neapel italien

Hur man försöka 5 typiska livsmedel i Neapel, Italien


När du reser till Neapel, Italien, är maten lika stor höjdpunkt som alla webbplatser och italiensk kultur. Detta är staden där pizza uppfanns, och hundratals restauranger i Neapel är specialiserade på pizza. Så när du är i stan, måste du prova napolitanska specialiteter.

Instruktioner

1 Köp några mozzarella di bufala (buffelmozzarella), som har sitt ursprung i Neapel. Detta är inte din typiska mozzarella. Mozzarella di bufala kommer från opastöriserad rika mjölk av vattenbufflar. Mozzarella Företaget anger denna ost är fortfarande görs färskt dagligen söder om Neapel nära Battipaglia och Caserta.

2 Prova flera typer av pizza. De två klassiska pizzor är marinara och margherita. Marinara kommer med tomater, vitlök, oregano och olivolja. Margherita kommer med tomat, mozzarella, och några blad av basilika. När du har provat dem, rekommenderar Fodor reseguide försöker andra versioner, såsom siciliana (med aubergine), diavola (kryddig salami) eller cappricciosa (kock val).

3 Starta en av dina stora måltider med en traditionell första kurs spaghetti con le vongole - spaghetti med färska musslor. Neapel är nära till havet och erbjuder några av de färskaste skaldjur.

4 Till efterrätt, beställa Pastiera. Ett speciellt tillfälle napolitanska kaka gjord med ricottaost, ägg och vete. Kakan (även amerikanerna förefaller mer som en ost paj) är mjuk och typiskt serveras till jul och påsk.

5 Om du inte kan hitta pastiera, prova baba, lite jäst kaka mättad i rom. Vanligtvis de är ca 2 inches, men du kan också hitta en stor baba.

Neapel, Italien Walking Tours


Äta gott södra italiensk mat, vandra längs den natursköna Amalfikusten och utforska de antika ruinerna av Pompeji när du besöker Neapel, Italien. Orientera dig till staden och dess arkeologiska underverk genom att ta en rundvandring i Neapel. Efter att ha utforskat Neapel, njuta av solen med en snabb båt åktur till ön Capri eller ta en bit av napolitansk pizza i staden där det uppfanns tusentals år sedan.

Jordiska Neapel för familjer

Lär dina barn om Neapel antik historia med en 2 1/2 timme vandringsleden av de underjordiska platser i Neapel. Din guide kommer att vara en gammal historiker eller arkeolog som beskriver att engagera termer livet i Neapel som en kraftfull grekisk stad och som en romersk centrum för handel. Du glida ner en dold trappa under en gotisk kyrka och ange en gammal stad med kullerstensbelagda gator, bagerier och butiker som visar hur livet var i det gamla Neapel. Nu ska du vandra genom en annan underjordisk grekisk-romersk stad och observera de gamla murarna, vattenledningar och rester av en tidig kristen kyrka från 2000 år sedan.

Context Travel
via Cedronio
Neapel, NA 80132
Italien
011-39-81-06-9762-5204
contexttravel.com

neapolitanska landskap

Om du letar efter en rundvandring som kommer att utforska Neapel på djupet, prova en dag lång napolitanska Landskap tur med Select Italien. Din dag börjar vid en av de högsta punkterna i Neapel, Hill of Vomero, med vacker utsikt över bukten. Vid foten av backen, kan du handla glas, smycken och andra napolitanska hantverk innan du besöker en gammal fiskeby. Sedan ska du gå längs Neapelbukten för en fantastisk utsikt över havet, trädgårdar, villor och en panorama titt på Neapels berömda vulkan, Vesuvius. Beroende på antalet deltagare i din vandring kommer engelsktalande guide möter dig på din kryssningsfartyg, ditt hotell eller på en central plats anges när din bokning har bekräftats.

Välj Italien
303 W. Erie St., Suite 410
Chicago, IL 6065
800-877-1755
selectitaly.com

Napoli Sotterranean

Ta en underjordisk rundvandring i Neapel styrs av medlemmarna i Laes, en organisation som bevarar Neapel tunnelbana och skyddar historien om detta område. Neapel är den enda länkade nivå stad i världen, där en nyare stad är ansluten till en äldre underjordisk stad. Din 60-minuters engelsktalande tur leder dig genom den underjordiska först byggdes av grekerna i 470 BC och beskriver områden Laes har hittat och återställas sedan 1979. För de senaste historia buffs fokuserar tur på användningen av underjordiska tunnlar som skyddsrum med 4000 personer under WW II. Turer genomförs på torsdagar, lördagar och söndagar kl träffas på Trieste e Trento torg.

