långt hår på äldre kvinnor

Frisyrer för äldre kvinnor med långt hår


Det finns många olika sätt att bära långt hår. För äldre kvinnor, hålla håret ungdomlig (utan att försöka se alltför unga) kommer att få dig att se och känna yngre. Den första sak att komma ihåg innan styling håret är att återfukta den. Ju äldre vi blir, blir skörare och senig vårt hår. Med hjälp av en bra fuktgivande schampo och balsam kommer att hålla håret mjukt och smidigt för vad frisyr du vill.

Den ungdomliga Bun

Fukta håret med en sprayflaska fylld med vatten. Använd en kam för att sprida vattnet i hela håret. Del håret på den sida som det normalt skildes på. Kamma håret ner över öronen, som du kommer att lägga håret i en låg hästsvans. Håll håret med din icke-dominanta handen. Med den andra handen, börjar vrida håret. Håller mitt i "bun", linda håret runt sig själv för att bilda en bulle. Wrap ett hår slips över och runt bulle för att säkra den. Placera en bobby stift på toppen, botten och sidorna av bun att säkerställa att bun sitter på plats hela dagen. Tillsätt lite hårspray för extra grepp. Denna frisyr är elegant och sofistikerad utan att titta matronly.

Dra ditt hår Half-up

Forma håret rakt eller lockigt, beroende på vilket du föredrar. Använd en råtta svans kam försiktigt råtta håret på toppen, baksidan av huvudet. Gör detta genom att lyfta en liten del av håret på hjässan, sedan kamma igenom avsnittet. Gör detta med den del av håret precis under avsnittet ratted. Jämna ut håret ner med kammen, bara något för att inte plattar håret. Använd slutet av råttsvans att dela håret i hälften (strax ovanför öronen). Dra dessa två delar av håret till mitten baksidan av huvudet. Använd en liten hår slips i färgen på håret för att säkra.

Lägga volymen till "Do

Tvätta håret med en fuktgivande schampo och balsam. Blåsa håret torrt vid rötterna för att förhindra fly-ett-vägar. Avsnitt håret ut i flera delar. Använd en stor, rund borste för att rulla igenom varje avsnitt som du torkar det. Gör detta tills alla hår är helt torr. Placera heta valsar under hela huvudet. Håll valsarna i 5 minuter; lämnar dem i längre kommer att resultera i hårdare lockar. Ta rullarna ut och lägga lite hårspray för att hålla hair.Tousle håret med fingrarna.

En frisyr säger mycket om en person, och precis som du inte bör bära samma stil kläder för evigt, bör du inte ha samma frisyr evigt. Förändring är oundviklig, och så åldras, men en smickrande frisyr kan komplettera din ålder och lura människor att tro att du är år yngre. Glöm myten att äldre kvinnor bör ha kortare hår och inte heller rädd för att omfamna din grå. Mest av allt, inte vara rädd för att prova något nytt, oavsett din ålder.

Långt hår är fint Över 40

I åratal människor har hört att äldre kvinnor bör säga adjö till sitt långa hår. Beroende på kvinnan, hennes hårtyp och hennes livsstil denna rent en myt. Kvinnor som Michelle Pfeiffer, Holly Hunter, Cindy Crawford och Meg Ryan är ett bevis på att när utformade på rätt sätt, är långt hår precis som blir vid 45 eftersom det är vid 21.

Fråga din stylist för att hålla det lite under dina axlar så att när man bär på framsidan, faller det strax ovanför bröstet linje. Kom ihåg att hårstruktur ändrar med åldern, så be din stylist att lagret håret för enklare styling. För en mer ungdomligt utseende, prova höjdpunkter. För brunetter, prova en ljus karamell färg, och om du är blond, inte vara rädd för att gå med några honungs tonas höga eller låga ljus. Denna stil fungerar bäst med naturligt vågigt eller lockigt hår.

Prova en Bob

Du kan höra ordet "bob" och omedelbart trolla fram bilder av baby Suri, men inte rädd, kan detta trendiga frisyr ändras för en mer elegant och äldre utseende. Kvinnor som Allison Janney, Kate Walsh, Helen Mirren och Ellen Barkin har setts med olika former av "bob" och de ser fantastiska.

