när grundades Hamilton klockor

Om Hamilton klockor


The Hamilton varumärke är världskända och respekterade. Hamilton bär några av de finaste klockor, som fungerar som en lyx, mode och klä uttalande allt i ett. Även Hamilton är helt schweizisk-made, har varumärket sina rötter i Amerika, som går så långt tillbaka som 1892. Eftersom oärlighet och förfalskningar finns, måste kunderna vara noga med att försäkra att de köper en riktig Hamilton. Att be om en garanti, komplett med datum, klocka referens och alltid fullständiga namn och adress kan hjälpa.

Internetförsäljning

Till Hamilton, är mycket viktig för konsumenten förtroende. Internet försäljning kan vara behäftad med missbruk i förtroende, falska klockor och dålig detaljhandeln service. För att hjälpa konsumenterna med dessa problem, har Hamilton äkta, pålitliga, officiella återförsäljare. Men att köpa en Hamilton från en återförsäljare inte öppet stöds av Hamilton är på konsumentens egen risk. Hamilton tar inget ansvar för eventuella förfalskningar eller undermåliga klockor från sådana återförsäljare.

Precision

Precisionen i Hamiltons mekaniska klockor variera beroende på bärarens rörelser och vanor. Kvalificerade urmakare kan justera klockan till i Hamiltons standarder, men klockor utan kronometer certifikat kan vara avstängd med 10 till 15 sekunder per dag. En kronometer, som är extremt noggrann, endast kommer att vara avstängd från 4 till 6 sekunder per dag.

Vattentålighet

Hamilton säljer klockor med vatten resist till 30, 50, 100, 150 och 200 meter. Klockorna testas i laboratoriemiljö. En dykare bär klockan utsätts för vart och ett av de vattenbeständiga nivåer. Tyvärr kan testerna inte ta hänsyn till ansträngande rörelse av faktiska simmare och dykare på dessa nivåer, och vattenresistens degraderar med en ålder av vattnet. Dessutom kan eventuella skador eller stötar negera klockans motstånd.

Hamilton Frogman

De Hamilton Frogman stil klockor är hållbara dykning täta klockor. Dessa klockor kommer i mörka färger och har en titankropp och ram. De är ofta reptålig, och har en 200 meters vattenbeständighet djup. Andra funktioner inkluderar automatisk självuppdragande kronograf, självlysande markörer, och datum. Det kan också vara en militär tidsvisning. Banden är gjorda av gummi eller en typ av läder, som kalvskinn.

Hollywood Ikon

Hamilton klockor har dykt upp i många filmer genom åren, som bärs av skådespelare som Alec Baldwin, Russell Crowe, Gene Hackman, Eddie Murphy och Ben Affleck. De är ofta bärs av stjärnan och liknande costar. I Män i svart II, både Tommy Lee Jones och Will Smith hade Hamilton klockor. I grillat med Ray Romano och Kevin James, var bar en Everest och kaki Action, respektive. Hamilton Khaki, Wilshire, Digital Pulsar, och Venture är bara några av de många Hamilton stilar som visas i Hollywood.

Hur man identifierar Hamilton klockor


Hamilton klockor är kända för sin enastående kvalitet, noggrannhet och hållbarhet. Hamilton Watch Co. började tillverka klockor i 1892. Dess mest kända produkt är ett fickur, men företaget har också armbandsur också. På grund av deras rykte, Hamilton klockor är en mycket- önskad post. Det är viktigt att korrekt identifiera Hamilton klockor eftersom de är ofta värt mycket pengar. Använd några grundläggande riktlinjer för att identifiera Hamilton klockor.

Instruktioner

metoder

1 Leta efter orden "Hamilton" eller "Hamilton Watch Co" på framsidan av klockan.

2 Skriv ut en tabell (eller diagram) som visar Hamilton titta serienummer och kvaliteter. Dessa diagram kan lätt hittas på webbplatser på Internet.

3 öppna fallet med klockan försiktigt. Om du är osäker på hur man gör det, be en juvelerare för att få hjälp.

