metastatisk lungcancer hund

Vad kan du göra för att hålla en hund med metastaserad lungcancer bekvämt?


Metastatisk lungcancer beskriver någon typ av cancer som förekommer i hundens lungor, som har spridit sig till omgivande delar av kroppen. Den tid och livskvalitet din hund kan uppleva när han får diagnosen med metastaserad cancer beror på styrkan i hans immunförsvar, nivåerna av smärta han känner och den vård han får. Alltid rådfråga en erfaren veterinär om hälsa och behandling av ditt husdjur, men tillhandahållande av mild och medkännande vård i hemmet för att komplettera sin medicinsk diet kan hjälpa honom att göra det mesta av den tid han har kvar.

Bekvämlighet

De flesta hundar som utvecklar metastatisk lungcancer är inte ung längre och kan ha andra medicinska tillstånd, såsom artrit, som kanske inte är livshotande men kan fortfarande orsaka obehag. Titta på hunden noga för att se om han visar några tecken på stelhet, frossa när vädret är kallt, eller står upp och ändrar position ofta medan i sin säng. Alla dessa kan vara indikatorer som han inte är bekväm, i vilket fall du bör ompröva sitt sovutrymmen för att säkerställa att dämpning är tillräckligt mjuk men fortfarande ger stöd. För en hund med ledvärk eller en tendens att känna kylan, kan en uppvärmd säng hjälpa honom att finna tröst.

Diet

Dr Gregory Ogilvie, en veterinär vid Colorado State University rekommenderar att mata en hund med cancer små mängder av komplexa kolhydrater och enkla sockerarter som snabbt kan absorberas, måttliga mängder av hög kvalitet, smälta proteiner och höga halter av omättade fetter och omega- 3 fettsyror. Du kan ge denna typ av diet genom kokning hemlagad mat för din hund, eller genom att byta honom till en rå kost. Vissa kommersiella hundfoder tillverkare erbjuder torrfoder speciellt framtagen för cancerpatienter, som kan vara lämpliga för en hund med en känslig mage.

naturliga kosttillskott

Användningen av naturliga kosttillskott och immun boosters kan bidra till att stärka systemet för en hund med metastaserad lungcancer. I sin bok "Kindred Spirits: Hur Remarkable Bond mellan människor och djur kan förändra vårt sätt att leva", veterinär Allen M. Schoen skriver att användningen av selen har en positiv effekt på cancer. Han säger också att retinoider, betakaroten och vitamin C, D och E har visat sig vara terapeutisk vid behandling av hund cancer. Kontrollera med din veterinär innan hunden på några naturläkemedel, i fall de reagerar dåligt med sina droger.

Stressfri

Som med människor, är stress en viktig orsak till sjukdom hos hundar. Håll hunden så fri från stress som möjligt, genom att se till att du inte utsätta honom för något som vanligtvis retar eller upprör honom. Många hundar blir särskilt stressade av sina människor gräla, så undvika höjda röster eller högljudda meningsskiljaktigheter när du är inom hörhåll för sjuk hund. Tala försiktigt till hunden om han gör något han inte borde istället för att leverera den vanliga fast "nej". Undvika varje form av straff om han smutsar i huset, eftersom det kan orsakas av hans tillstånd eller hans mediciner. Med vänlighet och medkänsla, kan din hund med cancer njuta sina sista dagar till fullo.

Lungcancer i Boxers


Boxaren är en hundras som ursprungligen utvecklades i Tyskland för att bekämpa under 19th century, American Kennel Club rapporter. Lungcancer och lungtumörer påverkar denna hundras i stort antal. Den exakta orsaken till cancer är okänd men tros vara ett resultat av genetisk mutation, enligt Boxer Buddies Rescue Inc.

boxare

Enligt American Kennel Club, är boxare en medelstor hundras som ursprungligen fötts upp för användning i hund slagsmål och att jaga vilt, såsom vildsvin och bison. Boxaren fått sitt namn från sin stridsuppfödnings upp på bakbenen och använda sina framben att slå eller låda en motståndare. Efter första världskriget boxaren blev en populär import från dess ursprungliga europeiska hem och växte i popularitet under 1930-talet. Boxaren har en kort, åtsittande päls och står mellan 21 1/2 inches och 25 inches tall.

