liknar strutsar

Fåglar som är släkt med strutsar


Strutsen är den största levande fågel på planet, når höjder 8 fot och väger mellan 300 och 345 pund. De är de enda levande medlem av Struthionidae familj av fåglar. Sina närmaste levande släktingar, som klassificeras enligt ordningen Struthioniformes, är kiwi, cassowaries, emuer och MOA. Alla fåglar i denna ordning är flightless mark nesters.

nanduerna

Arten mest liknar Afrika strutsar är de sydamerikanska rheas, av vilka det finns två arter: de större nandu och Darwins rheas. Stående på cirka 5 fot i höjd, liknar större nandu närmast en liten kvinnlig struts. Dessa rheas finns främst i Pampas gräsmarker i Brasilien och Argentina. Liksom strutsen, den rheas häckar på marken med den manliga eller en dominerande kvinnlig ruvning från flera honor inom den manliga harem. Båda arterna är också allätande. Deras diet består av frukt, insekter, ödlor och småfåglar.

Cassowarys

Native till Papua Nya Guinea och delar av Australien finns tre arter av Cassowary. Även om de är medlemmar av samma storleksordning som strutsen, ser de inte lika. Cassowarys är färgstarka fåglar, är den största arten dubbel-wattled som kan få upp till 5 fot i höjd. Till skillnad från struts, de finns i skogsområden, inte öppna slätter. De är mycket territoriella och inte bor i flockar utan i parade par. Liksom strutsar, hanarna göra mycket av ruvning.

Emu

Emu är den näst största fågelarter i världen, når upp till 6 fot i höjd. Förekommer allmänt i hela Australien, finns bara en art av emu fortfarande. De har en liknande form till strutsar men är lätta att känna igen som annorlunda eftersom i stället för normala fjädrar, emuer verkar ha en mer löst, päls-liknande päls. Liksom strutsen, de finns på öppna gräsmarker och inte ge sig in i tjocka skogar, som är mer domänen av kasuarer.

kiwi Fåglar

Kiwi fågeln är den i särklass minsta släkting strutsen, står bara cirka 19 inches i höjd. Med hårliknande fjädrar och en lång, smal näbb, ser kiwi väldigt lite som dess mycket större kusin. Native till Nya Zeeland, sex arter av kiwi existerar, som är Okarita brun, Stewart Island brun, North Island brun, Haast brun större prickig och lite prickig. Liksom cassowary och emu, kiwi fåglar gör avelspar med hanarna gör de flesta, om inte alla av inkubationen.

Intressanta fakta om strutsar


En djurpark favorit både barn och vuxna, är strutsen verkligen en intressant djur. Från sin storlek till dess udda fjädrar, är detta flygförmåga jätte liknar något annat. En afrikansk infödda, är struts enda överlevande medlemmen av sin biologiska familj. Som sådan, visar denna fågel ett antal egenskaper och egenskaper som visar dess anpassningsbarhet och en viss gåva för att svara på miljöpåfrestningar.

Stor fågel

Strutsen är världens största levande fågel. Genomsnittlig vuxen hane är mellan 8 och 10 fot lång och väger in på över 250 pounds. Den stora majoriteten av fågelns kroppsvikt är inkapslad i sina långa och kraftiga ben. En enda struts steg kommer att bära fågeln 12 till 15 fot. Strutsar kan uppnå hastigheter som överstiger 40 miles per timme när man kör och de kan bibehålla den hastigheten för mer än 30 minuter åt gången. Till skillnad från andra fåglar, har strutsen endast två tår. Denna anpassning minskar luftmotståndskoefficient på lemmen, gör det möjligt för fågeln att uppnå högre hastigheter än många av sina rovdjur. Även varje tå slutar i en skarp, formidabel klo och varje ben är i stånd att sparka med tillräcklig kraft för att krossa en skalle.

