lära hund gå på frambenen

Medan en hund går naturligtvis på alla fyra benen, kan det läras att gå på bara två. Vissa hundar lära sig denna färdighet för att flytta runt med hjälp av proteser stöd för sina skadade eller saknade bakre benen, men det är också möjligt för friska hundar för att lära sig denna färdighet.

Instruktioner

Undervisning en frisk hund

1 Lär din hund först hur att böja och sedan hur man krypa. Detta kommer att påverka den att placera sin vikt på frambenen.

2 Placera hunden på en lutande yta, med dess bakre högre än huvudet. Du kan ställa in en liten ramp eller placera hunden så att dess bakre vilar på en liten pall eller stol medan dess främre ben vilar på marken.

3 Lyft hundens bakom i en vertikal position och säga, "Höj bak." Håll den där i några sekunder och sedan ta bort din hand.

4 Upprepa steg 3, uppmuntra hunden med godsaker att hålla dess bakre hålls i luften under längre tidsperioder.

5 Håll en behandling framför hundens nos, när den väl har bemästrat "Höj bak" kommandot och säga: "Kom."

6 Upprepa steg 5, håller behandla längre och längre bort från hunden tills det är bekvämt gång på sina framben.

7 Belöna hunden med godsaker, beröm och tillgivenhet när det kommer till dig.

Undervisning en drabbad hund

8 Köp lämplig hund vagn eller bakre benet stödenhet som rekommenderas av din veterinär.

9 Fäst stödenheten till din hunds kropp enligt anvisningarna. Om hunden verkar skygg, stroke och prisa det som du sätter på enheten.

10 Position hunden i vagnen mot dig för att få sin uppmärksamhet.

11 Håll en behandling strax utanför sin räckvidd och säga: "Kom."

12 Upprepa steg 4, gradvis håller behandla längre och längre bort.

13 Belöna hunden med godsaker, beröm och tillgivenhet när det kommer till dig.

Tips

 • Detta trick är bäst lärs ut till små hundar med relativt långa ben i förhållande till sin kroppsstorlek.
 • Vissa hundar lära sig att gå på sina framben på egen hand, vanligtvis som ett resultat av skada eller förlamning till sina bakre ben eller tassar.

Hur man gör en hund tröja


Innan din bästa vän ut för en promenad på en kall vinterdag, kan du överväga sin komfort. Gamla hundar och tunna belagda hundar känner det kalla vädret så mycket som sina människor, och om du behöver en varm tröja, kanske din hund också vara tacksamma för en. Lyckligtvis är mycket billigt och lätt att göra en tröja för en hund utan sömnad eller stickning nödvändigt.

Instruktioner

1 Mät din hund. Skriv ner mätningarna runt sin omkrets, halsen, från kragen till basen på svansen, avståndet mellan frambenen och över bröstet.

2 hitta en lämplig begagnade fleecetröja eller svett byxor. Om du inte har någon hemma, secondhandbutiker är fulla av dem och du kan köpa dem för nästan ingenting.

3 Skär av den del av plagget du kommer att använda. Detta kan vara en hylsa eller ben, beroende på storleken på din hund. Lägga den på en plan yta. Markera längden med krita och skär den till rätt storlek. Lägg till två inches i halsen om du vill göra en rulle krage.

4 Skär ut hål för hundens ben. Prova plagget på honom och justera för en korrekt passform. Lägg den platt igen och skärs i en vinkel från den övre delen av ryggen, där det kommer att uppfylla basen av svansen, mot det avsnitt där hundens mage kommer att bli. Detta kommer att ta hänsyn till en hanhund att lyfta benet utan att blöta hans tröja.

5 Zigzag eller binda kanterna som du har klippt. Detta steg är valfritt och kommer att bidra till att göra plagget håller längre genom att förstärka de råa kanter, och ge det ett snyggare utseende. Dekorera tröja med dekaler eller broderi om du vill. Din hund kommer inte ihåg åt båda hållen, men han kommer att uppskatta värme.

Tips

 • Om din hund är stor, du bättre att använda ett barns eller ungdoms svett skjorta, och du kanske bara att skära av ärmarna.

Bad är en viktig del av hund ägande, som människans bästa vän tenderar att bli smutsig och lite illaluktande. Ge en stor hund ett bad kan vara särskilt svårt, eftersom de snabbt kan hoppa ur badkaret och täcker hela huset i vackra lukta såpvatten. Om du har problem med att bada din stor hund, kan några knep hjälpa på nästa resa till badkaret.

