medecin till aggressivhund

Hur konverterar jag Mäns Underkläder Storlekar till Kvinnors Storlekar?


Det finns ingen exakt konverteringsmetod för män och kvinnor underkläder storlekar, men med en liten känsla och rätt storlek diagram, kan du räkna ut den bästa storleken för dig. Mäns underkläder-trosor, boxare och kalsonger-brukar komma i standardstorlekar (small, medium, large, etc.) baserat på en mans midja. Till exempel, storlekar midja mellan 26 och 32 inches brukar anses liten, 32-38 medium och 38-44 stora. Likaså är damunderkläder dimensionering vanligtvis baserat på midjemått.

Instruktioner

1 Knyt en måttband runt din naturliga midja, som för män och kvinnor, är där din torso börjar kurvan i något.

2 Spela ditt midjemått.

3 Bind måttband runt höfterna, som är typiskt 7 till 8 inches bort från din naturliga midja, och registrera mätningen. Detta andra mått hjälper dig att avgöra om du är mellan storlekar.

4 Kontakta storlekstabell av önskade kvinnors underkläder varumärke. Färska par erbjuder en lista över män och kvinnors underkläder storlekar från en mängd olika märken. De flesta kvinnor underkläder storlekar påbörjas omkring 5, som är avsedda för kvinnor med 26- eller 27-tums midjor. Detta skulle vara en motsvarighet till en för män XS.

5 Hitta din midjemått i inches på sjökortet. Motsvarande storlek kommer att vara din kvinnors underkläder storlek.

Irland och England är två länder i Storbritannien som är mindre än 100 miles från varandra. En resa från Irland till England med färja tar ofta inte mer än två timmar, vilket gör det en gemensam transport val för resenärer och turister. Flera företag erbjuder billiga färjeturer från Irland till England, inklusive Irish Ferries, Stena Line och Norfolk.

Irish Ferries

Irish Ferries är en välkänd färja erbjuder billiga turer från Irland till England. Irish Ferries är en division av den irländska Continental Group och erbjuder två stora färjor som reser från Irland till England. Den första färjan är Ulysses, som är världens största bilfärja, ta emot upp till 1,342 bilar. Ulysses kan också bära 2.000 passagerare och resor dagligen från Dublin, Irland Holyhead, England 1 timme och 49 minuters resa. Dublin Swift färja erbjuder också dagliga turer på samma väg. Båda färjor erbjuda gästerna möjlighet att äta och dricka på restauranger och handla på en mängd olika butiker ombord.

Dagstur passerar för passagerare utan fordon 30 Euro. Priser för fordon börjar på 160 Euro för en 24 timmars vistelse.

Irish Ferries

P.0. Box 19,

Alexandra Road,

färjhamn,

Dublin 1

0818 300 400

irishferries.com

Stena Line

Stena Line är en annan färja företag som erbjuder dagliga turer från Irland till England. Stena Line grundades 1962 och erbjuder många alternativ för resenärer som kommer från Irland till England. Resenärer kan antingen välja att resa från Belfast till Stranraer, Larne till Fleetwood, Dublin till Holyhead, Dun Laoghaire till Holyhead eller Rosslare till Fishguard. Priser för både bil och förare på en Stena Lines färja start på 69 euro och varierar beroende på avgår plats.

Stena Line

stena House

Station Approach

Holy

anglesey

LL65 1DQ

08447 70 70 70

stenaline.co.uk

Norfolk

Norfolk är en annan vanlig färja som erbjuder billiga turer från Irland till England. Norfolk ursprungligen startade i Nederländerna och senare utvidgas till att omfatta Irländska sjön. Norfolk gäster kan resa dagligen från Belfast till Liverpool på två färjor, Lagan Seaways och Mersey Seaways. Du kan också välja att lämna från Dublin och reser på en av två färjor, Dublin Seaways eller Liverpool Seaways. Du kan välja mellan antingen dag- eller natt korsningar, oavsett om de avgår från Belfast eller Dublin. Priser för Irland till England färjor börjar på 79 Euro.

Norfolk

Kranenburgweg 180

2583 ER Haag

Nederländerna

31 70 35 27 400

norfolkline.com

Lägga till alkaliska Waves Hair


Kvinnor och män, har två val när det gäller vilken typ av perm de kommer att använda för att krypa eller vifta håret, syra våg eller alkalisk våg. Perm de väljer att använda avgörs av vilken typ av curl eller våg de vill att deras hår för att hålla, och tillståndet av deras hår pre-perm.

