läkning av revbensfraktur hund

Körning längdskidåkning med din hund kan vara ganska ett äventyr. Varifrån att övernatta, hur ofta du ska sluta, gör upp planer för en mer angenäm resa.

Instruktioner

Säkerheten först

1 Börja med att avgöra om din hund kommer att vara i en krage eller en sele. Många hundar är mycket lättretad och har varit kända för att slingra sig ur en krage vid vägkanten stopp. En grimma passar över bröstet och buken och säkrar hunden; han kommer inte att wriggling ut ur en halter.

2 Tänk på var din hund kommer att rida i baksätet eller framför med dig. Om du har en hund som är en "hugger" och vill sitta nära dig, placera en barriär mellan dig och passagerarsätet. En hund som kramar dig på en längdskidåkning resa är farligt för er båda.

3 Köp en hund bilbälte eller särskild säng för små hundar; sängar krok i befintliga säkerhetsbälten och låta hunden att se ut genom fönstren. Den speciella sängen är en typ av plattform säng och är tillgänglig online.

4 Håll koppel till hands för rastplatser men inte hålla din hund i koppel vid körning längdskidåkning. Kopplet kan trassla i växlings knoppar, mellan sätena och armstöd.

5 trälådor din hund kan vara en bra idé om lådan är tillräckligt stor för hunden att röra sig fritt.

Gör en resa Pet Kit

6 Ta din hund favorit hundmat och snacks, företrädesvis i påsar. Se till att du har tillräckligt för hela enheten.

7 Köp plastbehållare med tättslutande lock, hålla vattnet i ett under körning. Håll doggie behandlar i en annan och använda dem för en mat och vatten skålen när du har slutat för natten.

8 Stock mycket vatten hemifrån, lagrades i plastkannor.

9 Ta några sällskapsdjur mediciner din hund kan behöva innehålla viktig information hälsa i nödfall.

10 Kom ihåg att ta komfort objekt för din hund, en favoritleksak eller filt hjälper lugna honom.

Mat och vatten

11 Ta gott om vatten för din hund, åtminstone en kvart per dag. Om din hund är större, då ta mer. Fyll plastkannor med vatten och hålla kannor praktiskt och inte i bagageutrymmet.

12 köpa flera plastbehållare med tättslutande lock. Fyll en av dem halvvägs med vatten för att erbjuda medan du kör. Använd tättslutande lock för att stoppa vattnet från att spilla när du kör.

13 Erbjud din hund vatten ofta, är det viktigare att hålla hunden hydrerad än oroa sig för mat. Erbjuda färskt vatten när det är möjligt vid en rastplats.

14 Mata din hund i slutet av dagen när du har slutat på ett motell. Håll till sina normala livsmedel, men om din hund har en orolig mage från att resa, kan han vägra att äta. Om hunden vägrar att äta, inte tvinga honom. Du kan försöka att mata honom några människor mat, som en vanlig hamburgare.

Rastplatser och badrum raster

15 Stopp minst var fjärde timme för ett badrum paus för både dig och din hund, beroende på hur mycket vatten din hund dricker.

16 Gå bort hunden från bilar och trafik, hålla ett fast grepp i koppel hela tiden.

17 Vänta tills andra hundar och ägare har lämnat djur promenad område om din hund är inte väl socialiserade.

Planera för sällskapsdjur vänliga Motell

18 Hitta listor för sällskapsdjur vänliga Motell för varje avsnitt av din resa längdåkning och skriva ut dem. Håll dem med din karta.

19 Gör reservationer när du vet att du kommer att anlända inom ett visst område på en viss dag.

20 Titta på kartan för att se om Motell kedjan har en annan Motell på din nästa planerade stopp. Om så är fallet, kan Motellet göra reservationer.

21 Fråga andra Motell om husdjur är tillåtna, om du befinner dig inte att köra till nästa sällskapsdjur vänliga Motell. De flesta kommer att tillåta husdjur för en extra kostnad.

22 Försök att reservera ett rum på bottenvåningen, vilket gör det så mycket lättare att gå din hund när det är nödvändigt.

Tips

 • Inte smyga din hund till ett motell som inte tillåter dem; det är mycket stressande att försöka att hålla din hund lugn och försöker att gå dem utan att någon märker det. Dessutom kan de debitera ditt kreditkort upprörande belopp för en icke-auktoriserad husdjur vistelse.

