oahu orm

Smuts cykelvägar på Oahu, Hawaii


För en sådan liten ö, är Oahu smuts cykling terräng oerhört varierade - du zip din cykel över allt från ben torr efter vulkan badlands att tropiska skogar. Lederna passar cyklister som sträcker sig från nybörjare till enduro idrottare expert, så det finns ingen anledning att inte spänna på en hjälm och rulla tillbaka gasreglaget.

Rida Kahuku Motocross Track

Viral video överflöd av högtflygande hijinks på Kahuku Motocross Track. Den grusväg surrar med cyklar som flyger över den naturliga terrängen på motorväg hastigheter skicka motocross våghalsiga högt upp i luften över tornar smuts funktioner. Lyckligtvis behöver besökarna inte sponsras idrottare att ha roligt: ​​Banan är faktiskt lämplig för alla nivåer, vilket gör att även spänningen-söker rank amatörer att prova konstgjorda hoppsan, bordsskivor, tripplar och dubbel. Mycket små ryttare och deras föräldrar kan gå över till på plats peewee spår. På helgerna, förväntar sig publik.

Hitta din egen Trail

Kolla in listan över spår under överinseende av "Na Ala Hele" delstaten Hawaii Leden och Access Program. Na Ala Hele administrerar oasfalterade ledsystem över alla statens öar, att bevara 39 spår på Oahu. En del av dessa - koncentrerat sig på den bergiga, skogsnordvästra sidan av ön - är säsongs explorable via dirt bike. De längsta spår är Mokuleia & Kuaokala Firebreak Roads, som tillsammans täcker mer än 10 miles och ta i fantastisk utsikt över havet. Kontrollera organisationens hemsida för vägar, rådande förhållanden och tillgänglighet.

Ta en rundtur

Om du inte är på humör att flamma din egna spår, koppla upp med Dirt Bike Hawaii, en lokal verksamhet som har ridit Oahu spår i två årtionden och har bidragit till att bygga flera av Na Ala Hele samhälls tillgång spår. DBH erbjuder en dag och två dagars turer för alla nivåer, vilket tvåhjuliga turister över hela ön för att prova terrängen som bäst passar deras förmåga. Alla turer inkluderar cykeluthyrning, skyddsutrustning, cykeltransport mellan spår, gas, snacks och drinkar.

Håll säker och respekt

Oavsett var du rida, stanna på undertecknats lyckades stigar som har underhålls och är avsedda för allmänt bruk. Annat än de faror som är förknippade med bege sig in cliffy djungeln territorium, åtkomstproblem i överflöd. Allmänhetens tillgång till Oahu ledsystemet hänger alltid i en känslig balans mellan behoven hos de statliga och privata markägare, och senare flyttar ofta återkalla åtkomst när privat mark störs av off-trail aktiviteter. Med tanke på säkerhet och bevarande spår öppna för framtida cyklister, är det viktigt att respektera angivna vägar.

Att göra i Oahu, Hawaii


Oahu är den mest befolkade men inte den största ön i Hawaii. Värd till delstatens huvudstad, Honolulu, Oahu lockar turister för sin världsberömda Waikiki Beach och resorts. Besökare kan också delta i många långvariga Hawaiian kulturella traditioner som luau ceremonin. Oahu ingår också utmärkande landskap som bildas av vulkanutbrott, som Diamond Head Crater.

Waikiki Beach Aktiviteter Inc. på Hilton Hawaiian Village

Sträckan Waikiki Beach sydost om centrum Honolulu inte svika. Ungefär två miles av sand banken en rad av några av Oahu lyx och historiska hotell. Det är ofta trångt med solbadare och surfare goda skäl. Waikiki har länge varit en avkoppling målpunkt, även för infödda hawaiibor. Genom Waikiki Beach Aktiviteter, Inc., kan beachgoers ta surflektioner, spela i en sand volleyboll eller badminton turnering, eller hyra badutrustning, inklusive stolar, paraplyer, snorklar, masker, fenor, kajaker eller surfa och boogie styrelser.