Laes - Napoli e la Citta Sotteranea
Vico S. Anna di Palazzo, 52
Napoli, NA 80132
Italien
011-39-081-400-256
lanapolisotterranea.it

Fyra stjärnor i Neapel, Italien


Den antika staden Neapel ligger på mitten västkust Italien. Det är här där pizza ursprung. Genomsyrad av över 2800 år av historia, är Neapel arkitektur bevis med barock, medeltida och renässansens arkitektur. Få en glimt av artefakter från det romerska riket på Neapel Arkeologiska nationalmuseet. Se målningar från mästare som Raphael på konstmuseet, Museo di Capodimonte. Efter en spännande dag provtagning napolitanska liv, bosätta sig i på en av Neapels många hotell.

Hotel Palazzo Decumani

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Detta moderna och eleganta hotell ligger i centrum av Neapel på gångavstånd till museer, butiker och restauranger. En svepande trappa och hängande ljuskrona hälsar dig i lobbyn. Bekvämligheterna inkluderar Wi-Fi, frukostbuffé, platt-TV och minibar. Utforska klostret Santa Chiara, San Severo kapellet och Girolimini konstmuseum, allt inom gångavstånd från Hotel Palazzo Decumani.

Hotel Palazzo Decumani
Piazza Giustino Fortunato 8
80100 Neapel, Italien
011 39 081 4201379
palazzodecumani.com/en/index

Palazzo Caracciolo Napoli M Label

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Detta moderna, 143-rums hotell ligger i den historiska stadsdelen i Neapel, erbjuder rymliga rum i en renoverad 13-talsbyggnad. Rummen är utrustade med satellit-TV, minibar och Wi-Fi. Välj bland en mängd olika rumsstorlekar och sviter. Ät på hotellets avslappnade restaurang, La Cucina serverar medelhavsrätter infunderas med traditionell italiensk mat. Detta familjevänliga hotell erbjuder spjälsängar och angränsande rum. Palazzo Caracciolo Napoli ligger bekvämt på "Piazza Cavour" linje av den underjordiska tunnelbanan.

Palazzo Caracciolo Napoli M Label
Via Carbonara 112
80139 Neapel, Italien
011 39 081 0160111
accorhotels.com

UNA Hotel Napoli

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Ligger bekvämt mittemot järnvägsstationen, denna 19-talet, var klassisk modernt hotell renoverats för att rymma 89 bekväma rum. Bekvämligheterna inkluderar badrum i marmor, ett fönster eller balkong och kaffebryggare. Varje rum är inrett unikt i en modern men ändå inbjudande stil. Ät på takterrassen restaurang med vidsträckt utsikt över Neapel och njuta av italienska favoriter och italienska viner. Ta en drink i hotellets eleganta bar och lounge.

UNA Hotel Napoli
Piazza Garibaldi 9/10
80142 Neapel, Italien
011 39 081 5636901
unahotels.it

Rom och Neapel, Italien, är populära turistmål. Oavsett om du reser till området för historia, sightseeing eller mat, besöka den lokala pubar och barer i dessa städer. De kan hjälpa dig att lära känna lokalbefolkningen och utveckla en mer kunnig uppfattning om vad Rom och Neapel är liknande.

lärda lounge

Beläget mellan Piazza Venezia och Largo di Torre Argentina, öppnade Scholars Lounge Rome 2005. Mottot för den irländska puben är "för att ge en bekväm tillflyktsort för trötta resenären med något att tillfredsställa varje människas fantasi." Orsaks puben har levande musik och ett urval av drycker. Från italienska viner till mer än 100 cocktails och 11 öl på kranen, det finns en uppsjö av alternativ. Tisdag kväll på Scholars Lounge är karaoke night. Puben har en happy hour på veckonätter och mat serveras dagligen.