Instruktioner

1 Borsta din hund noggrant innan badet. Detta är särskilt viktigt för långhåriga hundar. Men oavsett päls längd, ta bort alla lösa hår och ilska kommer att göra ditt jobb mycket enklare. Se till att du har tagit bort alla tovor och pälsbollar, skära ut svåra tovigt bitar av hår.

2 Placera en bomullstuss försiktigt in alla dina hundar öron. Se till att du bara trycka bomull tillräckligt för att skydda öronen, som du vill kunna ta bort dem snabbt och enkelt. Bomullstussar att undvika att vatten tränger in i öronen och göra bada din kompis huvud mycket lättare.

3 Få din hund i badkaret. Detta kan vara den svåraste delen av badar en stor hund. När det är möjligt, grepp din hund under flankerna och mellan frambenen, plocka upp honom och placera honom i badkaret. Om din hund är helt enkelt för stor, gränsla hund med huvudet mot badkaret, plocka upp sina framben och placera dem i badkaret och sedan snabbt steg tillbaka och lyfta hans bakdelen försiktigt tvinga honom.

4 Håll hundar kragen på om hon tenderar att försöka en flykt under hennes bad. Ännu bättre, placera en sele på henne och hålla ett fast grepp i hela badet. Även om detta kan göra bada lite knepigt, kommer det att se till att hon stannar kvar i badkaret så länge.

5 Fukta din hund och låt några droppar schampo att släppa längs hundens rygg. Arbeta tvålen i pälsen, flytta ner sidorna av kroppen. Lägg lite vatten om det behövs för att hjälpa till att sprida schampo. Se till att du får all den svåråtkomliga områden, såsom under benen och mellan tårna.

6 Skölj din hund. Sköljning är mycket enklare om du har en handdusch huvud. Men en kopp doppas under rinnande vatten kommer också att arbeta. Se till att du får alla soap eller det kan irritera hundens känsliga hud.

7 Ta bort bomullstussar från din hund öron och sedan förbereda sig för någon skakning. Stå upp medan snabbt sprida en handduk framför dig, hålla den bara längs kanten av badkaret. Detta kommer att avskräcka hunden från att hoppa ut samtidigt sopping våt. Vänta skaka och sedan använda handduken för att torka din hund.

Tips

 • För stora hundar, kan du behöva två handdukar för en grundlig torkning.
 • Håll hunden varm och inomhus tills den är helt torr.

Hur att sticka en tröja för en trebent hund


Hundar förlorar benen som resultat av kirurgisk amputation, sjukdom, skada eller genetisk defekt. Oavsett orsaken, trebenta hundar kräver särskild omsorg. Särskild försiktighet måste vidtas för att säkerställa att trebenta hundar hålla värmen på vintern - de kan inte röra sig samt deras arbetsföra motsvarigheter och måste skyddas från väder och vind. Platsen för en amputerad lem kan vara särskilt känsliga för kyla. Stickare kan skapa en anpassad tröja för en trebent hund som skyddar platsen för den saknade lem från kall luft och väder samtidigt som hundens återstående tre benen är fria att röra sig obehindrat.

Instruktioner

1 Mät omkretsen av hunden omedelbart bakom frambenen. Mäta längden på hunden från kragen till svans. Mäta avståndet från hundens halsband till sina framben. Mät omkretsen runt hundens ben.

2 Hitta din trådspänningen. Lägg upp på en serie av åtminstone 20 stygn med hjälp av dina valda nålar och garn. Sticka tills arb mäter 4,5 inches. Räkna antalet stygn och rader i fyra inches av stickat tyg. Dela upp varje nummer med fyra för att hitta antalet stygn i varje tum.

3 delar omkretsen hos hunden omedelbart bakom frambenen med två. Multiplicera denna siffra med antalet stygn i varje tum. Lägg upp så här många stygn, plus ytterligare två stygn.

4 Sticka tre stygn. Avig två stygn. Sticka två maskor. Sticka i en stickad två, sticka två syr mönster tills du når de sista tre maskor på nålen. Sticka tre stygn. Detta skapar ett ribbat, elastiskt tyg. Fortsätt på detta sömmen tills du når slutet av raden.

5 Vänd stickning. Avig tre stygn. Sticka två maskor aviga därefter två stygn. Fortsätt i en sticka två, sticka två mönster tills du når de sista tre maskor på nålen. Aviga de sista tre stygn.

