naglar fransk manikyr färg

Tips om målning fransk manikyr naglar


En fransk manikyr är en klassisk och tidlös spik utseende. Det kom först på modet i Paris under 1930-talet och har varit en modetrend som fortsätter än i dag. I standard fransk manikyr, är botten av spiken ljusrosa och spetsarna är vita. Om du inte vill spendera tid eller pengar på en salong, lära sig dessa tips om att måla fransk manikyr naglar och spara lite pengar.

Förbered dig för en manikyr

Prepping dina naglar på rätt sätt är nyckeln till ett perfekt resultat. Tvätta alltid händerna med tvål och vatten före målning naglarna. Torka ordentligt. Ta bort fukt från naglarna gör din nagellack håller längre. Applicera en ås fyller baslack som kommer att jämna några fula åsar eller stötar och hjälpa polska följer naglarna. Låt baslack torka ordentligt innan du applicerar nagellack.

Färdiga Kit

Ett av de enklaste sätten att få perfekt franska välklippta naglar är att köpa ett färdigt kit, som innehåller ljusrosa nagellack för nagel sängar och vit polish för tips. Dessutom ingår i kit är klistermärken att använda som polska guider. Den mest utmanande delen av att göra en fransk manikyr hemma är att få den vita tips för att se perfekt. Remsorna i satsen åtgärda detta.

En snabb teknik

Om du har begränsat med tid och vill göra en snabb fransk manikyr, använd en vit spik penna och ljusrosa nagellack. Bara dra den vita spiken pennan över Tippar en gång eller två gånger och låt torka ordentligt. Sätt två lager rosa nagellack över naglarna, inklusive tips. Borsta en täckfärg på toppen för att lägga glans.

Hemlagad Nail Guides

Använd papper för att styra din fransk manikyr. Ta en liten bit papper och placera den så att kanten är strax under den del av spikarna som du kommer att måla vitt. Borsta den vita nagellack bara på nageln tips medan du håller papperet på plats. Om du röra dig, det spelar ingen roll eftersom det bara kommer att få på papperet. Följ med två lager blekrosa nagellack.

Hur man ansöker akryl naglar för en fransk manikyr


Tillämpa akryl naglar för en fransk manikyr är ett bra sätt att få det naturliga, rent utseende om dina naglar är i dåligt skick eller om du är benägna att bita dem. Samtidigt som akryl naglar för en fransk manikyr är bäst till proffs, kan du spara lite pengar genom att göra dem hemma.

Instruktioner

1 Tvätta händerna. Förbered dina naglar genom att trimma dem och trycka tillbaka nagelbanden. Ta bort den naturliga nageln lysa med en mjuk fil och lägga spik primer.

2 Applicera ett tunt lager av akryl pulver, och se till att du regelbundet rengör kanterna. Vänta på att torka i ungefär en minut.

3 Fila naglarna till önskad form.

4 Applicera baslack för att hålla den polska slät. Sedan lägga på köttet eller ljusrosa färgat nagellack.

5 färg på vita spetsar i en rak linje. Var noga med att måla vit spets precis under kanten av spiken att göra det längre. Lägg två lager av vit spets för att göra det längre

6 Applicera överlack och låt torka.

Tips

  • Inte lager akryl på tjockt om du vill behålla utseendet på din fransk manikyr naturligt.
  • Aldrig lägga för mycket nagellack på din pensel eftersom det kommer att leda till att polska att komma ut klumpiga. Om det är för mycket lack på penseln, torka av den i flaskan och få en ny nedgång.

Hur man gör traditionell fransk manikyr för naglar


För att ge naglarna en uppdaterad look, prova att göra en hemmagjord traditionell fransk manikyr finish. En fransk manikyr ger naglarna med en ny neutral palett som är lämplig för både dagtid eller nattetid slitage. Traditionella franska manikyr kan bli dyrt när du är klar med dyr salong proffs, men det är ett kostnadseffektivt sätt att uppnå en liknande utseende utan kostnad. Förutom att spara pengar, gör en hemmagjord fransk manikyr kommer också att du kan anpassa ditt färgschema.

Instruktioner

1 Placera en liten bit tejp över den nedre halvan av nagelbädden. Var noga med att lämna spetsen på spiken exponeras.

2 Måla exponerade Tippar med vit nagellack.

3 Låt polish torka i minst fem minuter.

4 Ta bort tejpen från nagelbädden.

5 Måla hela nageln med en ren ljus-färgat nagellack. Tillåter spiken att torka i minst 10 minuter.

6 Måla naglarna med ett lager genomskinligt nagellack för att täta i utformningen av fransk manikyr. Låt polish torka helt.