Instruktioner

1 Använd en syra våg på fina hår eller hår som har skadats, liksom på färgbehandlat hår. Syra vågen är syra balanserad och använder värme för att producera en lösare curl.

2 Använd en alkalisk våg för grövre, tjockare hår eller hår som är motståndskraftig mot permanentvätska. Denna perm har ett alkaliskt pH och bildar en fastare curl som längre varar. Denna perm kräver inte värmeaktivering och därför kallas en "kall våg". Det kan även användas på normalt hår och kräver inte hår skadar värme, vilket gör det till ett populärt val för de flesta hårtyper. Det kommer att producera en fast, spiral curl eller våg, beroende på storleken på stavarna som används.

3 Handla en perm på din lokala livsmedelsbutik eller rabatt butik. Det är viktigt att markera rutan för ingredienserna, eftersom detta kommer att hjälpa dig att avgöra vilken typ av perm du köper för ditt hår. I denna dag och ålder, dessa är inte din mormors eller mors perms, som permanent waves har förbättrats för att göra dem mer återfuktande och mindre skadligt för håret. Alkaliska perms innehåller nu mjukgörande och är säkra att använda på markerade och färgbehandlat hår. De kommer att producera en hårdare, längre livslängd curl, som kommer att skära ned på behovet av att åter perm tidigare än var sjätte vecka, samt spara konsumenten pengar i det långa loppet.

4 För att utföra en alkalisk våg perm:

Börja med ren, vått hår.
Vind håret runt stavar eller papiljotter.
Tillämpa alkalisk perm lotion till håret.
Skölj alkaliska perm lotion ur håret.
Applicera neutraliseringsmedel lotion till håret.

Hur konvertera AED till rupier


Den Arabemiraten dirham (AED) är valutaenhet i Förenade Arabemiraten. Varje dirham är uppdelad i 100 fils. Den indiska rupier (INR) är uppdelad i 100 paise. Reser från Förenade arabemiraten till Indien kräver resenären att utbyta dirham i rupier. På samma sätt kommer en indisk resenär återvänder från Förenade arabemiraten till Indien behöver byta sin valuta. Det finns olika sätt att utbyta AED i rupier.

Instruktioner

1 Använd din lokala bank att byta dina pengar i rupier via en online valutakonverterare och sedan ta rätt mängd AED att köpa önskad mängd rupier. Den omvandlingsfrekvens är en AED är lika med 12,4 rupier, utgåva 28 november 2020, till exempel, men denna hastighet fluktuerar på en daglig basis. Om du behöver 100 AED värde av rupier, multiplicera du bara 100 av den nuvarande växelkursen för att räkna ut hur många rupier du får för dina pengar. Du kan behöva ge din bank ett par dagars varsel för att de ska reservera valutan.

2 Alternativt, använda en online valutaväxling. Online-webbplatser kan erbjuda säkerhet och spara tid och pengar, men det finns begränsningar för att skicka rupier från Indien. Organisationen skickar indiska rupess från Indien behöver för att kontrollera statliga regleringar. Så kommer noggrann planering och kontroll med din lokala bank krävas om det är den väg du tar att byta AED i rupier.

3 Exchange AED till rupier på en flygplats. Valutaväxling bås finns innan du går igenom tullen, så se till att ändra dina pengar innan du går vidare till ankomster. Växelkursen kanske inte är så gynnsam när de köper valuta på detta sätt.

Condi Slätar Hår

Blekning håret kan vara skadligt och göra håret svårt att hantera. Även när nyligen blekt hår är blött, kan det kännas torrt och knutna. Det kan vara frestande att påverka och kamma igenom håret innan en toner.

Balsam tätar Cuticle

För att tonern att penetrera hårskaftet och ändra färgen av nyligen blekt hår, bör nagelband vara grov och öppen för att acceptera färg avsattes. Balsam dock jämnar och tätar nagelband och håret blir ogenomtränglig till tonerfärg.

Slutsats

Efter blekning, tillämpa en toner före konditionering. Konditionering före toning kan påverka färg absorption och leda till oönskade resultat. Tillämpa balsam efter applicering och sköljning toner tätar i önskad färgton.

Hur man introducerar Äldre Stora valpar till en liten kattunge


Om du planerar att ha valpar och kattungar i ditt hem, är det viktigt att djurens säkerhet att introducera dem på rätt sätt. Valpar tenderar att vara större än kattungar, och grov lek eller aggressivt beteende kan orsaka skada på en eller båda djuren. Låt dem långsamt vänja sig vid varandra. Tidiga introduktioner är ett bra sätt att befästa en fredlig relation mellan ditt husdjur.