4 Leta efter Hamilton namn på klockan rörelsen. Rörelsen är interiören (eller uppsättning av kugghjul) i klockan.

5 Skriv ner serienumret som finns på klockan rörelsen. Serienumret är ofta belägna längs kanten av rörelsen, men detta kan variera. Leta efter serienumret på ett diagram som har en lista över Hamilton titta serienummer. Som ett exempel, klockor från 1893 Hamilton har serienummer 1-2000.

6 Skriv ner alla siffror (och bokstäver) som föregår serienumren på rörelsen. Hamilton klockor började inklusive betyg i 1920-talet. Betyget innehåller vanligtvis tre siffror som ibland följs av ett brev. Betyget är kvaliteten på klockan, och den mängd arbete som gick till att göra det. Jämför betygen (och bokstäver) till en tabell som har en lista över Hamilton kvalitet varumärken. En Hamilton klocka med en grad av 979 gjordes under åren 1934 till 1951. En klass märke 980B berättar att det är en Hamilton klocka från åren 1937-1946.

7 Jämför klockan till bilder av Hamilton klockor. Dessa bilder finns tillgängliga på webbplatser på Internet och olika böcker. Bilderna kanske inte helt kontrollera det är en Hamilton klocka, men de kommer att ge dig en ganska bra idé. När du datum när klockan gjordes med hjälp av dess serienummer och kvalitet bokstäver, jämföra klockan till bilder av Hamilton klockor från det året.

8 Ta klockan till en Hamilton klocka återförsäljare. Dessutom, när du köper en Hamilton klocka, be om papper med ett datum och garanti.

Tips

  • Ignorera siffror om fallet med klockan. Hamilton gjorde inte sina egna ärenden.

Hur man hittills Hamilton klockor


Hamilton Watch Company började tillverka högkvalitativa fickur 1892. På grund av sin hållbarhet och precision, klockor Hamilton blev snabbt en favorit bland järnvägspersonalen. Hamilton varumärket existerar fortfarande, även om det är nu en del av ett större schweiziska klockföretag. Du kan datera Hamilton klockor att inom ett år eller två genom att följa några enkla rutiner.

Instruktioner

1 öppna fallet med Hamilton Titta noga. Om du är osäker på hur man öppnar det, inte bända upp den med en skruvmejsel eller annat spetsigt föremål. Istället tar klockan till en lokal juvelerare, och ha honom visa dig hur man öppnar den.

2 Skriv ner all information, inklusive serienummer som finns på rörelsen av klockan medan klockan är öppen. Rörelsen är kugghjulen (eller tarmar) av klockan.

3 Använd ett diagram som har Hamilton titta serienummer. Serienumren berätta vad år företaget producerade klockan.

4 Leta efter betyget på Hamilton klockor som dateras från slutet av 1930-talet till början av 1960-talet. Betyget visas på rörelsen av klockan innan serienumret. En betygs priser kvaliteten på klockan och mängden arbete som gick in i avsluta det. Använd en tabell (eller diagram) för att matcha upp betyget bokstäver med klockans produktionsåret.

5 Göra en del forskning om Hamilton klockor att förstå vad klockor såg ut när företaget gjorde dem. Förehavanden, betyg och framträdanden av Hamilton klockor har förändrats under åren. Med denna metod kommer inte hittills året, men det kommer att ge dig en god uppfattning om den ungefärliga tid när klockan gjordes.

Tips

  • Var medveten om att serienumren ibland är endast vilken inom ett år eller två av när klockan var faktiskt klar. Hamilton Watch Company började vissa grupper av klockor och sedan ställa dem åt sidan och avslutade dem senare. Med andra ord behöver serienummer inte nödvändigtvis exakt ordning när klockor kom ut.
  • Inte gå genom serienumret om fallet med klockan. Hamilton Watch Company inte göra sina egna ärenden. Serienumret på fallet berättar produktionsåret i målet, inte klockan.

Hamilton Watch Group var en urmakare som producerade tid bitar från 1892 till 1969. I Amerika, producerade bolaget fashionabla bitar framför allt på 1930-talet 40s och 50s. Idag är dessa klockor produceras under Swatch Group. Vintage Hamiltons är en samlare skatt, men att bedöma värdet av din klocka kommer att lita på din förmåga att identifiera vad du har och var den kom ifrån. Detta kan göras genom en horologist, men du kan påbörja processen själv och spara lite pengar genom att använda en hemsida som heter Antique Vintage klockor, som ägnar en stor del av sin webbplats för vintage Hamilton mönster.

