nagelfil fö tå

Hur hittar man den bästa nagelfil


Snyggt formad och välklippta naglar har alltid varit tecken på en välpreparerade person. Detta är lika sant för män som för kvinnor. Rätt nagelfil kan göra arbetet med grooming dina naglar en bit av kakan.

Instruktioner

1 Välj olika nagelfilar beroende på om du har naturliga eller konstgjorda naglar. Naturliga naglar behöver en finare grus än konstgjorda naglar, som är hårdare än din egen.

2 Väljer en professionell kvalitet nagelfil eller smärgel styrelse med grus markeras på det. Ju högre siffra, desto finare grus.

3 Välj en nagelfil med två olika grits att få ut det mesta mångsidighet av din nagelfil. Du kommer att använda grövre grus för den inledande utformningen av dina naglar och finare korn för den sista finputsningen.

4 Tänk dig en permanent fil för att spara pengar på lång sikt. Permanenta filer har grus tillverkad av krossad sten. Diamant varar längst, men kan vara dyra. En bra low-end val är en granat fil.

Tips

 • En 100/240 grit fil kommer att ge dig en sida för att forma spikar och andra för att jämna dem. Det är en bra allrengöringsmedel fil för både naturliga och konstgjorda naglar.
 • Grovt grus fungerar bra för att forma och skulptera konstgjorda naglar. De finaste grits (i 900-2400 grit intervall) gör ett utmärkt jobb med jämna åsar och avlägsna gulaktiga fläckar från dina naglar.
 • delar aldrig din nagelfil med någon annan, och inte använda andras filer på dina naglar. Dela nagelfilar kan sprida spik svampar.

Nagelfilar och pimpsten är båda viktiga verktyg i spa och skönhetssalonger. Men medan nagelfilar används för både manikyr och pedikyr, pimpstenar är strikt används på fötterna.

nagelfilar

En nagelfil är ett verktyg som används för att slipa och forma kanterna på naglarna. Flera typer av nagelfilar är tillgängliga.

Nail filtyper

Nagelfilar kan vara av metall, keramik eller glas. Filar är en annan typ av nagelfil. De är tillverkade av smärgel papper och kartong, vilket gör dem mindre slipande till naglarna.

pimpstenar

En pimpsten är en pedikyr verktyg som används för att försiktigt fila bort förhårdnader och andra ojämnheter på fötterna. De kommer i många former och färger.

Pimpsten Funktion

Om du vill använda en pimpsten, blöta fötterna i varmt vatten och diskmedel. gnugga försiktigt stenen och tillbaka över ojämna fläckar på fötterna tills de börjar känna mjukare.

Varning

Var försiktig när du använder en pimpsten. Gnugga för hårt kan bryta huden och orsakar blödningar. Följ upp med fuktkräm efter varje användning för att hålla huden mjuk.

Även om det finns många olika typer av nagelfilar, någonstans finns det perfekt för dig. Beslutet ligger i de typer av naglar du vill lämna. Om du har naturliga naglar, skulle du behöva en annan fil än de som har akryl naglar. Hur ofta du planerar att använda den? Om du är en professionell och planerar att använda den för ditt företag, skulle du behöva en nagelfil som kan hålla upp till den typen av konstant användning. Å andra sidan, om du bara är ute för personligt bruk, det finns många som skulle pågå ett tag.

Instruktioner

1 Bestäm hur ofta du tänker använda den elektriska filen. Kommer du att använda det hela dagen, varje dag? Kommer du använda den bara hemma? Kommer du bara använda den en gång eller två gånger i veckan? Hållbarheten nagelfilen kommer att ha en direkt inverkan på priset.

2 Om du tänker använda filen varje dag, behöver du en trådlös fil? De nyaste elektrisk nagelfilar kör ungefär två timmar på en enda laddning. Om du kommer att använda det oftare, kanske din bästa insats skulle vara att hålla sig med sladd versioner. Enbart detta beslut kan släppa priset avsevärt.

