laga luftmadrass gammal

Hur ta hand om Old English Sheepdog


Old English Sheepdog är en stor ras gång användes för att valla får. Trogen sina rötter, kan denna hund ofta hittas försöker fösa sin familj. Genom att försiktigt stöta dem runt den, kommer Old English Sheepdog skydda och ta hand om sina ägare och deras barn. Medan ganska stora, är denna hund mycket mild och gör bra med små barn. Denna hund är en stor tid engagemang, kräver regelbunden tandborstning och motion. Med rätt skötsel, har denna hund varit kända för att leva mer än 12 år.

Instruktioner

1 Borsta Old English Sheepdog vecka, med hjälp av en styv borste hund borste. Den långa, tjocka lager av gammal engelsk sheepdog är benägen att mattor och behöver vara väl underhållna. Det bästa och enklaste sättet att borsta pälsen är att börja med basen av håren, hålla den undercoat trasselfritt. Borstning kan vara tidskrävande, och du bör räkna med att tillbringa åtminstone en timme varje gång du borsta hunden. Pälsen behöver inte trimmas regelbundet men kan vara under varmt väder för att skydda mot värmeslag.

2 Tie tillbaka eller trimma hår som hänger över Old English Sheepdog ögon. Även om det inte finns någon hälso anledning att hålla håret ur ögonen, kan detta långt hår hindra ditt husdjur förmåga att navigera ditt hus eller hitta objekt. Kom ihåg att om du inte kan se dina Old English Sheepdog ögon, kan han inte se dig. Clips, en hästsvans innehavaren och band allt arbete för att hålla detta hår dras tillbaka.

3 Gå din Old English Sheepdog dagligen, med hjälp av en lätt koppel och halsband. Old English Sheepdog kan snabbt bli soffpotatisar om det tillåts av sin ägare, men de behöver en till två timmar motion om dagen. Dessa vallhundar älskar att spela utomhus och kommer gärna ta långa promenader eller joggar med sina ägare.

4 Undvik att lämna din Old English Sheepdog utanför i varmt väder. Den tjocka päls på denna ras gör den känslig för värmeslag. Aldrig gå för långa promenader under varma dagar när solen är ute. Om du måste lämna din Old English Sheepdog ute på varma dagar, se till att den har gott om vatten och skugga.

5 Börja träna din Old English Sheepdog när det är en valp. Old English Sheepdog kan vara ganska envis och kommer ofta väljer att göra något på sitt eget sätt i stället för hur de instrueras att. Början lydnadsträning när ditt husdjur är ung kommer att bidra till att det följer riktningar.

Tips

  • Använd den tid du spenderar borsta Old English Sheepdog att binda med ditt husdjur och att leta efter hudproblem.
  • Lämna aldrig din Old English Sheepdog i bilen på en varm dag. Insidan av en bil blir extremt varm mycket snabbt på en varm dag.

Det beror på vilken typ.

American Kennel Club erkänner två typer av taxar: miniatyr tax och standard sort. Den miniatyr tax kännetecknas av väger mindre än 11 ​​pund. vid en ålder av 12 månader, medan standard tax vikt kan variera från 16 till 32 pund. vid den tidpunkt då valpen är en 1-årig. Variationer i standarden gör det svårt att peka ut en exakt vikt för en fem månader gammal valp.

Härstamning kan också bestämma storlek och vikt.

Hundägare kommer att ha en bättre känsla för vad storlek en valp kommer att bli när förtrogen med sin far och mor. Ju större far eller mor, desto större din valp kan visa sig vara. Detta är särskilt viktigt när man överväger att standard tax vikter kan variera med upp till 16 pund.

Slutsats

Miniatyr och standard taxar är benägna att hälsoproblem, inklusive fetma. Deras långa kroppar är mottagliga för halkade eller spruckna skivor, problem förvärras av övervikt. Var medveten om din hunds vikt, men använd hundens historia som en guide. Kontrollera midjan och bröstkorgen regelbundet. En avsmalning av midjan och revben som lätt kände under ett lager av hud är ett tecken på en frisk vikt. Rådgör med din veterinär regelbundet. Starta din valp av med goda matvanor för att hålla det friska och för att säkerställa den har en lång, njutbart liv.