Waikiki Beach Aktiviteter Inc. på Hilton Hawaiian Village

2005 Kalia Road

Honolulu, HI 96815-1917

808-951-4088

waikikibeachactivities.com

Polynesian Cultural Center

En timme bort från Waikiki Beach på norra sidan av Oahu i staden Laie, har den polynesiska Cultural Center värd turister och infödda hawaiibor sedan 1977. Över dess 42 tunnland, Center värd sex olika byar som representerar en rad polynesiska samhällen. Vid varje plats under hela eftermiddagen, arbetare presentera olika kulturella traditioner. Till exempel, på Hawaiian Village, lär de grundläggande hula danser och förklara konst och tradition av dess invecklade drag. Centret huvudattraktion är Ali'i Luau ceremonin, som inkluderar en blomma lei hälsning, en allt-du-kan-äta Hawaiian buffé och traditionell musik och underhållning.

Polynesian Cultural Center

55-370 Kamehameha Highway

Laie, HI 96762

808-293-3339

polynesia.com

Diamond Head State Monument Park

Uppflugen på östra spetsen av Waikiki kusten, Diamond Head, med en tefatsformad topp, erbjuder vandrare panoramautsikt över Oahu och Stilla havet från sin 761-fot toppmötet. För att nå det, vandrare följer ett spår som sicksackar upp på sidan av kratern till en tunnel som leder till dess centrum, där en brandkontrollstationen byggdes 1911 kvarstår. Vandring till toppen kan ta mellan 90 minuter och två timmar. Diamond Head State Monument Park är öppen varje dag året runt.

Diamond Head State Monument Park

DLNR, Avdelningen för Nationalparker

PO Box 621

Honolulu, HI 96.809

808-587-0300

hawaiistateparks.org

Om Oahu Andelssystem


Bland Hawaiis öar, är Oahu den mest besökta, med många turister som kommer tillbaka år efter år. Några av dessa besökare äger andelsägande på Oahu och andra hyra dem för en vecka eller två. Oahu står för över 21 procent av Hawaiis tidsdelningsmarknaden.

platser

Om Oahu Andelssystem

Waikiki Beach har flera tidsdelning resorts.

De flesta av Oahu orter sitta i eller i närheten av Honolulu själv, med den gynnade plats nära Waikiki Beach. Dessa platser, i hjärtat av stadslivet, erbjuder shopping, restauranger, nöjen och rekreation. Några andra områden har orter som erbjuder lugnare semester. En är Hawaiian Princess på Makaha Beach, ungefär en timmes bilresa nordväst om Honolulu, på en lugn strand som sträcker sig miles. En annan är Marriott Ko Olina Beach Club på Kapolei, ungefär en halv timmes bilfärd väster om Honolulu. Detta läge erbjuder miles från stranden på ena sidan och Ko Olina Golf Club på den andra.

större Resorts

Några av världens största företag har byggt orterna på Oahu. Hawaiian Princess driver full service 37 våningar resort i Honolulu med en vädjan till familjer. Hilton Corporation äger Grand Waikikian, Hawaiian Village och Kalia. Marriott driver Ko Olina Beach Club på den västra stranden av Oahu. Wyndham driver 95-suite Fairfiled Hawaii på Waikiki Beach. Många mindre resort företag också hantera tidsdelning resorts.

priserna

Om Oahu Andelssystem

"Pipelinen" vågor North Shore locka surfare och beachgoers.

Inköpspriserna varierar kraftigt beroende på läge, faciliteter och storleken på enheterna. På andrahandsmarknaden i september 2010, en årlig vecka i en studio enhet på Celebrity Resorts Waikiki var $ 3850. En vecka på Wyndham at Waikiki Beach gjorde toppen av listan på $ 65.520. Mellan dessa två ytterligheter, priserna varierade från $ 13.000 till $ 25.000 för en två sovrum år vecka.