cancer

Cancer av alla slag är vanligt förekommande hos hundar, oberoende av ras. Orsaken till cirka 75 procent av alla lungcancerfall hos hundar är Aden cancer, en form av tumör som växer snabbt och kan spridas från lungorna till avlägsna delar av hundens kropp, inklusive organ, lymfkörtlar och ögon. Genom att spåra släktträd registrerade raser forskare har kunnat fastställa boxare, golden retriever och burmesiska bergshundar har en genetisk predisposition för att utveckla lungcancer, enligt Boxer Buddies Rescue Inc.

symptom

Lungcancer och dess tumörer är svåra att diagnostisera genom synliga symptom, även om ett vanligt symptom inom boxare är dålig andedräkt. En boxare påverkas av lungtumörer kan bli slöa, gå ner i vikt och visar tecken på muskelförtvining. Vid sidan av dålig andedräkt, kan en boxare drabbas av lungcancer producera en blodiga flytningar från munnen. Ett annat tecken på lungcancer inkluderar smärta, vilket visas genom ökningar av aggression och gnugga i ansiktet och käken på golvet. Hälsotillstånd ascites är vanligen orsakas av lungcancer. Ascites är en ansamling av vätska i den peritoneala kaviteten hos bäckenområdet som kan kännas på utsidan av hunden som en klump.

Behandling

De exakta orsakerna till lungcancer i Boxer hundar är inte känt; Men Pet MD rapporterar att oprövade riskfaktorer inkluderar bor i tätorter och byggnader med cigarettrökare. När det gäller behandling, är kemoterapi läkemedel som används, vilket är samma sammansättning som de som används på människor som drabbats av lungcancer. Läkemedel administreras i doser som minskar boxare risk för svår sjukdom, såsom diarré och kräkningar, och en låg blod som skulle kräva sjukhusvård.

Tecken på att din hund är intuitivt


Hundar, särskilt de med en nära relation till sina människor, verkar ibland att veta något som kommer att hända innan det gör det, oavsett om det är en åska, ägarens epileptiskt anfall eller ankomsten av en medlem i besökare eller familj. Huruvida detta beror på en hunds sjätte sinne eller dess högt utvecklade lukt och hörsel har debatterats i flera år. Hundar läsa och leverera kroppsspråk och tolka mänskliga rösten toner. När man betänker Merriam-Webster definition av intuition som en "snabb och klar insikt ... omedelbar oro eller kognition" och "kunskap eller övertygelse som vunnits av intuition," det verkar hundar är till sin natur, intuitiva varelser.

Alert Stance - Någon kommer

Om din hund lyfter huvudet en aning, parker i en position genom fönstret eller dörren och ser utanför, kan det ha känt någon kommer. Är denna hund intuition eller hundens naturliga sensoriska system i aktion? Hundar kan höra fyra gånger så långt som människor kan-det är möjligt ditt husdjur har hört motor ett fordon som närmar sig eller grundat sitt förväntans pose på en tolkning av ditt beteende. Fundera på om du medvetet eller omedvetet förutse någons ankomst när din hund började sin vaka. Enligt en 2005 "Trends in Cognitive Sciences" artikel skriven av Brian Hare och Michael Tomasello, "tama hundar är ovanligt skicklig på att läsa människors sociala och kommunikativa beteende ännu mer än våra närmaste primat släktingar."

