kroppsodör homeopati

Homeopati Hjärtmask Behandling


Dirofilaria immitis, eller hjärtmask, är en parasit som drabbar många djur, men är vanligast hos hundar. Dessa små maskar kan finnas i hundars organ, särskilt hjärtat, under en lång tid innan orsaka allvarliga komplikationer. Parasiterna härdas ofta med användning av mediciner som ordinerats av veterinärer. Emellertid har en övergång till naturlig, homeopatiska vård stå i fokus för många sällskapsdjur hälsokurer. För dem som är SLUG att behandla sin hund med medicinering, ger homeopati flera åtgärder för att främja hälsan hos hundar, även de som lider av hjärtmask.

Hälsosam kost

Ofta en hunds kost kan förvärra hjärtmask tillstånd och få den att bli mer uttalade med tiden. En av de bästa metoderna för hjärtmask behandling är att se till att en hund är att äta hälsosamt.

Istället för att mata din hund mat från butiken, överväga en naturlig kost. Råa frukter och grönsaker är friska, homeopatiska alternativ till bearbetat hundmat, och kan göra ditt husdjur starkare och bättre kunna motstå skador från parasiter. Vissa hundar kommer även äta frukt utan att fråga.

En hemmagjord diet inte bara stärka din hunds immunförsvar och ge den mer energi, det kommer också att hjälpa ditt husdjur parera hjärtmask.

Stärka hjärtat

Även om det är uppenbart att ett starkt hjärta kommer att hjälpa en hund parera hjärtsjukdomar, många människor ignorerar vikten av motion och räknar med att mata husdjur en daglig tablett kommer att förbättra sin hälsa över tid. Detta är inte goda råd, som motion är viktigt för både friska och sjuka hundar.

Se till att ditt husdjur går utomhus och har gott om tid att spela. När det gäller en promenad, inte tvinga ditt husdjur att gå i din egen takt. Låt den gå runt och njuta av sin tid utanför. Låt det bli trött. Ju mer din hund utövar sin kardiovaskulära systemet, desto starkare dess hjärta bli-och bättre rustad blir det att bekämpa många typer av sjukdomar.

homeopatiska Kosttillskott

Det finns läkemedel på marknaden som kan köpas enkelt och billigt, och inte innehåller gifter konventionella läkemedel. Homeopatiska kosttillskott, såsom Parasite Dr, påstås förbättra en hunds hälsa genom att främja naturlig avgiftning och stödja immunsystemet. Andra sådana "läkemedel" finns, men var försiktig när man väljer ett naturläkemedel och kontrollera med din veterinär för att avgöra om botemedlet fungerar effektivt som en behandling.

Homeopati för Svaghet i en katt


En katt kan uppleva svaghet av många skäl. Efter en operation eller en traumatisk olycka, katter har en rehabiliteringsperiod där de kan sakna aptit och bli svag. Fetma och dålig kost kan leda till letargi och en svag kattdjur. Många interna störningar kan orsaka svaghet. Homeopati administrering av en extremt utspädd produkt att utlösa kroppens naturliga helande system. Om din katt visar tecken på svaghet från en okänd orsak, ta honom till veterinär för en diagnos. Som alltid kontakta din veterinär innan administrera något läkemedel, inklusive naturläkemedel.

Pepsinum

Magsyra innehållande pepsin enzym i innehållet i denna homeopati botemedel. The Veterinary Materia Medica beskriver processen att göra detta tonic så grundligt slipning den sekretoriska skikt av en färsk grismage, slipning det grismage med laktos (socker mjölk), eller genom att använda destillerat vatten till lägre potenser av flytande extrakt. Protein enzymer förekommer naturligt i magen att smälta proteinrika livsmedel i mindre partiklar för att underlätta matsmältningen. Veterinär homeopati använder detta i tonic form hjälpa en katt smälta sin mat ordentligt. När livsmedel som inte är helt smält, de är kvar i tarmkanalen under längre tidsperioder och en katt kommer att ha en mindre aptit.

rävkaka

Denna åtgärd är ofta användbart i samband med Pepsinum i veterinärvård av katter. Rävkaka lugnar magen från gas, diarré och kräkningar samt lugnar mag-tarmkanalen för korrekt fördelning av livsmedel. Denna ört främjar också och åter aptitlöshet medan det lindrar magont. Drugs.com, en online-källa för att referera läkemedel, visar att denna produkt "Främjar mag och gastrointestinal lugn." Katter kan bli svag om de har magsmärtor och inte vill äta på grund av någon av dessa villkor.