Instruktioner

1 Förbered ett rum för kattungen att bo i. Inne i rummet, plats mat och vatten rätter, en kull pan, en filt för kattungen sova på, och kattleksaker för kattungen att leka med.

2 Ställ in en baby grind över ett rum som du har förberett för kattungen.

3 Sätt din valp i koppel och gå den av baby grind, gör det möjligt att stanna och titta på kattunge inuti.

4 Håll koppel ordentligt så att valpen inte kan utfall på kattungen.

5 Berätta valp "nej" ordentligt om det börjar skälla eller utfall på kattungen.

6 Upprepa steg 3 till 5 varje dag tills kattunge och valpen är vana vid varandra.

7 Ta bort baby grind, men lämna valp på ledningen.

8 Låt kattunge och valp tillbringa stegvis längre perioder av tid tillsammans medan valpen är på ledningen.

9 Låt valpen och kattungen att tillbringa en liten mängd tid tillsammans utanför ledningen, men under noggrann övervakning.

10 Fortsätt att acklimatisera valpen och kattungen till varandra tills de är uttråkade med varandra och kan vara i samma rum utan att motverka varandra.

Hur konvertera hackad vitlök till Pulver Vitlök


Pulveriserad vitlök är oftast tillverkad av vitlöksklyftor som har hackad och torkade. Malet vitlök kan omvandlas till pulveriserad vitlök, också. Vissa recept kräver användning av pulveriserad vitlök i stället för färskt, medan andra rekommenderar att du använder pulveriserad vitlök mer som du skulle använda salt eller andra strös kryddor. Pulveriserad vitlök håller för över ett år, även om det inte har samma smak som färska vitlöksklyftor. I allmänhet är 1/8 tesked pulveriserad vitlök motsvarande en kryddnejlika av färsk, men vitlök varierar i smak och intensitet.

Instruktioner

Torkning

1 Använd skalad vitlök som har skalats och malet utan att krossas. Sprid hackad vitlök jämnt på en platta eller plåt. Var noga med bitarna inte överlappar varandra.

2 Det enklaste sättet att torka hackad vitlök är att helt enkelt ställa in facket eller platta i ett soligt fönster. Du kan också placera den utanför om vädret är varmt och torrt. Gör ett tält av cheesecloth för att hålla insekter och damm utanför vitlök och se till att den är skyddad från vind. Vitlök bör torka inom tre dagar, beroende på den omgivande luftens temperatur och fuktighet.

3 Att torka vitlök snabbare, kan du använda ett livsmedel dehydrator eller ugn inställd på den lägsta temperaturen. Du behöver en dehydrator med en fin skärm som hindrar små bitar faller igenom. Om man använder en ugn, inställd på den lägsta möjliga temperatur. Om du har en gasugn, kan piloten ljus ger tillräckligt med värme för att torka den hackad vitlök. Om det är säkert att göra så, prop dörren öppen för att ge bättre luftcirkulation. Kontrollera vitlök efter en timme för att se till att den torkar och inte laga mat.

4 Rör om eller vänd vitlök bitar två eller tre gånger per dag. Sudda bort bitar som fastnar på plattan så att de torkar jämnt på alla sidor. Beroende på klimat och omgivningstemperatur, bör vitlöken torka i en till tre dagar.

bearbetning

5 När vitlöken är helt torr, kan du lagra är om du föredrar en grov textur. Om du föredrar en finare pulver, slipa i små serier med hjälp av en krydda kvarn eller ren kaffekvarn. Du kanske kan mala i en matberedare eller mixer, beroende på bladen och inställningar.

6 Du kan kombinera vitlök med salt för att göra din egen vitlök salt, eller blanda den med torkade örter eller kryddor för att skapa din egen krydda blandning.

7 Förvara pulveriserad vitlök, vitlök salt eller krydda blandning i lufttäta glasburkar eller återförslutningsbara plastpåsar i en sval och mörk plats.

Tips

  • Pulveriserad vitlök koncentreras. Lägg i små mängder medan du lagar mat, och låta smak till fullo blanda innan provsmakning.
  • Vitlök kommer att mörkna under torkningen. Om det bryner, är din ugnstemperaturen för hög. Hackad vitlök kommer att laga alltför snabbt vid en hög temperatur.