medicinska varningar

Hundar har kapacitet inte bara att upptäcka människas sjukdomar, men att varna dem för mötande negativa medicinska händelser och även hjälpa dem. Hundar har visat förmåga att meddela sina ägare av utvecklingen av lungcancer, urinblåsa, bröst och andra cancerformer och för att varna epileptiska och diabetes ägare av mötande anfall och hypoglykemi, enligt Dr Nicholas Dodman, chef för Djurbeteende kliniken vid Tufts University cummings School of Veterinary Medicine. Hundar har en otrolig luktsinne, och kan upptäcka små mängder av kemikalier som utsöndras av cancervävnader samt kemiska variationer som inträffar under ett anfall eller insulinreaktion. Den intuitiva hund försöker att låta sin ägare vet en ovälkommen medicinsk händelse är nära förestående styrka bark, springa i cirklar eller knuffa sin ägare med nosen.

stormvarningar

Människor har trott århundraden att hundar-och andra djur-kan förutsäga allt från sommar regn stormar till tsunamis. Även om många av dessa föreställningar är oprövade, det finns flera indikationer hundar kan kunna berätta en storm närmar sig. Enligt Pet Place, hundar kan känna droppar i barometertryck och kan ansluta den till uppkomsten av en storm. Det är möjligt att de har möjlighet att plocka upp förändringar i det statiska elektriska fält som sker innan en storm eller höra en muller av åska en människa inte. Det kan också vara så att de kan känna lukten av förändringar i luft produceras när blixtnedslag, eller att de också se mörka moln och träd blåser i vinden och förstå en storm är på väg. Beteenden en hund kan uppvisa att beteckna en storm är på väg innefatta agitation och ett behov av att närmare dess ägare än vanligt.

Vad orsakar Min 16 år gammal hund att ha en konstant torr hosta?


När en hund hals, lungor eller luftvägar blir irriterad, leder det till en hosta. En högt uppsatt 16 år gammal hund som lider med en frekvent, torr hosta som inte ger konsekventa slemhinnor eller slem, kan lida av en mängd olika medicinska tillstånd. Ta din hund till en veterinär för diagnos och behandling av den underliggande sjukdomen som orsakar dess torrhosta.

kennel Hosta

Kennel hosta beskriver ett tillstånd som orsakas av en kombination av bakteriella och virala infektioner. Denna hund form av bronkit orsakar inflammation i hundens voicebox och luftrör, och en ihållande torrhosta, enligt American SPCA. En äldre hund kan fånga denna mycket smittsam sjukdom vid ett daghem anläggning, ombordstigning kennel, eller en hund park. Om din hund är inte aktuell på sina vaccinationer till para, Bordetella och adenovirus-2, är det mer sannolikt att fånga kennelhosta. Att behandla denna sjukdom i en äldre hund, kan din veterinär rekommendera användning av antibiotika för att förhindra infektionen från att förvandlas till lunginflammation.

trakeal Collapse

Trakeal kollaps drabbar framför allt äldre, överviktiga, små hundar, som Yorkshire terrier, Pomeranians, Chihuahuas, pudlar och maltesiska, säger Dr. Arnold Plotnick av PetPlace.com. Denna sjukdom hindrar luftvägarna, vilket orsakar en torr hosta som låter som en gås tuta. Om din geriatrisk hund hostar i spasmer och tillstånd försämras under träning, kan det tyda på trakeal kollaps. Behandlingen inkluderar en viktminskning regim, administrering av steroider, antibiotika eller lugnande medel och i svåra fall, kirurgi. När man går din hund, förhindra munkavle och försämring av tillståndet med hjälp av en sele i stället för en krage.

Hjärtsjukdom

Kronisk hjärtklaffssjukdom involverar degenerering och förtjockning av hjärtklaffarna. Detta progressiv sjukdom drabbar äldre hundar, vanligen från mindre raser, inklusive pudlar, Yorkshire terrier, schnauzers, cocker spaniels och blandraser, enligt PetPlace.com. Sjukdomen leder till utvidgningen av hundens hjärta, som sätter press på sina luftvägar, vilket orsakar en torr hosta. Kronisk hjärtklaffssjukdom kan också leda till att hjärtat att misslyckas och leda till lungödem om de inte behandlas. En veterinär diagnostiserar detta tillstånd med en EKG och ett ultraljud. Behandlingen inkluderar administrering av diuretika, angiotensin-hämmare, positiva inotropa droger och en saltfattig kost, säger PetPlace.com.