Snacks för en 11 månader gammal baby


Vid 11 månaders ålder, de flesta barn har redan en hel del tänder för att tugga mat. När de övergången från barn till barn, barn gillar också att prova nya livsmedel. Barn som är mindre än ett år gammal njuta av att äta mosade eller mjuk grönsaker och andra finger livsmedel. Ha alltid uppsikt över barnet när han äter eftersom små barn och spädbarn är mer mottagliga för kvävning på sin mat.

Pasta

Baby Center hemsida rekommenderar pasta spiraler som plockmat för spädbarn. Du kan även köpa ett paket pasta som innehåller olika sorter och pastafärger. Vissa pasta görs med spenat och andra grönsaker så spiral är faktiskt grönt eller rött. Cook enligt förpackningens anvisningar och cool. Skär den kokta pastan i små ärtstora bitar.

Mjuk Morot Sticks

Ånga morötter för 10 till 15 minuter för att skapa en mjuk konsistens. Elva månader gamla barn njuta av plockmat, men dessa livsmedel kan presentera en kvävningsrisk. Det är absolut nödvändigt att laga hårda livsmedel så att ditt barn lätt kan tugga maten utan några problem. Morötter är höga i vitamin A och C. Undvik att ge ditt barn dips eller förband med denna mat eftersom dessa tillsatta aromer kan innehålla ingredienser som inte rekommenderas för barn, såsom honung och mjölkprodukter.

Kallvatten kokt lax Pieces

Kokt kallvatten lax är en smakrik snack för 11-månader gamla barn. Enligt Dr William Sears, barnläkare och författare till "The Baby Book" kallt vatten fisk som lax och tonfisk innehåller höga halter av omega-3 fetter. Välj kallt vatten lax eftersom sjö vatten fisk innehåller typiskt spår av föroreningar såsom kvicksilver.

Dr. Sears rekommenderar lax för spädbarn eftersom den snabbaste tillväxten hjärnan sker under barnets första levnadsår, och hjärnan använder 60 procent av den energi som förbrukas från fett. Hjärnan är en fet organ som frodas på vissa typer av fetter. Bröstmjölk är rik på omega-3 fetter, som matar ett spädbarn hjärna. Men du kan också välja snacks såsom lax bitar som innehåller dessa hälsosamma fetter förutom ammar ditt barn.

Lax kräver ytterligare förberedelser för att se till att ditt barn lätt kan tugga och äta den. Ånga eller baka tills fisken är genomkokt. En näve stora platta av lax tar vanligtvis 30 minuter till fullo baka i ugnen på 350 grader, men koktider kan variera beroende på dina individuella ugn. Koka tills laxen är gyllene på toppen och på sidorna. Använd en gaffel för att mosa lax eller hacka den i ärtstora bitar. Ta extra tid att hugga upp laxen så att bitarna är mycket liten (pea- eller dime-storlek) och du har tagit bort några ben. Spädbarn njuta plocka upp och äta små bitar av fisk en efter en. Det finns ingen anledning att lägga till sås eller dressing eftersom fisken är smak av sig självt.

kokta ärtor

Föräldraskap tidningen rekommenderar kokta ärter som plockmat för spädbarn. Du kan ånga eller koka ärter. Låt alltid tillagad mat att svalna innan du ger den till ditt barn. Det finns ingen anledning att göra någon hugga eftersom ärter är redan rätt storlek, och kokta ärter är lätta att tugga och svälja.

Strimlad tillagad kyckling

Föräldraskap tidningen rekommenderar också ge ditt barn strimlad kokt kyckling. Bebisar njuta av naturens smak och konsistens av detta livsmedel, och de kan lätt plocka upp och äta strimlade bitar av kyckling. Koka kycklingen tills den är bra gjort. Du kan ånga, baka eller steka din kyckling. Tvätta händerna och sedan strimla kycklingen i små bitar innan du ger denna mat till ditt barn.

Idéer för barnkläder att göra en gammal Outfit ser nya


Barnkläder kan vara dyrt, men du behöver inte spendera en förmögenhet på kläder. Det finns många sätt att sträcka ditt barns garderob - och din budget - genom att hitta nya sätt att återuppfinna gamla kläder. Switch ut några viktiga bitar eller lägga till tillbehör kommer att göra förra årets kläder ser ut som ny igen.

