Köpa vinruta tvål

Hem loppbett behandlingar för katter


Många människors liv berikas av att äga en katt, men att vara ett sällskapsdjur ägare har också sitt ansvar. Ditt husdjur komfort, vård och hälsa är i dina händer. Katten loppor är ett vanligt problem som kan leda till allergiska reaktioner, angrepp och hälsokomplikationer. Hem behandling är ett alternativ för att hantera dessa skadedjur och irritationer de lämnar efter sig.

symptom

Om din katt repa mer än vanligt antingen köra en kam genom sitt hår eller delvis sin päls och leta efter små bitar av svart smuts. Detta är loppor smuts eller överskott torkat blod. Om din katt är allergisk mot loppor kan den bita på basen av sin svans mer än det gör normalt, hålla sig själv överdrivet och har uppenbara hudskador eller håravfall.

Behandling

Lopp bad är effektiva för att behandla din katts loppor och underlätta obehag i samband med loppbett, men om några vuxna loppor är i ditt hem, om din katt är en utekatt, eller om lopp ägg är fortfarande närvarande, är detta en tillfällig korrigering. Att bli av med lopporna är den enda långsiktiga lösningen på detta problem.

Vissa läkare föreslår att du använder en torr badskum för att döda loppor på katter och varnar att använda behandlingar som rekommenderas för hundar eftersom de tenderar att vara mer potent.

Bada din katt i vatten blandat med vinruta eller eukalyptusolja kan hjälpa avvärja loppor.

Bettet område kan behandlas genom att klippa håret runt det drabbade området, tvätta det försiktigt och tillämpa en sammandragning till hot spot. Aloe Vera hjälper till med torrhet.

Förebyggande

En enda loppa innebär att det finns förmodligen hundratals loppor i något skede av sin livscykel i ditt hus, och de kan ligga vilande i flera månader. Ta bort loppor innebär att behandla ditt husdjur och ditt hus.

Tvätta alla sängkläder som ditt husdjur kommer i kontakt med, inklusive din egen, i varmt vatten och diskmedel en gång i veckan. Dammsuga golv och möbler. Lägg en bit loppa krage eller lopp pulver till vakuumpåsen och kassera omedelbart annars är du helt enkelt skapar en livsmiljö för lopptillväxt. Strö naturliga pulver som rosmarin eller citronella i områden utsatta för loppor. Vid användning av pulver, täcka munnen och näsan med en mask för att förhindra inandning av partiklar. Professionell rengöring med ånga kommer att döda både vuxna loppor, ägg och larver. Dränka uteplatser din katt frekventerar med tvålvatten. Tillsätt vitlök och öljäst till din katts mat och päls.

Om hem behandlingar inte hjälper eller inte förbättra din loppa problemet snabbt nog, professionell hjälp genom en skadedjursbekämpare och / eller en veterinär kan vara nödvändig.

Naturliga hem Flea Behandlingar


Loppor invadera ditt hem och irritera dina husdjur. Skadedjur kommer också bita människor lämnar dig klåda tillsammans med din hund. Om du inte vill använda starka kemikalier i ditt hem prova en kombination av naturliga loppa-bekämpningsmetoder.

överväganden

Loppan livscykel innehåller ett ägg skede larvstadiet och vuxna stadiet. Under vuxen stadium loppor mata enbart av blod, ras och lägga upp till 400 ägg under sin livstid. Äggen läggs i sällskapsdjur sängkläder och mörka, fuktiga sprickor. Äggen kläcks till larver som foder av avföring och skräp. Din loppor planen måste attackera loppor i var och en av dessa faser. Om du bara bli av med vuxna äggen kommer fortfarande kläcks.

I hemmet

En del av naturlig loppor innefattar regelbundet dammsuga. Lägga borax och salt i din vakuum väska förstör loppor i någon livsfas. Tvätta husdjur sängkläder varje vecka under loppsäsongen (vår till sommar). På natten, utelämna en kommersiell loppor fälla (detta fångar loppor på klibbigt papper) eller ett fat med såpvatten under natt nära ditt husdjur säng.