6 Sticka i en ribbmönster fram och tillbaka tills projektet är lika med längden av hunden från kragen till svans. Maska av.

7 Lägg upp en andra bit av stickning med samma antal stygn som den första. Sticka fram och tillbaka tills arb är lika med längden av hunden från kragen till svans.

8 Montera tröja att hunden. Placera en av de tröjan stycken över hundens rygg. Om hunden saknas ett främre ben, infoga en säkerhetsnål i tyget för att indikera platsen där benet saknas. Om hunden saknas ett bakben, ingen indikation krävs.

9 Placera de två delarna av stickning tillsammans med de sidor som kommer att bli den yttre tröjan utåt.

10 Trä en väv nål med en armslängds avstånd av garn.

11 Sätt tapeten nålen i den första maskan på den längsta sidan av en av de stickade bitar. Tryck nålen genom båda delarna av trikå. Sätt upp tråden genom nästa maska, sy de två delarna tillsammans. Lämna en längd av ca 3 inches av garn hänger lös. Inte knut i slutet av garnet.

12 Sy de två delarna av trikå tillsammans stygn för stygn för en längd lika med mätningen från hundens halsband till dess främre ben eller ben.

13 Hoppa ett avstånd lika med halva omkretsen av hundens ben och fortsätta falsning för resten av längden på tröjan. Om den sida du är falsning är märkt med säkerhetsnål, inte hoppa över denna distans. bara fortsätta att sy.

14 Seam den andra sidan av tröjan, att hoppa över ett avstånd lika med halva omkretsen av hundens ben, om den sida av tröjan inte är markerad med en säkerhetsnål. Om den är markerad med en säkerhetsnål, söm ner längs hela tröjan. Ta bort säkerhetssprinten.

15 Weave i alla lösa ändar av garn. Detta säkrar dem och håller dem från rivas upp.

Hundar, speciellt valpar, är nyfikna av naturen och kommer att undersöka precis vad som helst genom att sätta den i sin mun. Ibland kommer en hund svälja något som är för stora för att gå ner och börja kvävning. Oftare än inte, kommer objektet att lossna på egen hand, men här är vad man ska göra om din hund fortsätter att kvävas.

Försök att få bort manuellt

Detta är en knepig situation eftersom din hund kan panik och bita dig, men du kan försöka att få bort objektet manuellt. Öppna hundens mun och försök att få bort objektet genom att ta tag din hunds tunga och sveper den från sida till sida med hundens huvud och hals pekade mot marken (detta gör att gravitationen för att hjälpa, och föremålet kan bara falla på sin egen ). Om detta inte fungerar, prova Heimlich manöver.

Dog Heimlich manöver

Heimlich manöver fungerar på samma sätt på en hund som det gör en människa. För att utföra det, få bakom hunden och lyft det under frambenen så att ryggen är mot bröstet. Placera sedan händerna under hundens revben med en hand över din knytnäve och utföra fem snabba stötar inåt och uppåt. Håll koll djurets mun efter varje gång och upprepa vid behov. Detta kan orsaka din hund att kräkas i processen, men om det händer, vet du proceduren arbetade.

Sharp Jabs till Back

En annan metod för att lösgöra ett föremål fångas i hundens hals är att lyfta din hund genom att höfterna så att dess huvud hänger ner och ge det fem vassa stötar mellan skulderbladen med handflatan. Vibrationerna som orsakas av stötar bör vara tillräckligt för att skaka loss något fångad i en hunds hals. Om alla dessa metoder misslyckas, få din hund till en veterinär omedelbart för att få sakkunnig medicinsk behandling. Förhoppningsvis kommer du aldrig har detta problem, men det är alltid bra att vara förberedd för säkerhets skull.

Hundtäcken kan vara på modet och praktisk. Även hundar inte nödvändigtvis att älska att bära kläder, är det mycket viktigt att din hund skyddas mot de hårda element som snö och regn. Gör din egen hund pälsmönster ger dig friheten att göra din hunds päls som är unik för honom och din personlighet som du vill.

Instruktioner

Att göra en hundtäcke Mönster

1 Mät din hund. Bestäm om du vill inkludera en huva eller inte. Om du är bland annat en huva eller fäst huvudbonad, mäta din hund från toppen av huvudet till höger innan svansen. Mät honom från axeln till tass på de två främre tassar, om inklusive ärmar. Mät omkrets av frambenen (vid delen närmast kroppen). Har honom låg på rygg eller på sidan och mät från kragen (under hakan) till höger före skrevet (så att han kommer att kunna urinera i pälsen). Mät din hunds omkrets vid den bredaste delen av hans kropp.

