nageldesign vatten

Hur man skapar en marmor nageldesign med vatten


Du kan skapa din egen marmor nageldesign genom att släppa nagellack på vatten, dra en punkt genom kretsar polska och sedan sätta in nageln. Den virvlade nagellack kommer att följa nageln, vilket ger dig en marmormönsterrätt på nageln. Du kan använda din marmor nageldesign på dina naturliga naglar eller akryl naglar. Detta projekt kan vara mycket rörigt, så täcker arbetsytan med gamla handdukar eller tidningen innan du börjar. Om du tillämpar design till dina naturliga naglar, filer spik, applicera en basbeläggning och låt den torka. Täck huden runt naglarna med tejp eller nagelband olja för att underlätta rengöring. Om du använder akryl naglar, tillämpa dubbelhäftande tejp till slutet av en penna och hålla spiken på bandet.

Instruktioner

1 Häll rumstemperatur vatten i en engångsbehållare, nästan till toppen. Öppna alla flaskor av polska och placera dem inom räckhåll. Använd åtminstone tre färger som har en lite kontrast. Till exempel använder en blek skugga, en mörk skugga och ett medium nyans.

2 Drop en eller två droppar av polish på ytan av vattnet. Nagellack ska sprida ut och göra en cirkel på vattnet. Om det faller till botten utan att skapa en cirkel på ytan, prova en annan nagellack. Denna färg är din bas färg för marmor effekt, vilket innebär att det kommer att visa mest.

3 släppa en eller två droppar av din andra färg nagellack ovanpå din bas färg. Det bör skapa en mindre cirkel på toppen av din bas färg.

4 Fortsätt med varje färg som du vill lägga till effekten. Du kan använda många färger eller så kan du bara använda två eller tre färger, upprepa varje färg åtminstone en gång i samma ordning.

5 Dra spetsen på en nagelband pinne genom kretsar polska att skapa marmor effekt. Börja i mitten och dra spetsen mot den yttre kanten. Vända denna för mer virvlar.

6 Sätt nageln. Nagellack kommer att följa nageln.

7 Ta bort spiken från vatten. Ta bort tejp eller använda nagellack remover och bomullspinnar för att rensa upp överflödig polish. Upprepa steg 1 till 7 för varje spik.

8 Applicera överlack och låt torka.

Tips

  • Använda hög kvalitet lack som inte är snabbtorkande. Snabbtork polish kommer inte att sitta på ytan av vattnet.
  • Om du gör ett misstag, rengör vattenytan genom att dra nagelband pinne eller penna genom vattnet. Nagellack kommer att följa pennan, lämnar vattnet klart så att du kan försöka igen.
  • Arbeta snabbt så nagellack kommer inte torka innan du sätter nageln.
  • Denna metod kan ta ett tag att bemästra, så var beredd att gå igenom en hel del nagellack.Dekorera barnens naglar med tropiska design för sommar eller semester. Spik design är ett sätt att visa individualitet och uttrycka personligt intresse. När man överväger tropiska nageldesign, ljusa färger, handmålade mönster, fördefinierade dekaler och dekorativa tillbehör, såsom strass, är vanliga verktyg som används av nageltekniker. För barn är nageldesign ofta tillämpas på alla 10 naglarna eller tånaglar, som kontrasterar med vuxna, som ibland helt enkelt utforma en nagel eller en på varje hand.

Ljusa färger

Användningen av ljusa färger symboliserar ofta tropikerna, sommar och exotiska platser. Ljust rosa, hav blå, orange, lila och gult utgör de traditionella färgerna frigörs varje år i sommarkollektioner av nagellack designers. Barn är ofta dras till de ljusa färgerna, vilket kan göra att välja ett svårt. Varje nagel eller tånagel kan målas med en annan färg, vilket ger barnet en regnbågseffekt. Alternativt kan en ljus färg fungera som bakgrund för nail art, dekaler eller strass.

hibiskusblommor

Hibiscus blomma är ofta förknippat med Hawaii och polynesiska kultur. Tillämpa en Hibiscus blomma till de små spikar barn kräver användning av en mycket liten, platt kanter pensel. Måla Hibiscus blomma genom att starta i mitten av spiken och hålla penseln i en vinkel. Skjut försiktigt borsten utåt med hjälp av den platta kanten, flyttar från centrum och sedan upp för att bilda de spetsiga kanterna på kronbladen. För en tvåfärgad effekt, använd en droppe av den färgade polish placeras bredvid en droppe vit polska; när du doppa penseln, sikta på mitten mellan den vita och färg.