Hundar har en tendens att sniffa runt och äta eller dricka potentiellt farliga saker. När din hund har förtärts något skadligt, kan framkalla kräkning omedelbart vara ett bättre alternativ än att rusa till veterinären. Väteperoxid och salt är två hushållsprodukter som arbetar för att framkalla kräkning. Läs vidare för att lära sig att framkalla kräkningar hos en hund.

Instruktioner

1 Identifiera vad din hund har ätit och kontakta din veterinär, om möjligt, för att ta reda på om det är säkert att framkalla kräkning. Det är inte säkert att framkalla kräkning efter att ha svalt ett vasst föremål eller vissa skadliga vätskor.

2 Ge din hund 2 tsk. av väteperoxid. Använd helst en spruta i stället för att hälla den i munnen. Lyft försiktigt hundens läppar och sätta sprutan i sidan av munnen och fördela vätskan på det sättet.

3 Använd 1 tsk. salt om du inte har väteperoxid. Bända upp hundens mun och placera saltet så långt tillbaka på tungan som möjligt.

4 Blanda en aktivt kol tablett med två tsk. vatten för att framkalla kräkning. Detta är ett annat alternativ, eftersom det hjälper till att förhindra gifter från att nå blodströmmen genom att absorbera och avaktivera giftet.

Tips

 • Ta din hund till veterinären så fort som möjligt för att få följa upp behandlingen.
 • Framkalla inte kräkning om din hund är slö, har kramper eller anfall.
 • Framkalla inte kräkning om din hund har förtärts en sur eller basisk produkt. De är ofta mer skadligt på väg tillbaka och kunde bränna magslemhinnan.

Hur du får din hund att äta


En hund kräsen som tittar på sin mat i avsky ibland är inte ovanligt. Om din hund inte är villig att äta sin hundmat, oavsett om det är torrt eller burk, kan vara att vara envis eller det kan vara en hälsorelaterad fråga. Saknas en måltid eller två när din hund går igenom en stressande situation är normalt, men om din hund håller ut längre då det måste du få din hund att äta.

Instruktioner

1 Besök din veterinär och förklarar att din hund inte kommer att äta. Ett knep eater kan ha en hälsorelaterade problem. Din veterinär kan göra en undersökning på din hund eller tester körs blod för att säkerställa att det inte är en hälsorelaterad fråga. Veterinären kan också erbjuda en annan diet som är mer ändamålsenligt att din hund eller ett tillägg som kommer att bidra till att ge näringsämnen som din hund saknas.

2 Lägg till en lämplig mängd vatten till din hunds mat att göra sås. Beroende på din hunds storlek, tillsätt tillräckligt med vatten till svagt mjuknar eller täcka maten du tillhandahåller. Ofta hundar blir kräsen och vatten ger något nytt som kan väcka intresse i maten. Hundar kan också passera upp mat om de är uttorkad och tillsats av vatten till maten kommer att tillhandahålla hydratisering. Att ge vatten till en måltid kommer inte störa din hunds mage, så det är det bästa alternativet att prova innan något annat.

3 Lägg till "godsaker" till din hunds mat. Godsaker kan variera från ett par skopor av en på burk hundmat till en liten stänk av ost till maten. Du kan också blanda i äppleklyftor, gröna bönor eller morötter eller lägga i ett par skopor av konserverad tonfisk eller jordnötssmör. Tillsätt en liten mängd först --- precis tillräckligt för att ge en ny doft och en lätt smak förändring. En petiga ätare kan hålla utkik efter något spännande, vilket inte är bra att ge med varje måltid, men om din hund har missat flera måltider, bör det vara acceptabelt gång ett tag. Alltid tala med din veterinär innan du lägger objekt till din hunds måltider om du är osäker de är friska eller lämpliga för sin diet. Lägg inte till en stor mängd eftersom det kan störa din hunds mage.

Tips

 • Alltid tala med din veterinär innan du ändrar din hunds diet eller om din hund har missat flera måltider.

Hur man träna en hund för början Search and Rescue


Nyckeln till att utbilda en hund för Search and Rescue är ganska grundläggande. Det handlar om att lära din hund att vända sin näsa på. Detta kommer naturligtvis att de flesta hundar, och resten är upp till föraren. De flesta hundar är mycket drivs av mat, så det är där den grundläggande utbildning för Search and Rescue börjar. Det spelar ingen roll om din hund är en renrasig eller blandras. Det handlar om vilken typ av enhet som hon har.

