napoli italien

De bästa hotellen i Sorrento, Italien


Sorrento är en liten, pulserande stad i regionen Kampanien i södra Italien. staden ligger på Sorrentine halvön, har en fantastisk utsikt över Neapelbukten, liksom flera italienska öar, inklusive Capri och Ischia. Det sitter längs Amalfi Drive, en känd smal väg som slingrar sig högt över klipporna vid Tyrrenska havet. Staden erbjuder flera lyxhotell, allt uppe på den vackra steniga havsklippor som ger fantastisk och minnesvärda utsikt över södra Italiens kust.

Grand Hotel Excelsior Vittoria

Grand Hotel Excelsior Vittoria är en elegant, renoverad villa som sitter på en härlig italiensk egendom. Hotellet ligger i hjärtat av staden, har välkomnat gäster sedan 1834 och har gett logi för Oscar Wilde, Lord Byron och flera konstnärer, ledare och medlemmar av europeiska kungligheter. Hotellet har ett antal stora terrasser med utsikt över Neapelbukten och erbjuder rymliga rum inredda med ursprungliga 19-talet inredning, badrum i marmor och hissar som tar dig till hotellets privata brygga nära Marina Piccola. Hotellet är hem för Terrazza Bosquet, en gourmetrestaurang med en romantisk atmosfär. Andra faciliteter inkluderar en informell restaurang, en orange trädgård, två pooler, ett fullständigt spa och rumsservice.

Grand Hotel Excelsior Vittoria
Piazza Tasso, 34
80067 Sorrento
Neapel, Italien
+ 39-081-8777111
exvitt.it

Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta är ett modernt hotell som sitter två miles utanför Sorrento på en vacker egendom med utsikt över Sorrento själv, liksom av Neapelbukten. Hotellet har ett antal terrasser så att gästerna kan njuta av den hänförande utsikten och en luftig interiör med böjda tak, valv och en svepande stora trappan. Hotellet erbjuder utflykter till närliggande öar, inklusive Capri och Ischia, liksom kryssningar och dagsutflykter till Neapel. Rummen är avslappnade men eleganta, dekorerad med moderna möbler och ljusa, strand liknande färger. Gästerna kan njuta av fastighetens andra bekvämligheter, inklusive två på plats restauranger, 24-timmars rumsservice, en trädgård, utomhuspool och ofta levande musik och dans på terrasserna under sommarmånaderna.

Grand Hotel Aminta
Via Nastro Verde, 23-80.067
Sorrento [NA] - Italien
+ 39-081-8781821
aminta.com

Grand Hotel Capodimonte

Grand Hotel Capodimonte Sorrento är en elegant, klassiskt hotell utformad med traditionell medelhavs villa arkitektur som sitter på en stenig hav klippa högt över Neapelbukten. Det är en fem minuters promenad till centrum av Sorrento. Hotellet har terrasserade trädgårdar, utomhuspooler och en bar och restaurang med utsikt över bukten. Rummen har vackra vyer och utsmyckade inredning. Hotellet har tre restauranger, färgstarka trädgårdar fyllda med bougainvillea, fem sammanbindande pooler och ett solarium. Andra faciliteter inkluderar limousine, barnpassning och tvättservice.

Grand Hotel Capodimonte
Geroma Via Capo, 15 80067
Sorrento, Napoli, Italien
+ 39-081-8784555
capodimontesorrento.com

Neapel, den största staden i södra Italien är nära Vesuvius och Capri. En av de äldsta hotellen i Neapel är den historiska Excelsior Vittoria, och en som säkert kan betraktas som det bästa hotellet i staden. Den kombinerar atmosfären av gamla med dagens teknik, har några av de bästa utsikterna över alla hotell i Neapel och med sina fina restauranger, är precis vad ett hotell är tänkt att vara.

Historia

Excelsior Vittoria ligger i klipporna med utsikt över Neapelbukten. Hotellet först öppnade dörrar i 1834, en tid då Italien som vi känner det i dag ännu inte existerade. Idag är hotellet ägs och drivs av samma grundande familj. Den består nu av tre byggnader, den sista byggdes 1880. Gästerna har inkluderat europeiska kungligheter samt royalty av underhållningsindustrin, inklusive Richard Wagner, Enrico Caruso, Marilyn Monroe och Sophia Loren.

boende

Rummen och sviterna är inredda med antikviteter från de första dagarna av hotellet, men de har moderna badrum, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon och gratis Wi-Fi. De flesta av rummen har en veranda eller terrass med utsikt över Neapelbukten eller hotellets privata trädgårdar och apelsinfruktträdgård. De 12 sviterna är inredda med antikviteter, även om några av dem har moderna möbler och inventarier.