På gården

Om ditt husdjur går utanför det kommer att locka loppor som finns i din trädgård. Tillämpa nematoder till din trädgård sängar och gräs tidigt på våren kan minska loppor i din trädgård med 90 procent. Nematoderna festa på larv loppor. Du kan också hålla örter i din trädgård som stöter bort loppor som vinruta och eukalyptus.

På ditt husdjur

Friska djur lockar mindre loppor så har ditt husdjur kontrolleras regelbundet av en veterinär och mata den bästa maten du har råd. Behandla ditt husdjur päls med en naturlig loppa sprej eller gör din egen. Brant eukalyptus, citron och kryddnejlika i varmt vatten. Låta detta svalna, häll det i en sprayflaska och tillsätt lite citronellaolja.

Hem rättsmedel för loppor Använda pepparmint


Under loppsäsongen, kommer hundägare försöker något att hitta lindring för sina fyrbenta vänner. Men många ägare inte gillar tanken på att dousing sina husdjur i kemikalier eller bekämpningsmedel. Lyckligtvis finns det många naturläkemedel tillgängliga, inklusive dem som använder eteriska oljor, som pepparmint.

Dessa lopp botemedel är säkra för hundar, kan användas ofta och är effektiva vid behandling av loppor. En bonus är att din hunds päls kommer att lukta ren och fräsch när du släck honom med ett naturläkemedel lopp åtgärda. Tyvärr, katter har svårt att metabolisera eteriska oljor och vissa har till och med allergiska reaktioner på dem, så dessa åtgärder bör inte användas på din katt.

loppa Dip

Att befria din hund loppor kan du börja med en hemmagjord loppa-dip. Om beredd på rätt sätt, kommer dip döda loppor, loppor ägg och lopp larv, och dem från att komma tillbaka. Dip bör också hjälpa lugna din hunds kliande hud.

För att göra loppor dip behöver du:

2 koppar färsk rosmarin eller färsk pepparmynta
5 liter varmt vatten

Kombinera vatten och pepparmint, och brant i 30 minuter, låt sedan svalna. Efter det har svalnat, bada din hund i lösningen. Detta kan upprepas varannan vecka om det behövs.

Spraya på Repellent

Loppan avvisande spray är användbart när du inte har tid att ge din hund en fullständig loppa bad eller när du vill röra upp din hunds loppor skydd mellan bad. Denna spray kan appliceras dagligen.

För att göra spray behöver du:

5 droppar tea tree olja
5 droppar citronellaolja
5 droppar rosmarinolja
5 droppar pepparmintolja
5 droppar eukalyptusolja
En kopp vatten
Sprayflaska

Kombinera oljor och vatten i sprayflaska och skaka den kraftigt. Spraya runt hundar öron, längs sin ryggrad från huvud till svans och i depån, där benen möter kroppen. Skaka flaskan före varje användning, eftersom de oljor har separerat.

Hemlagad Flea Collar

Lopp kragar är en av de enklaste metoderna för loppor förebyggande, men många hundägare inte gillar idén att hänga en kemisk-indränkt krage runt deras husdjur neck.You kan lösa detta dilemma genom att göra naturläkemedel lopphalsband för din hund. Bara gnugga lite eterisk olja på hundens halsband, såsom eukalyptus, tea tree, citronella, lavendel, pepparmynta eller pelargon.

klåda Åtgärd

Om loppor är borta men din hund är fortfarande klåda, försök att göra detta kliar åtgärda.

Du kommer behöva:

2 koppar packade färsk pepparmynta, vinruta eller rosmarin
1 liter kokande vatten
4 liter varmt vatten

Brant örter i kokande vatten i 30 minuter, sila örter från vattnet. Kombinera varmt vatten med varmt vatten, sedan helt mätta din hund päls med blandningen. Låt ditt husdjur lufttorka. Denna kliar avhjälpa kan upprepas var tre eller fyra dagar på ett säkert sätt.

pepparmint Tvål

Dr Bronner s Peppermint Soap kan användas för att skapa en insekts som fungerar bra på din hund, dig själv och din trädgård, genom att stöta bort en mängd olika skadedjur.