Lungcancer

I en 16-årig hund, kommer en veterinär undersöka möjligheten att lungcancer som orsak till din hunds torr hosta, på grund av hundens ålder. Lungcancer har sitt ursprung oftast i ett annat organ och överförs till lungorna genom blodflödet mellan lungorna och det drabbade organet, enligt Washington State University College of Veterinary Medicine. En blodprofil och lungröntgen ska hjälpa till att identifiera om cancer är orsaken till hundens hosta. Behandlingen inkluderar kirurgi för att avlägsna eventuella singular tumörer som har sitt ursprung i lungorna, eller användning av cancerläkemedel läkemedel för att kontrollera spridningen av sjukdomen.

Hundar är mottagliga för cancrar i levern och lungorna precis som människor är. Cancern tros komma från liknande källor. Levercancer hos hundar är en följd av exponering för och intag av giftiga ämnen. Lungcancer hos hundar kan vara på grund av föroreningar och exponering för passiv rökning.

Förebyggande av levercancer

En hunds leverfunktioner för att ta bort gifter ur kroppen. Många kommersiella livsmedel på marknaden har orena ingredienser och fyllmedel, som gör matsmältningen och även avlägsnandet av toxiner svårare. För att förebygga cancer, är det bäst att mata hundar högsta kvalitet livsmedel. Lägg en burk sardiner livsmedel i syfte att säkerställa att hunden får adekvat omega vitaminer, som bekämpa cancerceller.

Behandlingar för levercancer

Efter diagnostiska tester, inklusive en examen och fullständig blodstatus, kan en hund kräver stabilisering med vätskor för intravenöst bruk. Kirurgi kan också vara nödvändigt för att avlägsna eventuella tumörer. Kemoterapi kan vara nödvändigt om kirurgi inte helt ta bort tumören.

Lung Cancer anlag och Prevalancy

Ingen ras är predisponerade för lungcancer. Emellertid är det vanligare i medelstora till stora hundar.

Möjliga tecken på lungcancer

En ihållande hosta och ansträngd andning i en hund kan vara ett tecken på lungcancer.

Aspiration av massan, tumör- borttagning och behandling

Aspiration av lungan massa med en fin nål är en metod som används för att avlägsna vätskor. Kirurgiskt avlägsnande av lungtumör rekommenderas. Cytostatikabehandling kan följa om detta rekommenderas.

Radon Effekter på en hund


Radon är en radioaktiv gas som har ingen lukt, smak eller färg. Det är den näst vanligaste orsaken till lungcancer i USA, orsakar cirka 20.000 dödsfall årligen. Precis som människor, hundar är känsliga för radon toxicitet och kan utveckla cancer från exponering. Det är viktigt att förstå risken för radonexponering och hur det kan påverka din hund.

Graden av exponering

Radon kommer från naturligt förekommande uran i marken. Som uranet sönderfaller, producerar radongas som sakta filtrerar upp genom marken och tenderar att samlas i de nedre delarna av huset, där det kan nå farliga nivåer. Eftersom hundar är låg på marken med mindre kroppsmassor, de löper större risk. Dock är jorden inte den enda risken; exponering kan ske genom andrahands cigarettrök, som innehåller radon, bland annat cancerframkallande ämnen.

effekter

Tjugoen procent av hundar som utsätts för höga doser av radon utvecklat lungtumörer, enligt en 1999 National Academy of Sciences rapport kallas break even-inflationen IV (biologiska effekter av joniserande strålning). I rapporten konstaterades också att endast rökning slår radon som en orsak till lungcancer. Andra villkor gäller radon-inducerad nasala karcinom, bronchio-alveolära karcinom, epidermoid karcinom och fibrosarkom. Radon kan orsaka tumörer var som helst inom luftvägarna.

symptom

Upp till 25 procent av hundar uppvisar några kliniska tecken på lungcancer. De som gör det, manifestera en kronisk hosta som kan producera blod eller slem. Vissa kan halta - ett tecken på att cancern har metathesized i benen. Detta kallas hypertrofisk osteopati, där benen sväller och benet overgrows.

