maggot botemedel

Naturläkemedel för att befria hundar av Maggots


Larver, eller en mask angrepp av köttet kan påverka hundar med obehandlade köttet sår, urin och fekal färgade pälsar eller långvarig huden fukt från att vara ute i fuktigt väder. Maggots är vit, fett, ris-formade insekter som livnär bort av ruttnande kött och kan vara livshotande om de lämnas obehandlade. Medan de flesta maggot angrepp kräver medicinsk och veterinär ingripande, om det upptäcks tidigt nog, hunden kan behandlas hemma naturligt. Även om angrepp upptäcks i tid, dock, kommer hunden måste sättas under sträng och noggrann uppsikt och fördes till veterinären ska hunden inte verkar återhämta sig.

fysisk borttagning

Om det upptäcks tidigt, kan hundägare ta på sig att fysiskt avlägsna och klänning maggot angripna sår och hudskador. Raka det smittade området för att se hur tätt befolkningen har ökat. Ta larver från den infekterade huden manuellt med handskar på händerna och kasta dem på ett säkert sätt, till exempel i en plastpåse. Ägare kan behöva försiktigt lyfta eller pressa infekterad hud för att få maskarna ut från under huden klaffar. Inte alla larver kommer att vara synlig på ytan. Efter ägare är säker på att de har tagit bort varenda maggot, en process som kan ta flera timmar, kommer hudsår måste vara klädd med en mild antibakteriell salva och kompress och kontrolleras ofta.

Träkol och Woodash

Mark Zuker, en holistisk veterinär, rekommenderar att man använder väteperoxid och en bomullstuss för att rengöra det smittade området noggrant. Efter det smittade området har rengjorts, kan hundägare sedan tillämpa vissa kol eller woodash direkt på såret. Alkalinitet i båda alternativen dödar larver. Hundägare bör upprepa denna process två gånger dagligen tills alla fluglarver dödas.

Förebyggande

De bästa naturliga botemedel mot en maggot angrepp på en hund är att ta extra noga med att förhindra angrepp från att hända i första hand. Håll hunden pälsen mycket ren, särskilt när man kommer i kontakt med urin eller avföring. Konsekvent kontrollera hundar för kött sår och behandla dem omedelbart, oavsett hur liten såret. Långhåriga hundar bör kontrolleras ännu mer grundligt som deras hår ibland kan maskera sår. När man står inför en lång period av fuktigt väder, är det viktigt att ge hundar med någonstans torr för att skydda sig själva. Torra våta hundar med handdukar noggrant för att undvika hudskador.

Hur man kan bli av med akne ärr med hjälp av ett hem botemedel


Hur man kan bli av med akne ärr med hjälp av ett hem botemedel. Seger akne är en sak, som har ärr för att påminna dig är tyvärr en annan. Oavsett om det är ansikte akne, axel eller rygg akne, kommer detta hem botemedel bli av med dessa ärr snabbt och säkert (inte nämner billigt!)

Instruktioner

1 En ren yta (eller rygg och axlar).

Innan och tillämpa din akne ärr hem botemedel, måste du se till att ditt ansikte är fin och ren till att börja med. Tvätta ansiktet eller tillbaka med varmt vatten för att öppna dessa porer upp. Häll ca en matsked bakpulver på handflatan och lätt skrubba huden där du har akne ärr. Bakpulver är en utmärkt exfoliera eftersom det exfoliates och rensar utan att vara för hård mot huden.

2 Torkning av Acne Scar området.

Din hud har gått igenom en hel del redan. Så istället för att gnugga den torka helt enkelt klappa det försiktigt med en handduk eller servett och låt resten av det lufttorka.

3 Att göra Acne Scar Hem Åtgärd:

Blanda 1 matsked naturlig honung med en tesked kanel pulver. Detta är tillräckligt för ansiktet akne ärr, för ryggen dubbla receptet. Se till att du blandar detta akne ärr åtgärda blandning med en antingen ett rent finger eller trä redskap.