Scholars Lounge Rome
Via del Plebiscito 101b
Rom, Italien
(39) 06 till 69202208
scholarsloungerome.com

Fiddlers Elbow

Fiddler s Elbow har tre platser i Italien - i Venedig, Florens och Rom. Fiddlers Elbow Rom öppnades 1979 och påstår sig vara "första irländska ägda och -run pub i Italien." puben ligger i Via dell Olmata, anses vara den äldre område i Rom, nära Colosseum. Upbeat pub är populär bland lokalbefolkningen och turister. Öl, speciellt Guinness, är valet av dryck i Fiddlers Elbow, men en mängd olika cocktails och vin finns att köpa. Fiddlers Elbow har satellit-TV för vecko sportevenemang. Puben har också ett biljardbord och dart för konkurrens och underhållning.

Via dell Olmata 43
00184 Rom, Italien
(39) 06-4872110
thefiddlerselbow.com

enoteca Belledonne

Enoteca Belledonne är en vinbar i Chiaia i Neapel. Betraktas som en mer traditionell bar, är det besöks av yngre och äldre publik lika. Baren erbjuder en omfattande lista av cocktails och viner. Många av vinerna är lokala, men det finns ett urval av europeiska viner samt. Baren är i allmänhet upptagen 7:00 till 21:00, så att hitta en plats kan vara svårt, men stod i baren i allmänhet är tillgänglig.

enoteca Belledonne
Vico Belledonne en Chiala
18 Napoli, Italien
(39) 081-403162
enotecabelledonne.com

Hur hitta Bussresor i Neapel, Italien


Neapel, Italien en historisk stad och bland de äldsta i världen, med en historia som spänner över 2800 år. Staden är belägen i centrum av de två vulkaniska regioner i Vesuvius och Campi Fields. Resor till Neapel är i allmänhet en del av många turné resvägar, och många sätt att se staden är tillgängliga. Ett sätt att se denna historiska stad är via busstur.

Instruktioner

1 Gå till välbesökta lokala attraktioner medan i Neapel, såsom intresseområden nära hotellet. Dessa områden kommer att ha stora grupper turnera, och du kan fråga andra turister eller guider om tillgängliga bussturer.

2 Leta efter tecken för hop-on hop-off buss turer. Dessa tecken kan ses på gathörn i hela Neapel. Dessa bussturer arbetar dagligen och resa runt i staden. Du är välkommen att rida så länge du vill, även om avgifter kommer att variera.

3 Kontrollera med lokala turistbyråer i hela staden för information om bussturer. Dessa centra är vanliga i hela Neapel och har information om turer. Några av dessa har tur tjänster.

4 Kontrollera med ditt hotell personal för information om tour bussar. Ditt hotell kan också ha en turistinformation i lobbyn, där du kan söka efter busstur scheman.

Tips

  • Rådgör med en resebyrå eller bedriva oberoende forskning om buss turer innan du anländer i Neapel.

Neapel, Italien järnvägsstationer


Neapel, känd för italienarna som Napoli, är en viktig punkt på den italienska järnvägsnätet och står på de viktigaste nord-sydlig järnvägskorridoren. Höghastighetståg länkar Napoli med Italiens industrijättar, Milano och Turin, i norr, via Florens och landets huvudstad, Rom. I söder, kan du ta samma höghastighetståg till Salerno och Reggio di Calabria i tån på Italiens "boot." Stå i skuggan av Vesuvius, Neapel själv har ett rykte om brott och korruption, men Frommers rekommenderar tillåter två dagar för att se sina museer, kyrkor och en möjlighet att prova utsökt lokal mat i staden betraktas som födelseplatsen för pizza.

Napoli Centrale

Napoli Centrale utsikt Piazza Garibaldi i centrala Neapel. Det är stadens största järnvägsstation och din sannolikt ankomst punkt om du gör resan med tåg på nationell operatör Trenitalia. Järnvägar har tjänat centrala Neapel sedan 1866, men den nuvarande byggnaden är en modernare konstruktion, färdig 1966. Stationen är faktiskt byggd på två nivåer; den övre nivån, känd som Centrale, är ett nav för tunnelbaneservice tjänster, medan den lägre nivån, känd som Garibaldi, serveras både overground tåg och Neapel tunnelbanan. Uppskattningsvis 137.000 människor passerar en genomsnittlig dag, vilket motsvarar 50 miljoner per år.

Andra Neapel Stationer

Centrale-Garibaldi komplexet är inte Neapels enda järnvägsstationen, även om alternativen tenderar att användas huvudsakligen av lokalbefolkningen pendling till och från staden. Avgår Stazione Circumvesuviana Napoli-Porta Nolana för destinationer i söder, inklusive Pompeji, Erculano och Sorrento; dessa tjänster drivs av EAV Campana företaget snarare än Trenitalia. Samma företag driver också tjänster till Campi Flegrei området väster om Neapel från Stazione Cumana Montesanto. Områdets namn kan översättas som "brinnande fält", en ledtråd till vulkanisk aktivitet som är dess mest utmärkande drag.