Instruktioner

1 Utvärdera funktionerna i klockan. Hamilton gjorde inte automatiska klockor i USA - endast självuppdragande bitar. Alla som är automatiska faktiskt schweiziska import. Dessutom, om du ser Hamilton "H" på toppen av en krona upp på ytan av klockan någonstans, kan det hjälpa dig att identifiera den tidsperiod du har att göra med. Hamilton inte börja använda dessa gradbeteckningar till 1950-talet.

2 Använd en liten skruvmejsel för att ta på baksidan av klockan. Inuti bör du se en graverad nummer. Detta är serienumret. Skriv numret ner, inbegripet antalet före och efter perioden, streck eller utrymme och byta klock tillbaka. I de flesta fall bör det dyka rätt igen.

3 Gå till www.antiquevintagewatches.com och klicka på Hamilton Watch Co. under fliken Referenser i högermarginalen. Från alternativ väljer Begäran om Hamilton serienummer. På denna sida kommer du att se två kolumner, en märkt "Movement" och andra märkta "serienummer."

4 Bläddra genom nummerlistan. Rörelsen är redan anpassad till serienumret, så om du kan matcha antalet från klockan till ett av numren i en kolumn, kan du antingen lämplig rörelse eller serienummer. I de flesta fall kommer du att kunna hitta rörelsen numret på detta sätt. När du har detta nummer, titta i den högra kolumnen för att ta reda på de år som klockan gjordes. Till exempel vintage klocka med serienummer 2100001-2191300 var en del av rörelse 986 och gjordes mellan 1922 och 1926.

5 Titta i Hamilton galleriet på Antique Vintage klockor samt, i synnerhet om serienumret har avtagit. Här webbplatsen har bilder av flera gamla klockor som du kan prova att matcha din att. Även om klockan inte avbildas, kan de nära i stil det vara en indikation på tidsperioden för sin produktion.

6 Ta alla dina forskning, inklusive serienummer och klockan till en horologist eller juvelerare som specialiserat sig på klockor om du fortfarande inte är nöjd med identifieringen. Om möjligt, försöka hitta en person som specialiserat sig på vintage mönster eller Hamilton arbete. Baserat på forskning och fysiska klocka, bör den sakkunnige kunna ge dig mer specifika detaljer om konstruktionen, inklusive eventuellt minska tillverkningsdatum.

Samla vintage klockor är en passion reserverade mestadels av individer som bor på västra halvklotet. Några gamla klockor kan arv som arvegods från en generation till nästa. Vintage klockor består av klockor tillverkade före 1970-talet. Äldre klockor kan firas av estetiska skäl eller mekanisk rörelse. Många vintage klockor har hantverksträffar moderna urmakare.

Instruktioner

Söker Gamla Klockor

1 Identifiera den typ av vintage klocka du är intresserad av. Rolex och Hamilton klockor är två populära vintage klockor. Många urmakare från före 1970-talet har sedan gått i konkurs eller konsolideras med andra företag. Du kommer att kunna kontrollera med webbplatser som oldswisswatches.com eller coolvintagewatches.com att hitta en gammal klocka.

2 Besök din lokala loppmarknad eller lokala swap meet. Du kan hitta en leverantör som har äldre klockor till salu. I vissa fall, pantbanker eller samlarobjekt handlare kan ha vintage klockor till salu. Du har förmodligen inte kommer att hitta en Rolex från en loppmarknad, men du kan mycket väl hitta en gammal Movado eller vintage Bulova klocka.

3 Besök online-auktioner som eBay eller bidz.com. Du kanske kan bjuda eller säkra en "köp det nu" priset för en vintage klocka. Kontrollera eBay samfundet att se till att din säljare har ett gott rykte för snabb leverans och service.

4 Kontrollera med lokala secondhandbutiker eller Frälsningsarmén. Om du har en armé och Navy överskott butik i ditt område, kan du kanske hitta en vintage klocka i lokalerna. Den gamla klockan kan bäras eller har lite slitage, men det skulle kunna innebära en stor rabatt om du väljer att göra ett köp.