4 Tillämpning av Acne Scar Blandning:

Återigen, med rena fingrar, försiktigt applicera honung och kanel blandningen till de hudområden som tidigare haft akne. Så länge acneärr är täckta med denna blandning inte oroa sig för tjocklek.
Låt blandningen på din akne ärr i ca 25 minuter sedan tvätta bort det med kallt vatten. Du bör kunna känna en enorm skillnad i mjukhet redan!

5 Upprepa Remedy att bli av med dessa akneärr!

Upprepa denna lösning dagligen följa samma steg tills du bli av med dessa akne ärr. Du bör börja se en skillnad withing en vecka!

Tips

  • Du kan göra en stor mängd av detta hem botemedel att använda för veckan, eller ens ge en vän som en billig tankeväckande gåva!
  • Oroa dig inte om att ge detta som en gåva, är det inte stötande alls. Tvärtom kommer det att vara mycket uppskattat.

Tidigt håravfall hos kvinnor är oftast genetisk. Men som kvinnor ålder och ange postmenopausala år, håravfall blir allt vanligare. Lyckligtvis flera effektiva hår-ersättning och tillväxtstimulerande alternativ finns tillgängliga. botemedel håravfall varierar från läkemedel och kirurgi till transplantationer.

Håravfall

Dagens kvinna har säkert fler alternativ för henne att dölja problemet än gjorde sin mors generation. Hårförlängningar har blivit en populär och relativt billigt val för många kvinnor som är missnöjda med den minskning av deras lås. Enkla genetik är den vanligaste orsaken till håravfall hos både män och kvinnor. De få återstående fallen är ofta ett resultat av sjukdom eller diet eller stressrelaterade. Vissa läkemedel som förskrivs för att sänka högt blodtryck eller hjärtproblem eller depression ha biverkningar som kan omfatta håravfall.

minoxidil

Endast ett läkemedel som kan främja hårväxt är tillgängliga för kvinnor. Minoxidil går under varumärket Rogaine och är tillgängligt utan ett recept. Minoxidil skall tillämpas två gånger om dagen för att torka håret och hårbotten under en period av minst fyra månader. Minoxidil är inte lika effektivt i äldre personer som har svår skallighet. I syfte att upprätthålla eller öka hårtillväxten, måste användningen av minoxidil vara pågående. Det är normalt att känna sig trött under de första behandlingsveckorna, medan din kropp blir vana vid att sänka blodtrycket som Monoxidil orsakar.

Hair Restoration

Flera hårersättningsbehandlingar förfaranden för att vända permanent håravfall finns. De inkluderar mikro-ympning och hårbotten minskning. Micro-ympning är en öppenvården förfarande där kirurgen avlägsnar en skivformad del av håret bärande hårbotten från baksidan av huvudet. Den avlägsnade hårbotten är skuren i flera små segment med varierande mängder hår i varje transplantat för att uppnå en märkbar men diskret förtjockning av hår. Scalp-minskning kirurgi utförs på hjässan. Kirurgen avlägsnar en del av den kala hårbotten som dras samman och sys. Processen minskar omfattningen av den kala området som ska täckas med hår transplantat. Alla typer av hårtransplantation kommer att lämna en tunn ärr vid suturering sit. Hår-transplantationskirurgi kan användas för att dölja ärrbildning.

Den typ av håravfall samt patientens förutsättningar och önskemål bestämma vilken hårersättningsbehandlingar förfaranden är mest lämpliga. Det finns många olika faktorer att tänka på när bestämma det bästa sättet för hårersättning att fullfölja. Det är bäst att rådgöra med din hudläkare eller kirurg för att diskutera det mest hållbara alternativet för din specifika situation.

Du märker det på axlarna av din lilla svarta klänning. Det prickar slagen av stål grå makt kostym som var tänkt att landa det perfekta jobbet. Det tjatar på dig med kliande påminnelser om dess existens skicka dina naglar till hårbotten och sporra en virtuell snöstorm. Mjäll är ofta mer av en olägenhet än ett allvarligt medicinskt tillstånd, men som inte skulle tänka en mindre olägenhet i hennes liv? Homeopati erbjuder några alternativa behandlingar för mjäll som kan hjälpa till att hålla dina kläder fling gratis.