Detta ser kan åtföljas av trubbiga smällar (a la Allison Janney), sida sopade lugg, eller det kan göras lite hackig eller asymmetrisk. Denna frisyr kan vända även drabbest kvinna i en kaxig dam på bara några snips. Blond, brunett, rödhårig eller grå, ovala eller runda ansikten, kvinnor 40 och över har visat att "bob" är en one-cut-fits-all typ av frisyr.

Hitta din Medium

Om du befinner dig fastnat mellan loving bob och gilla de långa lås av kändisar, prova medellånga stilar de som dyker upp på röda mattor, tv-program och lokala salonger överallt.

Falling antingen precis ovanför eller direkt på toppen av axeln, är det medium frisyr söta kusin till sassy bob och sexiga långa lockar. Kändisar som Felicity Huffman, Heidi Klum och Maria Shriver bevisa att alla hårtyper, ansiktsform och åldersgrupp kan bära denna lekfulla stil.

Om hår är naturligt vågigt eller helt rak, lägga lager på denna nedskärning gör det lekfullt och sofistikerad. Det kan bäras med en längre eller sida svepte bang och är fortfarande tillräckligt länge för att binda upp för dagliga ärenden och tillräckligt kort för att lätt stil för en utekväll.

Alla dessa stilar kan bäras i alla åldrar när klippa och stylade på rätt sätt. Det gamla sättet att tänka har nu ersatts med tanken att en kvinnas frisyr aldrig skulle berätta för henne ålder.

Medium Längd frisyrer för äldre kvinnor


Medellångt hår faller under käklinjen vilar lätt på axlarna. Det är en attraktiv färg för äldre kvinnor, på grund av dess enkelhet och rena linjer. Eftersom det är varken lång eller kort, är en mer ungdomligt utseende uppnås utan extra tid på underhåll. Detta gör att frisyren elegant och lämpar sig för en mängd olika tillfällen. Dessutom, om du behöver en snabb gör, dra den tillbaka i en hästsvans och du ut genom dörren.

Blunt Cut med Höjdpunkter

Ett trubbigt halva längden cut är en slående stil för kvinnor fyrtio och utanför. Tillsatsen av skimrande höjdpunkter kommer att mjukna denna klassiska göra, att lägga till en naturlig vädjan till ansiktsdrag som är både modern och ungdomlig. Den trubbiga snitt, på grund av dess skarpa linjer skapar naturligtvis uppmärksamhet och orsakar en uppståndelse. En stil som detta säger andra att denna kvinna bryr fortfarande om hennes utseende och är inte rädd för att prova något nytt. Dessutom är medellånga hår med höjdpunkter på en mogen kvinna mycket attraktiv.

page

En medellång page är perfekt när ett klassiskt utseende önskas utan att kompromissa med kvinnlighet eller professionalism. Det är en bra stil för dem som är både socialt aktiv och har en karriär, eftersom det ger en no-nonsense look som kräver minimalt underhåll, men samtidigt signalerar din personliga makt. För att uppdatera din look, få snittet med fullt klippta eller trasiga smällar. Denna eleganta stil är lämplig för den äldre kvinnan som önskar att hennes panna förblev täckt.

Curly Bob

Den medellånga lockiga Bob bärs av ansiktet, berör knappt axlarna och exponerar öronen. Det är särskilt tilltalande på mogna kvinnor som vill framhäva eller visa upp sin panna. Denna halva längden hår mode ger ett modernt utseende till den äldre kvinna som vill göra ett djärvt uttalande om att hon fortfarande är aktiv. Om du vill ha denna look, men naturliga lockar är inte en del av din arvsmassa, låt inte det hindra dig. En resa till en stylist för en perm kommer att ge dig det utseende du önskar.

Medellånga ljusare hår

När håret börjar gråna, besöka en frisörsalong för en professionell snitt och färg samråd. I stället för att täcka grått hår, lägga till silver eller ljusare den med en sköljning. Antingen behandling kommer att lägga mjukhet i ansiktet, vilket ger en kvinna en mer ungdomligt utseende. Silver eller ljusare lås är en attraktiv stil för en kvinna över femtio. Se till att inte försöka denna look hemma. Istället finns en välutbildad hår kolorist som är skicklig på matchande färg med hudtoner. Därefter prata med en skär expert för en halva längden trim.