För att göra kronbladen på blomman, hålla borsten i samma riktning för varje kronblad så att den vita eller färgen är alltid mot mitten. Använd en mindre borste för att göra små gröna blad på ena sidan av Hibiscus blomma. Sedan, med hjälp av en mycket tunn pensel, göra långa, böjda gul linje från mitten av blomman utåt och avsmalnande bort. Med en tandpetare, placera några små gula prickar nära slutet av den gula linjen som bildar mitten av Hibiscus blomma. Applicera två lager genomskinligt nagellack och låt torka helt.

Island Palmer

Applicera baslack till nagelbädden med hjälp av en klarblå eller en ljusblå polish, som kommer att simulera himlen och havet. När väl basbeläggningen är torr, använda en spik vakt för att tillämpa en guld eller tan polish till spetsen av spiken, liknande till att göra en fransk manikyr. Med hjälp av en spetsig pensel, tillämpa brun eller guld polish i två vertikala linjer, som kommer att bli de stammar av palmer. Håller den platta kanten av borsten mot kanten av guld eller tan spik spets, skapa en bredare bas, vinkla penseln för att smalna av på toppen av palmträdet. Med användning av en grön polish och en spetsig borste, skapar de grenar av palmträd som startar vid toppen av den bruna stammen och avsmalnande till en punkt. Tillsätt fyra eller fem grenar som sträcker sig från mitten och utåt vid toppen av varje palm trädstam. Om så önskas, tillsätt en guld, brunt eller svart rhinestone till mitten av grenarna på toppen av palmerna. Avsluta med två lager klar polish.

Nail Art Dekaler

Dekaler för nail art liknar tillfälliga tatueringar. Att tillämpa dekal, skär ut varje enskild en, som är fäst vid en skyddande kartong eller pappersstomme. Blötlägg i vatten i flera sekunder så att dekalen kommer helt enkelt glida av stöd. Håll dekal med papper uppbackning bredvid nageln och försiktigt dra bort det med hjälp av ett finger eller bomullspinne. Snabbt placera dekalen på nagelbädden innan den torkar. Applicera två lager av tydlig polish och låt torka helt.

Hur man gör enkel linje tånagel nageldesign Med Nail Paint hemma


Klä upp tårna med spik färg är en bra idé om du planerar att visa dina fötter, vare sig det är att gå ner till stranden eller don söta strappy skor. Du kan lägga till utseendet på tårna ett antal olika sätt och en är att måla linjer över tånaglar att lägga till några skraj geometriska mönster. Målning linjer på tårna är lätt att göra hemma och kan göra för mycket elegant ser fötter.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla spik färg på tånaglarna med aceton fria nagellacksremover och bomullstussar. Använd tops att skrubba måla bort de mindre tånaglar. Klipp naglarna och tvätta fötterna med tvål och vatten och torka dem med en handduk.

2 måla på ett lager av genomskinligt nagellack och låt den torka i tre minuter. Måla på huvud färg du vill ha för tårna och låt den torka i 10 minuter. Hoppa över färgat nagellack om du vill måla linjer på neutrala tånaglar.

3 Doppa ena änden av en tandpetare i spiken färg du valt för line design. Använd tandpetare som en penna och rita din linje på spiken. Doppa tandpetare som behövs för att samla in mer färg. Rita en jämn linje eller göra flera rader och låt dem torka i 10 minuter.

4 Paint på ett lager av genomskinligt nagellack att försegla din design och bevara ditt arbete. Låt polish torka ytterligare 10 minuter innan du sätter på dig skorna eller gå runt.

Tips

  • Om du vill göra linjer som korsar varandra eller i flera färger, låt din första linje torr innan man drar på en annan över eller under det.
  • Använd en tunn nageldesign borste för att måla tjockare linjer. Borstar är svårare att kontrollera så öva på papper först när man arbetar med en design borste.