Bekvämligheter

Det finns en stor pool på de grunder och mötesrum som kan rymma upp till 250 personer. På plats spa i trädgården är den tidigare växthus och är tillgänglig för gäster att promenera eller koppla av i. Trädgårdens vägar är perfekt för jogging, och det innehåller kolumner kvar från det antika Rom. Hotellet har två barer: Bar Vittoria, som är öppen hela året och serverar alkoholhaltiga och alkoholfria drinkar, aperitifer, snacks och aptitretare, och Pool Bar, som är öppen endast i badsäsong och serverar drinkar, snabba snacks, efterrätter och glass.

dining

Det finns fyra alternativ för middag på Excelsior Vittoria: The main formella Ristorante Vittoria, Terrazza Bousquet, på en terrass med utsikt över Neapelbukten, Vittoria Terrace, som serverar en speciell buffé och är värd en vecka dans under sommaren, och avslappnad Pool Restaurang, öppen från juni till september, som serverar pizza, grillade förrätter, sallader, glass och hemlagade desserter.

Kontakt information

Grand Hotel Excelsior Vittoria

Piazza Tasso, 34
80067 Sorrento, Napoli, Italien
011 (39) 081 877 7111

Obs: Om du vill ringa Italien från USA eller Kanada, slå internationella exit kod som är 011 för båda länderna. Sedan ringa 39, som är landskoden för Italien. Riktnumret för Neapel är 081. Den sista uppsättning siffror är lokalt telefonnummer.

Rom och Neapel, Italien, är populära turistmål. Oavsett om du reser till området för historia, sightseeing eller mat, besöka den lokala pubar och barer i dessa städer. De kan hjälpa dig att lära känna lokalbefolkningen och utveckla en mer kunnig uppfattning om vad Rom och Neapel är liknande.

lärda lounge

Beläget mellan Piazza Venezia och Largo di Torre Argentina, öppnade Scholars Lounge Rome 2005. Mottot för den irländska puben är "för att ge en bekväm tillflyktsort för trötta resenären med något att tillfredsställa varje människas fantasi." Orsaks puben har levande musik och ett urval av drycker. Från italienska viner till mer än 100 cocktails och 11 öl på kranen, det finns en uppsjö av alternativ. Tisdag kväll på Scholars Lounge är karaoke night. Puben har en happy hour på veckonätter och mat serveras dagligen.

Scholars Lounge Rome
Via del Plebiscito 101b
Rom, Italien
(39) 06 till 69202208
scholarsloungerome.com

Fiddlers Elbow

Fiddler s Elbow har tre platser i Italien - i Venedig, Florens och Rom. Fiddlers Elbow Rom öppnades 1979 och påstår sig vara "första irländska ägda och -run pub i Italien." puben ligger i Via dell Olmata, anses vara den äldre område i Rom, nära Colosseum. Upbeat pub är populär bland lokalbefolkningen och turister. Öl, speciellt Guinness, är valet av dryck i Fiddlers Elbow, men en mängd olika cocktails och vin finns att köpa. Fiddlers Elbow har satellit-TV för vecko sportevenemang. Puben har också ett biljardbord och dart för konkurrens och underhållning.

Via dell Olmata 43
00184 Rom, Italien
(39) 06-4872110
thefiddlerselbow.com

enoteca Belledonne

Enoteca Belledonne är en vinbar i Chiaia i Neapel. Betraktas som en mer traditionell bar, är det besöks av yngre och äldre publik lika. Baren erbjuder en omfattande lista av cocktails och viner. Många av vinerna är lokala, men det finns ett urval av europeiska viner samt. Baren är i allmänhet upptagen 7:00 till 21:00, så att hitta en plats kan vara svårt, men stod i baren i allmänhet är tillgänglig.

enoteca Belledonne
Vico Belledonne en Chiala
18 Napoli, Italien
(39) 081-403162
enotecabelledonne.com

Civitavecchia, hamnstaden Rom, ligger ca 48 miles från stadens centrum. Staden, vars namn betyder "gamla staden", är ombord på en av kryssningar och färjor till Porto Torres på norra sidan av ön, Cagliari på den södra sidan och Olbia på den västra sidan av Sardinien.