Att skapa insektsspray behöver du:

1 till 2 matskedar Dr. Bronner s Peppermint Soap
1 liter vatten

Kombinera ingredienserna i en hink, blanda ihop, sedan överföra till en sprayflaska. Använd den för att avvärja trädgård skadedjur, loppor och allt annat som du inte vill besvära dig eller din hund medan det utanför.

De typer av Mint för kulinariska användning


Mint har varit en uppskattad ört sedan urminnes tider. Fariséerna samlat tionde består av mynta. Det var också spridas på synagogan golv för att skapa en trevlig atmosfär. Länge värderas som en matsmältningen på grund av dess flyktiga oljor, är mynta också en populär kulinarisk ört. Det tillför en ny, distinkt smak i livsmedel så olika som aromatiska såser och desserter. Familjen av mynta eller Labiatae, inkluderar spearmint, pepparmint, äpple myntverk, citron mynta och vinruta. Myntverk från alla dessa grupper kan användas i matlagning.

grönmynta

Även känd som trädgårds mynta, Menthe viridis har sitt ursprung i Medelhavsområdet och infördes till Europa av romarna. Kännetecknas av breda, lans-formade blad med lätt räfflade kanter, är det den vanligaste formen av kulinariska mynta. Spearmint används i många såser, kötträtter och desserter. I sin torkade form, används den för att göra mint sås, en populär brittisk krydda serveras med lamm. Färsk mynta används i tzatziki, en grekisk yoghurt och gurka dopp. Den lägger även till smak till ärtor och färskpotatis. Det är populärt i Mellanöstern mat, färsk hackad i sallader såsom tabouleh. Det används också för att smaksätta gelé och sommardrinkar såsom mint julep.

pepparmynta

Vanligt förekommande växer i fuktiga områden, har pepparmynta hårigare och spikier blad än spearmint. Den har också en starkare smak, kännetecknad av ett inledande värme följt av en kylande känsla. Detta är på grund av den mentol olja, som är dess främsta beståndsdel. Peppermint är vanligtvis serveras som en mint te, en dryck gynnas i Mellanöstern som ett sätt att avsluta en måltid och hjälper matsmältningen. Det är också populärt i sötsaker och konfektyr. I synnerhet bildar den en vinnande dubbel handling med choklad.

Apple Mint

Utseendet liknar grönmynta, är rundmynta kännetecknas av runda, ullig, ljusgröna blad. Som namnet antyder, det luktar också subtilt äpple. Ofta växer i ruinerna av klostren där det odlades av munkar för sina medicinska egenskaper, kan rundmynta kan kanderad som en ätbar dekoration på desserter. Dess fruktig smak gör det också populärt i sommar gelé och drycker och i sallader. Det gör också en uppfriskande te som lindrar mental trötthet.

andra Mints

Citron mynta är uppkallad efter sin citrusdoft. Dess släta, fina blad är perfekt färskt i sommar slag. Guldet fläckiga blad av ingefära mynta också lägga till en kryddig smak till sallader och kötträtter. MYNTA är vanligt i många gamla europeiska recept för soppor och fyllning. Det bör användas sparsamt och med omsorg, särskilt om ätit av någon som är gravid eftersom det kan sätta på menstruation.

Gör Herbal insektsmedel för hästar


Dina hästar tillbringar all sin tid utomhus. Det är oundvikligt att de kommer att bli störd av insekter. Detta gäller särskilt under de varmare månaderna. Du kan köpa ett insektsmedel, men det kommer sannolikt att innehålla kemikalier som du inte vill på din hästs hud. Det är mycket bättre för din häst om du gör ett naturläkemedel insektsmedel hemma.