Stora land och vatten funktioner i Nigeria


Nigeria är ett land i Västafrika med olika markfunktioner och klimat. Arkeologi visar folk har levt i denna region för tiotusentals år, och i dag är det mest befolkade landet i Afrika. Liv och kulturer av det nigerianska folket har påverkats av landets geografiska egenskaper.

Storlek och läge

Nigeria omfattar 400.000 kvadrat miles, dubbelt så stor som Kalifornien. Det gränsar till Tchad, Kamerun, Benin och Niger. Nigeria är också har en kust längs Atlanten och bukten Benin. Denna anslutning till vatten har varit viktigt för utvecklingen av Nigeria, och många människor fiska för en levande i denna region. Mer än 100 miljoner människor från 200 etniska grupper lever och arbetar i Nigeria. En av Nigerias främsta resurser är olja, och Nigeria oljereserver är några av de största i världen.

Niger och Benue Rivers

Niger och Benue floderna är de stora vatten funktioner i Nigeria. Benue är den mindre av de två, och det är en av de viktigaste bifloder till floden Niger. Flera mindre biflöden strömma in i Benue, såsom Mayo Kebbi. Floden Niger är den primära floden i Västafrika, och det används för transport. Det är den tredje längsta floden i Afrika, efter Nilen och Kongo. Både Niger och Benue översvämning under regnperioden, vanligen från september till maj. Dalarna och deltan runt floderna är bördig och har en rik jord.

Skog

Den södra delen av Nigeria är täckt av skog och våtmarker. Det är en regnskog, som är hem för många arter av växter och djur. Avskogningstakten är hög i Nigeria, och en stor del av regnskogen förstörs varje år. Dessutom bidrar den nigerianska oljeindustrin till en hel del föroreningar i regionen. Längre söder om regnskogen området är träsk och sötvatten och saltvatten kärr. Saltvatten våtmarker innehåller tusentals mangrove träd, vilket denna region att kallas mangroveträsk.

Savann

Den norra delen av Nigeria är täckt av savann och gräsmarker, med några små skogar insprängda bland slätter. Savann får lite regn, och är benägna att bränder under torrperioden. Slätterna omfattas i högt gräs, buskar och träd. Denna region är hem för ett nomadgrupper kallas Fulani, samt ett antal slätter djur såsom vilda hundar, zebror och elefanter. Det finns stora vulkaniska bergarter och outcroppings som bildar en dramatisk siluett på den nigerianska landskapet.

Adamawa Plateau

Adamawa platån är en vulkanisk highland bildning i den östra delen av Nigeria. Detta höglandet region inkluderar gotel bergen, och källan till Benue är på platån. Höglandet är 3000 fot i höjd, men vissa ställen vara så hög som 8000 fot. Under den vulkaniska sediment är en granit bas, och andra mineraler finns i platån och bergen. Regionen är täckt av savanngräsmarker, och det finns några skogsområden. Det finns flera nationalparker i Adamawa Plateau och Gotel Mountains, såsom Gashaka-Gumti park, som är hem för flodhästar, schimpanser och andra vilda djur.

Kattägare kan döda loppor med hjälp av vanliga hushållstvålar i varmt eller kallt vatten, men företrädesvis någonstans däremellan för katten eller kattunge skull. Tvättning lopptyngda katter och kattungar i rengöringsmedel är en lösning vissa djurägare kan finna ideal. Kattungar mindre än 12 veckors ålder ska inte ges kommersiella lopp mediciner. Vissa katter har allvarliga allergiska reaktioner på vanliga bekämpningsmedel. Och en del djurägare oroa att husdjur kan bygga upp ett motstånd mot lopp befria kemikalier om de tas när mycket ung.

Instruktioner

1 Ordna rengöringsområdet. Oavsett om det är ett badrum eller någon annan plats, se till att din katt eller kattunge kommer att kunna få torka efteråt. Försök att tvätta en liten kattunge i en liten hink. Diskmedel är helt säker att använda på djur. Ett annat alternativ är baby schampo, enligt http://www.vetinfo.com .