Instruktioner

Börja med Fotsteg Tracking

En plan för "kort matning" din hund dagen innan du börjar träningen. Bara mata din hund en lätt måltid av torrfoder på morgonen dagen innan träning, då inget annat än vatten resten av dagen. Han kommer att vara hungrig på morgonen, och redo att arbeta för sin mat.

2 Välj en sele som du kommer att använda bara för spårning. På så sätt, när du sätter den på hunden, hon vet att det är dags att gå till jobbet.

3 Skiva upp fem eller sex korv i bitar som är ungefär 1/4 tum tjock. Sätt skivorna i en återförslutningsbar plastpåse, knyt din midjeväska runt midjan, sätta varm korv i det, och gör dig redo att lägga spåren.

4 Lämna din hund i huset, eller i bilen om du har tagit honom till en annan plats, medan du lägger spåren. Bär arbete stövlar, eller en fast sulor gymnastiksko, skapa en "doft pad" med fötterna genom att störa marken. Placera tre eller fyra varmkorvbitar på detta område. Promenad cirka tjugo steg. Gör definierade steg med hälen på skon genom att gräva i marken, sedan dra foten att fortsätta doften framåt. Gå till vänster och höger precis som du skulle gå, och släppa en del av varmkorv i varje häl märke.

5 Skapa en annan "pad" i slutet av det här spåret, och antingen använda en hög med varm korv, någon annan välsmakande behandla eller din hunds favorit leksak för belöningen, beroende på vad din hund kommer att svara på bäst.

6 Pumpa din hund upp och få henne upphetsad om detta "spel." Vägleda henne till startplattan, och ge henne kommando som du pekar näsan till maten på doften plattan. Standarden för detta är SUK ... uttalas "Sook". Det är en tysk kommando som betyder "sökning." Din hund ska gå för livsmedel, sedan fortsätta längs spåret och tillbaka, plocka upp varje varmkorv bit i varje fotsteg. Vägleda henne, uppmuntra henne, och kom ihåg Tanken här är att lära henne att hålla näsan mot marken. Gör det till en stor fest när din hund når dynan i slutet och ge henne belöningen.

7 Fortsätt denna utbildning i flera veckor, och sakta börjar införliva svängar i dina spår till dig gör dem längre. Gå 20 steg, sedan göra en 90 graders sväng, och fortsätt ca ytterligare 30 steg, och så vidare. Det är en bra idé att lämna några små markörer eller flaggor på varv, så att du kan komma ihåg var de är, och hjälpa din hund om det behövs. Börja långsamt dra maten bort från spåren. Börja med att släppa en varmkorv i varannan steg, och avsmalnar ner därifrån.

Göra övergången till Hot Tracks

8 Införliva "lockbete". Detta innebär att du behöver en vän eller familjemedlem att i princip leka kurragömma med din hund. Det finns ingen mat inblandade i denna typ av spårning, med undantag för belöningen i slutet. Leta upp en park eller ett stort fält som har några träd så att din lockbete har en bra plats att gömma sig.

9 Välj en doft artikel, såsom ett klädesplagg som din lockbete har bäras eller hållas i händerna på ett tag. Detta kommer att vara utgångspunkten för heta spår. Har lockbete husdjur och krama din hund innan han går att dölja, så att din hund kommer att plocka upp en hel del av hennes doft.

10 Låt lockbete släppa doften artikeln på marken vid startpunkten, låt din hund se honom springa iväg, bara för de första sekunderna. Säga saker som "Vart går han ????" Vänd sedan din hund bort så att han inte kan se var lockbete pågår, och där han faktiskt gömmer sig. Kontrollera att lockbete släpar fötterna och stampar upp marken i vissa fläckar för att skapa doft för din hund. Han borde vara utom synhåll, bakom ett träd eller en buske, i slutet av banan så att din hund inte kan se honom. Du bör känna till sitt gömställe, så du kan berätta om din hund spårar i rätt riktning.