3 Beslut om bitarna för din nagelfil kommer också att hjälpa till att avgöra vilken fil som ska välja. Carbide bitar är lätta att använda, och skapa minst mängd värme medan diamant bitar kan användas för mer än bara spikar. Några av diamantbitar kan användas för att borra spiken att sätta på en charm.

4 Buller och vibrationer varje fil gör är individuellt för varje elektrisk nagelfil, och beroende på hur mycket du planerar att höra och hålla det, kommer det att vara ett viktigt inslag. Tänk dig en fil som inte vibrerar handen från eller till och med blåmärken dina ben.

Tips

 • Var noga med att köpa din elektriska nagelfil från en ansedd amerikanska företag; inte köpa en begagnad från en auktion webbplats som eBay. Ta dig tid att göra ditt beslut, du vill inte att köpa en fil bara för att ta reda på det är inte tillräckligt kraftfull för vad du behöver.
 • Noga med att sterilisera utrustning mellan användningarna. Speciellt om det är olika personer varje gång. Dra alltid ur enheten innan du ändrar lite, och inte röra biten med bara händer eftersom det blir varmt.

Hur man använder en elektrisk nagelfil


En elektrisk nagelfil kan effektivisera manikyr hemma eller i salongen. De är oftast används i salongen, men lätta hem modeller är också på marknaden. Elektriska filer används när du lägger konstgjorda naglar mer än de används på naturliga naglar. Det viktigaste att veta om elektriska filer är säkerhetsrutinerna för att hantera filen. Används på rätt sätt, kan elektriska filer bidra till att göra en manikyr ett konstverk. Slarvigt använd verktyget kan förvandla en manikyr till ett besök på akutmottagning.

Instruktioner

Rengöring, förkorta och forma med en elektrisk fil.

1 Rengör under naglarna på fingrar och tummar som använder den lilla kon eller fat bit. Gå försiktigt så att du inte nick huden under nageln. Håll handflatan nedåt när du rengöring under naglarna. Använda en låg hastighet.

2 Arkiv ner längden på spiken. Stödja fingret genom att trycka den mot tummen om du gör din egen manikyr. När manikyr annan person hålla fingret på den första gemensamma med spik mot dig. Använda pipan bit. Börjar på den ena sidan av nageln och flytta runt spetsen av spiken till den andra sidan. Sedan flytta tillbaka. På detta sätt filen ner spiken jämnt till den önskade längden.

3 Forma naglarna. Använda pipan bit och börja på framsidan av spiken. Arbetet framifrån och bak på spiken, det vill säga, från spetsen på spiken tillbaka till nagelbanden. Flytta över bågen på spiken och tillbaka, från höger till vänster. När du når nagelbanden området använder små halvcirkelrörelser för att forma området så att du inte riva nagelbanden.

4 Rengör sidoväggarna. Håll fingret så att du har en profil vy eller en vy från sidan av nageln. Håll filen ovanför nageln så pipan bit kan arbeta ner i sidoväggen, området vid sidan av fingret i nagelbanden. Inte bär sig tungt eller så kan du bränna huden. Arbetet pipan bit tills sidoväggen formas.

5 Tidy nagelbanden. Fil försiktigt i nagelbanden området med hjälp av en låg hastighet. Använda en konformad bit. Gör detta med en lätt beröring. Starta vid sidoväggen på höger sida och rör sig långsamt runt nagelbanden till vänster sidovägg. Håll ögonen på lite hela tiden. Slå inte spiken samtidigt forma nagelbanden. Detta kan skapa en ås i spiken framför nagelbanden.

Tips

 • Studera maskinens kapacitet och vet vad det kan göra innan du använder den. Bekanta dig med hur varje bit ska användas och i vilken hastighet.
 • Ta en elektrisk fil säkerhetskurs. Rengör alltid filen bitar med aceton och sterilisera dem efter användning.