Populäraste frisyrer för äldre kvinnor


Om det någonsin ett problem som kvinnor möter, är det att hitta rätt frisyr. Detta blir svårare när kvinnan åldras. Under ungdomar, kvinnor tycker att det är lätt att hålla sitt hår långt och lager. Emellertid, som kroppen åldras, så gör håret. Det kan bli spröd, eller till och med tunna ut. Kvinnor anpassar ofta sin frisyr som passar deras ålder.

Chin-längd Bob

Bob är lämplig för kvinnor med ovala och diamantformade ansikten. Det är en kort stil som vanligtvis grödor runt ansiktet. Bära allt en längd, eller lägga till lager för att ge organet. Denna frisyr fungerar bra för dem som har mycket fina, halta hår, eftersom det ger intryck av mer volym.

kort lugg

Under de yngre åren, de flesta kvinnor tenderar att hålla sitt hår med lång med lugg blandats i. Vissa ansikten gynnar de korta lugg som ligger vid eller ovanför ögonbrynen. Kort lugg ihop också väl med kortare hår. Försök skiktning lugg så att de sveper över pannan.

Kort Pixie Style

Kort hår är definitivt på kort pixie är lätt att stil. du kan skära den med lager dras mot ansiktet, eller ens idrotten en rörig, taggiga utseende. De flesta äldre kvinnor i den professionella världen bär det stylade mot ansikte med lager läggs till volym.

Svart frisyrer för äldre kvinnor


Som ni ålder din frisyr är sannolikt att förändras eftersom håret blir ofta torr och tunn med ålder. Äldre svarta kvinnor har ytterligare utmaningar. Eftersom African American hår tenderar att vara tjockare, torrare och skörare än andra hårtyper, välja rätt frisyr är viktigt. Om du är en äldre amerikansk kvinna, är det idealiskt att välja en frisyr som inte kräver en hel del värme styling.

Öron Length Hair

En smickrande frisyr för äldre svarta kvinnor är öronlängd, med lugg. En kort stilen i denna längd är vackra på en mogen kvinna, eftersom det höjer öga betraktare, tar fokus från en hängande hals eller käklinjen. Mjuka smällar med denna stil föra också uppmärksamma ögon och täcker pannan linjer. För att uppnå denna stil, lager håret och klippa det kortare i ryggen, och lämna den längre på toppen och i fronten.

Flipped Bob

En kort till bob medellång med vänt ut ändar är elegant för äldre kvinnor. Denna frisyr kan skäras till hakan eller mitten av halsen. Massor av lagren ger hela håret volym och rörelse. Bangs kommer också att arbeta med denna stil, oavsett om de är långa och sidan sopade eller klassisk, når ögonbryn nivå. När styling håret, använda en curling eller uträtning järn för att borsta håret och lagren utåt.

Axellångt hår

Läcker, är axellångt lockigt hår ett annat alternativ för mogna svarta kvinnor. Denna frisyr fungerar bäst om ditt hår har naturliga Ringlet lockar. Styling är relativt lätt att använda mousse och styling grädde. Att lägga lockar, använd en liten fat locktång och göra slumpmässiga lockar hela huvudet. Lägga till en tjock pannband kommer att klä upp denna frisyr.

Hår & Skönhet Tips för Plus Sized äldre kvinnor


Välja kläder, frisyr och smink som kompletterar en kvinnas egenskaper kan vara en svår uppgift, som kan bli svårare med åldern. Plus-size äldre kvinnor kan fortfarande ser lika bra ut som de gjorde i sina yngre år genom att välja färger och stilar som kompletterar deras naturligt kurviga form. Enkla tips kan hjälpa plus-size äldre kvinnor ser modern och raffinerad, och samtidigt bibehålla deras känsla av förtroende.

Makeup för plus-size äldre kvinnor

Välj makeup som kommer att smickra både ålder och ansiktsform. Som kvinna blir äldre, hennes hudfärg ändras göra för solexponering och hormoner. Den makeup som en gång matchade hennes hudfärg i 20-årsåldern och 30-talen kan inte längre överensstämmer i 40s och 50s. En kvinnas hudens struktur förändras också med åldern och blir tunnare, vilket gör rynkor tydligare. Äldre plus-size kvinna bör leta efter makeup som är lätt och matchar deras nuvarande hudfärg. En matchande lätt foundation kan släta ut rynkor och täcka eventuella ansiktsmissfärgningar som har dykt upp. Ögonskugga, rouge och läppstift bör vara mer subtil också, i stället för de ljusa, djärva färger som bärs i yngre år. Att välja lätt mineralbaserade makeup kan också bidra till att förbättra utseendet på känslig eller irriterad hud och förhindra djupare rynkor från att titta framträdande. Att välja rätt färg av makeup kan ge en plus-size äldre kvinnor en mogen look, samtidigt som de kompletterar sina naturliga funktioner.