Tidsram

Hundar som uppvisar symtom på lungcancer och effekterna av radon i genomsnitt 11 år gamla.

Förebyggande / Lösning

Villaägare får aldrig röka runt sina husdjur och få dem kontrolleras årligen. Kirurgi, kemoterapi eller strålningsterapi kan behövas för att behandla tumörerna. De bör ha sina hem testade och vidta åtgärder om radon är närvarande. Vissa ventilationssystem, som ett ventilationsrör och fläkt, kommer ventilera radon till utsidan. Också tätningsfundament sprickor och andra öppningar kommer att göra systemet ännu mer effektiv.

Bristning av en hund lever lesion


Lever nodulära hyperplasi former godartad luft- och vätskefyllda sår inom hund & # 039; s levern. En tyst sjukdom som normalt drabbar medelålders hundar, kan det gå obemärkt förbi ägare och veterinärer tills en av lesioner spricker. En brusten lever skada kan kräva kirurgi och blodtransfusioner på grund av skadan kommer ofta att fortsätta att blöda, utvidga buken. Om den inte behandlas med kirurgi och antibiotika, kan hunden förblöda eller drabbas av en allvarlig infektion.

symptom

Främst en geriatrisk tillstånd, kan symtom på lever nodulär hyperplasi förbises eftersom de ofta utvecklas över tiden. Hunden kan uppvisa letargi och aptitlöshet. Om tillståndet försämrar oavsiktligt leverfunktionen som skadorna blir större, kan din hund uppvisar gulfärgning tandkött, hud och ögon. En utspänd buk är ofta upptäcks vid hjärtklappning, enligt Pet MD.

Orsak

Lever nodulär hyperplasi tenderar att ske genom naturliga åldrandet av hunden. Medelåldern för debut och diagnos är 11 år, i enlighet med District of Columbia Academy veterinärmedicin. Vissa raser, såsom den skotska terrier, verkar lida av en högre förekomst av sjukdomen. Hundar som har drabbats tidigare skador på levern regionen utvecklar ofta skador senare i livet. vissa metaboliska faktorer och obalanser på grund av åldrande kan också vara att skylla för skador i levern.

Diagnos

En veterinär kommer att utvärdera din hund & # 039; s historia och utför en fysisk undersökning. Om leverskada har brustit, kan hunden uppvisar tecken på anemi och buksmärtor. Ett ultraljud kommer att bestämma omfattningen av de lesioner och där området för bristning har inträffat. Ofta lesionerna verkar vara antingen primär levercancer eller metastatisk levercancer. Att utesluta cancer, är en nål biopsi ofta utförs. En större kil biopsi måste erhållas kirurgiskt. En blodbilden (CBC) kommer att vidtas. De flesta hundar som lider av lever nodulär hyperplasi har förhöjda serumalkalinfosfatas (ALP) i deras blod. ALP är en allmän kroppen protein som finns i i levern. Trots höjningen av ALP, kommer alla andra lever proteiner och enzymer kvar i det normala intervallet.

Behandling

När en lever lesion brister, kommer din hund behöver akut operation för att rädda sitt liv. Omedelbar kirurgisk excision av området måste göras och alla inre blödningar stoppas. Hunden kommer normalt att kräva en blodtransfusion före eller under kirurgi. När operationen har utförts hunden återhämtar sig vanligen utan några negativa effekter. Om skadorna inte brista, kan hunden bekvämt leva hela sitt liv utan medicinska ingrepp och skadorna bara betraktas som en naturlig del av åldrandet.

Syn

Varje hund som lider av lever nodulär hyperplasi måste genomgå regelbundna blodprov och ultraljud för att säkerställa att skador inte växer alltför stor. En skada som är alltför stor är i allvarlig fara för bristning och kan kräva kirurgiskt ingrepp innan brott inträffar. En alltför stor knöl kan ofta försämra funktionen av levern och även måste avlägsnas kirurgiskt.