2 Designa din hund päls. Ärmar kan ingå, men är inte nödvändigtvis mer praktiskt som hundtäcken är om att hålla kroppen isolerad. Se till att din jacka täcker inte sina könsorgan eller bakom så att han fortfarande kan eliminera slöseri när du bär rocken. Rita pälsen från flera vinklar så att du kan få en uppfattning om vad du gör. De flesta hundtäcken stopp på ryggen precis innan svansen och komma inåt för att skära rakt ovanför innan hans könsorgan, vilket bakbenen exponerades.

3 Använda mätningarna du har tagit, rita "paneler" för hundtäcke. Pälsen är lättast dras i två delar. Rita den vänstra sidan av din hund päls första, hålla det upp till honom när du ritar att se till att dina tolkningar är korrekta. Rita höger följande. Du behöver inte inkludera hål för tassarna i mönstret, som du kan klippa dem ut ur väven vid ett senare tillfälle.

4 Design ärmarna. Räkna ut där de kommer att gå på mönstret och hur länge du ska göra dem. Skär dem separat. Varje bör göras i ett rektangulärt mönster kan sys ihop till en cirkel. Om du vill kan du göra två mindre rektanglar att sy ihop för att göra en större cirkel.

5 Klipp ut mönstret. Håll mönstret upp till hunden igen för att kontrollera att den passar. Vid denna punkt, kan du klippa tass hål, eller så kan du vänta med att göra det i tyget.

6 Fäst mönstret till tyget och börja ditt projekt.

Hur man korrekt Massage en hund


Massera din hund kan se ut enkla petting, men det finns en korrekt teknik för att massera din hund. Ge din hund en massage en gång eller två gånger i veckan kan lindra ledvärk, öka flexibiliteten, förbättra muskeltonus och även förbättra sin attityd och övergripande obligation med dig. Det tar inte mycket tid eller skicklighet att lära sig att massera din hund, och du kan både dra nytta av erfarenheten. Hitta en lugn och bekväm plats och komma igång.

Instruktioner

1 Placera handen i närheten av hundens näsa så det är knappt röra honom. Stroke honom från hans näsa till spetsen av svansen tre gånger samtidigt hålla handen nästan svävande ovanför hans päls (detta är ett svenskt massage teknik som kallas "effleurage"). Medan strök honom, försök att inte bryta flödet av rörelsen.

2 Använd samma effleurage slag över varje lem av din hunds kropp, ner till tårna, med början med frambenen på de bakre benen. Även från hakan, följer ner halsen till mitten av magen. Gör detta tre gånger för varje slag.

3 Upprepa steg 1 och 2 men använder lite mer tryck, så att du faktiskt röra pälsen. Gör slag mer som en typisk mild petting. Detta anses måttligt tryck för din hund.

4 Upprepa steg 1 och 2 med lite mer tryck än i steg 3, men inte mer tryck än som om du placerar din egen hand över armen. Detta anses "tunga" tryck för din hund.

5 Placera en hand med handflatan på insidan av benet och den andra handen försiktigt knäppta över utsidan och arbeta dig ner hundens ben. Mycket försiktigt på en liten klämma med yttre handen, tills du kommer till hennes fötter, sedan arbeta dig tillbaka, göra samma sak. Vara noga med att applicera trycket på utsidan av hennes ben, snarare än insidan.

6 Placera händerna på hans huvud, som om ser öga mot öga, och linda pekfingret och tummen löst runt basen av hans öra och massage i en cirkelrörelse. Gör varje öra för sig eller båda samtidigt. Folding örat horisontellt, dra fingrarna till slutet av hans öra och gnugga tips i en cirkelrörelse.

7 Skjut ner händerna ansiktet och placera den platta sidan av tummen över bron i näsan. Dra försiktigt längs sidan av hennes nos, mot underkäken, tre gånger.

8 Reach under hans läppar att gnida i en cirkelrörelse, hans tandkött under ca 30 sekunder eller så länge han kommer att göra det möjligt. Detta kommer att bidra till att främja god cirkulation för friskt tandkött.

9 Upprepa steg 4 till 1, vända trycket du började med. Använd effleurage tekniken först med hårt tryck, sedan arbeta dig fram till lätt tryck för att avsluta massagen.