Instruktioner

1 Häll en kopp vatten och en kopp tvättsprit i en tom sprayflaska. Toppa med halv tesked eterisk olja av kattmynta. Placera locket på sprayflaska och skaka tills de tre ingredienserna har kombinerat. Spraya hela din hästs päls, se till att inte få det i din hästs ögon.

2 Häll en flaska sockervaniljextrakt i en tom sprayflaska. Ta din nu tom vanilj flaska och fyll den med vatten. Häll vattnet in i sprayflaska och blanda genom att skaka. Spraya på hästens päls. Det är viktigt att du inte använder vanilj som innehåller socker, eftersom detta kommer att locka till sig insekter.

3 Fyll en tom sprayflaska med en blandning av lika delar vinäger och babyolja. Skruva tillbaka locket på och skaka för att blanda de två ingredienserna. Spraya hela hästen. Om du inte har någon babyolja, kan du använda mineralolja som kommer att fungera lika bra.

4 Häll en kopp vatten i en tom sprayflaska. Lägg 1/4 tesked Palmolive diskmedel och en tesked sojaolja. Sätt tillbaka locket på sprayflaska och skaka för att blanda ingredienserna. Spraya hela din häst.

5 Häll 16 uns av vodka i tom sprayflaska. Lägg 1/2 uns av citronellaolja, 1/4 uns av lavendelolja, 0,15 (3/20) uns av tea tree-olja, och 16 uns av jojobaolja. Blanda väl. Spraya på hästen, försiktigt så att inte få någon i hästens ögon.

6 Placera två droppar av citronella eterisk olja i din hästs schampo. Schampo hästen som vanligt.

Tips

  • Alla hemlagad insektsmedel måste appliceras på nytt varannan timme.
  • Vissa recept kräver vinruta olja. Detta är inte nödvändigt och kan vara farligt för en gravid häst.

När loppor finna sin väg djupt in i djurets päls, det tar hårt arbete och uthållighet för att dra ut dem och utrota dem. Loppor har förmågan att lägga 20.000 ägg inom tre månader, enligt EarthClinic.com. Dessa ägg kan ligga vilande så länge som ett år och kläcks när förhållandena är gynnsamt för det. Ni kan föreställa proportioner som problemet kan svälla om du inte vidtar åtgärder omedelbart.

Är det verkligen en loppa?

Bortsett från det uppenbara tecken på en loppa eller två leker kurragömma på din hunds päls, det finns andra kontrollampa tecken som tyder på förekomsten av loppor. Undersök ditt husdjur hud. Brukar du höra, svarta ämnen som liknar smuts? Dess förmodligen loppa smuts. För att säkerställa att det är, gnugga en våt mjukpapper på den. Loppa smuts löses upp och ser röda.

Att förebygga är bättre än att bota

Den bästa lösningen på problemet är att förhindra det från att någonsin hända. Tillsätt vitlök till din hunds måltid för att hålla loppor borta. Hundar som väger mer än 50 pounds kan ha två teskedar vitlök; mindre hundar bör inte ges mer än ½ tesked om dagen. Svavel kan också ges en gång i veckan. Lägga vinäger till dricksvattnet kommer också att fungera som en loppa motbjudande. Dessa är inte omedelbara åtgärder. Du måste vänta ungefär fyra till sex veckor innan du ser dem träder i kraft.

Kampen mot loppor med eteriska oljor

När du vet att du har att göra med en loppa problem, det finns ett antal saker du kan göra för att bekämpa dem, både på hunden fram och hemmafronten.

Även om det finns flera produkter som du kan köpa från marknaden, kan du använda huskurer som fungerar lika bra, kanske ännu bättre. Du kan blanda eteriska oljor med vatten och spraya ditt djur med denna blandning. Du kan använda rosmarin, ceder, eukalyptus, lavendel, citronella, oljeextrakt citrus, och vinruta. Eteriska oljor ska aldrig appliceras outspädda på ditt husdjur. Du bör blanda 10 till 20 droppar eterisk olja i en liter vatten.