Siberian Ginseng

Siberian ginseng finns i flytande, kapslar, tabletter och te. Bearbetning av växtens rötter gör en tonic, som har varit i bruk i österländsk medicin i årtionden. Ginseng ger katter energi och hjälper dem att klara av psykisk och fysisk stress. Ytterligare energi bidrar till en bättre aptit och hjälp att återhämta sig från svaghet. Enligt University of Maryland Medical Center, "De aktiva ingredienserna i Siberian ginseng, kallas eleutherosides är tänkt att stimulera immunförsvaret."

amalaki

Amalaki är känd av många namn, inklusive Emblica och indiska krusbär. Denna ört innehåller höga halter av antioxidanter för att skydda celler från fria radikaler och främja läkning, enligt Drugs.com. Detta resulterar i höga nivåer av vitamin C. skadade celler från en olycka, snitt från kirurgi och inre organ läka snabbare med tillsats av antioxidanter för att främja välbefinnande och stöd i en ökad aptit.

Homeopati för Canine hudallergier


Hundar kan få allergiska reaktioner, inklusive hudallergier, på grund av ett antal orsaker. Hundar kan få allergiska reaktioner på insektsbett och stick, vissa livsmedel och plastföremål såsom matskålar. Homeopati har allergi lättnad och hudvård med hjälp av örter och andra naturliga ämnen, vilket möjliggör hemvård av hudallergier utan konventionell medicin.

Fungera

Syftet bakom homeopati är att ge en naturlig botemedel för vad ails dig. Homeopatiska medel är populära för djur såväl som människor, eftersom de ger säkra, naturliga behandlingar för en rad olika krämpor, inklusive hudallergier, enligt Caroline Tanaka, DVM. Homeopatiska medel kan påverka olika aspekter av hund hudallergi genom att lindra klåda och irritation eller genom att ta itu med allergi själv beroende på tillämpningen av läkemedlet och dess primära ingredienser.

topisk Homeopati

Homeopatiska läkemedel för hund hudallergier kan kategoriseras de komponenter som används eller av den form som det homeopatikum tar. Topisk homeopati (betyder appliceras på huden) är en vanlig typ av homeopatiskt medel som består av örter och andra naturliga växter som kan lindra sådana hudallergi symptom som klåda, hudirritation och öppna sår till följd av repor.

Topisk botemedel: Koka en lb. av havre halm i 2 qts. vatten, lägg sedan till denna blandning till badvattnet när du badar din hund. Skölj med gul docka rot, genom att koka 1 msk. av ört i 2 dl vatten, låta blandningen svalna helt och sedan använda den ansträngda vätska som ett bad sköljning.

interna rättsmedel

Vissa homeopatiska medel förbrukas, och de bidrar till att stärka den försvagade immunförsvar och andra kroppssystem, såsom njurar och lever, som kan lindra hudallergier internt. Kardborre rot arbetar för att rena blodet, vilket eliminerar gifter i svett och urin. Maskros ökar lever hälsa, eftersom levern är en viktig del i att ta bort gifter ur kroppen.

Andra exempel på åtgärder som kan vidtas internt innefattar gul docka, lakritsrot, Echinacea, nässlor och SARSAPARILL. Doserna varierar beroende på vikt, ålder och hälsa på din hund, så det kan vara klokt att konsultera en veterinär eller homeopatisk expert innan administrering av dessa åtgärder hemma.

tillskott

För hundar med hudallergier, kan vissa kosttillskott vara användbart, inklusive fettsyror, såsom linfröolja och fiskolja, probiotika, matsmältningsenzymer, antioxidanter och kelp. Fettsyror har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att lindra symtom på huden allergier. Matsmältningsenzymer och probiotika förbättra matsmältningen av näringsämnen i hundens kost, förbättra den allmänna hälsan. Kelp erbjuder naturlig allergi lättnad, och antioxidanter såsom vitamin A, vitamin C och E-vitamin avlägsna gifter och fria radikaler från kroppen.

överväganden

De homeopatiska nämns är alla säkra för användning och konsumtion av hundar, men bara när de används i rätt mängd, enligt "hundägare hem veterinärHandBook." Även om du kan använda dessa homeopatiska medel hemma, bör du göra det med råd från din veterinär eller en specialist i homeopatiska medel. Sök på nätet eller i din telefonbok för att lokalisera homeopati specialister inom ditt område. Att få rätt doser och efter rätt administreringsanvisningar är viktigt att använda dessa typer av åtgärder hemma.