Tips

 • Din hund kanske föredrar att stå eller ligga ner under sin massage. Antingen läge är OK.
 • Schema din hunds massage för ungefär samma tid på dagen och inte inom en timme utfodring.
 • Se till att dina naglar trimmas och att du inte har lukten av mat på dina händer, eftersom det kan distrahera henne.
 • Massage är säker för de flesta hundar. Men om din hund har några skador eller medicinska tillstånd, kontrollera med din veterinär innan en massage rutin. Med tillstånd såsom feber, ett brutet ben, graviditet eller cancer, kan massage potentiellt orsaka skada.

Hur berätta om din hund kan använda en hund Anpassat


En äldre hund eller en med rörelsehinder behöver fortfarande daglig motion, och en hund rullstol kan vara lösningen till att hjälpa ditt husdjur fortsätta att njuta av sina promenader utomhus. Förr i tiden var en hund som var oförmögen att gå vanligen avlivas när sällskapsdjur ägare kände sin livskvalitet äventyrades. Sedan 1990-talet har dock hund rullstolar varit kommersiellt tillgängliga i USA, och detta har bidragit till att förlänga livslängden för många hundar och ge dem bättre träningsmöjligheter.

Instruktioner

1 Identifiera orsakerna till din hunds rörelsehinder, och avgöra om det behöver stöd för de främre eller bakbenen. Hunden kan behöva tillfällig lindring av smärta under träning, korttids rehabilitering efter en skada eller operation eller långvarig användning, helt eller delvis förlamning.

2 Testa din hunds förmåga att driva sig själv med hjälp av frambenen, eftersom detta kommer att avgöra dess lämplighet som en rullstol kandidat. Skär två hål i en gammal handduk, placera hundens framben genom hålen och lyft resten av kroppen på handduken, hålla den nivå. Bedöma om hunden kan gå normalt med hjälp av sina front kvartal.

3 Bestäm om din hund har anden att vilja vara mobil igen. Hundens attityd är en viktig aspekt i framgången för en hund med en rullstol och en hund som är pigg och alert trots fysiska utmaningar är mer benägna att lära sig ett nytt sätt att gå.

4 Mät utrymmen och entréer i ditt hem. Om din hund behöver använda rullstolen inomhus såväl som utomhus, måste den kunna få igenom dörröppningar utan att fastna, och att vända sig i de olika rummen.

5 Bedöm din hunds förmåga att lära sig en färdighet som denna, särskilt om det är en äldre eller skygg hund. Hundar som har utbildats i grundläggande lydnad är mer benägna att vara goda kandidater för utbildning för att använda en rullstol.

Tips

 • Forskning hunden rullstolar finns och se vilken design passar din hund. Rullstolar, även känd som hundvagnar, kan skräddarsys för att stödja hundens kropp helt eller delvis, beroende på om hunden har rörligheten i vissa delar. För en hund med en förlust av rörlighet i alla fyra benen, rullstolar är tillgängliga som stöder hunden både baktill och framtill.
 • Välj en design som passar din hunds funktionshinder. Vissa rullstolar har mjuka sadlar, som är bekvämare för hundar som har en viss rörlighet; andra har stela sadlar som ger mer bäcken stöd för en hund som är förlamad. Vissa modeller är hopfällbara och justerbar, vilket är bekvämt för transport av rullstolen.
 • Välj de bästa hjulen för hundens situation. En stor, tung hund behöver en bred hjulbas för att undvika välter, men detta är mindre lättmanövrerad för inomhusbruk. En rullstol är avsedd för inomhusbruk kan ha smalare hjul och däck än en avsedd att användas utomhus och i ojämn terräng.

Verktyg eller Enheter för hund utbildning


Korrekt träna din hund kan leda till en lyckligare liv för dig och ditt husdjur. Dock är utbildning mer än enkla uttalanden av "bra hund" eller "dålig hund." Det finns många verktyg som du kan använda för att hjälpa din hund lära sig rätt beteende. Utbildning din hund kommer inte bara att göra livet enklare för dig, men kommer att hålla dem som interagerar med din hund säkrare. Dessutom kommer det också att leda till en bättre, mindre stressigt liv för ditt husdjur också.