2 Doppa katten i ett bad eller vatten eller spraya katten blöt. Doppning är att föredra eftersom loppor kommer att undvika vattnet och avveckla ovanpå kattens huvud, där de kan med med tvättmedel för att hålla dem från att hoppa bort. Undvik att få vatten i kattens öron.

3 Lödder katten med diskmedel, undvika ögon och öron. Fortsätt att tvätta åtminstone två minuter och skölj sedan noggrant. Se till att inga rester kvar på kattens päls eftersom ditt husdjur kommer att slicka detta senare.

4 Torka katt eller kattunge tills handduken är våt, sedan byta till en torr, varm handduk för att avsluta. Om en liten kattunge frossa, linda in det i flera lager. Kamma igenom pälsen i en uppåtgående rörelse med en loppa kam. Lopp kammar är speciella borstar för husdjur som har små metallborst, mycket nära varandra, att fälla loppor. De flesta loppor som fastnar i loppa kam på denna punkt kommer förmodligen att vara död. Men att ta bort gör katten en tjänst, eftersom det håller det från att exploatera de döda loppor bort av sig själv.

5 Trap alla återstående loppor med pincett innan de komma undan. Om lopp inte kommer att krossas av pincett, hålla felet mellan stiften, tända en tändare i den andra och bränna loppor. Upprepa tvättningen varje vecka eller så tills lopp livscykel slutar. Använd en loppa kam och pincett mellan tvättar. Kontrollera noggrant och bakom öronen och runt ögonen, där loppor vill dölja.

Magnesium och kalcium är de viktigaste mineralerna som bidrar till hårdheten hos vattnet i en tvättmaskin cykel. Ju mer mineralkoncentrationen finns, kommer hårdare vattnet blir. Mjukt vatten är ett mer användbart rengöringsmedel. Vatten som inte behandlas gör rengöringsprocessen mer mödosam och det orsakar mineraler och smuts som skall distribueras. Hårt vatten har flera negativa effekter. Det kan orsaka vita tyger att bli en grådaskig grå. Det är värt att hitta rätt tvättmedel och balsam för att mjukgöra vattnet.

En effektiv Tvätt Rutin

Det är viktigt att använda ett kvalitetsmärke för tvättmedel och vatten balsam för bästa rengöringsresultatet. De mest effektiva metoderna tvätt är alltför sortera och förbehandla plaggen. Inte överbelasta tvättmaskinen. Med varmt vatten också leder till bättre rengöringsresultat. Genom att använda en vatten balsam i början av tvättcykeln och upprepa under sköljningen, kommer det att bidra till att ge en bättre helhets behandling för dina kläder. Balsam håller hårda mineraler i schack och hjälper rengöringsmedel för att göra en effektivare arbete.

Hembakade Tvättvattencondi Recept

Det finns ekonomiska och effektiva vägar för att göra din egen tvättmedel balsam. Kombinera 4 koppar vatten, 2 koppar bakpulver och 2 koppar vit vinäger. Rör långsamt, som ättika och bakpulver skapa naturliga bubblor. Häll blandningen i en flaska och skaka väl. Sätt en fjärdedel kopp blandningen i den sista sköljningen. Ett annat recept är att kombinera en kopp flytande sköljmedel med 2-3 koppar vatten. Skär en svamp i hälften och dra i vätskan. Även kläderna torkar, pressa ut vätskan och placera den i torktumlaren. Den kan användas igen för en annan last av kläder.

Enstaka produkter att använda för konditione tvättvatten

Det finns andra effektiva hemgjorda produkter som hjälper till med mjukgörande och konditione kläder. Tillsätt en fjärdedel kopp bakpulver eller lägga till en halv kopp vanlig vit vinäger till den sista sköljningen. Häll en matsked hår grädde skölj eller balsam på en våt disktrasa och kasta i torktumlaren med kläderna.

Vatten platser nära Saint Clair County, Michigan


En av de många sommar nöjen som kan avnjutas i St Clair County är chansen att spendera tid avkopplande bredvid några av Michigan vackraste sträckor av vatten. Dessa vattendrag har införlivats i ett antal av länets parker, skapa områden där människor kan bada, sola och njuta av att äta utomhus under blå himmel.