Sardinien ligger cirka 120 miles från kusten i Italien och är känd för sin dramatiska kustlinje, mat och kultur. Friluftsentusiaster kommer att njuta av vattensporter i det klara vattnet och uncrowded stränder; surfa off av öns norra kust; gå på kullerstensgatorna i Alghero; och smaka på utmärkande och vänlig takt av ön.

Corsica Sardinia Ferries

Corsica Sardinia Ferries medför fler än en miljon passagerare per år mellan hamnar över hela Medelhavet. Företaget driver 11 fartyg och driver sex gånger i veckan mellan Civitavecchia och Golfo Aranci. Bolagets färjor vardera har en restaurang, bar, lounge och presentbutik.

Corsica Sardinia Ferries
5 bis rue Chanoine Leschi
20296 Bastia Frankrike
011 (+33) 4.95.32.95.95

Moby Lines

Moby Lines driver två gånger i veckan färja mellan Civitavecchia och Olbia under våren, sommaren och hösten, en fyra timmars och fyrtio minuters resa. Moby Lines fartyg rymma fordon samt passagerare och erbjuder valfria natten sovutrymmena. Faciliteter på fartygen inkluderar en restaurang, en lounge med storbilds-TV, en lekplats, ett köpcentrum och ett soldäck.

Moby Lines Europa

Wilhelmstr. 36-38
65183 Wiesbaden, Tyskland
011 (+49) 0 611-14020

Tirrenia

Tirrenia, baserad i södra Italien, erbjuder året-runt natten färjetrafik mellan Civitavecchia och Olbia samt mellan Civitavecchia och Cagliari. Linjen moderna fartyg har övernattning, bilservice, en restaurang och bar, en självbetjäning café och en shoppinggalleria. Resan tar cirka fem timmar till Olbia och sex timmar till Cagliari.

Tirrenia
Rione Sirignano 2
80121 Napoli, Italien

Neapel, Italien järnvägsstationer


Neapel, känd för italienarna som Napoli, är en viktig punkt på den italienska järnvägsnätet och står på de viktigaste nord-sydlig järnvägskorridoren. Höghastighetståg länkar Napoli med Italiens industrijättar, Milano och Turin, i norr, via Florens och landets huvudstad, Rom. I söder, kan du ta samma höghastighetståg till Salerno och Reggio di Calabria i tån på Italiens "boot." Stå i skuggan av Vesuvius, Neapel själv har ett rykte om brott och korruption, men Frommers rekommenderar tillåter två dagar för att se sina museer, kyrkor och en möjlighet att prova utsökt lokal mat i staden betraktas som födelseplatsen för pizza.

Napoli Centrale

Napoli Centrale utsikt Piazza Garibaldi i centrala Neapel. Det är stadens största järnvägsstation och din sannolikt ankomst punkt om du gör resan med tåg på nationell operatör Trenitalia. Järnvägar har tjänat centrala Neapel sedan 1866, men den nuvarande byggnaden är en modernare konstruktion, färdig 1966. Stationen är faktiskt byggd på två nivåer; den övre nivån, känd som Centrale, är ett nav för tunnelbaneservice tjänster, medan den lägre nivån, känd som Garibaldi, serveras både overground tåg och Neapel tunnelbanan. Uppskattningsvis 137.000 människor passerar en genomsnittlig dag, vilket motsvarar 50 miljoner per år.

Andra Neapel Stationer

Centrale-Garibaldi komplexet är inte Neapels enda järnvägsstationen, även om alternativen tenderar att användas huvudsakligen av lokalbefolkningen pendling till och från staden. Avgår Stazione Circumvesuviana Napoli-Porta Nolana för destinationer i söder, inklusive Pompeji, Erculano och Sorrento; dessa tjänster drivs av EAV Campana företaget snarare än Trenitalia. Samma företag driver också tjänster till Campi Flegrei området väster om Neapel från Stazione Cumana Montesanto. Områdets namn kan översättas som "brinnande fält", en ledtråd till vulkanisk aktivitet som är dess mest utmärkande drag.