Sunset middagskryssningar i Oahu


Segling i solnedgången i Oahu kombinerar den naturliga skönheten av Hawaii med en längtan efter perfektion. Besökare njuta av bufféer eller stek middagar med polynesiska underhållning och vackra vyer över stranden och solnedgången.

Star of Honolulu

Sunset middagskryssningar i Oahu

Cruising Hawaii

The Star of Honolulu Cruises erbjuder en rad olika alternativ för middagskryssningar som börjar med Femstjärniga Sunset Dining och Jazz kryssning. Varje kryssning erbjuder fantastisk utsikt över Hawaiian solnedgången och kusten. Passagerarna är bortskämd med en sju-rätters fransk stil middag i Art Deco Super Nova rum med levande jazz. Fartyget är stjärnan av Honolulu. Kryssningen längd är från 5:30 till 8:00

De tre-stjärniga Sunset middag inkluderar en femrätters hela Maine hummer och oxfilé biff middag plus en show. Denna kryssning går från 5:30 till 19:30 The Star Sunset middag och show erbjuder en trerätters krabba och ryggbiff middag plus en välkommen Mai Tai med en show och dans. Kryssningen går från 5:30 till 7:30

The Pacific Star Sunset middag och show ingår en trerätters Mahi mahi eller kyckling middag plus en välkommen Mai Tai och visar med dans. Denna kryssning går från 5:30 till 7:30

Den sista erbjudande är en polynesisk solnedgång middag i en avslappnad kryssning i solnedgången. Gästerna får välja sin mat med en polynesisk show. Denna kryssning går från 5:15 till 7:15

Star of Honolulu Cruises och evenemang
1540 South King Street
Honolulu, Hawaii USA 96826
(800) 983-7827
starofhonolulu.com

atlantis äventyr

Sunset middagskryssningar i Oahu

Vågor av Oahu

Te Navatek I en 140 fots fartyg, seglar längs Waikiki Beach till dolda stränder Kahala kusten. Gäster äta i elegans Royal Ali'l rummet. Denna kryssning har en modern show. Menyn är biff och Maine hummer.

Använda samma kärl, Atlantis Adventures erbjuder en solnedgång buffé i havet tema Blue Hawaii rummet. Ett annat alternativ är Atlantis Combo Submarine tur och Sunset middagsbuffé kryssning. Passagerare tar en undervattens tur i en ubåt och gå ner 100 fot för att se havet liv blomstrande utanför kusten av Oahu. Efter att ha sett undervattens tur passagerarna kommer kryssning tillbaka till solnedgången för en middagsbuffé.

För ultimata lyxen, det är Royal Sunset Ali'i paket med limousineservice och sittplatser på en privat bord. Middag är biff och hummer.

atlantis äventyr
1600 Kapiolani Blvd.
Suite # 1630
Honolulu, HI, USA 96814
(800) 548-6262
atlantisadventures.com

Ali'i Kai Catamaran

Sunset middagskryssningar i Oahu

Hawaii solnedgång

Besökare på Oahu kanske vill uppleva en middag solnedgång kryssning ombord på detta katamaran. Gästerna äta buffé och titta på en polynesisk show med dansare, trummisar och spelpipor. Efter showen, gäster tar ofta till dansgolvet.

Roberts Hawaii, Inc
680 Iwilei Road
suite 700
Honolulu, HI 96817
(808) 523-7750
robertshawaii.com

Den bästa månaden att besöka Oahu


Reseguider kommer att säga att det finns egentligen ingen dålig månad för att besöka Oahu, Hawaii folkrikaste ön. På sätt och vis, de är rätt. Oavsett när du går, kommer du antagligen att ha varmt väder, soliga stränder och ett fantastiskt landskap. Om du vill spara pengar, undvika folksamlingar eller delta i särskilda aktiviteter såsom surfing eller valskådning, men några månader är bättre än andra.

