naken bad israel

Hur man hittar en naken strand i Israel. Även nakenhet är officiellt olagligt i Israel, hittar du många nakna stränder i hela landet. Följ dessa steg för att njuta av naken sol och bad på din nästa resa.

Instruktioner

1 Besök Tel Baruch norr om Tel Aviv. Vardagar är när de flesta av nudister ofta denna strand. Du kan nå det bäst med taxi eller bil. När du anländer på bänken, gå norrut tills du når en bergbarriären som markerar den officiella delen av stranden. Men inte för dig. Håll promenera ytterligare 100 meter tills du plötsligt märker ingen bär några kläder.

2 Nudister flockas till Döda havet så mycket för sina reparativ egenskaper som en chans att leka i solen. Ta bussen till Jerusalem från Tel-Aviv, och sedan överföra till en andra buss för Eilat. Efter ankomsten till Döda havet, gå norrut cirka en kilometer. Be lokalbefolkningen att hänvisa dig till kläder valfria området.

3 Stranden vid Beit Yanai ligger norr om Tel Aviv och lätt nås med buss. Res till Kibbutz Beit Yanai, iland och gå söderut tills du når en bro. Korsa över motorvägen och gå igenom kibbutz i ca 25 minuter. När du når bluffar, be någon att peka ut den väg som leder till stranden. När du är på stranden, be någon att hänvisa dig till naken avsnitt.

Tips

  • Den israeliska nudistsocietyen deltar ofta i grupp utflykter på helgerna. Du kan hitta mer information om den här gruppen på www.hameyyasdim.com.il/INS-CHEN.

Det finns inga officiella nakna stränder på ön Kefalonia. Men om du följer dessa steg kan du hitta platser som är mottagliga för nakna solbadare och simmare.

Instruktioner

1 Besök den lilla stranden i skuggan av klipporna på den västra delen av Xi, där det finns oftast tillräckligt integritetsskydd för naken sol och bad.

2 Du hittar Kimilia klyvs mellan Emblisi Beach och Dafnoudi Beach. Nakenhet är vanliga här.

3 Avithos Beach, ca 12 miles norr om Trapazaki, har en särskild avdelning för nudister.

4 Soldyrkare ofta den norra delen av Myrtos Beach, men om du tror att du kommer att bli generad doffing dina blindgångare bland stora grupper lämpade simmare, men detta är inte platsen för dig.

För många människor, verkar lika naturligt som att duscha eller sova naken tanken på att sola eller simma i naken. Även om nakna stränder är vanligtvis offentliga platser, detta inte stoppa fans av nudism från att använda sina anläggningar. Lyckligtvis för dessa människor, det finns många typer av nakna stränder runt om i världen som tjänar alla typer av funktioner.

Historia

Naken stränder är inte en modern uppfinning. I forna tider grekerna, romarna och japanska deltog i badanläggning vid utsedda badhus. Nakna stränder gå så långt tillbaka som 1840-talet, när den offentliga nakenbad var vanlig i Storbritannien. Tyska vandrare började en större uppsving av nakenbad i början av 1900-talet, att resa runt den europeiska landsbygden till mager-dopp i dammar, floder och stränder. Offentlig naken simning blev särskilt populär i Frankrike på 1950-talet, och så småningom sprida sig till USA när den första nakenbad öppnade på 1960-talet i norra Kalifornien. Detta var inte den första razzia i nakenbad för amerikaner, men som John Adams sades att bada naken i Potomac River på tillfälle.

Fungera

Naken stränder är för det mesta, ett lagligt sätt för naturister, nudister och de som är intresserade av att prova något nytt att vara juridiskt naken offentligt. De ger människor intresserade av nudist livsstil en chans att träffa och mingla, och delta i aktiviteter med andra som delar samma intressen.

typer

Det finns flera olika typer av nakna stränder. Vissa anses "officiellt erkända kläder-optional stränder" där lokala myndigheter har avsatt särskilda områden och markerade dem för nakenbad. Här det är helt legalt att vara helt naken, även om det är en allmän plats. Andra stränder som inte är officiellt utsedda av de lokala myndigheterna kan också övervägas nakna stränder, om den lokala befolkningen och regeringen har utsett dem så av tradition, men inte nödvändigtvis av lag eller skyltar. Vissa stränder som vanligtvis anses vara den mer traditionella typ där badande där simning kläder kommer också att vara överseende på att låta nudister att bada naken, men det kan bero på den del av världen stranden ligger i och om det är en familjevänlig strand.

Geografi

Det finns nakna stränder över hela världen, på alla kontinenter och i nästan alla länder. Karibien har nakna stränder i Jamaica, St. Barts, St. Martin, Bahamas, och Antigua. Europa har några av de mest kända nakna stränder i länder, däribland Frankrike, Storbritannien, Grekland, Italien, Norge och Spanien. Det finns också kläder-optional stränder som ligger i Kanada, Brasilien, Australien och USA. Även i USA, är dessa stränder finns över hela landet, bland annat i Kalifornien, Florida, Alabama, Michigan, Hawaii, Texas, New Jersey, och West Virginia.