Vingar

Strutsen är en medlem av en gammal fågel familj kallas ratiter. En av de utmärkande egenskaperna hos denna grupp av fåglar är även om de har vingar, kan de inte flyga. Vingar strutsen används för balans i stället. Det sträcker sina vingar när man kör och sedan, om fågeln plötsligt behöver ändra riktning, vingarna fungerar som ett roder, bidrar till att smidigt styra fågeln längs en annan väg och eventuellt undvika rovdjur. Vingarna används också i parnings ritualer och frieri displayer. En dominerande fågel kommer att höja sina vingar medan en underordnad en gör sina vingar sag.

fjädrar

Strutsfjädrar är inte som vanliga fågelfjädrar. De enskilda fibrerna hänger lös, snarare än fastnar i varandra. Detta ger struts en ganska rufsig och ovårdad utseende, till skillnad från den eleganta utseendet på sina flygande fågel kusiner. Fjädrarna av den manliga struts i allmänhet svart med vit visar på tips av vingarna. Hanen använder denna livfulla färgschema att fånga uppmärksamheten hos passerande honor. Håller vingarna så bred som möjligt, kommer en manlig närma sig en hona, stämpling sina stora fötter när han går i hopp om imponerande ljusbruna dam. Om han lyckas vinna hennes godkännande, kommer de två fåglarna para sig.

Syn

Strutsen har en väl utvecklad känsla av synen. Under många generationer utvecklat struts ögon som är nästan lika stor som baseballs. Ögon klot är stora och så viktiga för fågelns överlevnad, att majoriteten av skallen används för att inrymma och skydda dem. Följaktligen är hjärnan en hel del mindre än endera av de ögonglober. Detta kan förklara varför struts är så lätt fångas av rovdjur; det kan springa fort, men det kan inte tänka på sina fötter.

Gemenskap

Strutsen föredrar att leva i en grupp. Detta är en bra defensiv strategi, eftersom det ofta finns styrka i antal. Den genomsnittliga struts samhället innehåller 10 till 20 fåglar, men enstaka grupper finns med mer än 100 medlemmar. Denna typ av struts koloni utvecklas när två olika familjer chans på varandra strax efter kycklingarna har kläckts. Grupperna kommer att testa varandra, hålla tävlingar och lopp. Vinnarna kommer att vidta alla kycklingar i deras grupp, öka sin egen befolkning utan att behöva gå till alla problem att lägga ägg och ta hand om dem tills luckan.

ägg

Det är självklart, eftersom strutsen är den största fågel; deras ägg är också den största. En strutsägg väger ca 3 pounds och skulle ta över en timme att hårt koka. Den kvinnliga struts kan lägga mellan 60 och 100 ägg varje år. När de är lagd, äggen ta mellan 38 och 42 dagar att kläckas. Under inkubation sitter hanen på äggen och håller dem varma på natten, medan honan vakar över dem på dagtid. Alla de kvinnliga fåglar i en etablerad gemenskap lägger sina ägg i ett rede att tas om hand av huvud hona, men hon kommer att flytta sina egna ägg till mitten av högen så att de får den bästa vården.

Misconcpetion

När en struts är i fara och inte kan fastställa en tydlig flyktväg, inte begrava huvudet i sanden - det spelar död. Fågeln kastar sig till marken och ligger helt stilla. Fågelns huvud och hals är i samma färg som den omgivande jorden. Detta gör det svårt att se från långt håll, verkar det ha dolt sitt huvud.

De första strutsar fördes till USA 1882 och struts boskapsuppfödning tog fart strax efter. Liksom alla fjäderfä, strutsar är i riskzonen för flera typer av sjukdomar såsom bakterier, virus och parasiter sjukdomar. Strutsar och andra fjäderfän kan också drabbas av nutritionsrelaterade sjukdomar såsom rakitis. Håll strutsar friska genom att lära förebyggande metoder, sjukdomspatologi och hälsorisker.

Instruktioner

1 Leta efter uppslagsverk, både online och offline, på struts medicinsk behandling. Forskning de optimala förutsättningar för att höja och ta hand om strutsar och tamfjäderfä i allmänhet. Granska USDA National Agricultural Library hänvisning höja strutsar för mer information om fjäderfäsjukdom patologi och förebyggande.