bästa Väder

Vädret är inte mycket av en faktor för att avgöra vilken månad du besöker Oahu - om man räknar vädret du kommer att fly hemma. Hawaii har två säsonger kända nominellt som regnperioden, som löper från november till mars, och den torra säsongen, som löper från april till oktober. Även i den torra säsongen, regnar det någonstans på öarna varje dag, och en plats får sällan mer än tre på varandra följande dagar av regn även i regnperioden. Oahu turist nav i Waikiki Beach och Ko Olina Coast stanna soligt året runt. Det är något svalare under vintermånaderna, men temperaturen i Hawaii stannar vanligen på 70-talet och 80-talet Fahrenheit i båda säsongerna. Hawaii är mottagliga för orkaner, även om de är sällsynta. Den centrala norra Stilla havet orkansäsongen löper från 1 juni till 30 november.

Bästa priserna

Hotell och flyg till Oahu kosta mer under öns högsäsong, som sträcker sig från mitten av december till april. Mitten av juni till augusti är något billigare, men tung trafik från familjer på sin sommarsemester blåsa upp priserna. Du hittar de billigaste flygbiljetterna och hotellpriser i lågsäsong: April till mitten av juni och september till mitten av december. Trots detta, kanske du vill undvika semester i denna tidsram. Förutom USA: s nationella helgdagar, Hawaii ser också ett uppsving i resor under Japans Golden Week, som är den sista veckan i april, och några lokala helgdagar: Prince Kuhio Day den 26 mars, kung Kamehameha Day den 11 juni och antagning dag på tredje fredag ​​i augusti.

bästa Surfing

Du kan surfa på Hawaii året runt, men surfa aficionados bör hålla vissa månader i åtanke när man planerar sin resa. Oahu North Shore, som inkluderar den ökända Banzaipipelinen ser sina högsta vågorna från november till januari. I december, pro surfare från hela världen hit Oahu för Skåpbilpåvetiaran turnering. Om du är mindre erfarna och inte bryr sig om hoopla, både vågor och pro publik tenderar att ebba efter januari, men du fortfarande hitta vågor. På sommaren, särskilt från juni till augusti, surfa övergår till de södra och östra sidan av Oahu.

Bästa Whale Watching

Varje år tusentals knölvalar resa söderut från Alaska att para sig i det varma vattnet runt Hawaii. Tyvärr, de håller också samma schema som öarnas mänskliga turister. Även om du kanske ser en knölval i lågsäsong börjar i oktober, är det mest troligt att se dem från mitten av december till maj. Februari och mars är deras högtrafik. Även om det största antalet baljor kluster runt Maui, hittar du massor av kryssningar i Oahu som erbjuder garantier för observation knölvalar i sin högsäsong. Även om humpbacks gå vidare efter maj, du fortfarande kan se delfiner och några andra valarter, såsom grindvalar, runt Oahu året.

Med lokala granskare på Yelp.com ger Paradise Cove Luau på den vackra stranden Ko'Olina Resort i genomsnitt fyra stjärnor, är detta luau de högst rankade på Oahu. Paradise Cove Luau s flera komponenter säkerställa en helkväll av underhållning.

Hälsning, hantverk, och spel

Alla luau paket inkluderar busstransport från Waikiki, om det behövs. När gästerna anländer, den första delen av luau erbjuder avslappnade interaktion. Under mai tai hälsning gästerna smutta gratis drinkar. Vid denna tidpunkt, erbjuder Hawaiian byn konst och hantverk demonstrationer, med fria tillfälliga tatueringar och lei gör sessioner.

De känner mer aktiv kan delta i inhemska Hawaiian spel. Under överinseende av lärare, gäster prova dart glidande, spjut kasta och sten disk rullande.

Beach Entertainment

Nästa gästerna vidare till stranden, där Hawaiians uppflugna i träd kasta blommor ner ovanpå dem. Sedan finns det en garnfiske demonstration, Hukilau ceremoni, där gästerna hjälpa dra i fiskenät från havet.

Då gästerna titta på en Hawaiian jordisk tillagning demonstration på Imu Amfiteatern. IMU ugnen har inte förändrats sedan urminnes tider, är en viktig del av Hawaiian kultur och används för att framställa luau mat.