Frisyrer för Plus-size äldre kvinna

Att hitta rätt frisyr kan vara svårt för vem som helst, men kan vara svårare för en plus-size äldre kvinna. Inte bara har hon att hitta en stil som smickrar en fylligare ansikte, men hon måste också hitta en frisyr som kompletterar hennes ålder. Liksom huden, börjar en kvinnas hår konsistens och tjocklek att förändras när hon blir äldre och får tunna eller bli mycket grov, vilket gör det svårt att stil. En kort bob kan hjälpa till att lindra detta problem och komplettera en äldre plus-size kvinnas ansikte, vilket gör henne att se yngre och sofistikerade. Det kan också ge en illusion av en längre hals och definierade jawline. Axellångt hår utan lager kan också vara smickrande och kan göra en ovalt ansikte verkar smalare. Välja en frisyr som är hakan längd eller längre kan lägga till en känsla av förtroende och mognad till en plus-size kvinna åldrande skönhet.

Mode för Plus-size äldre kvinna

Plus-size äldre kvinnor har ofta svårt att hitta en garderob stil som hyllar både ålder och figur. När det gäller mode, bör äldre plus-size kvinnor leta efter tyger, texturer, färger och mönster som smickrar kurvorna och lägga till en touch av mognad. Det är bäst att undvika tjocka strukturer, såsom tweed ull tyger, som kan göra en plus-size äldre kvinna verkar tyngre än hon egentligen är. Tyger och texturer som är ljus såsom silke, satin eller lätta bomullstyger kan lägga en sofistikerad feminin touch och komplimang kurvor. Välja fasta neutrala färger och undvika högdragna tryck, såsom stora blommönster, kan också bidra till att smickra en plus-size kropp och lägga till en känsla av mognad.

Frisyrer för äldre kvinnor med runda ansikten


Äldre kvinnor behöver lite hiss, så de bör välja en frisyr som har lite volym upptill så att ögat dras uppåt i stället för nedåt, som en lång, rak, platt frisyr kommer att göra. Hud, ögonlock, kinder och käklinjen sloka med åldern, även om rund inför äldre kvinnor. Det finns knep du kan använda i styling håret som ger ditt ansikte mer vinklar och kamouflera din ålder.

Bobs

Om du har ett runt ansikte, kan du saknar definition i ansiktet, vilket innebär att det inte är skulpterade och din kind ben är inte märkbar. Om du har ett runt ansikte, kommer längden på ditt ansikte och bredden vara nästan lika, enligt Lifescript.com. Tänk dig en razored bob, vilket kommer att bidra lägga vinkel mot ansiktet. Denna typ av stil kommer att ge definition till ett runt ansikte och kan bäras relativt lång eller kort. En snygg bob kommer att se bra ut på en äldre kvinna. Klipp din bob strax ovanför axlarna så längden på håret inte dra ner dina ansiktsdrag, som kan förekomma oberoende av en kvinnas ansikte form om hon är i en viss ålder. Ett bra val är att ha stripig lager läggs runt ansiktet eller ens lugg, som dölja rynkor. Lagren kommer att ge din runda ansikte någon definition.

Långt hår

En kvinna med ett runt ansikte kan bära långt hår, eftersom hårlängd balanserar runt ansikte genom att tillhandahålla en förlängning effekt, enligt Becomegorgeous.com. Det är en myt att äldre kvinnor inte kan bära längre hår. Men se till att ha lite höjd på toppen, som du kan uppnå genom skiktning eller retas. Blunt frisyrer är smickrande för runda ansikten kvinnor, men undvik alltför mycket bredd i håret om du runt inför. Stora lockar kommer att göra ditt ansikte ser rundare.

Lugg

Vinklade lugg är också ett bra sätt att mjuka breda kinder. Fyrkantig bang kommer att se bra med ett runt ansikte och, som nämnts tidigare, kommer att dölja rynkor. Hackar lugg som skärs i olika vinklar och längder kommer också minska rundhet i ansiktet.