Goodells Park

Goodells Park i St Clair County har skapat sin egen vattenpark kallas Splashpad. Detta erbjuder faciliteter som åtnjuts av alla generationer under varmt väder. Dessa inkluderar mark gejsrar och en regnbåge vatten tunnel, samt dumpning hinkar och vattenkanoner. Antagning till Splashpad är gratis och dess akvatiska kul serveras varje dag från 10:00 till 08:00.

Goodells Park
8345 County Park Drive
Goodells, MI 48027
Telefon: 810-989-6960
www.stclaircounty.org/offices/parks/goodells.aspx

Lakeside Park

Lakeside Park ligger på stranden av sjön Huron. Dess rena sandstränder och vatten front, som löper på ett avstånd av 1050 fot, har gjort det en populär plats för bad och umgänge. Dess naturliga attraktioner förstärks av dess toaletter, rastplatser och lekplats för barn. Beachvolley har blivit en populär sport på denna äventyrsbad.

Lakeside Park
Gratiot Ave. (Mellan Holland och Krafft)
Port Huron, MI 48060
810-984-9760
www.porthuron.org/content.aspx?pageid=45

Lighthouse Park

Lighthouse Park ligger också på Lake Huron strandlinje. Det är nära till den punkt där St Clair floden in i sjön och har en vattnet och strandområdet sträcker sig 900 fot. Det är en av St Clair County mest historiska parker och erbjuder en imponerande utsikt över Fort Gratiot Lighthouse. Vattnet här är mycket tydlig men webbplatsen Bluewater.org varnar simmare av starka strömmar. Parken har ett antal rastplatser.

Garfield Street och Omar
Port Huron, MI 48060
810-984-9760
www.porthuron.org/content.aspx?pageid=45

Marine City Beach

Detta vatten park beskrivs på Bluewater.org ha en badstrand. Parken är öppen sju dagar från 10:00 till 20:00 från den sista dagen i skolan innan sommaruppehållet till den första dagen av den nya terminen. Men stängs ner under dåligt väder. Besökare kan njuta av gräsytor i skuggan och en handikappanpassad trottoaren. Picknickbord och grilla grillar finns. På webbplatsen finns badrum och fjäder leksaker för barn.

Marine City Beach
Norra änden av Water Street
Marine City, MI 48039
810-765-8846
www.visitmarinecity.com

Vad gör Knådning Gör till mjöl och vatten-blandning?


Även om vissa människor tycker att det är tidskrävande syssla, knåda degen är en viktig del av att göra de flesta typer av bröd. Knådningsprocessen ändrar strukturen av degen, vilket ger en ny struktur som hjälper till att bestämma den slutliga konsistens av brödet. Effekten av knådning resultat från de proteiner som finns i vete.

Gliadin och glutenin

Två proteiner som kallas gliadin och glutenin finns i vete. Vid början av knådningsprocessen, kommer degen har en klibbig, smulig textur utan töjbarhet karakteristisk för bröddeg. Detta beror på att gliadin och glutenin proteiner ännu inte har kommit i kontakt med vatten eller blandats samman. Som knådning börjar, kommer de att genomgå stora förändringar.

Bara Lägg till vatten

Knåda degen blandar mjöl och vatten tillsammans, vilket innebär gliadin och glutenin molekyler i kontakt med vattenmolekyler. När detta händer, den proteinerna bindningen till vattnet och till varandra och bildar en ny typ av protein kompositen. Detta är gluten, som tar formen av en lång sträng. Inledningsvis kommer det att finnas endast ett litet antal av dessa gluten strängar, men mer kommer att utgöra som knådning fortskrider.

Sträckning av Strands

Såsom knådning fortsätter börjar textur av degen för att ändra, blir mer töjbar och smidigare. Detta är ett resultat av fler och fler gluten trådar som utgör. Som knådning för dem i kontakt, bildar de längre och längre strängar. Nätverket av långa, utsträckt molekylkedjor ger brödet dess karakteristiska töjbarhet. Denna stretchiga struktur kommer att vara viktigt när degen stiger.