Tröjor, jackor och lager

Blåsa nytt liv i ditt barns gamla kläder genom att skikta olika delar för att uppnå ett helt nytt utseende. Lägg till en kofta eller jeansjacka över en t-shirt och jeans eller kjol. Försök färgglada skjortor under V-ringad skjortor och tröjor, eller lager långärmade skjortor under sommar shirts för att göra dem mer bekväm när kylan träffar.

Bälten, sjalar och smycken

Klä upp en gammal kappa eller tröja med en färgstark bälte. Lägg ett bälte till en enkel klänning eller kjol och skjorta kombination för att lägga till en pop av färg. Ge ditt barn en söt scarf att bära med en tröja eller lång ärm skjorta på kyliga höstdagar. Uppmuntra ditt barn att lägga till en enkel halsband eller ett par armband för att ändra utseendet på en outfit.

Strumpbyxor och leggings

Att bära tights eller leggings är ett utmärkt sätt att göra ditt barns vår- och sommarkläder förra under hela året. Ge ditt barn färgglada trikåer att bära under en sval sommar klänning; lägga till en kofta eller jacka för att kämpa mot kylan. Vänd en kort sommarklänning i en elegant lång tunika genom att lägga till leggings.

förändringar

Ändra dina barns gamla kläder kan vara billigare än att köpa nya kläder. Vänd ett par jeans till ett par capris eller shorts för varmt väder genom att skära och fålla botten av jeans till önskad längd. Vänd en ankellång kjol eller klänning i en sommarklänning genom att korta den till knäet. Lägg stil på jeans eller en jacka genom sömnad på paljetter, knappar eller andra tillbehör.

Hur ta hand om en gammal engelsk spel


Old English Game höns var uppvuxna att slåss. Old English Game fågel är en gammal ras av kycklingar som utvecklats i Storbritannien. Idag är de hålls som prydnads fågel eftersom de kommer i ett större urval av färger än andra höns eller de gör bra kycklingmödrar och ägg skikt eller grillad kyckling. På grund av en uppdelning i Old English Game Club på 1930-talet, har två typer av engelska spelet höns utvecklats, Carlisle och Oxford. En gammal engelsk Game bantam har också skapats.

Instruktioner

1 Håll Old English Game tuppar från andra tuppar. De gör utmärkta husdjur och är vänliga för människor, men de är aggressiva och kommer att kämpa andra tuppar. Håll höns avskilda från höns av andra kyckling raser av samma skäl. Några mycket aggressiv Old English Game måste hållas i separata burar med barriärer mellan dem för att förhindra dem från att attackera andra genom tråden.

2 Låt dem frigående. Old English Game höns tycker inte om att vara instängd i en liten coop. Se till att du föra dem in och låsa dem på natten, för att skydda mot rovdjur som tvättbjörnar, rävar och vesslor. De kommer att hjälpa till att hålla buggar i din trädgård. En annan anledning att föra dem i är att hindra dem från att gå vilt.

3 Feed Old English Game Fowl samma mat du skulle foder andra kycklingar. Scratch spannmål är tillräckligt för frigående höns, även om du kanske vill lägga till lager mäsk om du håller höns för äggproduktion. Du kan köpa dessa och andra kyckling flöden vid varje matningslager. Se till att de har alltid färskt vatten. De är härdiga fåglar och inte kräver särskild behandling i varmt och kallt väder.

Tips

  • Även om de gör bra husdjur, kan Old English Game inte vara det bästa valet för barn.

Hur man tar hand om två dagar gammal Baby Birds


Under våren, både flyttande och bor fåglar para sig. De skapar ägg som modern fågel lägger och kläcker. Ofta, när de är en eller två dagar gamla dessa fåglar faller ut ur boet. Dessa fåglar är vanligtvis inte övergivna av sina föräldrar, men ibland något händer för att göra dem föräldralösa. Så många rykten och gamla-frutales omger fågelunge vård. För att ta hand om en två dagar gammal fågel ordentligt, måste du veta hur man sortera dessa berättelser.

Instruktioner

1 Sök runt det område där du hittade fågeln för ett bo. Om du hittar en, försiktigt placera två dagar gamla fågel i boet. Moder fåglar kommer att komma tillbaka och ta hand om sina barn.