Hur Style medellångt hår för kvinnor


Medellångt hår är en längd som ser bra ut på någon - det är inte för ung för äldre kvinnor, men det är inte alltför kort yngre flickor. Styling medellångt hår är också mycket enkelt eftersom det är bara tillräckligt länge för extra variation. Du kan ge håret mjuka vågor, naturtrogna lockar eller så kan du plattång håret för en mer elegant stil. Allt du behöver är några vanliga hår styling verktyg för att få det utseende du vill.

Instruktioner

Vågor

1 § av håret längst fram i hårfästet. Detta avsnitt bör vara ca 2 till 3 inches i bredd. Kamma detta avsnitt av håret rakt upp, sedan rulla hela sträckan i en varm vals.

2 Sätt i en rulltapp - de kommer med rullarna - genom ditt hår och rullen för att hålla rullen på plats.

3 Upprepa steg 1 och 2 med avsnitten hår direkt under den första papiljott. Detta kallas ofta "Mohawk Strip."

4 Rulla hårslinga precis ovanför höger öra i en varm vals. Sedan rulla avsnitt håret som faller mellan valsen ovanför höger öra och en av rullarna från Mohawk Strip i en varm vals.

5 Rulla hårslinga strax ovanför vänster öra i en varm vals. Sedan rulla avsnitt håret som faller mellan rullen ovanför vänster öra och en av rullarna från Mohawk Strip i en varm vals.

6 Rulla de återstående avsnitten av hår under öronen håret i flera heta valsar, liksom.

7 Spraya rullade håret med en lätt dimma av hårspray. Låta håret i rullarna i minst 15 minuter.

8 Ta bort rullstiften och rullarna ur håret. Finger kamma håret för en mer definierad look. För lös, mjuka vågor, borsta håret ut. Spraya håret med lite mer hårspray för att hålla ditt utseende.

lockar

9 § håret runt kronan bort, och klipp avsnittet om toppen av huvudet med en hår klipp. Avsnitt håret över öronen off, och klippa avsnittet huvudet med en hår klipp. Den sista delen kommer att förbli ner.

10 Spraya nedre delen av håret med en lätt dimma av hårspray. Dra en liten del av håret - 1-tums bredd - bort från den nedre delen.

11 Kläm pipan runt botten av håret. Håll locktången horisontella, linda håret upp i pipan. Låt håret i tunnan i 30 sekunder, släpp sedan håret. Håll locktången vertikalt gör banan lockar, som kan vara OK för ett litet barn, men inte för vuxna.

12 Upprepa steg 2 och 3 med den återstående nedre delen av håret.

13 Ta bort hår klipp från den mellersta delen av hår och upprepa steg 2 och 3. Ta sedan bort den övre delen av håret och upprepa steg 2 och 3. Spray en lätt dimma av hårspray i håret för en heldags håll.

Rakt

14 Spraya håret med en ljus lager av termisk hår skyddande spray. Strykjärn kan nå temperatur av nästan 500 grader F, och de termiska Protectant spray bidra till att förhindra värmeskador. Avsnitt håret i tre sektioner.

15 Kläm fast platta fat din varma plattång runt en del av håret. Storleken på sektionen beror på storleken på din platt järn.

16 Dra fat ner genom den del av håret snabbt.

17 Upprepa steg 2 och 3 tills den nedre delen av håret är rakt. Släpp den mellersta delen av hår och upprepa steg 2 och 3. Släpp den övre delen av håret, och fortsätter att strykjärn håret som i steg 2 och 3.

18 Applicera en dime -stora droppe hår serum till händerna. Arbeta håret serum i längd och slutar på håret. Undvik att placera serumet i håret runt kronan, eftersom detta kan orsaka en fet utseende.

Hur man kan förbättra hårväxt för äldre kvinnor


Skallighet normalt anses vara en manlig problem, men kvinnor utgör 40 procent av håravfall sjuka. Många kvinnor upplever inte problemet först under och efter klimakteriet, när det blir betydande, enligt American Hair Loss Association. Lyckligtvis finns det sätt att förbättra hårväxten hos äldre kvinnor.

Instruktioner

1 Regelbundet massera hårbotten för att stimulera hårsäckarna. Använda bollar av fingrarna, gnugga hårbotten i cirkulära mönster för att öka blodflödet till hårbotten och stimulera frisk hårväxt. Gör detta i minst 10 minuter dagligen.