Vägbeskrivning till Sy en skötväska


När du tänker på blöjväskor du bilden förmodligen en no-stil väska med blommor och seriefigurer som vanligtvis följer alla saker barnet relaterade, men det behöver inte vara så. Designa och sy en skötväska egen gör att du kan sätta din egen prägel på det och stolt parad runt staden. Med en diskret design, kan det även fungera som ett allrengöringsmedel väska som du kan ta med till affären, stranden eller någon annanstans utan att någon vet om det är faktiskt en skötväska.

Instruktioner

Klipper tyget

1 Lägg duken platta med den tillverkade kanten horisontell till dig.

2 Rita, med linjalen och krita, tre rektanglar av följande dimensioner:

11x8 inches. Märk lägre ytterfickor.

3x8 inches. Märk övre ytterfickor.

Rita enkla rektanglar av följande dimensioner:

12 av 20 inches, märka tillbaka elastiska fickor; 15 av 17 inches, märka tillbaka huvuddelen av påsen; 3 av 17 inches, etikett övre främre huvuddelen av påsen; 5 av 44 inches, etikettsidan och botten av påsen.

3 Placera nylon fodertyg platt med den tillverkade kanten horisontell till dig.

4 Rita på fodertyg enskilda rektanglar av följande dimensioner: 15 av 17 inches, märka tillbaka slemhinnan i påsen; 12 av 17 inches, etikett nedre främre foder; 3 av 17 inches, etikett övre främre foder; 5 med 44 inches; etikettsidan och bottenfoder av påsen.

5 Skär rektanglar från tygerna.

Sy Bag

6 Vik tillbaka en halv tum vid den övre kanten av den tre lägre ut fickor och den nedre kanten av de tre övre ytterfickor. Sy 7-tums blixtlås mellan övre och undre vikningen.

7 Vik hörnen av varje rektangel i en triangel på fel sida. Sy en 1,5-tums diagonal linje för att skapa fickans djup.

8 Sy två sömmar mellan de tre fickor kö blixtlås.

9 Vik tillbaka en halv tum vid den nedre kanten av den övre främre huvudkroppen och den övre kanten av det tre-pocket front. Kantsticka den 16-tums blixtlås mellan de vikta kanterna av det övre stycket och fickor.

10 Vik överkant ryggen elastiska fickan en tum och sy för att skapa ett hölje. Fäst en säkerhetsnål till en halv tum elastisk och skjut den genom höljet. Lägg denna bit på toppen av den bakre huvuddelen med höger sida uppåt.

11 Placera höger sida av fronten hål pussla ihop med sidan / botten duk och sy. Upprepa med baksidan huvudkroppen hos väskan. Öppna dragkedjan för att vända påsen ut och in. Sy den övre kanten tillsammans.

12 Veck den sida av duken för att matcha bredden av bandet. Skär två stycken 8- tums duk bandet. Fäst bandet till den kvinnliga slutet av en spänne och sy den andra änden till veck. Sy manliga ändar spänne till den kvarvarande duk bandet.

Kantar Bag

13 Sy foderdelarna tillsammans med samma process som "Steg 6" i "Sy Bag".

14 Vrid foder avigsidan ut och placera den i påsen. Sy fodret och duk tillsammans på toppen av sömmarna som skapats för dragkedjan. Please fodret i de två övre hörnen av påsen.

15 Klipp och sy en ficka att fästa bandet till din mobiltelefon eller bifoga en färdiga ficka.

Tips

  • Använd alltid en halv tum sömsmån. Stift med raka stift innan sömmar för att förhindra att duken och foder från att glida.

All Inclusive Res till St Kitts


En del av den dubbla ön federation av St Kitts och Nevis, St Kitts - även kallad St. Christopher - är bara 69 miles kvadrat och känns betydligt mer laid back, men mer äkta, än de kringliggande öar som St . Maarten och Antigua. Som en tidigare brittisk koloni, ön får en rimlig mängd turisttrafik från Storbritannien, trots att de befinner bara 1200 miles från Miami; öarna sakta framstår som en destination för den amerikanska marknaden.

Island

Vanligtvis besökare kommer till St Kitts för sin off-the-allfartsvägarna blandning av frodig vegetation och historia. Unescos världsarv på Brimstone Hill är ett bevis på öns strategiska betydelse under de episka sjö 18th century sjöslag mellan de brittiska och franska över Leewards. Vandrare och cyklister berg kan njuta av regnskogen spår i närheten av Mount Liamuiga, en vilande vulkan, medan andra besökare kan rida St Kitts Scenic Railway, en av den enda fungerande järnvägar i hela Karibien som en gång spelat en roll i öns förflutna som en stor producent av sockerrör.