Hur man använder en metall nagelfil


Metall nagelfilar är hållbara, allmänt tillgängliga och enkla att använda. Använder någon typ av nagelfil är lätt, men det finns några saker du behöver komma ihåg när arkivering naglarna för att hindra dem från att spricka och gå sönder.

Instruktioner

1 Jämna ut naglarna. När dina naglar är i form din önskan, använd en metall nagelfil för att jämna ut ojämna kanter i naglarna.

2 Gå i en riktning. När du börjar arkivering naglarna, se till att lämna varje sida av spiken i en riktning, antingen uppåt eller nedåt. Arkivering naglarna i två riktningar, med en sågning rörelse kommer att skada nageln och få den att spricka och gå sönder.

3 Torka metall nagelfil ner med jämna mellanrum. Som du lämnar in dina naglar, kan ytan av nagelfil bilda ett skikt av uppbyggnad, vilket gör att metall nagelfil vara mindre effektiva. Torka bort det med jämna mellanrum för att säkerställa att ytan av metall nagelfil är så effektiv som möjligt.

4 Jämna ut tånaglarna. Tånaglar är ofta starkare och tjockare än fingernaglar så metall nagelfilar är effektiva på tånaglar eftersom de är robusta och hållbara. Börja arkivering tårna i en riktning precis som du gör för naglarna för att förhindra brott.

Tips

 • Om dina naglar är verkligen ur form, använda en nagelfil först att få dem i formen din önskan. Filar form naglar snabbare än metall nagelfilar eftersom ytan är mer ojämn.
 • Håll dina konstgjorda naglar ser bra ut. Metall nagelfilar är starka nog att använda på konstgjorda naglar. Om du har dem och har beslutat du vill att de ska vara lite kortare, använder en metall nagelfil att lämna dem till den storlek du önskar.
 • Rengör metall nagelfil efter varje användning. Tvätta metall nagelfil i varmt tvålvatten och torka bort det ordentligt för att hålla den bakteriefria.
 • Använd inte någon annans metall nagelfil. Du kan i slutändan får en svampinfektion om den personens nagelfil är inte ren.
 • Fila inte för fort. De flesta metall nagelfilar har en spets, om du filen till snabbt kan du skada dig själv.

Hur man använder en nagelfil


En spik filen används för att forma och finslipa naglarna. Nagelfilar finns i olika former och storlekar, och kan ha flera sidor som kan användas för att ge spiken en slät textur. Om den används på fel sätt, kan en nagelfil skada och ta bort alltför mycket av nageln: Därför är det viktigt att återfukta och vara varsam under processen.

Instruktioner

1 Ta bort alla polska med nagellacksremover. Om du har en mörk polish använder nagelfil att lämna bort överflödigt lack som nagellack plockaren inte ta fart.

2 Trim varje spik i en rak linje. Med hjälp av en nagelklippare, skär försiktigt naglarna till önskad längd.

3 Använd den grova sidan av nagelfil - om det finns flera sidor - för att skapa en jämn yta på varje nagel. Flytta kanten av nageln lätt över filen. Fortsätt arkivering, tills du har tagit bort alla brister.

4 Välj en spik form. Naglar antingen formas till en rund eller lådform; en kvadratisk form är vanligast, men det är ditt val. Fila naglarna i en riktning i form av ditt val, och inte fram och tillbaka för att undvika att dela spiken.

5 Skölj och återfuktar. Tvätta händerna med tvål och vatten och sedan använda handkräm på händerna. Detta kommer att hålla dina naglar och huden hydrerad, och hålla nagelbanden friska.

Hur man använder en elektrisk nagelfil Machine


Elektrisk nagelfil maskiner minska den tid och tråkiga ansträngning att komma tillsammans med hjälp av traditionella nagelfilar. Även elektriska nagelfilar kan vara praktiskt på många olika sätt, måste du veta hur man korrekt använda enheten för att få resultat av hög kvalitet. Elektriska nagelfilar används för ett antal olika nagel förfaranden, från att behålla spik förbättringar grooming naturliga naglar. Lära sig att använda en elektrisk nagelfil för att fylla olika nagel förfaranden.