Säkra ditt hus mot loppor

På hemmafronten, finns det flera saker som kan göras för att bekämpa problemet och för att säkra omkrets för att förhindra framtida angrepp.

Börja med att blanda livsmedelskvalitet kiselgur (DE) och naturlig borax i lika stora mängder. Förväxla inte livsmedelskvalitet DE med pool-grade DE. Den senare är giftig och inte avsedd för detta ändamål. Om du har en och en halv av varje pund och tillsätt en kopp salt till blandningen. Arbetet denna blandning av pulver i mattor, under möbler, bakom gardiner och alla de skrymslen och vrår där loppor kan ta skydd. Bära en mask under hela förfarandet, inandning detta pulver kan vara farligt.

Låt pulvret i två till tre dagar för maximal effekt, och om möjligt, låta sig ut ur ditt hus under denna tid. Det är inte lämpligt för barn och husdjur att utsättas för denna blandning. När du är tillbaka, vakuum ditt hus från topp till botten ordentligt.

Herbal Flea behandling med eteriska oljor


Att handskas med loppor är en naturlig del av hund ägande. Att handskas med loppor kan naturligtvis vara en annan, tack vare de eteriska växtoljor som kan hjälpa dig att hålla din hund från att bli en loppa-försvagade varelse går igenom sina dagar i en dödskamp av klåda.

Eteriska oljor, som används enligt anvisningarna, producera någon av de obehagliga biverkningar som har samband med kemiska loppor schampon, pulver, kragar och behandlingar plats.

Lopp Schampo med eteriska oljor

Köpa en loppa schampo berikat med eteriska oljor i stället för kemiska bekämpningsmedel. Du hittar dem på en hälsokostaffär, om inte på en av de stora djuraffärer nära dig. Vissa eteriska oljor effektiva på att eliminera loppor är eukalyptus, rosengeranium, ceder, citronella och vinruta. MYNTA är dock inte säkert om du eller ditt husdjur är gravid, eftersom det kan orsaka missfall.

Ett alternativ är att göra din egen loppa schampo från en baby schampo bas. Baby schampo skadar inte hundens ögon eller torka hennes hud och päls hur en starkare schampo kanske.

Blanda 1 1/2 tsk dina eteriska oljor (någon kombination) med 1/4 kopp glycerin från apoteket och rör försiktigt tills blandas. I en annan behållare, blanda 3/4 kopp aloe vera juice från din hälsokostaffär med en tesked olivolja och den filtrerade saften av en citron. Blanda alla ingredienser och kombinera med 12 uns av baby schampo.

Våt och tvåla din hund ordentligt och låta oljorna i schampo för att arbeta i ca 10 minuter. Helt skölj den smutsiga lödder.

Lopphalsband med eteriska oljor

Schamponering din hund är det bästa sättet att behandla befintliga loppangrepp. Mellan schampo, dock måste du avskräcka loppor från att återvända. För detta kan du använda en loppa krage genomsyras av eteriska oljor. Få en i din hälsokostaffär, säger Dr Richard Pitcairn, DVM.

Han föreslår också att placera en loppa krage i väskan eller en kopp din dammsugare så alla loppor du tar bort genom att dammsuga kommer inte undan om du inte tömma innehållet omedelbart. (Referens 2)

Lopp Repellenter med eteriska oljor

Med hjälp av dessa eteriska oljor i schampon kommer att ge dem tid att döda loppor, men att använda dem som avskräckande på ditt husdjur kan kräva frekvent förnyad ansökan.

I en studie 2001, Chapel Hill dermatologi och Florida Medical Entomology Laboratory vid University of Florida testade mygga avvisande effekterna av olika kommersiella produkter som innehåller både DEET och olika vegetabiliska oljor. De mest effektiva växtbaserade olja, citron eukalyptus, skyddade personer från mygg för mellan 60 och 217 minuter.

Många av de oljor som nämns i studien (ceder, citronella, pepparmynta, citrongräs, och pelargon) rekommenderas ofta som lopp avskräckande i loppavvisande recept.