Tips

  • För att skydda arbetsområdet från oönskade utsläpp, täcker arbetsområdet med tidningspapper eller en trasa.
  • Undvik att använda mörka nagellack som en basbeläggning. Mörka nagellack kan förhindra den vita spetsen på spiken från att visas.

Hur man gör en fransk manikyr Senaste längre använder en vit Penna


Damer söker eleganta och sofistikerade styling alternativ söker traditionellt ut de finaste alternativ från Frankrike, och deras val för manikyr är inget undantag. Franska manikyr innebär växande naglar långa, täcka dem med en neutral färg och sedan belägga bara tips med rent vitt. Problemet med stilen är att långa naglar är svårare att underhålla än korta naglar, så de vita tips ofta chip och visar tecken på förslitning. Vissa skönhet företag säljer vita pennor för att tillåta kvinnor att röra upp sina franska manikyr och få dem att räcka längre.

Instruktioner

En fil långa naglar för att jämna, rundade tips. Se till att de är alla ungefär samma längd.

2 Måla naglarna med ett enda skikt av en neutral färg nagellack. Låt pälsen torka.

3 Rikta spiken spets leder till kurvan på nageln där köttet fingret slutar. Stick guiderna till spiken längs denna linje. Kontrollera att alla dina nagel tips matchar i form och storlek.

4 Skaka en tak vit spets manikyr penna. Ta bort locket, och rikta pennspetsen med toppen av spikstyrningen vid den yttre kanten av en nagel. Håll pennan stilla och rotera fingret under den så pennan täcker spetsen på spiken i vitt.

5 Upprepa med de andra spik, och låta den vita pennan att torka. Lossna spetslinjer. Tips tvättsprit på en bomullstuss, och torka naglarna med den för att avlägsna eventuella kvarvarande lim.

6 Täck naglarna med ett andra skikt av neutral nagellack, och låt den torka. Applicera ett täckskikt i ett tunt skikt.

7 Reparations chips och skador på vita spik tips genom att ansöka om ett nytt vita penna, neutral polish skiktet och täckskiktet vid behov.

Hur får man en fransk manikyr


Välskötta naglar kan hjälpa komplettera din individuella klädstil. Även om det finns många nageldesign alternativ, fortsätter fransk manikyr stil att vara ett populärt alternativ för dem som söker en ren, klassiskt utseende. Kontrasten mellan de ogenomskinliga spik tips och naturligtvis målade nagelbädden kan dra uppmärksamhet till dina naglar, utan att dominera resten av din outfit. Att få en fransk manikyr kan vara ett sätt att behandla dig själv, medan du njuter av fördelarna med ordentlig nagelvård.

Instruktioner

1 Hitta en ansedd spik butik. Frågar vänner och kollegor för rekommendationer kan hjälpa dig att hitta lämpliga alternativ. Söka en nagelsalong som har certifierat nageltekniker samt gällande verksamhetstillstånd och kontrollintyg. Undersökning varje potentiell salong för renhet samt genomsnittlig kund väntetid. Se till att salong anställda använder riktiga sanitizing och reningstekniker till färdig utrustning mellan kunder. Dessa försiktighetsåtgärder kan minska dina chanser att upphandlande spik infektioner på grund av otillräckliga salong tekniker och villkor.

2 Gör ett möte. Även nagelsalonger brukar acceptera walk-in besökare, kan göra en tid minska väntetiden och ger dig möjlighet att välja din spik tekniker i förväg. Begär en pris uppskattning baserad på genomsnittskostnaden och eventuella extra tjänster som du kan behöva. Att välja en vardagsmorgon möte kan hjälpa dig att undvika den stora helgen folkmassan. Franska manikyr behöver tillräckligt med tid för att torka, så se till att ta hänsyn till denna extra tid i ditt personliga schema.

3 Förbered dina naglar innan ditt besök. Undersök nageln sängar, tips och nagelband innan du deltar din fransk manikyr utnämning att säkerställa att de är i lämpligt skick. Dina naglar bör vara stark nog att genomgå poleringsprocessen som krävs för fransk manikyr. Nagelbanden bör inte vara knäckt eller skalning vid besökstiden. Dessa villkor kan försena din tid eller orsaka värre skada spik om de inte åtgärdas. Applicera tillräckliga mängder av fuktighetskräm och stärker produkter till dina naglar på en daglig basis.