Funktioner

Till skillnad från de flesta nudist och nudist resorts, naken stränder är ofta gratis för antagning, såsom vid de flesta offentliga stränder, och även kräver inte ett medlemskap för att använda. De är ofta tillfälliga inställningar och kommer att ha samma typ av verksamhet som vanliga stränder såsom konserter, volleyboll spel, vattenskidor, vattenskoter och snorkling.

missuppfattningar

Även nakna stränder kan ha ett dåligt rykte eftersom de är skapade för den annars så tabu idén att vara naken offentligt, de är inte partitillflyktsorter för sexual galningar som de ofta är gjorda för att vara. De flesta är familjevänliga miljöer som syftar till att ge nudister och nudister samma möjligheter att tillbringa en rolig dag på stranden med sina vänner och barn.

Naken stränder är inte samma sak som "topless" stränder. Vid "topless" stränder både män och kvinnor kan gå utan att täcka sina bröst, men måste bära något över sina könsorgan vid alla tidpunkter.

Att hitta en naken strand i Kanada bör inte vara svårt. Det finns stränder i de flesta kanadensiska provinser som används för naken sol och bad. Här är en guide som hjälper dig att hitta dem.

Instruktioner

1 I norr och väster, det finns ett alternativ om du vill ha en erkänd nakenbad: Wreck Beach i Vancouver. Brunswick Beach och Lillooet River Hot Springs i Vancouver också används av nakna solbadare och simmare.

2 De varma källorna vid Fairmont och Halcyon i Kootenay bergen ofta besöks av nudister, liksom ett antal stränder på Vancouver Island.

3 När i Manitoba finns det två stränder bör du besöka - Patricia och Beaconia, båda norr om Winnipeg.

4 Vill du gå au naturligt i Ontario? Stranden vid Hanlan Point på Toronto Island har officiellt betecknas som kläder-tillval. Nakenhet är också tillåtet i Macrae Lake, Lake Kongo och Port Burwell Provincial Park på Lake Erie.

5 I Quebec, har du flera alternativ. Besök Gatineau Park på Meech Lake, Val d'Or (ligger strax nordväst om Montreal), miles från stranden vid Plage de la Pointe Taillon på Lac Saint-Jean eller Plage de Boom Defence i Gaspe.

6 Om du är i den östra änden av Kanada, hittar du många valmöjligheter: Blomma Point Beach på Prince Edward Island, Kelly Beach och Kouchibouguac National Park i New Brunswick och Annapolis River Island och Crystal Crescent Beach i Nova Scotia.

Tips

  • Många tysta, isolerade områden längs sjöar och floder används också för naken rekreation.
  • Offentlig nakenhet är inte lagligt i Kanada; Det finns dock undantag för naken sol och bad.

Hur man hittar en naken strand i Colorado. Även kustlösa, Colorado har tillgång till kläder valfria eller naken stränder. Här är hur man hittar dem.

Instruktioner

1 Villa Grove Colorado, hem till Valley View Hot Springs och en del av Orient Land Trust, är lätt att nå från Denver, Pueblo och Colorado Springs.

2 På Valley View Hot Springs, kommer du att ha tillgång till fyra naturliga dammar, en naturlig pool och en varm pool.

3 Om du letar efter ett ställe att bada och sola naken, överväga Dakota Hot Springs i Penrose, Colorado, som också är lätt att nå från Denver, Colorado Springs och Pueblo.

4 Kontrollera med organisationer som American Association for näck Recreation att hitta andra nudist rekreationsområden (se Resurser nedan).

5 Consult Colorado nudist grupper såsom Denvers Rocky Mountain nudister eller Fort Collins Colorado Naturist familjer att hitta organiserade resor till andra nakna stranden områden.

Medan långt ifrån havet, erbjuder Indiana ett antal olika sätt för nudister eller naturister att njuta av naturen. Här är några detaljer om naturistrekreationsområden, inklusive nakna stränder, i Indiana.

Instruktioner

1 Det första stället att tänka på är Lake of the Woods Club. Den 20-acre sjön har två nakna stränder att välja mellan, liksom ett antal andra aktiviteter.

2 Stränderna vid Indiana Dunes National Park används ibland av nakna solbadare och simmare. Bara vara säker på att hitta ett avskilt område och vara beredd att glida något på vid behov.

3 Granger, Indiana är hem till Sunny Haven nudist koloni. Aktiviteter varierar från bad och camping till husmanskost middagar.

4 Hitta Drakes Ridge Rustik Nudist Retreat i Bennington, Indiana. Lätt att nå från Indianapolis, Cincinnati, Ohio och Louisville, Kentucky, kommer du att kunna njuta av sol och bad bland andra aktiviteter.

Tips

  • Rådfråga American Association for näck Recreation (se Resurser nedan) för mer information.
  • Nudist orterna är inte kläder som tillval. Verksamheten är bara att upplevas i naken.

Om du vill sola eller bada naken under din nästa besök i Uraguay, det finns bara en plats att besöka. Följ dessa steg.