11 Vänta fem till tio minuter för att låta doften bosätta sig i marken. Sedan gör i stort sett samma start som du gjorde med fotsteg spårning. Ta din hund till doften artikeln och se till att hon får en bra doft av det. säger sedan "Sook." Eller på denna punkt, kan du även ändra kommandot för att "Hitta honom!". Vid det här laget din hund ska ha lärt sig att använda sin näsa, och hon kommer sannolikt att få rätt in i jakten. Prata inte för mycket som hon spårar. Du kan helt enkelt använda uppmuntrande ord som "duktig flicka" när du ser att hon är på rätt spår. Ha tålamod. När hunden finner lockbete, även om du var tvungen att hjälpa en liten, beröm och belöna hunden.

12 Förbered för att flytta till nästa nivå, om din hund går bra med kurragömma spelet efter några veckor. Detta skulle vara dags att kontakta sök- och räddningsteam i ditt område, för att se om de söker volontärer. Vid denna punkt, kommer du behöver professionell utbildning från en teamledare för att se om din hund verkligen har vad som krävs för att tjäna certifiering.

Tips

 • Skjut inte din hund att göra detta varje dag. För mycket tryck, och han kommer att förlora intresset för athe spel. Kom ihåg, det är vad det är för honom. Dess ett spel med en belöning i slutet. Förstå att din hund kommer att ha "off" dagar. Han kanske bara inte känns som att spåra en dag. Inte tappa humöret eller bli upprörd. Bara sätta honom upp för dagen, och försök igen i morgon. I detta inledande fasen, kommer din hund alltid vara på en lång koppel. Som du avancerar med ett team, kommer du att arbeta honom koppel när han är klar.
 • Träna din hund tidigt på morgonen, särskilt om du bor i söder. Du kommer att sätta mat på marken för att vägleda henne, och i vissa regioner de fire ants är ett bekymmer.

Vad ska jag göra om min hund äter Bakpulver?


De flesta hundägare har hört att choklad är farligt för hundar, men det finns ett brett utbud av andra livsmedel och livsmedelsingredienser som lurar i ditt skåp, skafferi och kylskåp som kan förgifta din hund. Bakpulver, till exempel, är mycket giftigt för hundar, och intag kräver omedelbar uppmärksamhet.

farorna

Både bakpulver och bakpulver, gemensamma jäsmedel i hemmet bakning recept, är extremt farligt vid förtäring av din hund. Den natriumbikarbonat i bakpulver och pulver kan orsaka muskelkramper, hjärtsvikt eller onormala nivåer av elektrolyter, kalium och kalcium i hundens blod.

omedelbara åtgärder

Om din hund har ätit bakpulver, eller om du misstänker att det har ätit bakpulver, kontakta din veterinär omedelbart. Om det är efter kontorstid, kontakta veterinären nödnumret en alla timmar PET sjukhus eller i en nypa, ditt djur ledningscentral, giftcentralen eller 911. Tid är en faktor för att rädda din hunds liv, så dröj inte att kontakta hjälp.

Första hjälpen

Mata din hund en tsk. väteperoxid per 10 pund. vikt - till exempel ge en hund som väger 20 pund. 2 tsk. Väteperoxid. Detta kommer att leda till kräkningar ta bort osmält nyligen konsumeras bakpulver. Du måste fortfarande omedelbart kontakta medicinsk hjälp för din hund, och aldrig framkalla kräkning om din hund har svårt att andas, är medvetslös eller har oregelbundna hjärtslag.

Förebyggande

alltid hålla bakpulver, bakpulver och andra potentiellt giftiga livsmedel eller ämnen på en hylla ovanför räckhåll för din hund i en trosa, skåp eller garderob som sluter tätt. Omedelbart korrigera beteenden där din hund räder skafferier, kylskåp eller din papperskorg. Lär barnen om livsmedel och ingredienser som kan vara farliga för din hund.

Vad ger man en hund som har intagit Flea Spray?