Neapel Metro

Förutom tunnelbaneservice järnvägstrafik, är Neapel också hem till en liten tunnelbanan. Systemet består av två linjer, förvillande kallas "ett" och "6", som kopplas ihop med stadens bussnät och fyra bergbanor. Vid tidpunkten för offentliggörandet, länkar linje 1 centrum med förorterna i norr så långt som Piscinola, men kommer att utvidgas till en cirkulär linje, som omfattar stannar vid viktiga platser såsom Duomo i centrala Neapel. Linje 6 är mycket kortare men är linjen att ta om du vill se en fotbollsmatch på lokal sida Napoli hemmaplan, den 60.000-sits Stadio San Paolo - bara komma ut på Mostra.

varningar

Ficktjuvar är ett problem i alla Neapel tågstationer men särskilt i Napoli Centrale, varnar det amerikanska utrikesdepartementet. Vara vaksamma, både i stationen och när du är på tåget, och aldrig lämna ditt bagage obevakat. Italiens statliga polisen råda hålla dina väskor under noggrann övervakning vid alla tillfällen och är försiktig med erbjudanden om hjälp, vilket kan vara försök att distrahera dig. Olicensierade taxichaufförer kan närma dig i Neapel järnvägsstationer frågar om du behöver en hiss, men du ska ignorera dem, varnar Frommers, eftersom de sannolikt kommer att vara zigenare taxi laddning kolossalt uppblåsta priser.

De som är intresserade i matlagning turer, romerska ruiner och mode kommer sannolikt att plocka Italien som en semester hot spot. Landet är omgiven av vatten och har ett varmt klimat och attraktioner för alla typer av människor.

största städer

De största städerna i Italien är Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genoa, Bologna, Firenze, Bari, Catania, Venezla och Verona.

Försiktighet

När du handlar i Italien Tänk på att köpa förfalskade varor (dvs. falska Prada och Gucci solglasögon eller påsar) är olagligt. Från och med maj 2005 kan turister fångas köpa dessa objekt att bötfällas 10.000 euro.

Dokument

De som reser till Europa från Amerika måste uppvisa ett giltigt pass. Om stannar i mer än 90 dagar, krävs visum.

Husdjur

Husdjur är tillåtna när du anger Italien så länge de har en tjänst form från djur- och växtskydd inspektioner kontrollera att djuret har alla nödvändiga skott och är vid god hälsa. Var medveten om att alla hundar inte en ledning måste förses med munkorg i Italien.

söndagar

De flesta kontor och butiker är stängda på söndagar såvida de inte är i höga turistområden. Butiker och kontor är också stängd på dessa Saint helgdagar: 25 april, 24 juni och 29, den 15 juli, 19 september, 4 oktober och 30, 3 november och 6 till 07 december och 24-25.

Neapel, Italien Walking Tours


Äta gott södra italiensk mat, vandra längs den natursköna Amalfikusten och utforska de antika ruinerna av Pompeji när du besöker Neapel, Italien. Orientera dig till staden och dess arkeologiska underverk genom att ta en rundvandring i Neapel. Efter att ha utforskat Neapel, njuta av solen med en snabb båt åktur till ön Capri eller ta en bit av napolitansk pizza i staden där det uppfanns tusentals år sedan.

Jordiska Neapel för familjer

Lär dina barn om Neapel antik historia med en 2 1/2 timme vandringsleden av de underjordiska platser i Neapel. Din guide kommer att vara en gammal historiker eller arkeolog som beskriver att engagera termer livet i Neapel som en kraftfull grekisk stad och som en romersk centrum för handel. Du glida ner en dold trappa under en gotisk kyrka och ange en gammal stad med kullerstensbelagda gator, bagerier och butiker som visar hur livet var i det gamla Neapel. Nu ska du vandra genom en annan underjordisk grekisk-romersk stad och observera de gamla murarna, vattenledningar och rester av en tidig kristen kyrka från 2000 år sedan.

Context Travel
via Cedronio
Neapel, NA 80132
Italien
011-39-81-06-9762-5204
contexttravel.com

neapolitanska landskap

Om du letar efter en rundvandring som kommer att utforska Neapel på djupet, prova en dag lång napolitanska Landskap tur med Select Italien. Din dag börjar vid en av de högsta punkterna i Neapel, Hill of Vomero, med vacker utsikt över bukten. Vid foten av backen, kan du handla glas, smycken och andra napolitanska hantverk innan du besöker en gammal fiskeby. Sedan ska du gå längs Neapelbukten för en fantastisk utsikt över havet, trädgårdar, villor och en panorama titt på Neapels berömda vulkan, Vesuvius. Beroende på antalet deltagare i din vandring kommer engelsktalande guide möter dig på din kryssningsfartyg, ditt hotell eller på en central plats anges när din bokning har bekräftats.