Homeopati

Den nationella center för komplementär och alternativ medicin (NCCAM) definierar homeopati som en medicinsk filosofi centrerad på att behandla en sjukdom eller ett tillstånd med läkemedel som uppvisar samma egenskaper som själva sjukdomen, "som botar liknande." Tillvägagångssättet påminner Hippokrates Fyra humors (gul galla, svart galla, slem och blod), en balans som indikerade god hälsa. Omvänt, sjukdom indikerade en obalans mellan humors, och medicinering (kategoriseras under dess egenskaper, som liknar homeopati) gavs i ett försök att återställa balansen. Hippokrates metod, dock arbetat på ett system av motsatser snarare än den homeopatiska systemet gilla.

Om, till exempel, utlöste en särskild substans en feber hos en frisk vuxen, skulle en mycket liten utspädning av detta ämne ges till en person med en feber, så liten i själva verket att den NCCAM säger att det kan innehålla inga molekyler av det ursprungliga ämnet , fast homeopater tror att utspädnings besitter "väsen". Att "väsen" kommer inledningsvis att utlösa homeopatisk försämringen - febern kommer att bli värre - och sedan febern kommer att sakta bli bättre.

Rättsmedel medel~~POS=HEADCOMP

De särskilda homeopatiska läkemedel för mjäll är något skrämmande för nya initiativ. Med saker som sepia, grafit och svavel, kan mjäll drabbade frestas att köra tillbaka till schampon på apotek hyllan. Men det finns platser som hjälper till att göra navigera den homeopatiska farmakopén lite lättare.

ABC Homeopati kan du svara på en rad frågor om din sjukdom eller tillstånd vid vilken punkt det leder dig till lämpliga behandlingsalternativ som anges för relevans, tillsammans med en praktisk länk som gör att du kan köpa produkten direkt.

ABC Homeopati föreslår BARIUMOXID Carbonica som den mest effektiva behandlingen för mjäll. Det kommer också att bidra med blödande tandkött, förebygga förkylningar, hantera besvärliga barn och bekämpa osäkerhet, bland många andra saker.

Effektivitet

Effekten av homeopatiska botemedel är således inte fastställd och med 2009. Medan vissa studier visar positiva resultat, många andra inte gör det. Tänk också på att det finns en skillnad mellan ett hem botemedel och ett homeopatiskt medel, och därmed ett hem botemedel föreslår olika behandlingar.

Naturliga hem behandlingar och botemedel för Acne


Naturliga hem behandlingar och botemedel bekämpa akne genom att återställa fukt till huden och dödar bakterier. Många livsmedel som finns i ditt kök som rå honung är laddade med näringsämnen, enzymer och antibakteriella egenskaper. Detta super mat åter balans på huden utan stripp ansiktet av fukt eller igensättning dina porer. Så många naturliga hem behandlingar för akne är rakt under näsan, och du kan ha flera av dessa ingredienser i ditt hem redan.

Olivolja

Olivolja är mycket återfuktande och fördelaktigt för acne-benägen hud, eftersom denna olja innehåller naturliga antibakteriella egenskaper. Dock kan vissa människor med akne känner ovilliga att sätta olja på huden på grund av rädsla för att det kommer att täppa till porerna. Lita på att dessa oljor inte täppa till porerna. Din hud behöver fukt, och om överskott torkning sker sedan döda hudceller kommer att ackumuleras och blanda med talg, vilket resulterar i tilltäppta porer. Att hålla huden balanserad och återfuktad förhindrar acne.

Rengör din hud på kvällen innan sängen och klappa torrt med en mjuk handduk. Massage 1 msk. olivolja i huden i cirkulära rörelser och tillämpa ytterligare olja direkt på akne gupp. Somna och tvätta ansiktet på morgonen. Behandla din hud en gång per vecka.