Farorna med Flea Behandling med eteriska oljor

Dr Barbara Fougere, certifierad i växtbaserade veterinärmedicin, varnar för att både hundar och katter har lidit av anorexi, brännskador, och leverproblem från överdriven exponering för eteriska oljor. En katts lever, till exempel, är oförmögna att avgifta vissa av de kemikalier i vinruta.

Att de kräsna groomers de är, katter risk intag av eventuella spår av eterisk olja i sina rockar. Dr. Fougere rekommenderar att du behandlar din katt med eteriska oljor endast under ledning av en certifierad naturläkemedel utövare.

Hur man avskräcka malar


Hålla dina kläder fria från nattfjärilar behöver inte vara en komplicerad strävan. När nattfjärilar lösa in i ditt hem, blir de en svår olägenhet att ta bort. Det viktiga är att undvika nattfjärilar i första hand. Dina lagringsalternativ kan hjälpa till att hålla dessa tröja ätande insekter borta, som kan lagra-köpt mal avskräckande och vissa örter.

Instruktioner

lagrings val

1 Lagra dina kläder i en ceder garderob eller bröstet. Cedar masker lukten av ull från nattfjärilar.

2 Sand din ceder bröstet och päls det med cederolja om det är en äldre bröst. Mal avskräckande egenskaperna hos din ceder bröstet kan minska med åldern.

3 Placera ceder kuber i dina lådor och garderober om du inte kan använda en ceder bröstet eller garderob.

Moth Avskräckande faktorer

4 Använd malpåse eller flingor inuti en lufttät behållare för att placera bland kläderna. Detta är ett bra alternativ för när du packar kläder undan för säsongen.

5 Tvätta kläder innan du använder dem igen, eftersom kemikalier i malkulor kan vara farlig.

6 Undvik att använda malpåse eller flingor någonstans barn eller husdjur kan exponeras.

Herbal dofter

7 Placera lavendel, patchouli eller kryddnejlika doftande oljor och ljus runt ditt hus. Placera dem var 5 fot för att täcka hela huset.

8 Placera torkade örter som mynta, rosmarin, vinruta, renfana, timjan, malört, åbrodd, lavendel, MYNTA och citron pelargon i en tygpåse. Påsen ska vävas löst tillräckligt för att dofterna att fly.

9 Häng tygpåsar innehåller örter i din garderob eller placera dem i lådor eller lagringsbehållare med dina kläder.

Vad gör kaniner föredrar att äta?


Kaniner är mjuka, pälsdjur som kommer att göra stora husdjur om de vårdas på rätt sätt. Det finns många uppgifter som går längs med att äga en kanin, och det är viktigt att få en bok eller guide för att göra vissa behandlingen innan äga en. Precis som alla andra djur de kräver övning, uppmärksamhet och en hälsosam diet. De flesta kaniner njuta även att äta samma hälsosamma mellanmål som du gör.

Frukt

Kaniner njuta frukt precis som människor njuta av en söt efterrätt eller godis. Frukter som äpplen eller bananer är bra för kaniner, men tänk på att bara tjäna frukt med måtta. Även om frukt har många viktiga näringsämnen de är också mycket hög i socker och för mycket kommer att vara skadligt för en kanin. Ge frukt sparsamt och använda det som en belöning för utbildningsändamål.

Grönsaker

Grönsaker är en favorit för kaniner, men det finns vissa regler som bör följas. Försök alltid att mata din kanin ekologiska grönsaker och tvätta dem noggrant. Försök att mata din kanin tre portioner grönsaker varje dag, och att ge dem en sort. Bra val är morot toppar, romansallad, hackad selleri, broccoli, rädisor toppar och senap greener. Grönsaker att undvika är ärter, potatis och vinruta mynta.