Neapel Metro

Förutom tunnelbaneservice järnvägstrafik, är Neapel också hem till en liten tunnelbanan. Systemet består av två linjer, förvillande kallas "ett" och "6", som kopplas ihop med stadens bussnät och fyra bergbanor. Vid tidpunkten för offentliggörandet, länkar linje 1 centrum med förorterna i norr så långt som Piscinola, men kommer att utvidgas till en cirkulär linje, som omfattar stannar vid viktiga platser såsom Duomo i centrala Neapel. Linje 6 är mycket kortare men är linjen att ta om du vill se en fotbollsmatch på lokal sida Napoli hemmaplan, den 60.000-sits Stadio San Paolo - bara komma ut på Mostra.

varningar

Ficktjuvar är ett problem i alla Neapel tågstationer men särskilt i Napoli Centrale, varnar det amerikanska utrikesdepartementet. Vara vaksamma, både i stationen och när du är på tåget, och aldrig lämna ditt bagage obevakat. Italiens statliga polisen råda hålla dina väskor under noggrann övervakning vid alla tillfällen och är försiktig med erbjudanden om hjälp, vilket kan vara försök att distrahera dig. Olicensierade taxichaufförer kan närma dig i Neapel järnvägsstationer frågar om du behöver en hiss, men du ska ignorera dem, varnar Frommers, eftersom de sannolikt kommer att vara zigenare taxi laddning kolossalt uppblåsta priser.

Stränder i Neapel, Italien


Neapel, eller Napoli, är huvudstad i regionen Kampanien i södra Italien ligger nära Neapelbukten. Det har den näst största befolkningen i landet med cirka 60 miljoner människor, och är den största staden i södra Italien, enligt World Guides. En stad av motsägelser, kan besökarna hitta skräp fyller gatorna i Neapel och orörda arkitektur med anor barocken. På grund av dess närhet till Bay, det finns många stränder en snabb färjeresa bort från Neapel.

Spiaggia Grande och Fornillo

Positano är ungefär 20 miles från Neapel, i mitten av Amalfikusten. Det finns två stränder i Positano, Spiaggia Grande och Fornillo. Du kommer inte hitta sand på Spiaggia Grande, utan småsten. Det är den största stranden och hamnen i Positano, vilket gör det mer trångt än Fornillo. Den Destination360 hemsida rekommenderar inte reser till Spiaggia Grande under månaderna juli och augusti, eftersom många italienare besöker vid den tidpunkten solbada. Fornillo är en mycket mer avskild strand med vulkanisk sand och grus, och bara ett fåtal restauranger. Du kan ta dykning klasser och hyra dykutrustning för en undervattens utflykt.

Minori Beach

Minori är en liten stad på Amalfikusten cirka 37 miles från Neapel. Stranden vid Minori består av tall taggiga berg och grått, småsten sand. Sola kan vara en utmaning med litet område av stranden mellan vattnet och berget. Priserna på Minori är rimligare än många områden på Amalfikusten, men det är inte överfulla.

Cala del Pozzo Vecchio och Chiaiolella

En kort båtresa från Neapel, är Procida del av Phlegrean öarna. Det är en populär ö destination för södra italienare liksom internationella turister. Det är en 13 mil båtresa från Neapel, och det finns kaféer och restauranger ligger precis vid Medelhavet. Beläget i Procida, Cala del Pozzo Vecchio beach var platsen där en del av filmen "Il Postino" blev skjuten. En av de vackraste stränderna i Procida är Chiaiolella, som är lång och sandig och erbjuder strand eftergifter och solstolar.

Bagni di Tiberio, Faro di Punta Carena och Anacapri

En av de största turistmålen i Italien, är Isle of Capri ett av de mer kända stränder i Italien, som ligger 20 miles från Neapel. Stränderna är alla småsten eller stenig på grund av sammansättningen av kusten, och ligger vid Medelhavet. Venture till stranden Bagni di Tiberio, och se havet-kant palats byggt av kejsar Tiberius, eller resa till den sydvästra kusten i Faro di Punta Carena där du kan njuta av solen från en av de steniga plattformar. Vid kusten i Anacapri, kan du besöka en av badanläggningar och beundra fyren ovanför dig.