Neemolja

Neem olja är en annan naturlig hem behandling för akne. Du kan köpa ren Neem olja på nätet eller i hälsokostbutiker. Köp inte Neem olja som innehåller alkohol. Tvätta ansiktet på natten innan sängen och klappa huden torr med en mjuk handduk. Häll en msk. Neem olja i handen och massera olja på huden. Använd pekfingret för att badda en dime -stora mängd Neem olja på stora cystisk akne gupp eller finnar. Låt blandningen sjunka in i huden, och somna på rygg. Tvätta på morgonen med ett milt rengöringsmedel och upprepar denna behandling två gånger per vecka.

Raw Honey natten Mask

Raw honung är hög i antioxidanter och enzymer som ger näring till huden och återställa fukt. Honung i sitt naturliga tillstånd har också naturliga antibakteriella egenskaper som bekämpar finnar. Dessutom, rå honung hjälper också lugna inflammation, som verkligen hjälper till att föra ner inflammerad cystisk akne. Tvätta huden med ett milt rengöringsmedel innan sängen och skopa 2 msk. av rå honung från burken. Applicera ett tunt lager av honung hela ansiktet och sedan använda ytterligare honung direkt på akne gupp. Dra håret tillbaka i en hästsvans om du har långt hår och somnar på rygg och tvätta ansiktet på morgonen med din favorit rengöringsmedel. Näring din hud med denna behandling en gång per vecka för bästa resultat.

Torr rynkig hud är nästan universellt avskydda. Män och kvinnor både vill hud som behåller kick av ungdomar, och kommer ofta att gå till stora ansträngningar för att uppnå detta ideal. Operationer, injektioner och varumärke rynkkrämer kan hjälpa i kampen mot åldrande hud, men för människor som föredrar en mer naturlig inställning, det finns flera huskurer som kan användas för att mjuka upp huden och eliminera rynkor. De flesta av dessa huskurer, men bygger på anekdotiska bevis och inte på kliniska studier.

vitamin E

Vitamin E är en naturlig antioxidant som hjälper omvänd skador orsakade av fria radikaler, som är molekyler som skadar kroppens celler och bidra till åldrande. Vissa människor gnugga flytande E-vitamin - härledas genom att peta och dränering vitamin E kapslar - på framsidan för att återfukta huden och släta ut fina linjer. Det måste masseras försiktigt in ren, smink-fri hud.

På grund av sin potens mot fria radikaler, är vitamin E betraktas som potentiellt användbara för att bekämpa tecken på åldrande, såsom rynkor. Det är också en utmärkt fuktighetskräm. I själva verket är det en viktig ingrediens i många kroppslotion och ansiktskrämer. Den måste användas minst en gång per dag under flera månader innan resultaten kommer att uppmärksammas. Avbryta behandling med vitamin E kommer troligen tillbaka huden till sin forna torrt, rynkig tillstånd.

Ricinolja

Ricinolja är en annan hem botemedel för att vända tecken på åldrande. Det är också en naturlig fuktighetskräm som kan återställa volymen och knubbig upp rynkor. Den måste användas på ett liknande sätt som vitamin E: Simply gnugga några droppar av oljan direkt på rynkor och massera försiktigt med fingrarna i en cirkulär rörelse. Använd denna hem botemedel ofta - minst en gång om dagen, varje dag. Med regelbunden användning, och över loppet av flera månader, kommer du att märka din hud är mjukare, och rynkor är mindre märkbar. Kom bara ihåg att effekten av ricinolja är huvudsakligen baserad på anekdotiska bevis. Lyckligtvis är det prisvärda och inte innehåller några kemikalier som kan vara skadliga för huden på lång sikt.

Rodnande är när ditt ansikte spolar röd, antingen från en hudåkomma eller för att du är orolig, blyg eller generad. Tyvärr låter din rodnande ansikte världen veta att du är generad, och för vissa människor kan det vara ett stort problem. Oavsett om din rodna är en faktisk hälsotillstånd eller bara en reaktion på en situation, kan du hitta lindring.