Island Grunderna

Ett stort antal internationella flygbolag kör en planerad service till Robert L. Bradshaw Airport, inklusive Air Canada, American Airlines, Delta, US Airlines och British Airways. Medan AA driver en daglig service till Miami, de flesta andra flygbolag bara en vecka tidtabellen. Amerikanska medborgare behöver ett pass för att komma in St Kitts, medan kanadensarna behöver bara bevis på medborgarskap. Ön använder östra Västindien dollar, men dollar accepteras endast överallt, räkningar.

Marriot Hotel

St. Kitts "enda utvägen med en all-inclusive alternativ är St Kitts Marriot och Royal Beach Casino på Frigate Bay. Den allomfattande getaway paketet omfattar rum, alla måltider, alla icke-alkoholhaltiga och vissa alkoholhaltiga drycker, uthyrning aktivitetscenter och tennis. En vistelse på minst fyra nätter krävs och främjande täcker inte pianobaren, kasino bar och golf club restaurang Blue Martini. 320 rum Marriot är hem till Royal St Kitts Golf Club, en mästerskapsbana, Emerald Mist Spa, och det enda kasinot på ön. Observera att husdjur inte är tillåtna.

annat boende

St Kitts har bara sju resort hotell, som sträcker sig från den internationella känslan av Marriot till grunden Kittitian Ottley s Plantation Inn. För att uttrycka det enkelt, gör den lilla öns ekonomi inte dra nytta av all-inclusive hotell boende. Den goda nyheten är att det finns gott om möjligheter till bra värde, prisvärt boende utan någon eftergift till komfort eller tjänsten. Besökare kan även fördjupa sig ytterligare i öns kultur genom att välja pensionatet eller bed and breakfast alternativ, där åtminstone en måltid är täckt.

Reser i Sverige från Stockholm till Malmö är en resa från den största staden i Sverige till en stad betraktas som kosmopolitiska och kontinentala. Som porten till Danmark, fungerar Malmö som ett nav för tåg mellan Skandinavien och resten av Nordeuropa och bör betraktas som en stad av kulturell övergång för resenärer med tågtrafiken.

Instruktioner

Använd täta tåg mellan Stockholm och Malmö

1 Välj en tid för att lämna Stockholm. Tåg avgår från Stockholms centralstation till Malmö nästan varje timme från 06:00 tills 06:00 på vardagar, med färre tåg på helgerna.

2 Njut av hastigheten på X2000. Den höga hastigheten svenska tåg gör resan från Stockholm till Malmö i drygt 4 timmar.

Boka biljetter på tåg från Stockholm till Malmö

3 Boka biljetter på nätet. Använd SJ hemsida eller en europeisk reservation järnvägs webbplats som Raileurope.

4 Köp tågbiljetter att spara pengar när du reser till flera platser. Det finns järnväg passerar specifikt för resor i Sverige samt Scanrail passerar för resor i hela Skandinavien.

Utnyttja de Sevärt resa från Stockholm till Malmö

5 Gör ett stopp på Linköping, en turist vänliga stad med en vattenpark, museer, slott och en imponerande katedral.

6 Vandra genom bergen eller boka en cykeltur i Alvesta. Fiska eller kanot i sjöarna höglandet i Nässjö.

Njut Malmö många aktiviteter när du anländer från Stockholm

7 Besök Malmö stränder. Att vara en kuststad, har Malmö flera stränder som erbjuder en mängd olika aktiviteter. Ribersborgsstranden ligger strax utanför centrum av Malmö och erbjuder friluftsbad bad samt en strandpromenad för löpare eller cyklister.

8 Utforska parkerna i Malmö. Känd som staden parker, tar Malmö stolthet i stadens natur och har två stora parker inom gångavstånd från centrum av staden.

Fortsätt din resa genom norra Europa

9 Över bron och besöka Danmark. Öresundsbron förbinder städerna Malmö och Köpenhamn, Danmark. Det finns ofta tågtrafiken eller så kan du korsa bron med bil i cirka 20 minuter.

10 Fortsätt genom Danmark till Tyskland, Holland och Belgien eller till öst mot Polen, Tjeckien och övriga Östeuropa.

Tips

  • Eurail passerar är hedrade av X2000.
  • Spara pengar genom att använda en skena passera om du planerar att resa med tåg genom flera länder.
  • Man bokar tåg från Stockholm till Malmö, ring Raileurope på 1-888-382-skena eller på länken nedan.