Homeopati Cushings sjukdom


När adrenal eller hypofysen i hundar fel och producerar stora mängder glukokortikoid, då är det som kallas hund Cushings sjukdom, annars känd som hyperadrenokorticism. Homeopati kan hjälpa till att lindra problemet och förhindra ytterligare skada.

Utbredning

Spontana Cushings (PDH) är den vanligaste formen av Cushings och är i allmänhet i hundar över sex år. Adrenal beroende Cushings (ADH) är mindre vanliga och har visat sig vara mest förekommande i tikar.

raser som berör

Typer av hundar som påverkas mest av Cushings sjukdom är taxar, Schäfer, Labrador retriever, vissa Terrier raser, Beagles och Poodles.

symptom

Indikationerna eller symtom på hund Cushings sjukdom tar tid att utvecklas, vilket är varför de inte kan vara så märkbar början. De klassiska symptomen håravfall, ökning i buken storlek, och ökad aptit och vattenförbrukning. Ytterligare komplikationer kan orsaka hjärtsvikt.

Homeopati

Homeopati är över 200 år gammal och representeras av "lika botar lika", eller att en utspädd substans botar samma sjukdom som orsakar i sin koncentrerad form. Homeopati använder endast naturliga ämnen. Kostförändringar är också integrerad i homeopatisk behandling av hund Cushings sjukdom.

Administration of Medicine

Administration och doser av homeopatiska läkemedel beror i hög grad på hela djuret och inte bara på sjukdomen. Följ instruktionerna på medicinflaskor och söka vägledning från en homeopatisk läkare rekommenderas. Homeopatiska läkemedel kommer i form av pellets, flytande, tabletter och orala sprayer.

Bieffekter

Bieffekt av homeopatiska läkemedel kan orsaka tillståndet förvärras innan han blev bättre. De är i allmänhet anses säkra och inte riskerar att orsaka biverkningar.

Homeopati är en alternativ medicinsk behandling som fungerar på tron ​​att vissa sjukdomar kan hanteras genom tillämpning av små doser av läkemedel som ger symptom på sjukdomen hos friska personer. Många söker sig till erfarna homeopater när lider av cellulit. Den homeopat bedömer personens tillstånd och rekommenderar en behandling som syftar till att bota infektionen.

Instruktioner

1 Kontakta en erfaren homeopat om ditt fall. Homeopat bör undersöka dig och överväga hela ditt väsen - fysiska kropp, sinne och känslomässiga makeup - innan man rekommenderar en särskild behandling. Titta till National Center for Homeopati på deras officiella hemsida för att få hjälp med att hitta en kvalificerad läkare (se Resurser nedan).

2 Ge en fullständig medicinsk historia till homeopat. Det är viktigt att avslöja helt tidigare medicinska problem och behandlingar du har fått, inklusive homeopatiska behandlingar.

3 Svara på alla frågor som ställs av homeopat inklusive de som rör din emotionella och mentala tillstånd. Homeopatisk läkare anser att dessa faktorer samt fysiska dem i utformningen av en specifik behandling för varje individ. Din loppet av homeopatisk behandling kan skilja sig från en annan patient.

4 Använd homeopatiska behandlingar tillsammans med en konventionell behandling med antibiotika som ordinerats av läkare vid behandling av cellulit. Nästan alla läkare rekommenderar antibiotika som den viktigaste behandlingen för att bota celluliter. Alla homeopatisk behandling som används bör inte påverka antibiotikabehandling.

5 Diskutera med din homeopat professionella behandlingar såsom svavel för att motverka varm brinnande hud och apis mellifica för svullnad. Vissa homeopater behandla cellulit med just dessa ämnen, men de bör endast användas under homeopat ledning.

6 Avbryt homeopatiska behandlingar om utseendet på celluliter eller dess symtom förvärras. Rådgör med din homeopat om du vill prova en annan Homepathic terapi. Söka akut läkarhjälp om du får feber eller frossa samtidigt lider av cellulit.

7 Behandla med homeopatiska metoder endast under strikta direktiv av en erfaren homeopat. Trots att homeopatiska behandlingar består av små mängder av medicin, de fortfarande kan vara skadligt för din cellulit tillstånd liksom andra sjukdomstillstånd.