2 Hitta en veterinär som specialiserat sig på fjäderfäuppfödning i ditt område. Flera grupper ger information och källor på nätet. Kontrollera också med din lokala veterinär för en remiss. När du hittar en fågel veterinär, samråda med dem på bästa foder val, kosttillskott och förebyggande vård för att bibehålla hälsan hos dina fåglar.

3 Studera och granska de vanligaste sjukdomarna och sjukdomar som drabbar strutsar online på Oklahoma State struts Book. Läs även Atlas för patologi på fjäderfä och Strutsar av N. Elkin och B. Perelman, som finns online på Poultrymed. Du kan även visa videor på fjäderfäsjukdomar på Poultrymed.

4 Läs World struts Association dokument om fågelinfluensa hälsorisk i strutsar. Denna rapport beskriver åtgärder för biosäkerhet, fastighetsförvaltning, vaccinationer och sjukdomssymptom i strutsar.

Tips

  • Strutsen i Sydafrika och flera andra länder har smittats Avian influensastammar (inklusive serotyper H5N9, H9N2, H7N1, H5N2).
  • Även om de flesta fjäderfä är immuna mot mjältbrand, strutsar har en högre utgångstemperatur, vilket gör dem mottagliga för infektion. I västra Java, Indonesien, var 2600 strutsar avlivats för att innehålla en mjältbrand utbrott på en strutsfarm.
  • E-vitamin och selen brister är vanliga händelser i strutsar från Sydafrika.

Struts jordbruk blir populär i USA. Vissa människor höja strutsar för kött medan andra människor höja strutsar för den olja som används i kosmetika eller fjädrarna. Om du vill komma in struts jordbruk, måste du lära dig att ta hand om barn strutsar.

Instruktioner

Skötsel av Chick

1 Låt ungen att kläckas på egen hand; hjälper inte äggen kläcks. Struts kycklingar måste kläcks ur äggen på egen hand när de är mogna nog att vara frisk. Detta kan ta flera dagar.

2 Tvätta ungen i 7 procent jodlösning för att förhindra mot bakteriell kontamination, när ungen kläcks.

3 stappla din chick ben om de har svårigheter att gå. Tala med din veterinär eller en kunnig struts jordbrukare för mer information om det här steget.

tillhandahållande av näring

4 avstå från att lämna mat eller vatten tills struts kycklingar är sex till åtta dagar gammal. Struts kycklingar har en hel del vätska i vävnaderna som måste absorberas så att de kan hålla sig frisk och utvecklas ordentligt. Men föreslår vissa experter utfodring barn strutsar yoghurt omkring dag 2 eller 3.

5 Ge struts pellets eller grovt malda måltid flera gånger om dagen i grunda rätter när dina kycklingar är tillräckligt gammal.

6 Ge kycklingar alfalfa och klöver sticklingar utan stjälkarna. Sticklingarna skall inte vissna. Om du ger sticklingar, måste du ge grus och grus för strutsar att äta för att underlätta matsmältningen. Vissa experter sätta några stenar (om storleken på ett riskorn) i fodret, medan andra experter ger helt enkelt grus på marken.

7 Placera vatten för dina strutsar i grunda behållare som inte kan välta. Behållarna bör vara en lämplig höjd så att fåglarna inte kan falla in i dem, men tillräckligt låg så att de kan dricka lätt. En vattenskål bör ges för varje tre matbehållare. Dessutom kan du behöva lägga något glänsande i vattnet för de första dagarna för att locka barnet strutsar till vattenskålen.

8 Lägg till ett vitamintillskott till din struts kycklingar diet för de första veckorna.

den grubblaren

9 Håll temperaturen i grubblaren på 88 till 92 grader Fahrenheit under de första tio dagarna i ditt struts liv. Därefter, fram till vecka tre, sänka det till 80 till 85 grader Fahrenheit. Efter vecka 3, den grubblaren temperatur bör 70 till 80 F. Temperaturen bör hållas så konsekvent som möjligt.