Permetrin, den syntetiska versionen av pyretrin, är en aktiv ingrediens i loppor behandlingar och sprayer. Permetrin toxicitet förgiftning kan inträffa inom några timmar, beroende på storleken på din hund och det belopp som han intas. Symtom på permetrin toxicitet varierar beroende på mängden intas, men typiska symtom dreglande, desorientering och skakningar. Vid inse att din hund har förtärts loppa spray, ta resterande burken och ringa 24-timmars ASPCA Animal Control Poison Hotline på (888) 426-4435 omedelbart för att diskutera hur man ska gå. Den giftcentral eller din veterinär kommer att ge dig en rekommendation baserad på hundens storlek, hur nyligen han intas permetrin och den förbrukade mängden. Framkalla aldrig kräkning utan godkännande och undervisning av Poison Control Hotline eller din veterinär.

tid Känslighet

Ringa Animal Poison Control Hotline omedelbart är viktigt eftersom långsträckt matsmältning varaktighet påverkar din hunds chanser att permetrin toxicitet förgiftning. Din hund kropp börjar smälta loppa sprej omedelbart. Enligt hundägare hem veterinärHandBook, är effektiv endast under de första två timmarna av intag av permetrin framkalla kräkning. Tecken på förgiftning inkluderar skakningar, dålig samordning och dregling. Kräkningar är ineffektivt när dessa tecken visas eftersom det innebär hans kropp har redan absorberat permetrin från magen. Vid tiden symptom på permetrin toxicitet förgiftning visas är omedelbar veterinär uppmärksamhet den enda lösningen.

Faktorer som förbjuder framkalla kräkning

Svår eller långvarig fall av permetrin förgiftning kräver omedelbar veterinärvård. Att försöka att framkalla kräkning under dessa omständigheter kan vara försvårande bäst och dödlig i värsta fall. Läs ingredienserna på burk loppor spray, och aldrig framkalla kräkning om du hittar någon typ av petroleumprodukt i ingrediensförteckningen. Försök aldrig att framkalla kräkning om din hund redan har kräkts eller är medvetslös, beslag, kramper, kämpar för att andas eller andas oregelbundet.

framkalla kräkning

Enligt ASPCA Animal Poison Control Center, är en ny flaska av väteperoxid en stapelvara i alla sällskapsdjur nödsituation kit på grund av sin förmåga att snabbt och säkert framkalla kräkning. Med godkännandet av din veterinär eller Poison Control Center, ge din hund en tesked väteperoxid för varje 10 pounds kroppsvikt. Vänta 20 minuter för kräkningar förekomma. Enligt hundägare hem veterinärHandBook, gå din hund efter administrering en full dos av väteperoxid hjälper påskynda kräkningar. Upprepa cykeln två gånger tills kräkning, och vänta 20 minuter mellan varje dos.

Post-Kräkningar Care

Framkalla kräkning kommer utvisa de flesta, men inte alla, av permetrin från hundens mage. För att förhindra att din hunds kropp från att absorbera eventuella kvarvarande spår av gift, ge honom aktiverade tabletter kol i dosen av en 5-milligram tablett per 10 pounds av kroppsvikt. Krossning tabletterna i en sked och skjuta dem tillbaka genom kinden gör administrera träkol lättare.

Urinvägsinfektioner (UVI) hos hundar är vanliga. Symtom på UVI inkluderar täta urinträngningar, urinera inomhus, blod i urinen, illaluktande urin och gnäller när man kissar. Om du misstänker att din hund har en UTI, är omedelbar behandling nödvändig, eftersom det kan vara en mycket smärtsam upplevelse.

Instruktioner

1 Ta din hund till veterinär för en undersökning. Din hund kan ha en mer allvarlig bakomliggande hälsoproblem såsom diabetes, så ett besök hos veterinären är nödvändiga.

2 Följ instruktionerna för behandling av UTI. En föreskriven antibiotika är den vanligaste behandlingen för hund UVI. Administrera läkemedel exakt som ordinerats.

3 Låt din hund ofta tillgång till utomhus. Hundar som inte får tillräckliga möjligheter att urinera utanför kan uppleva UVI som ett resultat av att hålla sin urin för länge. Detta orsakar en ackumulering av bakterier, vilket leder till UTI. Om du inte är hemma hela dagen för att låta din hund att gå utanför, överväga att anlita någon att göra det, eller så kan du köpa inbrott kuddar för inomhusbruk.

4 Se till att din hund har fri tillgång till friskt vatten från en ren skål. Om din hund kissar på en frekvent basis, kan han eller hon bli uttorkad. Dricksvatten kommer också att hjälpa till att rena hundens kropp och låta UTI att försvinna snabbare.

5 Bada din hund i badkaret eller en liten pool på en regelbunden basis, med hjälp av hund schampo. Ju renare din hund är i underlivet, desto mindre sannolikt en UTI inträffa i framtiden.