2 Placera en korg i ett träd om du inte hittar ett bo. Sätt fågeln i denna provisoriska boet och titta från ett gömställe för en eller båda av moder fåglar. Om de är runt, de har ögonen på dig och kommer att ta hand om fågeln. Om du inte ser dem inom 20 eller 30 minuter, måste du ge vård för fågeln.

3 Placera fågeln i en skokartong fodrad med hushållspapper och förvara den på en varm plats. Laga mat för fågeln som vindruvor och vattenmelon att återfukta det och burk hundmat, rå njure eller lever för protein. Skär dessa objekt upp i små bitar.

4 Mata två dagar gamla fågel var 20 minuter till solnedgången. Släpp maten i munnen med en Popsicle pinne eller chopstick tills det inte längre håller näbben öppen. Hantera fågeln så lite som möjligt.

Tips

  • Om den unga fågeln är skadad när du hittar det ta den till en veterinär eller en vilda sanerare omedelbart.
  • Släpp fågeln så fort som möjligt. Ju mindre tid du har det i fångenskap desto mer sannolikt är det att överleva.

Kan du laga Köttfärs Efter friskhet datum?


Köttfärs kan komma märkt med en av många datum - mellan "sälj av", "Bäst av" och "sista förbrukningsdag" det kan verka som ditt kött kommer inte att ge dig ett rakt svar. Oavsett datum på förpackningen säger en av de bästa sätten att veta om du kan laga din köttfärs är att hålla reda på när du köpte den, och bedöma dess kvalitet själv.

Förstå Datum

Köttfärs är ofta märkt med bara en av flera typer av friskhet datum, men blanda inte ihop dem med en hård och snabb förfallodatum. Friskhet datum som "sälja av" och "bäst före" datum normalt används som allmänna riktlinjer, och inte nödvändigtvis hur länge din kött kommer att pågå. En "bäst före" datum är typiskt för livsmedelsbutik användning och gäller inte dig utanför butiken. Eftersom en typisk konsument kylskåp fungerar annorlunda från en kommersiell anläggning är, får köttet inte göra det till "sälja av" datum när det är i ditt hem. Köttfärs varar normalt bara en eller två dagar, när det är i ditt kylskåp, oavsett vad etiketten på förpackningen säger.

Gör det senast

Om du vill göra din köttfärs pågå så länge som möjligt, hålla det kallt. Köttfärs växer bakterier särskilt snabbt, och kommer att börja göra det om de lämnas okylda för så lite som två timmar. Inom två dagar efter att föra din köttfärs hem från affären, måste du antingen laga eller frysa den. Annars kommer det att börja förstöra i ditt kylskåp. När du fryser köttfärs, kan det pågå i upp till tre månader tidigare sin friskhet datum. Även om det fortfarande är säkert på obestämd tid efter den punkten, drar frysen ut fukt och skapar frysbränna på köttets yta och äventyra dess smak och konsistens.

färg ledtrådar

När du inte kan komma ihåg hur länge köttfärs har varit i kylskåpet, vilket ger den ett bra utseende kan vara din första indikation på huruvida det är fortfarande bra. Vid sin färskaste, bör köttfärs vara en rik, körsbärsröd. Som det åldras, börjar det att förlora den färgen, en förändring som orsakas av syre reagerar med kött naturliga proteiner. Det börjar att vända mörkare och brunt, och medan några bruna fläckar är naturliga även när köttet är färskt, när färgen sprids över det mesta av köttet, bör du inte bry öppning av förpackningen, oavsett vilken infaller på förpackningen - bara kasta bort det.

Tecken på Nedbrytning

Oavsett färg eller hur gammal den är, är bortskämd köttfärs lätt att identifiera när du får den ur förpackningen. Den första indikationen är en sur, obehaglig lukt. Dessutom kommer köttet att känna antingen torr och smulig eller klibbig och slemmiga. Om du märker någon av dessa strukturer har köttet börjat förstöra. Du kanske upptäcker att ditt kött håller sig fräsch under en eller två dagar efter färskhet datum, och du kanske upptäcker att det förstör före den dag anländer - när du lägger händerna på det, vet du säkert.