Know Your Skin

Innan du försöker hitta ett botemedel för din rodna, måste du förstå varför du gör det. Om det är på grund av en hudsjukdom som rosacea, du kommer att behöva tala med din läkare eller hudläkare, eftersom den måste behandlas medicinskt med antibiotika eller laserbehandling. Rosacea är en faktisk inflammation av hudceller, vilket ditt ansikte visas rött. Om du rodna på grund av en reaktion på vissa situationer, försök att sätta fingret på vilka typer av situationer är mest sannolikt att orsaka rodnad och komma till roten av problemet. Du kan undvika dessa situationer i framtiden, eller bli medveten om dem så att du inte tas off-guard och är benägna att rodna.

Visa dina känslor

Ett av de sätt som rodnande kan förråda dig är genom att visa dina känslor - ilska, förlägenhet, sorg - i ansiktet. Rodnande ofta uppstår när du försöker dölja dessa känslor, och ditt ansikte rodnar i svar till dig inte ventilera dem. Om du har dessa känslor, försöka hitta ett annat sätt att manifestera dem. Du kan använda dina ord, spela en sport eller skriva i en dagbok, och du kommer att upptäcka att genom att låta dessa känslor ut, kommer du att rodna mindre än om du försöker att begrava dem djupt inne. Hitta en känslomässig utlopp och använda det som ett sätt att ventilera dina känslor.

Täcka upp

Om du verkligen bara inte tycks kunna komma över din rodna, överväga att använda makeup för att dölja din rodna. Särskilt användbart med dem som lider av rosacea, makeup kan hjälpa dig att lugna din hud färg. Du kan fortfarande känna ditt ansikte blir varm, men ingen kommer att märka det. Prova en makeup som är grönt i nyans, eftersom det motverkar med rodnad att neutralisera den. Använd grön makeup i områden där du är benägen att rodna, blanda väl, och sedan damm det med lite pressat puder. Det kommer att täcka upp din rodna så att ingen är någon klokare till ditt tillstånd.

Hem botemedel mot kattlukt


Katt luktar kan vara långlivade och kränkande. Det är lätt att behandla katt luktar med huskurer, men du bör också titta på bakomliggande orsaker för urinering och märkning i hemmet för att förhindra framtida dofter.

typer

Katt luktar oftast sitt ursprung i lådan eller från katt urin på porösa ytor.

Minska kattlådan lukt genom ösa ofta använda återvunnet låda liners och lägga bakpulver till kullen.

Du kan ta bort katt urin lukter från möbler och mattor med följande hem botemedel: börja med att mätta området med en 50/50 blandning av vit vinäger och vatten. Applicera bakpulver till ytan, lägg sedan till 1/4 kopp väteperoxid och 1 tsk. diskmedel. Arbeta blandningen i tyget, låta det torka och sedan vakuum.

missuppfattningar

Använd aldrig ammoniak ensam att städa upp katten luktar. Cat urin innehåller ammoniak och lukten kan förmå din katt att urinera på den rengjorda ytan. Vinäger i ovanstående hem åtgärda kommer att neutralisera ammoniak lukt.

Förebyggande / Lösning

Förhindra katt märkning genom att hålla kattlådan utan dofter och ösa ofta. Om sprutning och urinering är ett bestående problem, spay och sterilisera dina katter.

Botemedel för katt allergier


En katt allergi kan hindra dig från att till fullo njuta av din familj sällskapsdjur. Människor som upplever allergiska reaktioner mot husdjur reagerar på kattens saliv och mjäll, som torkas flingor av huden. Resultatet är ofta okontrollerbara nysningar eller hosta. Vissa familjer har att ge upp sina katter på grund av allergier, men dessa förhållanden är behandlingsbara. Det finns flera olika metoder för att försöka.

lugnande medel

Djuret lugnande acepromazin används ibland som behandling för en katt allergi. Denna lugnande medel ges till katten i en mycket liten dos för att inte orsaka djuret skada. Resultatet är en kemisk förändring inuti kattens mun som minskar effekten av saliven på den mänskliga. Denna motåtgärd ges i form av en tablett, som krossas och tillsätts till kattens matskål. Ett annat alternativ är att ge katten ett par droppar av en lösning som innehåller 5 mg av den lugnande och ett uns av vatten.