6 Överväga att besöka en holistisk veterinär. Dessa veterinärer använder örtmedicin. Detta val kan vara perfekt om du har en förkärlek för mer naturliga behandlingar. Örtmedicin är också idealiskt för att överväga om UVI återkommer eller om antibiotika ordinerats av en traditionell veterinär inte fungerar.

Tips

 • Urinvägsinfektioner är särskilt vanligt bland kvinnliga hundar.
 • Var noga med att inte bli otålig med en hund som har en UTI. Olyckor kommer sannolikt att ske. Koncentrera dig på snabb behandling.

Speciell diet för en gravid hund


Näringsbehov en gravid hund förändras hundens kropp förändras i förberedelse för att föda valpar. Under en gravid hund nio veckors dräktighetstiden, viktökningar är nominella tills den sjätte veckan, när viktökning sker snabbt. Att veta hur man ska möta kost kraven på din gravida hund är avgörande för en sund mor och hennes kull.

tidig graviditet

Under början av graviditeten, kommer din hunds behov av livsmedel gradvis öka för att hålla jämna steg med utvecklingen av kullen hon bär. Under 63 dagar gestationperiod öka intaget av näringsämnen är avgörande för fostertillväxt och säkerställa mamman kan producera mjölk för sin kull. Välj ett märke av hundmat som inte har några konserveringsmedel eller tillsatser och som listar kött som första ingrediens för optimal protein och kaloriintaget. Undvik produkter som använder kött biprodukter eftersom de ger dålig proteinkvalitet och otillräckliga näringsämnen.

Graviditet

Gravida hundar kommer att behöva äta 25 till 50 procent mer än sin normala livsmedelskonsumtion. Den gradvisa och subtila ökning av tidig hund graviditet kommer snabbt omkörd av den gravida hundens ökande energibehov. Leta efter hund matmärken som rekommenderas för gravida hundar. Optimala näringsämnen och extra kalorier är avgörande för en sund gravid hund och hennes valpar. Öka din hunds proteinintag genom att tillsätta en hårdkokt ägg till hennes diet. Vattenförbrukningen är sannolikt att öka liksom så se till att ha gott om färskvatten i skålen.

Amning

När din hund har fött, kommer hennes kost behov öka drastiskt. Energibehov kommer dubbla eller tredubbla, beroende på kullstorlek. Friska amning är beroende av att ha gott om vatten och obegränsad tillgång till mat hela dagen. Enligt "The Pet Health Library" av veterinär Wendy C. Brooks, en livsmedelsgodkänt för tillväxt, som valpfoder är nödvändig under amningsperioden. Öka antalet måltider under dagen i stället för den mängd mat per serving.The höga halter av fett som finns i valpfoder stödja moderns energinivåer och valparna tillväxt. Fortsätt att mata valpfoder till modern under omvårdnad tills valparna är avvanda, vanligen vid åtta veckor; detta kommer att stödja mjölkproduktionen tills valparna är redo för fast föda.

avvänjning

Valpar avvanda helt runt åtta veckor efter födseln. Vid fem veckor flesta valpar kommer att utveckla ett stort intresse för sin mammas mat. Övergången från mjölk till fast föda kommer att påskynda som valparna kommer att förlora intresset för mjölk till förmån för tugga. Omvänt kommer mamman äter mindre initialt under amning tills åtta veckor märke, när valparna avvänja och hennes aptit återgår till nivån före graviditeten konsumtion.

Varning

Läs etiketterna noggrant före avel din hund eller när du först upptäcker din hund är gravid. Konserveringsmedel, tillsatser och hypade ingredienser och krav bör alltid kontrolleras mot din veterinär rekommendationer. Använd inte kalciumtillskott eller eventuella tillägg som inte rekommenderas av din veterinär. Hundar producera kalcium naturligt och stora mängder kan orsaka eklampsi (högt blodtryck) och medföra hälsorisker för att utveckla valpar. Kom ihåg att hälsa din gravida hund och hennes valpar beror på de näringsämnen som hon förtär från början av graviditeten till slutskedet av avvänjning.

Hur däck en hund ut


En av de främsta orsakerna till beteendeproblem hos hundar är uppdämd energi. behöver energin att släppas - och om det inte - det finns en god chans din möbler, dörrklädseln eller din grannes öron kan falla offer. Följ dessa steg för att hjälpa din "energizer bunny" chill.