Tips

  • Använd meditation eller guidade bildspråk övningar i kombination med homeopatiska behandlingar för att underlätta deras framgång.
  • Använd aldrig homeopatiska metoder ensamt för behandling av cellulit.
  • Inte själv ordinera homeopatiska behandlingar. se alltid en kvalificerad Homepathic läkare.

Homeopati för ögonproblem hos hundar


Homeopatiska medel kan användas för att behandla och bota en mängd olika hund ögonproblem som människor möter ofta. Vissa symtom som du bör titta efter är överdriven bristningar, rodnad runt ögonen, grumlighet, lätt undvikande eller upprepade gånger gnugga ögat eller ansiktet mot marken. Homeopati har använts som en behandling för rosa öga och torra ögon för att lindra smärtsamma och obekväma förhållanden.

Homeopati

Denna specialiserade behandling som kallas homeopati utvecklades över 200 år sedan av Dr Samuel Hahnemann, många hundar behandlas baserat på hans grundläggande principerna i dag. Om ett ämne orsakar symtom hos en frisk hund, kan det också bota symtom i en ohälsosam en som är snarlika. Små mängder av naturliga läkemedel som innehåller mineraler, är animaliskt material eller växter ges till patienten framkalla liknande symptom av sjukdomen i mindre skala för att orsaka immunsystemet att ta över och lösa problemen.

Dog Pink Eye (Dog konjunktivit)

Ögat Bright är en torkad ört som kan användas för att göra en lugnande kompress som består av en msk. av ört blandas med 0,5 L vatten och kokades under 10 minuter. Använd den kylda vätske komprimera över ögonen i ca 5 till 10 minuter som en aktuell helande agent.

Newton homeopathics Eye Care är en färdigblandad produkt som används för att bekämpa inflammation, irritation och infektion från sand, damm eller främmande föremål. Placera 3 droppar (små hundar) eller 6 droppar (stora hundar) i munnen två till sex gånger per dag tills symtomen försvinner.

Symptomen på hund konjunktivit är överdriven bristningar, rodnad i ögonen och hundarnas tendens att undvika solljus. Det kan finnas en vattnig eller tjock grön, vit, gul eller blodiga flytningar i ett eller båda ögonen. Dessutom kan han agera svag eller håglös och försöka gnugga eller klia ögonen mot andra ytor som om klåda. Rosa öga kan spridas som en luftburna bakterier eller genom fysisk kontakt eller utveckla genom små skador på ögat.

Torra ögon (keratoconjunctivitis sicca)

Fiskleverolja är en ingrediens som ska läggas till ögondroppar från en veterinär. Fiskolja innehåller vitamin A, vilket är ett utmärkt sätt att ge näring åt ögat. Använda droppar 4 gånger om dagen kommer att se till att ögonen kommer att stanna fuktig och lindra symptomen av torra ögon.

Ett växtbaserat ögondusch kan användas för att skölja ut en hundar ögon ger symtomlindring och förebyggande av infektioner i framtiden. Den ögon kan göras med någon beståndsdel av johannesört, ögontröst, Echinachea eller Calendula. Använd 10 droppar en ört med en kopp kokt destillerat vatten och 1/4 tsk. salt. Använd denna lösning för ditt husdjur ögon för omedelbar lindring av torra ögon symtom.

Brist på ordentlig tårproduktion berövar ögat från syre och näringsämnen som resulterar i torra ögon. För lite tårar kan leda till destruktiva förändringar och åtgärder måste genomföras för att lösa bristen på tårar.

Homeopati för hund allergier


Homeopati är en alternativ metod för behandling som uppfanns av Dr Samuel Hahnemann år 1790. Bruket av homeopati görs genom att behandla sjuka patienter med oändligt små mängder av utspädda ämnen, som sedan tänkt att utlösa ett immunsvar. Homeopati inte bara praktiseras i människor utan djur också. Vissa homeopatiska behandlingar har varit kända för att lindra hundar av allergiska symptom.

homeopati Förklarat

Homeopati kallas också vetenskapen som att behandla liknande. Detta innebär att istället för att behandla en sjukdom med läkemedel för att minska symptom, en liten mängd av det ämne som orsakade den ursprungliga sjukdomen, utspädd i vatten och alkohol, ges till en människa eller ett djur för att sedan utlösa ett immunsvar, döda den initiala sjukdom .