10 Rengör grubblaren varje dag för att hålla strutsar friska. Tillhandahålla en tvätt matta som inte kan ätas av ungarna. Ger inte någon kull, hö eller sågspån i botten av den grubblaren eftersom barnet strutsar kan äta dessa objekt och dö.

11 Flytta kycklingar till en säker och sluten penna under dagen när dina kycklingar är några veckor gamla. Kom ihåg, struts kycklingar behöver 40 kvadratfot penna utrymme per kyckling så ungarna kan springa och korrekt utvecklas.

Tips

  • Nykläckta kycklingar göra bättre när de placeras med lite äldre kycklingar för att lära dem hur man ska äta och dricka.
  • Dessa åtgärder bör aldrig användas i stället för att prata med en veterinär en kunnig struts bonde.

Struts avel har blivit ett företag i USA. Köper avels strutsar är den mest kostsamma sättet att starta ditt företag, men de börjar avel nästan omedelbart. Ägg och kycklingar kan vara billigare, men du kommer att behöva vänta tre år innan du ser en avkastning på din investering. Om du väljer rätt par strutsar, kommer du att bli rikligt belönad. Kvinnliga strutsar kan producera uppemot 40 ägg per år.

Instruktioner

1 Forskning struts priser i ditt tillstånd. Den kvinnliga struts börjar avel på två till tre års ålder. Återgivnings manliga kommer att finnas flera månader äldre. De billigaste fåglarna kan inte vara de du vill odla, men att veta att marknaden kommer att hjälpa dig att fatta ett beslut.

2 Ja presumtiva säljare om fertiliteten hos fåglarna. Be att få se register som visar hur många fertila ägg honan har producerat och hur många levande ungar kläcktes från dessa ägg.

3 Fråga om hanterbarhet av fåglarna. Eftersom marknaden för avel strutsar utvecklas, kan köpare har råd att vara mer noga kvaliteten på sina fåglar. Ju mindre aggressiv strutsen, desto mindre jobbigt det kommer att ge dig och färre kostnader du kommer att ha. En fågel som rör sig mindre kommer också att ha bättre fodereffektivitet, vilket är viktigt för din vinst.

4 Leta efter en hona med en bred kropp. En hona med en bredare kropp kan sitta på fler ägg och därmed skydda sin avkomma. Uppfödare har märkt att dessa honor lägger fler ägg.

5 Kontrollera dölja och fjäder kvalitet. Även nyligen fåglar har fötts upp för deras näringsrika kött, huden och fjädrar av fågeln också bidra till dess totala värde. Struts läder är både smidig och stark och fjädrarna värderas för sin skönhet.

Tips

  • Det är bäst att välja ett par avels strutsar från en etablerad uppfödare. Struts jordbruk är en växande verksamhet; Det finns en hel del uppfödare som nyligen har börjat, och inte alla av dem har ett åtagande att sälja kvalitets fåglar.

Lista över hundar som liknar Chihuahuas


Chihuahuas är pint stora hundar med en 10-gallon attityd. Dessa små hundar kan komma i en mängd olika rockar och färger: lång hår, kort hår, bruna, bruna eller vita. De är extremt sociala varelser som artikulera sina känslor ofta. Men chihuahuas är inte de enda hundar som passar räkningen för att vara söta och lojala följeslagare.

Yorkshire terrier

The Yorkshire terrier har ungefär samma livslängd, cirka 15 år, som Chihuahua. Även om Yorkshire terrier och Chihuahuas är båda små hundar, deras personligheter skiljer sig något. Yorkies älskar att vara runt människor och gör väl interagera med andra hundar, medan Chihuahuas tenderar att vara försiktig med unfamiliar.These små hundar kräver inte ansträngande motion så att de är idealiska för lägenheter. The Yorkshire terrier är benägna att ögat och tandproblem, ungefär som Chihuahua.