Ischia Beach

På den norra spetsen av Neapelbukten, är Ischia ett bergigt, vulkanisk ö med tjugo miles av kusten. Det är full av orterna och känd för sina kurorter. Det finns ett antal restauranger och barer på ön och nattlivet har något att erbjuda alla. Det har blivit en populär plats för par att komma till gifta, på grund av skönheten i sina stränder.

Villor i Neapel, Italien


Neapel, eller Napoli som det kallas i Italien, ligger inbäddat i Amalfikusten, på den norra kanten av Neapelbukten, en av Italiens mest pittoreska vikar. Ligga två timmar söder om Rom och nära till Pompeji, livliga Neapel är en populär destination, och stadsdelar såsom Sorrento och Positano är full av Medelhavet charm. Neapel, med sin nyfångad fisk och skaldjur, är en italiensk mat älskare dröm. Om du reser med barn eller söker lugn och avskildhet, kan villor vara ett lämpligt alternativ till hotell.

Ville Italia

Ville Italia erbjuder lyxvilla och lägenhet lägenheter i Neapel och omgivande Amalfikusten pärlor som Praiano, Amalfi, Maiori, Positano och Sorrento. Ville Italia har boende som sover från två till 20 personer, och dess webbplats ger fotografier och detaljer om de tillgängliga egenskaperna. Villa Marechiaro, till exempel, är en fem sovrum egendom för upp till 10 gäster. Bekvämligheterna inkluderar en pool och terrasser med utsikt över Neapelbukten. Vecko priserna startar från $ 14.915, som av 2010.

Ville Italia

011-39-055-412058

villeinitalia.com

hyra villor

Hyran Villas webbplats baserad i Ventura, Kalifornien, erbjuder 75 hyresfastigheter på Amalfikusten. Egenskaper för två personer varierar i pris från uppåt på $ 1200 per vecka. 12-talet Villa Luce sul Mare ligger ovanpå en sluttning med utsikt över Amalfi. Sova upp till 12 personer på tre våningar, som vid 2010, börjar villan på $ 7861 per vecka, vilket inkluderar daglig städning och en kock.

hyra villor

9452 Telefon Road, # 144

Ventura, Kalifornien 93004

800-920-3136

rentvillas.com

Sommar i Italien

Sommaren i Italien webbplatsen finns 241 fastigheter på Amalfikusten. De sex sovrum Villa Saracena i Maiori har en tusen år gammal utsiktstorn och rymmer upp till 12 personer. Terrasserna har en fantastisk utsikt över Neapelbukten, och villa har sin egen pool och jacuzzi. Per 2010, veckovis priserna börjar på $ 5564.

Sommar i Italien

V. Nassa 5

Lugano, Schweiz

800-509-8194

summerinitaly.com

Neapel, den största staden i södra Italien är nära Vesuvius och Capri. En av de äldsta hotellen i Neapel är den historiska Excelsior Vittoria, och en som säkert kan betraktas som det bästa hotellet i staden. Den kombinerar atmosfären av gamla med dagens teknik, har några av de bästa utsikterna över alla hotell i Neapel och med sina fina restauranger, är precis vad ett hotell är tänkt att vara.

Historia

Excelsior Vittoria ligger i klipporna med utsikt över Neapelbukten. Hotellet först öppnade dörrar i 1834, en tid då Italien som vi känner det i dag ännu inte existerade. Idag är hotellet ägs och drivs av samma grundande familj. Den består nu av tre byggnader, den sista byggdes 1880. Gästerna har inkluderat europeiska kungligheter samt royalty av underhållningsindustrin, inklusive Richard Wagner, Enrico Caruso, Marilyn Monroe och Sophia Loren.

boende

Rummen och sviterna är inredda med antikviteter från de första dagarna av hotellet, men de har moderna badrum, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon och gratis Wi-Fi. De flesta av rummen har en veranda eller terrass med utsikt över Neapelbukten eller hotellets privata trädgårdar och apelsinfruktträdgård. De 12 sviterna är inredda med antikviteter, även om några av dem har moderna möbler och inventarier.