Hur lång tid att laga fryst kyckling När Tjuvjakt


Tjuvjakt är en gammal teknik för försiktigt sjud ägg, kött eller grönsaker i vatten eller buljong. Tinade kyckling kockar snabbare, men i de flesta fall kan du stjäla fryst kyckling också. Den färdiga produkten är bara så bra som de ingredienser, men så välj hög kvalitet fryst kyckling och undvika bitar som har frysbränna.

Metod

Blanda inte ihop tjuvjakt, som är en mild sjuda, med kokning, som går snabbare, men ger torra, hårda resultat. Stjäla kyckling, värme hönsbuljong eller vatten smaksatt med salt, örter och lök eller selleri till en sjuda. Tillsätt fryst kyckling och delvis täcka. Fortsätt koka, bara tills köttet är vitt och juicer köra klart. Beroende på storleken av kycklingbitarna, tar tjuvskytte 15 till 30 minuter från början till slut.

Storlek

Hur lång poaching tar beror på storleken på kycklingbitarna. Benfria filén bitar laga mat i så lite som 10 minuter, medan ben i kycklingbröst ta 30 minuter eller mer. Benfria kyckling lår och bröst koka i ca 15 minuter. Undvika överkokning kycklingen, men som toughens den. Kontrollera det ofta och ta bort den från vattnet när dess gjort. Stjäla en hel kyckling, är det bäst att tina den i kylskåpet först så det kockar jämnt. Placera fryst kyckling i en skål eller ugnsform och tina över natten innan tjuv det.

användningar

När ordentligt gjort, är portion kyckling fuktig, flavorful och läckra. Strimla det eller kub det att använda i sallader, grytor, soppor och enchiladas. Den förlorade kyckling kan säkert förvaras i kylskåp i upp till tre dagar. Stjäla flera kycklingbröst i början av veckan och använda dem för flera måltider. Alternativt, strimla förlorade kyckling och placera den i fryspåsar. Frysa den för upp till sex månader och tina den före användning.

alternativ

Även om tjuvjakt är en snabb och enkel metod för framställning av kyckling, det fungerar bäst i små serier. Om du behöver en hel del kyckling, prova ugn tjuvjakt i stället. Placera kryddat kycklingbröst på en stor plåt. Tillsätt 1 tum av hönsbuljong och täcka plåt med folie. Baka kycklingbröst på 350 grader i ca 35 minuter, eller tills de är genomstekt.

Om Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey


Whiskey hänvisar generellt till en mängd alkoholhaltiga drycker som är gjorda av jästa korn mäsk av korn, råg, vete och majs, destilleras och lagras i trätunnor eller ekfat. Whisky bourbon är en amerikansk typ av whisky som av stränga federala föreskrifter måste göras från jäst korn mäsk som består av minst 51 procent majs korn. Amerikansk whisky bourbon, liksom Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey, måste ha samma egenskaper i fråga om konsistens, smak och arom av irländsk och skotsk whisky. Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey är ett varumärke av whisky från sent 1800-tal som var utmärkande för sina timmerstuga formade flaskor.

Betydelse

Gammal kabin whisky har blivit mer ikoniska idag för sin hytt formade flaskor och eponym samband med sin världsberömda destillatören, EG Booz. The Old Cabin flaska designades ursprungligen av Whitney Glass Works Co. i Glassboro, NJ, 1860. De första flaskorna markerades med en ålder datum 1840, så det var underförstått att whiskyn i flaskorna hade åldrats 20 år. Tappning Gamla Cabin flaskor är en av de mest kända amerikanska flaskor som finns idag och ett av de mest reproduceras. Den ursprungliga produktioner kom i mörkt bärnstensfärgad och gröna flaskor och det fanns sex formar, men reproduktioner finns i 31 olika stilar. Både verkliga vintage flaskor och repliker är eftertraktade av vintage flaska samlare och är värda en stor summa pengar i dag. Ordet vi använder idag för att beskriva alkohol, sprit, är synonymt med EG Booz och hans whisky bourbon produktion.

Geografi

Bourbon County, Ky., Var platsen för den första amerikanska whisky bourbon skapelser. Medan Kentucky fortfarande erkänd som en av de ledande inom bourbon produktion, är det inte den enda plats bourbon görs. Till skillnad från många andar runt om i världen, som champagne, de kan endast märkas som sådana om de görs i en viss region, men bourbon saknar geografi krav. I själva verket, i 1964 den amerikanska kongressen erkända amerikanska whisky bourbon som en separat produkt från andra whisky, inklusive irländsk och skotsk whisky. Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Whiskey Bourbon destillerades och buteljeras i Philadelphia, långt från de ursprungliga rötter amerikansk whisky bourbon.

