväma alternativ till snabbmat. Många anläggningar erbjuder grönsakssaft, vete gräs skott och andra populära hälsokost som gojibär, förutom smoothie, en blandad juice drink.

Funktioner

Vad är en organisk Juice Bar?

Många juicebarer erbjuda andra hälsosamma objekt.

Många organiska juice barer är små och tjänar endast färska juicer eller smoothies, men vissa har energitillskott, kaffe, te, sallader och smörgåsar på menyn.

Historia

Förekomsten av hälsomedvetenhet och vegetarianism på 1960-talet gav upphov till juicebar, som gjorde smoothies och en ny amerikansk tradition.

överväganden

Många organiska juicebarer arbeta med lokala bönder och hållbara projekt inom samhället för att säkerställa kvalitet och certifierade produkter, rättvis handel, rättvisa löner och miljömässig hållbarhet.

Varning

Om inte juicebar använder 100 procent ekologiska produkter, kan din juice har konstgödsel, bekämpningsmedel eller genetiskt modifierade ingredienser i det.

Förslag på hur man monterar RAWvolution måltider


RAWvolution erbjuder daglig leverans av färska råvaror måltider direkt till din dörr. Genom att bevara alla näringsämnen och enzymer av levande föda, kan detta nätverk få vitalitet till ditt liv i ett bekvämt litet paket. Så hur gör du fånga inspirationen av detta begrepp i ditt eget kök? Med lite tid och ansträngning, kan du spara bränsle och kostnaden för stormarknad priser genom att förbereda läckra rå mat själv på plats. Och gör det själv kommer att vara så mycket mer givande.

Vad att äga

På toppen av allt råmaterial foodist önskelista är en matberedare, dehydrator, Sprouter och juicepress. Även om dessa kan vara betydande investeringar, bör de spara pengar på lång sikt jämfört med kostnaden för dagliga hemleverans. De är utmärkta och ofta nödvändigt för alla typer av råa måltider, som ofta kräver groning, slipning, och uttorkande mat som annars skulle kokas.

I mataffären

När du köper ingredienser, ska allt vara rå. Det kan vara lätt att glömma att de kikärter måste kokas innan de var hummus, och att den organiska juice flaska har troligen varit flash-pastöriserad. Du kommer förmodligen att hamna förbereda det mesta från grunden; exempelvis groning och bearbetning av kikärter att göra din egen hummus. Detta kräver mer arbete men i slutändan är mycket mer tillfredsställande.

Grönsaker

Några utmärkta grönsaker att ha till hands inkluderar zucchini, morötter, grönkål och avokado. När strimlad fint, gör rå zucchini en härligt ljus och fluffig ersättning för nudlar. Kale gör en trevlig wrap i sin naturliga form, men om det är för tufft för din smak, kan det antingen Juiced för sina näringsämnen eller mjukas upp med citronsaft för en sallad. Morötter lägga hälso kritan till wraps och hamburgare, och avokado alltid komplettera en rå måltid med sin gräddig rikedom.

Nötter

Du kommer att finna att nötter och frön spelar en viktig roll i många råa rätter. När du använder råa nötter, är det ofta en bra idé att dra dem först. Denna process bryter ner enzymhämmare som brukar få uppdelade när muttrarna rostas. Nötter och frön utgör en utmärkt bas för rika, krämiga såser som cashew ost samt för bröd, kex, barer, och även pajskal.

Spannmål och baljväxter

Även spannmål och baljväxter är traditionellt alltid kokta och / eller bakas, behöver du inte att överge dessa låg fetthalt, näringsrika pärlor. Många spannmål och baljväxter kan grodda stället en process likt blötläggning, som bevarar alla de dyrbara näringsämnen och enzymer samtidigt bryta ner enzymhämmare. När grodda, kan de bearbetas genom en dehydrator för att göra bröd och kex.