antihistaminer

Behandlingar finns tillgängliga för dem som upplever hosta och inflammation i näsgångarna eller luftvägarna som en reaktion på katter. Antihistaminer, som ofta används för att behandla pollenallergier, används för att minska svullnaden och tydliga luftpassager. Detta botemedel bör användas endast efter samråd med en läkare eller läkare. De vanligaste antihistaminer är nässprayer.

immunterapier

Immunterapi är en annan metod för att bota katt allergier. Den person som är utsatt för den allergi, som i detta fall är katt saliv och mjäll eller det protein ämne som är i kattmjäll och orsakar reaktionen. Genom denna behandling kan en drabbad person då helt botad av den allergiska reaktionen.

alternativa terapier

Det finns många olika typer av alternativa terapier för att bota katt allergier. Dessa inkluderar en energibaserad botemedel innebär akupunktur kallas Tapas Akupressur Teknik. Tryck punkter på kroppen aktiveras med akupunkturnålar medan allergen (i en sluten behållare) är placerad intill offret. Tanken är att kroppens energifält störs av energin i ämnet och kommer att ändras genom tillämpning av tryckpunkter. Så småningom kroppen kommer att acceptera allergen utan att ha en allergisk reaktion.

Acne är en naturlig del av varje tonåring liv, men det kan vara hårda och svåra att ta hand om. Det finns gott om olika akne behandlingar där ute som kan kosta dig en förmögenhet, men här är några åtgärder som är billiga och visat sig vara ett botemedel.

Orsaken till Acne

Naturligtvis är akne orsakas av höga testosteronnivåer som blir dominerande om du är man eller kvinna i tonåren. Du har också naturliga oljor på huden, i synnerhet ansiktet och händerna och röra ansiktet kan producera ännu mer akne genom igensättning dina porer. Stress är också en stor faktor i akne nivåer eftersom det kan leda till dina hormoner för att bli obalanserad.

Billiga, Naturliga behandlingar

Naturen har alltid naturliga behandlingar för de flesta sjukdomar eller komplex, och acne är inget undantag. Aloe Vera, vitamin A och vitamin E är kända för sina lugnande faktorer, men också läka huden också. Hud som är skadad och bryts upp från akne kan bli tröstad och långsamt botas med hjälp av dessa naturläkemedel. Zink kan tas i tablettform för att stärka immunförsvaret på insidan som kommer att kämpa akne på utsidan.

Använd några Aspirin

Aspirin är känd för att göra dig att må bättre för många olika saker när det tas oralt. Hur gör du om du tillämpa den på din hud? Du kan skapa en pasta med en blandning av aspirin och vatten. När du sprider detta på dina fläckar av akne, kommer det att börja torka ut. När huden är torr, kan det inte hålla eller producera olja. Därför kommer din akne börjar försvinna. En flaska av aspirin är bara lite mer än $ 1,00, så detta är ett mycket billigt och effektivt botemedel.

Försök tvättsprit

Alkohol är också en annan torkmedel, men det gör mer än bara torka ut huden. Gnugga alkohol används för att rengöra bakterier bort av sår och fläckar, så när bakterierna är borta, blir det svårt för finnar att sprida eller visas. Detta, tillsammans med tork påverkar, är en av de bästa kombinationerna för att bekämpa akne. Se till att minska mängden av tvättsprit med lite vatten sedan bara alkoholen själv kan bränna huden. Om du drar den över hela ansiktet mycket lätt kommer du bli av med oljor och bakterier som bygger upp för att orsaka akne. Se till att du bara göra detta en gång per dag som gnugga alkohol kan vara en mycket hård sammandragning. Återigen, kan du köpa en flaska gnugga alkohol nästan ingen kostnad alls.

Vad du bör undvika

Gör ditt bästa att inte röra ditt ansikte, och definitivt inte plocka på finnar. Inte bara kommer det att orsaka mer akne, men du kommer att ha ärrbildning som kan pågå i åratal. Försök också att undvika hudkräm eller make-up som har oljor i dem. Du kan köpa oljefria rengöringsmedel och make-up produkter som är gjorda för att inte täppa till porerna.