Välj Italien
303 W. Erie St., Suite 410
Chicago, IL 6065
800-877-1755
selectitaly.com

Napoli Sotterranean

Ta en underjordisk rundvandring i Neapel styrs av medlemmarna i Laes, en organisation som bevarar Neapel tunnelbana och skyddar historien om detta område. Neapel är den enda länkade nivå stad i världen, där en nyare stad är ansluten till en äldre underjordisk stad. Din 60-minuters engelsktalande tur leder dig genom den underjordiska först byggdes av grekerna i 470 BC och beskriver områden Laes har hittat och återställas sedan 1979. För de senaste historia buffs fokuserar tur på användningen av underjordiska tunnlar som skyddsrum med 4000 personer under WW II. Turer genomförs på torsdagar, lördagar och söndagar kl träffas på Trieste e Trento torg.

Laes - Napoli e la Citta Sotteranea
Vico S. Anna di Palazzo, 52
Napoli, NA 80132
Italien
011-39-081-400-256
lanapolisotterranea.it

Hur Ring Italien från Indien


Ringa till och från andra länder är inte riktigt så enkelt som att ringa en inhemsk eller kanadensisk nummer. Att ringa var som helst i USA och Kanada, är allt du behöver göra slå en, sedan riktnumret för den person du ringer, då personens nummer. Om du vill ringa utomlands från USA och Kanada, måste du först slå 011 (exit-kod) följt av landskoden, ibland riktnummer, sedan numret. Ringa från Indien till Italien är något mer komplicerat än att göra den typiska samtalet utomlands.

Instruktioner

1 Slå 00 på indiska telefon. I många andra delar av världen, 00 är motsvarigheten till 011 slutkoden i USA. Du måste slå dessa nummer för att ringa ett internationellt samtal från Indien.

2 Slå 39 på indiska telefon. Detta är Italiens landskod och dirigerar samtalet till rätt land.

3 Slå riktnumret för den person du ringer på din indiska telefon. Detta varierar naturligtvis beroende på vilken del av Italien du ringer. Några exempel är 055 för Florens, 06 Rom, 081 för Napoli och 010 för Genoa.

4 Slå telefonnumret till den person som du ringer. Denna siffra är fem till åtta siffror.

Tips

  • De landskoder för vissa länder i närheten av Italien är 33 för Frankrike, 43 för Österrike, 41 för Schweiz och 34 för Spanien.

Fyra stjärnor i Neapel, Italien


Den antika staden Neapel ligger på mitten västkust Italien. Det är här där pizza ursprung. Genomsyrad av över 2800 år av historia, är Neapel arkitektur bevis med barock, medeltida och renässansens arkitektur. Få en glimt av artefakter från det romerska riket på Neapel Arkeologiska nationalmuseet. Se målningar från mästare som Raphael på konstmuseet, Museo di Capodimonte. Efter en spännande dag provtagning napolitanska liv, bosätta sig i på en av Neapels många hotell.

Hotel Palazzo Decumani

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Detta moderna och eleganta hotell ligger i centrum av Neapel på gångavstånd till museer, butiker och restauranger. En svepande trappa och hängande ljuskrona hälsar dig i lobbyn. Bekvämligheterna inkluderar Wi-Fi, frukostbuffé, platt-TV och minibar. Utforska klostret Santa Chiara, San Severo kapellet och Girolimini konstmuseum, allt inom gångavstånd från Hotel Palazzo Decumani.

Hotel Palazzo Decumani
Piazza Giustino Fortunato 8
80100 Neapel, Italien
011 39 081 4201379
palazzodecumani.com/en/index

Palazzo Caracciolo Napoli M Label

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Detta moderna, 143-rums hotell ligger i den historiska stadsdelen i Neapel, erbjuder rymliga rum i en renoverad 13-talsbyggnad. Rummen är utrustade med satellit-TV, minibar och Wi-Fi. Välj bland en mängd olika rumsstorlekar och sviter. Ät på hotellets avslappnade restaurang, La Cucina serverar medelhavsrätter infunderas med traditionell italiensk mat. Detta familjevänliga hotell erbjuder spjälsängar och angränsande rum. Palazzo Caracciolo Napoli ligger bekvämt på "Piazza Cavour" linje av den underjordiska tunnelbanan.