Framgång

Många människor är skeptiska till homeopatisk behandling på grund av dess okonventionella och till synes ologiska metoder. Men enligt hemsidan Allergier-In-hundar ", medan det är inte 100 procent effektivt i varje husdjur, homeopatiska läkemedel fungerar." Som sagt, behandling av hund allergier med enbart homeopati är sällsynt. I stället finns det i allmänhet en balanserad blandning av konventionella läkemedel med homeopatiska behandlingar. När dessa behandlingar visar sig vara framgångsrika, kan det vara svårt om inte omöjligt att säga vilken behandling var katalysatorn för härdning av de allergiska symptom. Som Allergies-In-Dogs.com rapporter ", i många fall, det är förmodligen en positiv effekt av kombinationen av behandlingar." Från och med 2010, är ​​helt klart homeopati framgångsrik i att behandla hund allergier. Ytterligare forskning på detta område, men skulle kunna göra denna form av behandling mer av en exakt vetenskap och mindre av en gissningslek.

Arsenicum album

Arsenicum album är en vanlig homeopatisk behandling för torr, kliande, brännande eller fjällande hud och rockar. Behandling av dessa allergiska symptom med Arsenicum album ska orsaka några om inte fullständig befrielse. Tillsammans med homeopatisk behandling, hundar med dessa symtom få befrielse från att utsättas för värme.

rhus Toxicodendron

Rhus toxicodendron används även för hundar med en variation av allergiska reaktioner som påverkar huden. Homeopatisk substansen i Rhus toxicodendron är Poison Ivy. Tillämpning av rhus toxicodendron till din hund kan inledningsvis leda till hans symptom att blossa men symptomen ska sedan lugna och börja läka efter några minuter.

apis Mellifica

Apis mellifica är en homeopatisk behandling används för extrem sveda och klåda och röda, svullna sår på en hundens hud. Homeopatisk ingrediens i apis mellifica är honungsbiet gift; därav dess framgång med att eliminera sår, inklusive bistick. Förutom att använda apis mellifica, bada din hund kan hjälpa till att eliminera eller lugna dessa symtom.

Andra homeopatiska behandlingar

Många homeopatiska behandlingar är tillgängliga över disk på ett apotek eller apotek. Ovanpå de tre behandlingar som anges ovan, ytterligare homeopatiska behandlingar för hund allergier inkluderar antimon crudum för hudskador, sulpburis Hepar för förhållanden där pus och Lycopodium för håravfall.

Hur att identifiera livsmedel som orsaka kroppsodör


Din kropp lukt är individuell, och kan påverkas av många saker som kost, kön, yrke, humör, hälsa, medicin och genetik. Om du har problem med kroppslukt, och din deodorant inte verkar fungera, kan det vara dags att tänka på hur maten du äter bidrar till din kroppslukt.

Instruktioner

1 Begränsa din rött kött intag. Rött kött kan vara en orsak till kroppsodör, ibland orsakar stagnation och förruttnelse i mag-spåret, vilket resulterar i frisättning av toxiner i blodomloppet.

2 Undvik förädlade livsmedel. En kost som är tung i livsmedel som framställts med raffinerat vitt mjöl, hydrerade oljor, socker och andra bearbetade ingredienser kan vara ansvarig för att skapa obehagliga kroppslukt.

3 Ät tillräckligt med fibrer. En kost med lågt fiber kan orsaka förstoppning, vilket kan bidra till kroppslukt.

4 Undvik mat med klor, såsom ägg, lever, fisk och grönsaker. Dessa livsmedel kan orsaka kroppslukt hos människor som inte kan metabolisera dessa livsmedel lätt. En "fishy" lukt är en ledtråd till denna typ av lukt.

5 Håll dig borta från kryddig och illaluktande livsmedel. Äta massor av lök, vitlök, curry och vissa kryddstark mat kan orsaka att kroppen att skapa lukt som kan vara stötande.

6 Begränsa ditt kaffe och alkoholintag.

7 Håll dig borta från livsmedel som innehåller härsken fetter och oljor, såsom stekt och bakverk.

Tips

  • För att avgöra vilken mat eller livsmedel som orsakar din kroppslukt, ta bort livsmedel från din diet en i taget och vänta några dagar för att se om det finns någon effekt.
  • Kroppslukt kan orsakas av svampsjukdomar och njur- och leverförhållanden. Se din läkare om du ändrar din kost inte eliminera stötande kroppslukt.