Luau Feast

Vid luau fest buffé, kan gästerna prova traditionella rätter som poi (mosad taro rot, sötad) och drog fläsk. Paradise Cove ingår även lokala rätter som varierar.

Tabell tjänsten är tillgänglig med vissa luau paket.

AFTONUNDERHÅLLNING

Efter middagen börjar Paradise Cove Extravaganza. Detta är en blandning av hula och eld dansare, musik och mycket mer, allt i traditionella och moderna stilar från Hawaii och Polynesien.

olika paket

Luau säljer tre paket, som varierar i pris. Alla inkluderar allt som anges ovan. Vilka varierar är underhållning sittplatser, dricka biljetter, fototillfällen, souvenirer och bordsservering.

Barn kostar mindre. Barn i åldrarna 3 och under är gratis, förutsatt att de är varv barnvakter och dela en platta med en betalande vuxen.

Hur tillbringa familj tid i Oahu, Hawaii


En trevlig guide till några familjeattraktioner i Oahu

Instruktioner

1 Hur tillbringa familj tid i Oahu, Hawaii

Waikiki Aquarium
2777 Kalakaua Ave
Honolulu, HI 98.615
1-808-923-9741 http://www.waquarium.org

Akvariet är hem för över 2500 olika djur, som omfattar 420 arter. Specialiserat sig på korallrev utställningar, såsom haj rev.

2 Hur tillbringa familj tid i Oahu, Hawaii


Honolulu Zoo
151 Kapahula Ave
Honolulu, HI 96815
1-808-971-7171 http://www.honoluluzoo.org

Finns det något bättre för en dag av roliga än en dag på zoo? Vid Honolulu zoo besökare uppmanas att ta med en picknickkorg och har en familj picknick på zoo grunder. Djurparken har en barnavdelning och olika aktiviteter planeras under året.

3 Hawaiian Waters Adventure Park
400 Farrington Highway
Kapolei, HI 96707
1-808-674-9283 http://www.hawaiinwaters.com

Upplev spänningen av vatten åkattraktioner, diabilder, och mer i Hawaii äventyrsbad. Denna park har det har Topplista # 1 Kamaaina familj sevärdhet.

4 Hur tillbringa familj tid i Oahu, Hawaii

Diamond Head State Monument
Honolulu, HI
1-808-587-0300 http://www.hawaiistateparks.org

Diamond Head var en gång används av militären som ett strategiskt läge. Turister och infödda njuta av vandring till Diamond Head för den hisnande utsikten. Det finns mat och dryck finns i slutet av vandringen upp.

5 Dole Pineapple Plantation
64-1550 Kamehameha Highway
Wahiawa, HI 96.786
1-808-621-8408 http://www.dole-plantation.com

Resa genom världens största labyrint som anges i 2001 Guinness World Records. Missa inte att fånga din rida på Pineapple Express! Ta en rundtur och lära sig om historien om James Dole och ananas.

6 Hawaiis Plantation Village
94-695 Waipahu St
Waipahu, HI 96797
1-808-677-0110 http://www.hawaiiplantationvillage.org

Plantation Village är ett friluftsmuseum som visar upp äldre Hawaii historia sockerrör och plantage liv. Guidade turer erbjuds i början av varje timme.

7 Barn Discovery Center
111 Ohe St
Honolulu, HI 96813
1-808-524-5437 http://www.discoverycenterhawaii.org

Barnen kommer att älska att spela och upptäcka i detta händer på miljön. Centret uppmuntrar starkt föräldrar att leka med sina barn hela utställningar. En del av centrum lär barn om livet i Hawaii och historia av ön. Småbarn har en hel zon tillägnad kul och upptäckt för små.

8 Waikiki Beach Walk
2375 Kuhio Avenue
Honolulu, HI 96815
1-808-921-6609 http://www.waikikibeachwalk.com

En mängd olika saker kan hittas på strandpromenaden, från fria hula lektioner att lära sig spela ukulele. På kvällarna diverse konserter utförs. Shopping och restauranger finns också på den här platsen.