Instruktioner

Brudgum naturliga naglar med en elektrisk fil

1 Fäst en extra fin diamant bit till den elektriska nagelfil. Tryck försiktigt tillbaka nagelbanden och exponera döda hudceller.

2 Applicera borrsäkra olja till nagelbanden och använda elektriska filen för att jämna ut eventuella åsar på naglarna. Att ta bort döda överflödig hud, försiktigt cirkel över områden med filen bit, enligt Nails Magazine.

3 Håll lite platt till nageln och använda en hastighet som sträcker sig från 2500 till 6000 varv per minut medan arkivering.

4 Ta bort extra fin diamant bit och bifoga en extra finslipning bandet lite.

5 Använd slipbandet tillsammans med borrolja. Håll lite horisontellt för att spika och lämna från en sido gånger till den andra. Håll lite platt och gå mot nagelbanden.

Ta Lifted akryl spik med elektrisk nagelfil

6 Fäst en avsmalnande bit till den elektriska nagelfil.

7-fil ner återväxt av akrylskikt som ligger närmast nagelbanden.

8 Håll avsmalnande lite platt och använder sida till sida, horisontella rörelser medan arkivering. När akryl raffineras, använd en stroke metoden tillsammans den plats där den förseglade och lös akryl möts, säger Nails Magazine. Detta kommer att ta bort kvarvarande akryl som inte är intakt.

Prep Nails för en full uppsättning med elektrisk nagelfil

9 Skjut tillbaka nagelbanden försiktigt med filen.

10 Fäst ett medium diamant bit och börja att lämna med en hastighet av 2000 varv per minut.

11 Håll lite platt mot spiken och använder minimalt tryck. Fil hela ytan av nageln i en vänster till höger rörelse.

Elektrisk nagelfil Training


Nageltekniker använder elektriska nagelfilar att påskynda tjänster. Eftersom felaktig användning av en elektrisk fil kan orsaka skador på nagelplattan, ansvarig tekniker utbildas innan du använder en.

Betydelse

En spik tekniker utan utbildning kan använda för mycket tryck, lämna filen på ett ställe för länge, eller använda lite som är alltför naturligtvis orsakar skärsår eller skrapsår på spiken.

aspekter

Utbildning lär tekniker hur man kan jämföra olika typer av elektriska filer, användningssätt, hur sanera och desinficera dem, och som slip bitar som ska användas för vissa tjänster

användningar

Vissa stater, såsom Colorado, kräver nageltekniker att få utbildning och certifiering innan du använder en elektrisk fil. I andra fall kan en spik tekniker ta en kurs för att känna sig mer säker när du använder filen eller att uppfylla kraven för vidareutbildning.

Kosta

Under 2010, Career Builder institutet och kosmetika Campus erbjuds utbildningar. Kostnaden beror på hur många kredit timmar utbildning uppfyller men varierar från $ 15 till $ 40. Tillverkare av elektriska nagelfilar kan omfatta utbildning gratis med köp av en fil. Dessutom, spik teknik kurser vid vissa skönhets högskolor inkluderar elektrisk nagelfil utbildning och certifiering som en del av programmet.

Hur man Forma naglarna Square med en nagelfil


Formen på dina naglar kan ge dina händer med ett elegant utseende. Trender i spik längd och färg ändras med jämna mellanrum, flyttar från dramatiska till konservativa och varje variation i mellan. Shape trender förändras regelbundet också, med den enkla fyrkantiga silhuett är lätt att hantverk och ta hand om stil som du kan skapa hemma med hjälp av en nagelfil. Fyrkantiga naglar tenderar att vara starkare, eftersom den sida av spikarna och spetsen är jämna.

Instruktioner

1 Klipp naglarna rakt över med nagelklippare på önskad längd.

2 Använd en nagelfil stil nagelfil för att skapa en fyrkantig topp för nageln. Tryck filen i en riktning åt gången över toppen av nageln. Undvik att använda en sågning och tillbaka rörelse som kan orsaka nagelskador.