Tips

  • Var försiktig med förfalskningar eller knockoffs. Lägg märke till rörelsen av klockan. Din vintage klocka val kan innehålla en äkta fall med olika rörelser. Titta på utbytta delar på händerna och kronan av klockan. Matcha serienumret som finns på baksidan av en gammal klocka till målet nummer. Var medveten om kontrasterande färger, eftersom detta kan tyda på förekomsten av bedrägeri.

Hur identifierar jag en pascha de Cartier replika?


Pasha de Cartier är en av Cartier mest kända rader av klockor. Gjord för både män och kvinnor, är en autentisk Pasha de Cartier en av de dyraste klockor i världen, med början på ett minimum av $ 3500 (från 2010). Cartier är känd som "juvelerare till Kings, kung av juvelerare" på grund av sin långvariga service till royalty Europa. Grundades 1847, klockor Cartier och smycken är några av de mest eftertraktade lyxvaror bland dignitärer och kändisar världen över. Iidentifying en replik Pasha de Cartier är ganska enkelt för kunniga titta samlare.

Instruktioner

1 Titta på ansiktet av klockan. En riktig Pasha de Cartier kommer att ha datum fönster mellan klockan fyra och fem o-klocka på urtavlan. Titta på rörelse av händerna, som bör vara slät och svepande, i motsats till hackig och ryckig. Kopior av Cartier klockor också ofta varumärket felstavat på urtavlan.

2 Vänd på vaka över och använda juvelerares slinga för att hitta de Cartier kännetecken. Cartier är ett franskt företag och i Frankrike, enligt lag, är fina juvelerare skyldiga att stämpla två stämplar på alla fina smycken. De är "standard" kännetecken och "sponsor" signum. Dessa markeringar är unika för Cartier och är registrerade i den franska kontrollorganet. Om höljet saknas kännetecken är det inte en riktig Pasha de Cartier klocka.

3 dubbelkontrollera klockan certifikat med Cartier direkt. Pasha de Cartier klockor, som alla Cartier klockor, utfärdas ett ID-kort för att intyga deras äkthet för försäkringsändamål. Be säljaren för detta kort, så att du kan kontrollera med Cartier direkt för att verifiera dess legitimitet. Om säljaren inte kan tillhandahålla denna information är det definitivt inte en Cartier klocka.

4 Hitta serienumret på klockan och dubbelkontrollera den med Cartier databasen. Använd guldsmeds slinga för att hitta mikro-inskrivna individnummer på baksidan av klockan. Alla Cartier klockor förses med ett antal, och inte två som är densamma. Om klockan inte har detta nummer det är en replika.

5 Testa materialen i klockan. Pasha de Cartier klockor är gjorda av guld, silver, titan och platina. Cartier använder aldrig undermåliga material eller syntetiska juveler i sina klockor. Om klockan innehåller Ej original metall eller diamanter är en replika.

Tips

  • Pasha de Cartier klocka linje lanserades 1985 och är en av Cartier mest populära säljande klockor.
  • Det finns företag som lagligen säljer "replika" Cartier klockor. De annonsera inte dem som verkliga Cartier, men marknadsföra dem som "i stil med" en Cartier klocka. Var uppmärksam på språket säljaren använder, så ofta det är det bästa ledtråd till om det är en verklig Cartier eller en replik.
  • Rapportera förfalskare säljer replika Cartier klockor som riktiga Cartier klockor till Cartier direkt och till din lokala brottsbekämpande organ.

Hamilton fickur är kända för sin omfattande användning på amerikanska järnvägarna i de första åren av 19-talet. Hamilton Watch Co. gjorde också armbandsur. Det är fortfarande i verksamheten.

Historia

Ursprunget till Hamilton Watch Co. datum till 1874, då företaget grundades som Adams & Perry Watch Manufacturing Co Företaget fokuserar på fickur använder rörelser skapats av Lancaster Watch Co. I slutet av 1892, har bolaget tagit över av Charles Rood och Henry Cain och blev Hamilton Watch Co. i början av 1900-talet expanderade företaget till att göra armbandsur och dess fickur var omfattas av den amerikanska järnvägsindustrin. Hamilton fortsatte att göra fickur fram till 1969, när det slutade produktion av sin förra Watch, 992B 21 Jewel järnvägs Special. Hamilton fortfarande gör klockor i dag, men i Schweiz i stället för USA.