4 Välj en lämplig spik längd och form. Tänk på din livsstil och spik skick när du gör detta beslut. Långa naglar kan störa deltagande i idrott eller ens skriva. Franska manikyr har vanligtvis rundade spik tips av en kort till måttlig spiklängden. Satsa på akryl naglar om dina naglar är inte önskad längd eller inte kan formas till önskad rundhet.

5 Tips din spik tekniker. Slutföra en fransk manikyr kräver uppmärksamhet på detaljer och stadig skicklighet. De tunga mängder av blötläggning, putsning och polering ofta höja grundkostnaden för nail förfarande. Visa din spik tekniker att hennes tid och skicklighet uppskattas genom att lämna ett tips om minst 15 procent av den totala notan.

Tips

  • Att vara en samvetsgrann tipp kan ge dig större kundstatus i nagelsalongen. Efter enkla nagelvårds tips kan förlänga livslängden på dina nya välklippta naglar. Fråga din spik tekniker för specifika råd. Överväga att lägga nail art och glitter för att anpassa dina naglar.
  • Aldrig vara rädd för att be att få se aktuella affärs licenser och certifieringar.

Hur man målar en fransk manikyr utan guide Strips


Få den naturliga utseende på din naglar är inte alls så svårt som det kan verka när först titta på instruktionerna som medföljer fransk manikyr kit. Om du har försökt en fransk manikyr, kanske du vet att dessa styrlister fastnar på sned, ramlar av eller tillåta polish sippra under dem. Genom att följa dessa instruktioner, kommer du att ståta med en fransk manikyr med bara lite arbete och lite försämringen från dessa irriterande styrlister.

Instruktioner

1 Välj två kompletterande spik färger. Typiskt används en vanlig vit används för spiken spets färg och en opak naken eller buff färg används för den övergripande spiken. Men känn dig fri att experimentera och prova andra unika färgkombinationer.

2 manikyr naglarna som du vill. Trycka tillbaka nagelbanden. Polera dem. Forma dem. Gör din vanliga manikyr på dem som en förberedelse för att lägga till färg.

3 Strip av området på dina naglar som du vill vara vit med hjälp av genomskinlig tejp. Riv av små, finger bredd tejpbitar. Stick dem till dina naglar och lämnar spetsen utsätts för målning. Se till att dessa tejpbitar har fastnat ordentligt.

4 Måla tips på dina naglar vit eller annan vald färg. Målar inte förbi bandet mot baksidan av fingret. Du kan måla över den klara tejpen så att linjen som definierats som möjligt.

5 Ta bort tejpen när spiken tips verkar vara torr. Du kan testa dem för torrhet genom lätt röra vid dem med spetsen på ett annat finger. Om det känns klibbig, då det inte är torr ännu.

6 Använda kompletterar ogenomskinlig färg, måla över hela nageln och se till att täcka spetsen.

Tips

  • Om någon tittar på dina naglar noggrant, kan de märker att linjerna verkar vara rak, i stället för naturligt böjda. Men de flesta individer aldrig märker.

Franska manikyr är ett populärt sätt att hålla dina naglar polerade för arbete och spela. Det ser klassisk, ren och snygg. Det kan bäras för en kväll på stan eller nästa dag affärsmöte. Polering korrekt gör sig av åsar, och grov, ojämna kanter.

Instruktioner

1 Köp en buffert med nageln behov i åtanke. Ju mer åsar nageln växer med den slitnare buffert du behöver. Du kommer fortfarande att behöva en finare buffert för att jämna ner spiken att få den redo för din fransk manikyr.

2 Tvätta, ren och torka naglarna. Spikarna måste vara rena på ovan- och undersidan. Du vill inte någon smuts under en vacker fransk manikyr.

3 Buff spiken med den fina, något grynig del av ansökan svamp. Detta kommer att ta bort eller minska åsarna av nageln, vilket ger en slät yta när du målar dem.

4 Börja strök spiken med raspigare sidan av buffertblocket i sidled över hela nageln för att bli av åsarna. Var noga med att få hela nageln, från nagelbanden till slutet. Använd mjuka, mjuka linjer över hela nageln för att få en jämn yta.

5 Använd raspigare sidan av buffertblocket att fila bort ojämna kanter du kan ha. Denna grova sidan är också den sida du behöver för att forma spiken. Finger och tånaglar som redan formade behöver bara den mjuka sidan av filen eller polerblock.

6 Rub den mjuka delen av buffertblocket runt kanten av spiken för att uppnå en fin glans och en slät yta. Du kan använda bivax eller polering grädde i detta skede för extra glans.