3 Forma sidorna av naglarna. Använd en fil för att slipa de rundade kanterna på varje nagel och skulptera en kvadratisk form. Göra detta på en sida av nageln och sedan den andra till dess att båda sidor är jämna.

4 Runda av hörnen på varje nagel något. För mycket arkivering förstör den önskade kvadratiska formen. Fil hörnen precis tillräckligt för att avlägsna skarpa hörn som kan skapa hakar. Polera dina naglar att jämna ut eventuella ojämna kanter.

Tips

 • Beroende på hur snabbt dina naglar växer, och hur ofta dina naglar kommer i kontakt med föremål som orsakar flisning, kan du behöva omforma naglarna så ofta som en gång i veckan.
 • Applicera ett skyddande skikt av spik stärka polish att förlänga livslängden på din manikyr.

Hur man använder en akryl spik maskin Drill


Tid är pengar. Alla nageltekniker vet att den hastighet med vilken hon ansöker akryl naglar avgör hur många tjänster som hon kan passa in i en dag. Detta påverkar direkt hennes inkomst. För att öka din hastighet när de fyller en full uppsättning eller en fyllning i av akryl naglar, överväga att använda en elektrisk nagelfil, även känd som en spik borr. Filen inte bara påskyndar vissa steg i tillämpningen av konstgjorda naglar, men kan ge en mer realistisk utseende spik. Utbilda dig själv om hur man använder det på ett säkert sätt att skydda dina kunder från smärtsamma skador.

Instruktioner

korta Tips

1 Anslut en runda fat Diamond eller karbid bit till den elektriska filen enligt tillverkarens anvisningar.

2 Vrid nagelfil på hög.

3 Grip din modell finger stadigt med sin handflata nedåt.

4 Håll i pipan av spiken vinkelrät mot nageln.

5 Flytta lite från sida till sida mot den fria kanten av spiken med fast, jämnt tryck tills du uppnår önskad längd.

Slät Akryl Application

6 Fortsätt med samma runda fat bit och slå filen på medelhög hastighet.

7 Håll spiken du arbetar på sidan så att du ser profilen.

8 Starta vid den fria kanten av nageln och arbeta mot nagelband vägledande fat av elektriska filen på ytan av spiken från sida till sida. Lämna inte filen på ett ställe. Hålla den i rörelse att förhindra att värma upp akryl produkt och bränna modellen. Rör inte modellens hud med filen.

9 Byt till en konformad spets och sänka hastigheten på filen innan du fortsätter med nagelbanden.

10 Sand produkten försiktigt med elektriska filen tills akryl blir i jämnhöjd med spiken.

Vinkel spets pipan och sand produkten försiktigt runt nagelbanden området tills det blir i jämnhöjd med nagelplattan.

Rengör undersidan

11 Fäst en liten konform bit till nagelfil.

12 Håll modell finger i handen med handflatan uppåt.

13 Slå filen på medelhastighet och styra lite från sida till sida av ytan på undersidan av spiken tills det ser slät.

Tips

 • Håll handstycket i handen som du håller en penna och använda tabellen för att balansera dina underarmar.
 • Köp en fot kronblad att styra hastigheten på filen. Du kommer att spara tid om du inte behöver stanna för att ändra hastigheten manuellt med handen.
 • "Nails" Tidningen rekommenderar att nageltekniker ersätta sina bitar var två till fyra månader. En sliten bit blir slö och kommer att bromsa din arbetshastighet.
 • Köp inte en borrmaskin från ett hantverk eller hobby butik. Tillverkarna av dessa övningar utforma dem för användning på metall, trä och glas. En fil som utformats speciellt för naglar värde mängd varv per minut så att du inte kommer att skada din modellen nagelplattan.
 • Om du lämnar in spiken alltför aggressivt, kommer modellen att utveckla "en ring av eld", en röd smärtsam lapp på nagelplattan.