Betydelse

Under första hälften av 19-talet, Hamilton fickur blev klockor val för USA: s järnvägar. Exakt tidtagning var kritisk för järnvägar som genomkorsas landet, och Hamilton var känd för sina precisa rörelser. Som ett resultat, är de flesta Hamilton fickur avvecklas köpas för användning av järnvägarna. Enligt Antik rova ​​webbplats, med 1923 cirka 53 procent av Hamilton Watch Co. hela produktionen var järnvägen kvalitet klockor, de flesta av dem utrustade med en 42-timmars drivkraften.

Rykte

Även om Hamilton, åtminstone i varumärket, dök senare än tillverkare som Elgin, Waltham och Illinois, företaget ansåg Cadillac av klockan industrin för en stor del av 1900-talets början. Företaget använde ädla metaller, främst guld och anställda avancerad produktionsteknik. Hamilton prydde också sina urverk med intrikata sniderier och begagnade kristall snarare än glasbelägg, vilket befästa dess växande rykte som en av landets främsta prestigefyllda urmakare.

collectibility

Hamilton fickur, särskilt de tidiga modellerna, är mycket uppskattad av samlare. Vintage fickur från 1930-talet och tidigare rutinmässigt hämta uppåt på $ 700 eller $ 800 på eBay, online-auktion webbplats, från och med 2009. Järnvägs klockor är prissatta ännu högre, genererar bud på $ 1200 eller mer.

Railroad Klockor

I allmänt språkbruk, kan alla gamla fickur att kallas en "railroad klocka." Men i sanning, var ordet "railroad watch" som ursprungligen användes i både klocka och smycken handel för att hänvisa till klockor som uppfyllde kraven i järnvägsreglerna och servicestandard. Hamilton fickur uppfyller dessa krav, vilket är varför de omfattas av järnvägsindustrin.

Sportbarer i Hamilton, NJ


Grundades 1686, är Hamilton ligger i Trenton, New Jersey storstadsområde och är känd för många av dess historiska landmärken, inklusive John Abbott II House och inbördeskriget och Native American Museum. Besökare på Hamilton kommer att tycka att församlingen och dess omgivningar är också hem för flera sportbarer som är populära bland turister och lokalbor.

Första och tio Sports Pub

Den första och tio Sports Pub ligger vid korsningen av Cypress Lane och Hamilton Avenue. Att ge en rolig och avkopplande atmosfär, erbjuder puben beskyddare menyn och dryck poster såsom dess berömda Honey BBQ Buffalo wings och två dollar fatöl. Puben har också flera högupplösta TV som kontinuerligt sänder sportevenemang, liksom ett spel område med biljardbord, arkad bowling, golfspel och NTN-spel för gäster att njuta av. Utomhus pub parkering är tillgänglig för alla fordonstyper och puben är öppet från 12:00 till 2 am sju dagar i veckan, från och med 2010.

Första och tio Sports Pub
1961 Hamilton Ave.
Hamilton, NJ 08619
609-587-1028
4dwebmaster.com/FirstAndTen

Five Points Sports Bar

Five Points Sports Bar ligger ca 8 miles från centrum av Hamilton i Levittown, Pennsylvania. Öppnades 2006, har baren en livlig atmosfär, och är känd för sina special hamburgare och ett brett utbud av utkast och flaska öl. Baren har även 25-tums TV sänder dagligen "söndag biljett" idrottsevenemang, tre biljardbord och levande musikunderhållning visa upp banden från det omgivande området. Ringa ribban direkt för sina timmars drift rekommenderas.

Five Points Sports Bar
4145 Woerner Ave.
Levittown, PA 19054
215-943-7450
thestadiums.com

Doc Pub Irish Sports Bar

Doc Pub Irish Sports Bar är ett familjeägt bar som ligger ca 15 miles från centrala Hamilton i Burlington, New Jersey. Baren erbjuder en varm och vänlig atmosfär för alla gäster. Menyalternativ på det populära området bar inkluderar quesadillas, stekt skinka och kalkon smörgåsar, öl slagna fisk och herdarna cirkel. Baren har också 18 olika fatöl, inklusive Guinness och harpa, tillsammans med 20 olika enda malt irländsk whisky. Dessutom baren har sju platt-TV är utrustade med digitalt surroundljud som kunder kan se lokala idrottsevenemang, ett biljardbord och en Wii spelområdet. Utomhus bar parkering är tillgänglig för alla fordonstyper och baren är öppen från 11:00 till 02:00 måndag till lördag och från 12:00 till 02:00 på söndagar, från och med 2010.