9 Besök Pearl Harbor eller tillbringa dagen på stranden! Dessa fria aktiviteter ger familjen en mängd roliga.

Tips

  • Njut av en mängd olika attraktioner och underhållning!
  • Utdrag ur mina större handböckerna på andra platser, är detta mitt eget arbete :)

Barer i Oahu

January 17

Barer i Oahu


Vissa anser Oahu epicentrum nattliv i Hawaiiöarna. Öns största stad, Honolulu, är hem till några av de mest populära barer i staten. Med massor av människor flockas till detta tropiska paradis letar efter en bra tid, det finns gott om cocktail anläggningar som kantar stränderna och gatorna i Hawaii folkrikaste stad.

Mai Tai Bar

Mai Tai Bar i Honolulu är en av tre platser som ägs av Bubba Gump Shrimp Company restauranger; Det är den enda i sitt slag i Hawaii. Detta utomhusbar ligger ovanpå Ala Moana Mall, några miles från turist lekplats Waikiki. Lokalbefolkningen utgör majoriteten av publiken i detta parti zon, med en hälsosam dos av turist dollar bidrar till att driva plats till stor framgång.

Baren, som namnet antyder, har specialiserat sig på en meny med unika och potenta mai tai cocktails. Den traditionella mai tai sällskap av mango mai tai, isiga mai tai och litchi mai tai för ett komplett utbud av smaker. Baren har också ett brett urval av öl och andra cocktail alternativ, liksom vin och pupus (aptitretare) för hungriga publiken. Den avslappnade atmosfär innehåller sällskapsutrymmen med rottingmöbler, konstant stor våg surfa videor leker på platta skärmar, och nattliga happy hour specialerbjudanden.

Mai Tai Bar
1450 Ala Moana Blvd.
Honolulu, Hawaii 96814
808-947-2900
maitaibar.com

Dukes Barefoot Bar

Dukes är verkligen Waikiki mest kända och populära nattliv plats. Uppkallad efter fader surfing, Duke Kahanamoku, har denna restaurang och bar vann Hale Aina Award från \ "Honolulu \" tidningen flera gånger. Priset har heter det bästa stället att ta out-of-town gäster när de kommer på besök.

Från baren, kan gästerna smutta på en mai tai eller mumsa på fisk tacos som de ser surfare rida mjuka vågor på paus en gång surfat av Duke själv. Stadens mest kända syn, är Diamond krater långt borta, nästan verka som sitter där är att vara i mitten av en levande vykort.

Dukes Waikiki
2335 Kalakaua Ave.
Suite 116?
Honolulu, Hawaii 96815?
808-922-2268
dukeswaikiki.com

Lulus

Mittemot den berömda Waikiki Beach, är Lulus en utomhus bar och matsal med en magnifik utsikt över solnedgången på Stilla havet. Inredningen är surfa relaterad och transporterar besökare till glansdagar surfa med sin retrostil.

Från Beach Boys Nachos till Lulus Surf och Turf, det finns massor av god mat att lägga på magen innan de deltar i den sena kvällsaktiviteter. Baren har ett brett utbud av specialdrycker från kunniga bartenders som kan göra ganska mycket vad du har i åtanke. Få en gigantisk akvarium cocktail eller nöja sig med en enkel $ 2 Pabst Blue Ribbon. Detta fält har både och allt däremellan.

Lulus är en utmärkt plats för tidigt söndag morgon NFL åtgärder (kom ihåg tidsskillnaden om du bor på fastlandet) och det är också en happening sen natt plats med open mic nätter och levande musikframträdanden planerade nästan varje kväll.

Lulus Waikiki
2586 Kalakaua Ave.
Honolulu, Hawaii 96815
808-926-5222
luluswaikiki.com

Hur fungerar en orm Shed Dess hud?