Bekvämligheter

Det finns en stor pool på de grunder och mötesrum som kan rymma upp till 250 personer. På plats spa i trädgården är den tidigare växthus och är tillgänglig för gäster att promenera eller koppla av i. Trädgårdens vägar är perfekt för jogging, och det innehåller kolumner kvar från det antika Rom. Hotellet har två barer: Bar Vittoria, som är öppen hela året och serverar alkoholhaltiga och alkoholfria drinkar, aperitifer, snacks och aptitretare, och Pool Bar, som är öppen endast i badsäsong och serverar drinkar, snabba snacks, efterrätter och glass.

dining

Det finns fyra alternativ för middag på Excelsior Vittoria: The main formella Ristorante Vittoria, Terrazza Bousquet, på en terrass med utsikt över Neapelbukten, Vittoria Terrace, som serverar en speciell buffé och är värd en vecka dans under sommaren, och avslappnad Pool Restaurang, öppen från juni till september, som serverar pizza, grillade förrätter, sallader, glass och hemlagade desserter.

Kontakt information

Grand Hotel Excelsior Vittoria

Piazza Tasso, 34
80067 Sorrento, Napoli, Italien
011 (39) 081 877 7111

Obs: Om du vill ringa Italien från USA eller Kanada, slå internationella exit kod som är 011 för båda länderna. Sedan ringa 39, som är landskoden för Italien. Riktnumret för Neapel är 081. Den sista uppsättning siffror är lokalt telefonnummer.

Kryssning semester till Italien


Utforska Rom, Venedig, Florens och en mängd andra kulturella platser samtidigt på en italiensk semester. Känd för sin mat, arkitektur, kultur och historia, är Italien en populär europeisk turistmål. Besöka olika italienska destinationer och hitta boende är ett besvär. Ta en kryssning till olika italienska hamnar tillåter resenärer att besöka olika städer utan att behöva oroa transport eller var de ska bo.

Carnival: Cruise Europe

Carnival erbjuder en lång rad olika kryssnings längder och datum i Europa inklusive hamn stannar i flera italienska städer. Cruisers kan resa på Carnival Magic på en nio dagar europeiska Cruise som avgår från Venedig, Italien, och reser till Dubrovnik, Kroatien; Messina, Sicilien, Italien; Neapel, Italien; Rom, Italien; Livorno, Italien; Monaco; och Barcelona, ​​Spanien. Fartyget erbjuder inredning, havsutsikt och balkong rum och har ett vattenverk park, en havet teater, ett kasino, en danslokal, en sportbar, ett spa, restauranger och ett ungdomsprogram. Utflykter med besök Dogepalatset och Markusplatsen i Venedig, med en rundvandring i Verona, ta en matlagningskurs eller utforska Taormina på Sicilien.

Karneval

3655 Northwest 87th Ave.

Miami, FL 33178

888-227-6482

carnival.com

Crystal Cruises: Tapas till Tiramisu

Gäster ombord på Crystal Kryssning Crystal Serenity i 12 dagar från Barcelona till Venedig. Portar inkluderar Monte Carlo, Monaco, Florence / Livorno, Italien; Elba / Portoferraio, Italien; Rom / Civitavecchia, Italien; Sorrento, Italien; Korfu, Grekland; Dubrovnik, Coratia; och Venedig, Italien. Utflykter med besöker det lutande tornet i Pisa, se Michelangelos David, utforska Rom och besöker Pompeji. Kryssningen Temat är Crystal Wine & Food Festival, och gästerna kan njuta av en av de gästföreläsare diskutera mat och vin. Andra föreläsningar äger rum ombord på fartyget, och sångare, dansare och en mängd olika shower och föreställningar underhålla gästerna.

Crystal Cruises

2049 Century Park East, Suite 1400

Los Angeles, CA 90067

310-785-9300

crystalcruises.com

Norwegian Cruise Line: 7-dagars västra Medelhavet

De norska Epic segel tur och retur från Barcelona på en 7-dagars kryssning som tar resenärer till Florence / Pisa, Rom, Neapel, Palma och Mallorca. Utflykter inkluderar Splendor i Florens och turister kan se Michelangelos David, ta bilder av Ponte Vecchio och besöka Santa Croce. I Rom kan gästerna besöka Vatikanen, se Peters basilika och tour Colosseum. Fartyget erbjuder en mängd olika restauranger, ett äventyrsbad, en jogging / vandringsled, Entourage Teen Center, en komediklubb, ett kasino och ett spa.

Norwegian Cruise Line

7665 Corporate Center Dr.

Miami, FL 33126

866-234-7350

ncl.com