Palazzo Caracciolo Napoli M Label
Via Carbonara 112
80139 Neapel, Italien
011 39 081 0160111
accorhotels.com

UNA Hotel Napoli

Fyra stjärnor i Neapel, Italien

neapel

Ligger bekvämt mittemot järnvägsstationen, denna 19-talet, var klassisk modernt hotell renoverats för att rymma 89 bekväma rum. Bekvämligheterna inkluderar badrum i marmor, ett fönster eller balkong och kaffebryggare. Varje rum är inrett unikt i en modern men ändå inbjudande stil. Ät på takterrassen restaurang med vidsträckt utsikt över Neapel och njuta av italienska favoriter och italienska viner. Ta en drink i hotellets eleganta bar och lounge.

UNA Hotel Napoli
Piazza Garibaldi 9/10
80142 Neapel, Italien
011 39 081 5636901
unahotels.it

Stränder i Neapel, Italien


Neapel, eller Napoli, är huvudstad i regionen Kampanien i södra Italien ligger nära Neapelbukten. Det har den näst största befolkningen i landet med cirka 60 miljoner människor, och är den största staden i södra Italien, enligt World Guides. En stad av motsägelser, kan besökarna hitta skräp fyller gatorna i Neapel och orörda arkitektur med anor barocken. På grund av dess närhet till Bay, det finns många stränder en snabb färjeresa bort från Neapel.

Spiaggia Grande och Fornillo

Positano är ungefär 20 miles från Neapel, i mitten av Amalfikusten. Det finns två stränder i Positano, Spiaggia Grande och Fornillo. Du kommer inte hitta sand på Spiaggia Grande, utan småsten. Det är den största stranden och hamnen i Positano, vilket gör det mer trångt än Fornillo. Den Destination360 hemsida rekommenderar inte reser till Spiaggia Grande under månaderna juli och augusti, eftersom många italienare besöker vid den tidpunkten solbada. Fornillo är en mycket mer avskild strand med vulkanisk sand och grus, och bara ett fåtal restauranger. Du kan ta dykning klasser och hyra dykutrustning för en undervattens utflykt.

Minori Beach

Minori är en liten stad på Amalfikusten cirka 37 miles från Neapel. Stranden vid Minori består av tall taggiga berg och grått, småsten sand. Sola kan vara en utmaning med litet område av stranden mellan vattnet och berget. Priserna på Minori är rimligare än många områden på Amalfikusten, men det är inte överfulla.

Cala del Pozzo Vecchio och Chiaiolella

En kort båtresa från Neapel, är Procida del av Phlegrean öarna. Det är en populär ö destination för södra italienare liksom internationella turister. Det är en 13 mil båtresa från Neapel, och det finns kaféer och restauranger ligger precis vid Medelhavet. Beläget i Procida, Cala del Pozzo Vecchio beach var platsen där en del av filmen "Il Postino" blev skjuten. En av de vackraste stränderna i Procida är Chiaiolella, som är lång och sandig och erbjuder strand eftergifter och solstolar.

Bagni di Tiberio, Faro di Punta Carena och Anacapri

En av de största turistmålen i Italien, är Isle of Capri ett av de mer kända stränder i Italien, som ligger 20 miles från Neapel. Stränderna är alla småsten eller stenig på grund av sammansättningen av kusten, och ligger vid Medelhavet. Venture till stranden Bagni di Tiberio, och se havet-kant palats byggt av kejsar Tiberius, eller resa till den sydvästra kusten i Faro di Punta Carena där du kan njuta av solen från en av de steniga plattformar. Vid kusten i Anacapri, kan du besöka en av badanläggningar och beundra fyren ovanför dig.

Ischia Beach

På den norra spetsen av Neapelbukten, är Ischia ett bergigt, vulkanisk ö med tjugo miles av kusten. Det är full av orterna och känd för sina kurorter. Det finns ett antal restauranger och barer på ön och nattlivet har något att erbjuda alla. Det har blivit en populär plats för par att komma till gifta, på grund av skönheten i sina stränder.