BOSTONTERRIER tERRIER~~POS=HEADCOMP

The Boston Terrier besitter fysiska egenskaper som liknar Chihuahua, såsom spetsiga öron och en kort päls. Denna ras är vänligt med andra husdjur, särskilt de som de har känt från puppyhood, men i allmänhet komma överens med hundar som de har just träffat. Medicinskt är Boston Terrier benägna att skada och ögonproblem och behöver gott om motion.

Russian Toy Terrier

Ryska Toy Terrier, även känd som den ryska terrier, kommer i två varianter: långhårig och korthårig. Dess livslängd är cirka 15 år, ungefär som andra små hundar. De gillar att skälla och inte gör bra med andra husdjur eftersom de kan vara mycket skyddande. Ryska ToyTerrier gör bra i lägenheten inställningar men behöver ständig grooming.

Welsh Corgi Cardigan

Den walesiska Corgi Cardigan är fysiskt liknar Chihuahua på grund av sin korta päls och spetsiga öron. Den Corgi har företaget med hundar har känt sedan dess ungdom, men kommer att värma upp till nya bekantskaper. Rasen skäller endast när det behövs. Den Corgi kräver mindre grooming men en måttlig mängd motion.

Vad gör Strutsar äta?


Strutsar är annorlunda än många andra djur på grund av deras förmåga att äta saker som sand, smuts och små stenar och grus, som de använder för att hjälpa mala upp den mat de äter. Deras kroppar har över 46 fot av tuffa, elastiska tarmar som löper genom dem och de har en tuff muskelmage som hjälper process hårda föremål. De stora fåglarna får sina näringsämnen från växter och smådjur.

insekter

Strutsar äta insekter som de kommer i kontakt med. Sina favoriter inkluderar malar, syrsor och gräshoppor. De kommer också att äta maskar när de är närvarande.

Reptiler och gnagare

Grodor och små ödlor är riskerar att ätas när de konfronteras med strutsar. Fåglarna äter också smågnagare såsom sorkar.

Växter och grönsaker

Strutsar äter gräs annan vegetation som de kommer i kontakt med. De har också godsaker såsom morötter och broccoli, som är bra för fåglarna eftersom de innehåller ett antal näringsämnen.

beredda Foods

Gårdsbutiker och djuraffärer säljer en särskild pellets kost som innehåller grus såsom ostronskal som är fylld med vitaminer och mineraler för strutsar. Om ni tar upp en struts, är det en god idé att komplettera fågelns vanlig kost med denna mat för att säkerställa att djuret får rätt mängd näring.

Vatten

Strutsar inte kräver vatten, men de kommer att dricka när de är i kontakt med det och det kommer inte att skada dem. De härstammar vatten från växter och grönsaker de äter. Deras kroppar är utrustade för att avleda vatten mycket långsamt, vilket kräver mindre av det än de flesta andra djur.

Hur man skapar en Make-up liknar Selena Gomez i "Falling Down" Video


Selena Gomez är en amerikansk skådespelerska och sångerska som sjunger "Falling Down". I videon för den här låten, bär hon en trendig make-up liknar vad många flickor hennes ålder gillar att bära. Detta ser är en enkel: sotade ögon och rosa läppar. Med några tips, kan du skapa denna look hemma.

Instruktioner

1 Applicera primer på ögonlocket och sopa upp mot ögonbrynsbenet med fingrarna.

2 Använd fingrarna för att tillämpa en kött-tonad grädde ögonskugga på locket och brynbenet.

3 Använd en skuggning borste för att tillämpa silver ögonskugga på locket. Stanna innan veck för att undvika en slarvig utseende.

4 Applicera en matt svart ögonskugga till den yttre ögonvrån med ett veck borste och sopa det i globlinjen. Den svepande rörelsen är från utsidan i; styra slag för att förhindra att en enda röra.

5 Applicera en matt brun skugga globlinjen med en liten blandning borste.

6 Använd en frostig vit skugga för att markera ditt inre tårkanalen med en platt liner pensel. Du behöver bara sopa borste en gång över den inre tårkanalen.