Instruktioner

1 Playa Chihuahua ligger 12 miles norr om Punta del Este. En närliggande flygplatsen erbjuder enkel tillgång till området. Du kan nå stranden med bil eller 30 minuters COT bussresa från Punta del Este eller Maldonado.

2 Du hittar några bekvämligheter på stranden. Det finns en snackbar (relativt dyra) och en badvakt station, och du kan hyra parasoll och fåtöljer. Du kan också använda bärbara badrum.

3 Ett tecken betecknar nudistområde, men du kommer att stöta på nakna solbadare hela stranden.

Tips

  • Vid vissa tider på året, är vattnet på den här stranden trångt med maneter.

Om du letar efter ett nakenbad i Michigan, finns det några områden och orter som du kan prova. Följ bara dessa steg för att hjälpa dig.

Instruktioner

1 Överväga att besöka 12 Mile Beach på bilden Rocks National Lakeshore. Du kommer att behöva vandra för att hitta de avskilda områden av denna strand.

2 Battle Creek, Michigan hem till Sunshine Gardens Family Nudist Resort. Medan du är det, kan du koppla av vid simning damm och dra nytta av en rad andra utomhusaktiviteter. Om det regnar, kommer du fortfarande att kunna dra nytta av ett antal inomhusaktiviteter.

3 Northaven Resort i den sydöstra delen av Michigan erbjuder camping och logi samt daglig användning. Området har två olika dammar som du kan koppla av, liksom en swimmingpool.

4 Turtle Lake Resort ligger i centrala Michigan. Förutom camping och en mängd olika aktiviteter, erbjuder hotellet ett strandområde.

Tips

  • Det finns ett antal nudist organisationer i Michigan inklusive Southeast Michigan nudister och Buckeye nudister. Kontakta dem för mer information om platser där du kan hitta näcka badstränder och om de aktiviteter som de sponsrar.
  • Naken sol och bad är inte lagligt i Michigan, så alltid vara på jakt efter park rangers.

Om du vill prova glädjen i naken sol och bad vid nästa besök i Tyskland, har du två fasta alternativ. Följ dessa steg för att hitta dem.

Instruktioner

1 Besök Chiemsee, mellan Salzburg, Österrike, och München, Tyskland. Kör längs Autobahn A8 från München mot Salzburg, och slå sedan på Übersee / Feldwies exit. Fortsätt vänster över motorvägen för en mil. Sväng vänster vid Camping och FKK Roedlgries tecken. Håll ögonen öppna. Sväng vänster igen när du ser en grusstig parallell A8. Följ FKK skyltarna till en parkeringsplats.

2 Gör din väg till Sylt, en liten ö i norra Tyskland på Nordsjön. Detta är ett centrum för naturister där besökare kan njuta av naken sola, vandring, cykling och naturstudier. Varje strand på ön kläder tillval. Du kan nå ön med tåg från Hindeburgdamm eller Niebuell.

Turer i Israel & det heliga landet


För dem som verkligen vill uppleva Israel och det Heliga landet, är en guidad tur ideal och en mängd finns. Under större delen, kommer gästerna att få chansen att gå där Jesus vandrade, utforska platser som kust Tel Aviv, Mt. Carmel, Jordan dop- plats och Holocaust Museum. Inte bara platser som dessa gör Israel och det Heliga landet en turistmagnet, men det gör dess vackra omgivningar som Döda havet och våren Goat.

Bäst av Israel och det Heliga landet

Under denna nio dagars inspirerande tur från Pilgrim Tours, kommer resenärerna att besöka sådana platser som Nasaret och Armageddon slagfältet, kryssning Galileiska sjön och utforska berget för saligprisningarna. Eftersom varje plats besöks kommer reseledare dela relevanta bibelverser. Turister kommer också att ha fri tid att shoppa, bada eller bara koppla av. I paketet ingår tre-stjärna logi, fulla antagning och sightseeing.

Bäst av Israel och det Heliga landet
3821 Main Street
Morgantown, PA 19543
800-322-0788
pilgrimtours.com

Bible Land Tour

Under denna 11-dagars turné med Holyland Voyager, kommer gästerna besöka platser som den antika staden Caesarea, Olivberget, Shrine of Boken där Dödahavsrullarna hålls och Trädgårdsgraven. I turen ingår också en minnesvärd båttur genom Galileiska sjön på en kopia av en gammal fiskefartyg och ett besök till Födelsekyrkan och Shepherd fält. I paketet ingår boende och måltider.

Bible Land Tour
33 East 33rd Street, Suite 1102
New York, NY 10016
888-811-2812
holylandvoyager.com

Bäst av Israel

Under denna 10-dagars turné från Pilgrim, kommer turister besöker och utforska platser som Megiddo Nazareth, Dan och monteringen av Beatitudes. Gästerna kommer också att ha möjlighet att passera den antika staden Jeriko och den stora bergs fästningen Masada. Fritiden ingår att njuta av en spa-behandling på hotellet, bada i Döda havet och mycket mer. I paketet ingår logi på ett fyrstjärnigt hotell och måltider.

Bäst av Israel
3821 Main Street
Morgantown, PA 19543
800-322-0788
pilgrimtours.com