Friska Vegan Organic Smoothies & Pressning hemma


Det finns flera viktiga ingredienser som behövs för att göra hälsosamma vegan organiska smoothies och juicer hemma. Nyckeln till en exceptionell smoothie eller saft är inte bara smaken utan även struktur och hälsofördelar. Ekologiska frukter och vätskor skapar kroppen av smak, och organiska proteiner kan tillsättas med hjälp av smakrika ingredienser. Använd en organisk naturligt sötningsmedel och du kommer att ha en läcker smoothie som kan ersätta varje måltid. Alla dessa ingredienser kan köpas ekologiskt, och du kan hitta dem på lokala eller online specialitet hälsa och livsmedelsbutiker och ekologiska marknader gård. Vissa traditionella livsmedelsbutiker bära nu ett litet urval av ekologiska livsmedel och ingredienser.

Frukt

En mängd olika ekologiska frukter kommer att lägga smak och textur till dina smoothies och juice, antingen i färskt eller fryst form. Färska frukter, när de är på topp i säsong, är alltid önskvärt, men frysta frukter är smakrik och tillgängliga hela året. Vid användning av färsk frukt, tillsätt is till mixern för att göra din dryck kall och uppfriskande. Med fryst frukt kan du utelämna isen och ändå göra en frostig dryck. Ekologiska frukter såsom bananer, jordgubbar, blåbär, persikor, ananas och hallon är några grundläggande klammer för vegan smoothies. Citrusfrukter som apelsiner, citroner och lime kan användas för att lägga till hälsosamma antioxidanter. Försök att blanda olika fruktkombinationer för olika smaker.

vätskor

Organiska juice kan läggas till för smak till smoothies och tunna ut tjockare drycker. Sådana juicer är tillgängliga året runt och kan användas för att ge smak när frukterna är inte på topp. Apple och apelsinsaft kommer att lägga smak som kommer att arbeta med bara om någon frukt, inklusive bär. Andra smaker av saft inkluderar morot, ananas, mango och aprikos. Rismjölk eller sojamjölk är hälsosamma alternativ som kan användas i stället för saft för att ge en krämigare konsistens. Om ingen extra smak eller sötma önskas, helt enkelt lägga till vatten.

Protein

Organiska protein är en viktig ingrediens för att lägga till vegan smoothies och juicer, särskilt om drycken anses vara en måltid. Det finns många sätt att lägga till protein, inbegripet ekologiskt nondairy yoghurt, soja och kokos yoghurt, linfrön eller mjöl och smör mutter. Yoghurt lägger till en källa av nyttiga kulturer och kalcium. Krossade linfrön eller lin måltid kan läggas till för ytterligare fiber- och omega-3 fettsyror. Mutter smör som mandel, cashew, valnöt och hasselnöt kommer att lägga extra protein, men leta efter låg fetthalt och låg sockerhalt sorter för bästa hälsofördelar.

sötningsmedel

Frukter som inte är i säsong kan ha en bitter, mindre söt smak, så kanske du vill lägga till en organisk sund sötningsmedel till din smoothie eller juice som ett alternativ till socker. Några alternativa sötningsmedel, alla tillgängliga organiskt, inkluderar agave nektar, stevia och melass Blackstrap. Ljus agave nektar har en honungsliknande smak och mörka agave nektar har en starkare smak som påminner om lönnsirap. Stevia, från löv av stevia växt, är en söt alternativ till socker som innehåller talrika mineraler, bland annat järn, kalcium, fosfor och zink. Svart melass har en lätt lakritssmak och lägger järn, kalcium, koppar, mangan, magnesium och kalium.

Ekologisk yoghurt Drycker


Organiska yoghurtdrycker, eller smoothies, kan göra en hälsosam frukost, en näringsrik mellanmål eller en välsmakande behandla. Samtidigt köper ekologisk yoghurt drycker kan verka enkelt, är det lika enkelt och billigare att göra din egen. Allt du behöver är frukt, yoghurt och en funktionsduglig mixer. Genom att följa några grundläggande riktlinjer som du kommer att lära dig vilka typer av yoghurt drycker som du vill. När du förstår grunderna kan du experimentera och hitta smoothie recept som är rätt för dig.

yoghurt

Uppenbarligen den viktigaste ingrediensen i en ekologisk yoghurt drink eller smoothie kommer att yoghurt. Du kan använda antingen vanlig eller smaksatt yoghurt. Om du inte är van vid syrlighet vanlig yoghurt kan du föredrar vanilj eller jordgubb smaksatt yoghurt. När du köper ekologisk yoghurt leta efter ett märke som inte innehåller majsstärkelse eller andra tillsatser. Du kan också göra din egen yoghurt med hjälp av ekologisk mjölk och en skopa av ekologisk yoghurt som en starter. Att göra detta tar tid, men är också billigare än att köpa ekologisk yoghurt.