Många gånger per år

Ormar växa, men deras hud inte! Av denna anledning, ormar måste ömsar skinn varje så ofta. Hur ofta beror på arten av ormen, men i genomsnitt, friska ormar ömsar skinn sex till åtta gånger per år, med yngre, snabbare växande ormar utgjuta deras hud 8 eller fler gånger per år.

Ormar försöka sprida sin hud i ett stycke, till skillnad från ödlor och vissa andra reptiler. De kasta från näsan (inklusive ögon lock) till svans. Det kan ta upp till 14 dagar att slutföra avgivande, under vilken tid ormen inte äta.

framgångsrik utgjutelse

Ormar kallas "i det blå" när de är på väg att kasta. Detta beror på att ormar uppvisar vissa tecken om en till två veckor innan de börjar ömsar skinn. De blir håglös och inaktiv. Deras ögon och hud bli matt och ta på en blåvit färg. I själva verket blir en orm synskadade när kasta, vilket kan göra dem aggressiva.

När en orm är redo att kasta, kommer han att leta efter en grov yta, i synnerhet en kan han pressa igenom, till exempel en gaffel i en gren eller en väg mellan två stenar. Ormen kommer att börja med att lossa huden runt munnen och näsan genom att gnida den längs skrovliga ytan. Då kommer han passera mellan grova ytor, fånga och fånga den lösa huden längs ojämna kanter. Dessa grov kant fånga tag i den lösa huden, vilket gör att ormen att helt enkelt krypa ut ur sin gamla hud, även om igen, tar processen många dagar. Den gamla huden kommer att visas som en spöklik orm-formade röret. Det är vanligt att ormar att uträtta sina behov och förbrukar en stor mängd vatten direkt efter avgivande.

Problem med Shedding

Om en orm har skador eller ärr eller bor i en miljö som inte är lämplig för ormen, kan det ha svårt att kasta. Detta kan orsaka så stor mängd stress i en orm, vilket gör att bli sjuka eller undernärda. Sådana ormar vanligtvis inte framgångsrikt ömsar skinn i ett stycke, och i slutändan sprider sin hud i många bitar, med några bitar att fastna till den nya huden. Ibland bitar även kvar på ögat locket, vilket kan leda till mycket aggressivt beteende hos ormen. Om ett husdjur orm har sådana frågor, bitarna huden måste tas bort av en erfaren orm hanterare för ormens hälsa.

Hur man gör en orm Twist Hair Style


Ormen twist, annars känd som en orm fläta eller lockigt fläta, är en variant på den klassiska engelska fläta. Ormen twist åstadkommes vanligen genom att fläta håret i en engelsk fläta, sedan dra flätan i ormliknande lockar och satte upp på sidan av huvudet eller stoppade i en hästsvans. Ormen twist kan lägga till en söt variant för de flesta långa och medel frisyrer.

Instruktioner

1 Spray håret med en Detangler, sedan borsta med en borste eller bred tandad kam för att bli av med alla knutar eller frizz. Detta kommer att hålla ormen twist från att trassla eller nötning.

2 Ta en liten bit av hår och dela den i tre jämna sektioner, som om du ska skapa en vanlig fläta. Fläta håret genom att ta de två yttersta sektioner, en i taget, och korsar dem över mittsektionen. Fortsätt med detta tills nästan hela bit hår är flätat.

3 Håll mittsektionen av flätan med ena handen och med den andra handen nypa de två andra delarna och tryck flätan upp. Detta kommer att orsaka flätan för att komprimera, skapa signaturen ormen utseendet på ormen twist. Håll trycka fläta fram flätan har nått önskad täthet och utseende.

4 Fäst ormen twist till den sida av huvudet med hårnålar eller ett hårspänne. Ormen twist kan också stoppas i en hästsvans eller sido bulle med ett hår slips, och dekorerad med ett band.

Tips

  • Undvika att försöka fläta bang eller frans hår med en orm twist, eftersom det kan visa sig för kort för att klippa till den sida av huvudet.
  • Undvik att använda hår med lager för att skapa en orm twist, eftersom detta kan få håret att striden.