2 Ät mat med protein och järn. Protein, som finns i fisk, ägg, fjäderfä och yoghurt, och järn, som finns i hela korn spannmål, ägg, datum och russin, är viktiga för hår hälsa. Dessutom, essentiella fettsyror, såsom de som finns i valnötter, canolaolja, fisk och soja, är kända för att främja hårväxt. Om du inte förbrukar din dagliga mängden vitamin B och E, ta ett kosttillskott.

3 Undvik hårda hår behandlingar, såsom perms eller färg. Dessa processer skadar hårsäckarna och hindrar tillväxten. Värme styling enheter, t.ex. rikt eller locktänger, bör också undvikas. Dra inte håret tillbaka i en hästsvans eller bulle, eftersom detta kan också orsaka håravfall.

4 Använd naturläkemedel för att behandla håret. Rosemary har varit kända för att förbättra kvaliteten och volymen av hår. Blanda rosmarinblad med ditt schampo och tvätta som vanligt. En annan naturlig åtgärd är en blandning av kokosnöt- och olivolja, som är masseras in i hårbotten i 10 minuter. Aloe vera och kokosmjölk kan också appliceras direkt på hårbotten för att stärka håret vid rötterna och reparera skador.

Hur man Välj färger att bära i mode för äldre kvinnor


Äldre kvinnor gör ofta misstaget att fastna i en garderob hjulspår. Antagandet att vad som fungerade för tio år sedan fortfarande ser bra idag är osant. När vi blir äldre hår och hudfärg förändras subtilt. Kläder är en återspegling av vilka vi är, och när du blir äldre och klokare, behöver din garderob för att återspegla vem du är just nu. Färg är ett utmärkt sätt att uppnå detta.

Instruktioner

1 Ändra dina antaganden. Försök att gå in i en butik som du inte brukar handla på och se kläder på räcket med nya ögon. Leta efter färger som du älskar i en ny nyans att krydda upp saker eller prova en helt annan nyans i några olika nyanser. Prova några nya saker som du aldrig har provat förut, men inte köpa dem ännu. Målet är att få ut av din komfortzon och få hjulen att snurra.

2 Prova något nytt. Om du har mörkt hår och ögon men är rättvisa, välja en djup granat, marinblått eller en rik rosa. Om du är blond eller silver-haired med ljus hy, prova den senaste nyanser av säsongen i bleka rosa, elfenben och särskilt lavendel och vintergröna nyanser för att göra ditt ansikte gnistan. Om du har en mörkare hy, välja rika jordfärger, vallmo röda, djupt kungsblå eller ens en ljus turkos att förnya ditt utseende.

3 Tänk på din nuvarande garderob. Nu kan vara dags att uppdatera garderob väsentligheter i modernare snitt och stilar. Grundläggande svarta, vita och neutrala är fortfarande din vän men eftersom tiden marscherar på, kan subtila skillnader i snitt och även i skuggan eller vitt eller svart som används av designers göra din garderob ser daterad jämfört med dagens utseende. Välj grunderna med massor av struktur för att smickra din figur och plocka texturer som är mjuk och feminin.

4 Välj din bästa ansikts funktionen och välja färger för att komplettera den funktionen. Till exempel, om du har nötbruna ögon, hålla upp olika färgade skjortor för dig bröst och tittar i spegeln. Vissa färger kommer att göra dina ögon pop och locka varsel, medan andra kommer att få dem att verka lite plattare och mer urblekta. Prova denna övning om du är blyg om att försöka nya färger för att hjälpa dig att välja rätt nyanser. Om en färg gör ditt ansikte ser grå, platt, urtvättat eller sallow-- hoppa över den.

5 Börja i liten skala. Arbeta ett par nya färgade tillbehör till din garderob innan du begår. Prova en ny armband, väska, eller nya skor i löpande färger och se hur du gillar dem. När du hittar några färger du verkligen gillar, köpa en ny topp i den färgen. Undvik Brights och hårda färger, samt tvättas ut pasteller och neutrala.

6 bryter mot reglerna. Hoppa säsongs regler färg, och även nix idén om vilka färger ser bäst på dig. Varje kvinna ser bra ut i alla regnbågens färger. Det är bara en fråga om vilken nyans av varje färg berömmer dig mest. Ju fler nyanser du försöker på, desto fler färger du kommer att upptäcka att få dig att se fantastisk.