Gas och textur

När glutensträngarna har formats till en tänjbar nätverk, är degen färdig att stiga. Jästen i degen förbrukar stärkelse och avger ett antal avfallsprodukter, inklusive koldioxidgas. När gasen släpps glutensträngarna omsluta det, håller den på plats som en ballong. Dessa fickor av gas är det som ger brödet dess ljus, något seg konsistens. Om de glutensträngarna är inte närvarande för att hålla i gasen, kommer det att fly, vilket ger den resulterande produkten en tät, smulig textur.

Hur du sätter vatten till fasta bollar


Is, den fasta formen av vatten, är en viktig del av många drycker, eftersom det håller din dryck kall långt efter det blir utsatt för en varm miljö. Med rätt formarna kan vatten organiseras i en mångfald av is former, såsom fiskar och hjärtan. Gjutning vatten till en boll Formen kan vara lite svårare, på grund av vatten oförmåga att upprätthålla en boll form. Men det finns mögel tillgängliga som mögel någon is du har till en boll formulär.

Instruktioner

1 Värme ditt is boll formen genom blötläggning av delarna i varmt vatten.

2 Placera den nedre delen av din mögel på en slät yta och placera lite is på toppen av din formens cirkulärt spår.

3 Placera den övre delen av formen på toppen av din is, och se till att styr poler på den nedre delen av din mögel är införda i hålen i den övre delen av din mögel.

4 Vänta på övre delen av formen för att förena sig med den nedre delen, sedan bort den övre delen av din mögel och extrahera is boll.

Orange blomma vatten är en ingrediens för många Medelhavet och Mellanöstern rätter och används också av bagare för kakor och scones. Medan de flesta recept inte kräver mer än en matsked av aromen, kan dess starka citrus och blommig smak verkligen liva mat. Orange blomma vatten säljs i gourmet och speciallivsmedelsaffärer för mellan $ 2 och $ 8. Men låt inte prislappen leder dig att tro att det är svårt att göra. Medan orange blomma vatten brukar destilleras, kan du skapa din egen genom att blanda destillerat vatten och färskt orange blommor.

Instruktioner

Distilling Orange Blossoms

1 Du måste först samla blommor. Traditionella apelsinblom vatten extraheras från eteriska oljor som finns i Sevilla orange blommor. Men om du råkar bli välsignade med någon typ apelsinträd i din trädgård eller bor nära en dunge, anser dig lycklig. Om du bor i ett kallt klimat, kommer att få blomman vara svårare. Bege dig till din lokala plantskola och prata med någon som kan peka dig i rätt riktning. Av säkerhetsskäl, endast använda blommor som är fria från bekämpningsmedel och andra kemikalier.

2 Skölj orange blommor i kallt vatten för att avlägsna alla spår av smuts. Släng blommor och blad som har tuggats genom eller är ruttna eller torka. Lägg dem i solen eller på en pappershandduk för att torka i en timme eller så.

3 Plocka kronblad utanför blommar och mala dem med hjälp av en mortel och mortelstöt. Om du inte har en mortel, kan du improviserar med ett trubbigt verktyg och en skål. Poängen är att krossa kronbladen till en pasta. Detta kommer att hjälpa att tillåta de eteriska oljorna att släppa ut i vattnet.

4 Fyll en glasburk med destillerat vatten och tillsätt kronbladen. Mängden vatten du kommer att använda beror på hur många blommor är tillgängliga för dig. En bra tumregel är att använda halv kopp vatten för varje tiotal blommor. När du är osäker, använder mindre vatten. Om den orange blomma vatten hamnar är för stark, kan du alltid lägga till destillerat vatten senare. Låt burken sitta i solen i ungefär en månad.

5 Sila blom vatten i en skål med hjälp av en ostduk. Du kan sedan överföra vätskan till en mindre steriliserad behållare med hjälp av en tratt. Tydliga burkar eller tomma flaskor av vanilj och mandel extrakt fungerar bra. Om du lagrar den orange blomma vatten i skåpet det ska pågå i ett år. Vid förvaring i kylskåp, kommer den eteriska oljan vara användbara i upp till tre år.