Frukt

Du kan sätta nästan alla typer av frukt i en drickyoghurt. Jordgubbar, blåbär och hallon är alla utmärkta val. Du kan köpa påsar med fryst frukt eller frysa din egen när färsk frukt är i säsong och till försäljning. Det bästa sättet att frysa frukter som jordgubbar och blåbär är att tvätta dem och sprida dem i ett plant skikt på en bakplåt. Lägg dem i frysen och överföra till återanvändbara plastpåsar när frukten har frusit fast.

Juice

Om du upptäcker att din yoghurt drycker eller smoothies är för tjock kan du lägga till juice för att göra dem lättare att dricka. Ett stänk av apelsin eller äppeljuice kan tunna ut en drink och göra det lättare att hantera. Leta efter organiska juice utan tillsatt socker eller aromer. Du kan också använda en citruspressen att pressa din egen apelsin eller grapefruktjuice och lägga det till din yoghurt drycker.

Andra Add-Ins

Listan över hälsa ingredienser som du kan lägga till en organisk drickyoghurt är praktiskt taget oändliga. Du kan använda lönnsirap, honung eller stevia som sötningsmedel. Du kan lägga till små nävar grönsaker som sallad eller spenat för att öka näringsinnehållet i din drink. En avokado eller en liten sked kokosolja eller malda linfrön ger hälsosamma omega fetter och oljor utan att negativt påverka smaken av din drink.

Hur man gör vin hemma enkelt


Vin är en gammal dryck runt som en rik kultur har utvecklats. Individer diskutera egenskaper och matchtider av olika viner, och de kritiserar kvaliteten på viner enligt region, ålder och sort. Men på sin mest grundläggande nivån, är vin kombinationen av druvsaft och jäst för att producera en alkoholhaltig dryck. För dem som vill kringgå de yttre tecknen på vinkulturen genom att göra en enkel, lätt att producera vin, är kommersiellt druvsaft nyckeln.

Instruktioner

1 Borra 1/2-tums hål i locket när du har tagit bort den från druvsaft flaskan. Täck toppen av flaskan med plastfolie.

2 Tvätta locket i diskmedel.

3 Ta bort plasthöljet från flaskan. Tillsätt jästen till druvsaft.

4 Skruva på locket på flaskan och tillsätt proppen och luftslussen till toppen av flaskan.

5 Jäsa saften i ett mörkt utrymme som är 70- till 80 grader Fahrenheit. I jäsning, metaboliserar jäst socker i juicen, vilket skapar alkohol och koldioxid. Jäsning är en naturligt förekommande process, och du behöver inte förstärka processen på något sätt. Efter sju dagar, häll den jäsande saften i en kanna, garanterar bottensedimentet inte strömma in i kannan. Tvätta sedimentet i saften flaskan och häll försiktigt den jäsande saft tillbaka in i flaskan. Sätt tillbaka locket, proppen och luftsluss.

6 Jäsa saften för ytterligare 14 dagar i ett mörkt utrymme som är 70- till 80 grader Fahrenheit. Häll vinet i en kanna, återigen se sedimentet inte hälla med vinet. Tvätta sedimentet i flaskan och häll vinet tillbaka in i flaskan. Sätt tillbaka locket, proppen och luftsluss.

7 Placera flaskan juice i kylskåp för att döda jästen. Låt flaskan att kyla till 35- till 45 grader under 24 timmar. Ta flaskan ur kylskåpet om vinet är gjort av röd druvsaft. Smaka vin. Olika märken, såsom Welch, Old Orchard Brands och Ocean Spray, och typer av druvsaft, såsom Concord, Niagara och Sultana, har olika mängder av socker, som avgör hur mycket alkohol i vinet. Beroende på märke och typ av druvsaft som används kommer alkoholhalten vara mellan 8 procent och 12 procent i volym.