Positiv förstärkning

Positiv förstärkning verktyg, såsom Clickers, godis och leksaker kan användas för att träna en hund att göra eller undvika vissa beteenden. Clickers är enkla verktyg som inte orsakar fysisk smärta och används ofta av professionella djurtränings. När en hund har gjort rätt beteende eller undvikas gör fel beteende, klicka på klickern att det gör ett ljud. De klickande ljud signaler korrekt beteende. En belöning bör omedelbart ges till hunden. Ge hundar behandlar, leksaker eller ömhet på korrekt beteende är också ett annat sätt att positivt förstärka hundar.

negativ förstärkning

Negativa förstärkningar kan också användas när man tränar hundar. Men många lärare varnar djurägare att gå vidare med försiktighet när de tillhandahåller negativ feedback, eftersom i vissa situationer kan det förvirra hundarna. En av de mest populära negativ förstärkning verktyg är chock krage. Hundar bära en chock krage, som vanligtvis är ansluten till ett elstängsel eller barriär. När hunden korsar barriären kragen avger en chock. Detta lär hundar att stanna i vissa områden på gården eller av vissa områden i ett hus. Chocker kan också manuellt göras av ägarna med hjälp av en fjärrkontroll.

Halsband, koppel och kablage

Halsband, koppel och selar kan användas för att träna hundar att gå ordentligt bredvid sin ägare. De lär också hundar gränser och begränsningar. Koppel kan antingen vara fäst till en traditionell trasa eller läderhalsband, som drar tillbaka hunden i nacken, eller till "choke kedjan" krage, som drar tillbaka hunden mer intensivt. Selar kan också användas i stället för kragar för att förhindra att hundar från att dra eller springer bort medan de går på ett koppel med sin ägare. Det finns många typer av selar, men de i allmänhet dra hunden tillbaka av bröstkorgen, eller genom att tvinga de hundar frambenen uppåt, vilket hindrar dem från att dra.

backar

Backar kan användas för att träna hundar att använda badrummet. Hundar bör sättas i en låda stor nog för dem att fastställa, stå upp och vända. Hundar associerar i allmänhet deras låda med sina egna privata livsrum, och kommer inte att uträtta sina behov i detta vardagsrum. Detta kommer att bidra till att förhindra olyckor i huset när du inte runt, och kan hjälpa till att få hundar på ett badrum schema. Backar bör fyllas med leksaker och filtar så att hunden kan visa sin låda som en positiv utrymme.

Om amerikanska Eskimo upplever håravfall eller alopeci, på frambenen, det finns flera tänkbara lösningar, beroende på den troliga orsaken. Din veterinär kommer att kunna avgöra om din hund lider av parasiter, allergier, hormonell obalans eller en zinkbrist och föreskriva en lämplig behandling för att stimulera hårväxt.

Zink Responsive dermatos

Om amerikanska Eskimo har lidit håravfall på frambenen, är det troligt att uppleva en förinställd genetisk tillstånd som kallas zink reagerar dermatos. Eftersom denna tendens ärvs, kommer en normalt hälsosam kost inte hjälpa din hund återhämta sig på egen hand, eftersom det dermatos härrör från en oförmåga att korrekt absorbera zink. Genom att administrera tillräckliga injektioner av zink, kommer många amerikanska eskimåer börjar åter växa håret.

hormonrubbningar

I vissa fall kommer en hormonell obalans orsaka amerikanska Eskimo hårsäckar att sluta producera hår på normala priser. Hypofysen är ansvarig för att producera tillväxthormonet som möjliggör hårväxt. Även veterinärer kan simulera detta hormon i ett försök att kompensera för en felaktig hypofysen, är det en mycket dyr behandling.

Parasiter och allergier

Allergier och parasiter orsakar ofta tillfälligt håravfall i amerikanska eskimåer. Parasiter, inklusive skabb, antingen infektera huden eller orsaka tillräcklig irritation din hund att få den att oavsiktligt ta bort hår från överdrivet slickande eller bitande. En allergi mot loppbett är också en vanlig orsak till håravfall, medan ett negativt allergisk reaktion mot mat kan ibland orsaka liknande effekter. Många vanliga allergier och parasiter kan botas med en enkel dos av lättillgängliga läkemedel, beroende på den specifika typen av parasit eller allergi.

Andra möjliga orsaker / botemedel

Medan håravfall på frambenen i de flesta amerikanska eskimåer orsakas av de faktorer som diskuteras ovan, i vissa sällsynta fall Cushings sjukdom kan ge liknande effekter. Cushings sjukdom kräver avlägsnande av eventuella tumörer eller upphörande av höga steroiddoser i de fall där den amerikanska Eskimo har haft att ta emot steroider för andra sjukdomstillstånd.