Identifiering

Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey är en blandning av rak whisky och icke-åldrade whisky, vilket är det som gör det skiljer sig från andra whisky. Whisky härstammar från 51 procent majs korn behöver inte vara i åldern; om det är åldern, är det oftast i åldern längre än sex månader i uncharred gamla ekfat. Rak whisky, men hänvisar till whisky som har åldrats under två år i förkolnade nya ekfat. Bourbon etikett kommer från Kentucky län där amerikansk whisky bourbon skapades Bourbon County. Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey dock destillerades i Philadelphia av EG Booz start 1840. Detta varumärke av whisky kännetecknas av distinkta och nu ikoniska, kabinformade flaskor.

Funktioner

Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon whisky var en av de första märkes amerikanska whisky blandningar. Amerikansk bourbon whiskey, enligt lag, har mycket specifika krav. Den federala standarder erkänner bourbon kräver att det måste göras från 100 procent naturliga ingredienser, göras om minst 51 procent majs korn, har ingen alkoholhalt mer än 80 procent (160 bevis), vilket innebär att de inte kan föras in i fat för åldring vid högst 125 bevis. Whisky gjorda av majs behöver inte vara äldre, men alla andra korniga whisky måste lagras i nya kolade ekfat. Om en bourbon whisky är äldre än fyra år det inte är nödvändigt att märkas med åldern. Om produkten saknar ett av dessa funktioner, kommer det inte anses sant whisky bourbon.

potential

Sedan 2003, handgjord, har high-end bourbons sett en tillväxt på 22 procent i Förenta staterna enbart med 2,2 miljoner fall av amerikansk whisky som säljs i USA under 2006. Handgjorda bourbon whisky, som den ursprungliga Gammal kabin som produceras av EG Booz i slutet av 1800-talet, har sett en ökning i lyx åldrande. Gammal kabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey ursprungligen åldrats minst 20 år, vilket gör det till ett av de ursprungliga high-end bourbons i amerikansk historia. Medan de flesta high-end bourbons är i åldern sex år eller längre, har den ökande efterfrågan på bourbons åldern 20 år eller mer ökade med 15 procent under det senaste decenniet. Handgjorda bourbons som Old Cabin fortfarande sant Handgjorda Bourbon Whiskey översteg $ 1 miljard dollar i vinst under 2007, en ökning med 22 procent från ett år sedan.

Hur Patch en Velour luftmadrass


Luftmadrasser är inte bara för camping längre. Många människor hålla ett extra luftmadrass i hemmet för out-of-town gäster eller ett barns pyjamasparty. Vissa luftmadrasser är täckta med velour att ge ett extra lager av värme och komfort. Dessa velour luftmadrasser är känsliga för läckor och hål. Istället för att kasta ut madrassen kan en velour luftmadrass lagas med hjälp av en patch kit.

Instruktioner

1 Leta upp en patch kit som är utformad för att reparera en velour luftmadrass. Dessa paket finns på många camping leverans butiker eller kan beställas genom madrassen tillverkare.

2 Inspektera luftmadrassen för att lokalisera källan till läckaget. Om läckan är inte synlig för blotta ögat, applicera ett skikt av såpvatten till madrassen med en pensel. Tvålvatten kommer att bubbla vid stället för läckan som en följd av den luftförlust.

3 Markera skadeområdet med en filtpenna och låt luftmadrassen torka helt.

4 Tömma madrassen helt, om det inte redan är helt platt.

5 Skär velour tyg för att passa storleken på läckan.

6 Applicera ett skikt av lim till botten av tygstycket. Limmet kommer att ingå den patch kit.

7 Placera plåstret på det skadade området. Tryck nedåt på lappen för att ställa in lim.

8 Låta limmet torka i minst 12 timmar.

9 Blåsa upp luftmadrass för att säkerställa att läckan är fast.

Tips

  • Flera mindre hål eller punktering kan repareras genom att spraya madrassen med ett tunt lager av akryl sprayfärg.