Tips

  • Organiska druvsaft är bättre att skapa vin, och många organiska juicer kommer att producera en högre vin alkoholhalt än de traditionella, kommersiella druvsaft.
  • Använd inte bagerijäst. I stället köpa öljäst från din lokala hem-brygga butik.
  • Se till att alla material och ytor desinficeras för att undvika infektion eller införandet av andra jäst eller mögel.

När flaska juice kom ut på marknaden det var tänkt att vara det bästa sedan skivat bröd. Flaska juice har dock lågt näringsvärde och de flesta produkter har endast 10 procent äkta fruktjuice. Den innehåller också tillsatt socker och konserveringsmedel som inte ger några positiva hälsoeffekter. Det finns dock livskraftiga äkta fruktjuice källor att välja mellan, de bästa fruktjuicer kunde konsumera.

Druvjuice

Hundra procent ren druvsaft är en av de bästa saft någon kan dricka. Till skillnad från druvsaft dryck, är 100 procent druva som framställs av druvor och vatten utan tillsats av socker. Vit druvsaft är en energi booster eftersom det fyller på kroppens järntillförsel. Det hjälper också till med muskeltrötthet. Röd druvsaft innehåller antioxidanter som bekämpar hjärtsjukdomar och minskar tecken på åldrande.

organisk juice

Det finns en mångfald organiska fruktjuicer på marknaden. Organiska juice rengöra systemet, ger näring åt kroppen och vitalisera huden. Organiska juice är fria från konserveringsmedel, raffinerat socker och färgämnen. Det finns även olika smak saft rutor för barn. Organiska stormarknader bära en mångfald organiska juicer.

juiced Frukter

Färskpressad juice ger den mest näringsvärde utan att kompromissa smak eller frukt kvalitet. Apelsiner, äpplen, grapefrukt, vattenmelon, ananas och guava kan alla vara Juiced. Köp en kvalitet juicer som kan bryta rötter och kärnor i juicepressen. Plocka frukt på toppen av friskhet. Pressning frukter bort svårsmält fiber och gör matsmältningen lättare. Juiced frukt renar också blodet och ger värdefulla näringsämnen.

Tomat juice

Tomater kan vara i den vegetabiliska delen av snabbköpet, men de är tekniskt frukt. Färsk tomatjuice ger holistisk hälsofördelar. Studier utförda av National Cancer Institute visar att människor som konsumerar tomater och tomatprodukter, inklusive tomatjuice har en minskad risk för prostata-, lung- och magcancer. Studien visar att detta är sant för bröstcancer, livmoderhalscancer och munhålecancer också. Färsk tomatjuice hjälper också till att minska högt blodtryck, förebygga diarré, lugnande ögonirritationer, rengöring av vitalisering av huden och stödja frisk leverfunktion.

Om du känner dig trött, trög, uppsvälld eller slö, kan du vara intresserad av att prova en fruktjuice detox diet. Denna detox planen varar i allmänhet en till tre dagar, under vilken tid du bara förbrukar en blandning av organiska juice, vatten och ibland te. Det finns många hälsofördelar som är förknippade med fruktjuice detox planer, och de anses helt säkra när de används med måtta.

Hemlagad Juice Blends

En juice snabbt är ett populärt sätt att avgifta. Endast vatten (i vissa fall osötad te) och saften från råa frukter och grönsaker är tillåtet för en period i allmänhet varar tre dagar. De frukt och grönsaker bör vara ekologisk och så färsk som möjligt för att säkerställa högsta möjliga vitaminhalt.

Grapefrukt och granatäpple juice bör inte användas under en juice snabbt. I vissa fall kan dessa juicer ha negativa effekter med vissa receptbelagda läkemedel.

Mellan 32 och 64 uns av juice konsumeras varje dag av den snabba, tillsammans med åtminstone sex glas rumstemperatur vatten. Du kan använda en mängd olika juicer för din blandning: betor, tranbär, selleri, morot, vitkål, grönkål, äpple, ananas, spenat och någon form av mörka bladgrönsaker. Du kommer att vilja använda en blandning av både frukt och grönsaker för att säkerställa att du får hela spektrumet av vitaminer för att hålla sig frisk. Efter att blanda en dag leverans av juice, kommer du vill att kyla resten.