7 Sweep en ljusgrå skugga längs den nedre fransraden med en liner pensel.

8 Använd en höjdpunkt borste för att sopa ett kött-tonad markeringen till ögonbrynsbenet.

9 Applicera svart mascara till endast de övre fransarna.

10 Använd en rougeborste att tillämpa en kronblad rosa rouge på äpplen av dina kinder.

11 Applicera läppbalsam på läpparna för att prep för läppstift. Läppbalsam hjälper till att jämna ut läpparna och hjälper läppstift gå på krämigare.

12 Applicera ett kronblad rosa läppstift på läpparna.

13 Täck läppstift med en ljusrosa läppglans att slutföra utseende.

Lista över olika raser som liknar Schäfer


Tyska herdar är stora hundar, populär i Europa och USA för sina många attribut. Med sina spetsiga öron, bra temperament, intelligens och kapacitet för hårt arbete, är tyska herdar inte bara finns som sällskapsdjur i hemmet, men även ledarhundar för vallning, sport och styr användning. Många andra stora hundraser dela funktioner med schäfer och därför liknar det.

Siberian husky

Siberian Huskies är en annan ras av stor hund. Dessa har rockar som kommer i en brokig sortiment av vitt, grått och svart med antingen bruna eller blå ögon. Deras gång och hållning likna en schäfer, som gör sina spetsiga öron och nos. Siberian Huskies är hundar med bra temperament som har samma utmärkta uthållighet och vilja att arbeta som schäfer. Även om dessa hundar är lätta att underhålla och göra stora husdjur, har de ett mycket tjockt skikt som kräver regelbunden tandborstning och kan göra dem olämpliga för varmare klimat.

belgareTervuren

Belgiska Tervurens är medelstora hundar som nära liknar långhåriga tyska herdar. Deras rockar är mörkt ovanpå och lättare ner mot sina ben, med en mängd olika bruna i mellan, som liknar en populär päls färg på tyska herdar. Dessa hundar är intelligenta och alert, gör stora vakthundar. De behöver daglig motion och kräver sin päls ska borstas minst två gånger i veckan. Förutom att vara en bra familjehund, de är också användbara arbets- och vallhundar.

Shiloh Shepherd

Shiloh herdar verkar vara större versioner av tyska herdar, och de har verkligen ett antal liknande funktioner. Hanarna växa till väga mer än 100 pounds, medan honorna toppen av strax under detta varumärke. Dessa intelligenta och självsäkra hundar är bra vakt och väktare, liksom naturliga herdar och arbetshundar. De föredrar en aktiv livsstil och njuta tas på promenader, joggar och går. De har en hög inlärningsförmåga och kan lätt utbildas.

kunming Hundar

Kunming hundar har svarta nosar och ryggen med en rock som består av färger som sträcker sig från ljusbrun till en djupt rödbrun färg. De liknar tyska herdar men står längre och har kortare hår. Rasen har funnits sedan början av 1950-talet som svar på Kinas behov av militärhundar. Kunming hundar är intelligenta och njuta av ansträngande aktivitet och arbete. De kräver regelbunden motion och lätt utbildade tack vare att snabba elever.

Här är en barbecuesås recept som smakar liknar KC Masterpiece.

Instruktioner

1 Börja med två koppar vatten i en medelstor kastrull, tillsätt 1/2 kopp Hunts tomatpuré, 3/4 kopp majssirap, 1/2 dl vinäger,

2 3 1/2 matskedar Grandmas melass, en halv tesked Liquid Smoke Hickory smak.
1/4 tsk lökpulver,

3 Lägg i en skvätt paprika, vitlökspulver, och 1/4 tsk svartpeppar och 1/4 tsk lökpulver, 1/4 tsk salt.
Värm blandningen till en koka under omrörning. Låt sjuda på tills det är konsekvensen av KC Masterpiece Barbecue och andra sås.
Sås är bäst när det är kallt och ett par dagar gammal så att smakerna kan blanda.