Timothy Hay

Hö är en viktig del av en kanin kost, och de älskar att äta den. Det finns många andra hälsofördelar med timotej hö också, som att bära ner den ständigt växande tänderna i en kanin mun och ge kaninen med fiber. Kaniner gillar också ordna höet fram och tillbaka kring sina burar, och detta ger dem något att göra.

pellets

Även om detta inte kan vara deras favorit sak att äta, de flesta kaniner fortfarande njuta av att äta pellets som är speciellt utformade för att ge dem med de näringsämnen som de behöver för att växa och hålla sig frisk. Det finns många olika märken att välja mellan, och du kan behöva prova ett par innan du hittar de som din kanin gillar bäst.

Hur man kan bli av med loppor utan skadliga kemikalier


Loppsäsongen innebär stress och kliande obehag för dig och ditt husdjur. Lopp populationer föröka sig snabbt, och en liten angrepp kan snabbt förvandlas till en mardröm om de lämnas obehandlade. Det finns ingen enskild kemikalie eller naturlig metod för loppor som kommer att bli av loppor evigt. Men med regelbunden rengöring, bad och kamning, kan du bli din hem loppor utan att använda skadliga kemikalier och förebygga allvarliga angrepp inträffar i framtiden.

Instruktioner

1 Bada ditt husdjur regelbundet i ljummet vatten. Använd en vanlig PET schampo att drunkna och döda loppor. Använd inte schampo bekämpningsmedel eller lopp dips.

2 Kamma ditt husdjur med en loppa kam ofta för att ta bort loppor. Släpp alla loppor som kommer ut på kammen i varmt tvålvatten.

3 Släpp en helhet, skivad citron i en kastrull med hett vatten. Låt den branta över natten och sedan sila ut massan.

4 Sponge citron skölj på ditt husdjur hud efter bad och låt den torka. Detta bidrar till att lugna irriterad bites och avvärja loppor.

5 Vakuum ditt hem flera gånger i veckan. Ägna särskild uppmärksamhet åt sprickor, under möbler, mattor områden och placerar din husdjur sömn.

6 Kasta vakuumpåsar bort i en soptunna utanför ungefär en gång varje vecka. Dammsugning ensam kan ta bort en avsevärd mängd av ägg och nymfer, som utgör merparten av din angrepp.

7 Var särskilt uppmärksam på mörka, fuktiga platser vid rengöring. Loppor lägger typisk deras ägg här där de inte kommer att störas.

8 Tvätta ditt husdjur sängkläder i varmt vatten minst en gång per vecka och plats i torktumlaren för att torka. Placera sängkläder i stora förseglade påsar för att transportera det till tvättmaskinen för att undvika spridning eventuella loppor ägg och larver som kan vara i det.

9 Strö kiselgur enligt anvisningar på etiketten på golv, mattor, sängkläder och hundar. Inte sprida kiselgur på katter. Kiselgur är ett naturmaterial som är effektivt mot vuxna loppor. Det är en damm består av små fossil med skarpa, ojämna kanter som skär och torka ut loppor.

10 Placera en kastrull med varmt vatten och diskmedel i mitten av ett rum ditt husdjur sover i.

11 Låt pannan i rummet under natten. Värmen kommer att locka loppor som kommer hoppa in. Övervaka dina lopp borttagning ansträngningar genom att spåra antalet loppor du på morgonen.

12 Håll utanför vegetation kortklippta i områden där ditt husdjur spenderar tid. Detta ökar solljus och torrhet, som loppor undvika.

Tips

  • Ju mer du använder desto effektivare är det
  • Undvik att inandas kiselgur och gäller inte det nära ditt husdjur ansikte. I stora mängder kan irritera luftstrupen och lungorna.
  • Använd eteriska oljor eller naturprodukter som innehåller kryddnejlika, citrus, kanel, d-limonen, tea tree, geranium, lavendel, linalool, eukalyptus, bukten och rue oljor sparsamt. Dessa har varit kända för att orsaka allvarliga reaktioner hos vissa husdjur. Undvik att använda en produkt som innehåller vinruta olja. Denna olja kan orsaka kramper, koma och död. Säkrare produkter är sådana som innehåller pepparmynta, cederträ, rosmarin, citrongräs och timjan.