Premade Juice Blends

Ett annat alternativ att överväga köper en leverans av detox juice blandningar från ett företag som Blueprint rengöra. Blueprint erbjuder avgiftjuiceblandningar tillverkade av färsk frukt, och du kan köpa detox juice för program som sträcker sig från 1 till 5 dagar. Du kan ha juice levereras till dig över en natt, eller plocka upp på vissa platser i New York, Boston eller Connecticut. Vid tidpunkten för denna artikels publicering kostnaden per dag för Blueprint rengöra program är ungefär $ 85, inklusive frakt. Enligt ritningen Cleanse webbplats, fördelarna med deras saft baserade detox-program inkluderar förbättrad immunförsvar, förbättrad sköldkörtelfunktion, back tecken på åldrande och klarare hud. BPC hävdar också att deras produkter undertrycka fibromyalgisymptom.

Förberedelse

Veckan innan en juice snabbt, eliminera koffein, alkohol, nikotin och raffinerat socker. Du kan också välja att eliminera mejeri, gluten och animaliska produkter.

Hur till Flash pastörisera sockerrör juice


Flash pastörisering, eller High Temperature Short Time Processing, är när juice, öl, och mejeriprodukter värms upp till cirka 160 grader Fahrenheit i 15 till 30 sekunder och sedan snabbt kyls ned till 35 grader F för att döda potentiellt skadliga organismer som kan leda till förstörelse. Pastörisering är uppkallat efter franske kemisten och mikrobiologen Louis Pasteur, som upptäckte att snabbt värma upp och kyla ner vin eliminerar nedbrytande organismer. Federal lag kräver nu att alla grossist juice pastöriseras innan den kan säljas till allmänheten. Flash pastörisering eller FP, för juicer var uppfunnen av Tropicana, och används ofta för sockerrörssaft. FP förlänger hållbarheten av sockerrör och andra juicer utan att kompromissa med smak.

Instruktioner

Hem Flash Pastörisering av sockerrör juice

1 Blöt rengjorda sockerrör i en tank med kalium vid ca 0,1 procent koncentration och citronsyra vid ca 0,1 procent koncentration i två till fyra timmar.

2 Ta sockerrör från kalium citronsyra blandning. Tvätta käppar med vanligt vatten.

3 Crush käppar med hjälp av en mekanisk krossning anordning för att erhålla saften från sockerrör.

4 Lägga organisk syra vid en koncentration av 0,1 till 0,5 procent.

5 Filter juice med hjälp av en mikrofiltreringsenhet.

6 Fyll saft i glasflaskor.

7 Sätt flaskor i en panna på 160 grader Fahrenheit i 15 till 30 sekunder.

8 Placera i kylaren vid 35 grader Fahrenheit tills kallt.

Professionell Flash Pastörisering av sockerrör juice

9 Sätt sockerrör juice i produktpumparna i en Flash Pastörisering Machine. Balanstanken kommer att mäta mängden av sockerrör för blixt pastörisering.

10 Stäng av produkten temperaturkontrollen på 160 grader F i oljeeldade pannan och värm sockerrör i 15 till 30 sekunder.

11 Vrid temperaturreglaget på cirka 35 grader F för att kyla sockerrör.

12 Placera sockerrör saft i glasflaskor.

Dricka färsk juice är enkel och bättre för hälsan än att dricka pop och färdigköpta juice. I detta steg för steg lär du dig att göra din egen färsk juice på mindre än tre minuter.

Instruktioner

samla frukt

1 Samla din frukt. Gå till mataffären och välj frukt som du gillar mest och vill använda. Det är enkelt att köpa frukt i de frysta livsmedel eller konserver gångar, men om du föredrar den färskaste sättet, sedan gå till en organisk fruktträdgård. Det är ett utmärkt sätt att göra din egen färsk frukt eftersom du vet vilka kemikalier som eventuellt har använts på frukten. När du köper din frukt, vare sig i mataffären eller en fruktträdgård, är det dags att ta göra juice.