Doc Pub Irish Sports Bar
100 Jones St.
Burlington, NJ 08016
609-386-9828
docspubirishsportsbar.com

Concord Watch Företaget grundades 1908 i Biel, Schweiz. Sedan dess har företaget haft mer än hundra år av framgång och befäst sin ställning som en ledande klocka designer och tillverkningsföretag på marknaden för klockor. Liksom de flesta kända och pålitliga klocka varumärken, kommer en helt ny Concord klocka kosta minst fem hundra dollar. Om du är Concord klockan har slutat fungera eller fungerar dåligt finns det några saker du kan göra för att reparera den innan du slår till klockan reparatör.

Instruktioner

1 Sätt skinnhandske och placera ansiktet av klockan i mitten av din behandskade handflata. Detta hjälper till att skydda din hand och ansiktet av klockan från repor.

2 Sätt titta på fallet öppnare i strecksatsen klockan och försiktigt bända bort locket och ställ in urtavlan upp på en ren trasa. Detta hjälper till att dra ut fukt som kan ha varit instängda i din klocka. Vatten kan orsaka allvarliga skador på en klocka så det är viktigt att om din klocka blir vattensjuk du tar bort locket omedelbart. Låt klockan sitta i 24 timmar.

3 Dra ut batteriet med plast pincett. Anteckna vilken sida av batteriet var uppåt så att du sätter ersättningsbatteri korrekt.

4 Använd scratch borste och försiktigt gnida den mot klockan tillbaka för att ta bort små repor och damm.

5 Stick batteriet under fjäderarmen som håller batteriet på, med hjälp av pincetten.

6 Förläng stammen av klockan, placera klockan tillbaka locket och tryck försiktigt nedåt tills klockan snäpper tillbaka på plats. Tryck på stammen tillbaka in och justera tid.

Pulsar klockor är en linje av mäns och kvinnors klockor som tillverkas och marknadsförs globalt genom japanska företaget Seiko. De infördes 1972 i hälarna på intresset för utforskning av rymden, och innehöll en futuristisk design. Pulsar huvudkontor ligger i New Jersey.

Ursprung

De första Pulsar klockor tillverkades 1972 av Hamilton Watch Company. Det innehöll en rymdåldersdesignkoncept som svar på världens fascination med utrymme och rymdfärder främjas av Apollo månen uppdrag. Namnet Pulsar hänvisar till resterna av en stjärna efter den exploderar i rymden.

nya ägare

1979 förvärvade Seiko Pulsar klockor och lanserade det blev känd som den första komplett sortiment av alla-kvarts klockor gjorda för både män och kvinnor. Fördelning av Pulsar började expandera, och på 1980-talet de såldes i europeiska marknader som Frankrike, Spanien, Storbritannien och Nederländerna.

Ny teknologi

På 1980-talet började Pulsar införliva den senaste tekniken i sina klockfattandet, som hjälpte den mejsla ut en större nisch på marknaden för klockor. Det riktade också damernas marknad med rader av moderiktiga sport och klänning klockor som tilltalade specifikt till detta segment av marknaden.

fler produkter

Under 1990-talet, Pulsar expanderade igen sitt sortiment genom att lägga till nya titan, diamant, sport och fickur. Det började också att inkludera nya funktioner som integrerad krets teknik och ett steg-rörelse andra sidan, vilket skulle tyda på att bäraren när dess batteri behövs laddning.

Modern dag

Från och med 2009, fortsätter Pulsar att presentera kompletta sortiment av mäns och kvinnors klockor. En populär för män punkt är Quartz Chronograph Alarm klocka, som har tre sub-rings och självlysande händer. En välkänd damklocka är Pärlemor Swarovski, som innehåller tre ramar som kan kopplas för att ge olika utseende.