Vissa människor kanske vill ta en längre semester till Thailand, men inte vill lämna sina hundar hemma. Du kommer att lära dig att få ett tillstånd och var man kan hitta några hotell du kan ta med ditt husdjur till.

Instruktioner

1 Att en hund till Thailand är inte svårt att göra. Det thailändska folket är i allmänhet mycket vänliga är vanligtvis öppen för sällskapshundar också.

2 Du måste få flera dokument innan du lämnar ditt land. Den första är ett original rabiesvaccinationsintyg, tillsammans med en allmän vaccinationsintyg från din veterinär. Den allmänna certifikat bör säga att hunden har vaccinerats mot leptospiros och parvovirus. Båda ska dateras åtminstone 30 dagar före avresa, men mindre än ett år. Du kommer också att behöva en allmän hälsointyg från veterinären om att hunden är i gott skick. Dessa Detta är inte samma sak som din hunds vaccinationsintyg.

3 Förutom den allmänna hälsan intyg från din veterinär, behöver du ett annat certifikat från ditt lands officiella djur karantän, som du måste presentera thailändska tjänstemän på flygplatsen.

Detta certifikat kommer vanligtvis från ett kontor på flygplatsen din startpunkt. Du kommer att behöva presentera alla dina papper tillsammans med en liten avgift.

4 Det viktigaste du behöver är ett importtillstånd från institutionen för boskap och utveckling. Det är lätt att få. Här är en lista över de saker du behöver.

• E-post följande information för att [email protected]~~V för importtillstånd:

En kopia av pass eller identifiering av ägare adress i exportlandet och adress i Thailand E-postadress Uppgifter om ditt husdjur (ex. Typ, ras, antal, ålder och kön) och
kopia av vaccination bok ditt husdjur Detalj av ankomstdatum, flygbolag och flightnummer

Importtillståndet är giltigt i 45 dagar.

De flesta hundar leverera valpar utan några komplikationer, och även om din hund levererar sin första kull kommer instinkt berätta vad de ska göra och hur man tar hand om sina barn. Men om din hund är gravid, bör du känna till varningssignaler som din hund behöver hjälp förlossningen. Vara beredd att göra leveransen så enkelt som möjligt för ditt husdjur och vara redo att söka veterinär hjälp om något går fel.

Instruktioner

1 Figur så nära som möjligt den dag din hund tänkt. Normal dräktighet är 63 dagar. Om din hund börjar arbete mer än en vecka för tidigt eller inte har påbörjat inom 69 dagar efter befruktningen, kan det vara ett problem. Registrera datumet för befruktningen i en kalender.

2 Övervaka din hunds temperatur som hon närmar sig slutet av sin graviditet. Spela in två gånger dagligen temperaturvärden, som bör tas rektalt, i kalendern. Inom 24 timmars arbete börjar, kommer hennes temperatur sjunka under 100 grader. Om din hund inte har startat arbetet och hennes temperaturen sjönk mer än 24 timmar sedan, bör du ta henne till en veterinär omedelbart. Om din hund temperatur stiger högre än 102,8 grader Fahrenheit i dagarna före eller efter förlossningen, bör du ta henne till en veterinär.

3 Spela den tid som din hunds arbete börjar. Hon kommer att vara rastlös och orolig. Hon kan byxa, takt och kommer sannolikt att vägra mat. Hon kommer att börja bo, dra kläder och tyg för att bilda en säng. Om mer än 24 timmar har gått sedan starten av arbetskraft och hon har inte börjat leverera valpar, bör du kontakta en veterinär.

4 Anteckna tiden din hund börjar Steg II arbetskraft. Vid denna tidpunkt hon kommer att ha hårda sammandragningar och hon kommer att anstränga sig för att driva valparna på ett sätt som kommer att likna en avföring. Om den första valpen inte har levererats inom två timmar efter starten av etapp II arbetskraft, bör du kontakta en veterinär.