Instruktioner

1 övning din hund. För den genomsnittliga frisk hund, en bakgård och en tillfällig promenad (eller ens en daglig promenad) är inte tillräckligt. Sikta på en 30- till 45-minuters promenad två gånger om dagen. Och om det inte passar ditt schema, kan off-koppel hund parker säkert göra susen (no pun intended).

2 Öva lydnadsträning med din hund. Detta ger både fysisk och mental stimulans och kommer att göra det lättare för dig att ta din hund platser.

3 Spela hämta eller dragkamp med din hund. Hämta en boll eller frisbee eller rycka på ett rep är instinktivt beteende för de flesta hundar och ett bra sätt att frigöra en del av den extra energi. Det är också en stor möjlighet för limning.

4 Gå vandring, löpning, simning, cykling eller rullskridskoåkning med din hund. Eller prova några hund sporter som agility eller flyball. Energi är säker på att utövas med var och en av dessa aktiviteter.

5 Ta din hund med dig att springa ärenden om vädret är sval och bekväm. Hundar älskar bilturer och kan utöva energi bara ta in alla sevärdheter, ljud och dofter. Det lindrar också tristess.

Tips

 • När du är på väg hem från din promenad och din hund drar bakom en bit eller han ligger omedelbart ner när du kommer hem från utflykten - mission accomplished!
 • En hund ryggsäck som är packad med extra vikt kommer att bidra till trötta en hund ut på en promenad och utöva samma mängd energi under en kortare tid. Till exempel kan en 15 minuters promenad med en ryggsäck har samma effekt av en 45-minuters promenad utan.
 • Ett annat sätt att använda upp lite energi är att ha din hund promenad på ett löpband innan du går på en vanlig promenad.
 • Pet terapi arbete kan vara ett annat bra sätt för din hund att sätta den extra energi att använda.
 • Om du arbetar långa timmar eller är borta från hemmet under en längre tidsperioder, be en vän, släkting eller granne att gå din hund, eller överväga vovvedaycare eller hyra en hund walker. Det finns hund vandrare för att passa varje budget; de kommer även ta din hund till off-koppel hund park om du vill. Så här sättet när du kommer hem trött - kan du och din trött hund krascha tillsammans.
 • Om du använder en ryggsäck, börja med korta promenader och titta efter tecken på utmattning för att säkerställa att det inte är överbelastad. Se till att fördela vikten jämnt på båda sidor och mäta det genom din hunds vikt, ålder och energinivån. En 50-lb. hund, till exempel, kan bära någonstans från 5 till 10 pund.

Allergisk rinit hos en hund


Hundar kan drabbas av allergier precis som människor. Vanliga allergener inkluderar dammkvalster, mögelsporer och pollen. Allergisk rinit orsakar inflammerad och irriterade slemhinnor. När din hund utsätts för ett allergen, kan det utveckla allergisk rinit.

symptom

De vanligaste symtomen vid allergisk rinit är blodiga slemhinnor, konstant gnidning eller krafsar på näsan, andningssvårigheter, nästäppa och nysningar eller hosta. Om din hund uppvisar något av dessa symptom, ta den till en veterinär.

Diagnos

Din veterinär kommer att ta en fullständig historik och utföra en grundlig fysisk undersökning av din hund. Hudtest kommer att mäta nivån av immunoglobulin E eller IgE, antikropp i din hund. Ytterligare diagnostiska tester kan omfatta odling av nästäppa, nasala röntgen och rinoskopi.

Behandling

Vanliga behandlingar inkluderar antihistaminer, anti-inflammatoriska läkemedel och nasala sköljningar. Antihistaminer bidra till att minska den allergiska reaktionen hunden erfarenheter. Anti-inflammatoriska läkemedel minska inflammation och irritation i näsa och sinus passager. En nasal sköljning kan minska smärta och irritation.

Förebyggande

Förebyggande åtgärder omfattar innesluta din hund säng i ett allergen-bevis locket, hålla din hund utanför möbler, minska luftfuktigheten i ditt hem, ta bort mattor där så är möjligt och tvätta din hunds sängar och stoppade leksaker i veckan i varmt vatten. Håll din hund inomhus under eftermiddagen när pollen och sporer räknas är högst.