2 Köp en mixer. Med hjälp av en mixer är det enklaste sättet att göra färsk juice. Denna process tar mindre än två minuter. Skär upp din frukt upp, dra den och placera den i mixern till puré. Du kan lägga till is till hopkok och göra smoothies. Färsk juice är så enkelt som att få din frukt, blanda det, och att hitta en plats att dricka det. Njut av! Det är så enkelt.

3 Tillsätt socker eller grönsaker till juice. Du kan blanda frukterna med is, vatten, socker och grönsaker om du föredrar en blandad juice. Du kan ändra din blandning till puré för en smoothie. Prova att lägga till några proteindrink att tjockna din juice. Det är ett utmärkt sätt att ändra en färsk frukt juice i en energidryck.

Tips

  • För dem som älskar socker med färsk frukt juice, till organiska socker eller sirap. För dem som älskar grönsaker, blanda i din fruktjuicer, lägga brocculi eller morötter och utmärkt energidryck.
  • Inte om möjligt använda konserverad frukt. Det är bäst att köpa färsk frukt från butiken om du inte kan gå till en ekologisk butik.

Hur man gör grön juice, och njuta av det


Pressning är vansinnigt bra för dig och verkligen inte så utmanande som du kanske tror. Här är några anledningar till att konsumera grön juice, sedan fortsätta på att lära sig att göra "gröna Lemonade" ett recept från Natalia Rose som gör att dricka dina greener absolut läcker.

Varför Du borde få några gröna Juice i ditt liv:
• Färsk grönsaksjuice är den mest levande enzym rik man kan konsumera.
• Färskt extraherade grönsaksjuice är mest lätt absorber form av näring som finns på planeten.
• Ät den organiska vatten, klorofyll, och enzymer från greenerna utan att behöva äta enorma högar av grönt
• Näringsämnen du får från att dricka saft nyligen utvinns ur bladgrönsaker inkluderar: kalcium, järn, protein, magnesium, kalium, folat, och massor o 'vitaminer!
• Knappt någon matsmältnings energi förbrukas eftersom fibern avlägsnas. Enzymerna gå direkt till cellnivå och börja arbeta rensning din kropp.
• Butelj juicer har pastöriserats så alla de levande enzymer är borta.

Instruktioner

1 Hitta en anständig juicer. Jag har sett många en rå foodie rekommenderar super dyra Breville juicers. Jag är säker på att de är bra, men för mitt ändamål, har jag varit alldeles utmärkt att använda den billiga en jag hittade på mål! Se bara till att munnen är tillräckligt stor så att du kan passa hela frukter och grönsaker i det och att dess relativt lätt att rengöra.

2 Ställ in din juicer på grundval av instruktioner, koppla in den, och gör dig redo att gå! Välj ut de ingredienser för din juice och tvätta dem väl.

Grön Lemonade är otroligt bra för dig och har många olika varianter. Här är den grundläggande recept:
1 huvud romansallad (substitut selleri eller gurka här)
5-6 stjälkar Kale (spenat, grönkål, escarole-any lummiga gröna kommer att göra)
1 citron
ett äpple

3 Denna del kan skrämma dig lite, men jag svär du kan göra det. Sätt varje ingrediens i juicer som är. Thats rätt, sätta det hela huvudet av sallat i om det passar. Kasta det hela äpplet där och följa upp det med citron, skal och allt! Gå vidare, lämna skalet på. Inget egentligen, dess okej. Om du ersätta apelsiner för citroner, som kommer att vara sötare, då måste du ta lossna. Citroner, dock kan Juiced skal och allt!

4 Häll din gröna saft i ett glas och njuta. Inte drick det. Sip långsamt, njuta av smaken.

Tips

  • Juice första sak på morgonen, helst. Detta bör definitivt konsumeras på fastande mage, minst 3-4 timmar efter en korrekt kombinerad måltid. (Se min artikel om hur man korrekt Kombinera måltider)
  • Nyligen extraherade juicen är mycket ömtåliga, dricka det så snart som möjligt efter att ha gjort.
  • Starta dagen med grön juice kommer att ställa dig upp för framgång! Du kommer att vara full, men energisk, du kommer att vara full av levande enzymer och näringsämnen. Det minimerar också suget så det kommer att hjälpa dig att äta hälsosamt hela dagen!
  • Tvätta frukt och grönsaker också!