Stenar i urinblåsan kan vara ganska smärtsamt för hundar, men det finns många naturliga behandlingsalternativ tillgängliga sträckor. Homeopati har en lång historia av säkerhet och effektivitet, och kan vara svaret för en hunds urinblåsan stenar.

Funktioner

Vissa raser är mer benägna att utveckla stenar i urinblåsan. Därför behandlar de nuvarande stenar naturligt samt ta en förebyggande strategi rekommenderas.

Homeopati Behandling

Naturligtvis behandla urinblåsan stenar med homeopati kan vara mycket effektivt. Thlaspi bursa pastoris, eller herde handväska, är ett populärt val, eftersom det uppmuntrar urinering. Stormhatt används också i många homeopatiska preparat för att lösa stenar i urinblåsan.

Betydelse

Se till att ha gott om rent vatten till hunden, eftersom dricksvatten kommer att hjälpa utspädd urin och påskynda processen att lösa stenar. Dessutom, se till att hunden kan urinera på maximalt var sex till åtta timmar, eftersom att hålla urinen kan lägga till sten problemet.

överväganden

Dosering med homeopatiska läkemedel är normalt en pellet var 30 till 45 minuter tills smärtan eller villkors lektioner.

Varning

Om hunden visar ingen förbättring efter tre dagar på homeopati medicin, är det klokt att ta hunden till veterinären. Likaså om hunden verkar vara i betydande smärta, är en resa till veterinären motiverad.

Homeopati terapi för Cushings sjukdom i Equine


När människor ägna mer uppmärksamhet åt homeopatiska läkemedel för sin egen hälsa, det är bara naturligt att vissa djurägare skulle undersöka alternativa terapier för sina husdjur. Många läkare och veterinärer finna någon vetenskaplig grund för många av dessa behandlingar, men de som använder dem rapporterar ofta exceptionella resultat. Under senare år har vissa hästägare appliceras homeopatiska medel för behandling av Cushings syndrom.

Symtom på Cushings syndrom

En liten godartad tumör i hypofysen orsakar hyperadrenokorticism, mer allmänt kallas Cushings syndrom. Enligt RecoveryEQ, syndromet drabbar oftast medelålders och äldre hästar, med symtom som ökad törst och urinering, onormal hårväxt och brist på sprider, utveckling av en swayback och potten magen, fyller ovanför ögonen, en allmän utseende av obehag, ökad aptit utan viktökning, kronisk fång, förlust av muskel över rygglinjen och ett nedsatt immunförsvar.

Medicinsk vård

Även om det finns för närvarande inga metoder för att avlägsna eller stoppa tillväxten av hypofystumörer hos hästar, har vissa mediciner visat sig vara effektiva i att behandla symptomen av Cushings syndrom. Bland dessa finns cyproheptadin, en serotoninblockerare; pergolidmesylat, som ursprungligen användes för att behandla Parkinsons hos människor; och bromokriptinmesylat, som ofta är svårt att absorbera.

Kysk träd Berry

Medan de medicinska åtgärder tenderar att vara dyra, utfodring kysk träd bär till hästar som drabbats av Cushings syndrom har gett positiva resultat. Enligt Eye of the Storm Equine Rescue, slipning bären i en kaffekvarn, sedan mata en tesked två gånger om dagen i den ordinarie matnings har enligt uppgift omvända symtomen. Denna åtgärd har arbetat på både ponnyer och hästar, och är relativt billig. Forskning som utförs i Förenade kungariket verkar stödja dessa fynd.

Andra växtbaserade behandlingar

Många andra har använt en mängd olika växtbaserade behandlingar i ett försök att lindra symptomen av Cushings. Australiska herbalist Robert McDowell har skapat en representativ behandling bestående av
maritima tallbark, gurkört, lakrits, nypon, peta rot, vallört, bach blommor, vildrosor, Scleranthus och vatten Viole. Bryggerijäst ingår i många behandlingsregimer.

Vitaminer och kosttillskott

Vitaminer och mineralämnen har också använts för att behandla Cushings, åtminstone i ett tidigt skede. Den vanligast använda inkluderar vitamin C och E, och kombinationer av krom, magnesium, selen och svavel. Ingredienser som innehåller omega-3 fettsyror har också prövats liksom MSM. De flesta kommersiella preparat använder också dessa.