5 Var beredd att hjälpa mamman hunden rengöra sina valpar, men inte ingripa om hon inte gör arbetet själv. Så snart valpen levereras, bör mamman hunden rengöra valp genom att slicka den. Om hon inte, det finns ett problem och måste ingripa snabbt. Ta bort fosterhinnan från valp ansikte och torka vätskor från näsa och mun. Kraftigt gnugga valp med rena, varma handdukar.

6 Spela den tid då varje valp levereras. Om mer än fyra timmar passera efter den sista valpen är född och du tror att det kan finnas fler valpar, bör du kontakta en veterinär omedelbart. Om mamman hunden stammar för mer än en timme utan att leverera en valp, bör du också kontakta en veterinär.

7 Spela antalet moderkakor mamman hunden levererar. Om det finns färre moderkakor levererade än det finns valpar, bör du kontakta en veterinär. Om en moderkakan blir kvar i livmodern, kommer hunden så småningom bli mycket sjuk.

Tips

  • Tänk att få din hund kastrerad så snart valparna är avvanda. Tusentals hundar avlivas i USA varje år eftersom det inte finns tillräckligt med bostäder för dem alla. Dessutom spaying ditt husdjur ger hälsofördelar för din hund, korrigerar många beteendemässiga problem och eliminerar rörigt, stressvärmecykler.
  • Bli inte orolig om din hund kräks, gnäller eller kvider under de första stadierna av arbetskraft. Det här är normalt.

Terapi hundar används i vårt samhälle för uppgifter som att hjälpa synskadade, som en lugnande närvaro som bidrar till att minska stress och motivera barn att läsa. Det finns flera terapi och stöd hundorganisationer över hela USA som är beroende av frivilliga att bidra till att höja valparna och främja dem tills de är gamla nog att göra sitt "jobb". Det kan vara en mycket givande erfarenhet för att bli en fosterförälder till en hund i ett serviceprogram.

Instruktioner

1 Forskning servicehund program i ditt område genom att söka på Internet eller gå till webbplatsen för assistanshundar av amerikansk Incorporated att hitta namnen på ansedda ideella organisationer. Dessa organisationer samordna frivilliga och hundar som kommer att bli terapihundar för blinda eller andra typer av program. De flesta organisationer letar efter folk ägnar tillräckligt för att höja en valp tills hundarna är nästan två år gammal. De flesta volontärer har hunden för nio månader till ett år.

2 Kontrollera din valda organisation för att hitta de särskilda kvalifikationer, fundamenta och ekonomiska krav som främjar en hund i ditt område.

3 Bestäm om du kan göra ett åtagande. Foster kvalifikationer kommer att variera mellan organisationer över hela landet, men i allmänhet en fosterförälder bör vara beredd på en nio månaders tid engagemang och ca 20 minuter avsatt dagligen för att träna hunden. Förutom den grundläggande utbildningen, måste du kunna ta din hund till en ledarhund eller terapi hundträning klass varje vecka.

4 Tänk på finansiellt åtagande, som normalt omfattar diverse förnödenheter såsom leksaker, ben och godsaker. Typiskt fosterföräldrar är försedda med mat och förnödenheter såsom en låda och koppel. De flesta organisationer tar också hand om hundens veterinär behov.

5 Fråga dig själv om du kommer att kunna ge hunden när den är redo att bli en servicehund. För att bli en fosterförälder till en hund i programmet, måste du vara beredd att ge hunden i slutet av hundens vistelse. För de flesta människor, är detta en av vägspärrarna till att delta. Men många fosterföräldrar säger att det är lätt att låta hundarna gå när de ser hur bra de kommer att vara till sina nya ägare. De tjänstehundar berika och förbättra livet för dem som de hjälper och fosterföräldrar känner verkligen belönas när de ser hur de har bidragit.

6 Kontakta ledarhund organisation och fylla i en ansökan om du är kvalificerad och beredd att bli en fosterförälder för en ledarhund. Organisationen kommer att kontakta dig och se till att eventuella ytterligare krav, såsom en intervju för att fastställa huruvida du är en bra passform för organisationen.