Hur du ger dig själv en nätt fransk manikyr


Den fransk manikyr är en elegant men ändå enkel stil som aldrig blir omodern och du kan utföra själv hemma.

Instruktioner

1 Klipp naglarna och lämna dem slät; hur lång eller kort du väljer att trimma dem är upp till dig.

2 Applicera en baslack av genomskinligt nagellack till naglarna och låt den torka.

3 Applicera spetsledarna till dina naglar; spetsledarna ska gå rätt under kurvorna för de vita områdena i naglarna.

4 Måla det vita området på dina naglar försiktigt med vitt nagellack, efter spetsen guider för att få perfekta kurvor. Låt den vita polska torka innan du tar bort spetsen guider, sedan försiktigt bort dem, med början från ett hörn av varje spik.

5 Lägg ett lager ljusrosa eller beige nagellack till naglarna, om så önskas, och låt den torka.

6 Måla naglarna med en slutlig beläggning av klar eller chip fria nagellack ovanpå för att förlänga livslängden på din manikyr.

Medan färger nagellack gå in och ut ur stil med årstidernas växlingar, det enkla och stilrena utseendet på en fransk manikyr, vare sig på tårna eller fingernaglar, är tidlös. Du kommer aldrig vara orolig med en din fransk manikyr kolliderar med en outfit eller konkurrera med mönster av dina kläder, men några marker i dessa annars felfri vita spetsar kan vara en distraktion för ett elegant utseende. Här är några enkla sätt att bevara din perfekta tips och göra dem bära längre mellan resor till spa.

Instruktioner

1 Applicera en klar topplack till din franska välklippta naglar varannan dag. Detta håller naglarna glänsande, eftersom de tenderar att tråkig över tid, och det skyddar vita tips från flisning.

2 Fyll Omedelbart flisas vita spetsar med vita nagellack och gå över det drabbade området igen med en klarlack. När ett litet chip inträffar, om du inte reparera den snabbt, kommer det att sprida sig och rosa-tonade polska på spiken liksom den klara täckskiktet kommer att nagga snabbt.

3 Var noga med att inte tillämpa lotion eller krämer för din franska anlagda tår och fingrar. Arbeta fuktkräm minutiöst in i huden runt naglarna men inte på själva nageln. Lotioner tråkig den blanka yta av den polska och stöd i sitt slitage.

4 Skydda din franska kötta tår i slutna tå skor genom att bära strumpor enligt gymnastikskor eller strumpor i hälarna. Detta kommer att hjälpa till att hålla den vita tips från flis under trycket av skon eller gnida mot skon.

Tips

  • Bär en flaska vitt och genomskinligt nagellack i din plånbok. Chips kan inträffa på de mest obekväma tider. Om du inte har någon vit lack på sidan kommer korrigeringsvätska göra fint.

Hur man gör Zebra på en fransk manikyr


Den franska spets manikyr är en vanlig - men mycket chic - manikyr som innebär att måla själva spetsarna på naglarna en solid vit att betona sin längd. Det är dock möjligt att krydda upp en fransk manikyr genom att måla tipsen en annan färg, eller till och med genom att lägga till svarta zebra remsor till den redan vit botten. Zebra ränder och andra animaliska utskrifter är mode klammer och dina nyligen välskötta zebra naglar är säker på att matcha nästan alla ensemble.

Instruktioner

1 Skaka upp din flaska nagellack och hålla din hand i en liten näve så att alla spikarna är utsatta.

2 Använd den andra handen för att måla de första zebra ränder. Rita en linje som sträcker sig från den övre högra sidan av varje fransk spets, bara mot mitten av spiken. Upprepa detta så att varje spik har en rand på det.

3 Rita en annan identisk rand från det övre vänstra hörnet på varje fransk spets och dra streck mot mitten. Se till att ledningarna inte möts i mitten. Upprepa så varje spik har en andra rand på det.

4 Rita tredjedel rand på varje nagel, med början vid botten av franska spets, som sträcker sig från den högra sidan mot mitten. Upprepa så varje spik har en tredje rand på det.

5 Fyll i sebradesign genom att måla en fjärde och sista rand som sträcker sig från det nedre vänstra sida mot mitten. Upprepa detta steg på alla återstående naglar.

6 Vänta tills ränderna har torkat och tillämpa en tydlig täckfärg för att avsluta designen.

Tips

  • Om nagellack är för tjock för att måla riktigt tunna zebra ränder, tillsätt några droppar aceton i blandningen för att tunn den.